Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Skellefteå

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Brinner du för att skapa kommunikation som gör skillnad och bygger förtroende? Nu söker Trafikverket en kommunikatör med fokus på projektkommunikation, främst Norrbotniabanan. Kommunikatör Arbetsuppgifter Kommunikationscenter Nord är en regional enhet inom Trafikverkets Norra region med syfte att effektivt och flexibelt styra, driva, genomföra och följa upp kommunikationsarbetet för åtgärder i transportsystemet. Enheten arbetar med både intern och ... Visa mer
Brinner du för att skapa kommunikation som gör skillnad och bygger förtroende? Nu söker Trafikverket en kommunikatör med fokus på projektkommunikation, främst Norrbotniabanan.


Kommunikatör

Arbetsuppgifter

Kommunikationscenter Nord är en regional enhet inom Trafikverkets Norra region med syfte att effektivt och flexibelt styra, driva, genomföra och följa upp kommunikationsarbetet för åtgärder i transportsystemet. Enheten arbetar med både intern och extern kommunikation. Vi planerar och säkerställer kommunikationen med medborgare, samhälle och näringsliv vid nybyggnation, drift och underhåll av anläggningen. Enheten arbetar med projektkommunikation i Norra och Mellersta regionen i olika skeden, gör kommunikation av trafik- och resenärspåverkande insatser och har löpande dialoger med verksamheten om kommunikationsbehov.
I den här tjänsten kommer du framför allt arbeta med kommunikationsinsatser för vårt projekt Norrbotniabanan, men du kommer även arbeta med andra investerings- och underhållsåtgärder. Du kommer främst arbeta med målgrupperna närboende, näringsidkare och trafikanter. Du analyserar, planerar, genomför och följer upp kommunikationsinsatser tillsammans med andra. Det innebär att du bland annat kommer arbeta med att bedöma kommunikativa utmaningar, kommunikationsplanering, rådgivning, målgruppsanalys, budskapsutformning och kanalval. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta såväl strategiskt som operativt.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Tester kommer att skickas till de som uppfyller skallkraven under vecka 26. OBS!! Med anledning av semesterperiod så är intervjuer preliminärt planerade att genomföras i slutet av augusti och början av september under vecka 35-36. Intervjuerna kommer att hållas digitalt via Skype.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid. Resterande tid, 3 dagar i veckan, är på plats vid Trafikverkets kontor i Skellefteå.
Enhetschef Christina Nilsson Nyström kommer vara din närmsta chef. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Christina.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du?
Som person är du driven och engagerad och är duktig på att strukturera, planera och prioritera. Du motiveras av ett aktivt medarbetarskap där du tar ansvar för dina och gruppens arbetsuppgifter, samt delar med dig av den information som behövs för att organisationen ska nå önskade resultat. Rollen innebär många kontaktytor vilket ställer krav på förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du behöver vara en kreativ utförare och vara duktig på att formulera budskap, det vill säga ha förmåga att uttrycka dig enkelt och slagkraftigt. För att lyckas i uppdraget behöver du vara trygg i din roll samt ha förmåga att se helheten och samordna kommunikationsinsatser.
Vi söker dig som har:
universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp/120 p inom medie- och kommunikationsvetenskap. Alternativt så har du annan utbildning i kombination med för tjänsten relevant erfarenhet
några års erfarenhet av varierat kommunikatörsarbete både strategiskt och operativt. Från ax till limpa där du arbetat med exempelvis webb, kommunikationsplaner och budskap
yrkeserfarenhet av arbete med webbpublicering via EPI Server (Optimizely)
erfarenhet av att arbeta med sociala medier och rörlig bild
god förmåga att uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift
giltigt B-körkort, då det ingår resor i arbetet

Det är meriterande om du har:
erfarenhet av att ha jobbat med samhällskommunikation, gärna inom offentlig verksamhet

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Adminstratör till vår kund i Skellefteå

Ansök    Maj 6    Manpower AB    Informatör/Kommunikatör
Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Administratör/informatör till vår kund i Skellefteå Vill du v... Visa mer
Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Administratör/informatör till vår kund i Skellefteå

Vill du vara en del av vårt kunds team i Skellefteå som administratör/informatör?

Vi söker nu efter en engagerad och organiserad person som kan hantera allmänna administrativa uppgifter parallellt med rollen som informatör.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet

I arbetet ingår att vara en del av teamet som rekryterar studiedeltagare både genom fysiska möten och per telefon, samt utföra administrativa uppgifter kring förberedelse och dokumentation av rekryteringen.

I arbetet ingår också att besvara deltagares frågor om studien, hantering och dokumentation av mottagna provsvar, utskick av skriftlig information samt delta i planeringsmöten.

Som administratör är du en viktig del av vår kunds team och bidrar till en effektiv och välorganiserad arbetsmiljö.

Tjänsten är på 60% som är fördelade på tre dagar per veckan under perioden 17 juni - 11 augusti.

Från den 26 augusti jobbar man var tredje vecka och då 4 dagarsvecka, dvs 25% sysselsättning.

Tidsperioden är totalt 6 månader med möjlighet till förlängning.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och goda kunskaper inom Office-paketet. Du bör ha en relevant utbildning inom administration eller liknande område. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. God kommunikationsförmåga både i tal och skrift är viktigt.Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Martina Bergman via e-post: [email protected]

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader, under sommaren och hösten.

Placeringsort: SkellefteåTyp av anställning: tidsbegränsad anställning

Tillsättning: 2024-06-17 Visa mindre

Community Manager - part time job

We’re looking to expand our Marketing department with a Community Manager. In this role, you will have the responsibility to grow our community, primarily through our social media interactions and customer review touchpoints. You are communicative and find it easy to express yourself in writing, have a natural interest in social media, and are curious about analysis. This is a part time position, with flexibility in terms of when and where the work is done... Visa mer
We’re looking to expand our Marketing department with a Community Manager. In this role, you will have the responsibility to grow our community, primarily through our social media interactions and customer review touchpoints. You are communicative and find it easy to express yourself in writing, have a natural interest in social media, and are curious about analysis. This is a part time position, with flexibility in terms of when and where the work is done. Perfect for someone studying communications or similar!

About the role

As a Community Manager at Once Upon, you're not just a part of the team – you're a key player in how we grow trust and relations within our community. You will be working over all our channels, supporting the customer, and helping them feel seen, and treated in a way that plays with our brand and tonality. And not only help them further – but make them feel like part of something bigger! With you on the team, we can grow our community and become an active and reliable company that people appreciate.

Your mission? To help us build a brand Once Uponers can't help but fall in love with. You know that growing a community isn't just about answering the questions right, it’s about how to really meet the customer and maybe even put a smile on their face. Up for a challenge? Good, because we believe that customer insights from all of your daily touchpoints can become a guiding star for the rest of Once Upon.

What you’ll do:

-
Be responsible for our presence, grow our engagement, and support our customers in our social channels and customer review touchpoints.

-
Innovatively adapt our brand's tone of voice while engaging with customers across platforms, including comment sections and direct messages, for a consistent brand image and a positive experience.

-
Together with our User Researcher and Customer Care Team, gather and monitor customer insights. Make sure that the insights are shared with stakeholders within the company.

-
Collaborate with other writers and stakeholders at Once Upon to maintain, get feedback on and develop our tonality.


Your background:

-
Ongoing education in communication or other relevant subjects.

-
Previous experience in working in a social media context is beneficial, but it isn't a necessity.

-
Creative writing: you have an understanding of communication, copywriting, or a related field. You are able to balance the tone and voice to meet every unique customer's feelings and needs, in line with our brand and guidelines.

-
Collaborative Team Player: You have proven experience in working within teams, and you understand the importance of collaboration. You know how to work closely with colleagues, incorporating different perspectives.

-
Fluent in Swedish and English.


Who you are

-
We are looking for a community manager who simply loves a great conversation and turning customers into brand advocates.

-
You are passionate and want to develop both Once Upon, the role, and yourself.

-
You understand differences in how social media is used across cultural and geographic boundaries.

-
You enjoy working autonomously and are comfortable making decisions on your own within different areas.

-
You genuinely enjoy working closely across teams and departments, and thrive when working with others to achieve results.


Working at Once Upon

Our app was created to help people save their favorite moments in an easy and fun way, a little at a time, making everyone’s memories shine. And that’s how we want our workplace to be too – life (and work) at Once Upon should definitely be filled with happiness. Because happiness is the key to success, not the other way around. Right?

We strive for a safe, caring environment that gives everyone space to be their whole self, all the time. If you are free and have fun at work, it is easier to be passionate and responsible for what you do. We always dare to do what we believe in – failing at something is not the opposite of succeeding in the long run. And we always strive to make things better, for our Once Uponers, for our planet and for each other.

Through innovation, co-creation, transparency, and our collective knowledge as a team we always aim to bring value to our Once Uponers. And that collective brain grows with every new colleague that we welcome to the team, enriching us with new perspectives, experiences, and views on life. If you’re looking for a little more happiness in your life and believe working at Once Upon would be fun, well, that new colleague might just be you!

At Once Upon, we commit to being a company that leads by example. This means doing the work to be inclusive and equitable, across all aspects of our business.

Location

This role is fully remote if needed, but if you would like to visit our offices we have headquarters in Skellefteå and smaller spaces in Stockholm, Piteå and Örnsköldsvik.

Let's connect

Does this sound like your dream job? Then we can't wait to hear from you! Please help us get to know you by submitting your resume or LinkedIn-profile on our website. You don't have to send us a cover letter, but please write a line or two where you let us know what you will bring to the table in this role. Applications in Swedish or English work equally fine.

We conduct a competence-based recruitment, meaning that every person who applies to join Once Upon receives equal employment opportunities. We value a welcoming environment where everyone feels included, respected, and empowered, regardless of their sex, transgender identity or expression, ethnicity, religion or other belief, disability, sexual orientation, or age.


At Once Upon you have the chance to be part of something that truly makes people happy. We want to help people save their favourite moments in an easy and fun way, a little at a time, making everyone’s memories shine. Today, there are 70 of us working at Once Upon. The app is translated into 12 languages, has been downloaded 5 million times, with books delivered to over 109 countries, and we’re still growing!

To be the best we can possibly be, we need all kinds of people that are able to look at things from all kinds of perspectives. That’s why we need you, with your unique background, experiences and view on life. Want to be part of our story? Get in touch! Visa mindre

Valambassadör EU-val 2024

Vi söker valambassadörer som ska informera väljare om att det är EU-val 9 juni 2024. Rekryterande chef tillhör förvaltningen Kultur och fritid och valambassadörerna kommer utgår från Ungdomsverket medan koordinator för valambassadörerna tillhör kommunens valkansli. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag som valambassadör är att sprida kunskap om hur EU och EU-valet fungerar till utsedda prioriterade målgrupper i samhället. Målet med ditt arbete är att informera ... Visa mer
Vi söker valambassadörer som ska informera väljare om att det är EU-val 9 juni 2024. Rekryterande chef tillhör förvaltningen Kultur och fritid och valambassadörerna kommer utgår från Ungdomsverket medan koordinator för valambassadörerna tillhör kommunens valkansli.


ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag som valambassadör är att sprida kunskap om hur EU och EU-valet fungerar till utsedda prioriterade målgrupper i samhället. Målet med ditt arbete är att informera allmänheten om att det är EU-val, uppmuntra medborgare att nyttja sin rösträtt och i slutändan bidra till att Skellefteå kommuns valdeltagandet i EU-valet ökar.

Du kommer tillsammans med andra valambassadörer besöka olika mötesplatser, besöka föreningar och delta på event i Skellefteå kommun enligt ett schema. Du är delvis med och planerar besöken, men du har en koordinator som har huvudansvar för vilka platser ni ska besöka.

Uppdraget inleds med utbildning och planering inför valperioden 22 maj till 9 juni. Den största delen av arbetet kommer ske runt 22 maj till 9 juni. Efter valperioden ska arbetet utvärderas.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år innan du tillträder rollen som valambassadör. Vi ser gärna att du har körkort, men du som saknar körkort är också välkommen att söka.

Som person är du samhällsintresserad och vill göra en insats för demokratin. Du är självgående men trivs att arbeta tillsammans med andra. Du har god social kompetens och pratar gärna med och inför andra personer. Du är pedagogisk och sympatisk.

Du ska kunna föra dig väl på både svenska och engelska. Har du andra språkkunskaper är det meriterande.

Det är viktigt att du kan lägga dina egna politiska åsikter åt sidan och förhålla dig partipolitiskt neutral i mötet med målgrupperna. Du behöver ha möjlighet att arbeta kvällar och helger, framför allt under perioden 22 maj till 9 juni.

Ett utdrag ur belastningsregistret är ett krav för anställning.

ÖVRIGT
-- Visa mindre

Kommunikatör

Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd (MFoF) är kunskapsmyndighet för föräldraskapsstöd, familjerådgivning och den familjerätt som ligger under kommunernas socialnämnder. Myndigheten arbetar också för att internationella adoptioner av barn till Sverige ska ske enligt lag och på ett etiskt godtagbart sätt. Det gör vi genom auktorisation och tillsyn. Myndigheten har även uppdraget att ge internationellt adopterade stöd i samband med ursprungssökn... Visa mer
Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd (MFoF) är kunskapsmyndighet för föräldraskapsstöd, familjerådgivning och den familjerätt som ligger under kommunernas socialnämnder. Myndigheten arbetar också för att internationella adoptioner av barn till Sverige ska ske enligt lag och på ett etiskt godtagbart sätt. Det gör vi genom auktorisation och tillsyn. Myndigheten har även uppdraget att ge internationellt adopterade stöd i samband med ursprungssökning.
Myndighetens största målgrupper är yrkesverksamma och beslutsfattare i kommuner, landsting och det civila samhället.
I all vår verksamhet främjar vi barnets rättigheter som de uttrycks i barnkonventionen. På MFoF är vi överens om att lika villkor och jämställdhet är en del av vår gemensamma värdegrund och något som ska råda i familj, samhälle och arbetsliv. 2022 blev MFoF också Sveriges första HBTQi-certifierade myndighet.
MFoF har föreskriftsrätt, utfärdar allmänna råd, betalar ut statsbidrag samt ansvarar för officiell statistik.
MFoF finns i Skellefteå och har i dagsläget 40 anställda. På grund av tjänstledighet söker vi nu en kommunikatör för vikariat i 6 månader med tillsättning snarast. Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet med uppdraget att förmedla kunskap för att barn ska få en trygg uppväxt och bra relationer till sina föräldrar.
Ansvar och arbetsuppgifter
MFoF är en liten myndighet med ett brett ansvarsområde. Rollen som kunskapsmyndighet innebär att myndigheten löpande behöver hålla sig uppdaterad om hur vi bäst når målgrupperna för att kunskapen ska komma till nytta. Uppdraget att säkerställa att internationella adoptioner sker enligt lag och på ett etiskt godtagbart sätt innebär också att myndigheten i flera frågor är intressant ur ett medialt perspektiv. Som kommunikatör har du ett viktigt uppdrag att stödja verksamheten att planera, genomföra och följa upp kommunikationssatsningar för att säkerställa att myndighetens uppdrag får avsedd effekt och når ut till rätt målgrupp. Några av arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten är:
Stödja utredare i regeringsuppdrag med målgruppsanalyser, idégenering och framtagande av kommunikationsstrategi
Stödja myndighetens utredare i arbetet med att producera kunskap. Du lyssnar in och hjälper dem att målgruppsanpassa och tillgängliggöra information och rapporter.
Skapa och redigera innehåll till nyhetsbrev
Stödja utredare vid framtagande av innehåll och material till mässor
Producera och underhålla innehåll för webben
Stödja vid produktion av film & poddar
Producera och publicera kampanjer i egna, köpta och förtjänade kanaler
Hantera myndighetens sociala media

Utifrån myndighetens storlek så förutsätter rollen en förmåga att både kunna arbeta övergripande och långsiktigt, men även kunna skriva klarspråkade texter och producera innehåll till webb. Arbetet sker i nära samarbete med både utredare och med myndighetens kommunikationsstrateg och innehållsproducent.
Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har god kunskap om kommunikationsprocesser och hög förmåga att bedöma vad som krävs för att nå ut till olika målgrupper, både vad gäller anpassning av innehåll men även förståelse för behov, tonalitet och kanaler. Du ska ha 2 årig akademisk utbildning inom media och kommunikation eller motsvarande yrkesutbildning och ska ha arbetat som kommunikatör eller med liknande uppdrag. Du ska också ha erfarenhet av att arbeta i uppdrag eller projekt som är tidssatta. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska, goda kunskaper i engelska och trivas att hålla muntliga presentationer. Arbetet förutsätter att du har en hög förmåga att nyttja digitala verktyg som ex. webbpubliceringssystem.
Det är meriterande om du har arbetat inom offentlig sektor, har erfarenhet av innehållsarbete för webb och har arbetat med tillgänglighetsanpassning av digitala miljöer.
Mycket av arbetet sker i nära samarbete med kollegor. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Anställningen
Anställningen är vikariat i 6 månader på heltid. Tillträde snarast efter överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan
Sista dag för ansökan är den 31/3 2024.
Skicka din ansökan med e-post till [email protected], (eventuella bilagor bör vara i pdf-format) eller med vanligt brev till Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd, Box 35, 931 21 Skellefteå.
Kom ihåg att ange diarienummer AD 2024-501 på din ansökan Visa mindre

Operativ projektledare kommunikation

Vi söker en operativ projektledare inom kommunikation som vill framåt! Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där staden utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo. Framgångsrik och snabb utveckling ställer höga krav där vi behöver möta skelleftebornas förväntningar på effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därf... Visa mer
Vi söker en operativ projektledare inom kommunikation som vill framåt!

Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där staden utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo.

Framgångsrik och snabb utveckling ställer höga krav där vi behöver möta skelleftebornas förväntningar på effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därför dig som har ett brett samhällsintresse och som vill arbeta för att skapa god kommunikation med invånarna och andra intressenter.

Organisatoriskt kommer du tillhöra kommunens centrala informationsenhet, som utgör ett kommunikationsstöd för alla kommunens verksamheter, i både externa och interna frågor.

Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som operativ projektledare ansvarar du för att projekt- och produktionsleda uppdrag genom hela kommunikationsprocessen. Du ser till att projekten genomförs inom bestämda tidsramar, utifrån bestämd budget och säkerställer att leveransen hänger ihop med övergripande planer och strategier.

Du kommer att jobba tillsammans med kommunikationsstrateg och andra kommunikatörer med gemensamt fokus på kompetensförsörjning och målgruppen nya och befintliga medarbetare. Du kommer även att leda kommunikationsuppdrag för andra verksamheter.

I din roll kommer du att planera, koordinera och produktionsleda kommunikationsinsatser, från start till mål samt skapa effektiva produktionsflöden. Du kommer ansvara för att säkerställa helheten i alla leveranser, från kundkontakt till budget.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att beställa kommunikationstjänster från byråer, arbeta med marknadsföring och medieköp samt analys och uppföljning. Ditt arbete kommer även inkludera att ge råd och stöd i kommunikationsfrågor samt skriva och korrekturläsa innehåll/texter.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är van att leda och planera kommunikationsinsatser som en del av strategiska kommunikationsplaner. Du har erfarenhet av att jobba med såväl extern som intern kommunikation och är van att leda projekt som innefattar marknadsföringsinsatser. Du tar taktpinnen, arbetar nära kunden och har ett kommunikativt förhållningsätt.

Vi ser att du är van att samarbeta, är utåtriktad och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Vi söker dig som är driven och kreativ, som motiveras av att ta komplexa uppdrag i mål och som vill bidra med nya perspektiv på kommunikation. Du är en självgående lagspelare, som ser helheter och arbetar taktiskt. För rollen krävs att du har en strategisk höjd och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av liknande roll på kommunikationsbyrå eller inhousebyrå och om du har samarbetat med kommunikationsbyråer från kundsidan. Vi ser det som en fördel om du har kunskap om digitala kanaler, sociala medier samt om grafisk produktion. Har du arbetat med kommunikativt ledarskap är det också meriterande.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Projektkommunikatör till statlig myndighet

Har du erfarenhet som kommunikatör och vill ta nästa steg i en samhällsviktig myndighet? Nu söker vi på Poolia för kunds räkning en driven projektkommunikatör till kontoren i Umeå, Skellefteå eller Luleå. Uppdraget startar den 1/3-2024 och pågår till och med början av 2025, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen... Visa mer
Har du erfarenhet som kommunikatör och vill ta nästa steg i en samhällsviktig myndighet? Nu söker vi på Poolia för kunds räkning en driven projektkommunikatör till kontoren i Umeå, Skellefteå eller Luleå.

Uppdraget startar den 1/3-2024 och pågår till och med början av 2025, med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som projektkommunikatör kommer du att ha ansvar för att samordna och hantera dokumentation och informationsmaterial för ett omfattande antal intressenter. Dina arbetsuppgifter innefattar att arbeta nära projektteam och enheter för att stödja dem i informations- och kommunikationsfrågor genom att samla in och sammanställa material.
Utöver detta förväntas du skapa och underhålla en effektiv kommunikationsstruktur för att säkerställa att relevant information når de berörda parterna.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Sammanställa och formulera underlag till nyheter och annat informationsunderlag
• Planera och vara med i genomförandet av samråd, informationsmöten, föreläsningar, event och besök
• Granska och uppdatera publicerad information
• Bevaka frågor som kommer via digitala plattformar och ge stöd till verksamheten genom att formulera förslag på svar
• Föra dialog med entreprenörer om deras kommunikationsinsatser
• Organisera och genomföra studiebesök ute på site

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Högskoleutbildning om minst 180 HP/120 HP inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet bedöms vara likvärdig
• Flera års erfarenhet av varierat kommunikatörsarbete, både strategiskt och operativt
• Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Goda kunskaper i redigeringsverktyg
• Flytande i svenska och engelska
• B-körkort

Erfarenhet av följande program/system ses som mycket mediterande:
• Indesign
• Photoshop
• Episerver
• Sitevision
Som person ser vi att du är resultatorienterad, kreativ och självgående med goda kommunikativa förmågor. Du är driven och engagerad samt har förmågan att strukturera och förbättra.

Stationeringsorten är: Umeå, Skellefteå eller Luleå


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia, därför omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Visa mindre

Projektkommunikatör till Trafikverket!

Har du utbildning, erfarenhet och intresse för kommunikation och vill arbeta hos en stor samhällsviktig aktör? Vi söker nu dig med ett gott öga för detaljer, planering och projekt som vill utvecklas i en spännande roll som projektkommunikatör. Låter detta intressant? Vi ser fram emot din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN I rollen som projektkommunikatör kommer du att bli en del av ett kompetent och engagerat team, som tillsamm... Visa mer
Har du utbildning, erfarenhet och intresse för kommunikation och vill arbeta hos en stor samhällsviktig aktör? Vi söker nu dig med ett gott öga för detaljer, planering och projekt som vill utvecklas i en spännande roll som projektkommunikatör. Låter detta intressant? Vi ser fram emot din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I rollen som projektkommunikatör kommer du att bli en del av ett kompetent och engagerat team, som tillsammans ansvarar för att producera och administrera informations- samt visuella material för ett stort projekt inom organisationen. Detta innebär ett nära samarbete med flera enheter där du även stöttar i olika kommunikationsfrågor, både internt såväl som externt. Sociala medier och varumärkesbyggande är även en central del i arbetet.

Tjänsten avser inledningsvis en tidsbegränsad anställning fram till 2025-02-28 med möjlighet till att senare överrekryteras.

Du erbjuds
- Ett utvecklande arbete i en stor myndighet med goda karriärsmöjligheter.
- Ett brett kontaktnät.
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Sammanställa och formulera underlag till nyheter.
* Planera och vara med i genomförandet av samråd, informationsmöten, föreläsningar, event och besök.
* Granska och uppdatera publicerad information.
* Hålla koll på frågor som kommer via digitala plattformar och ge stöd till verksamheten genom att formulera förslag på svar.
* Föra dialog med entreprenörer om deras kommunikationsinsatser.
* Organisera och genomföra studiebesök ute på fält.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning inom ett relevant område, t.ex. media och kommunikation. Alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdigt.
- Har flera års erfarenhet av ett liknande arbete inom kommunikation.
- Har kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande.
- Har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, redigeringsverktyg som t.ex. Photoshop samt webbpubliceringsverktyg som t.ex. Episerver, Sitevision.
- Har erfarenhet av att arbeta med enkäter.
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används dagligen i arbetet.
- Har B-körkort, då resor förekommer i tjänsten.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av projektledning av arrangemang
- Har erfarenhet av korrekturläsning
- Har erfarenhet av att skapa presentationsmaterial anpassat för olika målgrupper
- Erfarenhet av fotografering

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strukturerad
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Kommunikatör till Trafikverket i Skellefteå, Umeå och Luleå

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Norrbotniabanan är inne i en expansiv fas där Trafikverket bygger upp stödfunktionen inom projektadministration och kommunikation. Vi söker därför två (2) Projektadministratörer/Kommunikatörer på heltid med placering i Umeå, Skellefteå eller Luleå. I det kommande arbetet har Trafikverket ett stort behov av att samordna arbetet med dokumentation och informationsmaterial till intressenter som är involverade i projektet.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 2024-03-01 till 2025-02-28. Därefter finns det möjlighet till förlängning med ytterligare sex (6) + sex (6) månader.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär administrativt arbete inom Stabens ansvarområden, i våra projekt och nära enheterna med stöd i informations- och kommunikationsfrågor genom insamling av underlag och material från olika personer i organisationen.

Du kommer att arbeta med att planera, samordna, genomföra och följa upp dina uppdrag. Du kommer vara en administrativ stödfunktion åt verksamheten i det dagliga arbetet, såväl ledning, projektmedarbetare som kommunikationsansvarig. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på vad som är på agendan och innebär planering och koordinering i nära samarbete med kommunikationsfunktionen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
- Sammanställa och formulera underlag till nyheter och annat informationsunderlag.
- Planera och vara med i genomförandet av samråd, informationsmöten, föreläsningar, event och besök.
- Granska och uppdatera publicerad information.
- Hålla koll på frågor som kommer via digitala plattformar och ge stöd till verksamheten genom att formulera förslag på svar.
- Föra dialog med entreprenörer om deras kommunikationsinsatser.
- Organisera och genomföra studiebesök ute på site.

Din profil
För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är social, nyfiken och lyhörd. Att samarbeta med andra känns naturligt för dig då denna roll är en stödfunktion åt många delar i verksamheten.

