Lediga jobb Norrmejerier Ekonomisk fören i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Norrmejerier Ekonomisk fören i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Produktionsledare för Västerbottensost till Burträsk/Ånäset

Är du en motiverad och engagerande ledare som vill axla ansvar och vara delaktig i att producera Västerbottensost®? Vi söker en Produktionsledare som vill leda, fördela och utveckla vår personal och kvalitetssäkra vårt arbetssätt på mejeriet i Burträsk och Ostlagret i Ånäset. Din vardag hos oss Att välja norrländska produkter har betydelse – nu och i framtiden – för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landska... Visa mer
Är du en motiverad och engagerande ledare som vill axla ansvar och vara delaktig i att producera Västerbottensost®? Vi söker en Produktionsledare som vill leda, fördela och utveckla vår personal och kvalitetssäkra vårt arbetssätt på mejeriet i Burträsk och Ostlagret i Ånäset.
Din vardag hos oss
Att välja norrländska produkter har betydelse – nu och i framtiden – för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap. Som produktionsledare blir du en viktig del för Norrmejerier då du i rollen ansvarar för att förbättra och effektivisera våra produktionsprocesser. Arbetet innebär att du har arbetsmiljö- och personalansvar för våra medarbetare där du arbetar både operativt och proaktivt. Du ansvarar för att våra mål uppnås inom områden såsom kvalitet, leveranssäkerhet, minskat spill och ökad produktivitet.
I det dagliga är du närvarande i produktionen vad gäller planering och prioriteringar för dagen. Du håller i dagliga möten och ser till att produktionen rullar samt att såväl produktion som produkt är kvalitetssäkrade, hållbara och att avdelningen arbetar för att minimera miljöpåverkan.
Tjänsten är ett vikariat tom juni 2025 och arbetstiden är dagtid. Du har ett delat ansvar för ca 30 personer och är underställd Produktionschef ost.
Vi söker dig
Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet samt relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du har arbetat som ledare i en tillverkande industri, gärna livs- eller läkemedel, samt har teknisk kompetens. Du har erfarenhet av att kvalitetssäkra såväl produktion som produkt gärna från liknande verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete, exempelvis schemaläggning, avtalsskrivning eller rekrytering och bemanning. Meriterande är om du har kunskap om Lean, kvalitet- och HACCP arbete.
För att trivas i rollen som produktionsledare tror vi att du är en trygg, ansvarsfull, lyhörd och lösningsorienterad person som drivs av ständiga förbättringar och att effektivisera produktionsflöden.
Din förmåga att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare för att skapa ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra är avgörande för hur väl ni tillsammans kommer att lyckas nå uppsatta mål. Din goda kommunikations- och samarbetsförmåga värdesätter vi högt, eftersom vårt ledarskap ska präglas av en positiv människosyn och respekt för andra människor. Då du kommer ha många kontaktytor är dina sociala och kommunikativa egenskaper av stor vikt.
Resor mellan våra anläggningar ingår i arbetet, därav är B-körkort ett krav.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag, där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Övrigt
För mer information om tjänsten kontakta:
Ulf Greve, Produktionschef ost, Tel: 090-18 47 10, 070-539 05 25. E-post: [email protected]
Facklig kontaktperson:
Kontakta vårt Kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Vi vill ha din ansökan senast den 15 april 2024. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 440 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år Visa mindre

Norrmejerier söker underhållsmekaniker/tekniker till Burträsk

Gillar du att hitta tekniska lösningar och är utbildad mekaniker och/eller inom styr- och reglerteknik? Har du dessutom erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri är det ett stort plus! Vi söker en underhållsmekaniker till mejeriet i Burträsk där vi tillverkar vår Västerbottensost®, det är nämligen endast här som Västerbottensost kan få sin unika smak. ?Din vardag hos oss Norrmejerier genomför en intern förändringsresa och vi fortsätter att utv... Visa mer
Gillar du att hitta tekniska lösningar och är utbildad mekaniker och/eller inom styr- och reglerteknik? Har du dessutom erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri är det ett stort plus! Vi söker en underhållsmekaniker till mejeriet i Burträsk där vi tillverkar vår Västerbottensost®, det är nämligen endast här som Västerbottensost kan få sin unika smak.
?Din vardag hos oss
Norrmejerier genomför en intern förändringsresa och vi fortsätter att utveckla underhållsteamet. Som underhållsmekaniker/tekniker har du en viktig del i underhållsavdelningens arbete med förebyggande underhåll för att produktionen ska fungera så smidigt som möjligt. Du arbetar i en avancerad teknologisk processindustri med en hög automationsgrad. Du säkerställer en trygg och kontinuerlig tillverkning genom planerat underhåll, felsökning och reparationer på vår produktionsavdelning, allt i enlighet med avdelningen gemensamma mål.
Rollen
I tjänsten ingår att initiera och genomföra tekniska förbättringar för att säkerställa en stabil produktion och minimera produktionsbortfall. I din roll arbetar du självständigt med frågor som uppkommer i det dagliga arbetet. Du ingår i ett team med mekaniker och andra supportfunktioner.
I det dagliga ansvarar du för att förbereda, prioritera och åtgärda inkomna ärenden ofta tillsammans med produktion och teknik. Du hanterar arbetsorder och rondorder samt deltar i besiktningar enligt myndighetskrav. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet, likaså att du arbetar säkert för att upprätthålla en god arbetsmiljö.
Vi söker dig
Vi tror att du minst har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning, mekanik, process, automation, styr- och reglerteknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från tillverkande industri, process- eller livsmedelsindustri. Meriterande är om du har dokumenterad kunskap inom el, svets eller automation. Ytterligare plus är om du har genomgått utbildning inom heta arbeten, fallskydd och hjullastare för godshantering. B-körkort är ett krav och har du truckkort är det meriterande.
För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för teknik och mekanik samt goda kunskaper om processer. Du har ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt där du bidrar till att utveckla arbetet på avdelningen. Du har förmågan att prioritera arbetsuppgifter för att få ut bäst produktivitetseffekt, är lösningsfokuserad med en hög noggrannhet. Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Burträsk. Beredskapstjänstgöring ingår.
För mer information om tjänsten kontakta:
Pär Myrlund, Underhållschef, tel. 090-18 28 76 eller mobil: 076-126 27 12
Joakim Engström, Teamleader i Burträsk, mobil: 070- 303 02 67
Kontakta vårt kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 20 juni 2024.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket. Visa mindre

