Lediga jobb som Grönsaksodlare i Skellefteå

Se lediga jobb som Grönsaksodlare i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb växthusarbetare

Ansök    Jun 10    Agtira AB    Grönsaksodlare
Har du ett genuint intresse för växter? Lockas du av ett självständigt fysiskt sommarjobb i en härlig och varm miljö? Varmt välkommen med din ansökan. Sommarjobb som växthusarbetare hos Agtira Vi söker nu en sommarjobbare till växthuset i Skellefteå. Växthuset är 45 kvm stort och belagt inne på ICA maxi. Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker. Inom Agtira är vi totalt cirka 35 per... Visa mer
Har du ett genuint intresse för växter? Lockas du av ett självständigt fysiskt sommarjobb i en härlig och varm miljö? Varmt välkommen med din ansökan.
Sommarjobb som växthusarbetare hos Agtira
Vi söker nu en sommarjobbare till växthuset i Skellefteå. Växthuset är 45 kvm stort och belagt inne på ICA maxi.
Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker.
Inom Agtira är vi totalt cirka 35 personer som är fördelade på fyra olika anläggningar i Sverige. Vi är ett starkt sammansvetsat team som tillsammans arbetar för att utveckla framtidens urbana odlingar. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder Farming as a Service.
I rollen som växthusarbetare kommer du ansvarig för daglig växtskötsel, kvalitetssäkring och biologisk bekämpning.
Arbetsuppgifter som förekommer är:
Plantering
Ogräsrensning
Beskärning
Skörd av gurkor och kryddor
Paketering av gurkor

Du spenderar din dag i en härlig miljö med en temperatur på cirka 25 grader. På sommaren kan temperaturen också bli högre än så.
Arbetet sker måndag-fredag mellan klockan 7-16. Start 24 juni.
Den du är
Vi söker dig som har ett genuint intresse för växter. Du behöver också ha ett öga för detaljer och gilla självständigt och fysiskt arbete.
Du behöver vara över 18 år samt ha goda kunskaper i svenska och engelska samt ett giltigt arbetstillstånd.
Om företaget
Agtira är ett food tech-bolag som levererar och driver anläggningar för hållbar och lönsam livsmedelsproduktion. Genom att odla gurka, tomat, örter och andra grönsaker i direkt anslutning till butiker eliminerar vi transportleden och ser till att konsumenterna kan äta färska grönsaker året runt. Vi erbjuder också lösningar för fiskodling på land, så kallad akvaponi, där fisk- och grönsaksodlingen sker i samspel och drar nytta av varandra.
Vår affärsmodell Farming-as-a-Service (FaaS) innebär att vi bygger och driftar en skräddarsydd anläggning för de produkter kunden vill ha. Kunden köper hela sitt behov till fastställda priser under en längre period, upp till 15 år.
Våra anläggningar finns i dag i Härnösand, Sundsvall, Östersund och Skellefteå. Vår ambition är att vara världsledande inom odling i urbana miljöer och ständigt utveckla såväl odlingsmetoder som mjukvarustöd.
Klicka på länken så får du veta mer!
Agtira – Härodlade grönsaker varje dag, året runt (youtube.com)
Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta:
Lisa Fagerström, rekryteringskonsult Cre8 Future, 076-8241789
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in den ansökan snarast möjligt! Sista ansökningsdag 16 juni. Visa mindre

Växthusmedarbetare sökes till företag som växer så det knakar!

Agtira är ett svenskt företag som vill omdefiniera svensk livsmedelsproduktion och odla mer härodlat! De driver flertalet stora växthus i Norrland och behöver förstärkning till sitt InStore-växthus hos ICA Maxi i Skellefteå. Du är någon som har intresse för odling och hållbarhet, som är ansvarstagande och som vill uppnå högsta kvalitet och tillväxt för Agtiras gurkor. Varje dag ska du sköta om plantorna, skörda och paketera samt leverera till butik. Efter... Visa mer
Agtira är ett svenskt företag som vill omdefiniera svensk livsmedelsproduktion och odla mer härodlat! De driver flertalet stora växthus i Norrland och behöver förstärkning till sitt InStore-växthus hos ICA Maxi i Skellefteå.
Du är någon som har intresse för odling och hållbarhet, som är ansvarstagande och som vill uppnå högsta kvalitet och tillväxt för Agtiras gurkor.

Varje dag ska du sköta om plantorna, skörda och paketera samt leverera till butik. Eftersom en del kundkontakt förekommer ser vi också att du är en social och serviceinriktad person. Stor del av arbetsdagen spenderar du inne i vårt växthus, med en härlig temperatur om cirka 24 grader. Du har också koll på lagret och ser om något behöver beställas.

Jobbet utförs självständigt av dig, på plats i Agtiras anläggning i Skellefteå, med support från arbetsledning på distans från Härnösand. Du behöver inte vara en odlingsexpert idag, men det hjälper om du har "gröna fingrar" och en genuin vilja att lära dig mer om odling. Du har också öga för detaljer, så du ser vad som behöver justeras för att kvalitetssäkra skörden. Du får självklart en ordentlig inskolning på arbetsplatsen. Eftersom dokumentation om skörden sker digitalt, behöver du ha viss datorvana.

Arbetsuppgifter:

Genomföra daglig kontroll och skötsel av plantor och odlingssystemet för att säkra skörd och kvalitet

Skörd och förpackning av grönsaker

Ansvara för att dokumentera tillväxt och förändringar

Hålla rent och snyggt i växthuset

Krav:

Du har grundläggande förståelse för svenska och/eller engelska i tal och skrift

Du trivs med att jobba självständigt och har hög arbetsmoral

Du har datorvana

Du har god fysik

Meriterande:

Utbildning eller erfarenhet inom odling/trädgårdsskötsel

Vi erbjuder dig möjlighet att delta på resan mot en bättre livsmedelsproduktion hos ett av Sveriges hetaste FoodTech-bolag! Visa mindre