Följande krav ska uppfyllas för att gå vidare i processen:
- Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års erfarenhet från liknande arbete.
Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning och minst fem (5) års erfarenhet som kommunikatör.
- Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkes byggande.
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
- Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt Webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.).
- Erfarenhet av att arbeta med enkäter.
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
- B-körkort och egen bil (Vid hyrbil betalas reseersättning ut för detta)

Ansökan
Låter detta intressant, så tveka inte på att söka!
Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan nu via clockworkpeople.se

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Amanda Strömgren på 073-351 27 44. Visa mindre

Projektkommunikatör till Trafikverket

Har du erfarenhet som kommunikatör och vill ta nästa steg in i en samhällsviktig myndighet? Nu söker vi en driven projektkommunikatör till Trafikverket med placering i Umeå, Skellefteå eller Luleå. Uppdraget startar den 1/3-2024 och pågår till och med början av 2025, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som proj... Visa mer
Har du erfarenhet som kommunikatör och vill ta nästa steg in i en samhällsviktig myndighet? Nu söker vi en driven projektkommunikatör till Trafikverket med placering i Umeå, Skellefteå eller Luleå.

Uppdraget startar den 1/3-2024 och pågår till och med början av 2025, med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som projektkommunikatör kommer du att ansvara för att samordna och hantera dokumentation och informationsmaterial för ett omfattande antal intressenter. Dina arbetsuppgifter innefattar ett nära samarbete med projektteam och enheter för att stödja dem i informations- och kommunikationsfrågor genom att samla in och sammanställa material.
Utöver detta förväntas du skapa och underhålla en effektiv kommunikationsstruktur för att säkerställa att relevant information når de berörda parterna.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Sammanställa och formulera underlag till nyheter och annat informationsunderlag
• Planera och vara med i genomförandet av samråd, informationsmöten, föreläsningar, event och besök
• Granska och uppdatera publicerad information
• Bevaka frågor som kommer via digitala plattformar och ge stöd till verksamheten genom att formulera förslag på svar
• Föra dialog med entreprenörer om deras kommunikationsinsatser
• Organisera och genomföra studiebesök ute på site

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Högskoleutbildning om minst 180 HP/120 HP inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet bedöms vara likvärdig
• Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Goda kunskaper i redigeringsverktyg
• Flytande i svenska och engelska
• B-körkort då platsbesök förekommer
Det är meriterande med några års erfarenhet av varierat kommunikatörsarbete, både strategiskt och operativt

Erfarenhet av följande program/system ses som mycket mediterande:
• Indesign
• Photoshop
• Episerver
• Sitevision
Som person ser vi att du är resultatorienterad, kreativ och självgående med goda kommunikativa förmågor. Du är driven och engagerad samt har förmågan att strukturera och förbättra.

Stationeringsorten är: Umeå, Skellefteå eller Luleå


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia, därför omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Visa mindre

Kommunikatör | Statlig myndighet | Skellefteå

Ansök    Jan 22    Experis AB    Informatör/Kommunikatör
Söker du en spännande roll som kommunikatör? Vill du vara en viktig del av ett projekt och nära enheterna med fokus på informations- och kommunikationsfrågor? Då är detta uppdrag för dig! Som kommunikatör hos vår kund, en statlig myndighet i Skellefteå, kommer du att arbeta nära verksamheten och stödja i planering, samordning och genomförande av olika uppdrag. Bli en del av teamet och utveckla din karriär inom kommunikation och administration! Ort: Umeå, ... Visa mer
Söker du en spännande roll som kommunikatör? Vill du vara en viktig del av ett projekt och nära enheterna med fokus på informations- och kommunikationsfrågor? Då är detta uppdrag för dig! Som kommunikatör hos vår kund, en statlig myndighet i Skellefteå, kommer du att arbeta nära verksamheten och stödja i planering, samordning och genomförande av olika uppdrag. Bli en del av teamet och utveckla din karriär inom kommunikation och administration!

Ort: Umeå, Luleå eller Skellefteå
Uppdragsstart: 1 mars 2024
Uppdragslängd: Fram till februari 2025, med chans till förlängning
Övrigt: resor förekommer i tjänsten

Arbetsbeskrivning:

I rollen som kommunikatör kommer du att vara en administrativ stödfunktion åt verksamheten, där dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vad som är på agendan. Detta innebär nära samarbete med planering och koordinering inom kommunikationsfunktionen. Du kommer att sammanställa och formulera underlag till nyheter och annat informationsmaterial. Samt planera och delta i samråd, informationsmöten, föreläsningar, event och besök.

Dina arbetsuppgifter kan komma att innebära:

* Granska och uppdatera publicerad information.
* Hantera frågor via digitala plattformar och ge stöd genom att formulera svar.
* Föra dialog med entreprenörer om deras kommunikationsinsatser.
* Organisera och genomföra studiebesök ute på site.Kravbeskrivning:

För att lyckas i rollen söker vi på Jefferson Wells dig som har goda kunskaper inom digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande. Utöver det behöver du också:

* Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning med minst tre års arbetslivserfarenhet, eller gymnasium/likvärdig utbildning med fem års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.
* Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
* Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop) samt webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision).
* Erfarenhet av att arbeta med enkäter.
* Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
* B-körkort.Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektadministratör med kommunikationsinriktning till Trafikverket

Nu söker vi en noggrann projektadministratörmed kommunikationsinriktning för ett konsultuppdrag hos Trafikverket i Skellefteå. Omfattning: Heltid 100% Start: 2024-03-01, med viss flexibilitet Längd: till och med 2025-02-28, med god möjlighet till förlängning Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute hos Trafikverkets lokaler i Skellefteå. Viss möjlighet till distansarbete finns i överenskommelse med myndigheten när behov uppstår. Bakg... Visa mer
Nu söker vi en noggrann projektadministratörmed kommunikationsinriktning för ett konsultuppdrag hos Trafikverket i Skellefteå.

Omfattning: Heltid 100%
Start: 2024-03-01, med viss flexibilitet
Längd: till och med 2025-02-28, med god möjlighet till förlängning

Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute hos Trafikverkets lokaler i Skellefteå. Viss möjlighet till distansarbete finns i överenskommelse med myndigheten när behov uppstår.

Bakgrunden till behovet är att Norrbotniabanan är inne i en expansiv fas där Trafikverket bygger upp en stödfunktion inom projektadministration och kommunikation. I det kommande arbetet har de ett stort behov av att samordna arbetet med dokumentation och informationsmaterial till ett stort antal intressenter.


Om tjänsten
Arbetet innebär administrativt arbete inom Stabens ansvarsområden, i deras projekt och nära enheterna med stöd i informations- och kommunikationsfrågor genom insamling av underlag och material från olika personer i organisationen.

Du kommer att arbeta med att planera, samordna, genomföra och följa upp dina uppdrag. Du ska fungera som en administrativ stödfunktion åt verksamheten i det dagliga arbetet, såväl ledning, projektmedarbetare som kommunikationsansvarig. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på vad som är på agendan och innebär planering och koordinering i nära samarbete med kommunikationsfunktionen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen kan följande arbetsuppgifter förekomma:
• Sammanställa och formulera underlag till nyheter och annat informationsunderlag
• Planera och vara med i genomförandet av samråd, informationsmöten, föreläsningar, event och besök
• Granska och uppdatera publicerad information
• Hålla koll på frågor som kommer via digitala plattformar och ge stöd till verksamheten genom att formulera förslag på svar
• Föra dialog med entreprenörer om deras kommunikationsinsatser
• Organisera och genomföra studiebesök ute på site

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha:
• Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt minst fem års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.
• Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)
• Erfarenhet av att arbeta med enkäter
• Förmåga att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
• B-körkort och tillgång till egen bil, eftersom uppdraget kräver platsbesök (reseersättning ingår)
Ovanstående krav bör tydligt framgå i ditt CV.

Därtill har du en god känsla för service, är initiativtagande och trivs med att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Communication Manager

Skellefteåregionen utgör just nu en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner med fokus på hållbarhet, samhällets elektrifiering och ett proaktivt innovationsarbete. Här pågår en av de största Europeiska industrisatsningarna i modern tid, vilket placerar Skellefteå och norra Sverige i centrum för Europas gröna omställning. Förutom den starka basindustrin är spelbranschen en av de snabbast växande industrierna. Spelbranschen är ett viktigt bidrag till reg... Visa mer
Skellefteåregionen utgör just nu en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner med fokus på hållbarhet, samhällets elektrifiering och ett proaktivt innovationsarbete. Här pågår en av de största Europeiska industrisatsningarna i modern tid, vilket placerar Skellefteå och norra Sverige i centrum för Europas gröna omställning. Förutom den starka basindustrin är spelbranschen en av de snabbast växande industrierna. Spelbranschen är ett viktigt bidrag till regionens attraktionskraft för nya talanger, där nya spel skapas, nya bolag startas och etablerade bolag växer på en internationell marknad.


Skellefteå Science City är kommunens innovations- och utvecklingsbolag med uppdrag att accelerera innovation för tillväxt och grön omställning. Vi skapar branschutveckling inom energi, e-mobilitet, spel och AI genom att driva innovationsprojekt, kluster och acceleratorprogram.
Bolaget bygger även strukturer för innovation på systemnivå, utvecklar innovationsmiljöer, bidrar till att höja innovationsförmågan hos verksamheter, marknadsför Skellefteå som innovativ plats, samt arbetar för att locka etableringar, kompetens och kapital till Skellefteå.
För att synliggöra allt spännande som Skellefteå Science City jobbar med och samtidigt stärka vårt eget varumärke söker vi nu en Communication Manager.


ARBETSUPPGIFTER:
Som kommunikatör hos oss ansvarar du för att utveckla och driva Skellefteå Science Citys kommunikation, både operativt och strategiskt. I ditt arbete kommer du att synliggöra verksamheten och dess olika satsningar genom innehållsproduktion och analys av sociala medier, film, webb och nyhetsbrev. Du arbetar mot flera olika målgrupper – som näringsliv, politiker, finansiärer, forskare och intresseorganisationer – för att kommunicera vårt erbjudande och de värden som vi skapar.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
Synliggöra och marknadsföra våra varumärken, projekt och events
Planera, producera, anpassa och sprida innehåll, som text, bild, video i olika kanaler och plattformar
Ansvara för att följa och uppdatera sociala kanaler och webb för företaget
Vara stöttande till projektledare för att sprida kommunikation kring våra projekt, event och uppdrag
Följa upp och analysera insatser och kampanjer
Bygga nätverk till våra målgrupper
Ha koll på omvärld och trender och föra in relevant ny kunskap i organisationenKVALIFIKATIONER
För att klara jobbet behöver du ha en relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som kan betraktas som likvärdig. För att rollen ska passa dig behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta med såväl webb som digitala kanaler, vara en van skribent och ha ett estetiskt sinne. Du trivs med höga tempon och testar gärna nya idéer.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


ERFARENHET
Vi söker dig som är trygg med innehållsproduktion och analys i sociala medier och digitala kanaler, men som också kan göra enklare film- och fotouppdrag. Du har känsla för vad som fångar olika målgruppers intresse, kan anpassa tonalitet, budskap och tilltal samt formulera budskap i både text och rörliga medier. Har du dessutom erfarenhet och intresse av att skapa och driva event är det en stor fördel.


OM DIG
Som person är du driven, ansvarstagande och van att arbeta mot deadlines. Du är en lagspelare och har lätt för att skapa nya kontakter.
Du har inga problem med att ta egna initiativ och är därför mycket självständig. Du har ett öga för nya trender och är angelägen om att föra nya idéer till bolaget, och på så sätt alltid se nya lösningar och möjligheter. Du har också ett strategisk och analytiskt tänkande, där insikter och en agil approach är nyckeln för att lyckas i en digital och snabbt föränderligt landskap, särskilt när du arbetar hands-on med prestandamarknadsföring. Du vet också hur innehåll ska skapas och optimeras baserat på användarbeteende och de tekniska möjligheterna och begränsningarna på olika plattformar.


VI ERBJUDER
Du får möjlighet att vara en del av Skellefteås utveckling och den gröna omställningen. Hos oss blir du en del av ett kreativt, snabbfotat team som vill framåt. Vi sitter i det nyöppnade Skellefteå Science Park på Campus tillsammans med andra företag. Du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och var du utför det.


ANSÖKAN OCH KONTAKT
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Placeringsort: Skellefteå
Sista ansökningsdag: 28 maj, men vi intervjuar och anställer löpande så skicka in din ansökan idag
Ansökan skickas till: [email protected]
Frågor om tjänsten:
Anna Mård, VD, [email protected] Visa mindre

Manpower | Projektadministratör | Skellefteå

Ansök    Nov 21    Manpower AB    Informatör/Kommunikatör
Är du någon som är redo för din nästa utmaning? Har du gedigen erfarenhet av att jobba inom administration och inom olika projekt? Är du också någon som gillar att ta initiativ? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en senior projektadministratör till vår globala kund i Skellefteå. Välkommen med din ansökan redan idag! Tillsättning: Inledningen av 2024 Uppdragstyp: Konsultuppdrag på 1 år med goda möjligheter till förlängning Placering: Skellefteå Övr... Visa mer
Är du någon som är redo för din nästa utmaning? Har du gedigen erfarenhet av att jobba inom administration och inom olika projekt? Är du också någon som gillar att ta initiativ? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en senior projektadministratör till vår globala kund i Skellefteå. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tillsättning: Inledningen av 2024
Uppdragstyp: Konsultuppdrag på 1 år med goda möjligheter till förlängning
Placering: Skellefteå
Övrig info: Företaget har ett flexibelt arbetssätt där det finns möjlighet till arbete på distans.

Din roll
Som Senior Projektadministratör kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att stötta projektledare inom diverse projekt inom processindustrin så som t.ex. papper, batteri och stål. Du kommer att stötta projektledaren med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att vara en del av ett projektteam där projekten kan variera från nationellt till globalt. Du kommer arbeta i olika dokumenthanteringssystem.

Du kommer även att arbeta ute hos kunden i olika projekt och arbeta i diverse processer samt utveckla dem, fortsättningsvis kommer du jobba i ERP system.

Dina främst arbetsuppgifter:

* Samla information och förbereda rapportering om status och prestanda för projektet avseende omfattning, tidplan och budget både internt enligt kundens riktlinjer och gentemot klienten.
* Samla information och förbereda vecko- och månadsrapporter om projektets status till styrgruppen (intern rapportering) och klienten (extern rapportering).
* Stödja arbetet med att upprätthålla god kommunikation och relationer på alla nivåer i projektet samt med klientens projektledare och övriga intressenter utanför projektteamet
* Stödja projektledaren i att organisera eller genomföra möten med leverantörer, entreprenörer eller andra intressenter vid behov.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som trivs i administrativa roller och har flertal års erfarenhet inom detta, där du med fördel har erfarenhet av att jobba i större projekt. Det dagliga arbetet kräver att du är noggrann och jobbar strukturerat. Som person är du driven, framåt och social och har en god förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor samtidigt som du är en relationsmänniska och vill driva förändring. Du är inte någon som är rädd för att ta initiativ och att du även har skinn på näsan.

Stor del av arbetet sker på engelska så du måste behärska svenska och engelska obehindrat både muntligen och i skrift.

* För att vara aktuell i rollen måste du ha god datorvana och erfarenhet av att arbeta med programmen i Office 365.
* Meriterande om du har erfarenhet inom IFS

Intresserad?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu".
Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Tobias Troije via e-post: [email protected]
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Manpower:
Som konsult hos Manpower får du möjlighet att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom många olika branscher. Vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Du och din personliga konsultchef utvecklar en karriärplan med utgångspunkt i just dina mål och de kompetenser du vill utveckla. Manpower erbjuder dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Visa mindre

Kommunikatör sökes till uppdrag på myndighet!

Vi söker nu en kommunikatör till långt uppdrag på myndighet i Skellefteå! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som kommunikatör i minst 3 år samt kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsbeskrivning Myndigheten bygger upp stödfunktionen inom projektadministration och kommunikation. I det kommande arbetet finns det ett stort behov av att samordna arbetet med dokumentation och info... Visa mer
Vi söker nu en kommunikatör till långt uppdrag på myndighet i Skellefteå! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som kommunikatör i minst 3 år samt kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Myndigheten bygger upp stödfunktionen inom projektadministration och kommunikation. I det kommande arbetet finns det ett stort behov av att samordna arbetet med dokumentation och informationsmaterial till ett stort antal i intressenter. Arbetet innebär administrativt arbete inom Stabens ansvarsområden, i projekt och nära enheterna med stöd i informations- och kommunikationsfrågor genom insamling av underlag och material från olika personer i organisationen.

Arbetet innebär även att:

• Sammanställa och formulera underlag till nyheter och annat informationsunderlag
• Planera och vara med i genomförandet av samråd, informationsmöten, föreläsningar, event och besök
• Granska och uppdatera publicerad information
• Hålla koll på frågor som kommer via digitala plattformar och ge stöd till verksamheten genom att formulera förslag på svar
• Föra dialog med entreprenörer om deras kommunikationsinsatser
• Organisera och genomföra studiebesök ute på site

Vem är du?

Vi söker dig som ska uppfylla följande;

• högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.
• kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt
webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)
• erfarenhet av att arbeta med enkäter
• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Vidare ska du ha B-körkort. Resor förekommer i tjänsten.
Du erbjuds
Ett konsultuppdrag hos vår kund i Skellefteå på heltid 100 %. Uppdraget förväntas preliminärt starta 2024-03-01 eller snarast efter kontraktstecknande och pågår till 2025-02-28 med eventuell chans till förlängning. Resor kommer att ingå i tjänsten. Du kommer att bli anställd av Jurek Talets och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emelie Kumlin på [email protected] 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. 
Om Jurek
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Operativ projektledare kommunikation

Vi söker en operativ projektledare inom kommunikation som vill framåt! Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där staden utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo. Framgångsrik och snabb utveckling ställer höga krav där vi behöver möta skelleftebornas förväntningar på effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därf... Visa mer
Vi söker en operativ projektledare inom kommunikation som vill framåt!

Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där staden utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo.

Framgångsrik och snabb utveckling ställer höga krav där vi behöver möta skelleftebornas förväntningar på effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därför dig som har ett brett samhällsintresse och som vill arbeta för att skapa god kommunikation med invånarna och andra intressenter.

Organisatoriskt kommer du tillhöra kommunens centrala informationsenhet, som utgör ett kommunikationsstöd för alla kommunens verksamheter, i både externa och interna frågor.

Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som operativ projektledare leder och ansvarar du för produktionen genom hela kommunikationsprocessen. Du ser till att produktionen genomförs inom bestämda tidsramar, utifrån bestämd budget och säkerställer att leveransen hänger ihop med övergripande planer och strategier.

Du kommer att jobba i ett team tillsammans med kommunikationsstrateg och andra kommunikatörer med gemensamt fokus på kompetensförsörjning och målgruppen nya och befintliga medarbetare. Utöver din projektledarroll i teamet kommer du även som ett deluppdrag att produktionsleda kommunikationsuppdrag för andra verksamheter.

I din roll kommer du att planera, koordinera och produktionsleda kommunikationsinsatser, från start till mål samt skapa effektiva produktionsflöden. Du kommer ansvara för att säkerställa helheten i alla leveranser, från kundkontakt till budget.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att beställa kommunikationstjänster från byråer, arbeta med marknadsföring och medieköp samt analys och uppföljning. Ditt arbete kommer även inkludera att ge råd och stöd i kommunikationsfrågor samt skriva och korrekturläsa innehåll/texter.

KVALIFIKATIONER
Som operativ projektledare inom kommunikation är du van att leda och planera kommunikationsinsatser som en del av strategiska kommunikationsplaner. Du har erfarenhet av att jobba med såväl extern som intern kommunikation och är van att leda projekt som innefattar marknadsföringsinsatser. Du tar taktpinnen med bravur, arbetar nära kunden och har ett kommunikativt förhållningsätt.

Som person har du en god analytisk förmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Vi söker dig som är driven och kreativ, som motiveras av att ta komplexa uppdrag i mål och som vill bidra med nya perspektiv på kommunikation. Du är en självgående lagspelare, som ser helheter och arbetar taktiskt. För rollen krävs att du har en strategisk höjd och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete på kommunikationsbyrå eller inhousebyrå samt arbetat med kommunikativt ledarskap. Du har en utbildning inom marknadsförings- och/eller kommunikationsområdet, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Vi ser det som en fördel om du har kunskap om digitala kanaler, sociala medier samt om grafisk produktion.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kommunikatör till Boliden Group

Är du nyfiken, kan identifiera intressanta händelser och med stilistisk förmåga berätta om dessa på ett sätt som engagerar? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu! Var med och stärk vårt varumärke Bli en del av vårt team, Boliden Group Communication, och jobba med koncernens varumärke och kommunikation. Som kommunikatör får du jobba operativt med att ta fram budskap och material som bidrar till att utveckla Bolidens interna och externa kommunikationsarbet... Visa mer
Är du nyfiken, kan identifiera intressanta händelser och med stilistisk förmåga berätta om dessa på ett sätt som engagerar?
Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!


Var med och stärk vårt varumärke
Bli en del av vårt team, Boliden Group Communication, och jobba med koncernens varumärke och kommunikation. Som kommunikatör får du jobba operativt med att ta fram budskap och material som bidrar till att utveckla Bolidens interna och externa kommunikationsarbete. Du kommer att stötta olika delar av verksamheten med utbildning, planering, framtagning och genomförande av aktiviteter och kampanjer för intern och extern kommunikation. Vi stöttar också varandra inom avdelningen med exempelvis innehållsproduktion.
Du är en bra skribent och kan producera texter som gör komplex information lätt att förstå. Med förmåga att skapa kontaktytor, identifiera kommande händelser i verksamheten och berätta om dessa på ett sätt som väcker intresse och engagemang hos våra målgrupper.
Vi söker dig med:
Utbildning i kommunikation eller motsvarande
Några års erfarenhet i en liknande roll på kommunikationsavdelning eller kommunikations- / PR-byrå och av arbete med en bredd av kunder och kommunikation
Du behärskar svenska och engelska obehindrat – båda språken används i det dagliga arbetet

Det är en fördel om du tidigare arbetat med Employer Branding, Hållbarhetskommunikation och projektledning. Med oss får du jobba i digitala plattformar för distribution och publicering som Cision, Episerver och Sharepoint samt jobba med bildhantering i Adobe Creative Suite.
"Som din närmaste chef är jag placerad i Stockholm, jag har ett coachande ledarskap och ser att du som håller dig uppdaterad om omvärlden, är innovativ och har talang för relationsbyggande kommer att trivas i den här rollen!” – Stephanie Beudat Gintse

Med potential att utvecklas
Det finns potential att växa inom Boliden! Här får du en säker arbetsmiljö med en engagerande kommunikationskultur, många olika karriärvägar och möjligheter till kompetensutveckling. Med flexibla arbetsförhållanden och förmåner som inkluderar frisk- och hälsovård, tjänstepension och del av vår framgång. Vår arbetsplats har lånecyklar och laddare för elbilar.


Ansök nu
Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? Ansök nu med några få klick och ditt CV fram till onsdag 21 december 2022.
Rekrytering kan ske löpande och vi undanber oss kontakt från bemannings- / rekryteringsföretag.


Mer information
Se Bolidens Syfte, vision & värderingar samt Pressmeddelanden och nyheter på Media - Boliden.
Frågor om din ansökan besvaras av Talent Acquisition Partner Terese Lindholm, 070 – 508 69 43, [email protected].
Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.
Rekryterande chef är Stephanie Beudat Gintse, Head of Communications, [email protected]. Visa mindre

Pressansvarig

Vi söker en pressansvarig som vill framåt! Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där staden utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo. Framgångsrik och snabb utveckling ställer höga krav där vi behöver möta skelleftebornas förväntningar på effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därför dig som har ett brett s... Visa mer
Vi söker en pressansvarig som vill framåt!

Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där staden utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo. Framgångsrik och snabb utveckling ställer höga krav där vi behöver möta skelleftebornas förväntningar på effektiv och tydlig kommunikation.

Vi söker därför dig som har ett brett samhällsintresse och som vill arbeta för att skapa god kommunikation med invånarna och andra intressenter. Organisatoriskt kommer du tillhöra kommunens centrala informationsenhet, som utgör ett kommunikationsstöd för alla kommunens verksamheter, i externa och interna frågor.

Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som pressansvarig jobbar du nära kommunens ledning och har strategiskt och operativt ansvar för arbetet med media på lokal, regional och nationell nivå. Du har en central roll i kommunikationsarbetet vid eventuella kriser och större samhällsstörningar samt är ett kommunikationsstöd till förvaltningsledningar, chefer och andra nyckelpersoner i frågor som rör press och media.

Du säkrar att kommunikationen följer kommunens kommunikationsstrategi i alla led och styr mot våra gemensamma mål.

Vid din sida har du en kommunikatör med pressinriktning.

I rollen ingår ansvar för medierelationer och att ge god service till journalister. Du skriver pressmeddelanden och förbereder presskonferenser samt planerar, genomför och följer upp insatser tillsammans med övriga kommunikatörer. Du håller vid behov presentationer eller kortare utbildningar internt om medias roll. Du samordnar medierelationer med andra aktörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation, journalistik eller media. Vi tror att du har några års erfarenhet av att jobba som pressansvarig och det är meriterande om du jobbat på en organisationsövergripande nivå i en komplex organisation, gärna politiskt styrd eller i en organisation med hårt medietryck.

Du har en hög strategisk förmåga, bra koll på medielandskapet och bred kunskap om mediernas arbetssätt och nyhetslogik. Du kan snabbt fånga upp och sammanfatta information av vikt och skriva om detta till klarspråk och du är en skicklig skribent med mottagarperspektivet i fokus.

För att lyckas i rollen krävs att du gillar högt tempo och har förmåga att behålla lugnet i pressade situationer. Du vågar ta svåra beslut och visar gott omdöme i ditt beslutsfattande. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och arbetar bra tillsammans med andra. Du har en förmåga att snabbt ställa om vid ändrade omständigheter och anpassar dig efter vad situationen kräver.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kommunikatör med pressinriktning

Vi söker en kommunikatör som vill framåt! Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där stadens utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo. Framgångsrik och snabb utveckling ställer stora krav på vår kommunikation, som ska möta skelleftebornas förväntningar på en effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därför dig som ... Visa mer
Vi söker en kommunikatör som vill framåt!

Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där stadens utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo.

Framgångsrik och snabb utveckling ställer stora krav på vår kommunikation, som ska möta skelleftebornas förväntningar på en effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därför dig som har ett brett samhällsintresse och som vill arbeta för att skapa god kommunikation med invånarna och andra intressenter.

Organisatoriskt kommer du tillhöra kommunens centrala informationsenhet, som utgör ett externt och internt kommunikationsstöd för hela kommunen.

Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag består av att jobba med press- och mediefrågor där du tillsammans med vår kommunikationsstrateg med pressinriktning utgör ett pressteam. Mediefrågorna är på lokal, regional och nationell nivå. Du har koll på medielandskapet och kunskap om mediernas arbetssätt och nyhetslogik.

Som kommunikatör kommer du att arbeta nära media och vid behov samordnar du medierelationer med andra aktörer. Detta är en relation du värderar högt eftersom deras roll som informerande och granskande är viktig för demokratin. Du utgör även ett strategiskt och operativt kommunikationsstöd till förvaltningsledningar, chefer och andra nyckelpersoner i frågor som rör press och media. Din roll vid kriser och större samhällsstörningar är central.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i uppdraget som kommunikatör med pressinriktning behöver du självständigt driva ditt arbete framåt samt planera och strukturera de arbetsuppgifter du ansvarar för. Du vågar ta beslut och visar även omdöme i ditt beslutsfattande.

Arbetet sker ofta i ett högt tempo och du har förmågan att behålla lugnet i pressade situationer samt att ställa om vid ändrade förutsättningar. En annan viktig del av arbetet är att ha goda relationer med media, vilket innebär att du behöver trivas med att både ge service och arbeta tillsammans med andra.

Du ska ha några års arbetslivserfarenhet och en akademisk examen inom exempelvis journalistik eller medie- och kommunikationsvetenskap, alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat på organisationsövergripande nivå i en komplex organisation, gärna politiskt styrd eller i en organisation med hårt medietryck.

Vi ser att du har erfarenhet av att planera kommunikationsinsatser kopplat mot strategiska kommunikationsplaner samt följa upp och utvärdera resultaten. Givetvis är du skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Texterna, budskapen och pressmeddelanden producerar du med pricksäkerhet.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kommunikatör till Boliden Group

Är du nyfiken, kan identifiera intressanta händelser och med stilistisk förmåga berätta om dessa på ett sätt som engagerar? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu! Var med och stärk vårt varumärke Bli en del av vårt team, Boliden Group Communication, och jobba med koncernens varumärke och kommunikation. Som kommunikatör får du jobba operativt med att ta fram budskap och material som bidrar till att utveckla Bolidens interna och externa kommunikationsarbet... Visa mer
Är du nyfiken, kan identifiera intressanta händelser och med stilistisk förmåga berätta om dessa på ett sätt som engagerar?
Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!


Var med och stärk vårt varumärke
Bli en del av vårt team, Boliden Group Communication, och jobba med koncernens varumärke och kommunikation. Som kommunikatör får du jobba operativt med att ta fram budskap och material som bidrar till att utveckla Bolidens interna och externa kommunikationsarbete. Du kommer att stötta olika delar av verksamheten med utbildning, planering, framtagning och genomförande av aktiviteter och kampanjer för intern och extern kommunikation. Vi stöttar också varandra inom avdelningen med exempelvis innehållsproduktion.
Du är en bra skribent och kan producera texter som gör komplex information lätt att förstå. Med förmåga att skapa kontaktytor, identifiera kommande händelser i verksamheten och berätta om dessa på ett sätt som väcker intresse och engagemang hos våra målgrupper.
Vi söker dig med:
Utbildning i kommunikation eller motsvarande
Några års erfarenhet i en liknande roll på kommunikationsavdelning eller kommunikations- / PR-byrå och av arbete med en bredd av kunder och kommunikation
Du behärskar svenska och engelska obehindrat – båda språken används i det dagliga arbetet

Det är en fördel om du tidigare arbetat med Employer Branding, Hållbarhetskommunikation och projektledning. Med oss får du jobba i digitala plattformar för distribution och publicering som Cision, Episerver och Sharepoint samt jobba med bildhantering i Adobe Creative Suite.
"Som din närmaste chef är jag placerad i Stockholm, jag har ett coachande ledarskap och ser att du som håller dig uppdaterad om omvärlden, är innovativ och har talang för relationsbyggande kommer att trivas i den här rollen!” – Stephanie Beudat Gintse

Med potential att utvecklas
Det finns potential att växa inom Boliden! Här får du en säker arbetsmiljö med en engagerande kommunikationskultur, många olika karriärvägar och möjligheter till kompetensutveckling. Med flexibla arbetsförhållanden och förmåner som inkluderar frisk- och hälsovård, tjänstepension och del av vår framgång. Vår arbetsplats har lånecyklar och laddare för elbilar.


Ansök nu
Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? Ansök nu med några få klick och ditt CV fram till söndag 13 november 2022.
Rekrytering kan ske löpande och vi undanber oss kontakt från bemannings- / rekryteringsföretag.


Mer information
Se Bolidens Syfte, vision & värderingar samt Pressmeddelanden och nyheter på Media - Boliden.
Frågor om din ansökan besvaras av Talent Acquisition Partner Terese Lindholm, 070 – 508 69 43, [email protected].
Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.
Rekryterande chef är Stephanie Beudat Gintse, Head of Communications, [email protected]. Visa mindre

Kommunikatör

Vi söker en kommunikatör som vill framåt! Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där stadens utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo. Framgångsrik och snabb utveckling ställer stora krav på vår kommunikation, som ska möta skelleftebornas förväntningar på en effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därför dig som ... Visa mer
Vi söker en kommunikatör som vill framåt!

Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där stadens utvecklas i rekordfart. Vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor flyttar hit för att leva och bo.

Framgångsrik och snabb utveckling ställer stora krav på vår kommunikation, som ska möta skelleftebornas förväntningar på en effektiv och tydlig kommunikation. Vi söker därför dig som har ett brett samhällsintresse och som vill arbeta för att skapa god kommunikation med invånarna och andra intressenter.

Organisatoriskt kommer du tillhöra kommunens centrala informationsenhet, som utgör ett externt och internt kommunikationsstöd för hela kommunen.

Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör planerar och genomför du kommunikationsaktiviteter. Du kommer att leda projekt inom kommunikationsområdet och på flera sätt arbeta med marknadsföring. Exempel kan vara att producera text, ta fram budskap och producera informationsmaterial samt hantera digitala kanaler och sociala medier. Ditt arbete kommer även att inkludera att ge råd och stöd i kommunikationsfrågor samt beställa kommunikationstjänster från byråer.

Du kommer ingå i det team av kommunikatörer som stöttar förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad. Ett deluppdrag kommer att vara att samordna de uppdrag och förfrågningar som kommer från förvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Som kommunikatör ger du ett tryggt operativt kommunikationsstöd till kommunens verksamheter. Du är van att planera kommunikationsinsatser som en del av strategiska kommunikationsplaner och att jobba med att marknadsföra aktiviteter. Du bearbetar och producerar texter och tar fram informationsmaterial med pricksäkerhet. När det kommer till digital kommunikation ligger du i framkant och testar med nyfikenhet nya metoder och lösningar.

För att briljera i uppdraget behöver du ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt samt planera och strukturera de arbetsuppgifter du ansvarar för. Arbetet kräver att du kan se situationer från ett helhetsperspektiv och att du inte är rädd för att testa nya metoder eller angreppsätt.

Vi söker dig med utbildning inom marknadsförings- och/eller kommunikationsområdet, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande om du antingen har erfarenhet av arbete med internkommunikation och kommunikativt ledarskap eller press- och mediefrågor. Du behärskar och är skicklig på att använda det svenska språket.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Eventpersonal till butikssampling i Skellefteå 9 september

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till en enkel och smakfull butikssampling i Skellefteå, nu på fredag den 9 september. Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke. Arbe... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till en enkel och smakfull butikssampling i Skellefteå, nu på fredag den 9 september.
Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad då du kommer att arbeta själv.
Brinner du för att sprida glädje och är en kakälskare av rang är det självklart ett plus i kanten!


Dag och tid: (1 timmes rast)
Fredag 9 september, kl: 11.00-19.00
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Skicka ett mail med rubriken "Kakor Skellefteå 9 sep" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, sampling, event, service etc
3. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
4. Skicka med ett nytaget foto
5. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)


Sök snarast möjligt då vi tillsätter tjänsterna omgående! Visa mindre

Eventpersonal till butikssampling i Skellefteå 31 augusti - 3 september

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker driven, positiv och självständig personal till en enkel och smakfull butikssampling i Skellefteå,1 augusti - 3 september (onsdag-lördag) Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker driven, positiv och självständig personal till en enkel och smakfull butikssampling i Skellefteå,1 augusti - 3 september (onsdag-lördag)
Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad då du kommer att arbeta själv.
Brinner du för att sprida glädje och är en kakälskare av rang är det självklart ett plus i kanten!


Dagar och tider: (1 timmes rast)
Ons-fre, kl: 11.00-19.00
Lör, kl: 10.00-17.00
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Skicka ett mail med rubriken "Kakor Skellefteå" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, sampling, event, service etc
3. Skriv vilka utav ovan dagar du är tillgänglig för jobb
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto
6. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)


Sök snarast möjligt då vi tillsätter tjänsterna omgående! Visa mindre

Eventpersonal till butikssampling i Skellefteå under vecka 35

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker driven, positiv och självständig personal till en enkel och smakfull butikssampling i Skellefteå,1 augusti - 3 september (OBS man behöver endast kunna jobba en utav dagarna) Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor sa... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker driven, positiv och självständig personal till en enkel och smakfull butikssampling i Skellefteå,1 augusti - 3 september (OBS man behöver endast kunna jobba en utav dagarna)
Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad då du kommer att arbeta själv.
Brinner du för att sprida glädje och är en kakälskare av rang är det självklart ett plus i kanten!


Dagar och tider: (1 timmes rast)
Ons-fre 31/8 - 2/9, kl: 11.00-19.00
Lör 3/9, kl: 10.00-17.00
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)
Du som söker behöver endast kunna en av ovan dagar.


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Skicka ett mail med rubriken "Kakor Skellefteå" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, sampling, event, service etc
3. Skriv vilka utav ovan dagar du är tillgänglig för jobb
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto
6. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)


Sök snarast möjligt då vi tillsätter tjänsterna omgående! Visa mindre

Kommunikatör till Bolidenområdet

Boliden söker Kommunikatör till Bolidenområdet Nu har vi en möjlighet för dig som vill utveckla kommunikationsfrågor och vara med där det händer! Arbetsuppgifter Vi ser fram emot att få jobba med dig som både gillar intern- och externkommunikation. Som kommunikatör hos oss på Bolidenområdet bidrar du till utvecklingen av vår strategiska och operativa kommunikation och löpande informationsarbete. Framåt vill vi fokusera ännu mer internt, där stöd till che... Visa mer
Boliden söker Kommunikatör till Bolidenområdet
Nu har vi en möjlighet för dig som vill utveckla kommunikationsfrågor och vara med där det händer!
Arbetsuppgifter
Vi ser fram emot att få jobba med dig som både gillar intern- och externkommunikation. Som kommunikatör hos oss på Bolidenområdet bidrar du till utvecklingen av vår strategiska och operativa kommunikation och löpande informationsarbete.
Framåt vill vi fokusera ännu mer internt, där stöd till chefer, förändringskommunikation och informerade medarbetare blir allt viktigare för oss. I din roll ingår också att jobba vidare med våra externa kanaler, där sociala medier, event och sponsring ingår.
Du tillhör ett härligt team med kollegor inom HR och Kvalitet, och ingår i koncernens kommunikatörsnätverk där du har möjlighet till samarbete och stöttning.
Tjänsten är placerad i Boliden och resor till Bolidenområdets verksamhetsorter ingår.
Kompetenser
Du har ett intresse för kommunikation, är nyfiken och tycker det är roligt att planera budskap som ska passa en specifik målgrupp. Att skapa nätverk och bygga långsiktiga relationer känns naturligt för dig. Samtidigt uppskattar du att jobba självständigt och har ett inre driv.
Utöver gymnasiekompetens är det bra om du har någon form av kommunikationsutbildning. Vi ser gärna att du jobbat några år i yrket och nu vill fortsätta utvecklas. Språket är en kommunikatörs vardag, och för den här rollen behöver du behärska både svenska och engelska. Du har B-körkort. Visa mindre

Kommunikationsstrateg

Vi söker en kommunikationsstrateg som vill framåt! Skellefteå befinner sig mitt i en extraordinär samhällsomvandling, där Skellefteå och norra Sverige leder utvecklingen av en grön omställning. Här genomsyrar entreprenörsanda och visioner vårt näringsliv, vilket utmynnat i allt från världsomspännande exportindustrier till kreativa tjänsteföretag som får utmärkelser på lokala och globala scener. För att möta utvecklingen behöver invånarantalet växa med 2... Visa mer
Vi söker en kommunikationsstrateg som vill framåt!

Skellefteå befinner sig mitt i en extraordinär samhällsomvandling, där Skellefteå och norra Sverige leder utvecklingen av en grön omställning. Här genomsyrar entreprenörsanda och visioner vårt näringsliv, vilket utmynnat i allt från världsomspännande exportindustrier till kreativa tjänsteföretag som får utmärkelser på lokala och globala scener.

För att möta utvecklingen behöver invånarantalet växa med 25 procent på bara några år, därför är kompetensattraktion och inflyttning av högsta prioritet. Framgångsrik och snabb utveckling ställer krav på riktigt proffsig kommunikation, vilket gör detta till en enormt spännande tid att jobba hos oss!

Organisatoriskt kommer du att tillhöra kommunens centrala informationsenhet, som utgör ett externt och internt kommunikationsstöd för hela kommunen. Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikationsstrateg ansvarar du för att på ett övergripande plan strategiskt planera, samordna och utveckla kommunikationen i linje med kommunens mål. Tillsammans med ett övergripande kommunikationsteam ansvarar du för kommunens prioriterade kommunikationsinsatser och du utgör ett strategiskt och operativt stöd i större projekt. Du säkrar att kommunikationen följer kommunens övergripande kommunikationsstrategi i alla led och styr mot våra gemensamma mål och mot vår vision.

Ditt uppdrag kommer framför allt att bestå av att stötta ledningen för socialkontoret respektive kultur- och fritidskontoret i strategiska kommunikationsfrågor. Inom båda förvaltningen pågår stora förändringar och utvecklingsprojekt för att möta den samhällsomvandling kommunen befinner sig i. Vi söker därför dig som har bred kompetens och god erfarenhet av såväl internt som externt kommunikationsarbete. Du är van och trygg i att projektleda och kommer att leda och jobba tillsammans med team av kommunikatörer. Du gillar att vara nära kunden och sätter kundens behov i centrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis marknadsföring, service management eller media och kommunikationsvetenskap, alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. För att arbeta som kommunikationsstrateg behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

För att briljera i uppdraget som kommunikationsstrateg behöver du ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt samt planera och strukturera de arbetsuppgifter du ansvarar för. Arbetet kräver att du kan se situationer från ett helhetsperspektiv. Att vara professionell och skicklig i kommunikationen med kollegor, invånare och externa parter är också en viktig förutsättning för att lyckas i uppdraget.

ÖVRIGT
Kommunledningskontoret arbetar för att utveckla hela Skellefteå med dialog, samverkan och delaktighet som verktyg.

Här ligger ansvaret för en rad övergripande frågor. Det handlar bland annat om kommunikation, personal, ekonomi, planering, samhällsutveckling och näringslivsfrågor.

Utöver det ska kommunledningskontoret vara kompetensresurs för kommundirektören, ledningsgruppen, förvaltningschefer och vd:ar för våra kommunägda bolag, så att kommunkoncernen utvecklas utifrån gemensamma visioner, mål och uppdrag.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Eventpersonal till butikssampling i Skellefteå 19 augusti

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till en enkel och smakfull butikssampling i Skellefteå, nu på fredag den 19 augusti. Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke. Arbet... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till en enkel och smakfull butikssampling i Skellefteå, nu på fredag den 19 augusti.
Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad då du kommer att arbeta själv.
Brinner du för att sprida glädje och är en kakälskare av rang är det självklart ett plus i kanten!


Dag och tid: (1 timmes rast)
Fredag 19 augusti, kl: 11.00-19.00
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Skicka ett mail med rubriken "Kakor Skellefteå 19 aug" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, sampling, event, service etc
3. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
4. Skicka med ett nytaget foto
5. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)


Sök snarast möjligt då vi tillsätter tjänsterna omgående! Visa mindre

Eventpersonal till butikssampling i Skellefteå 19 augusti

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till en smakfull butikssampling i Skellefteå, 19 augusti (fredag). Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke. Arbetsuppgifterna är en... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till en smakfull butikssampling i Skellefteå, 19 augusti (fredag).
Produkterna som ska delas ut som smakprover till butikens besökare är tre olika sorters kakor samt en choklad från ett känt varumärke. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad då du kommer att arbeta själv.
Brinner du för att sprida glädje och är en kakälskare av rang är det självklart ett plus i kanten!


Dag och tid: (1 timmes rast)
Fredag 19 augusti, kl: 11.00-19.00
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Skicka ett mail med rubriken "Kakor Skellefteå 19 aug" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, sampling, event, service etc
3. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
4. Skicka med ett nytaget foto
5. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)


VIKTIGT!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Kakor Skellefteå 19 aug". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Kommunikatör med fokus på Norrbotniabanan

Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Kommunikatör med fokus på Norrbotniabanan Arbetsuppgifter Brinner du för att skapa enastående kommunikation? Drivs du samtidigt av att arbeta med kommunikationsinsatser som bygger förtroende? Avdelningen Kommunikation Mitt-Nord söker nu en kommunikatör med huvudfokus p... Visa mer
Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Kommunikatör med fokus på Norrbotniabanan

Arbetsuppgifter

Brinner du för att skapa enastående kommunikation? Drivs du samtidigt av att arbeta med kommunikationsinsatser som bygger förtroende? Avdelningen Kommunikation Mitt-Nord söker nu en kommunikatör med huvudfokus på Norrbotniabanan. Avdelningen ansvarar för att hålla samman den externa bilden av Trafikverket i Region Mitt och Region Nord genom att samordna och koordinera regional extern kommunikation.
I den här tjänsten kommer du ingå i ett team där vi tillsammans arbetar med kommunikationsinsatser för vårt projekt Norrbotniabanan, men du kommer även arbeta med andra investeringsprojekt och underhållsåtgärder.
Som kommunikatör på Trafikverket arbetar du strategiskt, taktiskt och operativt. Du analyserar, planerar, genomför och följer upp kommunikationsinsatser. Det innebär att du bland annat kommer arbeta med att bedöma kommunikativa utmaningar, kommunikationsplanering, rådgivning, målgruppsanalys, budskapsutformning och kanalval. I rollen har du många kontaktytor både internt och externt. Du kommer framför allt arbeta med målgrupperna; närboende, näringsidkare, resenärer och trafikanter.
"Jag som blir din chef heter Karin Hedemalm. Som ledare drivs jag av engagemang, delaktighet och att nå de mål vi tillsammans satt upp. Jag har en stor tillit till mina medarbetares förmåga att ta ansvar för och utveckla vårt arbete. För mig är det viktigt att vi har ett öppet och gott samarbetsklimat, och en god arbetsmiljö där vi hjälper varandra. Jag hoppas att du vill bli en del av avdelningen Kommunikation Mitt-Nord och bidra till att skapa förtroende för Trafikverket."
Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Vi tycker att det är viktigt med balans mellan arbete och fritid för att få en bra helhet i livet.

Övrig information

Placeringsort: Umeå eller Skellefteå.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten har du som vill möjlighet att ha en dialog kring att arbeta hemifrån eller från ett annat Trafikverkskontor ett par dagar i veckan.
Resor ingår till viss del i arbetet.
#LI-CAPCAR1

Kvalifikationer

Rollen innebär många interna och externa kontakter med olika intressen att ta hänsyn till, därför är det viktigt att du är bra på att skapa goda relationer och att du är trygg i dig själv. Du är duktig på att prioritera och samordna kommunikationsinsatser och är bra på att formulera budskap som är enkla och slagkraftiga. Vidare ser vi att du har en förmåga att planera och tänka långsiktigt, men du är också en doer som ser till att kommunikationen blir genomförd och som tillsammans med andra tar fram och utvecklar nya kommunikationsidéer. Du har god kunskap om hur man kan använda rörlig bild, sociala medier och media för att nå ut med information till våra målgrupper. För att lyckas i rollen har du förmågan att se helheten och att arbeta med flera komplexa uppdrag samtidigt.
Vi söker dig som har
en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
flera års erfarenhet av varierat kommunikationsarbete
god kunskap om webbpubliceringsverktyg
mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Power-Point
körkort för personbil


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Kommunikatör

Vill du jobba med content som gör skillnad? Vi söker en kreativ kommunikatör till marknadskommunikation för anställning i Skellefteå!   Tjänsten Som kommunikatör stöttar du avdelningens projektledare med operativ produktion i olika kommunikationsprojekt.    Du producerar och genomför leadsgenererande aktiviteter som landningssidor och optimering av innehåll ur ett SEO-perspektiv. Du skapar innehåll som följer våra riktlinjer för grafisk profil och tonalite... Visa mer
Vill du jobba med content som gör skillnad? Vi söker en kreativ kommunikatör till marknadskommunikation för anställning i Skellefteå!
 
Tjänsten
Som kommunikatör stöttar du avdelningens projektledare med operativ produktion i olika kommunikationsprojekt. 
 
Du producerar och genomför leadsgenererande aktiviteter som landningssidor och optimering av innehåll ur ett SEO-perspektiv. Du skapar innehåll som följer våra riktlinjer för grafisk profil och tonalitet oavsett om det är i form av text, bild eller rörligt material så att det bidrar till att vi når försäljningsmål eller ökad kännedom. 
 
Du rör dig smidigt mellan redaktionella texter och reklamcopy liksom mellan tryckt material och digitalt content. Du fungerar som innehållsredaktör för samtliga kanaler och sköter formgivning och publicering i digitala kanaler såsom webb och sociala medier. 
 
Som ansvarig för avdelningens sida på intranätet håller du den aktuell och uppdaterad.
 
På Marknadskommunikationsavdelningen är vi sju personer som tillsammans ansvarar för att driva leads och ge kommunikationsstöd till koncernens samtliga säljavdelningar.
Vi ansvarar för varumärkets utveckling och uppföljning och brinner för marknadsföring. 
Vi arbetar team- och processorienterat och delar med oss av kunskap och erfarenheter. Hos oss blir du snabbt en i gänget. 
Välkommen med din ansökan!
 
Tjänsten är ett vikariat på 100% heltid mellan perioden 8 augusti 2022 och som längst till 30 juni 2023 med anställning i Skellefteå. 
 
Bifoga arbetsprover på självständigt producerade texter och formgivning i din ansökan.
 
Intresserad?
Vi söker dig som är självgående, tar egna initiativ och jobbar bra tillsammans med andra.
 
Som person har du en förmåga att se helheter och sammanhang. Du är flexibel, kan snabbt ställa om efter prioriteringar och gillar att hantera flera bollar i luften samtidigt. Du har intresse för hållbarhetsfrågor och vill vara med på en tillväxtresa i en spännande bransch.
 
Du trivs i en producerande och operativ roll där du jobbar strukturerat och alltid säkerställer att arbetet levereras efter överenskommelse och med god kvalité. 
 
Krav
• Examen inom kommunikation eller utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
• Några års arbetslivserfarenhet inom digital kommunikation och marknadsföring
• Arbetslivserfarenhet av textproduktion till webb och SoMe ur ett SEO-perspektiv
• Arbetslivserfarenhet av formgivning och originalproduktion i Photoshop och InDesign 
• Erfarenhet av webbpubliceringsverktyg och publicering i SoMe
• God kunskap i svenska språket 
 
Meriterande
• Erfarenhet av Wordpress och Creative Suit samt tillgänglighetsanpassning av material 
• Utbildning och erfarenhet av att skapa rörligt material och bild
• Tidigare erfarenhet av att driva marknadsföring mot konsument
 
Vilka är vi då?
Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent förnybar.
 
Om rekryteringen
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering med syfte att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.
 
Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.
 
Frågor?
Anki Högdahl, Marknadskommunikationschef, 072-244 00 09 
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43
Robert Ignberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kommunikatör inriktning marknadskommunikation

Vi söker en kommunikatör som vill framåt! Skellefteå befinner sig mitt i en extraordinär samhällsomvandling, där Skellefteå och norra Sverige leder utvecklingen av en grön omställning. Här genomsyrar entreprenörsanda och visioner vårt näringsliv, vilket utmynnat i allt från världsomspännande exportindustrier till kreativa tjänsteföretag som får utmärkelser på lokala och globala scener. För att möta utvecklingen behöver invånarantalet växa med 25 procent ... Visa mer
Vi söker en kommunikatör som vill framåt!

Skellefteå befinner sig mitt i en extraordinär samhällsomvandling, där Skellefteå och norra Sverige leder utvecklingen av en grön omställning. Här genomsyrar entreprenörsanda och visioner vårt näringsliv, vilket utmynnat i allt från världsomspännande exportindustrier till kreativa tjänsteföretag som får utmärkelser på lokala och globala scener.

För att möta utvecklingen behöver invånarantalet växa med 25 procent på bara några år, därför är kompetensattraktion och inflyttning av högsta prioritet. Framgångsrik och snabb utveckling ställer krav på riktigt proffsig kommunikation, vilket gör detta till en enormt spännande tid att jobba hos oss!

Organisatoriskt kommer du att tillhöra kommunens centrala informationsenhet, som utgör ett externt och internt kommunikationsstöd för hela kommunen.

Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag består av att arbeta med marknadskommunikation för och tillsammans med Näringslivskontoret och Vuxenutbildningen (VUX). Du kommer dela din tid mellan avdelningarna och du kommer att jobba brett med såväl strategiska, taktiska som operativa kommunikationsfrågor. Detta innebär att det förekommer resor i tjänsten både inom och utanför kommunen.

Som kommunikatör med inriktning marknadskommunikation är du van vid att planera kommunikationsinsatser som en del av strategiska kommunikationsplaner och att jobba med att marknadsföra aktiviteter. Arbetet handlar till stor del om att projektleda kommunikationsuppdrag samt följa upp och utvärdera resultaten. Det innebär även att ge andra råd i kommunikationsfrågor, beställa kommunikationstjänster från byråer samt bearbeta texter, producera budskap och ta fram informationsmaterial med pricksäkerhet. När det kommer till digital kommunikation ligger du i framkant och testar med nyfikenhet nya lösningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är kunnig inom marknadskommunikation och som har öga för helheter och långsiktiga lösningar. Du gillar att vara nära kunden och sätter alltid kundens behov i centrum.

För att briljera i uppdraget som kommunikatör behöver du ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt samt planera och strukturera de arbetsuppgifter du ansvarar för. Arbetet kräver att du kan se situationer från ett helhetsperspektiv och att du inte är rädd för att testa nya metoder eller angreppsätt.

Du har en akademisk examen inom exempelvis marknadsföring, service management eller media och kommunikationsvetenskap, alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. För att arbeta som kommunikatör behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Skellefteå

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Skellefteå för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis t... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Skellefteå för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Skellefteå" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikatör

Vi söker kommunikatörer som vill framåt! Skellefteå befinner sig mitt i en extraordinär samhällsomvandling, där Skellefteå och norra Sverige leder utvecklingen av en grön omställning. Här genomsyrar entreprenörsanda och visioner vårt näringsliv, vilket utmynnat i allt från världsomspännande exportindustrier till kreativa tjänsteföretag som får utmärkelser på lokala och globala scener. För att möta utvecklingen behöver invånarantalet växa med 25 procen... Visa mer
Vi söker kommunikatörer som vill framåt!

Skellefteå befinner sig mitt i en extraordinär samhällsomvandling, där Skellefteå och norra Sverige leder utvecklingen av en grön omställning. Här genomsyrar entreprenörsanda och visioner vårt näringsliv, vilket utmynnat i allt från världsomspännande exportindustrier till kreativa tjänsteföretag som får utmärkelser på lokala och globala scener.

För att möta utvecklingen behöver invånarantalet växa med 25 procent på bara några år, därför är kompetensattraktion och inflyttning av högsta prioritet. Framgångsrik och snabb utveckling ställer krav på riktigt proffsig kommunikation, vilket gör detta till en enormt spännande tid att jobba hos oss!

Kommunledningskontoret arbetar för att utveckla hela Skellefteå med dialog, samverkan och delaktighet som verktyg. Marknadsenheten har i uppdrag att marknadsföra Skellefteå till prioriterade målgrupper, föra dialog med strategiskt viktiga aktörer för platsen Skellefteå samt lyfta idéer som stärker Skellefteås identitet och image. Du tillhör avdelningen Samhällsutveckling och din chef är kommunens marknadschef.

Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör på marknadsenheten på Skellefteå kommun ansvarar du för att projektleda kommunikationsinsatser från verksamhetsplan till genomförande tillsammans med dina kollegor samt våra upphandlade byråer. Du jobbar ofta i nära samarbete med koncernbolagen i Skellefteå Stadshus AB och har många kontakter med Skellefteås näringsliv och akademiska aktörer.

Digitala kanaler kommer att vara en stor del av din vardag där bland annat våra webplattformar, sociala medier, digitala tjänster och digitala pressrum är viktiga verktyg där vi sprider det content som vi arbetar fram tillsammans med byråer och underleverantörer. Att självständigt projektleda dessa insatser från idé till resultat och därefter utvärdera blir en viktig del i din vardag.

Event och möten är också en viktig del i våra kommunikationsinsatser där planering, genomförande och uppföljning av dessa ingår. Där ett extra gott värdskap och strukturerad planering är nyckeln till ett väl genomfört event.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis marknadsföring, service management eller media och kommunikationsvetenskap, alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Vi vill även att du operativt arbetat med marknadskommunikation samt kommunikationsinsatser i digitala och sociala kommunikationskanaler. För att arbeta som kommunikatör behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

För att briljera i uppdraget som kommunikatör behöver du ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt samt planera och strukturera de arbetsuppgifter du ansvarar för. Arbetet kräver att du kan se situationer från ett helhetsperspektiv.

Att vara professionell och skicklig i kommunikationen med kollegor, invånare och externa parter är också en viktig förutsättning för att lyckas i uppdraget.

ÖVRIGT
Kommunledningskontoret arbetar för att utveckla hela Skellefteå med dialog, samverkan och delaktighet som verktyg.

Här ligger ansvaret för en rad övergripande frågor. Det handlar bland annat om kommunikation, personal, ekonomi, planering, samhällsutveckling och näringslivsfrågor.

Utöver det ska kommunledningskontoret vara kompetensresurs för kommundirektören, ledningsgruppen, förvaltningschefer och vd:ar för våra kommunägda bolag, så att kommunkoncernen utvecklas utifrån gemensamma visioner, mål och uppdrag.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kommunikatör

Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd (MFoF) är kunskapsmyndighet för föräldraskapsstöd, familjerådgivning och den familjerätt som ligger under kommunernas socialnämnder. Myndigheten arbetar också för att internationella adoptioner av barn till Sverige ska ske enligt lag och på ett etiskt godtagbart sätt. Det gör vi genom auktorisation och tillsyn. Myndighetens viktigaste målgrupper är yrkesverksamma och beslutsfattare i kommuner, landsting och... Visa mer
Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd (MFoF) är kunskapsmyndighet för föräldraskapsstöd, familjerådgivning och den familjerätt som ligger under kommunernas socialnämnder. Myndigheten arbetar också för att internationella adoptioner av barn till Sverige ska ske enligt lag och på ett etiskt godtagbart sätt. Det gör vi genom auktorisation och tillsyn.
Myndighetens viktigaste målgrupper är yrkesverksamma och beslutsfattare i kommuner, landsting och det civila samhället. I all vår verksamhet främjar vi barnets rättigheter som de uttrycks i barnkonventionen. Vi arbetar också för jämställdhet och ett jämställt föräldraskap.
MFoF har föreskriftsrätt, utfärdar allmänna råd, betalar ut statsbidrag samt ansvarar för officiell statistik.
Vi söker nu en kommunikatör med placering i Skellefteå. Som kommunikatör kommer du att arbeta i samråd med kommunikationstrategen med myndighetens kommunikationsfrågor. Tillsammans kommer ni att säkerställa en god kvalitet i den externa och interna kommunikationen i myndighetens verksamhet. Du kommer att vara direkt underställd stabschefen och ingå i myndighetens stab.
Arbetsuppgifter
I dina uppgifter ingår bland annat att:
Skriva, bearbeta och publicera texter för tryck, webb, intranät och andra kanaler.
Kommunikationsstöd till sakkunniga medarbetare i olika projekt, exempelvis regeringsuppdrag.
Bidra i det övriga arbetet med kommunikation inom myndighetens stab.
Stöd i språkfrågor till myndighetens medarbetare.
Layout, bildbearbetning och utformningsarbete för både tryck och digital publicering.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som
har en akademisk examen inom media, kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
flerårig erfarenhet av kommunikationsarbete.

Arbetet förutsätter att du har
erfarenhet av att arbeta parallellt med flera kommunikationsinsatser tillsammans med sakkunniga kollegor,
erfarenhet av webbpublicering, gärna i SiteVision,
arbetat med intern och extern kommunikation,
arbetat med bildredigering och layout,
arbetat med rörlig media,
arbetat med sociala medier,
kunskaper om sociala medier och tillgänglighet, samt
goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är viktigt att du är strukturerad, kreativ, van vid att ta initiativ och att arbeta självständigt. Du behöver också ha lätt för att samarbeta med andra, och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Anställningen
Anställningen är en visstidsanställning på 1 år med tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan
Sista dag att ansöka är den 28 mars 2021.
Skicka din ansökan med e-post till [email protected] eller med vanligt brev till Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd, Box 308, 101 26 Stockholm. Kom ihåg att ange diarienummer AD 2021-223. Visa mindre

Kommunikatörer i framkant som vill göra skillnad

Vi söker fler som vill framåt. Det händer mycket i Skellefteå. Vi har precis invigt ett nytt kulturhus, vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor ska leva och bo här. Just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det ställer förstås krav på riktigt bra kommunikation och det är där du kommer in i bilden. Vi söker nu två kommunikatörer som vill göra skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. En... Visa mer
Vi söker fler som vill framåt. Det händer mycket i Skellefteå. Vi har precis invigt ett nytt kulturhus, vi bygger bostäder, skolor och fritidsanläggningar. Nya företag etablerar sig och många fler människor ska leva och bo här. Just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det ställer förstås krav på riktigt bra kommunikation och det är där du kommer in i bilden.

Vi söker nu två kommunikatörer som vill göra skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. En tillsvidareanställning och ett vikariat 12 månader med eventuellt möjlighet till förlängning.

Med drygt 8 000 medarbetare är Skellefteå kommun den största arbetsgivaren i Skellefteå. Vi har en central informationsenhet som sköter både extern och intern kommunikation. Det gemensamma målet med vårt arbete är att kommunen ska fungera så bra som möjligt för alla människor som bor och verkar här.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör planerar och genomför du kommunikationsaktiviteter. Du kommer att leda projekt inom kommunikationsområdet och på flera sätt arbeta med marknadsföring. Exempel kan vara att producera text, ta fram budskap och producera informationsmaterial samt hantera digitala kanaler och sociala medier. Ditt arbete kommer även att inkludera att ge råd och stöd i kommunikationsfrågor samt beställa kommunikationstjänster från byråer.

KVALIFIKATIONER
Som kommunikatör ger du ett tryggt operativt kommunikationsstöd till kommunens verksamheter. Du är van att planera kommunikationsinsatser som en del av strategiska kommunikationsplaner och att jobba med att marknadsföra aktiviteter. Du bearbetar och producerar texter och tar fram informationsmaterial med pricksäkerhet. När det kommer till digital kommunikation ligger du i framkant och testar med nyfikenhet nya metoder och lösningar.

Den ena tjänsten omfattar även ett övergripande ansvar för vår fotografiska bildkommunikation och vårt bildmanér. Du har därför stor förståelse för fotografisk bild och hur det på olika sätt påverkar kommunikationen och upplevelsen av Skellefteå kommun. Du har kunskap och erfarenhet av bildkommunikation, bildval, bildbeställning och användarrätter.

Vi söker dig som är kreativ och kan bidra med nya perspektiv på kommunikation samt dig som inte är rädd för att testa annorlunda lösningar.

Vi ser det som meriterande om du antingen har erfarenhet av arbete med arbetsgivarvarumärke, internkommunikation och kommunikativt ledarskap eller press- och mediefrågor.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på sju avdelningar: IT och verksamhetsutveckling, Ekonomisupport, Personalsupport, Kommunikation, Måltid, Fastighet och Kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Public Relations Specialist

At Once Upon we have an exciting opportunity for an experienced Public Relations professional to join our brilliant Communication & Growth team. You will be in charge of our international public relations, focusing on building and developing us as a strong and consistent brand in the public eye. We are in a very exciting and expansive phase and we know that your unique perspective and experience will add great value to our future. Are you an exceptionall... Visa mer
At Once Upon we have an exciting opportunity for an experienced Public Relations professional to join our brilliant Communication & Growth team. You will be in charge of our international public relations, focusing on building and developing us as a strong and consistent brand in the public eye. We are in a very exciting and expansive phase and we know that your unique perspective and experience will add great value to our future.

Are you an exceptionally communicative enthusiast and innovative thinker who is looking for a dynamic and creative environment? Do you have a proven track record in PR and international experience on top of that? Then keep reading, because this is just the job for you!

About the role

As our PR Specialist your main responsibility will be to produce effective external communication, both proactively and reactively, ensuring it is aligned with Once Upon’s communication strategy, business strategy and brand. You will lead the strategic development as well as operate hands-on activities within the field of PR on a global market.

You will be part of our Communication & Growth team, which today consists of CGO, CCO, Teamlead/Project Manager, Designers, Copywriters, Graphical Producer, SEO/SEM Specialist, Community Manager and Influencer Marketing Manager. This means you will have more than 10 experienced and committed colleagues to bounce your out-of-the-box ideas with.

What you’ll do:

-
Identify and produce relevant communication to the press and media.

-
Develop the PR strategy and ensure that it is in line with the overall business strategy and other communication.

-
Generate ideas, research and production of written content in collaboration with your colleagues in the Communication team.

-
Identify interesting stories and new angles within Once Upon and create interest in relevant media.

-
Follow-up and analyse outcome from PR activities.

-
Connect with PR agencies in different markets and coordinate the work to ensure maximum effect and use of our PR channels.

-
Build and develop relationships with representatives of relevant media channels and other possible partners.

-
Proactively monitor global markets to conduct efficient and purposeful PR.


Your background

-
Preferably, you have a degree within marketing, communication or PR.

-
You are a specialist in consumer PR and you probably have 5+ years of experience from PR at a strategic and operational level.

-
You have extensive knowledge of PR strategies and experience working with digital market analysis tools.

-
You have excellent English and Swedish communication (written and oral).

-
It is a plus if you have international experience, for example with PR in Germany.


Who you are

We are looking for a collaborative colleague who enjoys partnering closely across teams and departments to create and produce impactful communication. To be successful in this role, you are socially savvy and you naturally create credibility in your communication and for yourself as a person. You have great people skills, a truly communicative mindset and you connect with new people with ease.

Working at Once Upon

Our app was created to help people save their favorite moments in an easy and fun way, a little at a time, making everyone’s memories shine. And that’s how we want our workplace to be too – life (and work) at Once Upon should definitely be filled with happiness. Because happiness is the key to success, not the other way around. Right?

We strive for a safe, caring environment that gives everyone space to be their whole self, all the time. If you feel free and have fun at your job, it is easier to feel passion and responsibility for what you do. We always dare to do what we believe in – failing at something is not the opposite of succeeding in the long run. And we always strive to make things better, for our Once Uponers, for our planet and for each other.

Through innovation, co-creation, transparency and our collective knowledge as a team we always aim to bring value to our Once Uponers. And that collective brain grows with every new colleague that we welcome to the team, enriching us with new perspectives, experiences and views on life. If you’re looking for a little more happiness in your life and feel like working at Once Upon would be fun, well, that new colleague might just be you!

Want to know more about Once Upon? Please check out www.onceupon.photo

Location

Our headquarters are located in Skellefteå, in the North of Sweden. If you don't already live here, we’re always happy to help and welcome new people relocating to our city. But if you are not currently planning on moving, there are of course other solutions in today's digitally connected world. So don’t let anything silly like not living in Skellefteå stop you!

Let´s connect

Does this sound like your dream job? Are you the perfect fit? Then we can't wait to hear from you! Please help us get to know you by submitting your resume or LinkedIn-profile on our website. Also, we’d love to see a personal letter from you. Applications in both Swedish or English work just fine!

If you have any questions about the job or work at Once Upon, don’t hesitate to contact inhouse recruiter Linnéa Engman at +4670-3917434. Last day of application is September 26th, but applications will be considered continuously.


At Once Upon you have the chance to be part of something that truly makes people happy. We want to help people save their favourite moments in an easy and fun way, a little at a time, making everyone’s memories shine. Today, there are just over 30 of us working at Once Upon. The app is translated into 12 languages, has been downloaded over 2 million times, with books delivered to over 87 countries, and we’re still growing!

To be the best we can possibly be, we need all kinds of people that are able to look at things from all kinds of perspectives. That’s why we need you, with your unique background, experiences and view on life. Want to be part of our story? Get in touch! Visa mindre

Kommunikationsstrateg

Vi söker fler som vill framåt Det händer mycket i Skellefteå. Vi bygger kulturhus, nya bostäder, skolor, förskolor och fritidsanläggningar. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Med drygt 8 000 medarbetare är Skellefteå kommun den största arbetsgivaren i Skellefteå. Vi jobbar mest av allt för andra och varandra och alltid med hållbara perspektiv. Det gemensamma målet med vårt arbete är att komm... Visa mer
Vi söker fler som vill framåt

Det händer mycket i Skellefteå. Vi bygger kulturhus, nya bostäder, skolor, förskolor och fritidsanläggningar. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen.

Med drygt 8 000 medarbetare är Skellefteå kommun den största arbetsgivaren i Skellefteå. Vi jobbar mest av allt för andra och varandra och alltid med hållbara perspektiv. Det gemensamma målet med vårt arbete är att kommunen ska fungera så bra som möjligt för alla människor som bor och verkar här.

Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag består av att stötta förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad i både strategiska och operativa kommunikationsfrågor, där du bland annat ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Inom förvaltningen pågår stora förändringar och utvecklingsprojekt. Vi söker därför dig som har bred kompetens och god erfarenhet av internt och externt kommunikationsarbete.

Du kommer att
- vara ett strategiskt och operativt kommunikationsstöd till förvaltningsledningen för Utbildning och arbetsmarknad, chefer och andra nyckelpersoner.
- utforma kommunikationsplaner i samarbete med ledningsgruppen och verksamheterna
- leda och jobba operativt tillsammans med det team av kommunikatörer som arbetar för förvaltningen, till exempel med textproduktion och pressfrågor
- stötta förvaltningen i kommunikation som rör digital utveckling och kanaler
- leda och samordna projekt inom kommunikationsområdet
- utveckla metoder inom det strategiska kommunikationsområdet
- följa upp och utvärdera kommunikationsinsatser
- utgöra ett stöd i verksamheternas kommunikationsarbete vid kris
- beställa kommunikationstjänster från byråer.

KVALIFIKATIONER
Som kommunikationsstrateg ansvarar du för att på en övergripande nivå strategiskt planera, samordna och utveckla förvaltningens kommunikation i linje med verksamhetens mål.
Du är van och trygg i att projektleda och kommer att leda och jobba tillsammans med det team av kommunikatörer som arbetar för förvaltningen. Du gillar att vara nära kunden och sätter kundens behov i centrum.

Tillsammans med det övergripande kommunikationsteamet ansvarar du för kommunens prioriterade kommunikationsinsatser och du utgör ett strategiskt och operativt stöd i större projekt. Du säkrar att kommunikationen följer kommunens övergripande kommunikationsstrategi i alla led och styr mot våra gemensamma mål och mot visionen.

Meriterande är erfarenhet av arbete med kommunikation i en större organisation på ledningsnivå, press- och mediefrågor samt erfarenhet av att coacha chefer i kommunikativt ledarskap.

Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet inom kommunikationsområdet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på sju avdelningar: IT och verksamhetsutveckling, Ekonomisupport, Personalsupport, Kommunikation, Måltid, Fastighet och Kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kommunikatör

Vi söker fler som vill framåt Skellefteå ska växa och vi ska bli fler! Vi har ett mål att bli 80 000 invånare år 2030 och därför behöver vi möta dagens och morgondagens utmaningar med smarta lösningar. Allt fler vill vara en del av det kreativa och expansiva Skellefteå. Bostadsmarknaden har exploderat och trycket från investerare är högt. Vi bygger kulturhus, nya skolor och förskolor och fritidsanläggningar. Vårt samhälle ska bli smart och hållbart men vi... Visa mer
Vi söker fler som vill framåt

Skellefteå ska växa och vi ska bli fler! Vi har ett mål att bli 80 000 invånare år 2030 och därför behöver vi möta dagens och morgondagens utmaningar med smarta lösningar. Allt fler vill vara en del av det kreativa och expansiva Skellefteå. Bostadsmarknaden har exploderat och trycket från investerare är högt. Vi bygger kulturhus, nya skolor och förskolor och fritidsanläggningar. Vårt samhälle ska bli smart och hållbart men vi har mycket kvar att utveckla.
Och vi har plats för ännu fler som vill framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag består av att stötta förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad i såväl strategiska som operativa kommunikationsfrågor, där du bland annat ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Inom förvaltningen pågår stora förändringar och utvecklingsprojekt. Vi söker därför dig som har bred kompetens och god erfarenhet av såväl internt som externt kommunikationsarbete.

Du kommer att :
Upprätta strategiska kommunikationsplaner i samarbete med ledningsgruppen för förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad
Leda och samordna projekt inom kommunikationsområdet
Planera och genomföra kommunikationsaktiviteter
Ge råd i kommunikationsfrågor
Producera text, budskap
Arbeta med marknadsföring
Hantera digitala kanaler och sociala medier
Beställa kommunikationstjänster från byråer

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är van och trygg i att projektleda och utföra operativa kommunikationsinsatser som en del av strategiska kommunikationsplaner. Du kommer att ha en samordnande roll för förvaltningens kommunikationsuppdrag.

Du jobbar med att producera material och texter samt marknadsföra aktiviteter. Du utformar och publicerar information på webbplats och intranät samt arbetar med utveckling och förbättring av arbetsmetoder, rutiner och verktyg. Du är en god skribent med mottagarperspektivet i fokus. Du har förmåga att fånga upp och sammanfatta information av vikt och skriva om det till klarspråk.
Du behärskar och är skicklig på att använda det svenska språket. Det är meriterande om du behärskar andra språk.

Meriterande är erfarenhet av arbete med kommunikation i en större organisation på ledningsnivå - gärna offentlig sektor -, erfarenhet av press- och mediefrågor eller erfarenhet av att coacha chefer i kommunikativt ledarskap.

Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet inom kommunikationsområdet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på sju avdelningar: IT och verksamhetsutveckling, Ekonomisupport, Personalsupport, Kommunikation, Måltid, Fastighet och Kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kommunikatör

Skellefteå växer och vi ska bli fler! Vi har ett mål att bli 80 000 invånare år 2030 och därför behöver vi möta dagens och morgondagens utmaningar med smarta lösningar. Allt fler vill vara en del av det kreativa och expansiva Skellefteå. Vi bygger kulturhus, nya skolor och förskolor och fritidsanläggningar. Vårt samhälle ska bli smart och hållbart men vi har mycket kvar att utveckla. Och vi har plats för ännu fler som vill framåt. Framgångsrik och snabb ... Visa mer
Skellefteå växer och vi ska bli fler! Vi har ett mål att bli 80 000 invånare år 2030 och därför behöver vi möta dagens och morgondagens utmaningar med smarta lösningar. Allt fler vill vara en del av det kreativa och expansiva Skellefteå. Vi bygger kulturhus, nya skolor och förskolor och fritidsanläggningar. Vårt samhälle ska bli smart och hållbart men vi har mycket kvar att utveckla. Och vi har plats för ännu fler som vill framåt.

Framgångsrik och snabb utveckling ställer krav på proffsig kommunikation. Hur viktig och avgörande en tydlig och bra kommunikation från kommunen är, märks inte minst nu i dessa tider. Och det är där du kommer in i bilden. Vi söker en kommunikatör till informationsenheten.

Som medarbetare på informationsenheten har du möjlighet att jobba i en av kommunens mest innovativa arbetsmiljöer, en aktivitetsbaserad arbetsplats utformad för att möta dig och dina krav.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör utgör du ett operativt kommunikationsstöd till kommunens verksamheter. Du planerar och genomför kommunikationsinsatser som en del av strategiska kommunikationsplaner och jobbar med att marknadsföra aktiviteter.

Du kommer att,
• planera och genomföra kommunikationsaktiviteter
• leda projekt inom kommunikationsområdet
• arbeta med marknadsföring
• producera text, budskap och material
• hantera digitala kanaler och sociala medier
• ge råd i kommunikationsfrågor
• beställa kommunikationstjänster från byråer

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller liknande inom marknadsförings- och/eller kommunikationsområdet eller har motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom området. Du är en god skribent med mottagarperspektivet i fokus och har förmåga att fånga upp och sammanfatta information av vikt och skriva om det till klarspråk. Du kan leda projekt inom kommunikationsområdet och är bra på kommunikationsplanering. Du har förmåga att producera material och har kunskap om grafisk produktion, du har även kunskap om marknadsföring och kan hantera digitala kanaler och sociala medier.

Du är förtroendeingivande med god kommunikativ förmåga, kan lyfta både egna och andras idéer. Det är enkelt för dig att knyta kontakter och du arbetar bra tillsammans i team eller med kunder. Vi ser att du behöver ha lätt för att anpassa dig och ditt förhållningssätt till ändrade omständigheter. Att jobba digitalt är för dig en självklarhet. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift, tar dig fram, agerar och löser situationer efter rådande tidsramar Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete i en politiskt styrd organisation.

ÖVRIGT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på sju avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport samt ekonomisupport - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

HR-kommunikatör

Om oss Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent förnybar. Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald. Vilka är vi Personalavdelningen på Skellefteå Kraft består i dags... Visa mer
Om oss
Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent förnybar.

Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Vilka är vi
Personalavdelningen på Skellefteå Kraft består i dagsläget av 13 medarbetare varav sju HR-strateger. Vi stöttar hela koncernen med allt från HR-frågor till löner och arbetsmiljö.

Kompetensförsörjning är ett av Skellefteå Krafts prioriterade områden. Den kompetensen säkerställer vi både genom nyrekrytering och genom att utveckla våra befintliga anställda. Vår ambition är att vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med kompetenta medarbetare som trivs, mår bra och vill fortsätta bidra till sin arbetsplats.

Vi söker nu en HR-kommunikatör till vår avdelning som även ansvarar för arbetet med vårt arbetsgivarvarumärke.

Vem är du
Du är nyfiken på omvärlden och intresserar dig för nya medietrender, sociala medier och plattformar. Du hänger med i teknikens utveckling och kan därför tänka ut nya kreativa och kommunikativa lösningar. Du är självgående, initiativrik och har en känsla för det skrivna ordet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom media/kommunikation eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har god datorvana och kunskap om digitala mediekanaler.

Sedan tidigare har du arbetserfarenhet av webb, text, bild, mediekanaler, målgruppsanalyser och/eller kommunikationsplaner. Du har också erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i sociala medier eller andra digitala kanaler.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av att arbeta inom HR/personal utifrån perspektiv som; media/kommunikation, kompetensförsörjning, rekrytering eller personaladministration, alternativt Employer branding. Har du utbildning inom HR är även det meriterande.

Körkort B är ett krav.

 

Vårt erbjudande
I din roll som HR-kommunikatör är ditt huvudsakliga ansvar att bevaka och utveckla våra HR-kommunikationskanaler och att strategiskt utveckla vårt arbetsgivarvarumärke.

Du stöttar prioriterade kommunikationsprojekt som initieras av personalavdelningen och blir en viktig del i vårt nystartade rekryteringscenter där du driver och utvecklar våra tekniska digitala kommunikations- och mediekanaler framåt i processen.

Till din tjänst hör också producera innehåll i form av text och grafiskt material för rekrytering och att koordinera uppdrag som rör digitala mediekanaler inom rekrytering, employer branding, attraktiv arbetsgivare och arbetsgivarvarumärke.

Andra arbetsuppgifter är att omvärldsbevaka trender, plattformar och digitala kommunikationskanaler kopplat till rekrytering. Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete.

Intresserad?
Stationeringsort är Skellefteå. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Skellefteå Kraft arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Vid frågor kontakta
Eva Lindberg, Personalchef, [email protected]
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43
Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Ledigt jobb som Kommunikatör med start 8 april 2019

Ansök    Mar 25    Manpower    Informatör/Kommunikatör
Det här är ett konsultuppdrag som varar 3 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad gör man som Kommunikatör? I rollen kommer du främst att arbeta med utformning och produktion av kommunikationsmaterial inför konferenser, utbildningar och mässor. Det innebär textproduktion utifrån underlag från sakkunniga inom ämnet, tryckbeställning och arbeta med produktion/inköp av illustration. Du kommer även jobba med or... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag som varar 3 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad gör man som Kommunikatör?

I rollen kommer du främst att arbeta med utformning och produktion av kommunikationsmaterial inför konferenser, utbildningar och mässor. Det innebär textproduktion utifrån underlag från sakkunniga inom ämnet, tryckbeställning och arbeta med produktion/inköp av illustration. Du kommer även jobba med originalframställning av tryckt såväl som digitalt material, exempelvis powerpointpresentationer, webbmaterial, broschyrer, rollupps, faktablad med mera.Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en seriös, utåtriktad och hjälpsam person som gillar att ta dig an nya utmaningar. Vidare är du kvalitetsmedveten och lösningsorienterad i din yrkesroll.

* Kompetens inom programvaror i paketet Adobe CC. I synnerhet Adobe Indesign, Adobe Photoshop och Adobe Illustrator.
* Kompetens inom Microsofts Office-paket. I synnerhet Word samt Powerpoint.
* Vana att hantera webbpubliceringssystem på redaktörsnivå, t ex skapa artiklar/nyheter samt redigera innehåll på befintliga sidor.
* Erfarenhet av beställning av trycksaker.
* Skribentkompetens i nivå med högskoleutbildad journalist eller kommunikatör.
* Förmåga att jobba självständigt under eget ansvar
* Förmåga att tolka och omsätta sakfakta till kommunikativa budskap och texter.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Davidsson på telefonnummer 0920-24 70 66 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre