Lediga jobb Svenska Glitter AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Svenska Glitter AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Vi söker butikschef till Glitter Skellefteå

Tjänsten som butikschef på Glitter innebär att du är en ledare med personal- och resultatansvar där huvuduppgiften är den dagliga driften av butiken och att leda butikens medarbetare. En stor del av jobbet är att leda och inspirera butikens säljare samt att skapa ett team där ni har en positiv gemenskap och tillsammans jobbar för att nå försäljnings- och resultatmålen i butiken. På Glitter jobbar vi aktivt med varje kund som kommer in. Därför är det viktig... Visa mer
Tjänsten som butikschef på Glitter innebär att du är en ledare med personal- och resultatansvar där huvuduppgiften är den dagliga driften av butiken och att leda butikens medarbetare. En stor del av jobbet är att leda och inspirera butikens säljare samt att skapa ett team där ni har en positiv gemenskap och tillsammans jobbar för att nå försäljnings- och resultatmålen i butiken.
På Glitter jobbar vi aktivt med varje kund som kommer in. Därför är det viktigt att du älskar försäljning och motiveras av att jobba mot högt uppsatta mål. Du gillar att ge Glitters unika säljande service och att styla kunder med våra fina produkter. För oss är det viktigt att ta till vara på kunderna och ge dem den bästa servicen så att de väljer att komma tillbaka. På Glitter vill vi ha roligt på jobbet, då arbetsglädje sprider sig i butiken och smittar av sig på kunderna. Självklart arbetar du också efter våra kärnvärden: Vi tar eget ansvar, vi är engagerade, vi bryr oss och allt är möjligt!
Har du vad som krävs för att bli butikschef hos oss?
Du älskar handel och försäljning
Du motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål
Ett brinnande engagemang och ett starkt intresse för mode
Affärsmannaskap och ekonomisk förståelse och intresse
Leder och entusiasmerar dina medarbetare
Jobbar självständigt
Arbetar strukturerat och målinriktat
Positiv inställning

Vi utgår ifrån att du har tidigare erfarenhet inom handel, sälj eller service samt ledarerfarenhet.
Vi erbjuder dig:
En inspirerande och kul arbetsplats med trevliga kollegor
Ledaransvar med bra stöd
God introduktion, utmaningar och fina möjligheter till utveckling
Goda arbetsförhållanden och bra personalrabatt

Vi söker dig som vill jobba ca 32 tim/vecka med tillträde 01 09 24. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Glitter tillämpar 6 månader provanställning. Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.glitter.se, ansökan görs via länken nedan senast DDMMÅÅ. Vi kan tyvärr inte ta emot förfrågningar på telefon.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre