Lediga jobb Agtira AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Agtira AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Sommarjobb växthusarbetare

Ansök    Jun 10    Agtira AB    Grönsaksodlare
Har du ett genuint intresse för växter? Lockas du av ett självständigt fysiskt sommarjobb i en härlig och varm miljö? Varmt välkommen med din ansökan. Sommarjobb som växthusarbetare hos Agtira Vi söker nu en sommarjobbare till växthuset i Skellefteå. Växthuset är 45 kvm stort och belagt inne på ICA maxi. Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker. Inom Agtira är vi totalt cirka 35 per... Visa mer
Har du ett genuint intresse för växter? Lockas du av ett självständigt fysiskt sommarjobb i en härlig och varm miljö? Varmt välkommen med din ansökan.
Sommarjobb som växthusarbetare hos Agtira
Vi söker nu en sommarjobbare till växthuset i Skellefteå. Växthuset är 45 kvm stort och belagt inne på ICA maxi.
Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker.
Inom Agtira är vi totalt cirka 35 personer som är fördelade på fyra olika anläggningar i Sverige. Vi är ett starkt sammansvetsat team som tillsammans arbetar för att utveckla framtidens urbana odlingar. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder Farming as a Service.
I rollen som växthusarbetare kommer du ansvarig för daglig växtskötsel, kvalitetssäkring och biologisk bekämpning.
Arbetsuppgifter som förekommer är:
Plantering
Ogräsrensning
Beskärning
Skörd av gurkor och kryddor
Paketering av gurkor

Du spenderar din dag i en härlig miljö med en temperatur på cirka 25 grader. På sommaren kan temperaturen också bli högre än så.
Arbetet sker måndag-fredag mellan klockan 7-16. Start 24 juni.
Den du är
Vi söker dig som har ett genuint intresse för växter. Du behöver också ha ett öga för detaljer och gilla självständigt och fysiskt arbete.
Du behöver vara över 18 år samt ha goda kunskaper i svenska och engelska samt ett giltigt arbetstillstånd.
Om företaget
Agtira är ett food tech-bolag som levererar och driver anläggningar för hållbar och lönsam livsmedelsproduktion. Genom att odla gurka, tomat, örter och andra grönsaker i direkt anslutning till butiker eliminerar vi transportleden och ser till att konsumenterna kan äta färska grönsaker året runt. Vi erbjuder också lösningar för fiskodling på land, så kallad akvaponi, där fisk- och grönsaksodlingen sker i samspel och drar nytta av varandra.
Vår affärsmodell Farming-as-a-Service (FaaS) innebär att vi bygger och driftar en skräddarsydd anläggning för de produkter kunden vill ha. Kunden köper hela sitt behov till fastställda priser under en längre period, upp till 15 år.
Våra anläggningar finns i dag i Härnösand, Sundsvall, Östersund och Skellefteå. Vår ambition är att vara världsledande inom odling i urbana miljöer och ständigt utveckla såväl odlingsmetoder som mjukvarustöd.
Klicka på länken så får du veta mer!
Agtira – Härodlade grönsaker varje dag, året runt (youtube.com)
Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta:
Lisa Fagerström, rekryteringskonsult Cre8 Future, 076-8241789
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in den ansökan snarast möjligt! Sista ansökningsdag 16 juni. Visa mindre