Lediga jobb som Naturbruk i Skellefteå

Se lediga jobb som Naturbruk i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Kyrkogårdsarbete Sävenäs kyrkogård sommaren 2023

Som kyrkogårdsarbetare i S:t Örjans församling får du bidra i vår ambition att tillhandahålla välkomnande och trivsamma utemiljöer invid våra fastigheter i Ursviken och Skelleftehamn samt arbeta med yttre skötsel på Sävenäs kyrkogård. Arbetsuppgifterna är varierande och kan bestå av plantering, gödsling, vattning, gräsklippning och rensning av ogräs. Det kan också handla om att svara på frågor och hjälpa människor som besöker oss tillrätta. Viss service ti... Visa mer
Som kyrkogårdsarbetare i S:t Örjans församling får du bidra i vår ambition att tillhandahålla välkomnande och trivsamma utemiljöer invid våra fastigheter i Ursviken och Skelleftehamn samt arbeta med yttre skötsel på Sävenäs kyrkogård.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan bestå av plantering, gödsling, vattning, gräsklippning och rensning av ogräs. Det kan också handla om att svara på frågor och hjälpa människor som besöker oss tillrätta. Viss service till församlingsverksamheten och fastighetsunderhåll kan förekomma.
Vi erbjuder säsongsanställning (2 tjänster) från början av maj upp till ca 6 månader.
Korttidsanställning från mitten av juni (ett antal) upp till 10 veckor.
För dessa två anställningar krävs att du ska vara fyllda 18 år och inneha körkort minst klass B.
Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 14 april.
Ange i ansökan vilka veckor du vill arbeta.
Vi erbjuder också feriepraktik (för dig under 18 år) som söks via Skellefteå kommuns hemsida. Ange där i din ansökan att du önskar arbeta på Sävenäs kyrkogård.
Naturligtvis delar du Svenska kyrkans värderingar om alla människors lika värde och rättigheter.
Mejla din ansökan till [email protected]
Upplysningar lämnas av förman Per Lundmark 0910 - 708113
eller kyrkvaktmästare David Lenman 0910 - 708116.
Sista ansökningsdag 20230414
S:t Örjans församling, Smältaregatan 6,
932 32Skelleftehamn
[email protected] Visa mindre

Banarbetare

Ansök    Mar 3    Skellefteå Golf AB    Golfbanearbetare
Vill du ha ett stimulerande arbete i en fantastisk miljö? Sök säsongsjobb hos Skellefteå GK! Skellefteå Golfklubb är en av norra Sveriges största anläggningar med 3 x 9 hål samt en slopad Pay & Play bana med 9 hål. Banan ligger i en böljande terräng omgiven av skog och vackra lador som ramar in hålen. Klubben investerar nu i vidareutveckling av banan för att höja kvalitét och upplevelse för medlemmar och gäster, och vi ser gärna att du blir en del av vårt... Visa mer
Vill du ha ett stimulerande arbete i en fantastisk miljö? Sök säsongsjobb hos Skellefteå GK!
Skellefteå Golfklubb är en av norra Sveriges största anläggningar med 3 x 9 hål samt en slopad Pay & Play bana med 9 hål. Banan ligger i en böljande terräng omgiven av skog och vackra lador som ramar in hålen.
Klubben investerar nu i vidareutveckling av banan för att höja kvalitét och upplevelse för medlemmar och gäster, och vi ser gärna att du blir en del av vårt team.
Du kommer arbeta i ett team direkt underställd vår banchef. Arbetsuppgifterna är varierande, innebär fysiskt arbete och innefattar den dagliga skötseln av golfbanan inklusive klippning, trimning, bunkerkrattning mm. Arbetsschemat innefattar tidiga morgnar och helgarbete.

Vi söker dig som är;
? Van att hantera olika maskiner/fordon.
? Är bekväm med fysiskt arbete.
? Självgående och noggrann med känsla för kvalité.
? Innehar B-körkort.

Meriterande:
Övrigt jobb med grönytor, golfspelare, VUB, GUB, förarbevishjullastare, röj/motorsågskörkort.

Skellefteå Golfklubb strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar därför sökande som breddar vår mångfald. Vi har gällande kollektivavtal.
Tjänsten är en säsongsanställning på 4 till 6 månader

Ansök genom att skicka in CV och personligt brev till banchef Daniel Evertsson. [email protected] Rekrytering sker löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta Daniel Evertsson 070 543 10 43.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Virkesmätare till Kåge såg

Ansök    Mar 6    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta vid Kåge såg vilket även kommer bli stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är treskift med ett arbetstidsmått på 37 timmar per vecka. Dina arbetsuppgifter består av stockmätning och travmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen så som viss städning och administration. Som utbildad virkesmätare kommer du ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både chaufförer och kunder. Arbetet skall utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans!

Vem är du?
Vi ser att du är en person som är noggrann, gillar ordning och reda samt gillar att jobba med siffror. Du är serviceinriktad, både mot kunder och kollegor, har lätt för samarbete och är en god lagspelare. Du är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har lätt att se förbättringsmöjligheter för att göra ditt jobb bättre i vardagen. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i praktisk handling och i digitala system samt kunna göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift. En förutsättning till tjänsten att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Önskvärt/meriterande
Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas
Anställningens omfattning: Heltid, 100 %, 37 timmar/vecka
Upplysningar om anställningen lämnas av: Distriktschef Jonathan Forsell Tel. 010-228 54 30, alt.tf distriktschef Mikael Greve Tel. 010-228 53 04

Fackliga representanter

- GS - Tomas Göransson, 010-228 53 05
- Unionen - Richard Isaksson, 010-228 52 99

Visst låter det intressant!? Tveka inte att skicka in din ansökan via länken nedan!

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-03-24

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se) Visa mindre

Norra Skog söker skogsinspektor till Norra Västerbotten

Nu söker vi en skogsinspektor till virkesområdet Norra Västerbotten. Som skogsinspektor på Norra Skog kommer du att få en central roll där du blir ansiktet utåt mot våra medlemmar och skogsägare. Arbetet är fritt och varierat där ingen dag är den andra lik och varje dag erbjuder nya och roliga utmaningar. Att tillbringa tid i skogen och använda kunskaper för att hjälpa privata skogsägarna hör till vardagen. Dina övergripande arbetsuppgifter kommer att inn... Visa mer
Nu söker vi en skogsinspektor till virkesområdet Norra Västerbotten. Som skogsinspektor på Norra Skog kommer du att få en central roll där du blir ansiktet utåt mot våra medlemmar och skogsägare. Arbetet är fritt och varierat där ingen dag är den andra lik och varje dag erbjuder nya och roliga utmaningar. Att tillbringa tid i skogen och använda kunskaper för att hjälpa privata skogsägarna hör till vardagen.

Dina övergripande arbetsuppgifter kommer att innebära ansvar för kontraktering av virke, skoglig rådgivning och försäljning av skogliga tjänster som kan hjälpa och underlätta för våra medlemmar. Arbetet är målinriktat för att leverera högklassiga skogsbrukstjänster till skogsägare med sikte på fastighetens långsiktiga utveckling. Du kommer att bli en del av virkesområdet Norra Västerbotten med trevliga och kompetenta medarbetare där alla bidrar med sina kompetenser för att leverera den bästa lösningen till våra medlemmar och skogsägare. Även om du blir en del av ett team kommer du utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Vi kommer att ge dig förtroende att planera, prioritera och genomföra arbetet på det sätt som passar dig.

Vi söker dig med social förmåga och passion för skog och natur

Rollen som skogsinspektor passar dig som tycker om ett flexibelt arbete med förmåga att styra din planering för att uppnå personliga mål. Du bör vara driven, självgående och motiverad av att göra affärer samt ett intresse att ge råd åt skogsägare i deras skogsbruk. Med lätthet skapa du nya kontakter men förstår även vikten i att bevara långsiktiga relationer. Att du har en social förmåga och ser människors olika behov kommer att vara en framgångsfaktor för dig i arbetet som skogsinspektor.

Vi söker dig som har högre skoglig utbildning med relevant erfarenhet för uppdraget. Saknar du eftergymnasial skoglig utbildning finns möjlighet att påbörja anställningen som biträdande skogsinspektor där du får möjlighet att kombinera arbete med skogliga studier.

Vi erbjuder dig

Vi kommer att erbjuda dig ett spännande arbete i en händelserik framtidsbransch där utveckling står i fokus. Inom Norra Skog har vi goda samarbeten med mycket kunniga och engagerade kollegor där du har stora möjligheter till utveckling och lärande.

Innehav av körkort är ett krav.

Placeringsort på något av våra kontor inom virkesområdet: Skellefteå, Burträsk eller Norsjö

Tjänsten är tillsvidare, tillträde sker enligt överenskommelse.

Rekryteringsprocessen sker parallellt så skicka in den ansökan redan idag. Men senast 2023-03-26

Vill du veta mer?

Närmare upplysningar om tjänsten som skogsinspektor eller biträdande skogsinspektor: Virkesområdeschef Mikael Frisk tfn: 070 370 90 14

Fackliga kontakter: Ledarna, Jörgen Ågren, tfn 070-222 47 04, SACO-Naturvetarna; Tommy Gustavsson, tfn: 070-236 46 95

Om Norra Skog

Norra Skog en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Därför är den skogliga organisationen nära skogsägarna som omfattar tio virkesområden med ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter ca 5 miljarder kronor, driver tre sågverk, flera förädlingsenheter, en unik stolpfabrik samt delägare i ett massabruk. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer. Visa mindre

Medarbetare till ett sötvattensprojekt

Vi söker nu två medarbetare till ett sötvattensprojekt på säsongsanställning. Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och... Visa mer
Vi söker nu två medarbetare till ett sötvattensprojekt på säsongsanställning. Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra.

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå.

Människan har under lång tid nyttjat vattendragen på olika sätt som har varit viktiga för samhällens utveckling. I norra Sverige har timmerflottningen varit den verksamhet som kanske satt störst avtryck på våra vattendrag. Detta genom att sten har rensats ur vattendragen och dammar har anlagts. Nu när behovet att flotta timmer i vattendragen inte finns jobbar Skellefteå kommun med att återställa miljöerna i vattendragen till sin ursprungliga karaktär. Detta för att återskapa andra värden såsom biologisk mångfald, fiske och rekreationsvärden.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare i sötvattensprojekt har du i uppdrag att förbättra miljöerna i vattendrag och skapa goda förutsättningar för friluftsliv och fiske inom Skellefteå kommun. Arbetsuppgifterna kan komma att variera men du kommer i stora drag att arbeta i fält med miljöåterställning och inventering. Du kommer att vara en del av ett team men du kommer att till stor del planera och utföra arbetet självständigt.

Teoretiska och administrativa arbetsuppgifter är en del av uppdraget. Det kan exempelvis röra sig om förberedelser, dokumentation, sammanställning av resultat samt utveckla webbinnehåll och kartor för att främja fritidsfiske och friluftsliv.

Beroende på dina tidigare erfarenheter, utbildning och kunskaper så kan det i ditt uppdrag ingå att arbetsleda grävmaskinsförare vid flottledsåterställning eller ansvara för att koordinera och kvalitetssäkra arbetet med flottledsåterställning. Andra delar som kan vara aktuella i uppdraget är att utföra biotopkartering i vattendrag samt utföra elfisken, kräftprovfisken, lekbottenåterställning och inventera flodpärlmussla.

KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som medarbetare i sötvattensprojekt söker vi dig som har ett stort intresse för natur och miljö och har spenderat en del tid vid vattendrag vilket gett dig en god blick för hur vattendrag kan se ut och hur vatten beter sig.

Vi ser gärna att du har en naturvetenskaplig utbildning alternativt förvärvat relevanta kunskaper och erfarenheter på annat sätt. Har du dessutom erfarenhet av biotopkartering i vattendrag samt erfarenhet av att arbetsledaleda grävmaskin vid flottledsåterställning är det meriterande.

I rollen behöver du ha förmågan att kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt förmågan att sätta dig in nya digitala system.

Du behöver ha lätt för att samarbeta med andra människor och du ska kunna ta till dig av feedback och synpunkter och inte vara främmande för att ompröva ditt arbetssätt. Du ska självständigt kunna planera och strukturera ditt arbete samt ha förmågan att lösa problem som uppstår.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret är en aktiv del i samhällsbyggandet och ska verka för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, ett tillgängligt bibliotek och därutöver ett berikande samarbete med våra lokala föreningar.

Vi vill säkerställa ett rikt utbud av fritids- och kulturaktiviteter för att skapa ett framåtsyftande och attraktivt Skellefteå.

Genom verksamhet i egen regi och i nära samverkan med andra skapar vi förutsättningar för en berikande och hälsofrämjande fritid som bidrar till en attraktiv och stimulerande livsmiljö där hela människan kan växa och må bra.

Genom vårt förhållningssätt stärker vi jämställdhet och integration, inbjuder till aktivitet och förmedlar en positiv bild av Skellefteå.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Verksamhetsledare i Norsjö, Malå eller Skellefteå

Anställningsort: Inom det geografiska området Leader Skellefteå älvdal. Om leader Leader är en del av EU:s Landsbygdsprogram och syftar till att främja en ekonomisk-, ekologisk- och social hållbar utveckling av landsbygden. Leader Skellefteå älvdal ideell förening har tilldelats en budget på 32 miljoner för den nya programperioden (inklusive övrig offentlig medfinansiering). Leader Skellefteå älvdal omfattar Skellefteå, Malå och Norsjö kommun. Beskrivning ... Visa mer
Anställningsort: Inom det geografiska området Leader Skellefteå älvdal.
Om leader
Leader är en del av EU:s Landsbygdsprogram och syftar till att främja en ekonomisk-, ekologisk- och social hållbar utveckling av landsbygden. Leader Skellefteå älvdal ideell förening har tilldelats en budget på 32 miljoner för den nya programperioden (inklusive övrig offentlig medfinansiering). Leader Skellefteå älvdal omfattar Skellefteå, Malå och Norsjö kommun.
Beskrivning av arbetsuppgifter
Din huvuduppgift som verksamhetsledare är att genomföra Leader Skellefteå Älvdal utvecklingsstrategi och ansvara för drift av det lokala leaderkontoret. Du ska på uppdrag av och i nära samarbete med föreningens styrelse planera och genomföra verksamheten.
Det innebär att
informera och inspirera lokala aktörer att söka projekt och driva utvecklingsarbete
samarbeta med andra aktörer, t ex myndigheter och andra leaderområden kring olika utvecklingsfrågor inom strategin
leda verksamhetskontorets arbete med rådgivning och stöd till sökande och projektägare
handläggning av ansökningar och beslut samt att ta fram beslutsunderlag i de frågor som styrelsen ska hantera
ansvara för föreningens övergripande arbete med ekonomi, budgetering, uppföljning, upphandlingar och avtal
ansvara för information via hemsida och Facebook, men även genom personliga möten.

Som verksamhetsledare ansvarar du för genomförande av föreningens upphandlingar enligt gällande regler och säkerställer att befintliga avtal med leverantörer är gällande och efterlevs.
Din roll blir att fungera som den sammanhållande länken för verksamheten och aktivt arbeta med förändringsprocesser samt vara föredragande inför styrelse i frågor som gäller projekt, administration och ekonomi.
En viktig uppgift är att sprida kunskap om leader och möjliggöra att goda projektansökningar kommer in från hela leaderområdet. Du ska även stötta enskilda projekt inför upprättande av ansökan och göra en tidig bedömning av projektens möjligheter att få medel. Du har sedan en stödjande och rådgivande roll genom hela bidrags- och utvecklingsprocessen. Rapportering om pågående projekt görs fortlöpande till styrelsen. Du ska ansvara för uppdatering av hemsidan Leader Skellefteå älvdal.
Som verksamhetsledare ska du också skapa och underhålla goda kontakter med olika myndigheter och organisationer som t.ex. de medverkande kommunerna, Region Västerbotten, Jordbruksverket, andra leaderområden främst i Norr- och Västerbotten, Landsbygdsnätverket.
Beskrivning av kvalifikationer
Som verksamhetsledare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med EU-projekt där erfarenhet av leader är meriterande. Du är en driftig och handlingskraftig person som har god kunskap om olika samhällsaktörer, deras roller och ansvarsområden, från EU till byalag. Du har gärna en akademisk utbildning eller kompetens inom verksamhetsområdets frågor. Du har kunskap om offentlig och privat förvaltning liksom goda kunskaper om EU-program samt olika stödformer och redovisningsprinciper. Du har ett brett nätverk och förmåga att vidga det. I ditt ledarskap är din förmåga att vara lyhörd, utåtriktad och en god kommunikatör utmärkande egenskaper. Erfarenheter av arbete inom folkrörelser och eget företagande är meriterande.
För att bli framgångsrik i detta uppdrag tänker vi att du har
ett stort intresse för landsbygdsutveckling
en öppen och utåtriktad, hög social kompetens
en förmåga att entusiasmera och engagera samt kunna bygga nätverk
ett strukturerat digitalt administrativt arbetssätt och ett ekonomiskt kunnande
en vana av att läsa och förstå offentliga dokument och handlingar samt förmåga att pedagogiskt förmedla kärnan av dess innebörd.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till bil erfordras eftersom arbetsuppgifterna innebär resor.
Anställningstid: 2023 04 tom 2027 med eventuell förlängning.
Lön enligt överenskommelse.
Ansök
Ansök senast 26 mars.
Mejla din ansökan till [email protected]
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Djurskötare/Farmworker

I am looking for you that already has experience with dairy cows. The job will mostly consist of milking cows and taking care of calfs. Accommodation can be arranged at the farm. Visa mer
I am looking for you that already has experience with dairy cows. The job will mostly consist of milking cows and taking care of calfs.
Accommodation can be arranged at the farm. Visa mindre

Kvalitetsledare till Norra Sverige

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.


Verksamhetsområde Mätningskvalitet ansvarar för att säkerställa att Biometrias ordinarie virkesmätning utförs med så god mätnoggrannhet som möjligt. I kvalitetsstyrningen ingår bland annat att utbilda och coacha Biometrias virkesmätare ute på fältet och på våra bildmätningscentraler. Genom noggrann kontrollmätning följer vi löpande den ordinarie mätningsverksamheten och fokuserar kvalitetsarbetet på de områden där det behövs bäst.Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – det är bra att vi är olika.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalitetsledare arbetar du långsiktigt så att den ordinarie mätningen vid våra mätplatser blir så bra som möjligt. I strategin ingår att vara delaktig och coachande i hela kedjan från upplärning av ny personal till kontrollmätning, återkoppling och arbete med kvalitetsförbättrande åtgärder. Tillsammans med distriktschefen arbetar du löpande med att följa upp mätningskvalitén och styra åtgärderna för att minimera våra avvikelser.

Du är också ansvarig för att genomföra utbildningar, begärda kontroller samt tekniska tester vid installationer och typgodkännanden.

Till din hjälp har du 30 kollegor inom avdelning Mätningskvalitet Industri som jobbar tight och strukturerat mot samma mål.

Den aktuella tjänsten innebär att vara kvalitetsledare på mätplatser i norra Sverige. Lämplig bostadsort kan vara Skellefteå men kandidater från Umeå till Luleå kan komma i fråga för tjänsten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och god datorvana. Det är viktigt att du är tekniskt intresserad och har viss vana från självständig teknisk problemlösning. Erfarenhet av virkesmätning är meriterande.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en social person med ledaregenskaper och har ett genuint intresse av att arbeta med, och att utveckla människor. Du har en pedagogisk läggning och kan coacha och ge konstruktiv feedback. Vidare har du en god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt. Du uppträder professionellt och har förmågan att skilja på sak och person.

Arbetet innebär både stor frihet och stort ansvar och du behöver kunna planera arbetet självständigt och vara drivande för att gå i mål med ett stort antal skiftande uppdrag.

Som kvalitetsledare behöver du givetvis även vara kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande.

Du är stationerad i hemmet och arbetet innebär en del resor inom ditt geografiska ansvarsområde.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare
Anställningens omfattning: Heltid
Upplysningar om anställningen lämnas av: Jonas Törnsten, chef Mätningskvalitet, 073-092 72 36

Fackliga representanter: Lennart Andersson, Ledarna, 010-228 53 24, Jens Nordenberg, Akademikerföreningen, 010-228 51 16 och Marie Söder, Unionen, 010-228-51 39

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2023-02-28

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se) Visa mindre

Lean Manufacturing Engineer

Northvolt has an exciting job offer for a Lean Manufacturing Engineer to join our passionate team in Skellefteå. In joining us you will play an important part from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon free society. The Lean Manufacturing Engineer will lead and participate in the development and training of Northvolt Production Systems and ... Visa mer
Northvolt has an exciting job offer for a Lean Manufacturing Engineer to join our passionate team in Skellefteå.
In joining us you will play an important part from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon free society.
The Lean Manufacturing Engineer will lead and participate in the development and training of Northvolt Production Systems and related methodologies and standards. You will be in charge of coaching, deploying and driving Lean principles, methods and standards in the manufacturing environment as well as the support practices. You will be in charge of developing and executing the Production System and Lean implementation Roadmap with site management.
In general you have a deep understanding of Lean principles in the manufacturing environment and can observe value stream waste and drive Lean methodologies for waste removal.
Key responsibilities include but are not limited to:
Responsible for coordination of Northvolt Production System with other plants and central functions, leading this development
Responsible for training and creation of training material for general Lean training, training in Northvolt Production System, Value Stream Mapping and follow-up of knowledge levels
Establish work measurement programs and analyze work samples to develop labor utilization standards.
Develop collective lean tool box, i.e. 5S, SMED, Takt, Kanban and flow etc and assure instruments are available to lean project participants.
Develop standard work principles and ensure high level of understanding and implementation, e.g. SOPs/Wis, processes, one point lessons etc

The person we are looking for is strongly goal oriented, an very good team player and challenges solutions and ideas. You will get the chance to have a real impact on our success story in Sweden (to start with) and see the results of your work. Our organization requires and values great self-discipline and a natural talent to make things happen. The Lean Manufacturing Engineer is a vital member of the Operations team and key to Northvolt's mission to enable the future of energy.
Apply with CV and cover letter or your complete LinkedIn profile.
Full time employment, fixed salary.
Starting date is ASAP.
Education/Experience
A Bachelor of Science in Industrial engineering, or similar
Specific Lean training
More than 5 years experience in manufacturing
More than 2 years experience in Lean teams, or similar
Six sigma education
Experience with production systems
Curious, technically educated and with a strong business background
Must have worked in multi-cultural environment
Experience and interest in manufacturing industry is a plus

Specific Skills/Abilities
Excellent English written and oral skills, Swedish is a plus
Excellent in Lean philosophies and related methodologies
Experiences in 5S, SMED, Standard work, VSM, Takt, etc.
Excellent in setting up and leading training
Excellent in leading processes like problem solving
Excellent coaching skills
Highly organized and result-driven

Personal success factors
Has the ability to take decisions even in the face of uncertainty
Is visionary and contributes to push beyond conventional wisdom
Challenges solutions and ideas
Very good team player, contributes with passion and energy
High level of grit, morale and can endure working many hours
Deliver on expectations and promises Visa mindre

Sommarjobba som kyrkogårdsarbetare 2023

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete i en lärande organisation och ser fram emot att få välkomna nya medarbetare som vill vara med och sköta våra utomhusmiljöer. Vi arbetar med tillgängliga utomhusmiljöer Våra utomhusmiljöer är ett kulturarv som utvecklas och besöks av allt fler människor. Alla har tillträde till våra utomhusmiljöer på kyrkogårdar, runt kyrkor och andra fastigheter exempelvis Kyrkholmens café och Tuvagården.  Som kyrkogårdsarbetare får ... Visa mer
Vi erbjuder ett meningsfullt arbete i en lärande organisation och ser fram emot att få välkomna nya medarbetare som vill vara med och sköta våra utomhusmiljöer.

Vi arbetar med tillgängliga utomhusmiljöer
Våra utomhusmiljöer är ett kulturarv som utvecklas och besöks av allt fler människor. Alla har tillträde till våra utomhusmiljöer på kyrkogårdar, runt kyrkor och andra fastigheter exempelvis Kyrkholmens café och Tuvagården. 

Som kyrkogårdsarbetare får du hjälpa till med exempelvis plantering, gödsling, vattning, gräsklippning, beskärning och att rensa ogräs samt i förekommande fall vid gravgrävning. Som en del av en helhet kan arbete i flera utomhusmiljöer i pastoratet förekomma.

 

Vi samlar engagerade medarbetare
För att vi ska få ett gott samarbete är det viktigt att vi gör en bra matchning. Därför söker vi dig med ett intresse av park- och trädgårdsskötsel samt av att möta en mångfald av människor som besöker våra utomhusmiljöer. Det är meriterande om du har fyllt 18 år och har körkort.

Som medarbetare behöver du kunna passa tider, se vad som behöver göras, ta initiativ och få dina arbetsuppgifter slutförda. Det är ett fysiskt arbete så du behöver en god kondition och styrka. I mötet med människor från olika kulturer och med olika skäl att besöka våra utomhusmiljöer behöver du även en god empatisk förmåga att vid behov kunna bemöta denna mångfald och vara behjälplig. Det kan handla om att svara på frågor som att berätta om utomhusmiljön, ge vägbeskrivningar, visa vägen, hjälpa någon ta sig fram eller bara sitta tillsammans en stund på en parkbänk.

Naturligtvis delar du arbetsgivarens värderingar om alla människors lika värde och rättigheter.

 

Vi välkomnar din ansökan
Vi har olika anställningsformer på våra kyrkogårdar.

- Säsongsanställning upp till ca 6 månader från början av maj till omkring mitten oktober.
- Korttidsanställning på upp till 9 veckor från mitten på juni

Placeringsorterna ligger inom hela Skellefteå pastorat så när du registrerar din ansökanfår du ange vilket område du är intresserad av, samt hur lång anställning du är intresserad av.

Vi välkomnar dig att registrera din ansökan genom att svara på våra frågor senast den 6 mars. Notera att rekrytering kan ske löpande.

Frågor? Kontakta våra arbetsledare på respektive område.

Alhem: Daniel Strömberg 0910- 78 79 97

Byske-Fällfors: Johnny Lindkvist 0912-105 64

Jörn-Boliden: Simon Samuelsson 0910-71 31 62

Kågedalen: Viktoria Holmström 0910- 78 79 98

Skellefteå norra (Lands): David Tjärnlund 0910-78 79 96

Skellefteå södra (Sunnanå och Lund): Jonatan Hammega 0910- 78 78 65

 

Skellefteå pastorat utgörs av fem församlingar, begravnings- och fastighetsförvaltningen och ett gemensamt kansli som sköter administration. Vår bredd är vår styrka och vår önskan är att våra församlingar får vara en plats där människor möts i livet som det är.Svenska kyrkan har samhällets uppdrag att tillhandahålla begravningsplatser för både de som tillhör Svenska kyrkan och de som inte gör det. I Skellefteå pastorats begravnings- och fastighetsförvaltning är vi ett trettiotal medarbetare som arbetar året runt med fastigheter, handläggning, krematoriet, kyrkogårdar, trädgård och vaktmästeri. Under sommaren förstärker vi organisationen med säsongsanställda.

Vi undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Sommarjobb Parkarbetare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden: - Byske, Kåge - Bureå, Burträsk, Lövånger - Centralorten, Skelleftedalen, Boliden, Jörn Inför sommaren 2023 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska o... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun.

Vår verksamhet är indelad i följande områden:
- Byske, Kåge
- Bureå, Burträsk, Lövånger
- Centralorten, Skelleftedalen, Boliden, Jörn

Inför sommaren 2023 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, plantering och vattning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har erfarenhet eller utbildning inom parkverksamhet. I första hand vänder vi oss till dig som är 18 år och har körkort, men du som saknar körkort eller är 17 år är också välkommen att söka.

Du är ansvarstagande och driven och du trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du har god social förmåga, en lösningsorienterad inställning och kommunicerar på ett bra sätt med dina uppdragsgivare, kunder och medarbetare.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Djurskötare

Vi söker dig som har erfarenheter inom lantbruk. Lappvattnet Lantbruk AB är ett mjölkföretag tre mil söder om Skellefteå. Vi mjölkar med fem Lely mjölkrobotar. I företaget finns det drygt 650 djur varav ca 300 mjölkkor. Vi söker dig med genuint djurintresse och vana att hantera stora djur. Har du erfarenhet av traktorkörning är det ett stort plus. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan både jobba ensam oc... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenheter inom lantbruk.
Lappvattnet Lantbruk AB är ett mjölkföretag tre mil söder om Skellefteå. Vi mjölkar med fem Lely mjölkrobotar. I företaget finns det drygt 650 djur varav ca 300 mjölkkor.
Vi söker dig med genuint djurintresse och vana att hantera stora djur. Har du erfarenhet av traktorkörning är det ett stort plus. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan både jobba ensam och i grupp.
Mycket på gården är mekaniserat men tunga moment förekommer och det krävs god fysik för att klara jobbet.
Förutom rutinarbeten runt kalvar ungdjur och mjölkkor är arbetet varierande beroende på årstid.
Du ska kunna prata svenska eller engelska.
Körkort och bil kan behövas för att komma till jobbet då bussförbindelserna är dåliga.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med sex månaders provanställning.
Arbetstid dagtid, helgarbete ingår. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde snarast.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skogsinspektor

Nu söker vi en skogsinspektor virkesområdet Norra Västerbotten. Som skogsinspektor på Norra Skog kommer du att få en central roll där du blir ansiktet utåt mot våra medlemmar och skogsägare. Arbetet är fritt och varierat där ingen dag är den andra lik och varje dag erbjuder nya och roliga utmaningar. Att tillbringa tid i skogen och använda kunskaper för att hjälpa privata skogsägarna hör till vardagen. Dina övergripande arbetsuppgifter kommer att innebära... Visa mer
Nu söker vi en skogsinspektor virkesområdet Norra Västerbotten. Som skogsinspektor på Norra Skog kommer du att få en central roll där du blir ansiktet utåt mot våra medlemmar och skogsägare. Arbetet är fritt och varierat där ingen dag är den andra lik och varje dag erbjuder nya och roliga utmaningar. Att tillbringa tid i skogen och använda kunskaper för att hjälpa privata skogsägarna hör till vardagen.

Dina övergripande arbetsuppgifter kommer att innebära ansvar för kontraktering av virke, skoglig rådgivning och försäljning av skogliga tjänster som kan hjälpa och underlätta för våra medlemmar. Arbetet är målinriktat för att leverera högklassiga skogsbrukstjänster till skogsägare med sikte på fastighetens långsiktiga utveckling. Du kommer att bli en del av virkesområdet Norra Västerbotten med trevliga och kompetenta medarbetare där alla bidrar med sina kompetenser för att leverera den bästa lösningen till våra medlemmar och skogsägare. Även om du blir en del av ett team kommer du utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Vi kommer att ge dig förtroende att planera, prioritera och genomföra arbetet på det sätt som passar dig.

Vi söker dig med social förmåga och passion för skog och natur

Rollen som skogsinspektor passar dig som tycker om ett flexibelt arbete med förmåga att styra din planering för att uppnå personliga mål. Du bör vara driven, självgående och motiverad av att göra affärer samt ett intresse att ge råd åt skogsägare i deras skogsbruk. Med lätthet skapa du nya kontakter men förstår även vikten i att bevara långsiktiga relationer. Att du har en social förmåga och ser människors olika behov kommer att vara en framgångsfaktor för dig i arbetet som skogsinspektor.

Vi söker dig som har högre skoglig utbildning med relevant erfarenhet för uppdraget. Saknar du eftergymnasial skoglig utbildning finns möjlighet att påbörja anställningen som biträdande skogsinspektor där du får möjlighet att kombinera arbete med skogliga studier.

Vi erbjuder dig

Vi kommer att erbjuda dig ett spännande arbete i en händelserik framtidsbransch där utveckling står i fokus. Inom Norra Skog har vi goda samarbeten med mycket kunniga och engagerade kollegor där du har stora möjligheter till utveckling och lärande.

Innehav av körkort är ett krav.

Placeringsort på vårt kontor i Skellefteå, men det kan även bli något av våra övriga kontor inom vikesområdet: Norsjö eller Burträsk

Tjänsten är tillsvidare, tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan senast 2022-11-06.

Vill du veta mer?

Närmare upplysningar om tjänsten som skogsinspektor eller biträdande skogsinspektor: Mikael Frisk tfn: 070-370 90 14. Fackliga kontakter: Ledarna, Jörgen Ågren, tfn 070-222 47 04, SACO-Naturvetarna; Tommy Gustavsson, tfn: 070-236 46 95

Om Norra Skog

Norra Skog en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Därför är den skogliga organisationen nära skogsägarna som omfattar tio virkesområden med ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter ca 5 miljarder kronor, driver tre sågverk, flera förädlingsenheter, en unik stolpfabrik samt delägare i ett massabruk. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer. Visa mindre

lantarbetare mjölk

Vi söker en djurskötare, gärna med viss vana att köra maskiner. Vi är ett mjölkföretag med kor i robotdrift. Vi mjölkar med 5 Lely robotar. Arbetstiden är delvis på helger. Visa mer
Vi söker en djurskötare, gärna med viss vana att köra maskiner. Vi är ett mjölkföretag med kor i robotdrift. Vi mjölkar med 5 Lely robotar. Arbetstiden är delvis på helger. Visa mindre

Skogskonsulent till Norra Västerbottens distrikt – Skellefteå

Beskrivning Hos oss på Skogsstyrelsen blir du en del i ett starkt team bland medarbetare med bred kompetens. Vi har ett öppet arbetsklimat där du får arbeta både enskilt och tillsammans med andra. Vi erbjuder bland annat: - Flexibel arbetsmiljö - kontor och fält - Stor variation i arbetsuppgifter - Möjlighet att arbeta hemifrån och självständigt planera arbetet - Trevliga arbetskamrater - Omfattande introduktion tillsammans med handledare - Goda... Visa mer
Beskrivning

Hos oss på Skogsstyrelsen blir du en del i ett starkt team bland medarbetare med bred kompetens.

Vi har ett öppet arbetsklimat där du får arbeta både enskilt och tillsammans med andra. Vi erbjuder bland annat:

- Flexibel arbetsmiljö - kontor och fält
- Stor variation i arbetsuppgifter
- Möjlighet att arbeta hemifrån och självständigt planera arbetet
- Trevliga arbetskamrater
- Omfattande introduktion tillsammans med handledare
- Goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling
- Uppmuntrar till föräldraledighet och då med tilläggsersättning
- Friskvårdsbidrag
- Bra tjänstepension

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen arbeta med tillsyn enligt skogsvårdslagen och miljöbalken. En stor del av ditt arbete kommer vara handläggning av anmälningar och ansökningar kopplat till skogsbruksåtgärder. Arbetet genomförs både från kontoret och i fält.

Du kommer även att vara delaktig i distriktets övriga verksamhet som innefattar till exempel rådgivning, inventering, områdesskydd och uppdragsverksamhet. Arbetet innebär kontakter med skogsägare, skogsföretag, myndigheter, intresseorganisationer och allmänhet. Vi täcker en stor geografi där digitala mötesformer och utbildningar är viktiga verktyg. Resor med övernattning inom distriktet förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom skog, biologi med skoglig inriktning eller motsvarande. Relevant arbetslivserfarenhet är meriterande. Vi värdesätter goda kunskaper inom IT/GIS.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Vi söker en person med integritet som bemöter människor med objektivitet och respekt. Du är flexibel, kan samarbeta med andra och har god administrativ förmåga. Du är ansvarstagande, noggrann och fullföljer dina arbetsuppgifter självständigt mot uppsatta mål. Du trivs med arbete både på kontor och i fält. Du behöver även kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Körkort för bil är ett krav.

Villkor

Vi erbjuder tillsvidareanställning och tjänsten är en heltidsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

2 tjänster med placering i Skellefteå. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.

Hör gärna av dig till distriktschef Johan Renström, 0910-43 84 01 alternativt ställföreträdande distriktschef Marie Lundström, 0910-43 84 06 om du vill veta mer om tjänsten.

Fackliga företrädare är Dennis Sandberg, ST, tfn: 0611-837 49 och Lisa Classon, SACO, tfn: 0680-554 45.

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Farmworker/ Djurskötare

I am looking for you, that already has experience of dairy cows. We have about 170 cows that we milk in a carousell. The job will mostly be with focused on the dairy cows and heifers, but a little variation depending on your other skills will also occour. You will be a part of our team with 5 other workers that all speak english or swedish. Accommodation can be arrenged on the farm. Visa mer
I am looking for you, that already has experience of dairy cows. We have about 170 cows that we milk in a carousell.
The job will mostly be with focused on the dairy cows and heifers, but a little variation depending on your other skills will also occour. You will be a part of our team with 5 other workers that all speak english or swedish.
Accommodation can be arrenged on the farm. Visa mindre

Traktorförare till mjölkgård

Vi söker medarbetare till Ersmarksgården ett mjölkföretag med potatisodling förutom vall- och spannmålsodling. På gården finns 230 mjölkkor plus rekrytering. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och består till stor del av underhåll och reparationer av maskiner och annan utrustning förutom av traktorkörning. God fysik är en förutsättning. Erfarenhet av lantbruksarbete och svetskunskap är meriterande. Visa mer
Vi söker medarbetare till Ersmarksgården ett mjölkföretag med potatisodling förutom vall- och spannmålsodling. På gården finns 230 mjölkkor plus rekrytering.
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och består till stor del av underhåll och reparationer av maskiner och annan utrustning förutom av traktorkörning.
God fysik är en förutsättning. Erfarenhet av lantbruksarbete och svetskunskap är meriterande. Visa mindre

Djurskötare mjölkgård

Vi söker djurskötare till mjölkgård i norra Västerbotten under en av våra anställdas föräldraledighet. Mjölkning i uppbunden besättning och i robotar. Helgarbete ingår. För arbetet krävs god fysik. Meriterande är erfarenhet av lantbruksarbete och hantering av stora djur. Visa mer
Vi söker djurskötare till mjölkgård i norra Västerbotten under en av våra anställdas föräldraledighet. Mjölkning i uppbunden besättning och i robotar. Helgarbete ingår.
För arbetet krävs god fysik. Meriterande är erfarenhet av lantbruksarbete och hantering av stora djur. Visa mindre

Lantarbetare

Hej! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att arbeta med djur. Vi söker en glad och ansvarsfull person för arbete på vår gård. Vi bedriver mjölkproduktion med drygt 100 kor + rekrytering. I dagsläget arbetar man delade pass men passar det bättre med hela pass så löser vi det. Arbetsuppgifterna är varierande och kommer att bestå av bland annat mjölkning och skötsel av ungdjur och kalvar. Har du en semin licens så är det meriterande, lika så om du... Visa mer
Hej!
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att arbeta med djur.
Vi söker en glad och ansvarsfull person för arbete på vår gård. Vi bedriver mjölkproduktion med drygt 100 kor + rekrytering. I dagsläget arbetar man delade pass men passar det bättre med hela pass så löser vi det.
Arbetsuppgifterna är varierande och kommer att bestå av bland annat mjölkning och skötsel av ungdjur och kalvar. Har du en semin licens så är det meriterande, lika så om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på gård eller med djur, men för oss är det viktigast att det blir rätt person. Helgarbete förekommer efter schemaläggning.
Vi värdesätter att man kan ta ansvar och att man trivs att jobba tillsammans i ett lag där vi alla hjälps åt.
Känner du att du har de kvalifikationer som vi söker och är nyfiken på tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss.
Provanställning tillämpas i 6 månader.
/Urban Åberg Visa mindre

Virkesmätare till Kåge eller Kroksjö

Ansök    Sep 2    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Arbetsbeskrivning
Som utbildad virkesmätare kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både timmertransportörer och kunder. Dina arbetsuppgifter består i att stock- och travmäta timmer samt utföra andra serviceuppdrag. Stationeringsort är Kåge såg eller Holmen Kroksjön. Arbetet bedrivs i skiftgång med 37 eller 38 timmars arbetstidsmått per vecka.

Arbetet som virkesmätare ska utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans!

Vem är du?
Vi ser att du är en person som är noggrann, gillar ordning och reda samt gillar att jobba med siffror. Du är serviceinriktad, både mot kunder och kollegor, har lätt för samarbete och är en god lagspelare. Du är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har lätt att se förbättringsmöjligheter för att göra ditt jobb bättre i vardagen. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i praktisk handling och i digitala system samt förstå och kunna göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift. 

Önskvärt/meriterande
Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det är inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.
Anställningens omfattning: Heltid, 100%, 37 eller 38 timmar/vecka
Upplysningar om anställningen lämnas av: Distriktschef Thure Andersson 073-270 62 10

Fackliga representanter

GS - Thomas Göransson 010-228 53 05
Unionen - Richard Isaksson 010-228 52 99 

Visst låter det intressant!? Urval till intervju och rekrytering kan komma att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan via länken nedan!

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-09-30

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se) Visa mindre

Norra Skog söker planläggare till Skellefteå

Ditt nya jobb Vi erbjuder dig en fältnära tjänst som kombineras med dagar på kontor. Under barmarkssäsongen spenderas stor del av din arbetstid i fält medan under vintertid arbetar du mestadels med att uppdatera befintliga planer samt att förbereda arbete inför kommande fältsäsong. Utöver planläggning och uppdatering av planer har du en viktig roll att hjälpa Norra skogs skogsinspektorer samt skogsekonomer med olika planrelaterade uppdrag. Du kommer även ... Visa mer
Ditt nya jobb

Vi erbjuder dig en fältnära tjänst som kombineras med dagar på kontor. Under barmarkssäsongen spenderas stor del av din arbetstid i fält medan under vintertid arbetar du mestadels med att uppdatera befintliga planer samt att förbereda arbete inför kommande fältsäsong. Utöver planläggning och uppdatering av planer har du en viktig roll att hjälpa Norra skogs skogsinspektorer samt skogsekonomer med olika planrelaterade uppdrag. Du kommer även bidra till utveckling av metodik och arbetssätt för att ta fram framtidens skogsägarplaner.

Vi söker dig som trivs att arbeta i skog och mark

Som planläggare kommer du att få ett fritt arbete där du själv planerar dina dagar i fält, det är därför viktigt att du är strukturerad samt har en god initiativ- och beslutsförmåga. Även om ditt arbete utförs självständigt kommer du att vara en del av ett team med kompetenta och engagerade kollegor där alla bidrar med sin kompetens. Vi söker därför dig som är kommunikativ samt har en vilja att arbeta mot gemensamma mål. För att du ska trivas som planläggare ska du tycka om att arbeta utomhus eftersom en stor del av din arbetstid sker i skog och mark. Vidare söker vi dig med skoglig utbildning samt relevant erfarenhet för uppdraget som planläggare.

Innehav av körkort är en förutsättning för uppdraget.

Tjänsten är tillsvidare med placering i norra Västerbotten.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan senast 2022-09-18

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Filip Berggren, Produktionsledare skogsägarplan 072-0920214, [email protected]

Fackliga kontakter: Ledarna: Jörgen Ågren, tfn 070-222 47 04, SACO-Naturvetarna: Tommy Gustavsson, tfn: 070-236 46 95Om Norra Skog

Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Därför är den skogliga organisationen nära skogsägarna som omfattar elva virkesområden med ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer. Visa mindre

Lantarbetare Jordbruk

Lappvattnet Lantbruk AB söker medarbetare. Sommartid mestadels maskinkörning. Resten av året ingår även ladugårdssysslor i tjänsten. Vi är ett mjölkföretag med drygt 600 Ha växtodling. Vi har maskiner till det mesta och köper sällan in maskintjänster. Vi har 5 Lely mjölkrobotar. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Lappvattnet Lantbruk AB söker medarbetare. Sommartid mestadels maskinkörning. Resten av året ingår även ladugårdssysslor i tjänsten.
Vi är ett mjölkföretag med drygt 600 Ha växtodling. Vi har maskiner till det mesta och köper sällan in maskintjänster.
Vi har 5 Lely mjölkrobotar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Farmworker/ Djurskötare

Jag söker dig som vill arbeta med mjölkkor. Vi har 165 kor som mjölkas i en karusell. Arbetsuppgifterna kommer att vara daglig skötsel av djur, mjölkning, utfodring och andra vanligt förekommande uppgifter som finns på en gård. Du måste prata svenska eller engelska. Enklare boende finns på gården. Lön och tillträde enligt överenskommelse. _______________________________________ I am looking for someone who wants to work with dairy cows. We have 165 cows th... Visa mer
Jag söker dig som vill arbeta med mjölkkor. Vi har 165 kor som mjölkas i en karusell. Arbetsuppgifterna kommer att vara daglig skötsel av djur, mjölkning, utfodring och andra vanligt förekommande uppgifter som finns på en gård. Du måste prata svenska eller engelska.
Enklare boende finns på gården. Lön och tillträde enligt överenskommelse.
_______________________________________
I am looking for someone who wants to work with dairy cows. We have 165 cows that are milked in a carousel. The tasks will be daily care of animals, milking, feeding and other common tasks found on a farm. You must speak english och swedish.


Simpler accommodation is available on the farm. Salary and access according to agreement. Visa mindre

Virkesmätare till distrikt Skellefteå, Tidsbegränsad anställning

Ansök    Aug 12    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Arbetsbeskrivning
Som utbildad virkesmätare kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både timmertransportörer och kunder. Dina arbetsuppgifter består i att stock- och travmäta timmer samt utföra andra serviceuppdrag. Stationeringsort är Kåge såg eller Holmen Kroksjön. Arbetet bedrivs i skiftgång med 37 eller 38 timmars arbetstidsmått per vecka.

Arbetet som virkesmätare ska utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans!

Vem är du?
Vi ser att du är en person som är noggrann, gillar ordning och reda samt gillar att jobba med siffror. Du är serviceinriktad, både mot kunder och kollegor, har lätt för samarbete och är en god lagspelare. Du är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har lätt att se förbättringsmöjligheter för att göra ditt jobb bättre i vardagen. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i praktisk handling och i digitala system samt förstå och kunna göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift. 

Önskvärt/meriterande
Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det är inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2023-06-15 
Anställningens omfattning: Heltid, 100%, 37 eller 38 timmar/vecka
Upplysningar om anställningen lämnas av: Distriktschef Thure Andersson 073-270 62 10

Fackliga representanter

GS - Thomas Göransson 010-228 53 05
Unionen - Richard Isaksson 010-228 52 99 

Visst låter det intressant!? Urval till intervju sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan via länken nedan!

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-08-19

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se) Visa mindre

Virkesmätare till distrikt Skellefteå, Tidsbegränsad anställning

Ansök    Jul 4    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Arbetsbeskrivning
Som utbildad virkesmätare kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både timmertransportörer och kunder. Dina arbetsuppgifter består i att stock- och travmäta timmer samt utföra andra serviceuppdrag. Stationeringsort är Kåge såg eller Holmen Kroksjön. Arbetet bedrivs i skiftgång med 37 eller 38 timmars arbetstidsmått per vecka.

Arbetet som virkesmätare ska utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans!

Vem är du?
Vi ser att du är en person som är noggrann, gillar ordning och reda samt gillar att jobba med siffror. Du är serviceinriktad, både mot kunder och kollegor, har lätt för samarbete och är en god lagspelare. Du är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har lätt att se förbättringsmöjligheter för att göra ditt jobb bättre i vardagen. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i praktisk handling och i digitala system samt förstå och kunna göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift. 

Önskvärt/meriterande
Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det är inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2023-06-15 
Anställningens omfattning: Heltid, 100%, 37 eller 38 timmar/vecka
Upplysningar om anställningen lämnas av: Distriktschef Thure Andersson 073-270 62 10

Fackliga representanter

GS - Thomas Göransson 010-228 53 05
Unionen - Richard Isaksson 010-228 52 99 

Visst låter det intressant!? Urval till intervju sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan via länken nedan!

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-08-07

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se) Visa mindre

Norra Skog söker 2st planeringsspecialister till Skogsförvaltningen

Planeringsspecialist - varierat och aktivt arbete I rollen som planeringsspecialist kommer du att vara ansvarig för traktplanering av avverkning och skogsvård samt ställa dem färdiga för utförande. Planering av hänsyn, drivningsplanering, bärighetsbedömning samt bedöma volymer och sortiment inom avverkningsområdet är andra förekommande arbetsuppgifter. Vidare kommer du att ansvara för att avlägg och vägar fungerar för transport av virke och vid behov vid... Visa mer
Planeringsspecialist - varierat och aktivt arbete


I rollen som planeringsspecialist kommer du att vara ansvarig för traktplanering av avverkning och skogsvård samt ställa dem färdiga för utförande. Planering av hänsyn, drivningsplanering, bärighetsbedömning samt bedöma volymer och sortiment inom avverkningsområdet är andra förekommande arbetsuppgifter. Vidare kommer du att ansvara för att avlägg och vägar fungerar för transport av virke och vid behov vidta förberedande åtgärder. Som planeringsspecialist fungerar du som ett viktigt stöd för rutt- och inkörningsplanering.


Vi söker dig som trivs att arbeta i skog och mark


För att lyckas i rollen ska du ha goda skogliga kunskaper i skogsuppskattning och drivningsteknik, inklusive bedömning av bärighet. För tjänsten krävs också goda kunskaper i hänsynsplanering och i digital traktplanering. Som person är du kommunikativ och handlingskraftig då det i rollen ingår ett tätt samarbete med skogvaktaren samt hålla kontakt och samarbeta med markägare och entreprenörer. För att du ska trivas som planeringsspecialist ska du tycka om att arbeta utomhus eftersom en stor del av din arbetstid sker i skog och mark.


Vi ser gärna att du har:


- Innehav av körkort är en förutsättning för uppdraget.
- Skoglig utbildning och/eller relevant erfarenhet för uppdraget.
- Möjlighet att resa i tjänst.
- Önskvärt är tidigare erfarenhet av digitala fältredskap för traktplanering.
Tjänsten är tillsvidare. Arbetsområdet är för en av tjänsterna Västerbotten och Norrbotten och för den andra tjänsten Västerbotten och Västernorrland. Stationeringsort är någon av Norra Skogs kontor inom varje arbetsområde.


Specificera i din ansökan vilken stationeringsort som du anser lämplig för dig.


Tillträde sker enligt överenskommelse.


Låter det intressant?


Skicka in din ansökan senast 2022-08-21. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Holmberg, [email protected]


Fackliga kontakter: Ledarna, Jörgen Ågren, tfn 070-222 47 04, SACO-Naturvetarna; Tommy Gustavsson, tfn: 070-236 46 95


Om Norra Skog


Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs av ca 27 00 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi företräder den moderna skogsföretagaren och vårt uppdrag är att främja våra medlemmars ekonomiska intresse som skogsägare. Genom nytänkande utvecklar vi skogsägandet och värdet på skogsråvara i norrländska skogar. Därför finns den skogliga organisationen nära skogsägarna, med tio virkesområden och ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter drygt 5 miljarder kronor, driver tre sågverk, tre förädlingsenheter, en unik stolpfabrik och ett delägande i massaindustrin Husum Pulp AB. Norra Skog har ca 600 anställda medarbetare. Visa mindre

Norra Skog söker skogsekonom till skogsbyrån

Ansök    Jun 29    AxÖ Consulting AB    Jägmästare
Norra Skog en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att ... Visa mer
Norra Skog en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog.

Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Därför är den skogliga organisationen nära skogsägarna som omfattar tio virkesområden med ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk, flera förädlingsenheter, en unik stolpfabrik samt delägare i ett massabruk. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.

Om skogsbyrån

Skogsbyrån levererar skogsekonomiska tjänster och fastighetsförmedling till medlemmar och externa kunder. Vi är idag tio skogsekonomer och fem fastighetsmäklare stationerade på sex orter inom Norra Skogs verksamhetsområde.

Tjänsten

Arbetsuppgifterna innehåller både ekonomiska och juridiska frågor. I arbetet som skogsekonom ingår att erbjuda hjälp och stöd i form av kvalificerad ekonomisk rådgivning i skogliga tjänster. Rådgivningen består av frågor gällande värderingar, fastighetsbeskattning, ägar- och generationsskiften mm. Du kommer att utföra det dagliga arbetet i nära samarbete med skogsinspektorer och Skogsbyråkollegor. Resor ett par dagar/vecka till de lokala kontoren ingår i tjänsten.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta framgångsrikt med olika människor. Du inger förtroende och kan lätt sätta dig in i vad kunden behöver eftersom du har bred erfarenhet i området. Prestigelöst delar du med dig av dina kunskaper till kollegor, och trivs med att informera och tala inför andra. Vidare är du van att driva ditt arbete självständigt på ett effektivt sätt med ordning och reda. Som person är du engagerad och kvalitetsmedveten och du har förmåga att fatta nödvändiga beslut. Du trivs även med att ta stort ansvar, egna initiativ och att göra affärer.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med skogsekonomi. Du har en högre skoglig utbildning med ekonomisk inriktning eller är civilekonom. Vi ser att du har erfarenhet från arbete med skogsekonomi, värdering, fastighets- och skogsbeskattning. Goda kunskaper i Officepaketet samt det svenska språket både muntligt och skriftligt. Meriterade är kunskaper inom fastighetsbildning, familje- och fastighetsrätt. Kanske har du arbetat som konsult inom ekonomisk eller skoglig rådgivning.

Krav

Civilekonom eller högre skoglig utbildning med ekonomisk inriktning.

Goda kunskaper i Officepaketet.

Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt.

Körkort klass B är ett krav.

Meriterande

Kunskaper inom fastighetsbildning, familje- och fastighetsrätt.

Lantmäterikunskaper.

Juridiska kunskaper inom familje- och fastighetsrätt.

Villkor

Tjänsterna är en tillsvidareanställning med placering i Skellefteå

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan senast 14 augusti 2022

Vill du veta mer?

Närmare upplysningar om tjänsten:  Nina Berglund Lindberg, chef Skogsbyrån, tfn: 072-243 01 34  eller Ola Pettersson rekryteringskonsult AxÖ Consulting, 070-377 02 45                 

Fackliga företrädare;                                

Klas Redestig, Unionen tfn: 070 336 04 17

Tommy Gustavsson, SACO-Naturvetarna, tfn: 070-236 46 95

Jörgen Ågren, Ledarna, tfn: 070-222 47 04

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Skogsvårdare

Vi hjälper dig in på arbetsmarknaden. • Klarar du av att gå uppåt 2 mil om dagen i varierande terräng? • Vill du kombinera jobb och fysisk träning? • Är du uthållig och kan utföra likartade uppgifter under en hel sommar? • Vill du ”slippa” ha en chef som styr och ställer? • Vill du ha möjlighet att själv bestämma hur mycket du skall tjäna? • Är du beredd att spendera några månader ute i skog och mark och är flyttbar? Om du svarat JA på de flesta ... Visa mer
Vi hjälper dig in på arbetsmarknaden.

• Klarar du av att gå uppåt 2 mil om dagen i varierande terräng?
• Vill du kombinera jobb och fysisk träning?
• Är du uthållig och kan utföra likartade uppgifter under en hel sommar?
• Vill du ”slippa” ha en chef som styr och ställer?
• Vill du ha möjlighet att själv bestämma hur mycket du skall tjäna?
• Är du beredd att spendera några månader ute i skog och mark och är flyttbar?

Om du svarat JA på de flesta av dessa frågor är du den person vi söker!

Vårt samarbetsföretag Stepin Bemanning söker dig som av någon anledning varit borta, eller ej kommit in på den svenska arbetsmarknaden. Vi är inte intresserad av varför och kommer ej att önska något CV eller personligt brev i din ansökan! OM du tror dig klara av jobbet och tror på oss som bolag, då är vi beredda att ta ett samtal med dig och det finns sen mycket goda möjligheter till ett jobb.

Just i detta fall gäller det arbete med skogsplantering och vi söker personal i hela Sverige. Du kommer att hyras ut till skogsbolag och får vara beredd på ett hårt arbete och även vara öppen för att jobba en del borta från hemmet. I gengäld står vi för resor, boende och marknadsmässiga löner (som du kan påverka själv genom hårt arbete).

Sök jobbet här, vi lovar att återkoppla inom 48 timmar!

Ps

Det kan hända att vi önskar ”bygga” på dig med några utbildningar innan anställning, detta är naturligtvis kostnadsfritt. Om vi väljer ut just dig, kommer mer info ske vid ett personligt samtal!

Ds

Läs mer om företaget på www.stepinbemanning.se Visa mindre

Servicepersonal Bärplockare

Ansök    Maj 22    Norrskensbär AB    Bärplockare
Assisting berrypickers with service such as scaling, quality control, maintenance of cars, caretaking of housing You will travel around on different camps in the inland of northern Sweden with car Qualifications: Driving license, ability to speak english, thai or ukrainian, experience of maintenance Visa mer
Assisting berrypickers with service such as scaling, quality control, maintenance of cars, caretaking of housing
You will travel around on different camps in the inland of northern Sweden with car
Qualifications: Driving license, ability to speak english, thai or ukrainian, experience of maintenance Visa mindre

Parkarbetare på Cape Park

Om tjänsten: Till CAPE Park söker vi nu trädgårdsarbetare som under sommarsäsongen 2022 kommer att arbeta heltid med varierande skötseluppdrag. Arbetsuppgifterna innebär varierade skötseluppdrag såsom gräsklippning, trimning, beskärning av buskar och träd, häckklippning, plantering, ogräsrensning mm. Om dig: Vi söker dig som som är arbetsam och gillar att arbeta ute. Om du har en relevant utbildning inom området eller vana av trädgårdsarbete ser vi det pos... Visa mer
Om tjänsten:
Till CAPE Park söker vi nu trädgårdsarbetare som under sommarsäsongen 2022 kommer att arbeta heltid med varierande skötseluppdrag. Arbetsuppgifterna innebär varierade skötseluppdrag såsom gräsklippning, trimning, beskärning av buskar och träd, häckklippning, plantering, ogräsrensning mm.
Om dig:
Vi söker dig som som är arbetsam och gillar att arbeta ute. Om du har en relevant utbildning inom området eller vana av trädgårdsarbete ser vi det positivt, det är dock inget krav. Meriterande är även, röjsågskort och/eller motorsågskort, även vana att köra traktor.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga.
För att söka:
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Redan i början av maj kommer det att behövas viss personal. Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Vill du jobba med våra fina kossor?

Har du djurintresse och erfarenhet eller en vilja att arbeta på lantbruk? Då kan det vara dig vi söker! Ersmarksgården är en mjölkgård två mil från Skellefteå. Vi har mjölkning med två robotar och en mindre uppbunden besättning. På gården finns drygt 500 djur varav 230 mjölkkor. Då en av våra fyra djurskötare kommer ska vara föräldraledig söker vi en ny medarbetare. Vi söker dig med genuint djurintresse och vilja att hantera stora djur. Har du erfarenh... Visa mer
Har du djurintresse och erfarenhet eller en vilja att arbeta på lantbruk? Då kan det vara dig vi söker!

Ersmarksgården är en mjölkgård två mil från Skellefteå. Vi har mjölkning med två robotar och en mindre uppbunden besättning. På gården finns drygt 500 djur varav 230 mjölkkor.

Då en av våra fyra djurskötare kommer ska vara föräldraledig söker vi en ny medarbetare.
Vi söker dig med genuint djurintresse och vilja att hantera stora djur. Har du erfarenhet av kor är det ett plus. Även vana att köra lastare hamnar på pluskontot. Du har god initiativförmåga och är inte rädd för att hugga i. Här finns alltid något att göra. Du kan jobba både ensam och i grupp.
Förutom återkommande sysslor som mjölkning och utfodring är arbetet varierande. Det krävs flexibilitet och förmåga att hantera oförutsedda händelser som uppkommer vid arbete med djur.
Mycket på gården är mekaniserat men tunga moment förekommer och det krävs god fysik för att klara jobbet.

Du behöver behärska svenska och/eller engelska på sådant sätt att kommunikation inte är något problem.
Körkort och bil behövs för att komma till jobbet. Det finns eventuellet möjlighet till boende på arbetsplatsen.

Rekrytering kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kulturguide

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Vi söker nu en kulturguide till Konst och kultur. Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Vi söker nu en kulturguide till Konst och kultur.

Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats, utmanar och berör. Vi säkerställer att det erbjuds ett rikt utbud av kulturverksamhet där kreativitet, mångfald och konstnärlig kvalité präglar samhällets utveckling. Du kommer att arbeta nära kollegor, chef och ingå i teamet Skellefteå konsthall.

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
En stor del av arbetet är att på egen hand utifrån pågående utställning, projekt eller uppdrag planera, strukturera, genomföra guidade visningar och kulturarrangemang som kan kopplas till uppdraget. Du kommer att ta fram relevant kunskap och information om kontrakterade konstnärer eller utställare för att sedan arbeta fram ett manus till visningarna du leder. Visningarna sker på både svenska och engelska. I rollen som kulturguide arbetar du tillsammans med konstintendent och konstpedagog. Stor del av dagen är du i rörelse och rösten är ditt arbetsredskap, du kommer att kommunicera både på det svenska och det engelska språket.

Vidare har du intresset och förmågan att förmedla din kunskap till andra människor, du värdar och bemannar våra utställningar, arrangemang och program. Du kommer också att producera arrangemang i anslutning till utställningarna.

Helg- och kvällstjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen inom konstområdet. Du bör ha erfarenhet från arbete i kultursektorn samt vana av att leda visningar och konstutställningar. Dina svenska- och engelskkunskaper samt IT-kunskaper bör vara goda. Det är meriterande om du har kunskap och intresse av samtidskonst.

I arbete tillsammans med andra bidrar du med dina kunskaper, lyssnar in andra och anpassar ditt sätt efter vad situationen kräver. Du har ett öppet, inkluderande och accepterande förhållningssätt gentemot andra i de grupper där du samverkar och du har en demokratisk grundsyn på samhället och individen. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har alltid ett gott bemötande till de du träffar i ditt arbete. Du driver ditt arbete framåt, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga att se till helheten.

För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens hemsida. www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Djurskötare till mjölkgård

Har du djurintresse och erfarenhet av lantbruk? Då kan det vara dig vi söker! Ersmarksgården är en mjölkgård två mil från Skellefteå. Vi har mjölkning med två robotar och en mindre uppbunden besättning. På gården finns drygt 500 djur varav 230 mjölkkor. Då en av våra fyra djurskötare kommer ska vara föräldraledig söker vi en ny medarbetare. Vi söker dig med genuint djurintresse och vana att hantera stora djur. Har du erfarenhet av kor är det ett plus. ... Visa mer
Har du djurintresse och erfarenhet av lantbruk? Då kan det vara dig vi söker!

Ersmarksgården är en mjölkgård två mil från Skellefteå. Vi har mjölkning med två robotar och en mindre uppbunden besättning. På gården finns drygt 500 djur varav 230 mjölkkor.

Då en av våra fyra djurskötare kommer ska vara föräldraledig söker vi en ny medarbetare.
Vi söker dig med genuint djurintresse och vana att hantera stora djur. Har du erfarenhet av kor är det ett plus. Även vana att köra lastare hamnar på pluskontot. Du har god initiativförmåga och är inte rädd för att hugga i. Här finns alltid något att göra. Du kan jobba både ensam och i grupp.
Förutom återkommande sysslor som mjölkning och utfodring är arbetet varierande. Det krävs flexibilitet och förmåga att hantera oförutsedda händelser som uppkommer vid arbete med djur.
Mycket på gården är mekaniserat men tunga moment förekommer och det krävs god fysik för att klara jobbet.

Du behöver behärska svenska och/eller engelska på sådant sätt att kommunikation inte är något problem.
Körkort och bil behövs för att komma till jobbet.

Rekrytering kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kulturpedagog

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Vi söker nu en vikarierande kulturpedagog till Konst och kultur. Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstfo... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Vi söker nu en vikarierande kulturpedagog till Konst och kultur.

Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats, utmanar och berör. Vi säkerställer att det erbjuds ett rikt utbud av kulturverksamhet där kreativitet, mångfald och konstnärlig kvalité präglar samhällets utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande kulturpedagog kommer du att arbeta mot inriktningen drama, berättande eller musik för målgrupp barn och unga. Du kommer att arbeta nära våra övriga kulturpedagoger men även planera och genomföra självständiga uppdrag.

Utifrån din specialkompetens kommer du under läsåret att planera och genomföra dagliga pedagogiska aktiviteter som kan bokas av skolklasser/förskoleklasser. Du arbetar med öppen verksamhet för våra besökare utifrån målgruppenen och tillsammans med kollegor ansvarar du för planering och genomförandet av aktiviteter förlagda på helger och lov. Stor del av dagen är du i rörelse och rösten är ditt arbetsredskap, du kommer att kommunicera på både det svenska och engelska språket.

Du har schemalagd arbetstid, helg- och kvällstjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleexamen i pedagogik, kulturvetarprogrammet eller kulturskoleklivet. Du har en bred kunskap inom ditt specialområde och är nyfiken på nya utmaningar. Tidigare erfarenhet av arbete från liknande verksamhet mot målgruppen är viktigt för tjänsten.

I arbete tillsammans med andra bidrar du med dina kunskaper, lyssnar in andra och anpassar ditt sätt efter vad situationen kräver. Du har ett öppet, inkluderande och accepterande förhållningssätt gentemot andra i de grupper där du samverkar och du har en demokratisk grundsyn på samhället och individen. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har alltid ett gott bemötande till de du träffar i ditt arbete.

Du driver ditt arbete framåt, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga att se till helheten. Du är tydlig och trygg i ditt pedagogiska ledarskap och har erfarenhet av att arbeta i projektform. Dina svenska- och engelskkunskaper är goda, likaså dina IT-kunskaper. Eftersom arbetsuppgifterna kräver att du är i rörelse stor del av dagen är det av vikt att din fysiska förmåga är god. B-körkort är ett krav.

För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens hemsida. www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kulturpedagog

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Vi söker nu en vikarierande kulturpedagog till Konst och kultur. Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstfo... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Vi söker nu en vikarierande kulturpedagog till Konst och kultur.

Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats, utmanar och berör. Vi säkerställer att det erbjuds ett rikt utbud av kulturverksamhet där kreativitet, mångfald och konstnärlig kvalité präglar samhällets utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande kulturpedagog kommer du att arbeta mot inriktningen drama, berättande eller musik för målgrupp barn och unga. Du kommer att arbeta nära våra övriga kulturpedagoger men även planera och genomföra självständiga uppdrag.

Utifrån din specialkompetens kommer du under läsåret att planera och genomföra dagliga pedagogiska aktiviteter som kan bokas av skolklasser/förskoleklasser. Du arbetar med öppen verksamhet för våra besökare utifrån målgruppenen och tillsammans med kollegor ansvarar du för planering och genomförandet av aktiviteter förlagda på helger och lov. Stor del av dagen är du i rörelse och rösten är ditt arbetsredskap, du kommer att kommunicera på både det svenska och engelska språket.

Du har schemalagd arbetstid, helg- och kvällstjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleexamen i pedagogik, kulturvetarprogrammet eller kulturskoleklivet. Du har en bred kunskap inom ditt specialområde och är nyfiken på nya utmaningar. Tidigare erfarenhet av arbete från liknande verksamhet mot målgruppen är viktigt för tjänsten.

I arbete tillsammans med andra bidrar du med dina kunskaper, lyssnar in andra och anpassar ditt sätt efter vad situationen kräver. Du har ett öppet, inkluderande och accepterande förhållningssätt gentemot andra i de grupper där du samverkar och du har en demokratisk grundsyn på samhället och individen. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har alltid ett gott bemötande till de du träffar i ditt arbete.

Du driver ditt arbete framåt, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga att se till helheten. Du är tydlig och trygg i ditt pedagogiska ledarskap och har erfarenhet av att arbeta i projektform. Dina svenska- och engelskkunskaper är goda, likaså dina IT-kunskaper. Eftersom arbetsuppgifterna kräver att du är i rörelse stor del av dagen är det av vikt att din fysiska förmåga är god. B-körkort är ett krav.

För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens hemsida. www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kulturförmedlare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Vi söker nu en Kulturförmedlare till Konst och kultur. Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar ... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Vi söker nu en Kulturförmedlare till Konst och kultur.

Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats, utmanar och berör. Vi säkerställer att det erbjuds ett rikt utbud av kulturverksamhet där kreativitet, mångfald och konstnärlig kvalité präglar samhällets utveckling. Du kommer att arbeta nära kollegor, chef och ingå i vårt programråd.

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara och utveckla vårt arbete med lokala föreningar och studieförbund, föreningsbidrag och årsbidrag samt övriga bidragsansökningar till kulturnämnden. Din roll blir både aktiv i kontakt med föreningar/studieförbund och du sköter handläggning, fördelning, redovisning och utbetalningar.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer att bidra till myllret av program och arrangemang för hela avdelningen genom att producera programverksamhet inom alla konstformer samt arrangemang, föreläsningar och demokratisk informationsverksamhet. Arbetet innefattar allt från strategi till produktion i stort och smått. Vi arbetar utifrån fördelningen 40% vuxna och 60% barn/unga.

Som kulturförmedlare analyserar du förutsättningarna för möten mellan besökare och vårt programutbud. Med utgångspunkt ur analysen gör du relevanta prioriteringar utifrån avdelningens och enhetens uppdrag, kulturpolitiska mål och given budget. Du har även som uppgift att etablera kontaktytor för kulturproducenter och kulturkonsumenter för att underlätta och samordna möten dem emellan. Arbetet med föreningar/studieförbund och föreningsstöd är ca 60% av din tjänst och resterande 40% för kulturarrangemang/programverksamhet.

Projektledning kan förekomma i arbetsuppgifterna. I vårt programråd har du en plats utifrån din expertis och som sekreterare på våra möten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med examen i kulturvetenskap, humaniora eller examen i andra kulturorienterade ämnen på kandidat- eller magisternivå. Du bör ha erfarenhet av arbete i kultursektorn och vana av att producera program och/eller arrangemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med föreningar, föreningsbidrag och utbetalningar. Har du utbildning inom ekonomi eller projektledning är detta meriterande.

I arbete tillsammans med andra bidrar du med dina kunskaper, lyssnar in andra och anpassar ditt sätt efter vad situationen kräver. Du har ett öppet, inkluderande och accepterande förhållningssätt gentemot andra i de grupper där du samverkar och du har en demokratisk grundsyn på samhället och individen. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har alltid ett gott bemötande till de du träffar i ditt arbete. Du driver ditt arbete framåt, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga att se till helheten. Dina svenska- och engelskkunskaper är goda, likaså dina IT-kunskaper.

För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens hemsida. www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Farmworker/ Djurskötare

I am looking for you, that already has experience of dairy cows. We have about 170 cows that we milk 3 times/day in a carousell. The job will mostly be with focused on the dairy cows and heifers, but a little variation depending on your other skills will also occour. You will be a part of our team with 5 other workers that all speak english or swedish. Accommodation can be arrenged on the farm. Visa mer
I am looking for you, that already has experience of dairy cows. We have about 170 cows that we milk 3 times/day in a carousell.
The job will mostly be with focused on the dairy cows and heifers, but a little variation depending on your other skills will also occour. You will be a part of our team with 5 other workers that all speak english or swedish.
Accommodation can be arrenged on the farm. Visa mindre

Kulturguide

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Vi söker nu en kulturguide till Konst och kultur. Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Vi söker nu en kulturguide till Konst och kultur.

Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats, utmanar och berör. Vi säkerställer att det erbjuds ett rikt utbud av kulturverksamhet där kreativitet, mångfald och konstnärlig kvalité präglar samhällets utveckling. Du kommer att arbeta nära kollegor, chef och ingå i teamet Skellefteå konsthall.

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
En stor del av arbetet är att på egen hand utifrån pågående utställning, projekt eller uppdrag planera, strukturera, genomföra guidade visningar och kulturarrangemang som kan kopplas till uppdraget. Du kommer att ta fram relevant kunskap och information om kontrakterade konstnärer eller utställare för att sedan arbeta fram ett manus till visningarna du leder. Visningarna sker på både svenska och engelska. I rollen som kulturguide arbetar du tillsammans med konstintendent och konstpedagog. Stor del av dagen är du i rörelse och rösten är ditt arbetsredskap, du kommer att kommunicera både på det svenska och det engelska språket.

Vidare har du intresset och förmågan att förmedla din kunskap till andra människor, du värdar och bemannar våra utställningar, arrangemang och program. Du kommer också att producera arrangemang i anslutning till utställningarna.

Helg- och kvällstjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen inom konstområdet. Du bör ha erfarenhet från arbete i kultursektorn samt vana av att leda visningar och konstutställningar. Dina svenska- och engelskkunskaper samt IT-kunskaper bör vara goda. Det är meriterande om du har kunskap och intresse av samtidskonst.

I arbete tillsammans med andra bidrar du med dina kunskaper, lyssnar in andra och anpassar ditt sätt efter vad situationen kräver. Du har ett öppet, inkluderande och accepterande förhållningssätt gentemot andra i de grupper där du samverkar och du har en demokratisk grundsyn på samhället och individen. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har alltid ett gott bemötande till de du träffar i ditt arbete. Du driver ditt arbete framåt, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga att se till helheten.

För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens hemsida. www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kulturförmedlare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Vi söker nu en Kulturförmedlare till Konst och kultur. Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar ... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Vi söker nu en Kulturförmedlare till Konst och kultur.

Varmt välkommen att arbeta med oss inom enheten Konst och kultur på Kultur- och biblioteksavdelningen! Vi arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats, utmanar och berör. Vi säkerställer att det erbjuds ett rikt utbud av kulturverksamhet där kreativitet, mångfald och konstnärlig kvalité präglar samhällets utveckling. Du kommer att arbeta nära kollegor, chef och ingå i vårt programråd.

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kulturförmedlare ansvar du för att söka projektmedel med kulturell inriktning för hela avdelningen, i samråd med dina kollegor. Du följer upp och redovisar genomförda projekt i samråd med vår ekonom. Du kommer att boka och producerar våra skol och offentliga föreställningar för målgruppen barn och unga. Vidar har du ansvar för planering och genomförande av vårtalet, medborgarceremonin och planerar vårt deltagande i samarbete med andra aktörer. Du analyserar förutsättningarna för möten mellan besökare och vårt programutbud. Med utgångspunkt ur analysen gör du relevanta prioriteringar utifrån avdelningens och enhetens uppdrag, kulturpolitiska mål och given budget. Du har även som uppgift att etablera kontaktytor för kulturproducenter och kulturkonsumenter för att underlätta och samordna möten dem emellan.

Arbetet innefattar allt från strategi till produktion i stort och smått. Dina arbetsuppgifter är varierande och du ansvarar för att samordna och producera programverksamhet inom scenkonst, kulturarrangemang samt föreläsningar inom alla konstformer och demokratisk informationsverksamhet. Du kommer att samordna myllret av program och arrangemang för hela avdelningen. I vårt programråd har du en plats utifrån din expertis. Vi arbetar utifrån fördelningen 40% vuxna och 60% barn/unga. Projektledning kan förekomma i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskoleexamen inom kulturområdet. Du har en bred kulturkompetens, erfarenhet från arbete inom kultursektor, vana av att projektleda samt producera program och/eller arrangemang. Du bör ha goda kunskaper i ekonomi och redovisning.

I arbete tillsammans med andra bidrar du med dina kunskaper, lyssnar in andra och anpassar ditt sätt efter vad situationen kräver. Du har ett öppet, inkluderande och accepterande förhållningssätt gentemot andra i de grupper där du samverkar och du har en demokratisk grundsyn på samhället och individen. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har alltid ett gott bemötande till de du träffar i ditt arbete. Du driver ditt arbete framåt, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga att se till helheten. Dina svenska- och engelskkunskaper är goda, likaså dina IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.

För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens hemsida. www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Trädgårdsarbetare / Markarbetare behövs

Två personer behövs omedelbart för att arbeta med trädgårdsarbete, gräsklippning, häckklippning, och arbete med snö, sandning, plogning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Två personer behövs omedelbart för att arbeta med trädgårdsarbete, gräsklippning, häckklippning, och arbete med snö, sandning, plogning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Djurskötare

Har du djurintresse och/eller erfarenhet av lantbruk? Då kan det vara dig vi söker! Lappvattnet Lantbruk AB är ett mjölkföretag tre mil från Skellefteå. Vi har mjölkning med fem Lely mjölkrobotar. I företaget finns det drygt 600 djur varav ca 300 mjölkkor. Vi söker dig med genuint djurintresse och gärna vana att hantera stora djur. Har du erfarenhet av traktorkörning är det ett plus. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och eget ansvar för dina arbets... Visa mer
Har du djurintresse och/eller erfarenhet av lantbruk? Då kan det vara dig vi söker!
Lappvattnet Lantbruk AB är ett mjölkföretag tre mil från Skellefteå. Vi har mjölkning med fem Lely mjölkrobotar. I företaget finns det drygt 600 djur varav ca 300 mjölkkor.
Vi söker dig med genuint djurintresse och gärna vana att hantera stora djur. Har du erfarenhet av traktorkörning är det ett plus. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan både jobba ensam och i grupp.
Mycket på gården är mekaniserat men tunga moment förekommer och det krävs god fysik för att klara jobbet.
Förutom återkommande sysslor som rutinarbeten runt kalvar ungdjur och mjölkkor är arbetet varierande.
Det är bra om du behärskar svenska och /eller engelska.
Körkort och bil kan behövas för att komma till jobbet då bussförbindelserna är dåliga.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med sex månaders provanställning.
Arbetstid dagtid, helgarbete ingår. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde snarast.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djurskötare med traktorvana

Mjölkgård i Västanbyn utanför Lövånger behöver förstärkning med en djurskötare som även är van att köra traktor.  Gården har ett bestånd på ca. 70 mjölkkor och mjölkninger sker med robot, Du behöver ingen tidigare erfarenhet av robotmjölkning men det är självklart meriterande. För att klara jobbet behöver du vara van vid djurskötsel, gärna av kor. Vi sätter stort värde på att du har öga för att djuren mår bra och att du är beredd på att hugga i där det be... Visa mer
Mjölkgård i Västanbyn utanför Lövånger behöver förstärkning med en djurskötare som även är van att köra traktor. 

Gården har ett bestånd på ca. 70 mjölkkor och mjölkninger sker med robot, Du behöver ingen tidigare erfarenhet av robotmjölkning men det är självklart meriterande. För att klara jobbet behöver du vara van vid djurskötsel, gärna av kor. Vi sätter stort värde på att du har öga för att djuren mår bra och att du är beredd på att hugga i där det behövs. Att jobba på en gård är ofta ett tungt arbete och du behöver ha god fysik för att orka med.

Även om gården ligger i närheten av E4:an behöver du ha körkort samt tillgång till egen bil för att ta dig till och från arbetet. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning. Lön enligt avtal. Tillträde enligt överenskommelse dock senast april 2022. Rekrytering kommer att ske löpande.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektmedarbetare i sötvattensprojekt

Kultur- och fritidskontoret - en aktiv förvaltning! Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Kultur- och fritidskontoret! Kultur- och fritidskontoret har ett ansvar att skapa förutsättningar för att möjliggöra en aktiv fritid. Vi ansvarar bland annat för kommunens bibliotek, konstsamling och kulturskola men också idrottsplatser, utegym, motions- och s... Visa mer
Kultur- och fritidskontoret - en aktiv förvaltning!

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Kultur- och fritidskontoret!

Kultur- och fritidskontoret har ett ansvar att skapa förutsättningar för att möjliggöra en aktiv fritid. Vi ansvarar bland annat för kommunens bibliotek, konstsamling och kulturskola men också idrottsplatser, utegym, motions- och skidspår, ishallar, fritidsgårdar och badanläggningar. Utöver det så ansvarar förvaltningen för bidrag till föreningar, friluftsverksamhet, fiskevård, skärgårdsfrågor, folkhälsa samt drogförebyggande arbete. På våra anläggningar bedrivs en stor variation av aktiviteter, allt från idrott till konserter, mässor, teaterföreställningar och andra evenemang.

Människan har under lång tid nyttjat vattendragen på olika sätt som har varit viktiga för samhällens utveckling. I norra Sverige har timmerflottningen varit den verksamhet som kanske satt störst avtryck på våra vattendrag. Detta genom att sten har rensats ur vattendragen och dammar har anlagts. Nu när behovet att flotta timmer i vattendragen inte finns jobbar Skellefteå kommun med att återställa miljöerna i vattendragen till sin ursprungliga karaktär. Detta för att återskapa andra värden såsom biologisk mångfald, fiske och rekreationsvärden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker fem medarbetare som ska jobba med miljöåterställning i flottledsrensade vattendrag. Du kommer att jobba praktiskt med miljöåterställning i vattendrag antingen som arbetsledare som leder en grävmaskin eller som fältkoordinator med ett övergripande ansvar för det praktiska arbetet i fält. Du kommer att vara en del i ett team men du kommer till stor del planera och utföra arbetet självständigt.

Anställning 1: Vi söker tre arbetsledare som jobbar tillsammans med en grävmaskinist för att återskapa vattendrag efter flottningen. Din uppgift som arbetsledare är att leda grävmaskinisten i återställningsarbetet för att uppnå målbilden för vattendraget genom att återskapa strukturer, funktioner och processer som funnits innan påverkan. Som stöd i ditt arbete finns projektledare och fältkoordinator.

Anställning 2: Vi söker två fältkoordinatorer som tillsammans med en kollega, och med stöd från projektledningen, ansvarar att säkerställa ett bra slutresultat. Som fältkoordinator gör du detta genom att ge stöd i fält och i dialog med arbetsledarna diskutera målbild samt hur återställningen ska utföras för att nå önskat resultat.

Totalt kommer 4-5 grävmaskiner att arbeta med återställning under säsongen. I arbetet ingår även att tillsammans med arbetsledarna dokumentera resultatet i bild och text. Vid behov ingår även att leda grävmaskin.

Skellefteå kommun har en bred verksamhet kopplat till fiske och fiskevård där kommunen bland annat driftar fiskräknare, jobbar främjande mot t.ex. ungdomar, bedriver kustfisketillsyn samt inventerar vattendrag m.m.. För samtliga tjänster kan även andra uppgifter kopplade till fiske och fiskevård bli aktuella.

KVALIFIKATIONER
För tjänsterna som arbetsledare söker vi dig som har ett stort intresse för natur och miljö och har spenderat en del tid vid vattendrag vilket gett dig en god blick för hur vattendrag kan se ut och hur vatten beter sig.

Du har en naturvetenskaplig utbildning eller förvärvat kunskaper och erfarenheter relevanta för arbetet på annat sätt. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla målbild och leda grävmaskinisten mot att uppnå densamma. Erfarenhet av att leda grävmaskin vid flottledsåterställning är meriterande.

För tjänsterna som fältkoordinator söker vi dig som har tidigare erfarenhet av flottledsåterställning och som på ett pedagogiskt sätt kan förmedla dina kunskaper till arbetsledare och grävmaskinförare.

Vi tror du har en naturvetenskaplig utbildning med relevant inriktning. Vi tror att du har en god kommunikativ förmåga som du använder för ge konstruktiv vägledning till arbetsledarna och som bidrar till att bygga självförtroende hos dina medarbetare.

För samtliga tjänster gäller att du ska vara noggrann och kunna samarbeta med arbetsgruppen och inhyrda entreprenörer samt ha en förmåga att lösa problem som uppstår. Du ska kunna ta till dig av feedback och synpunkter och inte vara främmande för att ompröva ditt arbetssätt. Stor del av arbetet kommer att ske utomhus vid vattendragen i alla typer av väder, vilket förutsätter att du har normal fysik och känner dig trygg med att röra dig i skog och vada i rinnande vatten.
B-körkort är ett krav.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.


ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret är en aktiv del i samhällsbyggandet och ska verka för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, ett tillgängligt bibliotek och därutöver ett berikande samarbete med våra lokala föreningar.

Vi vill säkerställa ett rikt utbud av fritids- och kulturaktiviteter för att skapa ett framåtsyftande och attraktivt Skellefteå.

Genom verksamhet i egen regi och i nära samverkan med andra skapar vi förutsättningar för en berikande och hälsofrämjande fritid som bidrar till en attraktiv och stimulerande livsmiljö där hela människan kan växa och må bra.

Genom vårt förhållningssätt stärker vi jämställdhet och integration, inbjuder till aktivitet och förmedlar en positiv bild av Skellefteå.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sommarjobb Parken

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden. - Byske, Kåge - Bureå, Burträsk, Lövånger - Centralorten, Skelleftedalen, Boliden, Jörn Inför sommaren 2021 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska om... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun.

Vår verksamhet är indelad i följande områden.
- Byske, Kåge
- Bureå, Burträsk, Lövånger
- Centralorten, Skelleftedalen, Boliden, Jörn

Inför sommaren 2021 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, plantering och vattning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har erfarenhet eller utbildning inom parkverksamhet. Det är ett krav att du har fyllt 18 år och att du har körkort.

Du är ansvarstagande och driven och du trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du har god social förmåga, en lösningsorienterad inställning och kommunicerar på ett bra sätt med dina uppdragsgivare, kunder och medarbetare.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Maskinförare till mjölkgård

Är du mekaniskt lagd och har god traktor- och lastmaskinsvana? Kan du dessutom svetsa? Då kan det vara dig vi söker! Ersmarksgården är en mjölkgård utanför Skellefteå med 540 nötdjur varav 230 mjölkande. Vall, spannmål och potatis odlas på 500 hektar. Vi söker ytterligare en händig medarbetare för underhåll och reparationer under vinterhalvåret och körning och övrigt arbete under odlingssäsongen. Här finns alltid något att göra och arbetsuppgifterna vari... Visa mer
Är du mekaniskt lagd och har god traktor- och lastmaskinsvana?
Kan du dessutom svetsa? Då kan det vara dig vi söker!

Ersmarksgården är en mjölkgård utanför Skellefteå med 540 nötdjur varav 230 mjölkande. Vall, spannmål och potatis odlas på 500 hektar.
Vi söker ytterligare en händig medarbetare för underhåll och reparationer under vinterhalvåret och körning och övrigt arbete under odlingssäsongen. Här finns alltid något att göra och arbetsuppgifterna varierar efter behov.
Vi söker en arbetsvillig person som inte är rädd att hugga i.

Eftersom jobbet kommer att innebära viss hantering av och omkring djuren behöver du känna dig trygg med detta.
Vi söker dig med god social kompetens och god initiativförmåga. Du klarar både att jobba ensam och i grupp. Du behöver behärska svenska och/eller engelska på sådant sätt att kommunikation inte är något problem. God fysik är en förutsättning för att klara jobbet. Körkort och bil krävs för att ta sig till arbetsplatsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Lön enligt avtal. Tillträde enligt överenskommelse dock senast mars 2022. Rekrytering kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kontrollant inom skogsvård

Ansök    Dec 17    Magnus Thor AB    Arbetsledare, skogsbruk
Magnus Thor AB började sin tillväxtresa 2009 och är i dag Sveriges enskilt största entreprenör inom röjning, plantering och markberedning med en årsomsättning på ca 145 Mkr (2021). Vårt mål är att inom 20 år vara ett miljardföretag. Företaget har i dag 18 fast anställda, och under säsong cirka 100 röjare, 160 plantörer och ett 30-tal maskinförare (2021). Vi verkar i stora delar av landet och våra kunder är de stora skogsbolagen. Företaget befinner sig i et... Visa mer
Magnus Thor AB började sin tillväxtresa 2009 och är i dag Sveriges enskilt största entreprenör inom röjning, plantering och markberedning med en årsomsättning på ca 145 Mkr (2021). Vårt mål är att inom 20 år vara ett miljardföretag. Företaget har i dag 18 fast anställda, och under säsong cirka 100 röjare, 160 plantörer och ett 30-tal maskinförare (2021). Vi verkar i stora delar av landet och våra kunder är de stora skogsbolagen. Företaget befinner sig i ett spännande skede där vi startar upp ett antal grupper inom avverkning, men även andra affärsområden är under uppstart.
Vi söker dig som är erfaren röjare och som kan jobba självständigt under ansvar. Tjänsten som kontrollant ställer stora krav på dig att kunna planera och organisera arbetet. Uppgiften kräver vidare förmåga att kvalitets- och produktionskrav efterföljs. Färdigheter att läsa karta och röra sig i fält. Du bör även ha god datorvana då väldigt mycket av rapporteringen sker via dator över Internet.


Erfarenhet av röjningsarbete med röjsåg och arbetsledning är meriterande. B-körkort samt behärskande av engelska i tal och skrift är ett absolut krav. Behärskande av svenska är en merit. Inför säsongen våren 2022 behöver vi förstärka vår organisation inom röjning. Vi söker därför en kontrollant som kan assistera vår arbetsledare.


Arbetet innebär att arbeta med kontroll och uppföljning av objekt enligt instruktioner. Arbetet involverar även en hel del bilkörande då du kommer röra dig över ett ganska stort geografiskt område. Huvuddelen av arbetstiden tillbringar du förstås i fält, men du kommer även att behöva arbeta en hel del administrativt med framförallt rapportering och uppföljningar framför skärmen. Området som uppdraget finns i är inom en 20 mils radie kring Skellefteå under period maj-oktober. Under första perioden, mars-april, är arbetet i området runt Filipstad.
Anställningen avser barmarksperioden, mars-oktober.
Urval och intervjuer ser löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad djurskötare till nytänkande verksamhet

Vill du bli en del av en nytänkande verksamhet med hjärta? Vill du bli en viktig del i processen för att framställa produkter av högsta kvalitet? Tycker du om kor? Då är det dig vi söker! Svedjan ost är ett familjeägt företag som jobbar med osttillverkning gjord på egen mjölk från gården. I primärproduktionsledet behövs nu en kvalitetsmedveten medarbetare med djuröga där det främsta uppdraget kommer vara djurskötsel och mjölkning. Hos Svedjan ost är mjölk... Visa mer
Vill du bli en del av en nytänkande verksamhet med hjärta? Vill du bli en viktig del i processen för att framställa produkter av högsta kvalitet? Tycker du om kor? Då är det dig vi söker!

Svedjan ost är ett familjeägt företag som jobbar med osttillverkning gjord på egen mjölk från gården. I primärproduktionsledet behövs nu en kvalitetsmedveten medarbetare med djuröga där det främsta uppdraget kommer vara djurskötsel och mjölkning. Hos Svedjan ost är mjölkkvalitet oerhört viktigt, därför ser vi gärna att du har mjölkningserfarenhet sedan tidigare. Har du dessutom maskinvana och ett praktiskt handlag är det väldigt intressant för oss. Som person vill vi gärna se att du är intresserad av att växa med oss. Du är nyfiken, social och driven med en positiv inställning.

Det här jobbet är fysiskt krävande, vilket gör att du behöver ha en frisk kropp utan problem med axlar och rygg. Eftersom verksamheten ligger utanför kollektivtrafikens område, är körkort och tillgång till bil en förutsättning för att ta sig till och från jobbet.

Bor du inte i närheten av vår verksamhet? Vi har enklare boende att erbjuda för en kortare tid medan du söker en mer långsiktig lösning.

Är du nyfiken på vår verksamhet och vill se mer av det vi gör? Besök oss gärna på vår Facebook eller Instagram.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Skogskonsulent med inriktning tillsyn till Norra Västerbottens distrikt

Beskrivning Vi förstärker vår kompetens och söker dig som vill jobba på vår myndighet för skogliga frågor. Vi erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter och goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega! Arbetsuppgifter Du kommer huvudsakligen arbeta med tillsyn enligt skogsvårdslagen och miljöbalken. En stor del av ditt arbete kommer vara handläggning av anmälningar och ansökningar kopplat till skogsb... Visa mer
Beskrivning

Vi förstärker vår kompetens och söker dig som vill jobba på vår myndighet för skogliga frågor.

Vi erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter och goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega!

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen arbeta med tillsyn enligt skogsvårdslagen och miljöbalken. En stor del av ditt arbete kommer vara handläggning av anmälningar och ansökningar kopplat till skogsbruksåtgärder. Arbetet bedrivs främst från kontoret men även fältarbete ingår.

Du kommer även att vara delaktig i distriktets övriga verksamhet som innefattar till exempel rådgivning, inventering, områdesskydd och uppdragsverksamhet. Arbetet innebär kontakter med skogsägare, skogsföretag, myndigheter, intresseorganisationer och allmänhet. Vi täcker en stor geografi där digitala mötesformer och utbildningar är viktiga verktyg. Resor med övernattning inom distriktet förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen inom skog, biologi med skoglig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av ärendehandläggning och myndighetsarbete är meriterande. Vi värdesätter goda kunskaper inom IT/GIS.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Vi söker en person med integritet som bemöter människor med objektivitet och respekt. Du är flexibel, kan samarbeta med andra och har god administrativ förmåga. Du är ansvarstagande och noggrann och fullföljer dina arbetsuppgifter självständigt mot uppsatta mål. Du behöver även kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Körkort för bil är ett krav.

Villkor

Vi erbjuder tillsvidareanställning och tjänsten är en heltidsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

1 tjänst i Skellefteå. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Skogsröjare/arbetsledare

Ansök    Dec 17    Magnus Thor AB    Arbetsledare, skogsbruk
Magnus Thor AB började sin tillväxtresa 2009 och är i dag Sveriges enskilt största entreprenör inom röjning, plantering och markberedning med en årsomsättning på ca 145 Mkr (2021). Vårt mål är att inom 20 år vara ett miljardföretag. Företaget har i dag 18 fast anställda, och under säsong cirka 100 röjare, 160 plantörer och ett 30-tal maskinförare (2021). Vi verkar i stora delar av landet och våra kunder är de stora skogsbolagen. Företaget befinner sig i et... Visa mer
Magnus Thor AB började sin tillväxtresa 2009 och är i dag Sveriges enskilt största entreprenör inom röjning, plantering och markberedning med en årsomsättning på ca 145 Mkr (2021). Vårt mål är att inom 20 år vara ett miljardföretag. Företaget har i dag 18 fast anställda, och under säsong cirka 100 röjare, 160 plantörer och ett 30-tal maskinförare (2021). Vi verkar i stora delar av landet och våra kunder är de stora skogsbolagen. Företaget befinner sig i ett spännande skede där vi startar upp ett antal grupper inom avverkning, men även andra affärsområden är under uppstart.
Inför säsongen 2022 behöver vi förstärka vår organisation inom röjning. Vi söker därför en skogsröjare som också ska arbetsleda ett röjlag.
Arbetet innebär att arbeta med skogsröjning enligt instruktioner samt leda en grupp om ca 5-6 andra röjare. Arbetsledningen är ca 50 % av arbetstiden och innebär främst att kontrollera röjda områden enligt instruktioner från en erfaren arbetsledare. Du finns på plats i fält och ser till att arbetet utförs enligt kundens direktiv och instruktioner. Arbetet involverar en hel del bilkörande då du och dina röjare kommer röra er över ett ganska stort geografiskt område. Huvuddelen av arbetstiden tillbringar du förstås i fält, men du kommer även att behöva arbeta en hel del administrativt med framförallt rapportering och uppföljningar framför skärmen.
Vi söker dig som är erfaren röjare och som kan jobba självständigt under ansvar. Tjänsten ställer stora krav på dig att kunna planera och organisera arbetet. Uppgiften kräver vidare förmåga att frekvent kommunicera med våra kunder, ständigt vara uppdaterad med läget hos dina röjare och säkerställa att kvalitets- och produktionskrav efterföljs. Färdigheter att läsa karta och röra sig i fält. Du bör även ha god datorvana då väldigt mycket av rapporteringen sker via dator över Internet.
Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. God hand med personal är viktigt. B-körkort samt behärskande av engelska och svenska i tal och skrift är ett absolut krav.
Anställningen avser perioden 9 maj -31 oktober 2022. Området som uppdraget finns i är inom en 20 mils radie kring Skellefteå.
Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare röjning i Skellefteå området

Ansök    Dec 17    Magnus Thor AB    Arbetsledare, skogsbruk
Magnus Thor AB började sin tillväxtresa 2009 och är i dag Sveriges enskilt största entreprenör inom röjning, plantering och markberedning med en årsomsättning på ca 145 Mkr (2021). Vårt mål är att inom 20 år vara ett miljardföretag. Företaget har i dag 18 fast anställda, och under säsong cirka 100 röjare, 160 plantörer och ett 30-tal maskinförare (2021). Vi verkar i stora delar av landet och våra kunder är de stora skogsbolagen. Företaget befinner sig i et... Visa mer
Magnus Thor AB började sin tillväxtresa 2009 och är i dag Sveriges enskilt största entreprenör inom röjning, plantering och markberedning med en årsomsättning på ca 145 Mkr (2021). Vårt mål är att inom 20 år vara ett miljardföretag. Företaget har i dag 18 fast anställda, och under säsong cirka 100 röjare, 160 plantörer och ett 30-tal maskinförare (2021). Vi verkar i stora delar av landet och våra kunder är de stora skogsbolagen. Företaget befinner sig i ett spännande skede där vi startar upp ett antal grupper inom avverkning, men även andra affärsområden är under uppstart.
Inför röjningssäsongen 2022 behöver vi förstärka vår organisation med arbetsledning inom röjning i området runt Filipstad samt Skellefteå. Arbetet innebär att leda tre grupper om ca 5-6 röjare. Du ansvarar för att planera, leda, följa upp och rapportera in utfört arbete. Du finns på plats i fält och ser till att arbetet utförs enligt kundens direktiv och instruktioner. Arbetet involverar en hel del bilkörande då du och dina röjare kommer röra er över ett ganska stort geografiskt område. Huvuddelen av arbetstiden tillbringar du förstås i fält, men du kommer även att behöva arbeta en hel del administrativt med framförallt rapportering och uppföljningar framför skärmen.
Anställningen avser barmarksperioden med stationering under mars-april i Filipstad och maj-oktober i Skellefteå. Planerad start är 2022-02-28. Visa mindre

Virkesinköpare Skellefteå

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi är 250 medarbetare och omsätter drygt 1,5 miljard sek. I Stenvalls Trä koncern ingår dotterbolagen Stenvalls Skogar AB, Klubbgärdet Fastighets AB, Sågedet fastighet, nio XL byggvaruhus i, Kallax Flyg AB och Genesis IT AB. Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderi... Visa mer
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi är 250 medarbetare och omsätter drygt 1,5 miljard sek. I Stenvalls Trä koncern ingår dotterbolagen Stenvalls Skogar AB, Klubbgärdet Fastighets AB, Sågedet fastighet, nio XL byggvaruhus i, Kallax Flyg AB och Genesis IT AB.


Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.


I Stenvalls kretslopp uppstår inga förluster. Hela stocken tas tillvara och förädlas så lågt det är möjligt till produkter med nytta för klimatet som sågad och förädlad trävara i byggnader, möbler eller som förnybar energi. Med mångårig erfarenhet av trä och med stor kompetens kring vidareförädling, bidrar vi till att bygga ett hållbart samhälle med förnybart material.

Vi söker dig med äkta passion för skog och möten med människor
 
Vill du tillbringa dina arbetsdagar i världens vackraste miljö? Vill du ha spännande och utmanande arbetsuppgifter hos en trygg arbetsgivare? Är du road av människor och gillar affärer? I så fall kanske du är vår nästa virkesköpare.
 
Stenvalls Trä AB är ett innovativt och växande företag i en framtidsbransch med flexibilitet som största styrka. För att fortsätta vår framtidsresa söker vi en virkesköpare. Du kommer att komplettera våra virkesköpare Rikard och Lars med placering i Skellefteå. Du kan vara en erfaren virkesköpare eller i början av din karriär med drivkraft att utvecklas.
 
Du har en bred kompetens, är en utpräglad samarbetsmänniska och har förmåga och drivkraft att finna nya sätt att röra dig framåt. I arbetet är skogliga frågor lika viktigt som personliga relationer.
 
Om tjänsten
I rollen som virkesköpare hos oss är det du som driver och har ansvaret för hela virkesaffären. Du har daglig kontakt med ett stort antal människor, både inom och utom företaget. Du möter markägarens behov och ger denne råd i skogsvårdsfrågor. I nära samarbete med våra skogsentreprenörer planerar och genomför du avverkning och stödjer processen kring virkestransporten. Därför är det viktigt att du har drivet att göra virkesaffärer, lätt för att ta egna beslut, trivs med det personliga mötet med markägaren och gillar samarbetet med skogsentreprenörerna.  
Placeringsort är Skellefteå. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid.
 
Om dig
I vårt positiva och drivna team lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som har en stor portion arbetsglädje och en äkta passion för skogen. Du är skicklig på det du gör och vill alltid försöka att bli bättre. Vi värdesätter en positiv och prestigelös inställning, ärlighet och framåtanda. Du måste vara kreativ och ta egna initiativ varje dag, varje timme.
En relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp, försäljning, skog och skogsbruk, är bra förutsättningar för din roll hos oss. Försäljning och inköp eller kunskap om och erfarenhet av skoglig planering och/eller avverkning är meriterande.
 
Kontakt och ansökan
Vi arbetar löpande med antagningsintervjuer, ansök därför redan idag! Tillträde enligt överenskommelse.
Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via annonsen på vår hemsida
Om du är intresserad av att höra mer, ring Göran Sundberg, råvaruchef, på telefon 070-184 10 13 så berättar Göran mer om rollen och Stenvalls Trä AB som bolag.
 
Varmt välkommen med din ansökan!Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Elektronikingenjör till ITAB Skellefteå

ITAB Group har verksamhet i 26 länder och 19 produktionsanläggningar i Europa, Sydamerika och Kina. Vi har också ett nätverk av partners över stora delar av Europa. Bland några av de största kunderna återfinns H&M, IKEA, Uniqlo, C&A, ICA med flera. ITAB Group är marknadsledande på kompletta butikskoncept i Europa med en omsättning på cirka 5,5 miljarder kronor och är noterat på Stockholmsbörsens Mid Cap lista. Totalt är vi ca 3000 anställda. Vill du j... Visa mer
ITAB Group har verksamhet i 26 länder och 19 produktionsanläggningar i Europa, Sydamerika och Kina. Vi har också ett nätverk av partners över stora delar av Europa.
Bland några av de största kunderna återfinns H&M, IKEA, Uniqlo, C&A, ICA med flera.
ITAB Group är marknadsledande på kompletta butikskoncept i Europa med en omsättning på cirka 5,5 miljarder kronor och är noterat på Stockholmsbörsens Mid Cap lista. Totalt är vi ca 3000 anställda.

Vill du jobba med stora kunder och kända varumärken?
Just nu söker vi en elektronikingenjör som vill jobba med elektronik och ljuskällor samt bli del av ett internationellt team som är ledande på butiksbelysning med koppling till ljud och bild.

Enheten i Skellefteå renodlas nu till koncernens teknikcentrum för belysning och styrsystem i form av ett "Centre of Excellence". På denna resa flyttar man också till nya lokaler på Hedensbyn där labb, testutrustning, försäljning, mechanical engineering och electrical engineering får nya ändamålsenliga lokaler. En ökad satsning på digital teknik som blir avgörande för framtiden!

Vi är ett utpräglat entreprenöriellt bolag där alla tar ett stort ansvar. Vi har engagerade medarbetare i en flexibel och driven organisation med stora globala kunder över hela världen.
Vill du bli en del i vår framtidssatsning?

Arbetsuppgifter

Du arbetar dagligen i ett internationellt nätverk av belysningskompetens med kollegor i Kina, Europa och USA där nyckeln är "collaboration" för att designa/utvärdera/förbättra våra egna LED drivers samt annan elektronik i utvecklingsprojekt. Arbetet bedrivs oftast i projektform.

I rollen ingår också att driva förstudier gällande komponentval, kostnadsrationaliseringar, produktkrav och standarder. Du kommer arbeta med test och validering av våra egna belysningsprodukter och andras. Utöver detta kommer du även ha viss produktsupport och vid behov skapa produktionsdokument.
Du kommer givetvis få en noggrann introduktion när du börjar hos oss, så att du lär dig våra olika produkter och processer.

Som vår nya medarbetare rapporterar du direkt till Utvecklingschefen som finns i Skellefteå.

Placering: Vid vårt nya Center of Excellence i Skellefteå

Vem är du?

Du har en akademisk utbildning inom Elektronik eller motsvarande och gärna några års erfarenhet av elektronikkonstruktion. Vi tror att du är van att arbeta i en internationell miljö och att du gärna har kunskap kring produktcertifiering och standarder. Du är van att samarbeta med båda interna och externa resurser och du kommunicerar fritt i tal och skrift på svenska och engelska.
Det är klart meriterande om du har erfarenhet från belysningsbranschen.
Som person är du noggrann, driven och ansvarstagande. I ditt arbete är du strategisk och utvecklingsfokuserad, och inser vikten av att ständigt söka nya arbetssätt och modeller för att möta marknadens önskemål på bästa sätt.

Kontaktperson

Den här rekryteringen gör Itab i samarbete med Manpower.

Du söker tjänsten genom att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev. Sök tjänsten så snart som möjligt. Uppdraget kan för rätt person leda till fast anställning.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Richard Lindström på 0910-58 66 93 eller e-mail: [email protected] Visa mindre

Djurskötare till mjölkgård

Har du djurintresse och erfarenhet av lantbruk? Då kan det vara dig vi söker! Ersmarksgården är en mjölkgård två mil från Skellefteå. Vi har mjölkning med två robotar och en mindre uppbunden besättning. På gården finns drygt 500 djur varav 230 mjölkkor. Då en av våra fyra djurskötare kommer att sluta söker vi en ny medarbetare. Vi söker dig med genuint djurintresse och vana att hantera stora djur. Har du erfarenhet av kor är det ett plus. Även vana att... Visa mer
Har du djurintresse och erfarenhet av lantbruk? Då kan det vara dig vi söker!

Ersmarksgården är en mjölkgård två mil från Skellefteå. Vi har mjölkning med två robotar och en mindre uppbunden besättning. På gården finns drygt 500 djur varav 230 mjölkkor.

Då en av våra fyra djurskötare kommer att sluta söker vi en ny medarbetare.
Vi söker dig med genuint djurintresse och vana att hantera stora djur. Har du erfarenhet av kor är det ett plus. Även vana att köra lastare hamnar på pluskontot. Du har god initiativförmåga och är inte rädd för att hugga i. Här finns alltid något att göra. Du kan jobba både ensam och i grupp.
Förutom återkommande sysslor som mjölkning och utfodring är arbetet varierande. Det krävs flexibilitet och förmåga att hantera oförutsedda händelser som uppkommer vid arbete med djur.
Mycket på gården är mekaniserat men tunga moment förekommer och det krävs god fysik för att klara jobbet.

Du behöver behärska svenska och/eller engelska på sådant sätt att kommunikation inte är något problem.
Körkort och bil behövs för att komma till jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Varierande arbetstider; morgon/kväll. Helgarbete ingår. Lön enligt avtal. Tillträde enligt överenskommelse. Rekryterings kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinförare till mjölkgård

Är du mekaniskt lagd och har god traktor- och lastmaskinsvana? Har du dessutom svetskompetens? Då kan det vara dig vi söker! Ersmarksgården är en mjölkgård utanför Skellefteå med 540 nötdjur varav 230 mjölkande. Vall, spannmål och potatis odlas på 500 hektar. Vi söker ytterligare en händig medarbetare för underhåll och reparationer under vinterhalvåret och körning och övrigt arbete under odlingssäsongen. Här finns alltid något att göra och arbetsuppgifte... Visa mer
Är du mekaniskt lagd och har god traktor- och lastmaskinsvana?
Har du dessutom svetskompetens? Då kan det vara dig vi söker!

Ersmarksgården är en mjölkgård utanför Skellefteå med 540 nötdjur varav 230 mjölkande. Vall, spannmål och potatis odlas på 500 hektar.
Vi söker ytterligare en händig medarbetare för underhåll och reparationer under vinterhalvåret och körning och övrigt arbete under odlingssäsongen. Här finns alltid något att göra och arbetsuppgifterna varierar efter behov.
Vi söker en arbetsvillig person som inte är rädd att hugga i.

Eftersom jobbet kommer att innebära viss hantering av och omkring djuren behöver du känna dig trygg med detta.
Vi söker dig med god social kompetens och god initiativförmåga. Du klarar både att jobba ensam och i grupp. Du behöver behärska svenska och/eller engelska på sådant sätt att kommunikation inte är något problem. God fysik är en förutsättning för att klara jobbet. Körkort och bil krävs för att ta sig till arbetsplatsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Lön enligt avtal. Tillträde enligt överenskommelse dock senast mars 2022. Rekrytering kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Farmworker

I am looking for you that has experience of dairy cows. We have about 165 cows that we milk in a carousell 3 times/day. Your job will be milking and feeding cows and also other common jobs that can appear on a dairy farm. Visa mer
I am looking for you that has experience of dairy cows. We have about 165 cows that we milk in a carousell 3 times/day. Your job will be milking and feeding cows and also other common jobs that can appear on a dairy farm. Visa mindre

Skogsarbetare

Ansök    Maj 27    Konsultia AB    Skogsarbetare, röjning
Om kundföretaget Nu söker vi Skogsarbetare för kommande uppdrag. Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet inom underhållsröjning och kan arbeta självständigt eller i grupp. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat som Skogsarbetare. Mer information ges vid en eventuell intervju. Behörighet Röjsågskort Klass RA RB är ett krav Din profil För oss är din pe... Visa mer
Om kundföretaget

Nu söker vi Skogsarbetare för kommande uppdrag.

Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos kund.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet inom underhållsröjning och kan arbeta självständigt eller i grupp. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat som Skogsarbetare. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Behörighet Röjsågskort Klass RA RB är ett krav


Din profil

För oss är din personlighet viktig. Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt. En positiv attityd, engagemang och viljan att lära sig nytt är egenskaper som vi värderar högt.

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Markarbetare till Ghost Competence

Skellefteå växer kraftigt och därför söker vi ett antal markarbetare för att täcka våra kunders behov inom bygg och anläggning. Det här kan vara chansen till en framtida karriär inom en glödhet bransch om du visar upp en hög arbetsmoral. De vi söker kommer jobba som konsulter hos oss vilket innebär att du blir en del av Ghost Competence. Vi vill att du ska känna dig bekväm och harmonisk i din anställning hos oss. Vi erbjuder därför alla anställda de fö... Visa mer
Skellefteå växer kraftigt och därför söker vi ett antal markarbetare för att täcka våra kunders behov inom bygg och anläggning.
Det här kan vara chansen till en framtida karriär inom en glödhet bransch om du visar upp en hög arbetsmoral.

De vi söker kommer jobba som konsulter hos oss vilket innebär att du blir en del av Ghost Competence.
Vi vill att du ska känna dig bekväm och harmonisk i din anställning hos oss. Vi erbjuder därför alla anställda de förmåner och verktyg som krävs för att lyckas.

Du får en marknadsmässig lön inkl. pensionsavsättning då vi är anslutna till gällande kollektivavtal. Som anställd konsult på Ghost Competence får du också en personlig coach som hjälper dig med frågor och funderingar som dyker upp så du kan känna dig trygg under anställningen.

För mer information om vad det innebär att jobba hos oss gå in på www.ghostcompetence.se


Dina arbetsuppgifter
I rollen som markarbetare kommer du att arbeta med:

• Markarbeten för grundläggning
• Plattläggning
• Justering för asfaltering

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt


Vi söker dig som
Har möjlighet att arbeta heltid under en tidsbegränsad period. Du trivs att arbeta
fysiskt och har lätt för att samarbeta med andra. Har du tidigare erfarenhet av
mark och anläggningsarbeten och yrkesbevis är det meriterande men inget krav. Erfarenhet av ritningsläsning, utsättning, VA, rörläggning samt sten- och plattsättning är ett extra plus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och inte är rädd för att ta egna initiativ för att lösa arbetsuppgiften.

B – körkort är ett krav.

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tidsbegränsad anställning – Timlön
ORT: Skellefteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-09-26

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss, [email protected]
Sök jobbet genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida. Visa mindre

Greenkeeper/vaktmästare till Skellefteå Discgolf

Ansök    Maj 19    Ghost Competence AB    Trädgårdsförman
Skellefteå Discgolf är en ideell idrottsförening som driver discgolfbanan i Bergsbyn. Discgolfterminalen anses vara en av världens bästa och mest välskötta discgolfbanor, så vi är oerhört stolta över den. Flest besökare har vi vanligtvis under sommarmånaderna; juni, juli och augusti. Nu söker vi en greenkeeper/vaktmästare som kan sköta om banan under dessa månader. Uppdraget är en del av vår bemanningsverksamhet, du kommer vara anställd av Ghost Competen... Visa mer
Skellefteå Discgolf är en ideell idrottsförening som driver discgolfbanan i Bergsbyn. Discgolfterminalen anses vara en av världens bästa och mest välskötta discgolfbanor, så vi är oerhört stolta över den. Flest besökare har vi vanligtvis under sommarmånaderna; juni, juli och augusti. Nu söker vi en greenkeeper/vaktmästare som kan sköta om banan under dessa månader.

Uppdraget är en del av vår bemanningsverksamhet, du kommer vara anställd av Ghost Competence men jobba hos Skellefteå Discgolf.

All kontakt gällande tjänsten ska gå via Ghost Competence.


Dina arbetsuppgifter
Det åligger vaktmästaren/greenkeepern att;

•sköta discgolfbanan, drivingrange och andra skötselområden enligt instruktioner. Merparten av arbetet är gräsklippning.
•sköta bevattningsanläggningar, fordon, maskiner och annan utrustning enligt fastställda instruktioner.
•sköta klubbens fastigheter, dess omgivning enligt anvisningar.
•sköta underhållet av vägar och parkeringsplatser enligt uppgjorda instruktioner.
•rapportera till styrelsen om skador eller annat misstänkt observeras på maskiner, banan, bevattningsanläggning eller andra områden rörande banan/fastigheter.
•deltaga och engagera sig i klubbens förslag till investeringar/förbättringar för banan och maskiner.
•deltaga i handhavandet av utbildning rörande maskiner.
•vara insatt i organisationens säkerhetspolicy och därmed använda den skyddsutrustning som krävs för arbetet som skall utföras. (skyddsskor, hörselkåpor, skyddsmask etc.)
•representera klubben och handleda feriejobbare


Vi söker dig som
Det är önskvärt att sökande har tidigare erfarenhet av markskötsel, gräsklippning, trädfällning med motorsåg och underhåll av maskiner.

Jobbet är till största delen ensamarbete så du bör vara självgående och kunna lösa uppkomna problem på stående fot.

Erfarenhet av att vara ledare/handledare är också önskvärt.

B körkort och utdrag ur belastningsregistret är ett krav.

Arbetet är schemalagt dagtid om inte annat är överenskommet, sommarjobb fram till 27/8

Välkommen med din ansökan!Fakta
START: Så snart som möljigt, senast 11/6

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid via Ghost Competence

ORT: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-05--30

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Om oss

Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se Visa mindre

Skellefteå växer, så även vi på Ghost Competence

Skellefteå växer kraftigt och därför söker vi ett stort antal markarbetare för att täcka våra kunders behov inom bygg och anläggning. Det här kan vara chansen till en framtida karriär inom en glödhet bransch om du visar upp en hög arbetsmoral. De vi söker kommer jobba som konsulter hos oss vilket innebär att du blir en del av Ghost Competence. Vi vill att du ska känna dig bekväm och harmonisk i din anställning hos oss. Vi erbjuder därför alla anställda d... Visa mer
Skellefteå växer kraftigt och därför söker vi ett stort antal markarbetare för att täcka våra kunders behov inom bygg och anläggning. Det här kan vara chansen till en framtida karriär inom en glödhet bransch om du visar upp en hög arbetsmoral.

De vi söker kommer jobba som konsulter hos oss vilket innebär att du blir en del av Ghost Competence. Vi vill att du ska känna dig bekväm och harmonisk i din anställning hos oss. Vi erbjuder därför alla anställda de förmåner och verktyg som krävs för att lyckas.

Du får en marknadsmässig lön inkl. pensionsavsättning då vi är anslutna till gällande kollektivavtal. Som anställd konsult på Ghost Competence får du också en personlig coach som hjälper dig med frågor och funderingar som dyker upp så du kan känna dig trygg under anställningen.

För mer information om vad det innebär att jobba hos oss gå in på www.ghostcompetence.se


Dina arbetsuppgifter
I rollen som markarbetare kommer du att arbeta med:

• Markarbeten för grundläggning
• Plattläggning
• Justering för asfaltering

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt


Vi söker dig som
Har möjlighet att arbeta heltid under en tidsbegränsad period. Du trivs att arbeta
fysiskt och har lätt för att samarbeta med andra. Har du tidigare erfarenhet av
mark och anläggningsarbeten och yrkesbevis är det meriterande men inget krav. Erfarenhet av ritningsläsning, utsättning, VA, rörläggning samt sten- och plattsättning är ett extra plus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och inte är rädd för att ta egna initiativ för att lösa arbetsuppgiften.

B – körkort är ett krav.

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tidsbegränsad anställning – minst 4mån
ORT: Skellefteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-06-13

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss, [email protected] eller [email protected]
Sök jobbet genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida. Visa mindre

Skellefteå växer, så även vi på Ghost Competence

Skellefteå växer kraftigt och därför söker vi ett stort antal markarbetare för att täcka våra kunders behov inom bygg och anläggning. Det här kan vara chansen till en framtida karriär inom en glödhet bransch om du visar upp en hög arbetsmoral. De vi söker kommer jobba som konsulter hos oss vilket innebär att du blir en del av Ghost Competence. Vi vill att du ska känna dig bekväm och harmonisk i din anställning hos oss. Vi erbjuder därför alla anställda d... Visa mer
Skellefteå växer kraftigt och därför söker vi ett stort antal markarbetare för att täcka våra kunders behov inom bygg och anläggning. Det här kan vara chansen till en framtida karriär inom en glödhet bransch om du visar upp en hög arbetsmoral.

De vi söker kommer jobba som konsulter hos oss vilket innebär att du blir en del av Ghost Competence. Vi vill att du ska känna dig bekväm och harmonisk i din anställning hos oss. Vi erbjuder därför alla anställda de förmåner och verktyg som krävs för att lyckas.

Du får en marknadsmässig lön inkl. pensionsavsättning då vi är anslutna till gällande kollektivavtal. Som anställd konsult på Ghost Competence får du också en personlig coach som hjälper dig med frågor och funderingar som dyker upp så du kan känna dig trygg under anställningen.

För mer information om vad det innebär att jobba hos oss gå in på www.ghostcompetence.se


Dina arbetsuppgifter
I rollen som markarbetare kommer du att arbeta med:

• Markarbeten för grundläggning
• Plattläggning
• Justering för asfaltering

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt


Vi söker dig som
Har möjlighet att arbeta heltid under en tidsbegränsad period. Du trivs att arbeta
fysiskt och har lätt för att samarbeta med andra. Har du tidigare erfarenhet av
mark och anläggningsarbeten och yrkesbevis är det meriterande men inget krav. Erfarenhet av ritningsläsning, utsättning, VA, rörläggning samt sten- och plattsättning är ett extra plus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och inte är rädd för att ta egna initiativ för att lösa arbetsuppgiften.

B – körkort är ett krav.

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tidsbegränsad anställning – minst 4mån
ORT: Skellefteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-05-24

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss, [email protected] eller [email protected]
Sök jobbet genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida. Visa mindre

Traktorförare lantbruk

Ersmarksgården är en mjölkgård med 220 kor, vall-, spannmål- och potatisodling. Vi söker en medarbetare som förutom traktorkörning utför de varierande uppgifter som finns på gården exempelvis service och underhåll av maskiner och byggnader. Traktorvana, erfarenhet av jordbruksarbete och att kunna svetsa är meriterande. Visa mer
Ersmarksgården är en mjölkgård med 220 kor, vall-, spannmål- och potatisodling.
Vi söker en medarbetare som förutom traktorkörning utför de varierande uppgifter som finns på gården exempelvis service och underhåll av maskiner och byggnader.
Traktorvana, erfarenhet av jordbruksarbete och att kunna svetsa är meriterande. Visa mindre

Skellefteå växer, så även vi på Ghost CompetenceSkellefteå

Skellefteå växer kraftigt och därför söker vi ett stort antal markarbetare för att täcka våra kunders behov inom bygg och anläggning. Det här kan vara chansen till en framtida karriär inom en glödhet bransch om du visar upp en hög arbetsmoral. De vi söker kommer jobba som konsulter hos oss vilket innebär att du blir en del av Ghost Competence. Vi vill att du ska känna dig bekväm och harmonisk i din anställning hos oss. Vi erbjuder därför alla anställda d... Visa mer
Skellefteå växer kraftigt och därför söker vi ett stort antal markarbetare för att täcka våra kunders behov inom bygg och anläggning. Det här kan vara chansen till en framtida karriär inom en glödhet bransch om du visar upp en hög arbetsmoral.

De vi söker kommer jobba som konsulter hos oss vilket innebär att du blir en del av Ghost Competence. Vi vill att du ska känna dig bekväm och harmonisk i din anställning hos oss. Vi erbjuder därför alla anställda de förmåner och verktyg som krävs för att lyckas.

Du får en marknadsmässig lön inkl. pensionsavsättning då vi är anslutna till gällande kollektivavtal. Som anställd konsult på Ghost Competence får du också en personlig coach som hjälper dig med frågor och funderingar som dyker upp så du kan känna dig trygg under anställningen.

För mer information om vad det innebär att jobba hos oss gå in på www.ghostcompetence.se


Dina arbetsuppgifter
I rollen som markarbetare kommer du att arbeta med:

• Markarbeten för grundläggning
• Plattläggning
• Justering för asfaltering

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt


Vi söker dig som
Har möjlighet att arbeta heltid under en tidsbegränsad period. Du trivs att arbeta
fysiskt och har lätt för att samarbeta med andra. Har du tidigare erfarenhet av
mark och anläggningsarbeten och yrkesbevis är det meriterande men inget krav. Erfarenhet av ritningsläsning, utsättning, VA, rörläggning samt sten- och plattsättning är ett extra plus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och inte är rädd för att ta egna initiativ för att lösa arbetsuppgiften.

B – körkort är ett krav.

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tidsbegränsad anställning – minst 4mån
ORT: Skellefteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-05-24

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss, [email protected] eller [email protected]
Sök jobbet genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida. Visa mindre

URVAL MER MAT - FLER JOBB: Djurskötare/mejeri

Ansök    Mar 5    Myrstacken AB    Djurskötare, mjölk
Svedjan ost är ett företag som bedriver en verksamhet från primärproduktion till förädling. De önskar en person till att börja med på 50 % men som kommer gå upp i tid längre fram. Personen behöver inte körkort, kan samåka, men bra om den har Börja med en kort praktik innan anställning, för att prova på, då det är så många moment i jobbet Anställningen är till att börja med på 50 % men som kommer öka med tiden Kravet är att man ska ha ett djurintresse M... Visa mer
Svedjan ost är ett företag som bedriver en verksamhet från primärproduktion till förädling.
De önskar en person till att börja med på 50 % men som kommer gå upp i tid längre fram.

Personen behöver inte körkort, kan samåka, men bra om den har

Börja med en kort praktik innan anställning, för att prova på, då det är så många moment i jobbet

Anställningen är till att börja med på 50 % men som kommer öka med tiden

Kravet är att man ska ha ett djurintresse
Man måste även ha god fysik

Resten kan dom lära upp bara man är intresserad Visa mindre

Banpersonal

Ansök    Feb 7    Skellefteå Golf AB    Golfbanearbetare
Skellefteå Golfklubb söker banpersonal säsongen 2021 Skellefteå GK startade sin verksamhet 1967 och är idag en klassisk klubb med ca 1600 medlemmar. Anläggningen innefattar 27 hål, 9 håls Pay&Play; korthålsbana, övningsområden, restaurang, shop, konferens och vandrarhem. En klubb med en fantastisk framåtanda i en stad som växer och som erbjuder ett rikt sport-, kultur- och restaurangliv. Arbetet med banskötsel på Skellefteå GK är ett mycket varierat och t... Visa mer
Skellefteå Golfklubb söker banpersonal säsongen 2021
Skellefteå GK startade sin verksamhet 1967 och är idag en klassisk klubb med ca 1600 medlemmar. Anläggningen innefattar 27 hål, 9 håls Pay&Play; korthålsbana, övningsområden, restaurang, shop, konferens och vandrarhem. En klubb med en fantastisk framåtanda i en stad som växer och som erbjuder ett rikt sport-, kultur- och restaurangliv.
Arbetet med banskötsel på Skellefteå GK är ett mycket varierat och trivsamt arbete där du får vara del av ett lag som tillsammans arbetar för att få våra banor i bästa skick. Vi strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla oss, både som arbetsplats och som anläggning.
Vi söker dig som är:
- Mångsidig
- Kan jobba både självständigt och i grupp
- Målmedveten
- Maskinintresse
- SGFs utbildning i banskötsel eller likvärdigt är meriterande
- Intresse för golf
- Har B-körkort
- Motorsågskörkort klass AB och röjsågskörkort är ett plus
Vi erbjuder en bra arbetsplats med hög trivsel och utvecklingsmöjligheter. Vi har en stor maskinpark som succesivt byts ut till Toro samt en modern och rymlig verkstad.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till [email protected] Vid frågor vänligen kontakta banchef Daniel Evertsson på 070-543 10 43. Visa mindre

Sommarjobb Parkarbetare

Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden. - Byske, Kåge, Jörn - Bureå, Burträsk, Lövånger - Centralorten, Skelleftedalen, Boliden Inför sommaren 2021 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta. ARBETSUPPGIFTER Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera... Visa mer
Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun.

Vår verksamhet är indelad i följande områden.
- Byske, Kåge, Jörn
- Bureå, Burträsk, Lövånger
- Centralorten, Skelleftedalen, Boliden

Inför sommaren 2021 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, plantering och vattning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har erfarenhet eller utbildning inom parkverksamhet. Det är ett krav att du har fyllt 18 år och att du har körkort.

Du är ansvarstagande och driven och du trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du har god social förmåga, en lösningsorienterad inställning och kommunicerar på ett bra sätt med dina uppdragsgivare, kunder och medarbetare.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Farmworker

I am looking for you that has experience of dairy cows. We have about 165 cows (organic) that we milk 3times/day in a 24 carousell from DeLaval. The job will be a mix of working with cows, drive tractors, reparing machines and buildings so you must have experience of all theese jobs. You will work both alone and together with other people. We grow about 430 hektar with a mix of grass, grain for combine and wholecrop. I can offer you a room at the farm. S... Visa mer
I am looking for you that has experience of dairy cows. We have about 165 cows (organic) that we milk 3times/day in a 24 carousell from DeLaval. The job will be a mix of working with cows, drive tractors, reparing machines and buildings so you must have experience of all theese jobs. You will work both alone and together with other people. We grow about 430 hektar with a mix of grass, grain for combine and wholecrop.


I can offer you a room at the farm. Salary, acessday and other stuff we can talk about Visa mindre

Test Skuggannons nr2

Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden. - Byske, Kåge, Jörn - Bureå, Burträsk, Lövånger - Centralorten, Skelleftehamn, Ursviken, Boliden Inför sommaren 2020 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta. ARBETSUPPGIFTER Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden ... Visa mer
Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden.

- Byske, Kåge, Jörn
- Bureå, Burträsk, Lövånger
- Centralorten, Skelleftehamn, Ursviken, Boliden

Inför sommaren 2020 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, plantering och vattning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har erfarenhet eller utbildning inom parkverksamhet. Det är ett krav att du har fyllt 18 år och att du har körkort.

Du är ansvarstagande och driven och du trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du har god social förmåga, en lösningsorienterad inställning och kommunicerar på ett bra sätt med dina uppdragsgivare, kunder och medarbetare.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kontrollant inom skogsvård

Ansök    Dec 16    Magnus Thor AB    Arbetsledare, skogsbruk
Magnus Thor AB startade sin verksamhet 2009 och är idag Sveriges största entreprenör inom skogsvård. Företaget har i dag 16 fast anställda, och under säsong cirka 110 röjare och 140 plantörer. Våra huvudsakliga uppdrag finns inom röjning, markberedning, plantering och grotskotning men även andra uppdrag såsom viltbehandling och kottplockning på plantage. Vi söker dig som är erfaren röjare och som kan jobba självständigt under ansvar. Tjänsten som kontrolla... Visa mer
Magnus Thor AB startade sin verksamhet 2009 och är idag Sveriges största entreprenör inom skogsvård. Företaget har i dag 16 fast anställda, och under säsong cirka 110 röjare och 140 plantörer. Våra huvudsakliga uppdrag finns inom röjning, markberedning, plantering och grotskotning men även andra uppdrag såsom viltbehandling och kottplockning på plantage.
Vi söker dig som är erfaren röjare och som kan jobba självständigt under ansvar. Tjänsten som kontrollant ställer stora krav på dig att kunna planera och organisera arbetet. Uppgiften kräver vidare förmåga att kvalitets- och produktionskrav efterföljs. Färdigheter att läsa karta och röra sig i fält. Du bör även ha god datorvana då väldigt mycket av rapporteringen sker via dator över Internet.


Erfarenhet av röjningsarbete med röjsåg och arbetsledning är meriterande. B-körkort samt behärskande av engelska i tal och skrift är ett absolut krav. Behärskande av svenska är en merit. Inför säsongen våren 2021 behöver vi förstärka vår organisation inom röjning. Vi söker därför en kontrollant som kan assistera vår arbetsledare.


Arbetet innebär att arbeta med kontroll och uppföljning av objekt enligt instruktioner. Arbetet involverar även en hel del bilkörande då du kommer röra dig över ett ganska stort geografiskt område. Huvuddelen av arbetstiden tillbringar du förstås i fält, men du kommer även att behöva arbeta en hel del administrativt med framförallt rapportering och uppföljningar framför skärmen. Området som uppdraget finns i är inom en 20 mils radie kring Skellefteå.
Anställningen avser barmarksperioden. Visa mindre

Skogsarbetare i Västerbotten

Ansök    Dec 16    Magnus Thor AB    Skogsarbetare, röjning
Magnus Thor AB är ett skogsvårdsföretag som utför uppdrag inom röjning, plantering, markberedning och grotskotning. Inom röjning har vi ca 110 st säsongsarbetare. Våra kunder är de stora skogsbolagen, kraftnätbolag och trafikverket. Du behöver ha en positiv attityd, lätt för att kommunicera samt arbeta tillsammans med andra. Arbetet ställer även stora krav på god fysik. Det är en fördel om du har röjsågskörkort samt B-körkort. Vi söker skogsröjare för våra... Visa mer
Magnus Thor AB är ett skogsvårdsföretag som utför uppdrag inom röjning, plantering, markberedning och grotskotning. Inom röjning har vi ca 110 st säsongsarbetare. Våra kunder är de stora skogsbolagen, kraftnätbolag och trafikverket. Du behöver ha en positiv attityd, lätt för att kommunicera samt arbeta tillsammans med andra. Arbetet ställer även stora krav på god fysik. Det är en fördel om du har röjsågskörkort samt B-körkort. Vi söker skogsröjare för våra uppdrag i Västerbottenområdet. Du behöver ha goda kunskaper i engelska. Du kommer att ingå i en grupp erfarna röjare med ett nära samarbete med produktionsledare som ger dig instruktioner.
Anställningen gäller barmarksperioden. Visa mindre

Arbetsledare Naturnära jobb Västerbottens län

Ansök    Maj 20    Skogsstyrelsen    Arbetsledare, skogsbruk
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivite... Visa mer
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.
Beskrivning
Skogsstyrelsen bedriver från och med 2020 på uppdrag av regeringen och i samarbete med andra myndigheter så kallade Naturnära jobb.

Dessa arbeten riktar sig till personer som omfattas av arbetsmarknadsåtgärder. Naturnära jobb innebär samhällsnyttiga arbetsuppgifter i skog och mark.

Vill du bidra till människors utveckling?

Vi söker 1- 2 arbetsledare till Skellefteå.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare planerar, utvecklar och leder du arbetet för 15–20 medarbetare. I gruppen kan ingå 1–2 lagbasar som utgör ett stöd för arbetsledaren i den dagliga arbetsledningen. Som stöd för arbetsledaren finns samordnare som håller ihop arbetet och matchningsresurser som arbetar med individens utveckling och framtid.

Största delen av arbetet sker i fält och vanliga arbetsuppgifter för arbetslagen kan exempelvis vara att utföra röjning för att förstärka och underhålla natur och kulturvärden, åtgärder för att öka allmänhetens tillgänglighet till tätortsnära skogar och naturreservat, frihuggning av grova träd, återställning av betesmarker, inventering av till exempel vattentrummor samt enklare snickeriarbeten. Utbildning av olika slag utgör en stor del av verksamheten.

Arbetsledaren ansvarar också för viss administration som till exempel tidredovisning. Därutöver ska arbetsledaren säkerställa att regler och anvisningar för arbetet följs samt ha förmåga att utveckla människor med olika förutsättningar.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av arbetsledning eller handledning av personer som behöver stort stöd i sin utveckling och hjälp med integrering på arbetsmarknaden.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som god kommunikations- och samarbetsförmåga samt förmåga att strukturera, organisera och driva arbetet framåt. Du ska trivas med varierande arbetsuppgifter, i första hand utomhus och ha ett praktiskt handlag. 

Erfarenhet av röj- och motorsågsarbete samt arbeten inom skyddade områden som natur- och kulturreservat är meriterande.

Det är meriterande om du talar och skriver något mer språk utöver svenska och engelska som t ex. arabiska, somaliska, dari, pashto och tigrinja.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Tillsvidareanställning.

Vi tillämpar provanställning, individuell lönesättning och förtroendearbetstid.

Omfattning 100%

Tillträde 2020-08-17 eller enligt överenskommelse.

Stationeringsort: Skellefteå.

Kontaktperson, Enes Catibusic 0950-576968, Carina Jensen 090-158345,

Johan Renström 0910-438401

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Mekaniker/chaufför till lantbruk

Söker nu en ny medarbetare till vår ekologiska mjölkgård. Vi odlar 430ha, fördelat på ca 50/50 vall och spannmål. Vi har utöver den egna odlingen även lite entreprenadkörning där vi hackar gräs/helsäd åt fler gårdar. Du bör ha ett maskinintresse då du kommer ha hand om service/underhåll och reparationer. Vi förfogar över en relativt stor och välutrustad verkstad. Du är framåt och kan ta eget ansvar och planera ditt jobb själv. Visa mer
Söker nu en ny medarbetare till vår ekologiska mjölkgård. Vi odlar 430ha, fördelat på ca 50/50 vall och spannmål. Vi har utöver den egna odlingen även lite entreprenadkörning där vi hackar gräs/helsäd åt fler gårdar.


Du bör ha ett maskinintresse då du kommer ha hand om service/underhåll och reparationer. Vi förfogar över en relativt stor och välutrustad verkstad.


Du är framåt och kan ta eget ansvar och planera ditt jobb själv. Visa mindre

Maskinförare för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter Vi söker nu maskinförare för kommande uppdrag till vår kund i Skellefteå. Som maskinförare kommer dina arbetsuppgifter att variera, men i det stora hela kommer du köra maskin ute i produktion. Så viktigt är att du har vana av att köra olika typer av maskiner. Har du frågor? Vänligen kontakta Emelie Book på 072-517 26 18, eller Greta Lundqvist på 072-517 26 80 så berättar vi mer. Din profil Vi ser att du som person är drivande fram... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu maskinförare för kommande uppdrag till vår kund i Skellefteå.

Som maskinförare kommer dina arbetsuppgifter att variera, men i det stora hela kommer du köra maskin ute i produktion. Så viktigt är att du har vana av att köra olika typer av maskiner.

Har du frågor? Vänligen kontakta Emelie Book på 072-517 26 18, eller Greta Lundqvist på 072-517 26 80 så berättar vi mer.


Din profil
Vi ser att du som person är drivande framåt i ditt arbete, är samarbetsvillig och har lätt att arbeta självständigt, men även tillsammans med dina kollegor.

Utöver detta är du strukturerad, ordningsam och positiv som person.

Övrig information
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Kort för hjullastare och truck är ett krav.

Vi kommer intervjua löpande och rekryteringsprocessen kommer börja redan nästa vecka (v. 49), så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Djurskötare

Stenvallen Lantbruk AB söker djurskötare. I arbetsuppgifter ingår mjölkning, utfodring, rengöring, kalvskötsel, brunstpassning. Vi söker dig som är driven, gärna med erfarenhet inom yrket eller någon sorts utbildning. du som gillar att både jobba fysiskt och som gillar ansvar. Har ett gott humör och som gillar renlighet. Gillar att arbeta och umgås med stora djur. Låter det här som något för dig? hör av dig via mail så kontaktar vi dig. Jon Stenvall Stenva... Visa mer
Stenvallen Lantbruk AB söker djurskötare.
I arbetsuppgifter ingår mjölkning, utfodring, rengöring, kalvskötsel, brunstpassning.
Vi söker dig som är driven, gärna med erfarenhet inom yrket eller någon sorts utbildning. du som gillar att både jobba fysiskt och som gillar ansvar. Har ett gott humör och som gillar renlighet. Gillar att arbeta och umgås med stora djur.
Låter det här som något för dig? hör av dig via mail så kontaktar vi dig.
Jon Stenvall
Stenvallen Lantbruk AB Visa mindre

Traktorförare till Ersmarksgården

Ersmarksgården är en mjölkgård i norra Västerbotten. Vi odlar spannmål, vall och potatis. Inför odlingssäsongen söker vi medarbetare för framför allt traktorkörning. Erfarenhet av arbete på lantbruk och traktorvana är meriterande. Visa mer
Ersmarksgården är en mjölkgård i norra Västerbotten. Vi odlar spannmål, vall och potatis. Inför odlingssäsongen söker vi medarbetare för framför allt traktorkörning.


Erfarenhet av arbete på lantbruk och traktorvana är meriterande. Visa mindre

Fiskodlare till Skellefteå

Ansök    Maj 11    OnePartnerGroup Umeå AB    Fiskodlare
Statkraft söker nu en Fiskodlare till Kvistforsens fiskodling i Skellefteå. Placeringsort Kvistforsen, Skellefteå kommun. Om Statkraft: Statkraft är ett ledande företag inom vattenkraft internationellt, Europas största leverantör av förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar vattenkraft, vindkraft, solkraft, gaskraft och levererar fjärrvärme. Statkraft är ett globalt företag inom energihandel och har 3600 anställda i 16 ... Visa mer
Statkraft söker nu en Fiskodlare till Kvistforsens fiskodling i Skellefteå. Placeringsort Kvistforsen, Skellefteå kommun.

Om Statkraft:
Statkraft är ett ledande företag inom vattenkraft internationellt, Europas största leverantör av förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar vattenkraft, vindkraft, solkraft, gaskraft och levererar fjärrvärme. Statkraft är ett globalt företag inom energihandel och har 3600 anställda i 16 länder.

Om tjänsten:
För närvarande jobbar en fiskodlare på anläggningen som varje år odlar upp och producerar ca 155 000 nya laxar och havsöringar. Organisationen ska nu utökas med ytterligare en person. Odlingen är en del av kraftverket Kvistforsens verksamhet och ingår i Ume-Skellefteälvens kraftverksgrupp med 12 anställda.  

Rollen: 
Du kommer tillsammans med din kollega på plats odla upp lax och havsöring från s k kramning och befruktning och genom hela odlingsprocessen med sortering, matning och dokumentation till den slutliga utsättningen. Du är företagets expert i fiskefrågor vid dialog med myndigheter och andra externa intressenter och ansvarar genom detta arbete för att Skellefteälvens fiskart av lax och havsöring bevaras för kommande generationer framöver. 

Du behöver lära känna fisken och utveckla ett seende för hur den mår samt ha en förmåga att ge den en god omvårdnad under hela processen. Arbetet är till stor del rutinstyrt där det krävs att du är noggrann och strukturerad. Att hantera levande djur kräver också ett speciellt handlag och intresse så erfarenhet av liknande jobb eller miljöer kommer väga tungt i rekryteringen.

Allt arbete dokumenteras och följs upp löpande både digitalt och via andra system. Regelbundna kontroller och besök av organisationer kopplat till fiskodlingen kräver också skicklighet i muntlig och skriftlig kommunikation.

Du blir delaktig i de forskningsprojekt som genomförs på fiskodlingen och får utifrån den senaste forskningen, analysera och förbättra processerna i samråd med kollegor, ansvarig chef och kontrollmyndigheter. 

Din profil:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för djur och natur kombinerat med ett stort tålamod och en fingertoppskänsla för denna typ av storskaliga akvarieskötsel. En utbildning inom biologi och arbete inom den gröna näringen är meriterande. Specifik utbildning, erfarenhet och kunskap inom just fiskodling är inget krav men förstås också mycket meriterande.

Du trivs med rutiner och löpande dokumentation och har med fördel jobbat med liknande rutinmässiga uppgifter tidigare. Du är en nyfiken person som gillar att vara påläst och som gärna utmanar gällande rutiner för att på så sätt utveckla processen i anläggningen på ett driftsäkert sätt.

Slutförd gymnasieutbildning är ett krav samt goda kunskaper inom svenska och engelska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Då arbetsområdet sträcker sig över ett stort geografiskt område är även körkort ett krav. 

Statkraft erbjuder: Yrkesmässig och personlig utveckling i en koncern under stark tillväxt.
En verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande.
En arbetsmiljö som önskar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund.
Förmånliga villkor och anställningsförhållanden.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Andreas Lindqvist, OnePartnerGroup 073- 413 06 11. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag, sista ansökningsdag 2020-06-06.
Vid frågor om tjänsten kontakta
Sture Andersson, Drift och Underhållschef 070 324 93 56
Roger Holmqvist, Facklig representant Unionen 070- 316 12 29 Visa mindre

Sommarjobb parkarbetare

Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden. - Byske, Kåge, Jörn - Bureå, Burträsk, Lövånger - Centralorten, Skelleftehamn, Ursviken, Boliden Inför sommaren 2020 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta. ARBETSUPPGIFTER Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden ... Visa mer
Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden.

- Byske, Kåge, Jörn
- Bureå, Burträsk, Lövånger
- Centralorten, Skelleftehamn, Ursviken, Boliden

Inför sommaren 2020 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, plantering och vattning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har erfarenhet eller utbildning inom parkverksamhet. Det är ett krav att du har fyllt 18 år och att du har körkort.

Du är ansvarstagande och driven och du trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du har god social förmåga, en lösningsorienterad inställning och kommunicerar på ett bra sätt med dina uppdragsgivare, kunder och medarbetare.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sommarjobba som kyrkogårdsarbetare 2020

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete i en lärande organisation och ser fram emot att få välkomna nya medarbetare som vill vara med och sköta våra utomhusmiljöer. Vi arbetar med tillgängliga utomhusmiljöer Våra utomhusmiljöer är ett kulturarv som utvecklas och besöks av allt fler människor. Alla har tillträde till våra utomhusmiljöer på kyrkogårdar, runt kyrkor och andra fastigheter exempelvis Kyrkholmens café och Tuvagården.  Som kyrkogårdsarbetare får ... Visa mer
Vi erbjuder ett meningsfullt arbete i en lärande organisation och ser fram emot att få välkomna nya medarbetare som vill vara med och sköta våra utomhusmiljöer.

Vi arbetar med tillgängliga utomhusmiljöer
Våra utomhusmiljöer är ett kulturarv som utvecklas och besöks av allt fler människor. Alla har tillträde till våra utomhusmiljöer på kyrkogårdar, runt kyrkor och andra fastigheter exempelvis Kyrkholmens café och Tuvagården. 

Som kyrkogårdsarbetare får du hjälpa till med exempelvis plantering, gödsling, vattning, gräsklippning, beskärning och att rensa ogräs samt i förekommande fall vid gravgrävning. Som en del av en helhet kan arbete i flera utomhusmiljöer i pastoratet förekomma.

 

Vi samlar engagerade medarbetare
För att vi ska få ett gott samarbete är det viktigt att vi gör en bra matchning. Därför söker vi dig med ett intresse av park- och trädgårdsskötsel samt av att möta en mångfald av människor som besöker våra utomhusmiljöer. Det är meriterande om du har fyllt 18 år och har körkort.

Som medarbetare behöver du kunna passa tider, se vad som behöver göras, ta initiativ och få dina arbetsuppgifter slutförda. Det är ett fysiskt arbete så du behöver en god kondition och styrka. I mötet med människor från olika kulturer och med olika skäl att besöka våra utomhusmiljöer behöver du även en god empatisk förmåga att vid behov kunna bemöta denna mångfald och vara behjälplig. Det kan handla om att svara på frågor som att berätta om utomhusmiljön, ge vägbeskrivningar, visa vägen, hjälpa någon ta sig fram eller bara sitta tillsammans en stund på en parkbänk.

Naturligtvis delar du arbetsgivarens värderingar om alla människors lika värde och rättigheter.Vi välkomnar din ansökan
Vi anställer på säsong under 9 veckor från 12 juni till 14 augusti samt på ca 6 månader från 4 maj till i mitten på oktober. Placeringsorterna ligger inom hela Skellefteå pastorat så när du registrerar din ansökan får du ange vilket område du är intresserad av; Byske-Fällfors församling, Kågedalens församling, Alhem, Skellefteå norra (Lands), Skellefteå södra (Lund och Sunnanå) och Jörn-Bolidens församling.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som främjar mångfald och välkomnar dig att registrera din ansökan genom att svara på våra frågor senast söndag 1 mars.

Skellefteå pastorat utgörs av fem församlingar, begravnings- och fastighetsförvaltningen och ett gemensamt kansli som sköter administration. Vår bredd är vår styrka och vår önskan är att våra församlingar får vara en plats där människor möts i livet som det är.Svenska kyrkan har samhällets uppdrag att tillhandahålla begravningsplatser för både de som tillhör Svenska kyrkan och de som inte gör det. I Skellefteå pastorats begravnings- och fastighetsförvaltning är vi ett trettiotal medarbetare som arbetar året runt med fastigheter, handläggning, krematoriet, kyrkogårdar, trädgård och vaktmästeri. Under sommaren förstärker vi organisationen med säsongsanställda.

Vi undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Sommarjobba som kyrkogårdsarbetare 2020

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete i en lärande organisation och ser fram emot att få välkomna nya medarbetare som vill vara med och sköta våra utomhusmiljöer. Vi arbetar med tillgängliga utomhusmiljöer Våra utomhusmiljöer är ett kulturarv som utvecklas och besöks av allt fler människor. Alla har tillträde till våra utomhusmiljöer på kyrkogårdar, runt kyrkor och andra fastigheter exempelvis Kyrkholmens café och Tuvagården.  Som kyrkogårdsarbetare får ... Visa mer
Vi erbjuder ett meningsfullt arbete i en lärande organisation och ser fram emot att få välkomna nya medarbetare som vill vara med och sköta våra utomhusmiljöer.

Vi arbetar med tillgängliga utomhusmiljöer
Våra utomhusmiljöer är ett kulturarv som utvecklas och besöks av allt fler människor. Alla har tillträde till våra utomhusmiljöer på kyrkogårdar, runt kyrkor och andra fastigheter exempelvis Kyrkholmens café och Tuvagården. 

Som kyrkogårdsarbetare får du hjälpa till med exempelvis plantering, gödsling, vattning, gräsklippning, beskärning och att rensa ogräs samt i förekommande fall vid gravgrävning. Som en del av en helhet kan arbete i flera utomhusmiljöer i pastoratet förekomma.

 

Vi samlar engagerade medarbetare
För att vi ska få ett gott samarbete är det viktigt att vi gör en bra matchning. Därför söker vi dig med ett intresse av park- och trädgårdsskötsel samt av att möta en mångfald av människor som besöker våra utomhusmiljöer. Det är meriterande om du har fyllt 18 år och har körkort.

Som medarbetare behöver du kunna passa tider, se vad som behöver göras, ta initiativ och få dina arbetsuppgifter slutförda. Det är ett fysiskt arbete så du behöver en god kondition och styrka. I mötet med människor från olika kulturer och med olika skäl att besöka våra utomhusmiljöer behöver du även en god empatisk förmåga att vid behov kunna bemöta denna mångfald och vara behjälplig. Det kan handla om att svara på frågor som att berätta om utomhusmiljön, ge vägbeskrivningar, visa vägen, hjälpa någon ta sig fram eller bara sitta tillsammans en stund på en parkbänk.

Naturligtvis delar du arbetsgivarens värderingar om alla människors lika värde och rättigheter.Vi välkomnar din ansökan
Vi anställer på säsong under 9 veckor från 12 juni till 14 augusti samt på ca 6 månader från 4 maj till i mitten på oktober. Placeringsorterna ligger inom hela Skellefteå pastorat så när du registrerar din ansökan får du ange vilket område du är intresserad av; Byske-Fällfors församling, Kågedalens församling, Alhem, Skellefteå norra (Lands), Skellefteå södra (Lund och Sunnanå) och Jörn-Bolidens församling.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som främjar mångfald och välkomnar dig att registrera din ansökan genom att svara på våra frågor senast söndag 1 mars.

Skellefteå pastorat utgörs av fem församlingar, begravnings- och fastighetsförvaltningen och ett gemensamt kansli som sköter administration. Vår bredd är vår styrka och vår önskan är att våra församlingar får vara en plats där människor möts i livet som det är.Svenska kyrkan har samhällets uppdrag att tillhandahålla begravningsplatser för både de som tillhör Svenska kyrkan och de som inte gör det. I Skellefteå pastorats begravnings- och fastighetsförvaltning är vi ett trettiotal medarbetare som arbetar året runt med fastigheter, handläggning, krematoriet, kyrkogårdar, trädgård och vaktmästeri. Under sommaren förstärker vi organisationen med säsongsanställda.

Vi undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Test Engineer

Are you our new Test Engineer? Do you believe in deep-learning, looking at life from a new perspective, setting course for the horizon and trust in your dreams? For us at Veoneer it’s all about trust! Trust in our employees, trust in collaboration, trust in the people and the world around us. We have faith in our possibilities. We fell for big ideas and we suppose it fell for us too. In Skellefteå, we’re developing our hardware to our LiDAR system and we’... Visa mer
Are you our new Test Engineer?
Do you believe in deep-learning, looking at life from a new perspective, setting course for the horizon and trust in your dreams? For us at Veoneer it’s all about trust! Trust in our employees, trust in collaboration, trust in the people and the world around us. We have faith in our possibilities. We fell for big ideas and we suppose it fell for us too.

In Skellefteå, we’re developing our hardware to our LiDAR system and we’re specialized within opto-mechanics, mechanics and electronics. To our aid we also have a modern and fully equipped testing facility.

Our purpose-driven and curious teams are creating trust in mobility through human-centric innovation. We are today the largest pure-player in Advanced Driver Assist Systems (ADAS) and Autonomous Driving (AD). We design and manufacture products and solutions for active safety, autonomous driving, occupant protection and brake control.

So why not step out of your comfort zone, challenge yourself, innovate, learn in your everyday work and trust in your dreams!

What you'll do?
As Test Engineer you will be a part of the Engineering Validation Test team, the team responsible for testing our LiDAR systems' performance regarding specified requirements. In order to fully test that all the requirements of the product are met, you will be responsible for breaking down the requirements to test cases and define, design and build the test setups that are needed to execute the test cases on the device under test. You will work closely together with other test engineers, software developers, software testers and test operators.

At Veoneer, the teams work agile in project form and you will be part of a social and competent test team.

What you'll bring:
To succeed in this position, you need to have:

- Master's or Bachelor's degree in engineering or similar experience
- At least two year's working experience in similar role
- Experience in breaking down requirements
- Working proficiency in English


As a person, you are a positive and social team player that likes to collaborate with your colleagues. You are ambitious and a good problem solver with a strong ability to drive your work forward.

What we offer?
- An important role in one of the most expansive technical fields; Autonomous driving
- An environment that enables your personal growth and innovative mindset

- A culture that embodies respect, openness and courage

- A workplace with a passion for delivering on customer promises and excellence in our way of working
- A global environment with colleagues and customers all around the world


Veoneer appreciate the value that comes with diverse teams, and strive for a good balance between both gender and age as well as ethnicity and cultural diversity

Are you ready to Create Trust in Mobility?

Location: Skellefteå

Last Application Date: 2020-01-06

Employment condition: Permanent, full time

Starting Date: According to Agreement

Contact Information: If you have any questions about the position or the recruitment process, please contact Eva Sundqvist, Hiring Manager.

Union representative: We have collective agreements with Sveriges Ingenjörer and Unionen. Our labor unions representatives can be contacted at 0322 - 30 94 00. Visa mindre

Djurskötare/Maskinförare

Hej! Vi söker en djurskötare med maskinvana till vår gård. Dina uppgifter kommer att vara varierande, men mjölkning kommer att vara återkommande, ett pass om dagen. Du kommer även att få hjälpa till vid skörd, vår- och höstbruk, maskin- och byggnadsunderhåll samt många andra varierande sysslor på gården. Vi har ca 70 mjölkande kor, som mjölkas manuellt, samt ca 100 ungdjur. Brukar ca 180 ha åker Lön enligt avtal Visa mer
Hej!
Vi söker en djurskötare med maskinvana till vår gård.
Dina uppgifter kommer att vara varierande, men mjölkning kommer att vara återkommande, ett pass om dagen.
Du kommer även att få hjälpa till vid skörd, vår- och höstbruk, maskin- och byggnadsunderhåll samt många andra varierande sysslor på gården.
Vi har ca 70 mjölkande kor, som mjölkas manuellt, samt ca 100 ungdjur.
Brukar ca 180 ha åker
Lön enligt avtal Visa mindre

Djurskötare mjölk

Vi söker vikarierande djurskötare till mjölkgård då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig. På gården finns 220 kor plus rekrytering. De flesta mjölkas av två robotar. Vi har även uppbundna kor. Arbetsuppgifter: mjölkning, utfodring, djurförflyttning och renhållning och andra förekommande djurskötaruppgifter. Visa mer
Vi söker vikarierande djurskötare till mjölkgård då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig. På gården finns 220 kor plus rekrytering. De flesta mjölkas av två robotar. Vi har även uppbundna kor.
Arbetsuppgifter: mjölkning, utfodring, djurförflyttning och renhållning och andra förekommande djurskötaruppgifter. Visa mindre

Produktionstekniker till Derome Plusshus i Renholmen

Här erbjuds du en möjlighett att bla vara delaktig i bygget av det nya kulturhuset i Skellefteå. Vi söker en engagerad produktionstekniker till Derome plusshus i Renholmen. Uppdraget startar omgående och förväntas pågå till årskiftet med möjlighet till förlängning. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag. Om tjänsten I din roll som produktionstekniker kommer du huvudsakligen att arbeta med att utveckla vår produktion i samarbete med övriga fun... Visa mer
Här erbjuds du en möjlighett att bla vara delaktig i bygget av det nya kulturhuset i Skellefteå. Vi söker en engagerad produktionstekniker till Derome plusshus i Renholmen. Uppdraget startar omgående och förväntas pågå till årskiftet med möjlighet till förlängning. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Om tjänsten
I din roll som produktionstekniker kommer du huvudsakligen att arbeta med att utveckla vår produktion i samarbete med övriga funktioner för att uppnå bästa möjliga resultat med fokus på säkerhet, kvalité och effektivitet. Utföra analyser av flaskhalsar och upprätta åtgärdsplaner, utreda och förebygga uppkomna reklamationer. Du kommer även att vara med att driva stora och små investeringsprojekt ifrån start till mål. Implementera och utveckla Lean verktygen i den dagliga produktionen.

Vem är du?
Vi söker dig med mycket energi och vill arbeta långsiktigt, Har ett stort driv att vilja förändra och förbättra samt besitter stor socialkompetens. Samtidigt som du är en problemlösare som har struktur och gillar ordning och reda. En bakgrund som produktionsingenjör eller motsvarande erfarenhet är meriterande.

Om verksamheten
Derome Plusshus producerar och levererar prefabricerade småhus och flerbostadshus. Med över 70 års erfarenhet i branschen är vi kunniga och effektiva inom husproduktion och strävar alltid efter att förenkla för dig som kund.

Derome Plusshus producerar bostäderna i egna fabriker och tar ansvar för att leverera produkter av högsta kvalitet. Vi tillverkar våra hus av trä som vi sågat i våra egna sågverk. Derome arbetar nämligen med hela kedjan från skog till färdigt hus. Det gör kvalitetssäkringen och kontrollen över våra produkter helt unik.

Vi levererar hus byggda i planelement eller som volymer. Beroende på vilken typ av projekt som ska uppföras, kommer vi överens om vilken tillverkningsmetod som passar bäst till respektive projekt.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Farmworker

We are looking for you that has experience of dairy cows. The job will mostly be milking cows, feeding calfs and other ordinary tasks that appear on a dairy farm. We have 170 cows that we milk 3 times/day in a carousel. It's good if you have other skills, for example reparing, building fence. We do not tolerate drugs and bad behavior. Visa mer
We are looking for you that has experience of dairy cows. The job will mostly be milking cows, feeding calfs and other ordinary tasks that appear on a dairy farm.
We have 170 cows that we milk 3 times/day in a carousel.


It's good if you have other skills, for example reparing, building fence.


We do not tolerate drugs and bad behavior. Visa mindre

Skogskonsulent till distrikt norra Västerbotten

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivite... Visa mer
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara fältrelaterade såsom stämpling av områdesskydd och utmärkning av områdesskydd (stolpar, skyltar, målning).

Även andra förekommande arbetsuppgifter såsom rådgivning, tillsyn och inventering kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Du ska ha en skoglig högskoleutbildning alternativt biologisk högskoleutbildning med goda skogliga kunskaper, samt fältvana. Vi värdesätter relevant arbetslivserfarenhet, pedagogisk förmåga och goda kunskaper inom IT/GIS.

Du bör vara flexibel och utåtriktad med vana att arbeta självständigt samt ha ett gott ordningssinne. Du behöver även ha god förmåga att på svenska uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Villkor
1 tjänst. Omfattning 50-100%.

Timanställning med start omgående och tom 2019-11-30 med ev. förlängning.

Placering på vårt kontor i Norsjö eller Skellefteå.

För upplysningar kontakta Johan Renström, 0910-438401.

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Skogsarbetare

Vi är ett proffesionellt företag inom skogsförvaltning. Vi ställer höga krav på att våra arbeten blir perfekt utförda.Resultatet är A och O. vi växer och söker skickliga medarbetare inom skogsvård. Du ska ha hög kompetens för röjning och röjningens utförande. Kunna åtgärda fel som uppstår i samband med arbetet. (Tex byta delar på röjsågen om något går sönder). Du ska kunna arbeta individuellt och i lag. Inneha röjsågskörkort RA/RBDu måste ha god hälsa och ... Visa mer
Vi är ett proffesionellt företag inom skogsförvaltning. Vi ställer höga krav på att våra arbeten blir perfekt utförda.Resultatet är A och O. vi växer och söker skickliga medarbetare inom skogsvård. Du ska ha hög kompetens för röjning och röjningens utförande. Kunna åtgärda fel som uppstår i samband med arbetet. (Tex byta delar på röjsågen om något går sönder). Du ska kunna arbeta individuellt och i lag. Inneha röjsågskörkort RA/RBDu måste ha god hälsa och fysik. Kunna planera arbetet på ett effektivt sätt. Dina arbetsuppgifter är alla typer av skogsröjning. Ungsskogsröjning samt underröjning före gallring och slutavverking. Du måste kunna arbeta individuellt och i lag.Kunna planera arbetet så effektivt som möjligt. Du bör inte vara allergisk mot pollen och annat som finns i naturen. Du ska ha god kunskap om hur du orienterar dig på arbetsplatsen och ute i skogen.Kunna lösa problem som uppstår i samband med arbetet. Visa mindre

Vi söker seniora projektledare för kommande uppdrag

För kommande uppdrag i Skellefteå och Luleå söker vi dig som är erfaren projektledare och redo att anta nya utmaningar! Vill du bidra med din kompetens i spännande projekt och fortsätta driva utvecklingen framåt? Då kan det vara dig vi söker. Välkommen in med din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som projektledare ansvarar du, tillsammans med teamet, för genomförande av projekt i varierande omfattning och komplexitet. Vem är du? Vi söker dig som... Visa mer
För kommande uppdrag i Skellefteå och Luleå söker vi dig som är erfaren projektledare och redo att anta nya utmaningar! Vill du bidra med din kompetens i spännande projekt och fortsätta driva utvecklingen framåt? Då kan det vara dig vi söker. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som projektledare ansvarar du, tillsammans med teamet, för genomförande av projekt i varierande omfattning och komplexitet.


Vem är du?
Vi söker dig som är erfaren projektledare med relevant utbildningsbakgrund och som hunnit arbeta minst några år, gärna på byggbolag, konsult- eller installationsföretag eller inom industrin. Vi ser det som positivt om du kan el och har materialkännedom inom området. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.
Som person är du affärsdriven, ansvarstagande och har en övergripande förståelse för tekniska lösningar.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Farmworker

We are looking for you that has experience of dairy cows. The job will mostly be milking cows, feeding calfs and other ordinary tasks that appear on a dairy farm.We have 170 cows that we milk 3 times/day in a carousel.It's good if you have other skills, for example reparing, building fence.We do not tolerate drugs and bad behavior. Visa mer
We are looking for you that has experience of dairy cows. The job will mostly be milking cows, feeding calfs and other ordinary tasks that appear on a dairy farm.We have 170 cows that we milk 3 times/day in a carousel.It's good if you have other skills, for example reparing, building fence.We do not tolerate drugs and bad behavior. Visa mindre

Skogsmaskinförare

Ansök    Jun 7    Alenius Skog AB    Skogsmaskinförare
Du bör vara erfaren både på skördare och skotare eftersom du måste köra båda maskinerna. Vi har idag en Eco-Log 560E och Komtsu 855.2.Du kommer att arbeta tvåskift och jobba antingen mellan 06-14 eller 14-22 varannan vecka. Du åker i egen bil till avverkningen, men andra lösningar kan finnas.Vi arbetar i huvudsak mellan Burträsk och Lövånger och söderut. Och vi avverkar åt Martinsons skog och är PEFC certifierade. Ett plus är du har CE och YKB då vi har eg... Visa mer
Du bör vara erfaren både på skördare och skotare eftersom du måste köra båda maskinerna. Vi har idag en Eco-Log 560E och Komtsu 855.2.Du kommer att arbeta tvåskift och jobba antingen mellan 06-14 eller 14-22 varannan vecka. Du åker i egen bil till avverkningen, men andra lösningar kan finnas.Vi arbetar i huvudsak mellan Burträsk och Lövånger och söderut. Och vi avverkar åt Martinsons skog och är PEFC certifierade. Ett plus är du har CE och YKB då vi har egen trailer och flyttar med. Provanställning 6 mån med tillträde 22/7 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Virkesmätare till Kåge såg

Ansök    Jul 9    Biometria    Virkesmätare
Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns 800 medarbetare i hela landet.Vårt erbjudandeVi erbjuder dig ett självständigt arbe... Visa mer
Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns 800 medarbetare i hela landet.Vårt erbjudandeVi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika.Arbetsplatsen i Kåge är stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är tvåskift 38 timmar/vecka.Vi utbildar dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden. Tjänsten är ett vikariat i ett år med möjlighet till fortsatt tjänst. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående.Vem är du?Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor, att vara en bra lagspelare, att hitta ännu bättre sätt att jobba i vardagen. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Framför allt vill vi att du ska ha viljan att jobba hos oss. Ditt ansvarArbetsuppgifterna består av stockmätning, travmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen. Mätningen ska utföras på ett opartiskt, likformigt och rationellt sätt. Du som utbildad virkesmätare kommer att ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen. Du kommer att ha kontakt med både chaufförer och kunder.  Vill du veta mer?Hör av dig till distriktschef Thure Andersson telefon 073-270 62 10. Fackliga representanter GS Facket Mats Tiensuu 010-228 52 98Unionen Richard Isaksson 010-228 52 99Din ansökanSkicka ansökan med CV till [email protected] senast den 4 augusti. Märk din ansökan med distrikt Skellefteå.Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR (https://datainspektionen.se). Visa mindre

Virkesmätare till Martinsons i Bygdsiljum

Ansök    Jun 26    Biometria    Virkesmätare
Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns 800 medarbetare i hela landet.Skellefteå distrikt söker Virkesmätare till Martinson... Visa mer
Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns 800 medarbetare i hela landet.Skellefteå distrikt söker Virkesmätare till Martinsons i BygdsiljumVårt erbjudandeVi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika.Arbetsplatsen i Bygdsiljum är stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är dagtid 40 timmar/vecka.Vi utbildar dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden. Tjänsten är heltid och tillträde omgående.Vem är du?Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor, att vara en bra lagspelare, att hitta ännu bättre sätt att jobba i vardagen. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Framför allt vill vi att du ska ha viljan att jobba hos oss.Ditt ansvarArbetsuppgifterna består av stockmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen. Mätningen ska utföras på ett opartiskt, likformigt och rationellt sätt. Du som utbildad virkesmätare kommer att ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen. Du kommer att ha kontakt med både chaufförer och kunder. Vill du veta mer?Hör av dig till distriktschef Thure Andersson telefon 073-270 62 10.Fackliga representanterGS Facket Mats Tiensuu 010-228 52 98Unionen Richard Isaksson 010-228 52 99Din ansökanSkicka ansökan med CV till [email protected] senast den 18 juli. Märk din ansökan med distrikt Skellefteå.Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR (https://datainspektionen.se). Visa mindre

Sommarvärdar

Sommarvärdar 2019 till Stackgrönnans båtmuseum och till Kågegården på Nordanå.Skellefteå museum AB har ett regionalt ansvar för den museala verksamheten och kulturmiljövården inom i huvudsak norra Västerbotten. I Skellefteå Museum AB ingår filialen Stackgrönnans båtmuseum, beläget vid älven cirka en mil öster om Skellefteå centrum.Om arbetsplatsenStackgrönnans båtmuseum är ett av Skellefteås mest välbesökta utflyktsmål. Här finns bruksbåtar från den tidsep... Visa mer
Sommarvärdar 2019 till Stackgrönnans båtmuseum och till Kågegården på Nordanå.Skellefteå museum AB har ett regionalt ansvar för den museala verksamheten och kulturmiljövården inom i huvudsak norra Västerbotten. I Skellefteå Museum AB ingår filialen Stackgrönnans båtmuseum, beläget vid älven cirka en mil öster om Skellefteå centrum.Om arbetsplatsenStackgrönnans båtmuseum är ett av Skellefteås mest välbesökta utflyktsmål. Här finns bruksbåtar från den tidsepok när båten var ett arbetsredskap och det vanligaste transportmedlet. Utställningen av båtmotorer är en av Sveriges största och omfattar många olika modeller, allt från stora inombordsmotorer, mindre lokaltillverkade Örvikare till amerikanska snurror. Kågegården är en del av friluftsmuseet på Nordanå. Gården stod ursprungligen i Kåge men flyttades till Nordanå ca 1930. Inredning och möblering är gjord efter en bouppteckning gjord 1904 då familjen Lundmark bodde i gården. Arbetsuppgifter Som värd på Stackgrönnans båtmuseum och i Kågegården är du Skellefteå museums ansikte utåt. Du behöver inte kunna allt om båtar och båtmotorer men det är viktigt att du har intresse för kultur och kulturarv.  Du är intresserad av människor och gillar att berätta. Du får en introduktion på den platsen du kommer att vara värd.Anställningsvillkor På grund av arbetsuppgifter och arbetstider måste du vara minst 18 år. Säsongsanställning från 17 juni – 11 augusti 2019. Öppettider alla dagar kl. 12–16 utom midsommarafton och midsommardagen. Vi ser gärna att du kan arbeta hela perioden men du är välkommen med din ansökan även om du endast har möjlighet att arbeta en del av perioden. Du tar dig själv till och från din arbetsplats.Arbetstid: 5 timmar om dagen. Lön: timlön enligt överenskommelse.Ansök via mejl: [email protected] referens: Sommarvärd Visa mindre

Skogsarbetare

Dina arbetsuppgifter är alla typer av skogsröjning. Ungsskogsröjning samt underröjning före gallring och slutavverking. Du måste kunna arbeta individuellt och i lag. Kunna planera arbetet så effektivt som möjligt. Du bör inte vara allergisk mot pollen och annat som finns i naturen. Du ska ha god kunskap om hur du orienterar dig på arbetsplatsen och ute i skogen. Kunna lösa problem som uppstår i samband med arbetet. Du ska ha hög kompetens för röjn... Visa mer
Dina arbetsuppgifter är alla typer av skogsröjning. Ungsskogsröjning samt underröjning före gallring och slutavverking.

Du måste kunna arbeta individuellt och i lag.
Kunna planera arbetet så effektivt som möjligt.

Du bör inte vara allergisk mot pollen och annat som finns i naturen.

Du ska ha god kunskap om hur du orienterar dig på arbetsplatsen och ute i skogen.

Kunna lösa problem som uppstår i samband med arbetet.


Du ska ha hög kompetens för röjning och röjningens utförande. Kunna åtgärda fel som uppstår i samband med arbetet. (Tex byta delar på röjsågen om något går sönder).
Du ska kunna arbeta individuellt och i lag.
Inneha röjsågskörkort RA/RB
Du måste ha god hälsa och fysik.
Kunna planera arbetet på ett effektivt sätt.Vi är ett proffesionellt företag inom skogsförvaltning. Vi ställer höga krav på att våra arbeten blir perfekt utförda.
Resultatet är A och O.
vi växer och söker skickliga medarbetare inom skogsvård. Visa mindre

Söker Djurskötare / Maskinförare till mjölkproduktion

Ansök    Mar 6    Helima Lantbruk    Djurskötare, mjölk
Söker dig som har erfarenhet av maskiner ,maskinunderhåll och byggnadsunderhåll, men vill lära dig eller redan har erfarenhet av djurskötsel. Under arbetsdagen kommer du att mjölka kor, köra traktor och hjälpa till med löpande underhåll på byggnader och maskiner. Vi bedriver mjölkproduktion med ca 80 mjölkade kor, samt egna och inhyrda ungdjur, ca 200 djur totalt. Vi brukar ca 200 ha åker Visa mer
Söker dig som har erfarenhet av maskiner ,maskinunderhåll och byggnadsunderhåll, men vill lära dig eller redan har erfarenhet av djurskötsel.
Under arbetsdagen kommer du att mjölka kor, köra traktor och hjälpa till med löpande underhåll på byggnader och maskiner.

Vi bedriver mjölkproduktion med ca 80 mjölkade kor, samt egna och inhyrda ungdjur, ca 200 djur totalt.
Vi brukar ca 200 ha åker Visa mindre

Sommarjobb parkarbetare

Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden. - Byske, Kåge, Jörn - Bureå, Burträsk, Lövånger - Centralorten, Skelleftehamn, Ursviken, Boliden Inför sommaren 2019 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta. ARBETSUPPGIFTER Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönomr... Visa mer
Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden.

- Byske, Kåge, Jörn
- Bureå, Burträsk, Lövånger
- Centralorten, Skelleftehamn, Ursviken, Boliden

Inför sommaren 2019 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, plantering och vattning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har erfarenhet eller utbildning inom parkverksamhet. Det är ett krav att du har fyllt 18 år och att du har körkort.

Du är ansvarstagande och driven och du trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du har god social förmåga, en lösningsorienterad inställning och kommunicerar på ett bra sätt med dina uppdragsgivare, kunder och medarbetare.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre