Lediga jobb Nordic LEVEL Group AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Nordic LEVEL Group AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

LEVEL Technology söker säkerhetstekniker till vår verksamhet i Skellefteå

Nordic LEVEL Technology är i en expansiv fas och söker nu söker dig som är säkerhetstekniker och vill utvecklas tillsammans med vårt affärsområde i Skellefteå! Om uppdraget Vi växer och söker i och med det, förstärkning till vårt affärsområde i Skellefteå. Som säkerhetstekniker hos oss kommer du både arbeta självständigt med egna projekt men också i större projekt tillsammans med projektledare och tekniker. I rollen ansvarar du för att installera, progr... Visa mer
Nordic LEVEL Technology är i en expansiv fas och söker nu söker dig som är säkerhetstekniker och vill utvecklas tillsammans med vårt affärsområde i Skellefteå!

Om uppdraget
Vi växer och söker i och med det, förstärkning till vårt affärsområde i Skellefteå. Som säkerhetstekniker hos oss kommer du både arbeta självständigt med egna projekt men också i större projekt tillsammans med projektledare och tekniker. I rollen ansvarar du för att installera, programmera och driftsätta kundanpassade integrerade säkerhetslösningar. Du kommer även ha hand om kundkontakt samt teknisk service.

På LEVEL Technology blir du del av ett engagerat, drivet och positivt team som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar.

Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang, gemenskap och framåtanda.?Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet inom teknisk säkerhet inom samma eller liknande roll. Du har arbetat integrerat kundanpassade lösningar och besitter kompetens inom säkerhetssystem för inbrottslarm, passage och CCTV. Som person är du noggrann, effektiv och strukturerad. Vi är kvalitetsorienterade och är lyhörda mot våra kunders behov. Vi ser därför att du har gott sinne för service och är lösningsorienterad.Övriga förutsättningar för tjänsten är att du innehar B körkort och behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som anställd hos oss erbjuder vi dig kontinuerlig kompetensutveckling, certifieringar, förmånsbil, friskvårdsbidrag och övriga kollektivavtalade förmåner. Vi tror på långsiktiga samarbeten och vill utvecklas tillsammans med vår personal!

Förutom en spännande och varierad arbetsmiljö med engagemang, gemenskap och framåtanda, erbjuder vi en heltidsanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning och vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal samt en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Start
Enligt överenskommelse med placeringsort Skellefteå

Ansökan
Om du uppfyller kraven ovan och vill bli en del av Team LEVEL, är du välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta [email protected]

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Mer om oss
Nordic Level Technology levererar kundanpassade tekniska högsäkerhetshelhetslösningar och är en del av Nordic LEVEL Group. Nordic LEVEL Group är en helhetsleverantör av tillförlitliga trygghets- och säkerhetslösningar och tjänster. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar. Vårt team av erfarna säkerhetsexperter är verksamma inom tre kärnområden: Advisory, Technology och Operations. Våra tre divisioner har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet från rådgivning till teknik och bemanning. Nordic LEVEL Group erbjuder marknadsledande helhetslösningar med fokus på kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar.

Vi vet vad som fungerar och utmanar ständigt det som inte gör det i en gammaldags bransch präglad av gamla strukturer. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar – det vi kallar ett levelled life Visa mindre