Lediga jobb som Kock, storhushåll i Skellefteå

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Vikariat Förskolekock

Om förskolan Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ med välutbildade och kompetenta pedagoger. Vi bedriver en utvecklande förskoleverksamhet som innefattar omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för 25 barn i åldrarna 1-5 år. Vi är den lilla förskolan med den stora famnen. Våra värdeord är Medmänskligt, Medvetet och Magiskt. Värdeorden är med oss överallt, även i vårt kök. Att lära barn mellan 1-5 år vad som är hälsosam mat kan få en långvarig häls... Visa mer
Om förskolan
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ med välutbildade och kompetenta pedagoger. Vi bedriver en utvecklande förskoleverksamhet som innefattar omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för 25 barn i åldrarna 1-5 år. Vi är den lilla förskolan med den stora famnen. Våra värdeord är Medmänskligt, Medvetet och Magiskt. Värdeorden är med oss överallt, även i vårt kök.
Att lära barn mellan 1-5 år vad som är hälsosam mat kan få en långvarig hälsoeffekt. Vi på Föräldrakooperativet Bulleribock vill vara med och skapa goda, långsiktiga matvanor för våra förskolebarn. Vi har goda förutsättningar att göra det, då de flesta barn äter frukost, lunch och mellanmål, dvs ca 65% av dagens måltider, på förskolan. Vi har en mat- och måltidspolicy vilket bidrar till en hög kvalitet på hela förskoleverksamheten.
Om rollen
Som förskolekock på Bulleribock bidrar du till att matgästerna upplever måltiderna som lugna och glada och du som vuxen matgäst är en god förebild vid måltiderna. Du kommer att planera och tillaga näringstät mat från grunden. Maten serveras färggrann med god doft och smak för att locka fram alla sinnen hos de små matgästerna. Minst en gång i veckan tillagar och serverar du en vegetarisk lunch. I din roll bidrar du till att barnen förutom näringsriktig mat får möjlighet att äta grönsaker, frukter och bär varje dag.
I rollen som kock arbetar du regelbundet tillsammans med pedagoger med mat och måltider i den pedagogiska verksamheten. Du ansvarar för att ta emot krav på specialkost och planerar noggrant rätt mat till varje matgäst med allergi och överkänslighet. Du är engagerad i kost- och måltidsfrågor och mån om att hålla dig uppdaterad och följa nya råd och rekommendation.
I tjänsten ingår även viss tid i barngrupp.
Om dig
Vi söker dig som har passion för att tillaga god mat från grunden med bra råvaror. Du bör ha ett genuint intresse för att lära våra barn goda måltidsvanor. Du brinner för att laga mat som barn uppskattar och som ger mycket näring. Du uppskattar att ha små nyfikna kockar på besök i köket.
För den här rollen behöver du ha kunskap i:
Matlagning av god och näringsriktig mat till barn
Näringslära
Allergi- och specialkost
Egenkontroll av kök

Det är meriterande om du har:
Ansvarat för matsedel, planering och inköp mot fastställd budget
Erfarenhet av mat- och måltidspedagogik
Arbetat i en pedagogisk verksamhet, gärna med förskolebarn.
Erfarenhet av att upprätta och följa rutiner för egenkontroll & livsmedelshygien.

Stora utvecklingsmöjligheter finns för dig som vill uppmuntra barnen att öppna sina sinnen för ny mat samt vill bidra till att öka barnens förståelse för mat och måltider.
Övrigt
Visstidsvikariat med tillträde från och med 240812.
Alla som anställs vid Föräldrakooperativet Bulleribock behöver visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal upprättas.
Referens och löneanspråk önskas i samband med ansökan.
Ansökningar hanteras löpande. Visa mindre

kock sökes!

Vi driver en gästgivargård i Byske som ligger 3 mil norr om Skellefteå i Västerbotten 100 meter från Byskes kända laxälv Vi erbjuder Lunch, middag från vår a la carté meny, fika samt catering för fester, bröllop, begravningar osv. I verksamheten ryms även logi där vi kan erbjuda boende till bra priser. Där vi har 7 hotell rum & 12 vandrarhemsrum. Våra öppettider är: mån-fre 10.00–19.00, lör 12.00–20.00, sön 12.00–18.00 Sommartider: mån-fre 10.00–21.00, l... Visa mer
Vi driver en gästgivargård i Byske som ligger 3 mil norr om Skellefteå i Västerbotten 100 meter från Byskes kända laxälv
Vi erbjuder Lunch, middag från vår a la carté meny, fika samt catering för fester, bröllop, begravningar osv.


I verksamheten ryms även logi där vi kan erbjuda boende till bra priser.
Där vi har 7 hotell rum & 12 vandrarhemsrum.
Våra öppettider är: mån-fre 10.00–19.00, lör 12.00–20.00, sön 12.00–18.00
Sommartider: mån-fre 10.00–21.00, lör 12.00–21.00, sön 12.00–18.00


Lunchbuffé serveras mellan 11.00–14.00 mån-fre. Där vi alltid erbjuder två varma rätter, en soppa och en härlig salladsbuffé.
Vi säljer även smörgåstårta, gräddtårta och prinsesstårta
Vi söker dig som har erfarenhet från kockyrket och ser gärna att du tidigare jobbat med både lunch/husmanskost & a la carte .
Och framförallt söker vi en framåt person som inte räds för att jobba!


Byske Gästgivargård söker dig som är KOCK med erfarenhet av restaurangkök. Vi bedriver hotellverksamhet med frukost, lunchbuffé, a la carte på kvällar och helger samt catering, för fester, bröllop, begravningar osv. Vi har en fast heltid att erbjuda och du bör kunna jobba både kvällar och helger, Boende kan ordnas!
https://www.byskegastgivargard.se/ Visa mindre

Kock i skolkök

Ansök    Nov 28    Buckthorn Group AB    Kock, storhushåll
Om jobbet Vi är ett privat bolag som tillhandahåller frukost, lunch och mellanmål på Internationella Engelska Skolan. Sedvanligt storköksarbete med arbetstider förlagda under vardagar (ej kvällar och helger). Med flexibla möjligheter att till exempel vara ledig under lov. I köket lagar vi välbalanserad kost från grunden i vårt tillagningskök. I dina primära arbetsuppgifter ingår det även tex servering, salladsberedning, disk och städ. Vem är du? Erfarenhet... Visa mer
Om jobbet
Vi är ett privat bolag som tillhandahåller frukost, lunch och mellanmål på Internationella Engelska Skolan. Sedvanligt storköksarbete med arbetstider förlagda under vardagar (ej kvällar och helger). Med flexibla möjligheter att till exempel vara ledig under lov. I köket lagar vi välbalanserad kost från grunden i vårt tillagningskök. I dina primära arbetsuppgifter ingår det även tex servering, salladsberedning, disk och städ.
Vem är du?
Erfarenhet av restaurang, storkök eller liknande är ett måste. Även nyexaminerade kockar från restaurangutbildning är välkommen att höra av sig.
Vi i köket har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, service och kvalitet, utan även för den pedagogiska verksamheten som bedrivs. (Observera att viss kommunikation sker på engelska)
Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du ska ha en god planeringsförmåga och kunna förlägga din arbetstid på ett effektivt sätt. Kanske är du en kock som har tröttnat på kvällsjobb och har drömmar om lediga kvällar och helger? Hör av dig till oss! Visa mindre

Kock till Floraskolan

Ansök    Okt 11    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till Floraskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. På Floraskolan lagar vi cirka 650 portioner lunch + frukost och mellanmål. I köket arbetar 5 personer och man gör alla typer av arbetsuppgifter som ingår i kockyrket. I köket gillar vi att testa nytt och utmanar gärna våra gäster med nya rätter och smaker. Detta uppskattas väldigt mycket! Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i först... Visa mer
Vi söker en kock till Floraskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna.

På Floraskolan lagar vi cirka 650 portioner lunch + frukost och mellanmål. I köket arbetar 5 personer och man gör alla typer av arbetsuppgifter som ingår i kockyrket. I köket gillar vi att testa nytt och utmanar gärna våra gäster med nya rätter och smaker. Detta uppskattas väldigt mycket!
Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Vi strävar självklart efter att laga så mycket som möjligt från grunden och att alltid arbeta efter matgästernas efterfrågan. Salladsbordet tycker vi också är viktigt och vi sätter stort värde på att baka bröd. Att arbeta efter säsong och ha en god planering är A och O i vår verksamhet.
Köket har en fin relation med pedagoger och övrig personal på skolan och detta är något som du som söker värdesätter högt.

Vi sprider vad vi gör och serverar på: https://www.instagram.com/restaurang.floraskolan

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor och kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss.

I dagsläget är vi 11 kök som samarbetar i Floraområdet vilket innebär att du vid behov kommer få testa på arbete också i andra kök.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. Du som söker ska vilja skapa förändring och driva på samt utveckla köket och gärna komma med nya idéer som leder till nöjdare matgäster.

Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

kock sökes!

Vi driver en gästgivargård i Byske som ligger 3 mil norr om Skellefteå i Västerbotten. Vi erbjuder Lunch, middag från vår a la carté meny, fika samt catering för fester, bröllop, begravningar osv. I verksamheten ryms även logi där vi kan erbjuda boende till bra priser. Där vi har 7 hotell rum & 12 vandrarhemsrum. Våra öppettider är: mån-fre 10.00–19.00, lör 12.00–20.00, sön 12.00–18.00 Sommartider: mån-fre 10.00–21.00, lör 12.00–21.00, sön 12.00–18.00 ... Visa mer
Vi driver en gästgivargård i Byske som ligger 3 mil norr om Skellefteå i Västerbotten.
Vi erbjuder Lunch, middag från vår a la carté meny, fika samt catering för fester, bröllop, begravningar osv.


I verksamheten ryms även logi där vi kan erbjuda boende till bra priser.
Där vi har 7 hotell rum & 12 vandrarhemsrum.
Våra öppettider är: mån-fre 10.00–19.00, lör 12.00–20.00, sön 12.00–18.00
Sommartider: mån-fre 10.00–21.00, lör 12.00–21.00, sön 12.00–18.00


Lunchbuffé serveras mellan 11.00–14.00 mån-fre. Där vi alltid erbjuder två varma rätter, en soppa och en härlig salladsbuffé.
Vi säljer även smörgåstårta, gräddtårta och prinsesstårta
Vi söker dig som har erfarenhet från kockyrket och ser gärna att du tidigare jobbat med både lunch/husmanskost & a la carte .
Och framförallt söker vi en framåt person som inte räds för att jobba!


Byske Gästgivargård söker dig som är KOCK med erfarenhet av restaurangkök. Vi bedriver hotellverksamhet med frukost, lunchbuffé, a la carte på kvällar och helger samt catering, för fester, bröllop, begravningar osv. Vi har en fast heltid att erbjuda och du bör kunna jobba både kvällar och helger. Visa mindre

Kock till Bergsbyskolan

Ansök    Okt 12    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till Bergsbyskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. På Bergsbyskolan lagar vi cirka 200 portioner lunch + frukost och mellanmål. I köket arbetar 3 personer och man gör alla typer av arbetsuppgifter som ingår i kockyrket. Här gillar vi att testa nytt och utmanar gärna våra gäster med nya rätter och smaker. Detta uppskattas väldigt mycket! Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i för... Visa mer
Vi söker en kock till Bergsbyskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna.

På Bergsbyskolan lagar vi cirka 200 portioner lunch + frukost och mellanmål. I köket arbetar 3 personer och man gör alla typer av arbetsuppgifter som ingår i kockyrket. Här gillar vi att testa nytt och utmanar gärna våra gäster med nya rätter och smaker. Detta uppskattas väldigt mycket! Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt.

Vi strävar självklart efter att laga så mycket som möjligt från grunden och att alltid arbeta efter matgästernas efterfrågan. Salladsbordet tycker vi också är viktigt och vi sätter stort värde på att baka bröd. Att arbeta efter säsong och ha en god planering är A och O.

Köket har en fin relation med pedagoger och övrig personal på skolan och detta är något som du som söker värdesätter högt. På området samarbetar vi även med våra andra kök. Detta kök ingår i Floraområdet, där vi just nu har 11 kök som samarbetar på olika sätt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Vi sprider vad vi gör och serverar på: https://www.instagram.com/restaurang.bergsbyskolan

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor och kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss. I arbetsuppgifterna ingår även planering och inköp.

I dagsläget är vi 11 kök som samarbetar i Floraområdet vilket innebär att du vid behov kommer få testa på arbete också i andra kök.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök. Det är viktigt att du som söker har erfarenhet av planering och inköp eftersom det är en stor del av arbetet.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. Du som söker ska vilja skapa förändring och driva på samt utveckla köket och gärna komma med nya idéer som leder till nöjdare matgäster.

Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stora Coop Sörböle Skellefteå Restaurang Kock

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för försäljning och som vill vara med och utveckla vår restaurang! Brinner du precis som vi, för service och sälj? Vill du bli en del i vårt lag? Vi söker en kock till vår restaurang. Tjänsten är på heltid och innebär i huvudsak att arbeta med beredning av kall och varm mat. I din roll ansvarar du för att kunderna möter en fräsch restaurang och ett gott värdskap från dig och övr... Visa mer
Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för försäljning och som vill vara med och utveckla vår restaurang! Brinner du precis som vi, för service och sälj? Vill du bli en del i vårt lag?

Vi söker en kock till vår restaurang. Tjänsten är på heltid och innebär i huvudsak att arbeta med beredning av kall och varm mat.

I din roll ansvarar du för att kunderna möter en fräsch restaurang och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet.

Som kock arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom varuområdet men även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom restaurangen. Har du god erfarenhet av branschen, varukunskap och fallenhet för service? Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Vi är en stor organisation det innebär att det också finns många möjligheter att vidareutvecklas. Om du vill och har potential kan du växa med oss!

Frågor? kontakta restaurangchef Ingela Wikman tfn 0910-58 38 50.
Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Facklig kontakt

HRF tfn 0771-57 58 59

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord vår organisation och vårt hållbarhetsarbete.

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver fler än 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

Kock på Norrskenets förskola

Ansök    Sep 21    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker dig som är kock och som vill jobba nära våra minsta matgäster! Norrskenets förskola är en förskola med fyra avdelningar och är belägen på Morö backe. I köket jobbar en person på heltid och en person på halvtid. Vi söker dig som vill jobba heltid. Varje dag serverar vi frukost, mellanmål och lunch till ungefär 80 glada barn. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och jobbar varje dag med att utveckla köket och dialogen för att få nöjda matgäster! ... Visa mer
Vi söker dig som är kock och som vill jobba nära våra minsta matgäster! Norrskenets förskola är en förskola med fyra avdelningar och är belägen på Morö backe. I köket jobbar en person på heltid och en person på halvtid. Vi söker dig som vill jobba heltid.

Varje dag serverar vi frukost, mellanmål och lunch till ungefär 80 glada barn. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och jobbar varje dag med att utveckla köket och dialogen för att få nöjda matgäster!

På området samarbetar vi med våra andra kök, vilket kan innebära att du kan få arbeta i annat kök vid behov.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Varmt välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar

Ansök    Sep 8    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du känna dig efterlängtad, uppskattad och ha roligt på jobbet? Är du dessutom kock, då är det här jobbet rätt för dig! Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Du blir en del av ett gäng härliga kollegor och engagerade chefer. Nu söker vi kockar till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Vi erbjuder dig sköna kollegor, super... Visa mer
Vill du känna dig efterlängtad, uppskattad och ha roligt på jobbet? Är du dessutom kock, då är det här jobbet rätt för dig!

Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Du blir en del av ett gäng härliga kollegor och engagerade chefer. Nu söker vi kockar till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro.

Vi erbjuder dig sköna kollegor, superbra ledarskap och möjlighet att anpassa arbetstider utifrån ditt liv. Som kock hos oss har du flexibla arbetstider. Måndag till fredag, dagtid finns såklart men vill du jobba mer helg för att vara ledig mitt i veckan så är det möjligt. Vi kan erbjuda olika områden och olika team beroende på hur långt du kommit som kock och vem du är som person. Individuell inskolningsplan som ska passa just dig.

Låter det här rätt för dig? Sök!

ARBETSUPPGIFTER
Du utvecklar måltiden och köken i nära samarbete med kollegor och kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss. Ibland arbetar du självständigt och ibland tillsammans med andra. Eftersom du till viss del kommer ersätta kollegor vid frånvaro så är du såklart efterlängtad!

Här berättar en av våra kockar mer: https://youtu.be/GP06guo8baQ


KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Har du inte utbildningen men arbetat som kock inom restaurang eller storkök så vill vi gärna att du söker ändå.

Det är ett socialt arbete så vi söker dig som tycker om att jobba med kollegor och möta matgäster och kunder. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Det är absolut en fördel om du har körkort och tillgång till bil men det är inte något krav.

Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar till Kanalskolans nya kök

Ansök    Sep 6    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Skellefteå växer, och så även antalet gymnasieelever. För att skapa en bra arbetsmiljö för elever och personal så har vi nu öppnat Kanalskolan. Vi söker därför kockar till skolans nya kök som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbet... Visa mer
Skellefteå växer, och så även antalet gymnasieelever. För att skapa en bra arbetsmiljö för elever och personal så har vi nu öppnat Kanalskolan. Vi söker därför kockar till skolans nya kök som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna.

Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbetet är kreativt, roligt och utvecklande.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Vi kommer att servera cirka 400 portioner lunch till gymnasieeleverna på skolan. Du är med och utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är
flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock med ledaruppdrag, Baldergymnasiet

Ansök    Sep 7    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker dig som vill jobba som kock med visst ledarskap med oss i Baldergymnasiets kök! För dig som jobbar i privat restaurang så innebär det ungefär som att arbeta som kökschef. Baldergymnasiets kök lagar mat till ungefär 900 elever. Vi erbjuder flera olika rätter som är lagade från grunden och ett fantastiskt salladsbord varje dag! Vi har såklart en matsedel men här är det kreativt där du tillsammans med ditt team jobbar för att på bästa sätt möta era... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som kock med visst ledarskap med oss i Baldergymnasiets kök! För dig som jobbar i privat restaurang så innebär det ungefär som att arbeta som kökschef. Baldergymnasiets kök lagar mat till ungefär 900 elever.

Vi erbjuder flera olika rätter som är lagade från grunden och ett fantastiskt salladsbord varje dag! Vi har såklart en matsedel men här är det kreativt där du tillsammans med ditt team jobbar för att på bästa sätt möta era matgästers synpunkter och önskemål. Vi ansvarar även för caféet på Baldergymnasiet. I ditt team ingår ett antal kockar och restaurangbiträden.

På måltidsavdelningen är vi cirka 300 som jobbar tillsammans men i olika kök som finns runt om hela kommunen! Vi lagar galet mycket mat varje dag – 17 000 goda portioner i 90 olika kök. Vi lagar mat till förskola, skola, gymnasiet, Skellefteå lasarett, vård och omsorg.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock med visst ledaruppdrag arbetar du nära din enhetschef och ditt uppdrag utgår från verksamhetens behov. Uppdraget innebär bland annat att du leder dina kollegor samt samordnar och ser över den dagliga bemanningen och fördelar resurser i nära dialog med vår bemanning.

Du arbetar viss tid i köket samtidigt som du leder och stöttar i arbetet tillsammans med dina kollegor. I nära dialog med kollegor, kunder och matgäster har du i uppdrag att skapa trivsamma miljöer i restaurangen och caféet. I din roll utvecklar du verksamheten efter önskemål och i nära dialog med matgäster och personal. Du skapar goda, hållbara relationer samt ger god service.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har goda matlagningskunskaper samt erfarenhet av arbete i liknande verksamhet. Har du utbildning inom området och erfarenhet av ledarskap/handledarskap är det meriterande. Du ska ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska samt förmåga att använda olika digitala verktyg i arbetet.

Vi ser gärna att du har kunskaper av egenkontroller, specialkost och har du erfarenhet av bageri, ergonomi samt maskinteknisk kunskap är det meriterande.

För att trivas i rollen som Kock med ledaruppdrag ska du ha förmågan att anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. Som person ser vi gärna att du är drivande och strukturerad och ser ständiga möjligheter till förbättringar. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och ser service som en absolut självklarhet samt kan behålla ett gott humör även i pressade situationer.

B körkort är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Furuskolans kombikök i Jörn

Ansök    Sep 6    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Furuskolans nya kök i Jörn är ett kombinationskök (förskola och skola samt vård och omsorg) där vi lagar mat årets alla dagar, och vi strävar efter att laga all mat från grunden. Cirka 200 portioner härliga luncher och middagar tillagas dagligen. Vi serverar äve... Visa mer
Vi söker nu en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Furuskolans nya kök i Jörn är ett kombinationskök (förskola och skola samt vård och omsorg) där vi lagar mat årets alla dagar, och vi strävar efter att laga all mat från grunden. Cirka 200 portioner härliga luncher och middagar tillagas dagligen. Vi serverar även frukost och mellanmål. Personal från köket ansvarar för att köra ut maten till närliggande vård- och omsorgsboende.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Helgtjänstgöring förekommer. Även tjänstgöring i Bolidenområdet kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök. Körkort B är ett krav.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Norrhammar förskola

Ansök    Sep 5    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till Norrhammar förskola som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbetet är kreativt, roligt och utvecklande. Norrhammar förskola är en ny enhet med sex avdelningar och som kommer starta upp under hösten. Vi kommer... Visa mer
Vi söker en kock till Norrhammar förskola som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna.

Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbetet är kreativt, roligt och utvecklande.

Norrhammar förskola är en ny enhet med sex avdelningar och som kommer starta upp under hösten. Vi kommer att servera frukost, mellanmål och lunch. Det kan handla om upp emot 120 portioner per dag. På området samarbetar vi med våra andra kök, vilket kan innebära att du kan få arbeta i annat kök vid behov

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Vi ser gärna att du som söker ska vilja skapa förändring, ha ett eget driv att utveckla köket samt komma med nya ideér som kan leda till nöjdare matgäster. Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är ett krav.

Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Skråmträskskolan

Ansök    Aug 15    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock till Skråmträskskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag med pedagoger på plats. Man arbetar själv i köket men får ett kollegialt utbyte med kockar inom området. Skråmträskskolan är en F-6 skola som är belägen mitt i byn Skråmträsk. Där tillagar vi ca 90 lunchportioner måndag till fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skol... Visa mer
Vi söker nu en kock till Skråmträskskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag med pedagoger på plats. Man arbetar själv i köket men får ett kollegialt utbyte med kockar inom området.

Skråmträskskolan är en F-6 skola som är belägen mitt i byn Skråmträsk. Där tillagar vi ca 90 lunchportioner måndag till fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skolan. Vi serverar också frukost och mellanmål.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Burträskgårdarna

Ansök    Aug 15    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock till Burträskgårdarna som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. På Burträskgårdarna lagar vi mat till vård- och omsorgsboendet, en restaurang och barn på förskola. Köket är stort och rymligt och där lagar vi inte bara mat utan även desserter och matbröd till våra gäster. ARBETSUPPGIFTER Som kock lag... Visa mer
Vi söker nu en kock till Burträskgårdarna som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

På Burträskgårdarna lagar vi mat till vård- och omsorgsboendet, en restaurang och barn på förskola. Köket är stort och rymligt och där lagar vi inte bara mat utan även desserter och matbröd till våra gäster.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Man jobbar vissa helger och då blir man ledig en dag under veckan.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Norrbacka förskola

Ansök    Maj 17    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbetet är kreativt, roligt och utvecklande. Norrbacka förskola har tio avdelningar där vi tillagar kring 200 portioner lunch, frukost och mellanmål. I köket är vi tre person... Visa mer
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna.

Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbetet är kreativt, roligt och utvecklande.

Norrbacka förskola har tio avdelningar där vi tillagar kring 200 portioner lunch, frukost och mellanmål. I köket är vi tre personer totalt och vi gör alla typer av arbetsuppgifter som ingår i kockyrket. På området, samarbetar vi med våra andra kök, vilket kan innebära att du får prova arbete i annat kök på området vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.
Salladsbordet tycker vi också är viktigt. Arbeta efter säsong och ha en god planering är A och O. För att göra måltiden ännu trevligare för våra matgäster så önskar vi att du tycker om att baka matbröd också. Detta kök ingår i Floraområdet, där vi just nu har 11st kök som samarbetar på olika sätt.
Helgtjänstgöring förekommer.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Vi ser gärna att du som söker ska vilja skapa förändring, ha ett eget driv att utveckla köket samt komma med nya ideér som kan leda till nöjdare matgäster. Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar

Ansök    Jun 19    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du känna dig efterlängtad, uppskattad och ha roligt på jobbet? Är du dessutom kock, då är det här jobbet rätt för dig! Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Du blir en del av ett gäng härliga kollegor och engagerade chefer. Nu söker vi kockar till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Vi erbjuder dig sköna kollegor, super... Visa mer
Vill du känna dig efterlängtad, uppskattad och ha roligt på jobbet? Är du dessutom kock, då är det här jobbet rätt för dig!

Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Du blir en del av ett gäng härliga kollegor och engagerade chefer. Nu söker vi kockar till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro.

Vi erbjuder dig sköna kollegor, superbra ledarskap och möjlighet att anpassa arbetstider utifrån ditt liv. Som kock hos oss har du flexibla arbetstider. Måndag till fredag, dagtid finns såklart men vill du jobba mer helg för att vara ledig mitt i veckan så är det möjligt. Vi kan erbjuda olika områden och olika team beroende på hur långt du kommit som kock och vem du är som person. Individuell inskolningsplan som ska passa just dig.

Låter det här rätt för dig? Sök!

ARBETSUPPGIFTER
Du utvecklar måltiden och köken i nära samarbete med kollegor och kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss. Ibland arbetar du självständigt och ibland tillsammans med andra. Eftersom du till viss del kommer ersätta kollegor vid frånvaro så är du såklart efterlängtad!

Här berättar en av våra kockar mer: https://youtu.be/GP06guo8baQ


KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Har du inte utbildningen men arbetat som kock inom restaurang eller storkök så vill vi gärna att du söker ändå.

Det är ett socialt arbete så vi söker dig som tycker om att jobba med kollegor och möta matgäster och kunder. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Det är absolut en fördel om du har körkort och tillgång till bil men det är inte något krav.

Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Lövånger

Ansök    Maj 8    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss! Vi söker en kock till Lövånger, här lagar vi mat till förskola och äldreomsorg. I Lövånger har vi två tillagningskök äldreboendet Hemgården och Lövångersskolan. Samt ett mottagningskök på förskolan skogstorpet, dit vi levererar maten själva med kommunens bil. Du kommer att ingå i en ... Visa mer
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss!

Vi söker en kock till Lövånger, här lagar vi mat till förskola och äldreomsorg. I Lövånger har vi två tillagningskök äldreboendet Hemgården och Lövångersskolan. Samt ett mottagningskök på förskolan skogstorpet, dit vi levererar maten själva med kommunens bil. Du kommer att ingå i en grupp som består av fem kockar och en kock med ledningsuppdrag. Under kommande termin kommer köket på skolan att genomgå en större renovering så att det blir ett tillagningskök i Lövånger i stället för två som idag.
I denna tjänst förkommer arbete i närliggande kök samt att helgtjänstgöring förekommer.

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen. Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt!

Det är även viktigt att man är flexibel och är öppen för att hjälpa till i andra kök om behov finns.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Det är meriterande om du har erfarenhet av en handledarroll i liknande situationer.

I din yrkesroll är du strukturerad, professionell och lyhörd. Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet samt vara trevlig även i pressade situationer. Du ser till verksamhetens bästa och kan snabbt anpassa dig när förutsättningarna förändras. För en säker livsmedelshantering är det viktigt med kunskaper i det svenska språket och har du andra språkkunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Tallbacka kök i Bureå

Ansök    Apr 6    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå där vi lagar mat samtliga dagar året runt till äldreomsorg, förskola, och skola. Vi tillagar ca 750 portioner dagliga lunchmåltider och... Visa mer
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå där vi lagar mat samtliga dagar året runt till äldreomsorg, förskola, och skola. Vi tillagar ca 750 portioner dagliga lunchmåltider och serverar även frukost, mellanmål samt middag till äldreomsorgen, där maten även körs ut av kökspersonalen till närliggande äldreboende. I vårt kök arbetar 8 kockar, varav en har ledningsansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.
Helgtjänstgöring förekommer.

Det är en tillsvidareanställning på måltidavdelningen med placering de första 6 månaderna på Tallbacka köket i Bureå. Därefter förlängning i Bureå eller fortsatt i något av verksamhetens övriga kök.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Lövånger

Ansök    Apr 19    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss! Vi söker en kock till Lövånger, här lagar vi mat till förskola och äldreomsorg. I Lövånger har vi två tillagningskök äldreboendet Hemgården och Lövångersskolan. Samt ett mottagningskök på förskolan skogstorpet, dit vi levererar maten själva med kommunens bil. Du kommer att ingå i en ... Visa mer
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss!

Vi söker en kock till Lövånger, här lagar vi mat till förskola och äldreomsorg. I Lövånger har vi två tillagningskök äldreboendet Hemgården och Lövångersskolan. Samt ett mottagningskök på förskolan skogstorpet, dit vi levererar maten själva med kommunens bil. Du kommer att ingå i en grupp som består av fem kockar och en kock med ledningsuppdrag. Under kommande termin kommer köket på skolan att genomgå en större renovering så att det blir ett tillagningskök i Lövånger i stället för två som idag.
I denna tjänst förkommer arbete i närliggande kök samt att helgtjänstgöring förekommer.

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen. Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt!

Det är även viktigt att man är flexibel och är öppen för att hjälpa till i andra kök om behov finns.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Det är meriterande om du har erfarenhet av en handledarroll i liknande situationer.

I din yrkesroll är du strukturerad, professionell och lyhörd. Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet samt vara trevlig även i pressade situationer. Du ser till verksamhetens bästa och kan snabbt anpassa dig när förutsättningarna förändras. För en säker livsmedelshantering är det viktigt med kunskaper i det svenska språket och har du andra språkkunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Yttre Ursviksskolan

Ansök    Maj 4    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock till Yttre Ursviksskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Yttre Ursvikskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 6 där vi tillagar ca 170 lunchportioner måndag till fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skolan. Vi serverar också frukost och mellanmå... Visa mer
Vi söker nu en kock till Yttre Ursviksskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Yttre Ursvikskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 6 där vi tillagar ca 170 lunchportioner måndag till fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skolan. Vi serverar också frukost och mellanmål.

Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort kan vara ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
-- Visa mindre

Kock, Kågeskolan

Ansök    Mar 16    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock till Kågeskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Kågeskolan är en skola, med ca 550 elever, från förskoleklass till nian. I det här köket arbetar fem personer. Vi serverar frukost och mellanmål till fritidsbarnen och lunch till samtliga elever på skolan. Vi strävar självklart efter att laga så ... Visa mer
Vi söker nu en kock till Kågeskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Kågeskolan är en skola, med ca 550 elever, från förskoleklass till nian. I det här köket arbetar fem personer. Vi serverar frukost och mellanmål till fritidsbarnen och lunch till samtliga elever på skolan. Vi strävar självklart efter att laga så mycket som möjligt från grunden, göra det lilla extra och alltid arbeta efter matgästernas efterfrågan. Skolrestaurangen är nyligen renoverad och köket likaså. På området, samarbetar vi med våra andra kök, vilket kan innebära att du får prova arbete i annat kök på området vid behov.

Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Vidare har du tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Tuböleskolan

Ansök    Apr 6    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Du som söker ska vilja skapa förändring och driva på samt utveckla köket och gärna komma med nya ideer som leder till nöjdare matgäster. Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tuböleskolan har elever frå... Visa mer
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Du som söker ska vilja skapa förändring och driva på samt utveckla köket och gärna komma med nya ideer som leder till nöjdare matgäster.

Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Tuböleskolan har elever från förskoleklass till sexan. I det här köket arbetar 3 personer. Vi serverar frukost samt mellanmål till fritidsbarnen och lunch till samtliga elever på skolan. På området, samarbetar vi med våra andra kök, vilket kan innebära att du får prova arbete i annat kök på området vid behov.

Vi strävar självklart efter att laga så mycket som möjligt från grunden och att alltid arbeta efter matgästernas efterfrågan. Salladsbordet tycker vi också är viktigt. Arbeta efter säsong och ha en god planering är A och O. För att göra måltiden ännu trevligare för våra matgäster så önskar vi att du tycker om att baka matbröd också. Detta kök ingår i Floraområdet, där vi just nu har 11st kök som samarbetar på olika sätt.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna förändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Northvolts nya restaurang i Skellefteå

Ansök    Apr 3    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Tillsvidare, heltid 100%. Under våren 2023 påbörja vi ett spännande samarbete med Northvolt i Skellefteå och öppnar upp en helt ny restaurang. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen i maj. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara innovativ matlagning med näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Vill du följa med på vår resa? Sök tjän... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%.

Under våren 2023 påbörja vi ett spännande samarbete med Northvolt i Skellefteå och öppnar upp en helt ny restaurang. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen i maj. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara innovativ matlagning med näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Vill du följa med på vår resa? Sök tjänsten som kock hos Compass Group idag!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurangen

Compass Group har blivit utvald leverantör för Northvolts anläggning i Skellefteå. Vi befinner oss nu i processen om att ta fram ett nytt koncept och nya lokaler som ska matcha just deras behov. Hos oss får du arbeta i ett proffsigt nytt kök med mycket dagsljus och bra utrustning. Arbetstiderna är i huvudsak måndag-fredag 06:00-15:00 och 07:00-16:00.

Vi kommer att erbjuda ett komplett hela-dagen-utbud och vill vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett eftermiddagsmål. Vårt erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder.

Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och den kompletteras med vegetariskt eller animaliskt protein. I vår Street food lucka lagar vi mat inspirerad från världens alla hörn & serverar den på tallrik. Vi följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Recepten är framtagna av vårt kulinariska team som även supporterar enheten i planering. Vi brinner för hållbarhet och arbetar självklart med säsongsbaserade råvaror, närproducerade och hållbara.

Vem är du?

Vi söker dig som genom din passion ansvarar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Utöver nämnda egenskaper söker vi dig som:

• Du är över 18 år.
• Har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande.
• Har tidigare yrkeserfarenhet av restaurangarbete.
• Har goda svenska kunskaper i både tal och skrift, samt är bekväm med dina engelska kunskaper.
• Tar egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll.
• Har goda datakunskaper, har du erfarenhet av menyplaneringssystem är det meriterande.
• Är tillgänglig för start under maj 2023.

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Resurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida www.compass-group.se.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock till Northvolts nya restaurang i Skellefteå

Ansök    Mar 15    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Under våren 2023 påbörja vi ett spännande samarbete med Northvolt i Skellefteå och öppnar upp en helt ny restaurang. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen i maj. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara innovativ matlagning med näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Vill du följa med på vår resa? Sök tjänsten som kock hos Compass G... Visa mer
Under våren 2023 påbörja vi ett spännande samarbete med Northvolt i Skellefteå och öppnar upp en helt ny restaurang. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen i maj. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara innovativ matlagning med näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Vill du följa med på vår resa? Sök tjänsten som kock hos Compass Group idag!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurangen

Compass Group har blivit utvald leverantör för Northvolts anläggning i Skellefteå. Vi befinner oss nu i processen om att ta fram ett nytt koncept och nya lokaler som ska matcha just deras behov. Hos oss får du arbeta i ett proffsigt nytt kök med mycket dagsljus och bra utrustning.

Vi kommer att erbjuda ett komplett hela-dagen-utbud och vill vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett eftermiddagsmål. Vårt erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder.

Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och den kompletteras med vegetariskt eller animaliskt protein. I vår Street food lucka lagar vi mat inspirerad från världens alla hörn & serverar den på tallrik. Vi följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Recepten är framtagna av vårt kulinariska team som även supporterar enheten i planering. Vi brinner för hållbarhet och arbetar självklart med säsongsbaserade råvaror, närproducerade och hållbara.

Vem är du?

Vi söker dig som genom din passion ansvarar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Utöver nämnda egenskaper söker vi dig som:

• Är över 18 år.
• Har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande.
• Har tidigare yrkeserfarenhet av restaurangarbete.
• Har goda svenska kunskaper i både tal och skrift, samt är bekväm med dina engelska kunskaper.
• Tar egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll.
• Har goda datakunskaper, har du erfarenhet av menyplaneringssystem är det meriterande.

Praktisk information

Varaktighet: Tillsvidareanställning (6 mån provanställning).
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetstider: I huvudsak mån-fre kl 06.00-15.00 eller 07:00-16:00.
Plats: Northvolts fabrik, Skellefteå.
Start: Datum enligt överenskommelse, restaurangen förväntas öppna i maj.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om oss, besök gärna vår hemsida www.compass-group.se

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock, Sunnanå förskola

Ansök    Mar 7    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss! Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Sunnanå förskola är en förskola med 6 avdelningar. Här tillagas dagligen ca 120 portioner med hä... Visa mer
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss!

Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Sunnanå förskola är en förskola med 6 avdelningar. Här tillagas dagligen ca 120 portioner med härliga luncher och vi serverar även frukost och mellanmål.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Det är även viktigt att man är flexibel och är öppen för att hjälpa till i andra kök om behov finns.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Lövånger

Ansök    Feb 1    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock till Lövånger som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Som kock i Lövånger lagar du mat till både förskola, skola och äldreomsorg. I Lövånger finns i dagsläget två tillagningskök, Hemgården och Lövångersskolan, samt ett mottagningskök på förskolan Skogstorpet dit maten levereras från tillagningskök. D... Visa mer
Vi söker nu en kock till Lövånger som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Som kock i Lövånger lagar du mat till både förskola, skola och äldreomsorg. I Lövånger finns i dagsläget två tillagningskök, Hemgården och Lövångersskolan, samt ett mottagningskök på förskolan Skogstorpet dit maten levereras från tillagningskök.
Du kommer att ingå i en grupp som består av sju kockar varav en har ledningsuppdrag.

Under kommande termin kommer köket på skolan att genomgå en stor renovering, vilket resulterar i att de två tillagningsköken kommer bli ett större tillagningskök istället för två separata.

I denna tjänst förkommer helgtjänstgöring samt arbete i närliggande kök.

Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort kan vara ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
-- Visa mindre

Kockar till Bolidenskolans kombikök

Ansök    Jan 23    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Bolidenskolans kök i är ett kombinationskök (förskola, skola, äldreomsorg) där vi lagar mat årets alla dagar och vi strävar efter att laga all mat från grunden. Ca 500 portioner härliga luncher tillagas dagligen. Vi serverar även frukost, mellanmål samt middag. Ä... Visa mer
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Bolidenskolans kök i är ett kombinationskök (förskola, skola, äldreomsorg) där vi lagar mat årets alla dagar och vi strävar efter att laga all mat från grunden. Ca 500 portioner härliga luncher tillagas dagligen. Vi serverar även frukost, mellanmål samt middag. Äldreomsorgens mat körs ut av personalen i köket till närliggande äldreboende.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Helgtjänstgöring förekommer. Tjänstgöring i andra kök inom måltidavdelningen kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock med ledaruppdrag

Ansök    Jan 30    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker dig som vill jobba som Kock med visst ledarskap hos oss på måltidsavdelningen och som vill vara en del i att skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra – men även för varandra. På måltidsavdelningen är vi cirka 300 som jobbar tillsammans men i olika kök som finns runt om hela kommunen! Vi lagar galet mycket mat varje dag – 17 000 goda portioner i 90 olika kö... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som Kock med visst ledarskap hos oss på måltidsavdelningen och som vill vara en del i att skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra – men även för varandra.

På måltidsavdelningen är vi cirka 300 som jobbar tillsammans men i olika kök som finns runt om hela kommunen! Vi lagar galet mycket mat varje dag – 17 000 goda portioner i 90 olika kök. Vi lagar mat till förskola, skola, gymnasiet, Skellefteå lasarett, vård och omsorg.

Kågedalen består av olika typer av kök, från tvåavdelningsförskolor, mindre skolor med ca 100 elever, samt Kågeskolan med ca 550 elever och vissa utskick från till mindre enheter. Vi lagar frukost, lunch och mellanmål i samtliga kök dagligen. Det är cirka 14 kockar i området.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock med visst ledaruppdrag arbetar du nära din enhetschef och ditt uppdrag utgår från verksamhetens behov. Uppdraget innebär bland annat att du leder dina kollegor samt samordnar och ser över den dagliga bemanningen och fördelar resurser om så behövs i nära dialog med vår bemanning.

Du arbetar viss tid i köket samtidigt som du leder arbetet tillsammans med dina kollegor. I nära dialog med kollegor, kunder och matgäster har du i uppdrag att skapa trivsamma miljöer i våra restauranger. Det är viktigt att skapa goda relationer till våra matgäster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har goda matlagningskunskaper samt erfarenhet av arbete i liknande verksamhet. Har du utbildning inom området och erfarenhet av ledarskap/handledarskap är det meriterande. Du ska ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska samt förmåga att använda olika digitala verktyg i arbetet.

Vi ser gärna att du har kunskaper av egenkontroller, specialkost och har du erfarenhet av bageri, ergonomi samt maskinteknisk kunskap är det meriterande.

För att trivas i rollen som Kock med ledaruppdrag ska du ha förmågan att anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. Som person ser vi gärna att du är drivande och strukturerad och ser ständiga möjligheter till förbättringar. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och ser service som en absolut självklarhet samt kan behålla ett gott humör även i pressade situationer.

B körkort är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Norhammarskolan

Ansök    Feb 1    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock till Norrhammarskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Norrhammarskolan är en F-9 skola som ligger i centrala Skellefteå. Vi tillreder frukost, lunch samt mellanmål. Här serveras omkring 450-500 portioner mat om dagen. Ni är ett glatt gäng på fyra personer som arbetar tillsammans för att skapa ... Visa mer
Vi söker nu en kock till Norrhammarskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Norrhammarskolan är en F-9 skola som ligger i centrala Skellefteå. Vi tillreder frukost, lunch samt mellanmål. Här serveras omkring 450-500 portioner mat om dagen. Ni är ett glatt gäng på fyra personer som arbetar tillsammans för att skapa en så bra och god miljö för alla.

Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort kan vara ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Restaurang Lägerrestaurangen Kanonen i Tåme

Ansök    Jan 10    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang LR Kanonen i Tåme Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad ... Visa mer
Kock till Restaurang LR Kanonen i Tåme

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang LR Kanonen

Compass Group FS söker en självgående kock som kan uppskatta en viss del ensamarbete vid försvarsmaktens lägerrestaurang Kanonen i Tåme. Lägerrestaurangen är en liten enhet och ligger ca en mil norr om Byske, 37,5 km norr om Skellefteå och 43,3 km söder om Piteå som tillagar och serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål till försvarsmakten då anläggningen är bokad. Utöver detta förekommer catering och representation i begränsad utsträckning.

Då försvarsmakten har verksamhet vid skjutfältet serveras frukost, lunch och middag till ca 10–300 matgäster. Det skickas även ut måltider och varor när detta beställs och viss catering och representation kan förekomma. Restaurangens verksamhet kan snabbt gå från högt tempo till lugna stunder då den styrs av försvarsmaktens verksamhet i området.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 23    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker fem kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss! ARBETSUPPGIFTER Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är ... Visa mer
Vi söker fem kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra.

Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. God service är en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. För en säker livsmedelshantering behöver du ha tillräckliga kunskaper i svenska språket.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, ökad grundbemanning

Ansök    Jan 10    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Nu söker vi kockar till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Det innebär att du en dag har förm... Visa mer
Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Nu söker vi kockar till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Det innebär att du en dag har förmånen att jobba i ett kök och nästa dag i ett annat. Vi har kök i hela kommunen och just nu har vi främst behov i Centrala stan/Burträsk, Lövånger/Bureå, Boliden/Jörn och Aromköket i Skellefteå.

ARBETSUPPGIFTER
Som ÖGB-kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss.

Våra verksamheter finns i kommunens alla delar och vi finns i förskola, skola, äldreomsorg, Skellefteå lasarett och vi har även personalrestauranger. Arbetstider och arbetets innehåll kan därför variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom. Du ska trivas med att jobba både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock/förskolekock

Vi söker dig som har en positiv inställning, hög arbetsmoral, ansvarstagande, en god samarbetsförmåga och som ser möjlighet till att utvecklas både som individ och som arbetslag. Tussilago är en liten och familjär förskola med närhet till skog och natur. Vissa måltider kan komma att tillagas ute vid vår grillplats. Vi söker dig som vill jobba som kock i vårt förskolekök där maten lagas från grunden och sallads buffé serveras dagligen. Till en början söker... Visa mer
Vi söker dig som har en positiv inställning, hög arbetsmoral, ansvarstagande, en god samarbetsförmåga och som ser möjlighet till att utvecklas både som individ och som arbetslag.
Tussilago är en liten och familjär förskola med närhet till skog och natur. Vissa måltider kan komma att tillagas ute vid vår grillplats.
Vi söker dig som vill jobba som kock i vårt förskolekök där maten lagas från grunden och sallads buffé serveras dagligen. Till en början söker vi en heltidsvikarie fram till 23 dec. med chans till förlängning och god chans till att komma tillbaka som korttidsvikarie vid sjukdom/ledighet.
Har du erfarenhet och/eller utbildning inom egenkontroll, och andra riktlinjer förekommande i tillagningskök är det meriterande.
Tussilago ligger i Gummark utanför Skellefteå och bristen på kollektivtrafik gör att du behöver ha körkort och tillgång till bil.
Vi ser gärna att du har ett utdrag från belastningsregistret med på en eventuell intervju.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Kockar, vikariat

Ansök    Dec 22    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. ARBETSUPPGIFTER Som kock lagar du riktigt god mat från grun... Visa mer
Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna.

Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster allt för att bidra till Norrlands bästa måltidsupplevelse.

Våra verksamheter finns i kommunens alla delar, både i ytterområden och i centrala stan. Arbetstider och arbetets innehåll kan därför variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom.

KVALIFIKATIONER
Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Du har kunskap om:
- både det varma och kalla köket
- råvaror
- att skapa menyer och helhetsmåltider
- tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter
- egenkontroll
- ergonomiskt arbete i verksamheten
- användning av maskiner i storkök.

Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Auraskolan

Ansök    Nov 18    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock till Auraskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Auraskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 2 där vi tillagar ca 150 lunchportioner måndag till fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skolan. Vi serverar också frukost och mellanmål. Måltidsavdeln... Visa mer
Vi söker nu en kock till Auraskolan som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Auraskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 2 där vi tillagar ca 150 lunchportioner måndag till fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skolan. Vi serverar också frukost och mellanmål.

Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på Måltidsavdelningen. Du börjar din tjänst med ett 6 månaders vikariat på Auraskolan, ett mindre kök där du arbetar tillsammans med en kollega.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Örjansområdet

Ansök    Nov 18    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock till Örjansområdet som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Inom Örjansområdets ökade grundbemanning inkluderas fyra skolor och åtta förskolor. Tjänsten är heltid men innebär att du täcker upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat... Visa mer
Vi söker nu en kock till Örjansområdet som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Inom Örjansområdets ökade grundbemanning inkluderas fyra skolor och åtta förskolor. Tjänsten är heltid men innebär att du täcker upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro.

Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

I tjänsten som kock med uppdraget ökad grundbemanning blir du en viktig person i vårt samarbetsområde Skelleftehamn och Ursviken. Tjänsten innebär att du en dag har förmånen att jobba i ett kök och nästa dag i ett annat, inom både skola och förskola. Du ska därmed trivas med att jobba både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Bergsbyskolan

Ansök    Nov 9    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på måltidsavdelningen. Du börjar med ett vikariat på Bergsbyskolan i 6 månader där du kommer att ingå i ett team med totalt tre personer som arbetar i köket. Bergsbyskolan är en grundskola från förskoleklass till årsk... Visa mer
Vi söker nu en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på måltidsavdelningen. Du börjar med ett vikariat på Bergsbyskolan i 6 månader där du kommer att ingå i ett team med totalt tre personer som arbetar i köket.

Bergsbyskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 6 där vi tillagar ca 200 lunchportioner måndag till fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skolan. Vi serverar också frukost och mellanmål.

Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock till Tallbacka kök i Bureå

Ansök    Nov 7    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå där vi lagar mat samtliga dagar året runt till äldreomsorg, förskola, och skola. Vi tillagar ca 750 portioner dagliga lunchmåltider och... Visa mer
Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå där vi lagar mat samtliga dagar året runt till äldreomsorg, förskola, och skola. Vi tillagar ca 750 portioner dagliga lunchmåltider och serverar även frukost, mellanmål samt middag till äldreomsorgen, där maten även körs ut av kökspersonalen till närliggande äldreboende. I vårt kök arbetar 8 kockar, varav en har ledningsansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Helgtjänstgöring förekommer.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock/restaurangbiträde till Anderstorpsgymnasiet

Ansök    Okt 3    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker dig som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Anderstorpskolan är Skellefteå största gymnasium där vi tillagar ca 1000 portioner lunch mån-fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skolan. Du ingår i ett team med totalt 7st personer som arbetar i köket. Måltidsenheten tillagar i snit... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Anderstorpskolan är Skellefteå största gymnasium där vi tillagar ca 1000 portioner lunch mån-fredag till våra gäster som är elever, pedagoger och övrig personal på skolan. Du ingår i ett team med totalt 7st personer som arbetar i köket.

Måltidsenheten tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om Måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Som restaurangbiträde bidrar du till att skapa goda relationer och att ge god service till skolans matgäster. Du bidrar till att utveckla maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor och skolans elever. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Som restaurangbiträde har du intresse i att utveckla maten genom ständig dialog och återkoppling. Du följer rutiner i hantering av specialkost och tar ansvar för säker hantering. Du har en helhetssyn på uppdraget och arbetar serviceinriktat samt ser till verksamhetens bästa.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar till Furuskolans kombikök i Jörn

Ansök    Okt 12    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Furuskolans nya kök i Jörn är ett kombinationskök (förskola, skola, äldreomsorg) där vi lagar mat årets alla dagar, och vi strävar efter att laga all mat från grunden. Ca 200 portioner härliga luncher tillagas dagligen. Vi serverar även frukost, mellanmål samt mi... Visa mer
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Furuskolans nya kök i Jörn är ett kombinationskök (förskola, skola, äldreomsorg) där vi lagar mat årets alla dagar, och vi strävar efter att laga all mat från grunden. Ca 200 portioner härliga luncher tillagas dagligen. Vi serverar även frukost, mellanmål samt middag. Äldreomsorgens mat körs ut av personal från köket till närliggande äldreboende.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Helgtjänstgöring förekommer. Även tjänstgöring i Bolidenområdet kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, Aromköket

Ansök    Sep 14    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arom kök och restaurang lagar mat till lasarettets vårdavdelningar, vård- och omsorgsboenden, hemtjänst, samt till personalrestaurangen och caféet på Skellefteå lasarett. Arom är ett stort kök med många trevliga kollegor och många olika arbetsmoment. Vi har dess... Visa mer
Vi söker nu en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Arom kök och restaurang lagar mat till lasarettets vårdavdelningar, vård- och omsorgsboenden, hemtjänst, samt till personalrestaurangen och caféet på Skellefteå lasarett. Arom är ett stort kök med många trevliga kollegor och många olika arbetsmoment. Vi har dessutom ett bageri där vi tillagar/bakar desserter och bröd till våra matgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen. Helgtjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Måltidsutvecklare

Ansök    Sep 8    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en nytänkande måltidsutvecklare som vill vara en del i att skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Det händer otroligt mycket i Skellefteå just nu. Här ska fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Vi bygger nytt och tänker i nya banor för att möta våra matgästers behov, vilket gör detta till en otroligt spännande tid att arbeta med måltidsutveckling i Skellefteå. Måltidsavdelningen har un... Visa mer
Vi söker en nytänkande måltidsutvecklare som vill vara en del i att skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna.

Det händer otroligt mycket i Skellefteå just nu. Här ska fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Vi bygger nytt och tänker i nya banor för att möta våra matgästers behov, vilket gör detta till en otroligt spännande tid att arbeta med måltidsutveckling i Skellefteå.

Måltidsavdelningen har ungefär 300 medarbetare som arbetar tillsammans i olika kök runt om hela kommunen. Vi lagar mat till förskola, grundskola, gymnasiet, Skellefteå lasarett och Vård och omsorg. För att utveckla våra arbetssätt, metoder och arbetsmiljö ännu mer har vi nu möjlighet att välkomna en ny stjärna till vårt team!

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett team som älskar att ge våra matgäster en minnesvärd måltidsupplevelse, och framför allt har vi riktigt kul på jobbet! Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som måltidsutvecklare ska du tillsammans med enhetschef ta fram en plan för hur du tillsammans med kockarna kan utveckla maten, måltidsupplevelsen, restaurangmiljön samt hur köket presenteras i sociala medier. En annan del av ditt arbete kommer att vara att se över arbetsmiljön i köken gällande exempelvis förflyttningsteknik, ergonomi och handintensivt arbete samt se över behoven av utrustning.

Du kommer att arbeta på plats i de olika köken i perioder och därmed anpassa ditt arbete efter kökens behov. En viktig del kommer att vara att inspirera och utveckla våra kockar för att tillgodose våra gästers önskemål. Du ser över metoder och rutiner i allt från hur maten tillagas till hur den presenteras på ett trevligt sätt. Du är också en viktig del i att stötta våra kockar i inköp samt att ta tillvara på maten i köket så att vi tillsammans minskar svinnet.

KVALIFIKATIONER
För att briljera i jobbet som måltidsutvecklare behöver du vara nytänkande och ha förmågan att hitta lösningar i de mest kniviga situationer. I perioder sker arbetet i ett högt tempo och du måste därför vara en trygg person som sprider lugn till andra.

En annan viktig förutsättning för att lyckas i uppdraget är att du är tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd inför andras behov och önskemål. Eftersom arbetet till stor del sker tillsammans med andra behöver du trivas i samarbeten samt att ha en stöttande funktion och få andra att växa.

Du behöver ha erfarenhet av arbete i kök samt ha kunskap hur man hanterar maskiner i storkök. Vi ser gärna att du har utbildning inom restaurang- och livsmedel eller arbetsmiljö och ledarerfarenhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bakning, service och arbetsmiljö. För en säker livsmedelshantering är det viktigt med kunskaper i det svenska språket och kring hantering vid tillagning av specialkost. För att kunna ta dig till de olika köken behöver du ha B-körkort.

Och till sist, det viktigaste av allt - du brinner för mat och nöjda gäster lika mycket som vi gör!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar, ökad grundbemanning

Ansök    Sep 13    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna! Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Nu söker vi nya stjärnor till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro i följande områden: Bureå/Lö... Visa mer
Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna!

Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Nu söker vi nya stjärnor till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro i följande områden:

Bureå/Lövånger
Boliden/Jörn
Burträsk/Centrala stan
Floraområdet

Att ingå i ökad grundbemanning innebär att du en dag har förmånen att jobba i ett kök och nästa dag i ett annat. Våra verksamheter finns i kommunens alla delar och vi finns i förskola, skola, äldreomsorg, Skellefteå lasarett och vi har även personalrestauranger.

ARBETSUPPGIFTER
Som ÖGB-kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor. Du jobbar för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. Du ska trivas med att jobba både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vi söker kockar till ny restaurang på Northvolt i Skellefteå

Ansök    Jun 23    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Vi söker två riktigt duktiga matkreatörer till en nyöppnad restaurang! Tillsvidare, heltid 100% Hösten 2022 påbörjar vi ett spännande samarbete med Northvolt i Skellefteå och öppna upp en helt ny restaurang. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Följ ... Visa mer
Vi söker två riktigt duktiga matkreatörer till en nyöppnad restaurang!
Tillsvidare, heltid 100%

Hösten 2022 påbörjar vi ett spännande samarbete med Northvolt i Skellefteå och öppna upp en helt ny restaurang. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Följ med på vår resa!

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för utsökt mat och som vill ge våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga! Vi ser att du har en god känsla för det kreativa, är prestigelös och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du är självgående med en hög ansvarskänsla och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om enheten

Compass Group har blivit utvald leverantör för Northvolts anläggning i Skellefteå och vi befinner oss nu i processen om att ta fram ett nytt koncept och nya lokaler som ska matcha just deras behov. Hos oss får du arbeta i ett proffsigt nytt kök med mycket dagsljus och bra utrustning.

Vi kommer att erbjuda ett komplett hela-dagen-utbud och vill vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett eftermiddagsmål. Vårt erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder.

Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och den kompletteras med vegetariskt, eller animaliskt protein. I vår Street food lucka lagar vi mat inspirerad från världens alla hörn & serverar den på tallrik. Vi följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Recepten är framtagna av vårt kulinariska team som även supporterar enheten i planering. Vi brinner för hållbarhet och arbetar självklart med säsongsbaserade råvaror, närproducerade och hållbara.

Arbetstiden är i huvudsak mån-fre 07,00-16,00.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har arbetat som kock i minst tre år, varav minst ett år i storkök.
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du talar och skriver svenska
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Restaurangen kommer att öppna i början av november, startdatum enligt överenskommelse.

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Läs mer på vår hemsida: www.compass-group.se

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock, Lövånger och Bureå

Ansök    Jun 16    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu två kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. En av anställningarna kommer att vara i Lövånger och den andra kommer att arbeta i både Lövånger och Bureå som ökad grundbemanning. Måltidsenheten tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalresta... Visa mer
Vi söker nu två kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra.

En av anställningarna kommer att vara i Lövånger och den andra kommer att arbeta i både Lövånger och Bureå som ökad grundbemanning.

Måltidsenheten tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om Måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Arbetet inom ökad grundbemanning innebär att arbetet kan variera från dag till dag. Du kommer att arbeta där behovet finns för dagen, men inom det geografiska området.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Det är meriterande om du har erfarenhet av en handledarroll i liknande situationer.

I din yrkesroll är du strukturerad, professionell och lyhörd. Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet samt vara trevlig även i pressade situationer. Du ser till verksamhetens bästa och kan snabbt anpassa dig när förutsättningarna förändras. För en säker livsmedelshantering är det viktigt med kunskaper i det svenska språket och har du andra språkkunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock

Ansök    Maj 3    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. I din ansökan får du möjlighet att rangordna vilket kök du är mest intresserad av att jobba på. Balderköket på Baldergymnasiet har ca 1200 elever som äter lunch. Det är ett tillagningskök som erbjuder flera rätter per dag och dessa serveras i en foodcourt. Tjänst... Visa mer
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. I din ansökan får du möjlighet att rangordna vilket kök du är mest intresserad av att jobba på.

Balderköket på Baldergymnasiet har ca 1200 elever som äter lunch. Det är ett tillagningskök som erbjuder flera rätter per dag och dessa serveras i en foodcourt. Tjänstgöring i caféet på Baldergymnasiet ingår också i tjänsten. I detta kök arbetar det 5 kockar, 2 restaurangbiträden och en kock med ledningsfunktion.

Ersmarksskolan är en mindre skola där vi lagar och serverar lunch till ca 120 personer per dag. Vi serverar även frukost och mellanmål till skolans fritidsbarn och förskolebarnen på Pärlan. På Ersmarksskolan är det 1,5 som jobbar, som innebär att man är ensam vissa dagar och får hjälp av en kollega andra dagar. Det är viktigt att du har lätt att ställa om, men också är duktig på att planera. Ersmarksköket ingår i Byskeområdet, där vi just nu har 11 skolrestauranger som samarbetar på olika sätt.

Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå (förskola, skola och äldreomsorg) där vi lagar mat samtliga dagar året runt. Ca 850 portioner är den dagliga produktionen lunch som vi tillagar. Vi serverar även frukost, mellanmål och middag. Äldreomsorgens mat körs ut av personal från köket till närliggande äldreboende. I detta kök jobbar det 8 kockar och en kock med ledningsfunktion. Helgtjänstgöring kan förekomma.

Arom kök och restaurang lagar mat till lasarettets vårdavdelningar, vård- och omsorgsboenden, hemtjänst, samt till personalrestaurangen och caféet på Skellefteå lasarett. Arom är ett stort kök med många trevliga kollegor och många olika arbetsmoment. Vi har dessutom ett bageri där vi tillagar/bakar våra desserter och bröd till våra matgäster. Helgtjänstgöring ingår.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom. Du ska trivas med att jobba både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering, det är dessutom meriterande om du har B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock & lokalvårdare till förskolan Drömgården

Ansök    Maj 16    Kalsan AB    Kock, storhushåll
Om drömgårdens förskola Skellefteå växer som aldrig förr, våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma Drömgården. Drömgårdens förskola är en fristående förskola som ligger i ett charmigt K-märkt hus nära älven på Anderstorp i Skellefteå. Förskolan är i 2 avdelningar och vi har plats för 50 barn i åldrarna 1-5 år. Stor del av dagen delar vi upp barnen i mindre grupper där varje pedagog har ansvar för sin grupp. Drömgårdens förskol... Visa mer
Om drömgårdens förskola
Skellefteå växer som aldrig förr, våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma Drömgården.
Drömgårdens förskola är en fristående förskola som ligger i ett charmigt K-märkt hus nära älven på Anderstorp i Skellefteå.
Förskolan är i 2 avdelningar och vi har plats för 50 barn i åldrarna 1-5 år. Stor del av dagen delar vi upp barnen i mindre grupper där varje pedagog har ansvar för sin grupp. Drömgårdens förskola har en vision att ”alla ska få bli sitt bästa jag”. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste arbeten, där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Vår verksamhet utvecklas efter vårt systematiska kvalitetsarbete. I kartläggning av vårat nu-läge ser vi vad vi ska ha fokus på och vilken kompentensutveckling vi behöver. Delaktighet och inflytande i våra processer är viktigt för oss. Vi utforskar och provar vad som är vårt nästa steg.

Kock
Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att ge barnen smakupplevelse, kraft och energi. Du älskar att laga mat med fina råvaror och laga mat från grunden. Du är positiv och flexibel där samarbete med övriga personal är en förutsättning för att tillsammans driva verksamheten framåt samt daglig lokalvård av förskolans lokaler. På Drömgården serveras vegetarisk kost med inslag av fisk. Vi är sockerfria!
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kokerska. Du har erfarenhet av arbete i förskolekök och kunskap inom livsmedelshygien.
Du ska kunna beställa varor online och beräkna mängden mat per portion. Du ska kunna planera med god framförhållning men även kunna vara flexibel då ändringar kan ske dagligen.
Som person är du driven, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig.
Vi erbjuder dig.
Kompetensutveckling inom måltidspedagogik
Friskvårdspeng
Arbetskläder
Gemensamma arbetsplatsträffar
För anställning krävs godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Tillträdesdatum. Överenskommelse. Tillsvidareanställning 6 månaders provanställning. Vi är anslutna till Almega. Visa mindre

Kock sökes till Restaurang Norsjö

Vi på Restaurang Norsjö söker för omgående anställning en kock då vi serverar buffé, önskvärt med tidigare erfarenheter. Viktiga egenskaper är att du är stresstålig, kan jobba med grupp i köket samt att du är ansvarsfull. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Restaurang Norsjö söker för omgående anställning en kock då vi serverar buffé, önskvärt med tidigare erfarenheter.
Viktiga egenskaper är att du är stresstålig, kan jobba med grupp i köket samt att du är ansvarsfull.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kockar

Ansök    Dec 6    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna hos våra matgäster och vill arbeta tillsammans med oss andra på måltidsavdelningen. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Du kommer stötta våra våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Det innebär att du en dag har förmånen att jobba i ett kök och nästa dag i ett an... Visa mer
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna hos våra matgäster och vill arbeta tillsammans med oss andra på måltidsavdelningen. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra.

Du kommer stötta våra våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Det innebär att du en dag har förmånen att jobba i ett kök och nästa dag i ett annat. Vi på Måltid tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt.

Vi är också drivande i projektet Relocate som vänder sig till dig som varit utan arbete under en längre tid. Det är ett unikt program som gör det enklare för dig att flytta till Skellefteå för att jobba, bo och leva. Här kan du läsa mer om projektet: https://skelleftea.se/relocate/startsida/deltagare

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss.

Våra verksamheter finns i kommunens alla delar och vi finns i förskola, skola, äldreomsorg, Skellefteå lasarett och vi har även personalrestauranger. Arbetstider och arbetets innehåll kan därför variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom. Du kommer att arbeta både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver hos oss behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök.

I din yrkesroll är du strukturerad, professionell och lyhörd. Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är jätteviktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet samt vara trevlig även i pressade situationer. Du ser till verksamhetens bästa och kan snabbt anpassa dig när förutsättningarna förändras. För en säker livsmedelshantering är det viktigt med kunskaper i det svenska språket och har du andra språkkunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan och kanske bli en del av vårat fantastiska gäng!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 28    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. I din ansökan får du möjlighet att rangordna vilket kök du är mest intresserad av att jobba på. En tjänst är på Ersmarksskolan som är en mindre skola, där vi lagar och serverar lunch till ca 120 personer per dag. Vi serverar även frukost och mellanmål till skola... Visa mer
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. I din ansökan får du möjlighet att rangordna vilket kök du är mest intresserad av att jobba på.

En tjänst är på Ersmarksskolan som är en mindre skola, där vi lagar och serverar lunch till ca 120 personer per dag. Vi serverar även frukost och mellanmål till skolans fritidsbarn och förskolebarnen på Pärlan.

En tjänst är en kombinationstjänst mellan Kågeskolans kök och Barnportalens förskola, vilket innebär att du kommer att arbeta i båda köken. Du kommer också att få möjligheten att arbeta i andra kök på området.

En tjänst är kock på Arom kök och restaraung som ökad grundbemanning. På Arom tillagas maten till lasarettets vårdavdelningar, vård och omsorgsboenden, hemtjänst, samt även till personalrestaurangen och caféet på Skellefteå lasarett. I din roll som ÖGB (ökad grundbemanning), kommer du också att arbeta på våra andra kök ibland, beroende av behov. Arbetstider och arbetets innehåll kan därför variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom. Du ska trivas med att jobba både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat från grunden och du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att bidra till Västerbottens bästa måltidsupplevelse!

Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom. Du ska trivas med att jobba både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering, det är dessutom meriterande om du har B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar, vikariat

Ansök    Sep 29    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. ARBETSUPPGIFTER Som kock lagar du riktigt god mat från gr... Visa mer
Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna.

Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster allt för att bidra till Norrlands bästa måltidsupplevelse.

Våra verksamheter finns i kommunens alla delar, både i ytterområden och i centrala stan. Arbetstider och arbetets innehåll kan därför variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Du har kunskap om:
- både det varma och kalla köket
- råvaror
- att skapa menyer och helhetsmåltider
- tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter
- egenkontroll
- ergonomiskt arbete i verksamheten
- användning av maskiner i storkök.

Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock

Ansök    Dec 3    Delivit AB    Kock, storhushåll
Vi söker nu en kock som kan det Orientaliska köket. Du bör ha minst 2års erfarenhet från köket runt Medelhavet. Ifall du har de rätta meriterna för detta jobb är du välkommen med din ansökan eller att ringa mig. Visa mer
Vi söker nu en kock som kan det Orientaliska köket. Du bör ha minst 2års erfarenhet från köket runt Medelhavet.
Ifall du har de rätta meriterna för detta jobb är du välkommen med din ansökan eller att ringa mig. Visa mindre

Kockar

Ansök    Sep 2    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Vi erbjuder ett antal tillsvidareanställningar. Men vi söker även dig som vill prova på att jobba hos oss, dig kan vi erbjuda en provanställning! Vi har behov av kockar i alla våra olika kök. Du kommer inte att arbeta kvällar och nätter, däremot är en del kök ö... Visa mer
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra.

Vi erbjuder ett antal tillsvidareanställningar. Men vi söker även dig som vill prova på att jobba hos oss, dig kan vi erbjuda en provanställning! Vi har behov av kockar i alla våra olika kök. Du kommer inte att arbeta kvällar och nätter, däremot är en del kök öppna på helgerna för våra äldre matgäster.

Måltidsenheten tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om Måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat från grunden och du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Det är meriterande om du har erfarenhet av en handledarroll i liknande situationer.

I din yrkesroll är du strukturerad, professionell och lyhörd. Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet samt vara trevlig även i pressade situationer. Du ser till verksamhetens bästa och kan snabbt anpassa dig när förutsättningarna förändras. För en säker livsmedelshantering är det viktigt med kunskaper i det svenska språket och har du andra språkkunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar till Norrhammarskolan och Pusselbitens förskola

Ansök    Apr 26    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus. Vi söker nu två kockar, en till Norrhammarskolan och en till Pusselbitens förskola. Norrhammarskolan är en skola med ca 450 - 500 ätande per dag. Det är en s... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus.

Vi söker nu två kockar, en till Norrhammarskolan och en till Pusselbitens förskola.

Norrhammarskolan är en skola med ca 450 - 500 ätande per dag. Det är en skola med elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Idag är man 4 stycken i köket och vi serverar frukost, lunch och mellanmål. Då det är specialkoster i verksamheten är det viktigt att man känner sig trygg på den biten.

Pusselbitens förskola är beläget på Anderstorp, en 4-avdelningsförskola där vi lagar cirka 70 portioner dagligen. Vi serverar frukost, lunch och mellanmål. Tjänsten är heltid 100%, man arbetar tillsammans med en kollega i köket som har en sysselsättningsgrad på 50%.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster, allt för att bidra till Norrlands bästa måltidsupplevelse.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista.

Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering och har B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock/ekonomibiträde

Vi söker en kock eller ekonomibiträde som kan laga mat. I dagsläget har vi två kockar och där den ena är sjukskriven. Arbetsuppgifter: Lunch och middag till Solviks deltagare och externa lunchgäster måndag till fredag. Vi har ca 150 lunchgäster måndag - fredag mellan kl.11 - 13. Den som är kock tillagar två varmrätter och en vegetarisk. Menyerna och beställningar gör Restaurangchefen i samråd den som är kock. Tillträde: 19 juli men vi kan komma överens om... Visa mer
Vi söker en kock eller ekonomibiträde som kan laga mat. I dagsläget har vi två kockar och där den ena är sjukskriven.
Arbetsuppgifter: Lunch och middag till Solviks deltagare och externa lunchgäster måndag till fredag. Vi har ca 150 lunchgäster måndag - fredag mellan kl.11 - 13. Den som är kock tillagar två varmrätter och en vegetarisk. Menyerna och beställningar gör Restaurangchefen i samråd den som är kock.
Tillträde: 19 juli men vi kan komma överens om senare tillträde i augusti. Visa mindre

Kock, Sunnanåskolan

Ansök    Maj 18    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi söker tre kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna. Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt! Hos oss blir du del av et... Visa mer
Vi söker tre kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna.

Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt!

Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Som arbetsgivare vill vi att hela ditt liv ska fungera samtidigt som du utvecklas i din roll. Därför erbjuder vi tillgång till både personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

ARBETSUPPGIFTER
Sunnanåskolan är en F-6 skola. Där ska från och med hösten 2021 tillagas ca 350-400 portioner lunch. Vi serverar också frukost och mellanmål till barnen på fritids.

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista.

Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering och det är dessutom meriterande om du har B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar

Ansök    Apr 19    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Projektet Relocate är ett nationellt ESF-projekt med fyra projektpartners, Region Västerbotten, Skellefteå Kommun, Northvolt och Arbetsförmedlingen. Syftet med projektet är att skapa ett erbjudande om arbete, utbildning och bostad i Skellefteå. Projektet berör i första hand Skellefteå och storstadsområdena Stockholm, Göteborg och Malmö. Som en del i Skellefteå kommuns deltagande i projektet öppnar vi nu möjligheten att söka jobb som kock. Hos oss blir du... Visa mer
Projektet Relocate är ett nationellt ESF-projekt med fyra projektpartners, Region Västerbotten, Skellefteå Kommun, Northvolt och Arbetsförmedlingen. Syftet med projektet är att skapa ett erbjudande om arbete, utbildning och bostad i Skellefteå. Projektet berör i första hand Skellefteå och storstadsområdena Stockholm, Göteborg och Malmö.

Som en del i Skellefteå kommuns deltagande i projektet öppnar vi nu möjligheten att söka jobb som kock. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt!

Vi tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, grundskola, gymnasieskola, vård och omsorg, sjukhus och personalrestauranger. Vi har alla typer av kök, allt från det lilla köket där vi lagar 20 portioner till våra minsta matgäster i förskola, till det största köket med 3000 portioner där vi lagar mat till matgäster på sjukhuset och inom vård och omsorg.

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista.
 
Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering och har B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Lunch kock

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster, allt för att bidra till bästa måltidsupplevelsen. KVALIFIKATIONER För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Stresstålig ... Visa mer
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster, allt för att bidra till bästa måltidsupplevelsen.


KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Stresstålig när förutsättningarna snabbt kan ändras. Har hanterat inköp, meny planering.
Kunskap i Svensk Husmanskost och kassavana är ett krav.Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. För dennat tjänst är B-körkort ett krav.
Ev fortsatt anställning efter sommaren om pandemin har minskat. Visa mindre

Kockar

Ansök    Apr 7    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt! Vi tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, grundskola, gymnasieskola, vård och omsorg, sjukhus och personalrestauranger. Vi har alla typer av kök, allt från det lilla köket där vi lagar 20 port... Visa mer
Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt!

Vi tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, grundskola, gymnasieskola, vård och omsorg, sjukhus och personalrestauranger. Vi har alla typer av kök, allt från det lilla köket där vi lagar 20 portioner till våra minsta matgäster i förskola, till det största köket med 3000 portioner där vi lagar mat till matgäster på sjukhuset och inom vård och omsorg.

Vi söker nu ett antal kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Välkommen med din ansökan!

Floraskolan (vikariat)
Floraskolan är ett kök som tillagar cirka 650 portioner lunch dagligen. Det serveras även frukost och mellanmål. Köket och skolan är en nyproduktion och i köket arbetar 5 personer.

Aromköket (vikariat och tillsvidareanställning)
Arom kök och restaurang lagar mat till vård och omsorgsboenden, hemtjänst, lasarettets vårdavdelningar och personalrestaurang, Stöd och service och dagverksamheter. Arom är en stort kök med många trevliga kollegor och många olika arbetsmoment. Vi har dessutom ett bageri där vi tillagar/bakar våra desserter och bröd ut till våra matgäster. Helgtjänstgöring ingår.

Tallbacka (tillsvidareanställning ÖGB)
Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå där vi lagar mat samtliga dagar året runt. Vi lagar till förskola, skola och vård och omsorg. Du med uppdraget ökad grundbemanning täcker upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Du är en viktig person i vårt samarbetsområde som sträcker sig från centrala stan till Lövånger.

Lejonströmsskolan (tillsvidareanställning)
Lejonströmsskolan är ett kök där vi tillagar 850-900 portioner lunch dagligen. Det serveras även frukost och mellanmål. I Lejonströms kök arbetar idag 8 personer varav en är kock med ledningsuppdrag. Vid behov kan arbete i andra kök även förekomma.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista.
 
Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering och det är dessutom meriterande om du har B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar

Ansök    Dec 16    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus. Vi söker nu ett antal kockar till några av våra kök! Morö backe skolans foodcourt Morö backe skolans foodcourt är ett kök där vi tillagar ca 800 portioner da... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus.

Vi söker nu ett antal kockar till några av våra kök!

Morö backe skolans foodcourt
Morö backe skolans foodcourt är ett kök där vi tillagar ca 800 portioner dagligen till skolan som är en F till 9:an. Vi serverar även frukost/mellanmål till fritids och levererar lunch till närliggande förskolor. Köket är relativt nybyggt och matsalen är uppdelad i två sektioner, en för de yngre och en för de äldre. I detta kök arbetar ca 6 personer

Floraområdet, ökad grundbemanning (ÖGB)
Inom område Flora inkluderas 2 skolor och 10 förskolor. Du med uppdraget ökad grundbemanning täcker upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Du är en viktig person i vårt samarbetsområde Flora som innefattar Bergsbyn och Skellefteå. Din basplacering är Floraskolans kök där du ingår i arbetsgruppen och deltar på våra möten. Alla verksamheter utom ett har tillagningskök.

Örjansområdet, ökad grundbemanning (ÖGB)
Inom område Örjans inkluderas fyra skolor och elva förskolor. Du med uppdraget ökad grundbemanning täcker upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Du är en viktig person i vårt samarbetsområde Skelleftehamn och Ursviken. Din basplacering är Örjanskolans kök där du ingår i arbetsgruppen och deltar på våra möten. Alla verksamheter har tillagningskök.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ingår det att
• laga mat från grunden så långt det är möjligt
• skapa goda relationer och ge service till matgäster och kunder
• utveckla maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster till Norrlands bästa måltidsupplevelse.

KVALIFIKATIONER
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativ är dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang med kunskap enligt checklista.

Du har kunskaper i svenska för säker hantering i storkök och daglig kontakt med elever, personal och övriga gäster. Du ser till verksamhetens bästa och är flexibel, lyhörd och serviceinriktad. Det är önskvärt att du har erfarenhet av handledarroll i liknande situationer. För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar till Skråmträskskolan, Tallbacka, Norrbacka fsk

Ansök    Mar 2    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus. Vi söker nu ett antal kockar till några av våra kök! På Skråmträskskolan lagar vi frukost, lunch och mellanmål. Den dagliga produktionen ligger på ca 85 porti... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus.

Vi söker nu ett antal kockar till några av våra kök!

På Skråmträskskolan lagar vi frukost, lunch och mellanmål. Den dagliga produktionen ligger på ca 85 portioner. Vi har utskick till förskola och i köket arbetar man ensam. Vi strävar efter att laga så mycket som möjligt från grunden. Du tillhör område Burträsk och är en viktig person i vårt samarbetsområde. Till Skråmträskskolan söker vi en kock för en tillsvidareanställning.

Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå där vi lagar mat samtliga dagar året runt. Vi lagar till förskola, skola och äldreomsorg. Den dagliga produktionen ligger på ca 750 portioner som vi tillagar från grunden i den mån det går. Vi serverar även frukost, mellanmål samt middag. Äldreomsorgens mat körs ut av personal från köket till närliggande äldreboende. I detta kök jobbar det 9 personer. Helgtjänstgöring förekommer. Du tillhör område Lövånger och är en viktig person i vårt samarbetsområde. Till Tallbacka söker vi två kockar, en för en tillsvidareanställning och en för en visstidsanställning under perioden 21-05-01 - 22-08-31.

Norrbacka fsk är en 10-avdelningsförskola där vi lagar frukost, lunch och mellanmål. Vi har också utskick till andra förskolor och lagar ca 250 portioner lunch per dag. I köket är det 3st som arbetar. Köket är relativt nybyggt och vi strävar att laga så mycket som möjligt från grunden. Till Norrbacka söker vi två kockar för visstidsanställning under perioden 21-05-01 - 22-08-28.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster, allt för att bidra till Norrlands bästa måltidsupplevelse.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista.
 
Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. För dessa tjänster är B-körkort ett krav.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock med ledningsfunktion, Morö backe skolans foodcourt

Ansök    Dec 2    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus. Morö backe skolans foodcourt är ett kök där vi tillagar cirka 800 portioner dagligen till skolan som är en F-9:a. Vi serverar även frukost/mellanmål till fritid... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus.

Morö backe skolans foodcourt är ett kök där vi tillagar cirka 800 portioner dagligen till skolan som är en F-9:a. Vi serverar även frukost/mellanmål till fritids och levererar lunch till närliggande förskolor. Köket är relativt nybyggt och matsalen är uppdelad i två sektioner, en för de yngre och en för de äldre. I detta kök arbetar cirka 6 personer.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock med ledningsfunktion ingår det att:
• Laga mat från grunden så långt det är möjligt.
• Ha dagligt ansvar för bemanning.
• Ha dagligt ansvar för inköp av livsmedel samt tillagning.
• Skapa goda relationer och ge bra service till matgäster och kunder.
• Utveckla maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster till Norrlands bästa måltidsupplevelse.
• Brinna för att vara en del i att utveckla andra och verksamheten.
• Fördela arbete, motivera och skapa engagemang hos medarbetare så att gruppen uppnår gemensamma mål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god matlagningskunskap inom både varma och kalla köket med inriktning mat lagat från grunden. Du har erfarenhet av arbete i storkök och det är meriterande om du har erfarenhet av personalplanering och arbetsmiljöarbete. Du har även god kunskap inom specialkost och har erfarenhet av arbete med egenkontroll.

För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista.

I rollen är det viktigt att du är drivande, strukturerad och ser ständiga möjligheter till förbättringar. Du har lätt att få kontakt och samarbetar bra tillsammans med andra. I din roll tar du ständigt till dig ny kunskap och delger den till andra för att utveckla verksamheten. Du ser service som en självklarhet, kan behålla ett gott humör även i pressade situationer, och kan anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. Du har förmågan att skapa en trivsam miljö och lockande presentationer av foodcourtens utbud.

Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering och det är i denna roll ett krav att du har B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vikariat, kockar

Ansök    Sep 29    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och Vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Våra verksamheter finns i kommunens alla delar, både i ytterområden och i centrala stan. Arbetstider och arbetets innehåll varierar utifrån vilken verksamhet du arbetar inom. ARBETSUPPGIFTER Som ... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och Vård och omsorg.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse!

Våra verksamheter finns i kommunens alla delar, både i ytterområden och i centrala stan. Arbetstider och arbetets innehåll varierar utifrån vilken verksamhet du arbetar inom.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på måltidsavdelningen lagar du så långt som möjligt mat från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster.

Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök.

KVALIFIKATIONER
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och förmåga att sätta sig in nya program.

Du har kunskap om:
- både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden
- råvaror
- att skapa menyer och helhetsmåltider
- tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter
- egenkontroll
- ergonomiskt arbete i verksamheten
- användning av maskiner i storkök.

Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell, serviceinriktad och lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

ÖVRIGT
För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret.
 
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vikariat, kockar

Ansök    Aug 24    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och Vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Våra verksamheter finns i kommunens alla delar, både i ytterområden och i centrala stan. Arbetstider och arbetets innehåll varierar utifrån vilken verksamhet du arbetar inom. ARBETSUPPGIFTER Som ... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och Vård och omsorg.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse!

Våra verksamheter finns i kommunens alla delar, både i ytterområden och i centrala stan. Arbetstider och arbetets innehåll varierar utifrån vilken verksamhet du arbetar inom.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på måltidsavdelningen lagar du så långt som möjligt mat från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster.

Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök.

KVALIFIKATIONER
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och förmåga att sätta sig in nya program.

Du har kunskap om:
- både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden
- råvaror
- att skapa menyer och helhetsmåltider
- tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter
- egenkontroll
- ergonomiskt arbete i verksamheten
- användning av maskiner i storkök.

Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell, serviceinriktad och lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

ÖVRIGT
För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret.
 
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kockar

Ansök    Okt 16    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus. Vi söker nu ett antal kockar till några av våra kök! Aromköket Arom kök och restaurang lagar mat till vård och omsorgsboenden, hemtjänst, lasarettets vårdavd... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus.

Vi söker nu ett antal kockar till några av våra kök!

Aromköket
Arom kök och restaurang lagar mat till vård och omsorgsboenden, hemtjänst, lasarettets vårdavdelningar och personalrestaurang, Stöd och service och dagverksamheter inom äldreomsorg.
Arom är en stort kök med många trevliga kollegor och många olika arbetsmoment,
Vårt fokus ligger i att laga god mat från grunden med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Vi har dessutom ett bageri där vi tillagar/bakar våra desserter och bröd ut till våra matgäster. Helgtjänstgöring ingår.
Kontakt: Andreas Ålund, chef

Kågeskolans kök
Kågeköket är idag ett mottagningskök som får viss mat från Anderstorps gymnasiet. En del av maten tillagas idag i Kågeköket. Från vecka 46, planeras utökad tillagning av vissa rätter på matsedeln. Under 2021 kommer all mat lagas på plats i Kågeköket. Det innebär att köket samt matsal kommer att anpassas för detta. Vi lagar mat till ca 550 matgäster i dagsläget. Köket serverar även frukost och mellanmål. Det kan givetvis även förekomma arbete i annat kök på området vid behov.
Kontakt: Peter Gustafsson, chef


Norrbacka förskolekök
Norrbacka förskola är en 10 avdelningsförskola där vi lagar frukost, lunch och mellanmål. Vi har även utskick till andra förskolor och lagar ca 250 portioner lunch per dag. I köket är det 3st som arbetar. Köket är relativt nybyggt och vi strävar att laga så mycket som möjligt från grunden. Det kommer innebära arbete i annat kök inom måltidsverksamheten ca 1 dag per vecka.
Kontakt: Daniel Hällgren, chef

Örjanskolans kök
Örjanskolan är ett kök där vi tillagar cirka 850 portioner lunch dagligen. Luncherna serveras till Örjanskolans elever åk 3-9 och med utskick till två skolor i Ursviken. I detta kök arbetar idag sju personer och vi eftersträvar att laga all mat från grunden. Det kan även förekomma arbete i annat kök vid behov.
Kontakt: Camilla Andersson, chef

Lejonströmsområdet ÖGB (Ökad grundbemanning )
Inom område Lejonström inkluderas 2 skolor och 8 förskolor. Du med uppdraget ökad grund bemanning täcker upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Du är en viktig person i vårt samarbetsområde. Din basplacering är Lejonströms kök där du ingår i arbetsgruppen och deltar på våra möten. Att hjälpa till på andra områden inom måltidsavdelningen förekommer också. Alla verksamheter har tillagningskök.
Kontakt: Peter Eriksson, chef

Lejonströmsskolans kök
Lejonströmsskolan är ett kök där vi tillagar 850-900 portioner lunch dagligen. Det serveras även frukost och mellanmål. I Lejonströms kök arbetar vi idag 8 personer varav en är kock med ledningsuppdrag. Vi eftersträvar att laga mat från grunden. Vid behov kan arbete i andra kök även förekomma.
Kontakt: Peter Eriksson, chef

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ingår det att
• laga mat från grunden så långt det är möjligt
• skapa goda relationer och ge service till matgäster och kunder
• utveckla maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster till Norrlands bästa måltidsupplevelse.

KVALIFIKATIONER
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativ är dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang med kunskap enligt checklista.

Du har kunskaper i svenska för säker hantering i storkök och daglig kontakt med elever, personal och övriga gäster. Du ser till verksamhetens bästa och är flexibel, lyhörd och serviceinriktad. Det är önskvärt att du har erfarenhet av handledarroll i liknande situationer. För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock, ökad grundbemanning, område Balder

Ansök    Maj 5    Skellefteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar, till grundskola, gymnasieskola, region Västerbotten, personalrestaurangen, förskola och Vård- och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästens fokus. Område Balder består av fyra skolor, två vård- och omsorgskök och ett förskolekök. Gäster är elever och personal i... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar, till grundskola, gymnasieskola, region Västerbotten, personalrestaurangen, förskola och Vård- och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästens fokus.

Område Balder består av fyra skolor, två vård- och omsorgskök och ett förskolekök. Gäster är elever och personal i skola, förskola och Vård- och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ökad grundbemanning täcker du upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Du är en viktig person i vårt samarbetsområde Balderskolan, Sunnanåskolan, Boliden och Jörn. Du har en basplacering i ett kök där du ingår i arbetsgruppen och deltar på våra möten. Området består av både tillagningskök och mottagningskök och befattningen omfattar alla arbetsuppgifter på arbetsplatsen. En stor tonvikt läggs vid relationen till våra gäster och att utveckla måltidsmiljön.

I arbetsuppgifterna som kock ingår bland annat att:
• laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt
• skapa goda relationer och ge service till matgäster och kunder
• utveckla maten och miljöer i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster, med målsättningen Norrlands bästa måltidsupplevelse, med gästen i fokus.

KVALIFIKATIONER
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang med kunskap enligt checklista. Kunskaper i svenska för säker hantering i storkök och daglig kontakt med elever, personal och övriga gäster. För tjänsterna krävs B-körkort.

Som medarbetare i vår arbetsgrupp ser vi att du är flexibel, strukturerad och har förmågan att jobba självständigt och i grupp. Du har lätt att få kontakt och samarbetar bra tillsammans med kollegor, kunder och gäster. Du ser service som en självklarhet, kan behålla ett gott humör även i pressade situationer, och kan anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. Du har förmågan att skapa en trivsam miljö och lockande presentationer av kökets/restaurangens utbud.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på sju avdelningar: IT och verksamhetsutveckling, Ekonomisupport, Personalsupport, Kommunikation, Måltid, Fastighet och Kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kreativ Kock sökes!

Ansök    Aug 7    Everyday Food AB    Kock, storhushåll
Kock sökes med erfarenhet av Husmanskost och Catering Du är en engagerad, samarbetsvillig och initiativrik lagspelare samt har ett stort intresse för mat. Du är serviceinriktad och har dokumenterad erfarenhet av allergikost samt rutiner för HACCP. Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss. Ordinarie Arbetstid vardagar 7.00-15.30 Du ska även ha möjlighet att vid behov arbeta vissa kvällar och helgdagar Minst 5 års yrkeserfarenh... Visa mer
Kock sökes med erfarenhet av Husmanskost och Catering
Du är en engagerad, samarbetsvillig och initiativrik lagspelare samt har ett stort intresse för mat. Du är serviceinriktad och har dokumenterad erfarenhet av allergikost samt rutiner för HACCP.
Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss.

Ordinarie Arbetstid vardagar 7.00-15.30

Du ska även ha möjlighet att vid behov arbeta vissa kvällar och helgdagar

Minst 5 års yrkeserfarenhet som kock är meriterande

Svenska i tal och skrift
B-körkort

Är du rätt person, flexibel och inte rädd för att ta för dig, så finns det goda möjligheter till att växa och få en större arbetsroll i vårat företag.Provanställning: 6 månader

Yrkeskategori: Hotell och restaurang

Yrkestitel: Kock Visa mindre

Kock

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och mä... Visa mer
O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Som kock är dina främsta arbetsuppgifter att laga goda och näringsriktiga måltider , även tillagning av specialkost ingår i dina arbetsuppgifter. Vidare ingår egen kontroll, rengöring och disk, varubeställningar, varumottagning och övriga förekommande arbetsuppgifter inom storkök, vi ser gärna att du kan arbeta i ett högt tempo, att du har god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla gentemot våra kunder. Vi på Olearys söker:
En kock med kunskaper och erfarenhet inom köket, vi ser gärna att du stresstålig och kan bli en lagspelare pigg och glad, samt att du självklart sätter gästen i fokus, då passar du in i vårt team! Arbetsuppgifter kommer att vara grillning, förberedning och kallskänka även hantering av färska råvaror.
Väntas att du har ett stort engagemang i att utveckla konceptet. Anställningarna är schemalagda över verksamhetens öppethållandetider..

Anställningens omfattning kommer att vara minst 50% och även möjlighet för en heltidstjänst.
personligt ansöka !! Visa mindre

Kockar och måltidspersonal

Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangkedja. Vi serverar mat till förskola, grundskola, gymnasieskola, personalrestauranger, Vård och omsorgsavdelningen samt Skellefteå lasarett. Vi har närmare 150 kök i varierande storlek. Bra råvaror är viktigt för oss och därför väljer vi i första hand närproducerat och därefter svenskt. Visionen är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus. Vi söker nu kockar och ... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangkedja. Vi serverar mat till förskola, grundskola, gymnasieskola, personalrestauranger, Vård och omsorgsavdelningen samt Skellefteå lasarett. Vi har närmare 150 kök i varierande storlek. Bra råvaror är viktigt för oss och därför väljer vi i första hand närproducerat och därefter svenskt.

Visionen är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus.

Vi söker nu kockar och måltidspersonal som vill ha ett riktigt schysst jobb med bra arbetstider, trevliga kollegor och nöjda gäster!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du galet god mat och har även full koll på specialkost och andra förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du ansvarar för att utveckla maten, köken och måltidsupplevelsen tillsammans med gäster, kunder och kollegor.

Som måltidspersonal jobbar du med enklare köksarbete som att servera frukost, lunch och mellanmål. Du ansvarar för varumottagning, städ och disk. Beställningar kan också förekomma.

Och den viktigaste arbetsuppgiften är så klart att bygga schyssta relationer med matgäster, kunder och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering och det är dessutom meriterande om du har B-körkort.

För att jobba som kock krävs restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du lång erfarenhet som kock inom restaurang och storkök.

För att jobba som måltidspersonal bör du ha intresse att jobba med service. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbete samt kunskap kring livsmedelshantering, specialkost och egenkontroll så är det så klart meriterade.

ÖVRIGT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock , Björkhammar / Furuskolan

Björkhammargårdens kök lagar mat till äldreboende, hemtjänst, skolrestaurang, och förskolor i Jörn. Vi arbetar med att laga maten från grunden så långt det är möjligt. Vi är cirka fyra kockar som arbetar här och vi gör även egna efterrätter och bakar till våra matgäster. I denna tjänst förkommer arbete i närliggande skolrestaurang Furuskolan. Arbetet innefattar även helgarbete. ARBETSUPPGIFTER Som kock på Björkhammar ingår det bland annat att: • Lag... Visa mer
Björkhammargårdens kök lagar mat till äldreboende, hemtjänst, skolrestaurang, och förskolor i Jörn. Vi arbetar med att laga maten från grunden så långt det är möjligt. Vi är cirka fyra kockar som arbetar här och vi gör även egna efterrätter och bakar till våra matgäster. I denna tjänst förkommer arbete i närliggande skolrestaurang Furuskolan. Arbetet innefattar även helgarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Björkhammar ingår det bland annat att:

• Laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt.
• Skapa goda relationer och ge god service till matgäster och kunder.
• Utveckla maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster till norrlands bästa måltidsupplevelse.
• Arbeta i skolrestaurangen på Furuskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god kunskap inom det varma och kalla köket, med tyngdpunkt på mat lagad från grunden. Du har restaurangutbildning på gymnasienivå, alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök eller restaurang.

Du har tillräckligt goda kunskaper i svenska för säker hantering i storkök, samt grundläggande IT-kunskaper. Du ser till verksamhetens bästa och är flexibel, lyhörd och serviceinriktad. För denna tjänst krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vikariat, kockar

Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och Vård och omsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock arbetar du i förskole-, skol- eller vård- och omsorgskök. Vi söker personal för vikariat inom måltid. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ARBETSU... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och Vård och omsorg.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse!

Som vikarierande kock arbetar du i förskole-, skol- eller vård- och omsorgskök. Vi söker personal för vikariat inom måltid. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på måltidsavdelningen lagar du så långt som möjligt mat från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster.

Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök.

KVALIFIKATIONER
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och förmåga att sätta sig in nya program.

Du har kunskap om:
- både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden
- råvaror
- att skapa menyer och helhetsmåltider
- tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter
- egenkontroll
- ergonomiskt arbete i verksamheten
- användning av maskiner i storkök.

Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell, serviceinriktad och lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

ÖVRIGT
För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret.
 
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Köksansvarig Utflex förskola

Välkommen till Utflex förskola! Vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar – stort intresse för matlagning är en förutsättningHuvudsakliga arbetsuppgifterTill Utflex förskola är vi nu på jakt efter dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete. Som köksansvarig jobbar du målinriktat och med eget ansvar för att tillaga mat till förskolans barn och sälja matlådor och annat utifrån egna idéer. Du planerar inköp ef... Visa mer
Välkommen till Utflex förskola! Vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar – stort intresse för matlagning är en förutsättningHuvudsakliga arbetsuppgifterTill Utflex förskola är vi nu på jakt efter dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete. Som köksansvarig jobbar du målinriktat och med eget ansvar för att tillaga mat till förskolans barn och sälja matlådor och annat utifrån egna idéer. Du planerar inköp efter åtgång och försäljning. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande och se till att vi håller högsta kvalitet. Tjänsten avser ett vikariat på 1,5 år. Arbetstiderna är schemalagda måndag - fredag 07:00-15:30. Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt.Det här förväntar vi ossAtt du är matintresserad och tycker om att jobba med barn är en förutsättning. Dessutom ska du gilla när tempot är högt, vara flexibel samt har förmåga att tänka nytt och kreativt. Meriterande till tjänsten är om du har egenkontrolls-/Haccpkunskap samt om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Anneli Byström 070-3592444 eller Marie-Louise Nordin 070-2759440, [email protected]. Om UtflexUtflex är en privatägd förskola som finns i byn Varuträsk bara 10 minuters bilfärd från Skellefteå. Vi startade vår verksamhet 2011-08-01. I vår förskola möts barnen av vuxna som ser varje barns möjligheter, förmågor och engagerar sig i arbetet med barnen.Vi arbetar aktivt med en sund mathållning, och som ett led i detta odlar vi egna grönsaker i liten skala under sommaren. Förskolan har enastående möjligheter att på ett positivt sätt främja en hälsosam livsstil med bra matvanor hos barn. Bra mat och fysisk aktivitet gör att barnen blir pigga. Mätta barn är glada, kreativa och läraktiga.Frukostbuffé serveras mellan kl.7.30 – 8.30. Det innebär att barnen kan sätta sig för att äta direkt de kommer, andra väljer att börja dagen med någon lek eller aktivitet.Lunchen serveras i två omgångar. De yngre barnen som ska sova äter först och när de är klara kan de äldre barnen sätta sig till bords. En grupp äter alltid frukost, lunch och mellanmål utomhus eller i grillstugan.Måltiderna liksom alla övriga rutinsituationer skapar rika tillfällen till lärande. Vuxnas medvetenhet är avgörande för hur lärande sker hela dagen i allt vad vi gör på förskolan. Vi strävar efter att laga maten från grunden och i största möjligaste mån handla närproducerat och ekologiskt inom den budget som finns. Visa mindre

Stafettkock / kock

Våra matgäster är allt från de minsta barnen till krävande chefer. Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangkedja och vi serverar ungefär 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar. Maten lagas till grundskola, gymnasieskola, personalrestauranger, Skellefteå lasarett, förskola och äldreomsorg, och många av våra matgäster tycker att maten är galet god. Visionen är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse – med matgästens fokus... Visa mer
Våra matgäster är allt från de minsta barnen till krävande chefer. Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangkedja och vi serverar ungefär 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar. Maten lagas till grundskola, gymnasieskola, personalrestauranger, Skellefteå lasarett, förskola och äldreomsorg, och många av våra matgäster tycker att maten är galet god. Visionen är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse – med matgästens fokus. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt.

ARBETSUPPGIFTER
Som stafettkock jobbar du i alla våra kök och ingen vecka eller dag är därför den andra lik. Jobbet innebär att:
- laga galet god mat
- utveckla maten, köken och måltidupplevelsen
- bygga schysta relationer med matgäster, kunder och kollegor
- laga all sorts specialkost

...och så förstås de där måsten som också ingår i kockjobbet som att servera, diska, beställa med mera.

KVALIFIKATIONER
Du tänker ofta det här har jag aldrig gjort förut så det klarar jag säkert av och andra skulle nog beskriva dig som orädd. Du gillar när det händer saker och att inte veta hur veckan eller dagen kommer att sluta är något som motiverar dig. Förutom att du är grym på att laga god mat har du även ett gott hjärta och möter andra människor med ett nyfiket leende. Det är just på grund av att du är så öppen och beredd att sprida dina kunskaper som du kommer att passa perfekt i rollen. Och så krävs det att du har körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vikariat kockar

Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock arbetar du i förskole-, skol- eller äldreomsorgskök. Vi söker personal för vikariat under hösten. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ARBETSUPPGIFTER... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse!

Som vikarierande kock arbetar du i förskole-, skol- eller äldreomsorgskök. Vi söker personal för vikariat under hösten. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på måltidsavdelningen lagar du så långt som möjligt mat från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster.

Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök.

KVALIFIKATIONER
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och förmåga att sätta sig in nya program.

Du har kunskap om
- både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden
- råvaror
- att skapa menyer och helhetsmåltider
- tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter
- egenkontroll
- ergonomiskt arbete i verksamheten
- användning av maskiner i storkök

Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell, serviceinriktad och lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

ÖVRIGT
För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret.
 
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kock / ekonomibiträde

Solviks folkhögskola ligger beläget ca 1,5 mil norr om Skellefteå. Totalt har skolan ca 200 deltagare på långa kurser, flera hundra på de korta kurserna och på skolan jobbar 50 engagerade medarbetare.  På skolan finns även restaurang och ett internat med plats för 50 boende. Solviks restaurang serverar frukost, lunch och middag måndag – fredag till våra deltagare och konferensgäster. Restaurangen har också lunchöppet för externa gäster. Vi tar emot bokning... Visa mer
Solviks folkhögskola ligger beläget ca 1,5 mil norr om Skellefteå. Totalt har skolan ca 200 deltagare på långa kurser, flera hundra på de korta kurserna och på skolan jobbar 50 engagerade medarbetare.  På skolan finns även restaurang och ett internat med plats för 50 boende. Solviks restaurang serverar frukost, lunch och middag måndag – fredag till våra deltagare och konferensgäster. Restaurangen har också lunchöppet för externa gäster. Vi tar emot bokningar både från företag och privatpersoner på fester, bröllop och dylikt.Vi söker en kock/ekonomibiträde 100% då en av våra kockar har valt att gå till annan verksamhet. Varannan vecka arbetar du som ekonomibiträde och varannan vecka som kock. Köket består av 2,5 tjänster plus husmor.Arbetsuppgifter:-      Matlagning till vår lunchbuffé och middagsbuffé-      Specialkosthantering-      Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept-      Salladsbuffé-      Egenkontroll för kök-      Disk och städning av kök-      Matlagning vissa helgdagar och kvällar som t ex Morsdag, Farsdag, Julbord mm.Vi söker dig som är positiv, har hög service-och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning.Meriterande om följande kriterier är uppfyllda:-      Kockutbildning, gärna med specialkost som kompetens -      Gärna erfarenhet av vegansk/vegetarisk matlagning och annan specialkost-      HACCP-utbildningVid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och har individuell lönesättning.Tillträde 2019-08-05, eller enligt överenskommelseVi ser gärna manliga sökande eftersom arbetsplatsen eftersträvar en jämn könsfördelning. Visa mindre

Kock , Björkhammar / Furuskolan

Björkhammargårdens kök lagar mat till äldreboende, hemtjänst, skolrestaurang, och förskolor i Jörn. Vi arbetar med att laga maten från grunden så långt det är möjligt. Vi är cirka fyra kockar som arbetar här och vi gör även egna efterrätter och bakar till våra matgäster. I denna tjänst förkommer arbete i närliggande skolrestaurang Furuskolan. Arbetet innefattar även helgarbete. ARBETSUPPGIFTER Som kock på Björkhammar ingår det bland annat att: • Lag... Visa mer
Björkhammargårdens kök lagar mat till äldreboende, hemtjänst, skolrestaurang, och förskolor i Jörn. Vi arbetar med att laga maten från grunden så långt det är möjligt. Vi är cirka fyra kockar som arbetar här och vi gör även egna efterrätter och bakar till våra matgäster. I denna tjänst förkommer arbete i närliggande skolrestaurang Furuskolan. Arbetet innefattar även helgarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Björkhammar ingår det bland annat att:

• Laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt.
• Skapa goda relationer och ge god service till matgäster och kunder.
• Utveckla maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster till norrlands bästa måltidsupplevelse.
• Arbeta i skolrestaurangen på Furuskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god kunskap inom det varma och kalla köket, med tyngdpunkt på mat lagad från grunden. Du har restaurangutbildning på gymnasienivå, alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök eller restaurang.

Du har tillräckligt goda kunskaper i svenska för säker hantering i storkök, samt grundläggande IT-kunskaper. Du ser till verksamhetens bästa och är flexibel, lyhörd och serviceinriktad. För denna tjänst krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Förskolekock till Föräldrakooperativet Bulleribock

Om oss Vi är ett föräldrakooperativ med välutbildade och kompetenta pedagoger. Vi bedriver en utvecklande förskoleverksamhet som innefattar omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för 25 barn i åldrarna 1-5 år. Vi är den lilla förskolan med den stora famnen. Våra värdeord är Medmänskligt, Medvetet och Magiskt. Värdeorden är med oss överallt, även i vårt kök.Att lära barn mellan 1-5 år vad som är hälsosam mat kan få en långvarig hälsoeffekt. Vi på Föräld... Visa mer
Om oss Vi är ett föräldrakooperativ med välutbildade och kompetenta pedagoger. Vi bedriver en utvecklande förskoleverksamhet som innefattar omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för 25 barn i åldrarna 1-5 år. Vi är den lilla förskolan med den stora famnen. Våra värdeord är Medmänskligt, Medvetet och Magiskt. Värdeorden är med oss överallt, även i vårt kök.Att lära barn mellan 1-5 år vad som är hälsosam mat kan få en långvarig hälsoeffekt. Vi på Föräldrakooperativet Bulleribock vill vara med och skapa goda, långsiktiga matvanor för våra förskolebarn. Vi har goda förutsättningar att göra det, då de flesta barn äter frukost, lunch och mellanmål, dvs ca 65% av dagens måltider, på förskolan. Vi har en mat- och måltidspolicy vilket bidrar till en hög kvalitet på hela förskoleverksamheten.Om rollen Som förskolekock på Bulleribock bidrar du till att matgästerna upplever måltiderna som lugna och glada och du som vuxen matgäst är en god förebild vid måltiderna. Du kommer att planera och tillaga näringstät mat från grunden. Maten serveras färggrann med god doft och smak för att locka fram alla sinnen hos de små matgästerna. Minst en gång i veckan tillagar och serverar du en vegetarisk lunch. I din roll bidrar du till att barnen äter rekommenderat 400 gram grönsaker, frukter och bär varje dag. På Föräldrakooperativet Bulleribock serverar du ekologiskt odlade frukter och grönsaker.I rollen som kock arbetar du regelbundet tillsammans med pedagoger med mat och måltider i den pedagogiska verksamheten. Du ansvarar för att ta emot krav på specialkost och planerar noggrant rätt mat till varje matgäst med allergi och överkänslighet. Du är engagerad i kost- och måltidsfrågor och mån om att hålla dig uppdaterad och följa nya råd och rekommendation.Om dig Vi söker dig som har passion för att tillaga god mat från grunden med bra råvaror. Du bör ha ett genuint intresse för att lära våra barn goda måltidsvanor. Du brinner för att laga mat som barn uppskattar och som ger mycket näring. Du uppskattar att ha små nyfikna kockar på besök i köket.För den här rollen behöver du ha kunskap i:? Matlagning av god och näringsriktig mat till barn? Näringslära? Allergi- och specialkost? Egenkontroll av kök Det är meriterande om du har:? Ansvarat för matsedel, planering och inköp mot fastställd budget? Erfarenhet av mat- och måltidspedagogik? Arbetat i en pedagogisk verksamhet, gärna med förskolebarn.? Erfarenhet av att upprätta och följa rutiner för egenkontroll & livsmedelshygien. Stora utvecklingsmöjligheter finns för dig som vill uppmuntra barnen att öppna sina sinnen för ny mat samt vill bidra till att öka barnens förståelse för mat och måltider. ÖvrigtTillsvidareanställning, tillträde från och med 20190812.Ansökningar hanteras löpande.Alla som anställs vid Föräldrakooperativet Bulleribock behöver visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal upprättas. Visa mindre

Vi söker en 75 - procentig kock med 100% hjärta

I Munkviken är maten viktig. Därför behöver nu förstärka vårt kök med ytterligare en kock som brinner för att laga fantastiska rätter av lokala, regionala och ekologiska råvaror. Du vill att varje måltid ska vara en matupplevelse oavsett om det är för barn eller vuxna. Vi söker nu dig som har god samarbetsförmåga och är duktig på att hitta lösningar. Vi vill också att du är flexibel och intresserad av att möta andra människor. Dina arbetsuppgifter är al... Visa mer
I Munkviken är maten viktig. Därför behöver nu förstärka vårt kök med ytterligare en kock som brinner för att laga fantastiska rätter av lokala, regionala och ekologiska råvaror. Du vill att varje måltid ska vara en matupplevelse oavsett om det är för barn eller vuxna.
Vi söker nu dig som har god samarbetsförmåga och är duktig på att hitta lösningar. Vi vill också att du är flexibel och intresserad av att möta andra människor.

Dina arbetsuppgifter är allt som tillhör köket, från frukost och kvällsmiddag till städning. Självständigt arbete med eget ansvar är en självklarhet men även tillsammans med andra i köket och serveringen.
Känner du att det kan vara dig vi tänker oss så tveka inte att skicka in en ansökan och kanske blir det du som får ett kul och omväxlande jobb i Munkviken, en Sveriges vackraste läger- och konferensanläggningar. Visa mindre

Vikariat kockar

Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock arbetar du i förskole-, skol- eller äldreomsorgskök. Vi söker personal för vikariat under hösten. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ARBETSUPPGIFTER... Visa mer
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse!

Som vikarierande kock arbetar du i förskole-, skol- eller äldreomsorgskök. Vi söker personal för vikariat under hösten. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på måltidsavdelningen lagar du så långt som möjligt mat från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster.

Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök.

KVALIFIKATIONER
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och förmåga att sätta sig in nya program.

Du har kunskap om
- både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden
- råvaror
- att skapa menyer och helhetsmåltider
- tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter
- egenkontroll
- ergonomiskt arbete i verksamheten
- användning av maskiner i storkök

Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell, serviceinriktad och lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

ÖVRIGT
För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret.
 
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre