Lediga jobb Lestanders Buss AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Lestanders Buss AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Vill du bli vår nya kollega? Sök jobbet som busschaufför hos oss!

Lestanders buss är ett familjeägt företag i Skellefteå med 9 bussar. Vi verkar i ett expansivt område och kör i huvudsak beställningstrafik och egna resor. Vi har också uppdrag att städa och underhålla kollegors bussar. Kvalitet och utförande är en självklarhet för oss, både när det gäller våra bussar och vår personal. Viss linjetrafik förekommer och ska hålla samma höga kvalitet som beställningstrafik och våra researrangemang. En resa med Lestanders Buss ... Visa mer
Lestanders buss är ett familjeägt företag i Skellefteå med 9 bussar. Vi verkar i ett expansivt område och kör i huvudsak beställningstrafik och egna resor. Vi har också uppdrag att städa och underhålla kollegors bussar. Kvalitet och utförande är en självklarhet för oss, både när det gäller våra bussar och vår personal.
Viss linjetrafik förekommer och ska hålla samma höga kvalitet som beställningstrafik och våra researrangemang. En resa med Lestanders Buss innebär att resenären ska känna sig så nöjd att hen återvänder många gånger om och berättar om oss för andra.


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ansvar för din dag, men också att hantera de situationer som uppstår om väder eller trafik orsakar problem. Det ingår i dina arbetsuppgifter ett gott värdskap, vilket också innebär underhåll och städ. Du arbetar dagtid men även kvällar och helger. Tjänsten kan också innebära beställningstrafik med övernattning.
Som busschaufför hos oss möter du resenärer i alla åldrar, från skolbarn till pensionärer. Det är du som är ansiktet utåt och representerar företaget, både i bussen och efter vägen och du förväntas därför ge hög service till alla våra resenärer och säkerställer att såväl passagerare som medtrafikanter känner sig trygga med oss.


Om dig
Du har ett välkomnande sätt, är utåtriktad, flexibel och kvalitetsmedveten. Du tycker om både service och kundkontakter. Stressiga situationer och miljöer möter du på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift. Engelska och/eller annat språk är en fördel.
Du har D-körkort och yrkesförarkompetensbevis (YKB) samt att du lämnar in ett utdrag ur belastningsregistret.


Om tjänsten
Vi erbjuder anställningsform enligt överenskommelse (heltid, deltid eller visstid).
Vi har kollektivavtal.
Vid inflyttning från annan ort försöker vi vara behjälplig med att hitta bostad.
Urval sker löpande.


Vid frågor om tjänsten, kontakta VD Dennis Lestander, 070-5875112.


Skicka in din ansökan till [email protected].


För mer info om Skellefteå: https://skelleftea.se/platsen/flytta-hit/flytta-hit/welcome-house Visa mindre