Lediga jobb Intenso Teknikrekrytering AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Intenso Teknikrekrytering AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Distriktsansvarig säljare

Distriktsansvarig säljare till Norrland Placering: Umeå, Skellefteå eller Luleå Är du en engagerad person med erfarenhet från teknisk försäljning? Trivs du med ett varierande arbete där du får knyta kontakter med kunder? Då passar du in i IBECOs säljteam, där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder IBECO är en av de ledande VA/VVS leverantörerna i Sverige. Vår expertis sträcker sig från den minsta rördiametern till de största dagvattenledningarna... Visa mer
Distriktsansvarig säljare till Norrland
Placering: Umeå, Skellefteå eller Luleå
Är du en engagerad person med erfarenhet från teknisk försäljning? Trivs du med ett varierande arbete där du får knyta kontakter med kunder? Då passar du in i IBECOs säljteam, där service och kundnöjdhet står i fokus.
Vi erbjuder
IBECO är en av de ledande VA/VVS leverantörerna i Sverige. Vår expertis sträcker sig från den minsta rördiametern till de största dagvattenledningarna. Vi erbjuder en omväxlande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för den fortsatta utvecklingen av distriktet och företaget.
Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor arbetar du med teknisk försäljning och ansvarar för vårt norra distrikt som sträcker sig från Sundsvall och uppåt. Du arbetar aktivt med uppsökande försäljning hos befintliga och nya kunder genom att presentera och föreslå tekniska lösningar och produkter inom VA/VVS.
Vår försäljning sker via återförsäljare så stor del av tiden kommer bestå av att besöka slutkunden, bygga vårt varumärke, supportera våra grossister samt bearbeta föreskrivande led. Som teknisk säljare ansvarar du självständigt för hela försäljningsprocessen från prospektering och offerering till avslut. Stor del av din tid spenderas på fältet och du utgår från ditt hemmakontor. Som teknisk säljare jobbar du tillsammans med ett team av innesäljare och specialister för att ge kunden bästa möjliga lösning.
Kvalifikationer
Några års erfarenhet av att ha arbetat med teknisk försäljning
Teoretisk och praktisk förståelse inom VA/VVS området
Erfarenhet av att arbeta mot entreprenörsledet eller kommun är meriterande
Erfarenhet av att jobba med CRM-system
Erfarenhet av att jobba mot måluppföljning
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort är ett krav

Din profil
Till rollen som teknisk säljare söker vi en social, öppen och serviceinriktad person med god förståelse för kunders olika behov. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kundkontakter. Du är självgående, strukturerad, driver dina processer framåt och trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och möta kunden ute på fältet.
Läs mer om livet på IBECO.
https://career.masterhelp.se/ibeco
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering. För specifika frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Carl Sterner, försäljningschef, 070-6476837.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om IBECO
IBECO är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Tillsammans omsatte de 13 bolagen i koncernen 2023 ca 900 MSEK och hade 310 anställda. IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning och uthyrning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige, Norge och Finland. Vi har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm.
Läs mer på www.ibeco.se Visa mindre