Norrmejerier söker underhållsmekaniker/tekniker till Burträsk

Gillar du att hitta tekniska lösningar och är utbildad mekaniker och/eller inom styr- och reglerteknik? Har du dessutom erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri är det ett stort plus! Vi söker en underhållsmekaniker till mejeriet i Burträsk där vi tillverkar vår Västerbottensost®, det är nämligen endast här som Västerbottensost kan få sin unika smak. Din vardag hos oss Norrmejerier genomför en intern förändringsresa och vi fortsätter att utve... Visa mer
Gillar du att hitta tekniska lösningar och är utbildad mekaniker och/eller inom styr- och reglerteknik? Har du dessutom erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri är det ett stort plus! Vi söker en underhållsmekaniker till mejeriet i Burträsk där vi tillverkar vår Västerbottensost®, det är nämligen endast här som Västerbottensost kan få sin unika smak.
Din vardag hos oss
Norrmejerier genomför en intern förändringsresa och vi fortsätter att utveckla underhållsteamet. Som underhållsmekaniker/tekniker har du en viktig del i underhållsavdelningens arbete med förebyggande underhåll för att produktionen ska fungera så smidigt som möjligt. Du arbetar i en avancerad teknologisk processindustri med en hög automationsgrad. Du säkerställer en trygg och kontinuerlig tillverkning genom planerat underhåll, felsökning och reparationer på vår produktionsavdelning, allt i enlighet med avdelningen gemensamma mål.
Rollen
I tjänsten ingår att initiera och genomföra tekniska förbättringar för att säkerställa en stabil produktion och minimera produktionsbortfall. I din roll arbetar du självständigt med frågor som uppkommer i det dagliga arbetet. Du ingår i ett team med mekaniker och andra supportfunktioner.
I det dagliga ansvarar du för att förbereda, prioritera och åtgärda inkomna ärenden ofta tillsammans med produktion och teknik. Du hanterar arbetsorder och rondorder samt deltar i besiktningar enligt myndighetskrav. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet, likaså att du arbetar säkert för att upprätthålla en god arbetsmiljö.
Vi söker dig
Vi tror att du minst har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning, mekanik, process, automation, styr- och reglerteknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från tillverkande industri, process- eller livsmedelsindustri. Meriterande är om du har dokumenterad kunskap inom el, svets eller automation. Ytterligare plus är om du har genomgått utbildning inom heta arbeten, fallskydd och hjullastare för godshantering. B-körkort är ett krav och har du truckkort är det meriterande.
För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för teknik och mekanik samt goda kunskaper om processer. Du har ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt där du bidrar till att utveckla arbetet på avdelningen. Du har förmågan att prioritera arbetsuppgifter för att få ut bäst produktivitetseffekt, är lösningsfokuserad med en hög noggrannhet. Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Burträsk. Beredskapstjänstgöring ingår.
För mer information om tjänsten kontakta:
Pär Myrlund, Underhållschef, tel. 090-18 28 76 eller mobil: 076-126 27 12
Joakim Engström, Teamleader i Burträsk, mobil: 070- 303 02 67
Kontakta vårt kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 11 augusti 2024.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.
Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 350 lokala bönder varav 275 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 440 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år. Visa mindre

Produktionsledare för Västerbottensost till Burträsk/Ånäset

Är du en motiverad och engagerande ledare som vill axla ansvar och och vara delaktig i att producera Västerbottensost®? Vi söker nu en Produktionsledare som vill leda, fördela och utveckla vår personal och kvalitetssäkra vårt arbetssätt på mejeriet i Burträsk och Ostlagret i Ånäset. Din vardag hos oss Att välja norrländska produkter har betydelse – nu och i framtiden – för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna ... Visa mer
Är du en motiverad och engagerande ledare som vill axla ansvar och och vara delaktig i att producera Västerbottensost®? Vi söker nu en Produktionsledare som vill leda, fördela och utveckla vår personal och kvalitetssäkra vårt arbetssätt på mejeriet i Burträsk och Ostlagret i Ånäset.
Din vardag hos oss
Att välja norrländska produkter har betydelse – nu och i framtiden – för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap. Som produktionsledare blir du en viktig del för Norrmejerier då du i rollen ansvarar för att förbättra och effektivisera våra produktionsprocesser. Arbetet innebär att du har arbetsmiljö- och personalansvar för våra medarbetare där du arbetar både operativt och proaktivt. Du ansvarar för att våra mål uppnås inom områden som kvalitet, leveranssäkerhet, minska spill och ökad produktivitet.
I det dagliga är du närvarande i produktionen vad gäller planering och prioriteringar för dagen. Du håller i dagliga möten och ser till att produktionen rullar samt att såväl produktion som produkt är kvalitetssäkrade, hållbara och att avdelningen arbetar för att minimera miljöpåverkan.
Arbetstiden är dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning. Du har ett delat ansvar för ca 30 personer och är underställd Produktionschef ost.
Vi söker dig
Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet samt relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du har arbetat som ledare i en tillverkande industri, gärna livs- eller läkemedel, samt teknisk kompetens. Du har erfarenhet av att kvalitetssäkra såväl produktion som produkt gärna från liknande verksamhet samt tidigare erfarenhet av arbetsmiljö, kompetensutveckling och rekrytering/bemanning. Meriterande är om du har erfarenhet av Lean, kvalitet- och HACCP arbete.
För att trivas i rollen som produktionsledare tror vi att du är en trygg, ansvarsfull, lyhörd och lösningsorienterad person som drivs av ständiga förbättringar och att effektivisera produktionsflöden. Din förmåga att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare för att skapa ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra är avgörande för hur väl ni tillsammans kommer att lyckas nå uppsatta mål. Din goda kommunikations- och samarbetsförmåga värdesätter vi högt då vårt ledarskap ska präglas av en positiv människosyn och respekt för andra människor. Då du kommer ha många kontaktytor är dina sociala och kommunikativa egenskaper av stor vikt.
Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och engelska, såväl internt som externt. Resor mellan våra anläggningar ingår i arbetet, därav är B-körkort ett krav.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i en bred roll. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och erbjuder en rad fina förmåner. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Övrigt
För mer information om tjänsten kontakta:
Ulf Greve, Produktionschef ost, Tel: 090-18 47 10, 070-539 05 25. E-post: [email protected]
Facklig kontaktperson:
Kontakta vårt Kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Vi vill ha din ansökan senast den 6 augusti 2023. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler. Visa mindre

Semestervikarier till Burträsk mejeri

På Norrmejerier hittar du Norrlands roligaste sommarjobb. Nu söker vi sommarvikarier till flera avdelningar på olika orter, skicka in din ansökan redan nu. Är du intresserad av livsmedelsproduktion där högteknologi, hantverk och innovation går hand i hand så kan Norrmejerier vara sommarjobbet för dig. Till vår produktion i Burträsk söker vi semestervikarier som vill vara med och bidra vid tillverkningen av Västerbottensost®. Arbetsuppgifterna innebär i hu... Visa mer
På Norrmejerier hittar du Norrlands roligaste sommarjobb. Nu söker vi sommarvikarier till flera avdelningar på olika orter, skicka in din ansökan redan nu. Är du intresserad av livsmedelsproduktion där högteknologi, hantverk och innovation går hand i hand så kan Norrmejerier vara sommarjobbet för dig.
Till vår produktion i Burträsk söker vi semestervikarier som vill vara med och bidra vid tillverkningen av Västerbottensost®. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta driften av våra olika maskintyper och du är även delaktig i operatörsunderhåll. Arbetet innebär skiftgång.
Vi tar del av ansökningar och kallar till intervjuer löpande. Även du som sökt jobb hos oss tidigare är välkommen att söka igen. Vi värdesätter medarbetare som kan tillföra flera perspektiv och med olika erfarenheter.
Vi söker dig
Du som söker har gymnasial utbildning. Tjänsten ställer krav på analytisk förmåga, god struktur och teknisk fallenhet. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Det är meritande om du tidigare arbetat i processindustri och har goda kunskaper om hygienregler. Har du travers- eller truckkort är även det meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling i en inspirerande och utvecklande arbetsmiljö som det är roligt att komma till varje dag.
Vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakt:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47
Ansökan
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 11 april 2024.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Norrmejerier är en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar. Visa mindre

Timvikarier till Burträsk mejeri

Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk! Hos oss får du ett spännande arbete på ett mejeri med avancerad teknologi där din kompetens är viktig för slutresultat. På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast här som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverk... Visa mer
Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk! Hos oss får du ett spännande arbete på ett mejeri med avancerad teknologi där din kompetens är viktig för slutresultat.
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast här som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare.
Din vardag hos oss
Som Processoperatör vid Burträsk mejeri kommer du att ha en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet kan innebära viss truckkörning.
Som timvikarie arbetar du extra vid behov och täcker upp vid sjukdom, ledigheter etc. Arbetet innebär skiftgång och arbetstiderna kan variera.
Vi söker dig
Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Truckkort är också meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling i en inspirerande och utvecklande arbetsmiljö som det är roligt att komma till varje dag.
Vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47
Facklig representant:
Robin Andersson, Livsklubben i Burträsk, [email protected]
Välkommen med din ansökan
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 14 januari 2024. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Norrmejerier är en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk. Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållsmekaniker till Burträsk

Har du teknisk fallenhet och är utbildad mekaniker eller styr- och reglertekniker? Vi söker nu en underhållsmekaniker till mejeriet i Burträsk där vi tillverkar vår Västerbottensost®, det är nämligen endast här som Västerbottensost kan få sin unika smak. Vill du bli en del av vårt Underhålls-team? Välkommen med din ansökan redan idag! Din vardag hos oss Som underhållsmekaniker arbetar du i en avancerad teknologisk processindustri med en hög automationsgra... Visa mer
Har du teknisk fallenhet och är utbildad mekaniker eller styr- och reglertekniker? Vi söker nu en underhållsmekaniker till mejeriet i Burträsk där vi tillverkar vår Västerbottensost®, det är nämligen endast här som Västerbottensost kan få sin unika smak. Vill du bli en del av vårt Underhålls-team? Välkommen med din ansökan redan idag!
Din vardag hos oss
Som underhållsmekaniker arbetar du i en avancerad teknologisk processindustri med en hög automationsgrad. Du säkerställer en trygg och kontinuerlig tillverkning genom planerat underhåll, felsökning och reparationer på vår produktionsavdelning. I tjänsten ingår att initiera och genomföra tekniska förbättringar för att säkerställa en stabil produktion och minimera produktionsbortfall. I din roll arbetar du självständigt med frågor som uppkommer i det dagliga arbetet men ingår även i ett team med mekaniker och andra supportfunktioner inom såväl process som lagring. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Burträsk. Beredskapstjänstgöring ingår.
Vi söker dig
Vi söker dig som har en mekanikerutbildning eller utbildning inom styr- och reglerteknik. Dokumenterad kunskap inom el, svets eller automation är meriterande. Vi tror att du har erfarenhet från industriverksamhet, process- eller livsmedelsindustri. Ytterligare ett plus är om du har genomgått utbildning inom Heta arbeten, fallskydd och hjullastare för godshantering. B-körkort är ett krav och har du dessutom C-körkort och truckkort ser vi det som meriterande.
För att passa i rollen har du ett genuint intresse för teknik och mekanik samt goda kunskaper om processer. Med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen. Arbetet kräver samarbetsförmåga, ett flexibelt arbetssätt, hög noggrannhet och förmåga att ta eget ansvar.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet att utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Norrmejerier är ingenting utan våra medarbetare. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
För mer information om tjänsten kontakta:
Pär Myrlund, Underhållschef, tel. 090-18 28 76
Facklig kontaktperson:
Robin Andersson, Livs, [email protected]
Ansökan
Välkommen med en skriftlig ansökan med CV och ett personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten. Urval sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 30 mars 2023.
Om oss
Hos oss på Norrmejerier arbetar idag drygt 450 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas.
Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan. Visa mindre

Laboratorieanalytiker vid Burträsk mejeri

Är du intresserad av laboratoriearbete och vill vara med och säkerställa att Norrmejeriers produkter fortsatt gör gott för våra kunder? Vi söker en visstidsanställd som vill arbeta produktionsnära tillsammans med kollegor på laboratoriet och utföra mikrobiologiska, sensoriska och kemiska analyser. Din vardag hos oss I det dagliga arbetet kommer du att analysera processprover kemiskt, mikrobiologiskt och sensoriskt (lukt- och smakbedömningar). Dessutom ingå... Visa mer
Är du intresserad av laboratoriearbete och vill vara med och säkerställa att Norrmejeriers produkter fortsatt gör gott för våra kunder? Vi söker en visstidsanställd som vill arbeta produktionsnära tillsammans med kollegor på laboratoriet och utföra mikrobiologiska, sensoriska och kemiska analyser.
Din vardag hos oss
I det dagliga arbetet kommer du att analysera processprover kemiskt, mikrobiologiskt och sensoriskt (lukt- och smakbedömningar). Dessutom ingår provtagning och kontroll av produktionsmiljöer. Du kommer att utvärdera resultat, rapportera data i vårt labbdatasystem och delta i arbetet med kvalitets- och livsmedelssäkerhetsfrågor.
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid från mitten av augusti (eller enligt överenskommelse) till och med årsskiftet 2023/2024. Arbetstiderna är dagtid och arbetet är placerat vid laboratoriet vid Burträsk mejeri. På laboratoriet, som tillhör avdelningen Kvalitet, miljö och lab, arbetar det två personer. Mejeriet i Burträsk sysselsätter idag ca 30 personer.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vi söker dig
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du är serviceinriktad samt har ett sinne för hygien och kvalitet. Du har en god förmåga att arbeta självständigt men då arbetsgruppen är liten och resultatet är beroende av samarbete är du också lyhörd på din omgivning. Du trivs i en stabil miljö med fasta rutiner men är heller inte rädd för att rycka in och hjälpa dina kollegor när så behövs.
Du som söker har naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande, likaså påbörjad universitets- eller högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis biomedicinsk analytiker, kemi eller mikrobiologi.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet att utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Norrmejerier är ingenting utan våra medarbetare. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Karin Hallin Saedén, Chef Forskning & ostprojekt samt tf Ostmästare ost Umeå, Tel. 090-18 28 23, 070-676 53 48
Välkommen med din ansökan!
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 6 augusti 2023. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes. Visa mindre

Vikarie till laboratoriet i Burträsk

Gör gott med oss i laboratoriet på Burträsk mejeri. Som sommarvikarie arbetar du produktionsnära tillsammans med kollegor på laboratoriet och utför mikrobiologiska, sensoriska och kemiska analyser. Din vardag hos oss I det dagliga arbetet kommer du att analysera processprover kemiskt, mikrobiologiskt och sensoriskt (lukt- och smakbedömningar). Dessutom ingår provtagning och kontroll av produktionsmiljöer. Du kommer att utvärdera resultat, rapportera data i... Visa mer
Gör gott med oss i laboratoriet på Burträsk mejeri. Som sommarvikarie arbetar du produktionsnära tillsammans med kollegor på laboratoriet och utför mikrobiologiska, sensoriska och kemiska analyser.
Din vardag hos oss
I det dagliga arbetet kommer du att analysera processprover kemiskt, mikrobiologiskt och sensoriskt (lukt- och smakbedömningar). Dessutom ingår provtagning och kontroll av produktionsmiljöer. Du kommer att utvärdera resultat, rapportera data i vårt labbdatasystem och delta i arbetet med kvalitets- och livsmedelssäkerhetsfrågor.
Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid från mitten av juni till mitten av augusti. Arbetstiderna är dagtid och arbetet är placerat vid laboratoriet vid Burträsk mejeri. På laboratoriet, som tillhör avdelningen Kvalitet, miljö och lab, arbetar det två personer. Mejeriet i Burträsk sysselsätter idag ca 30 personer.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vi söker dig
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du är serviceinriktad samt har ett sinne för hygien och kvalitet. Du har en god förmåga att arbeta självständigt men då arbetsgruppen är liten och resultatet är beroende av samarbete är du också lyhörd på din omgivning. Du trivs i en stabil miljö med fasta rutiner men är heller inte rädd för att rycka in och hjälpa dina kollegor när så behövs.
Du som söker har naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande, likaså påbörjad universitets- eller högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis biomedicinsk analytiker, kemi eller mikrobiologi.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet att utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Norrmejerier är ingenting utan våra medarbetare. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Elin Norlin Wingfors, Chef Lab, lokal kvalitet och miljö. Tel. 090-182828, 070-3560430
Amanda Fousinette, HR-administratör. Tel 090-182991
Välkommen med din ansökan!
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 18 maj 2023.
Skicka din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes. Visa mindre

Vikarierande Processoperatör till Burträsk mejeri

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi nu en vikarie under hennes frånvaro. Vikariatet pågår under ett år med placering vid Burträsk mejeri. Din vardag hos oss Som Processoperatör vid Burträsk mejeri har du en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar dagligen tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften... Visa mer
Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi nu en vikarie under hennes frånvaro. Vikariatet pågår under ett år med placering vid Burträsk mejeri.
Din vardag hos oss
Som Processoperatör vid Burträsk mejeri har du en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar dagligen tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation.
Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet. I tjänsten ingår många olika kontroller och analyser i processen likväl som vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation. Du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen och arbetet kan innebära viss truckkörning.
Tjänsten är ett vikariat under ett år med tillträde i april 2023 eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär skiftgång och placering är vid Burträsk mejeri.
Vi söker dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort (A2 truck) meriterande.
Vi erbjuder dig
Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation som fortsätter utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
För mer information om tjänsten kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri/Ånäset Ostlager, tel 072-2427047
Facklig kontaktperson:
Robin Andersson, Livsklubben i Burträsk, [email protected]
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du söker denna tjänst. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 april 2023.
På Norrmejerier arbetar idag närmare 440 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid. Visa mindre

Semestervikarier till Burträsk mejeri

Vi söker semestervikarier till Burträsk mejeri. På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid ... Visa mer
Vi söker semestervikarier till Burträsk mejeri.
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.
Din vardag hos oss
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Du är till viss del delaktig i operatörsunderhåll. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.
Arbetet innebär skiftgång och pågår i ca 10-14 veckor under perioden juni-augusti, beroende på avdelning.
Vi söker dig
Du som söker har gymnasial utbildning. Tjänsten ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat i processindustri, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Även travers och truckkort är meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakt:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47
Ansökan
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 19 mars 2023.
Urval sker löpande, så skicka gärna din ansök så snart som möjligt.
Om oss
Hos oss på Norrmejerier arbetar idag drygt 450 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas.
Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan. Visa mindre

Burträsk mejeri söker extrapersonal, Norrmejerier

Om arbetsgivaren På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjö... Visa mer
Om arbetsgivaren
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.
Vill du jobba extra, timmar, kvällar eller helger i en miljö som innehåller både tradition, hantverk och teknik? Norrmejerier söker medarbetare som vill arbeta extra på mejeriet i Burträsk.
Din vardag hos oss
Vi söker nu medarbetare som kan arbeta som Processoperatör vid Burträsk mejeri. Här får du en viktig roll att tillsammans med andra operatörer säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning av Västerbottensost genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen.
Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär skiftgång samt viss truckkörning.
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på säkerhet, kvalitet och hygien och du medverkar därför till att slutresultatet når upp till våra krav avseende arbetsmiljö, miljö, hygien och livsmedelssäkerhet. Du är därför en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar, små som stora.

Vi söker dig
Vi söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Vi tror att du har ett stort engagemang för att lära dig ett hantverk i modern miljö, god initiativförmåga samt hög ansvarskänsla då arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt kan jobba för en god struktur och god ordning.
Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och gärna engelska.

Vi erbjuder dig
Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation med nära till beslut. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Uppdragen till vilka vi söker medarbetare är visstidsanställningar resp vikariat.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47

Facklig representant:
Robin Andersson, Livsklubben i Burträsk, [email protected]

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för och varför du vill jobba med oss.
Urval och intervjuer sker löpande, dock senast 13 april 2023 vill vi att du skickat din ansökan.
Om oss
På Norrmejerier arbetar idag närmare 450 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss Visa mindre

Burträsk mejeri söker extrapersonal, Norrmejerier

Om arbetsgivaren På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjö... Visa mer
Om arbetsgivaren
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.

Din vardag hos oss
Vi söker nu medarbetare som kan arbeta som Processoperatör vid Burträsk mejeri. Här får du en viktig roll att tillsammans med andra operatörer säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning av Västerbottensost genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen.
Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning.
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på säkerhet, kvalitet och hygien och du medverkar därför till att slutresultatet når upp till våra krav avseende arbetsmiljö, miljö, hygien och livsmedelssäkerhet. Du är därför en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar, små som stora.

Vi söker dig
Vi söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Vi tror att du har ett stort engagemang för att lära dig ett hantverk i modern miljö, god initiativförmåga samt hög ansvarskänsla då arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt kan jobba för en god struktur och god ordning.
Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och gärna engelska.

Vi erbjuder dig
Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation med nära till beslut. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Uppdragen till vilka vi söker medarbetare är visstidsanställningar resp vikariat.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47

Facklig representant:
Robin Andersson, Livsklubben i Burträsk, [email protected]

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för och varför du vill jobba med oss.
Urval och intervjuer sker löpande, dock senast 19 oktober 2022 vill vi att du skickat din ansökan.
Om oss
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss Visa mindre

Burträsk mejeri söker extrapersonal, Norrmejerier

Om arbetsgivaren På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjö... Visa mer
Om arbetsgivaren
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.

Din vardag hos oss
Vi söker nu medarbetare som kan arbeta som Processoperatör vid Burträsk mejeri. Här får du en viktig roll att tillsammans med andra operatörer säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning av Västerbottensost genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen.
Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär skiftgång samt viss truckkörning.
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på säkerhet, kvalitet och hygien och du medverkar därför till att slutresultatet når upp till våra krav avseende arbetsmiljö, miljö, hygien och livsmedelssäkerhet. Du är därför en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar, små som stora.

Vi söker dig
Vi söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Vi tror att du har ett stort engagemang för att lära dig ett hantverk i modern miljö, god initiativförmåga samt hög ansvarskänsla då arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt kan jobba för en god struktur och god ordning.
Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och gärna engelska.

Vi erbjuder dig
Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation med nära till beslut. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Uppdragen till vilka vi söker medarbetare är visstidsanställningar resp vikariat.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47

Facklig representant:
Robin Andersson, Livsklubben i Burträsk, [email protected]

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för och varför du vill jobba med oss.
Urval och intervjuer sker löpande, dock senast 18 januari 2022 vill vi att du skickat din ansökan.
Om oss
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss Visa mindre

Vikarie till laboratoriet i Burträsk

Gör gott med oss i laboratoriet på Burträsk mejeri. Som vikarie arbetar du produktionsnära tillsammans med kollegor på laboratoriet och utför mikrobiologiska, sensoriska och kemiska analyser. Din vardag hos oss I det dagliga arbetet kommer du att analysera processprover kemiskt, mikrobiologiskt och sensoriskt (lukt- och smakbedömningar). Dessutom ingår provtagning och kontroll av produktionsmiljöer. Du kommer att rapportera data i vårt labdatasystem och de... Visa mer
Gör gott med oss i laboratoriet på Burträsk mejeri. Som vikarie arbetar du produktionsnära tillsammans med kollegor på laboratoriet och utför mikrobiologiska, sensoriska och kemiska analyser.
Din vardag hos oss
I det dagliga arbetet kommer du att analysera processprover kemiskt, mikrobiologiskt och sensoriskt (lukt- och smakbedömningar). Dessutom ingår provtagning och kontroll av produktionsmiljöer. Du kommer att rapportera data i vårt labdatasystem och delta i arbetet med kvalitets- och livsmedelssäkerhetsfrågor.
På laboratoriet vid Burträsk mejeri arbetar det två personer, som tillhör avdelningen Kvalitet, miljö och lab på Norrmejerier. Tjänsten är ett vikariat på heltid där vi vill starta upplärningen under maj-juni. Därefter har vi behov av en resurs till och med 2022-12-31. Arbetstiderna är dagtid och arbetet är placerat vid laboratoriet vid Burträsk mejeri. Mejeriet sysselsätter idag ca 30 personer.
Vi söker dig
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du är serviceinriktad samt har ett sinne för hygien och kvalitet. Du har en god förmåga att arbeta självständigt men då arbetsgruppen är liten och resultatet är beroende av samarbete är du också lyhörd på din omgivning. Du trivs i en stabil miljö med fasta rutiner men är heller inte rädd för att rycka in och hjälpa dina kollegor när så behövs. Du som söker har naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande, likaså påbörjad universitets- eller högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis biomedicinsk analytiker, kemi eller mikrobiologi.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet att utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Norrmejerier är ingenting utan våra medarbetare. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet.
För mer information om tjänsten, kontakta
Elin Norlin Wingfors, Chef Lab, lokal kvalitet och miljö. Tel. 090-182828, 070-3560430
Amanda Fousinette, HR-administratör. Tel 090-182991.
Facklig kontaktperson
Anna Lindgren för Unionen, Tel. 0920-242455.
Ansökan
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 18 april. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.
Om oss
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 390 lokala bönder varav 308 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter ca 500 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss Visa mindre

Timvikarier till Burträsk mejeri

Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov! På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Väs... Visa mer
Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov!
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.
Din vardag hos oss
Som Processoperatör vid Burträsk mejeri kommer du att ha en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet.
Norrmejerier arbetar med ett leanbaserat arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att löpande jobba med förbättringar och utveckling i verksamheten. Vi ser Norrmejerier som en kedja där varje medarbetare är en viktig länk som får vår kedja att hålla ihop. Vi har alla olika roller inom Norrmejerier, men är alla lika viktiga för att skapa glädje och stolthet över det vi gör tillsammans.
Som timvikarie arbetar du extra vid behov och täcker upp vid sjukdom, ledighet etc. Arbetet innebär skiftgång och arbetstiderna kan variera.
Vi erbjuder dig
Ett intressant arbete i ett modernt mejeri med avancerad teknologi där du som person och din kompetens är viktig.
Att vara en del i det stolta team på Burträsk mejeri som ansvarar för tillverkning av Västerbottensost.
Engagerade och stöttande ledare och kollegor i såväl Burträsk och Ånäset som Umeå och Luleå.

Vi söker dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47
Facklig representant:
Jonathan Varodell, Livsklubben i Burträsk, [email protected]
Välkommen med din ansökan
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 8 juni 2022. Urval sker löpande.
Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Hos oss på Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för den norrländska mjölken. Vi tillverkar goda mejeriprodukter som finns på köksborden i över halva Sverige från frukostfilen till kvällsmackan. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. Visa mindre

Specialist mjölkråvara till Norrmejerier

Norrmejerier söker en vikarierande specialist mjölkråvara, med placering i Burträsk, som vill arbeta på ett av Norrlands största livsmedelsföretag med råvaran från de norrländska mjölkgårdarna och Västerbottensost®. I rollen som specialist mjölkråvara arbetar du i gränssnittet mellan gård och produkt och har ett viktigt uppdrag i det proaktiva arbetet med mjölkråvaran i hela värdekedjan. Din vardag hos oss Det övergripande syftet med tjänsten är att ansv... Visa mer
Norrmejerier söker en vikarierande specialist mjölkråvara, med placering i Burträsk, som vill arbeta på ett av Norrlands största livsmedelsföretag med råvaran från de norrländska mjölkgårdarna och Västerbottensost®. I rollen som specialist mjölkråvara arbetar du i gränssnittet mellan gård och produkt och har ett viktigt uppdrag i det proaktiva arbetet med mjölkråvaran i hela värdekedjan.


Din vardag hos oss
Det övergripande syftet med tjänsten är att ansvara för kvalitetsfrämjande arbete och projekt avseende mjölkråvara på gård med koppling till tillverkning av Västerbottensost® och andra mejeriprodukter. Ditt arbete sker i dialog med kollegor på avdelningen Forskning, Driftslaboratoriet Burträsk, Ostmästare och Medlemsavdelningen. Dialog sker också med universitet, branschorganisation och andra externa experter.
Uppdraget går ut på att proaktivt analysera råvara och produkt, bevaka forskningsfältet, sammanlänka och statistiskt bearbeta analysdata samt skriva rapporter på sammanställda analysresultat. Du kommer att ha många kontakter och skapa nätverk genom hela värdekedjan, från hage till mage.
Tjänsten är ett föräldravikariat t.o.m. december 2022. Tillsättning sker enlig överenskommelse.


Vi söker dig
Du har en naturvetenskaplig utbildning på akademisk nivå med inriktning mot livsmedel och/eller mikrobiologi. Erfarenhet av molekylära analysmetoder är meriterande. Utbildning inom statistisk databehandling, sensorik och processteknik är också meriterande, likaså om du har produktkunskap inom området. Det underlättar om du har förståelse för kedjan från gård till slutkonsument. Du har ett starkt engagemang för mjölkkvalitetsfrågor och driver dessa strukturerat.
Som person är du självgående, tydlig, lyhörd samt pedagogisk. Du har ett starkt engagemang och har en förmåga att inspirera andra i arbetet. Du har hög grad av uthållighet och kan motivera dig själv och de i din närhet även i motgång. Du har en bra förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Vidare har du lätt för att samarbeta med personer på olika nivåer, både internt och externt. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande uppgifter. Körkort är ett krav eftersom tjänsten förutsätter viss närvaro på Umeå mejeri.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många kontaktytor genom hela värdekedjan. Som arbetsgivare månar vi om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet.


Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Chef Forskning, Karin Hallin Saedén. [email protected]. Tel 090-18 28 23, 070-676 53 48


Facklig kontaktperson:
Peder Nilsson för Unionen, Tel 090-18 28 71, 070-551 74 30.

Ansökan
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 24 mars 2022.


Om oss
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 390 lokala bönder varav 308 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter ca 500 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss Visa mindre

Semestervikarier till Burträsk mejeri, Norrmejerier

På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som driv... Visa mer
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.
Din vardag hos oss
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Du är till viss del delaktig i operatörsunderhåll. Arbetet kan innebära en del traverskörning. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.
Arbetet innebär skiftgång och pågår i ca 10-14 veckor under perioden juni-augusti, beroende på avdelning.
Vi söker dig
Du som söker har gymnasial utbildning. Tjänsten ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat i processindustri, samt om du har goda kunskaper om hygienregler.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakt:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47
Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev senast den 8 juni 2022. Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan.
Vad erbjuder vi dig?
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Visa mindre

Semestervikarier till Burträsk mejeri, Norrmejerier

På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som driv... Visa mer
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.
Din vardag hos oss
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Du är till viss del delaktig i operatörsunderhåll. Arbetet kan innebära en del traverskörning. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.
Arbetet innebär skiftgång och pågår i ca 10-14 veckor under perioden juni-augusti, beroende på avdelning.
Vi söker dig
Du som söker har gymnasial utbildning. Tjänsten ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat i processindustri, samt om du har goda kunskaper om hygienregler.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakt:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47
Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev senast den 28 februari 2022. Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan.
Vad erbjuder vi dig?
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Visa mindre

Processoperatör till Burträsk mejeri

Vill du göra gott med oss? På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrl... Visa mer
Vill du göra gott med oss?
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna
Din vardag hos oss
Som Processoperatör vid Burträsk mejeri kommer du att ha en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar dagligen tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet.
Tjänsten är tillsvidare och placering vid Burträsk mejeri.
Norrmejerier arbetar med ett leanbaserat arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att löpande jobba med förbättringar och utveckling i verksamheten. Vi ser Norrmejerier som en kedja där varje medarbetare är en viktig länk som får vår kedja att hålla ihop. Vi har alla olika roller inom Norrmejerier, men är alla lika viktiga för att skapa glädje och stolthet över det vi gör tillsammans.
Vi erbjuder dig
• Ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett modernt mejeri med avancerad teknologi där du som person och din kompetens är viktig.
• Att vara en del i det stolta team på Burträsk mejeri som ansvarar för tillverkning av Västerbottensost.
• Engagerade och stöttande ledare och kollegor i såväl Luleå och Umeå som Burträsk och Ånäset.
• Att kunna bidra till en levande norrländsk mjölkproduktion och ett levande Norrland
• Att få göra en verklig skillnad genom att göra gott, varje dag
Vi söker dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med vilja, driv och stort engagemang. Du som söker bör ha ett intresse för teknik och mekanik samt förmågan att hålla många olika processer igång samtidigt. Med stor ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt löser du problem och bidrar till att utveckla dig själv, dina kollegor och arbetet på avdelningen.
Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 0722427047
Facklig representant:
Jonathan Varodell, Livsklubben i Burträsk, [email protected]
Välkommen med din ansökan
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 31 oktober 2021.
Hos oss på Norrmejerier arbetar idag drygt 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.
Läs mer om hur det är att jobba med oss på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss Visa mindre

Timvikarier till Burträsk mejeri

Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov! På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Väs... Visa mer
Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov!
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.
Din vardag hos oss
Som Processoperatör vid Burträsk mejeri kommer du att ha en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet.
Norrmejerier arbetar med ett leanbaserat arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att löpande jobba med förbättringar och utveckling i verksamheten. Vi ser Norrmejerier som en kedja där varje medarbetare är en viktig länk som får vår kedja att hålla ihop. Vi har alla olika roller inom Norrmejerier, men är alla lika viktiga för att skapa glädje och stolthet över det vi gör tillsammans.
Som timvikarie arbetar du extra vid behov och täcker upp vid sjukdom, ledighet etc. Arbetet innebär skiftgång och arbetstiderna kan variera.
Vi erbjuder dig
Ett intressant arbete i ett modernt mejeri med avancerad teknologi där du som person och din kompetens är viktig.
Att vara en del i det stolta team på Burträsk mejeri som ansvarar för tillverkning av Västerbottensost.
Engagerade och stöttande ledare och kollegor i såväl Burträsk och Ånäset som Umeå och Luleå.

Vi söker dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47
Facklig representant:
Jonathan Varodell, Livsklubben i Burträsk, [email protected]
Välkommen med din ansökan
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 17 februari 2022. Urval sker löpande.
Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Hos oss på Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för den norrländska mjölken. Vi tillverkar goda mejeriprodukter som finns på köksborden i över halva Sverige från frukostfilen till kvällsmackan. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Vi söker nu en underhållsmekaniker för ett vikariat till vår anläggning i Burträsk. Burträsk mejeri Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka. Till Burträsk mejeri ... Visa mer
Vi söker nu en underhållsmekaniker för ett vikariat till vår anläggning i Burträsk.
Burträsk mejeri
Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka. Till Burträsk mejeri hör även ett Ostlager i Ånäset. Invid Burträsk mejeri finns Västerbottensost Besökscenter som är ett uppskattat turistmål sommartid.
Arbetet
Som underhållsmekaniker hos oss arbetar du med felsökning och reparationer av maskiner och planerat underhåll på våra produktionsavdelningar. I tjänsten ingår det att initiera och genomföra tekniska förbättringar för att minimera produktionsbortfall. Vi erbjuder ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en avancerad teknologisk processindustri, med en hög automationsgrad. Tjänsten är ett vikariat på heltid, from Mars tom 15 November 2021, i vilken det ingår beredskapstjänstgöring.
Ofel
Sedan 2008 har vi infört Lean som arbetssätt i hela företaget, något som vi kallar för Ofel. Det är Norrmejeriers sätt att motivera medarbetare till att ständigt utmana och förbättra vår verksamhet. Vi agerar, reflekterar och korrigerar avvikelser som en naturlig del av vårt arbetssätt. Genom små förbättringar i verksamheten når vi våra målsättningar och skapar värde tillsammans.
Vem är du?
Vi söker dig som brinner för teknik och mekanik, samt har goda kunskaper om processer. I din roll som underhållsmekaniker ingår du i ett team med mekaniker och andra supportfunktioner inom såväl process som lagring. För att passa i rollen krävs att du är en problemlösare som gillar att arbeta självständigt och hantera många ärenden. Du har också lätt för att arbeta med andra personer och med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen. Arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt, hög noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar.
Vi söker dig som har en mekanikerutbildning eller utbildning inom styr och reglerteknik. Gärna svetskunskaper samt påbyggnadskurser med liknande inriktning. Erfarenhet från processindustri samt livsmedelsindustrin är meriterande liksom dokumenterade elkunskaper. Vi tar stor hänsyn till dina personliga egenskaper.
Vad erbjuder vi dig?
Norrmejeriers devis är "Gör Gott". Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den "Goda arbetsplatsen". Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Tore Nilsson, Produktionsledare, Underhåll & fastighet Burträsk
[email protected], tel. 090-18 47 12
Facklig representant:
Jonathan Varodell, Livs tel. 090- 18 47 06 [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 11 April 2021. Skicka in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande. Visa mindre

Semestervikariat Burträsk mejeri, Norrmejerier

Vi söker semestervikarier till Burträsk mejeri! På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid ... Visa mer
Vi söker semestervikarier till Burträsk mejeri!
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.
Din vardag hos oss. Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Du är till viss del delaktig i operatörsunderhåll. Arbetet kan innebära en del traverskörning. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.
Arbetet innebär skiftgång och pågår i ca 10-14 veckor under perioden juni-augusti, beroende på avdelning.
Vem är du? Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Tjänsten ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat i processindustri, samt om du har goda kunskaper om hygienregler.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Välkommen med din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev senast den 25 maj 2021.
Skicka in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.
Vad erbjuder vi dig? Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Visa mindre

Timvikarier till Burträsk mejeri

Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov! På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Väs... Visa mer
Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov!
På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna
Din vardag hos oss
Som Processoperatör vid Burträsk mejeri kommer du att ha en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet.
Som timvikarie arbetar du extra vid behov och täcker upp vid sjukdom, ledighet etc. Arbetet innebär skiftgång och arbetstiderna kan variera.
Norrmejerier arbetar med ett leanbaserat arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att löpande jobba med förbättringar och utveckling i verksamheten. Vi ser Norrmejerier som en kedja där varje medarbetare är en viktig länk som får vår kedja att hålla ihop. Vi har alla olika roller inom Norrmejerier, men är alla lika viktiga för att skapa glädje och stolthet över det vi gör tillsammans.
Vi erbjuder dig
• Ett intressant arbete i ett modernt mejeri med avancerad teknologi där du som person och din kompetens är viktig.
• Att vara en del i det stolta team på Burträsk mejeri som ansvarar för tillverkning av Västerbottensost.
• Engagerade och stöttande ledare och kollegor i såväl Luleå och Umeå som Burträsk och Ånäset.
• Att kunna bidra till en levande norrländsk mjölkproduktion och ett levande Norrland.
• Att få göra en verklig skillnad genom att göra gott, varje dag.
Vi söker dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 0722427047
Facklig representant:
Jonathan Varodell, Livsklubben i Burträsk, [email protected]
Välkommen med din ansökan
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 17 oktober 2021. Urval sker löpande.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss
Hos oss på Norrmejerier arbetar idag drygt 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Visa mindre

Processoperatör till Burträsk mejeri

Vi söker nu två processoperatörer till vår produktion av Västerbottensost i Burträsk. Burträsk mejeri Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka. Jobbet Vi erbjuder ett intressant ... Visa mer
Vi söker nu två processoperatörer till vår produktion av Västerbottensost i Burträsk.
Burträsk mejeri
Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka.
Jobbet
Vi erbjuder ett intressant arbete i en avancerad teknologisk processindustri med hög mekaniseringsgrad. Ditt uppdrag innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Norrmejerier lägger stort fokus på Lean genom att arbeta med verksamhetsutveckling och ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig både inom och mellan avdelningar.
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien vilket utgör en betydande del av arbete. Du får ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav.
Tjänsterna är tillsvidare och placering är vid Burträsk mejeri.


Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med vilja, driv och stort engagemang. Du som söker bör ha ett intresse för teknik och mekanik samt förmågan att hålla många olika processer igång samtidigt. Med stor ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen tillsammans med kollegor och produktionsledare.
Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.
Vad erbjuder vi dig?
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Linda Lundström, Produktionsledare Burträsk mejeri, Linda.Lundströ[email protected]

Facklig representant:
Jonathan Varodell, Livsklubben i Burträsk, [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 3 februari 2021. Skicka in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande. Visa mindre

Timvikarier till Burträsk Mejeri

Vi söker nu timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov. Burträsk mejeri Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptetet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka. Jobbet Vi erbjuder dig ett in... Visa mer
Vi söker nu timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov.
Burträsk mejeri
Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptetet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka.
Jobbet
Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en teknologisk processindustri med hög mekaniseringsgrad. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Du är till viss del även delaktig i operatörsunderhåll. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig. Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav.
Som timvikarie arbetar du extra vid behov och täcker upp vid sjukdom, ledighet etc. Arbetet innebär skiftgång och arbetstiderna kan variera.

Vem söker vi?
Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat i processindustri, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Vad erbjuder vi dig?
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Vi satsar på att låta medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.
Vill du veta mer, kontakta:
Linda Lundström, Produktionsledare Burträsk mejeri,
[email protected], tel. 090184714

Vi ser fram emot din ansökan!
Välkommen med ett personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV. Urval sker löpande. Sök tjänsten här! Visa mindre

Semestervikariat Burträsk mejeri, Norrmejerier

Vi söker semestervikarier till Burträsk mejeri. ?Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Du är till viss del delaktig i operatörsunderhåll. Arbetet kan innebära en del traverskörning. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ... Visa mer
Vi söker semestervikarier till Burträsk mejeri.
?Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Du är till viss del delaktig i operatörsunderhåll. Arbetet kan innebära en del traverskörning. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.
Arbetet innebär skiftgång och pågår i ca 10-14 veckor under perioden maj-augusti, beroende på avdelning.
Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Tjänsten ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat i processindustri, samt om du har goda kunskaper om hygienregler.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Välkommen med din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev senast den 28 februari 2021.
Skicka in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.
Vad erbjuder vi dig? Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Visa mindre