Lediga jobb som Tandsköterska i Skellefteå

Se lediga jobb som Tandsköterska i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska med inriktning Pedodonti, Skellefteå

Ansök    Apr 10    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Regionen drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Regionen drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.

Folktandvården söker en tandsköterska till Skellefteå. Den stora tillväxt som nu pågår i norra Sverige medför utmaningar och ett av områdena är att tillgodose invånarna med god och nära vård. För att förbättra möjligheterna till att kunna göra det kommer Folktandvården att bygga upp ett kompetenscentrum för tandvård i Skellefteå. Vi har tagit de första stegen och behöver nu utöka vår personal med en tandsköterska med inriktning mot Pedodonti.

Folktandvården Västerbotten omfattar allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare och tandhygienister samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för Odontologi, Umeå universitet.

Om Skellefteå
Skellefteå är centrum för den gröna omställning som pågår i norra Sverige och står inför en stor samhällsomvandling med målet att vara ca 90 000 invånare 2030. Staden, kulturbygden och naturen bildar tillsammans en mångfald av miljöer och med skiftande årstider och varierat klimat skapas här unika upplevelser. Så om du känner för att vara en del av en grön samhällsomvandling genom att vara med och utveckla ett kompetenscentrum för tandvård i Skellefteå är du varmt välkommen att söka tjänsten!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, sterilarbete samt eget patientarbete och receptionsuppgifter kan ingå. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4.

Du kommer att arbeta främst med barnpatienter och på sikt kan det finnas möjlighet till vidareutbildning med inriktning mot Pedodonti.

KVALIFIKATIONER
Tandsköterskeexamen. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet men även du som är ny i yrket är självklart välkommen att söka.

Som person är du flexibel, har lätt för att samarbeta med andra och du har ett stort engagemang och intresse för barn- och ungdomstandvård. Du tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du är en initiativtagande
lagspelare som trivs både med att assistera och arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser positivt på kunskaper inom andra språk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet T4 och god
datavana. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Körkort är önskvärt, men inte ett krav.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Skellefteå Tandvård som vill arbeta delegerat

Är du tandsköterska som vill arbeta delegerat? Är du redo att stärka vårt team? Är du redo att ta nästa steg i din karriär som tandsköterska? Skellefteå Tandvård söker nu en engagerad och kvalificerad tandsköterska som är intresserad av att arbeta delegerat och vill vara en del av vårt kompetenta team. ARBETSUPPGIFTER Som tandsköterska kommer dina arbetsuppgifter främst innefatta, bland annat: - Assistera tandläkare vid behandlingar - Utföra delegerade... Visa mer
Är du tandsköterska som vill arbeta delegerat? Är du redo att stärka vårt team?
Är du redo att ta nästa steg i din karriär som tandsköterska? Skellefteå Tandvård söker nu en engagerad och kvalificerad tandsköterska som är intresserad av att arbeta delegerat och vill vara en del av vårt kompetenta team.

ARBETSUPPGIFTER

Som tandsköterska kommer dina arbetsuppgifter främst innefatta, bland annat:

- Assistera tandläkare vid behandlingar

- Utföra delegerade uppgifter

- Förbereda rum och instrument

- Ansvara för sterilitet och hygien i behandlingsrummet

- Ge stöd och information till patienter före, under och efter behandlingar

- Arbeta administrativt med patientjournaler och bokningar

KVALIFIKATIONER

- Tandsköterskeexamen

- Minst 1 års erfarenhet som tandsköterska

- Behärskar svenska och engelska obehindrat

- Datorvana och erfarenhet av arbete med journalsystem

- Förmåga att arbeta självständigt med delegerade arbetsuppgifter

- Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att skapa en positiv och trygg atmosfär för patienterna

- Meriterande om du har tidigare erfarenhet av journalsystemet Muntra

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har en positiv attityd, gillar utmaningar och är angelägen om att bidra till klinikens ständiga utvecklingsarbete.
Vi uppskattar ordning och reda, ansvarsfullhet och empatisk personlighet för att erbjuda våra patienter bästa möjliga service.

OM KLINIKEN

Skellefteå tandvård är en modern klinik i centrala Skellefteå. Lokalen är fullutrustad med senaste tekniken för att vi skall kunna erbjuda en trygg och säker tandvård.

Tack vare vår breda kompetens kan vi erbjuda allt från enklare kontrollbesök till mer avancerade behandlingar inom implantat, estetik och kirurgi.

Läs gärna mer om oss på: https://www.skellefteatandvard.se/

ANSTÄLLNING

Plats: Skellefteå

Anställningsform: Heltid/Deltid enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön konkurrenskraftig lön och förmånliga pensioner och försäkringar

Startdatum: Enligt överenskommelse

ANSÖK

Är du den tandsköterska som delar vår passion för att leverera högkvalitativ tandvård är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar utvärderas löpande.

OM DENTALUM

Dentalum är en snabbt växande tandvårdsgrupp i Sverige som vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård där patienter och personal är i fokus. Vi tror att med rätt arbetsvillkor och förutsättningar kan vi ge bästa möjliga vård och service till våra patienter.

Besök oss på www.dentalum.com (http://www.dentalum.com/) för mer information! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Skellefteåregionen

Ansök    Apr 10    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och special... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet.

Vi söker nu tandsköterskor till Folktandvården Ursviken och Folktandvården Anderstorp och City i Skellefteå som är moderna allmäntandvårdskliniker med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. I vår basenhet har vi ett nära samarbete och hjälper varandra och därför kan det bli aktuellt med arbete på olika kliniker i Skellefteåregionen, alternativt delad tjänst. Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. Vi har även narkostandvård för barn och vuxna på Skellefteå lasarett.

Folktandvården Västerbotten har nyligen påbörjat ett omställningsprogram för att aktivt möta de utmaningar vår verksamhet står inför i dag. Medarbetarens arbetsmiljö och kompetensutveckling är i fokus då vi fortsätter ge en jämlik, tillgänglig och högkvalitativ tandvård till våra patienter. Vi kan erbjuda ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Här får du använda din kompetens på en arbetsplats där gott arbetsklimat, utveckling, inkludering och härlig gemenskap är ledord. Hos oss får du vara med och forma framtidens Folktandvård!

Skellefteå är en stad i utveckling. Kanske har du hört talas om batterifabriken Northvolt eller det nybyggda Sara Kulturhus? Här finns det goda möjligheter för eventuell medflyttare att hitta jobb inom olika sektorer. Besök gärna www.visitskelleftea.se om du är nyfiken på att veta mer.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Här ges du möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där assistans, sterilarbete, digitala vårdmöten samt eget patientarbete och receptionsuppgifter kan ingå. Vi använder datoriserad tidbokning och journalsystemet T4 samt taligenkänningsverktyget Voxit Vocal.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska. Du har intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Även du som är i slutet av din utbildning men som ännu inte tagit examen är självklart välkommen med din ansökan.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska med inriktning Pedodonti, Skellefteå

Ansök    Jan 10    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Regionen drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Regionen drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.

Folktandvården söker en tandsköterska till Skellefteå. Den stora tillväxt som nu pågår i norra Sverige medför utmaningar och ett av områdena är att tillgodose invånarna med god och nära vård. För att förbättra möjligheterna till att kunna göra det kommer Folktandvården att bygga upp ett kompetenscentrum för tandvård i Skellefteå. Vi har tagit de första stegen och behöver nu utöka vår personal med en tandsköterska med inriktning mot Pedodonti.

Folktandvården Västerbotten omfattar allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare och tandhygienister samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för Odontologi, Umeå universitet.

Om Skellefteå
Skellefteå är centrum för den gröna omställning som pågår i norra Sverige och står inför en stor samhällsomvandling med målet att vara ca 90 000 invånare 2030. Staden, kulturbygden och naturen bildar tillsammans en mångfald av miljöer och med skiftande årstider och varierat klimat skapas här unika upplevelser. Så om du känner för att vara en del av en grön samhällsomvandling genom att vara med och utveckla ett kompetenscentrum för tandvård i Skellefteå är du varmt välkommen att söka tjänsten!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, sterilarbete samt eget patientarbete och receptionsuppgifter kan ingå. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4.
Du kommer att arbeta främst med barnpatienter och på sikt kan det finnas möjlighet till vidareutbildning med inriktning mot Pedodonti.

KVALIFIKATIONER
Tandsköterskeexamen. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet men även du som är ny i yrket är självklart välkommen att söka.

Som person är du flexibel, har lätt för att samarbeta med andra och du har ett stort engagemang och intresse för barn- och ungdomstandvård. Du tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du är en initiativtagande lagspelare som trivs både med att assistera och arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser positivt på kunskaper inom andra språk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet T4 och god datavana. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Körkort är önskvärt, men inte ett krav.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Burträsk/Skellefteå

Ansök    Dec 14    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specia... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och avtal om personaltandvård.

Vi söker nu en tandsköterska till Folktandvården City i Skellefteå och Burträsk, anställningen innebär placering på båda klinikerna. Klinikerna är allmäntandvårdskliniker med tandvård för såväl barn och vuxna. Burträsk ligger cirka 38 km sydväst om Skellefteå. Goda bussförbindelser finns.

Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. Vi har även narkostandvård för barn och vuxna på Skellefteå lasarett.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Vi har ett gott samarbete mellan våra kliniker och arbetar för att tillsammans bidra till utveckling, tillgänglighet och en god arbetsmiljö. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård!

Skellefteå är en stad i utveckling. Kanske har du hört talas om batterifabriken Nortvolt eller det nybyggda Sara Kulturhus? Här finns det goda möjligheter för eventuell medflyttare att hitta jobb inom olika sektorer. Besök gärna www.visitskelleftea.se om du är nyfiken på att veta mer.

Folktandvården Västerbotten har nyligen påbörjat ett omställningsprogram för att aktivt möta de utmaningar vår verksamhet står inför i dag. Medarbetarens arbetsmiljö och kompetensutveckling är i fokus då vi fortsätter ge en jämlik, tillgänglig och högkvalitativ tandvård till våra patienter. Här får du använda din kompetens på en arbetsplats där gott arbetsklimat, utveckling, inkludering och härlig gemenskap är ledord.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, reception, sterilarbete, digitala vårdmöten samt eget patientarbete ingår. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt.

Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4 samt taligenkänningsverktyget Voxit Vocal.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska. Du har intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Även du som ännu inte tagit examen är självklart välkommen med din ansökan.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet T4 och god datavana. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Skellefteåregionen

Ansök    Nov 2    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och special... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och avtal om personaltandvård.

Till Skellefteå söker vi tandsköterskor till Folktandvården Anderstorp, Folktandvården City och Folktandvården Ursviken som är allmäntandvårdskliniker med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. Vi hjälper varandra och har ett nära samarbete och därför kan det bli aktuellt med arbete på olika kliniker i Skellefteåregionen alternativt delad tjänst. Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. Vi har även narkostandvård för barn och vuxna på Skellefteå lasarett.

Folktandvården Västerbotten har nyligen påbörjat ett omställningsprogram för att aktivt möta de utmaningar vår verksamhet står inför i dag. Medarbetarens arbetsmiljö och kompetensutveckling är i fokus då vi fortsätter ge en jämlik, tillgänglig och högkvalitativ tandvård till våra patienter. Vi kan erbjuda ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Här får du använda din kompetens på en arbetsplats där gott arbetsklimat, utveckling, inkludering och härlig gemenskap är ledord. Hos oss får du vara med och forma framtidens Folktandvård!

Skellefteå är en stad i utveckling. Kanske har du hört talas om batterifabriken Northvolt eller det nybyggda Sara Kulturhus? Här finns det goda möjligheter för eventuell medflyttare att hitta jobb inom olika sektorer. Besök gärna www.visitskelleftea.se om du är nyfiken på att veta mer.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Här ges du möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Du kommer att ingå i team där assistans, sterilarbete, digitala vårdmöten samt eget patientarbete och receptionsuppgifter kan ingå. Vi använder datoriserad tidbokning och journalsystemet T4 samt taligenkänningsverktyget Voxit Vocal.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska. Du har intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Även du som är i slutet av din utbildning men som ännu inte tagit examen är självklart välkommen med din ansökan.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Tandläkarna Södermark och Sandström i Skellefteå

Ansök    Apr 21    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Tandläkare Södermark och Sandström är en väletablerad tandklinik som ligger i centrala Skellefteå. Kliniken byggdes 2009 och har under åren expanderat och nu arbetar 3 team i lokalen, sammanlagt 16 personer. Eftersom Annica ska gå i pension behöver vi nu anställa en tandsköterska.   Lokalen består av 7 behandlingsrum, reception, väntrum, personalrum, kontor och ett labb. Vi arbetar med vuxna patienter och vårt arbetssätt ha... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Tandläkare Södermark och Sandström är en väletablerad tandklinik som ligger i centrala Skellefteå.

Kliniken byggdes 2009 och har under åren expanderat och nu arbetar 3 team i lokalen, sammanlagt 16 personer. Eftersom Annica ska gå i pension behöver vi nu anställa en tandsköterska.  

Lokalen består av 7 behandlingsrum, reception, väntrum, personalrum, kontor och ett labb. Vi arbetar med vuxna patienter och vårt arbetssätt har fokus på förebyggande behandlingar för att hålla våra patienter friska. Våra erfarna tandsköterskor arbetar delegerat med anestesi, fyllningar, provisorier och intraoral scanning. 

Vi arbetar i nära samarbete både inom och mellan teamen och tycker att det är viktigt att trivas och ha roligt tillsammans på jobbet. För oss är det också viktigt att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt för att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.  

 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos oss innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter som röntgen, assistans, steril och ibland tidsbokning och betalning. Vi har ett delegerat arbetssätt där du kan utveckla dina färdigheter inom: 

- Infiltrationsanestesi
- Avtryck och scanning
- Provisorier vid protetiska behandlingar
- Fyllningar och enklare provisoriska åtgärder 

Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov. 

 

 Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen. Ett intresse av att utvecklas i delegerat patientarbete och gärna några års erfarenhet av att arbeta kliniskt.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är omtänksam och engagerad. Du har bra samarbetsförmåga och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du är flexibel och har förmågan att överblicka, planera och prioritera. 


 

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning.

Arbetstid per vecka: 35 h eller enligt överenskommelse.

Tillträdesdatum: 1/8 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Anderstorp, City och Ursviken, Skellefteå

Ansök    Sep 4    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specia... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och avtal om personaltandvård.

Till Skellefteå söker vi tandsköterskor till Folktandvården Anderstorp, Folktandvården City och Folktandvården Ursviken som är allmäntandvårdskliniker med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. Vi hjälper varandra och har ett nära samarbete och därför kan det bli aktuellt med arbete på olika kliniker i Skellefteåregionen alternativt delad tjänst. Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. Vi har även narkostandvård för barn och vuxna på Skellefteå lasarett.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Vi har ett gott samarbete mellan våra kliniker och arbetar för att tillsammans bidra till utveckling, tillgänglighet och en god arbetsmiljö. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård!

Folktandvården Västerbotten har nyligen påbörjat ett omställningsprogram för att aktivt möta de utmaningar vår verksamhet står inför i dag. Medarbetarens arbetsmiljö och kompetensutveckling är i fokus då vi fortsätter ge en jämlik, tillgänglig och högkvalitativ tandvård till våra patienter. Här får du använda din kompetens på en arbetsplats där gott arbetsklimat, utveckling, inkludering och härlig gemenskap är ledord. Hos oss får du vara med och forma framtidens Folktandvård!

Skellefteå är en stad i utveckling. Kanske har du hört talas om batterifabriken Northvolt eller det nybyggda Sara Kulturhus? Här finns det goda möjligheter för eventuell medflyttare att hitta jobb inom olika sektorer. Besök gärna www.visitskelleftea.se om du är nyfiken på att veta mer.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, sterilarbete samt eget patientarbete och receptionsuppgifter kan ingå. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska. Du har intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Även du är i slutet av din utbildning men som ännu inte tagit examen är självklart välkommen med din ansökan.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Tandläkarna Åberg

Ansök    Jun 13    LÅ Dental AB    Tandsköterska
Nyrenoverad klinik i centrala Skellefteå. Vi har 4 behandlingsrum med utsikt över torget och Sara Kulturhus. Hos oss jobbar idag 2 Tandläkare, 4 Tandsköterskor och en Tandhygienist. Vi arbetar delegerat med röntgen, anestesi, provisorier och intraoral scanning mm. Du kan hantera arbete i ett högt tempo och på en liten klinik värdesätter vi flexiblitet. Att trivas och ha roligt tillsammans på jobbet är viktigt. En självklarhet för oss är att bemöta våra pat... Visa mer
Nyrenoverad klinik i centrala Skellefteå. Vi har 4 behandlingsrum med utsikt över torget och Sara Kulturhus. Hos oss jobbar idag 2 Tandläkare, 4 Tandsköterskor och en Tandhygienist.
Vi arbetar delegerat med röntgen, anestesi, provisorier och intraoral scanning mm.
Du kan hantera arbete i ett högt tempo och på en liten klinik värdesätter vi flexiblitet. Att trivas och ha roligt tillsammans på jobbet är viktigt. En självklarhet för oss är att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt.


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos oss innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter som röntgen, assistans, steril och ibland tidsbokning och betalning.


Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen är ett krav. Arbetslivserfarenhet är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning.
Arbetstid per vecka: 40h / vecka, eller enligt överenskommelse.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Burträsk

Ansök    Apr 4    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specia... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och avtal om personaltandvård.

Vi söker nu en tandsköterska till Folktandvården i Burträsk. Det är en allmäntandvårdsklinik med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. Vi hjälper varandra och har ett nära samarbete och därför kan det bli aktuellt med arbete på olika kliniker i Skellefteåregionen. Burträsk ligger cirka 38 km sydväst om Skellefteå. Goda bussförbindelser finns.

Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. Vi har även narkostandvård för barn och vuxna på Skellefteå lasarett.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Vi har ett gott samarbete mellan våra kliniker och arbetar för att tillsammans bidra till utveckling, tillgänglighet och en god arbetsmiljö. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård!

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, reception, sterilarbete, samt eget patientarbete ingår. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4 samt taligenkänningsverktyget Voxit Vocal.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska. Du har intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Även du som ännu inte tagit examen är självklart välkommen med din ansökan.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Lövånger Tandvård sökes

Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Lövånger. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vidare vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. ARBETSBESKRIVNING Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbet... Visa mer
Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Lövånger.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vidare vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär.ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom assistera, stå i i receptionen och arbeta i sterilen. Vidare kommer du få möjlighet att arbeta delegerat i ett sammansvetsat team varav 1 tandläkare, 1 tandhygienist och du som tandsköterska.

Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens. Du blir också en del av en tandvårdssatsning i Sverige, Dentalum, där du kommer få möjlighet att utvecklas i takt med företaget.

Vi på Lövånger tandvård värdesätter kvalitet och proaktiva behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården.PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och har förmågan att ta egna initiativ och prioritera ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar bra i team såväl som självständigt, du värdesätter dina medarbetares åsikter samt är prestigelös i arbetet.

Vidare sätter du alltid patienten i centrum, är lyhörd, omtänksam och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete värdesätter du kvalitet, är serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att skapa goda relationer.KVALIFIKATIONER

- Tandsköterskeutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- God datorvana


OM KLINIKEN

Lövånger tandvård är belägen i Lövånger och har en systerklinik i Umeå, tandcenter. Rollen som tandsköterska kommer vara placeras på kliniken i Lövånger som består av 2 behandlingsrum varav den ena kommer renoveras.

På kliniken använder vi Muntra journalsystem, digital röntgen och scanner.ANSTÄLLNING

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning

Ersättningen är fast månadslön

Tillträde enligt överenskommelse

ANSÖK

Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.OM DENTALUM

Dentalum är sedan 2019 en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi är väldigt måna om att skapa en kultur med värdegrunder som är gynnsamma, utmanande och som alla känner sig stolta över att vara en del av och bidra till. Vi har precis inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team. www.dentalum.com Visa mindre

Tandsköterska till Tandhälsan Skellefteå

Ansök    Apr 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Tandhälsan i Skellefteå ligger nära stadsparken och Skellefteälven i centrala Skellefteå. Vi har mångårig erfarenhet av tandvård och erbjuder ett brett utbud av tandvård till vuxna patienter och en liten andel barn och ungdomar. Du kommer att jobba i en arbetsgrupp som för närvarande består av 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Arbetsgruppen präglas av en familjär och positiv stämning. Vi erbjuder dig: - ... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Tandhälsan i Skellefteå ligger nära stadsparken och Skellefteälven i centrala Skellefteå.

Vi har mångårig erfarenhet av tandvård och erbjuder ett brett utbud av tandvård till vuxna patienter och en liten andel barn och ungdomar.

Du kommer att jobba i en arbetsgrupp som för närvarande består av 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Arbetsgruppen präglas av en familjär och positiv stämning.

Vi erbjuder dig:

- ett arbete på en mottagning där goda patientrelationer och vård av hög kvalitet prioriteras högt.
- ett omväxlande arbete i en stabil och positiv arbetsgrupp.
- att vara en viktig del i mottagningens utveckling.
- egen kompetensutveckling inom ditt yrke.

 
Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter som assistans, receptionsarbete, sterilarbete, självständigt patientarbete på delegation och arbete med de ansvarsområden vi kommer överens om.

 

Kvalifikationer
Du har tandsköterskeutbildning och har arbetat i yrket i några år. Det är positivt om du har erfarenhet av delegerat arbetssätt.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lagspelare och som ser positivt på att vara en viktig del i vårt arbetslag. Du är engagerad och vill ge patienterna god vård och service. Du är strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du vill utvecklas i ditt arbete och vill påverka och bidra till verksamhetens utveckling. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Intervjuer kommer att genomföras löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandsköterska till Lövånger Tandvård sökes

Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Lövånger. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vidare vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. ARBETSBESKRIVNING Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbet... Visa mer
Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Lövånger.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vidare vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär.ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom assistera, stå i i receptionen och arbeta i sterilen. Vidare kommer du få möjlighet att arbeta delegerat i ett sammansvetsat team varav 1 tandläkare, 1 tandhygienist och du som tandsköterska.

Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens. Du blir också en del av en tandvårdssatsning i Sverige, Dentalum, där du kommer få möjlighet att utvecklas i takt med företaget.

Vi på Lövånger tandvård värdesätter kvalitet och proaktiva behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården.PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och har förmågan att ta egna initiativ och prioritera ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar bra i team såväl som självständigt, du värdesätter dina medarbetares åsikter samt är prestigelös i arbetet.

Vidare sätter du alltid patienten i centrum, är lyhörd, omtänksam och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete värdesätter du kvalitet, är serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att skapa goda relationer.KVALIFIKATIONER

- Tandsköterskeutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- God datorvana


OM KLINIKEN

Lövånger tandvård är belägen i Lövånger och har en systerklinik i Umeå, tandcenter. Rollen som tandsköterska kommer vara placeras på kliniken i Lövånger som består av 2 behandlingsrum varav den ena kommer renoveras.

På kliniken använder vi Muntra journalsystem, digital röntgen och scanner.ANSTÄLLNING

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning

Ersättningen är fast månadslön

Tillträde enligt överenskommelse

ANSÖK

Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.OM DENTALUM

Dentalum är sedan 2019 en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi är väldigt måna om att skapa en kultur med värdegrunder som är gynnsamma, utmanande och som alla känner sig stolta över att vara en del av och bidra till. Vi har precis inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team. (http://www.dentalum.com/) Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Anderstorp och City, Skellefteå

Ansök    Nov 23    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specia... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och avtal om personaltandvård.

Till Skellefteå söker vi tandsköterskor till Folktandvården Anderstorp och Folktandvården City som är allmäntandvårdskliniker med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. Vi hjälper varandra och har ett nära samarbete och därför kan det bli aktuellt med arbete på olika kliniker i Skellefteåregionen alternativt delad tjänst.

Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. Vi har även narkostandvård för barn och vuxna på Skellefteå lasarett.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Vi har ett gott samarbete mellan våra kliniker och arbetar för att tillsammans bidra till utveckling, tillgänglighet och en god arbetsmiljö. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård!

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, reception, sterilarbete, samt eget patientarbete ingår. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4 samt taligenkänningsverktyget Voxit Vocal.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska. Du har intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Även du som ännu inte tagit examen är självklart välkommen med din ansökan.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Lövånger Tandvård sökes

Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Lövånger. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vidare vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. ARBETSBESKRIVNING Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbet... Visa mer
Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Lövånger.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vidare vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär.ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom assistera, stå i i receptionen och arbeta i sterilen. Vidare kommer du få möjlighet att arbeta delegerat i ett sammansvetsat team varav 1 tandläkare, 1 tandhygienist och du som tandsköterska.

Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens. Du blir också en del av en tandvårdssatsning i Sverige, Dentalum, där du kommer få möjlighet att utvecklas i takt med företaget.

Vi på Lövånger tandvård värdesätter kvalitet och proaktiva behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården.PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och har förmågan att ta egna initiativ och prioritera ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar bra i team såväl som självständigt, du värdesätter dina medarbetares åsikter samt är prestigelös i arbetet.

Vidare sätter du alltid patienten i centrum, är lyhörd, omtänksam och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete värdesätter du kvalitet, är serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att skapa goda relationer.KVALIFIKATIONER

- Tandsköterskeutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- God datorvana


OM KLINIKEN

Lövånger tandvård är belägen i Lövånger och har en systerklinik i Umeå, tandcenter. Rollen som tandsköterska kommer vara placeras på kliniken i Lövånger som består av 2 behandlingsrum varav den ena kommer renoveras.

På kliniken använder vi Muntra journalsystem, digital röntgen och scanner.ANSTÄLLNING

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning

Ersättningen är fast månadslön

Tillträde enligt överenskommelse

ANSÖK

Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.OM DENTALUM

Dentalum är sedan 2019 en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi är väldigt måna om att skapa en kultur med värdegrunder som är gynnsamma, utmanande och som alla känner sig stolta över att vara en del av och bidra till. Vi har precis inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team. (http://www.dentalum.com/) Visa mindre

Klinikadministratör till Folktandvården Kåge, Byske och Boliden

Ansök    Sep 26    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården söker en klinikadministratör till tandklinikerna i Kåge, Byske och Boliden. Här får du en möjlighet att vara delaktig i verksamheter som i dagsläget har som huvuduppgift att ta hand om barn och vuxna enligt Folktandvårdens prioriterade uppdrag. Klinikerna ingår som e... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården söker en klinikadministratör till tandklinikerna i Kåge, Byske och Boliden. Här får du en möjlighet att vara delaktig i verksamheter som i dagsläget har som huvuduppgift att ta hand om barn och vuxna enligt Folktandvårdens prioriterade uppdrag. Klinikerna ingår som en del i basenhet Folktandvården Nord.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och avtal om personaltandvård.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många.

Arbetet består av olika administrativa uppgifter, bland annat personal- och tidboksplanering samt vara med i utvecklingen av verksamheterna och dess arbetssätt. Jobbet är självständigt och du trivs med att organisera och strukturera. Du har ett nära samarbete med avdelningschef och övriga klinikadministratörer inom Folktandvården Nord. Viss del av uppdraget innebär närvaro på respektive klinik samt vid behov även receptions- och kliniskt arbete.

Arbetet som klinikadministratör är på deltid och resterande arbetstid arbetar du enligt överenskommelse på någon av Skellefteåregionens kliniker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är tandsköterska eller tandhygienist och vill ta ytterligare ett steg i din utveckling. Du ser hellre möjligheter än problem, har lätt för att samarbeta, är flexibel samt har god förmåga att informera och kommunicera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet från tandvården krävs.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Sektionsledare till Folktandvården Tandakuten och narkosverksamheten, Skell

Ansök    Sep 26    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården söker en sektionsledare till Tandakuten samt narkosverksamheten i Skellefteå. Tandakuten är belägen på Folktandvården City i Skellefteå och bemannas av personal från samtliga kliniker i Skellefteåregionen. Här behandlas regionens barn och vuxna som har behov av akutt... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården söker en sektionsledare till Tandakuten samt narkosverksamheten i Skellefteå.
Tandakuten är belägen på Folktandvården City i Skellefteå och bemannas av personal från samtliga kliniker i Skellefteåregionen. Här behandlas regionens barn och vuxna som har behov av akuttandvård.

Narkosverksamheten bedrivs på Skellefteå lasarett där vi utför tandvård till barn och vuxna under narkos. Båda verksamheterna ligger organisatoriskt under Folktandvården City.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och avtal om personaltandvård.

ARBETSUPPGIFTER
Som sektionsledare hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många.

I uppdraget som sektionsledare för dessa enheter får du möjlighet att vara "spindeln i nätet" för två spännande verksamheter vars huvuduppgift att ta hand om akuta och sjuka patienter från hela Skellefteåregionen. I arbetet ingår daglig styrning och bemanningsplanering, utveckling och uppföljning av de båda verksamheterna.

Uppdraget för Tandakuten innebär ett nära samarbete med receptioner, ledning och klinikadministratörer på basenhetens kliniker. I arbetet med narkosverksamheten ingår även remisshantering, administrativa förberedelser inför narkosbedömning, kontakt och samarbete med bland annat narkospersonal och boenden. Det kan även bli aktuellt med andra arbetsuppgifter och utvecklingsuppdrag på initiativ av ledning Nord.

Uppdraget som sektionsledare uppskattas till cirka 50-60 % av den totala arbetstiden och är ett tidsbegränsat uppdrag som kombineras med tillsvidareanställning i din grundprofession på Folktandvården City.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom tandvård och vill ta ytterligare ett steg i din utveckling. Du ser hellre möjligheter än problem, har lätt för att samarbeta, arbetar självständigt och effektivt samt har förmåga att informera och kommunicera på ett bra sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet från tandvården krävs.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Lövånger tandvård sökes

Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Lövånger. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vidare vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. ARBETSBESKRIVNING Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbet... Visa mer
Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Lövånger.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vidare vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär.ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom assistera, stå i i receptionen och arbeta i sterilen. Vidare kommer du få möjlighet att arbeta delegerat i ett sammansvetsat team varav 1 tandläkare, 1 tandhygienist och du som tandsköterska.

Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens. Du blir också en del av en tandvårdssatsning i Sverige, Dentalum, där du kommer få möjlighet att utvecklas i takt med företaget.

Vi på Lövånger tandvård värdesätter kvalitet och proaktiva behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården.PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och har förmågan att ta egna initiativ och prioritera ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar bra i team såväl som självständigt, du värdesätter dina medarbetares åsikter samt är prestigelös i arbetet.

Vidare sätter du alltid patienten i centrum, är lyhörd, omtänksam och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete värdesätter du kvalitet, är serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att skapa goda relationer.KVALIFIKATIONER

- Tandsköterskeutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- God datorvana


OM KLINIKEN

Lövånger tandvård är belägen i Lövånger och har en systerklinik i Umeå, tandcenter. Rollen som tandsköterska kommer vara placeras på kliniken i Lövånger som består av 2 behandlingsrum varav den ena kommer renoveras.

På kliniken använder vi Muntra journalsystem, digital röntgen och scanner.ANSTÄLLNING

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning

Ersättningen är fast månadslön

Tillträde enligt överenskommelse

ANSÖK

Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.OM DENTALUM

Dentalum är sedan 2019 en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi är väldigt måna om att skapa en kultur med värdegrunder som är gynnsamma, utmanande och som alla känner sig stolta över att vara en del av och bidra till. Vi har precis inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team. (http://www.dentalum.com/) Visa mindre

Tandsköterska Lövånger

Lövånger Tandvård Vi söker just nu ny medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist tillsammans med tandläkare och tandsköterska.Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa o... Visa mer
Lövånger Tandvård
Vi söker just nu ny medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist tillsammans med tandläkare och tandsköterska.Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Du som söker ska dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling för en god munhälsa genom hela livet. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsplats med möjlighet för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är något vi alltid strävar för.


Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerande arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.
Utbildning och erfarenhet Personliga egenskaper
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad att söka till oss.
Personliga egenskaper
Du som söker är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt. Du är tillmötesgående och har ett stort intresse och en förmåga att hjälpa och stötta både patienter och dina medarbetare. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
God lön, arbetstider och andra förmåner.
Lön enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2022.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis. Välkommen med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska Lövånger

Lövånger Tandvård Vi söker just nu ny medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist tillsammans med tandläkare och tandsköterska.Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa o... Visa mer
Lövånger Tandvård
Vi söker just nu ny medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist tillsammans med tandläkare och tandsköterska.Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Du som söker ska dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling för en god munhälsa genom hela livet. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsplats med möjlighet för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är något vi alltid strävar för.


Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerande arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.
Utbildning och erfarenhet Personliga egenskaper
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad att söka till oss.
Personliga egenskaper
Du som söker är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt. Du är tillmötesgående och har ett stort intresse och en förmåga att hjälpa och stötta både patienter och dina medarbetare. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
God lön, arbetstider och andra förmåner.
Lön enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Sista ansökningsdag är den 29 april 2022.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis. Välkommen med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Skellefteå

Ansök    Mar 28    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård sam... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och frisktandvårdsavtal.

Till Folktandvården Skellefteå söker vi en tandsköterska till tandkliniken Anderstorp, City eller en delad tjänst. Placering kan även bli i Boliden där vi söker en tandsköterska en eller två dagar i veckan. Rörelse inom vår basenhet och att vi hjälper varandra är en självklarhet för oss. Både Folktandvården Anderstorp och City är allmäntandvårdskliniker med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. Vi har även narkostandvård för barn och vuxna på Skellefteå lasarett.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Vi har ett gott samarbete mellan våra kliniker och arbetar för att tillsammans bidra till utveckling, tillgänglighet och en god arbetsmiljö. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, reception, sterilarbete, samt eget patientarbete ingår. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska. Du har intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Du som tar examen i vår är självklart välkommen med din ansökan.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Tandakuten, Skellefteå

Ansök    Feb 28    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård sam... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och frisktandvårdsavtal.

Folktandvården söker en tandsköterska till Skellefteå varav 40-60 % är placering på Tandakuten, Folktandvården City. Den övriga arbetstiden erbjuds du arbete på Folktandvården City eller Folktandvården Anderstorp. Innehar du redan en anställning inom Folktandvården Nord arbetar du resterande arbetstid på din ordinarie arbetsplats. Folktandvården City och Folktandvården Anderstorp är allmäntandvårdskliniker med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. Personal från Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans för att bemanna Tandakuten.

Här får du en möjlighet att vara med och driva en spännande verksamhet med huvuduppgift att ta hand om akuta patienter från hela Skellefteåregionen och delar av inlandet.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre.

Vi erbjuder dig ett intressant, varierande och utvecklande arbete både på allmäntandvårdsklinik och Tandakuten. Du kommer att ingå i team där både assistans, sterilarbete samt eget patientarbete ingår. Du kommer att arbeta tillsammans med de olika jourteamen som bemannar tandakuten och vara navet för att patientflödet och arbetet på tandakuten ska fungera så bra som möjligt. I ditt uppdrag ingår även att kontinuerligt utvärdera och utveckla arbetsformen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som trivs med att arbeta med utvecklad teamtandvård samt har ett intresse för utveckling och ständig förbättring av ditt uppdrag.

Du är flexibel, självständig och har stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård. Bra patientomhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att anpassa sitt arbete och kunna samarbeta med de olika teamen.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska Skellefteå

Ansök    Jan 30    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Vi söker en utbildad tandsköterska gärna med erfarenhet som är intresserad av att jobba privat. Den nuvarande sköterskan går i pension. Vi driver en småskalig klinik centralt i Skellefteå med en tandläkare och två tandsköterskor. Vi delar lokaler med två andra tandläkarteam. I arbetet ingår assistans, receptions- och sterilarbete. Vi sysslar med både allmäntandvård, kirurgi och protetisk behandling. Sysselsättningsgraden kan anpassas. Tillträde enligt över... Visa mer
Vi söker en utbildad tandsköterska gärna med erfarenhet som är intresserad av att jobba privat. Den nuvarande sköterskan går i pension.
Vi driver en småskalig klinik centralt i Skellefteå med en tandläkare och två tandsköterskor. Vi delar lokaler med två andra tandläkarteam.
I arbetet ingår assistans, receptions- och sterilarbete. Vi sysslar med både allmäntandvård, kirurgi och protetisk behandling.
Sysselsättningsgraden kan anpassas. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi ingår i Praktikertjänst AB.
Vid intresse: skicka ansökan via mail och bifoga CV.
Mvh Tdl Jonas Hansson Visa mindre

Tandsköterska Lövånger

Lövånger Tandvård Vi söker just nu nya medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist och kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård, barn och ungdomstandvård, allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet f... Visa mer
Lövånger Tandvård
Vi söker just nu nya medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist och kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård, barn och ungdomstandvård, allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Du som söker ska dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling för en god munhälsa genom hela livet. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsplats med möjlighet för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är något vi alltid strävar för.


Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerande arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.
Utbildning och erfarenhet Personliga egenskaper
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad att söka till oss.
Personliga egenskaper
Du som söker är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt. Du är tillmötesgående och har ett stort intresse och en förmåga att hjälpa och stötta både patienter och dina medarbetare. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
God lön, arbetstider och andra förmåner.
Lön enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Sista ansökningsdag är den 20 december 2021.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis. Välkommen med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska Privattandvården Skellefteå

Ansök    Jun 4    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Söker utbildad tandsköterska gärna med några års erfarenhet som är intresserad av att jobba privat. Vi driver en småskalig klinik centralt i Skellefteå med en tandläkare och två tandsköterskor. Vi delar lokaler med två andra tandläkarteam. I arbetet ingår assistans, receptions- och sterilarbete. Tjänsten är på minst 80% men sysselsättningsgraden kan anpassas. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ingår i Praktikertjänst AB. Vid intresse: skicka ansökan vi... Visa mer
Söker utbildad tandsköterska gärna med några års erfarenhet som är intresserad av att jobba privat. Vi driver en småskalig klinik centralt i Skellefteå med en tandläkare och två tandsköterskor. Vi delar lokaler med två andra tandläkarteam.
I arbetet ingår assistans, receptions- och sterilarbete.
Tjänsten är på minst 80% men sysselsättningsgraden kan anpassas. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi ingår i Praktikertjänst AB.
Vid intresse: skicka ansökan via mail och bifoga CV.
Mvh Tdl Jonas Hansson
#jobbjustnu
#tandsköterska Visa mindre

Tandsköterska Lövånger

Lövånger Tandvård Vi söker just nu nya medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist och kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård, barn och ungdomstandvård, allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet ... Visa mer
Lövånger Tandvård
Vi söker just nu nya medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Lövånger. Här arbetar duktig en tandhygienist och kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor tandvårdsklinik i Umeå. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård, barn och ungdomstandvård, allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Du som söker ska dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling för en god munhälsa genom hela livet. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsplats med möjlighet för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är något vi alltid strävar för.


Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerande arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.
Utbildning och erfarenhet Personliga egenskaper
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad att söka till oss.
Personliga egenskaper
Du som söker är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt. Du är tillmötesgående och har ett stort intresse och en förmåga att hjälpa och stötta både patienter och dina medarbetare. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
God lön, arbetstider och andra förmåner.
Lön enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Sista ansökningsdag är den 20 september 2021.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis. Välkommen med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till Tandhälsan Skellefteå

Ansök    Jun 4    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandhälsan Skellefteå
Tandhälsan i Skellefteå ligger nära stadsparken och Skellefteälven i centrala Skellefteå.
Hos oss lägger vi stor vikt vid det personliga mötet med patienten, professionalitet och vård av hög kvalitet. Vi har mångårig erfarenhet av tandvård och erbjuder ett brett utbud av tandvård till vuxna patienter.
Arbetsgruppen består av 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Stämningen på kliniken är familjär och positiv.
Vi erbjuder dig:
-ett arbete på en mottagning där goda patientrelationer och vård av hög kvalitet prioriteras högt.
- ett omväxlande arbete i en stabil och positiv arbetsgrupp
-att vara en viktig del i mottagningens utveckling

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter som assistans, receptionsarbete, sterilarbete, självständigt patientarbete på delegation och arbete med de ansvarsområden vi kommer överens om.

Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Intervjuer kommer att genomföras löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde tidigast 2021 08 09. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Du har tandsköterskeutbildning och har arbetat i yrket i några år. Det är positivt om du har erfarenhet och vilja att utvecklas inom teamarbete.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lagspelare och som ser positivt på att vara en viktig del i ett litet arbetslag. Du är engagerad och vill ge patienterna god vård och service. Du är strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du vill utvecklas i ditt arbete och vill påverka och bidra till verksamhetens utveckling. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården, Skellefteåregionen

Ansök    Nov 12    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och lig... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi. Medarbetare inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och frisktandvårdsavtal.

Till Folktandvården i Skellefteå söker vi tandsköterskor till Folktandvården City, Anderstorp samt Ursviken. Klinikerna är allmäntandvårdskliniker med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. Vi har även narkostandvård för barn och vuxna på Skellefteå lasarett.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Vi har ett gott samarbete och arbetar för att tillsammans bidrar till utveckling, tillgänglighet och en god arbetsmiljö. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård!

Tjänsterna kan komma att tillsättas löpande under ansökningsperioden.
Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre.
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, reception, sterilarbete, samt eget patientarbete ingår. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska med intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården City, Skellefteå

Ansök    Jun 2    REGION VÄSTERBOTTEN    Tandsköterska
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård sam... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, medverkan i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker samt tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och frisktandvårdsavtal.

Till Folktandvården i Skellefteå söker vi en tandsköterska till Folktandvården City, en allmäntandvårdsklinik med tandvård för såväl barn, ungdomar och vuxna. Inom basenheten finns även en specialistklinik i ortodonti. Folktandvårdsklinikerna i Skellefteåregionen ansvarar tillsammans även för bemanning av Tandakuten som finns på Citykliniken. På Skellefteå lasarett. bedriver vi narkostandvård för barn och vuxna.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb med kunniga och engagerade kollegor, gemenskap och god stämning. Vi har ett gott samarbete och arbetar för att tillsammans bidra till utveckling, tillgänglighet och en god arbetsmiljö. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård!

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre.
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, reception, sterilarbete, samt eget patientarbete ingår. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt.

Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska med intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teamarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Tandsköterska Vikarie Privattandvården Skellefteå

Ansök    Jan 21    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Söker utbildad tandsköterska gärna med några års erfarenhet som är intresserad av att jobba privat. Vi driver en småskalig klinik centralt i Skellefteå med en tandläkare och två tandsköterskor. Vi delar lokaler med två andra tandläkarteam. Vi ingår i Praktikertjänst AB. I första hand söker jag en vikarie pga sjukskrivning. Vikariatet är på cirka 75% och löper från slutet av februari och minst sex veckor framåt. Kan även finnas behov av vikarie efter det oc... Visa mer
Söker utbildad tandsköterska gärna med några års erfarenhet som är intresserad av att jobba privat. Vi driver en småskalig klinik centralt i Skellefteå med en tandläkare och två tandsköterskor. Vi delar lokaler med två andra tandläkarteam.
Vi ingår i Praktikertjänst AB.
I första hand söker jag en vikarie pga sjukskrivning.
Vikariatet är på cirka 75% och löper från slutet av februari och minst sex veckor framåt. Kan även finnas behov av vikarie efter det också.
Vid intresse bifoga CV och skicka via mail.


Mvh Tdl Jonas Hansson
Stationsgatan Skellefteå
#jobbjustnu Visa mindre

Tandsköterska 80 - 100%

Ansök    Maj 15    Tandläkarna Åberg    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandläkarna Åberg
Vi är en mindre klinik i centrala Skellefteå. Hos oss jobbar två tandläkare, en tandhygienist & två tandsköterskor.

Vi utför all typ av tandvård på kliniken: allt från enklare förebyggande behandlingar till mera avancerade implantatbehandlingar.

Idag arbetar vi med Opus journalsystem.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter. Meriterande är erfarenhet av delegerad tandvård samt receptionsarbete.

Övrig information
Vi ser gärna att den sökande önskar jobba heltid men viss flexibilitet finns, minst 80%. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag. Kollektivtal finns med Unionen.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning eller motsvarande

Personliga egenskaper
Glad och positiv. Serviceinriktad och villiga att lära dig nya saker.

Trivas med arbete i ett högt tempo. Goda egenskaper i svenska språket i både tal och skrift. Visa mindre