Lediga jobb Rg Marknadspartner AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Rg Marknadspartner AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Butiksdemonstratör

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba i butik med daglig kontakt med kunder och personal. Du får gärna ha erfarenhet av dagligvaruhandeln sedan tidigare, men det är inget krav. Tjänsten är vid behov, då våra demonstrationer kommer in löpande och vi bokar upp personal efter det. Passar dig som har ett annat deltidsjobb, studerar eller har ett flexibelt liv. Uppdragen utförs främst på veckodagar, men ä... Visa mer
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba i butik med daglig kontakt med kunder och personal. Du får gärna ha erfarenhet av dagligvaruhandeln sedan tidigare, men det är inget krav.
Tjänsten är vid behov, då våra demonstrationer kommer in löpande och vi bokar upp personal efter det. Passar dig som har ett annat deltidsjobb, studerar eller har ett flexibelt liv. Uppdragen utförs främst på veckodagar, men även lördagar förekommer. Lön enligt handelsavtal.
Arbetsuppgifterna består i att tillaga/bjuda och sälja olika produkter i livsmedelsbutiker för att öka försäljningen av våra kunders sortiment.
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster såsom merchandising, varudemonstrationer och säljtjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har hela Sverige som arbetsfält.
Mer om oss går att läsa på www.rgmp.se


Låter det intressant? Maila in din ansökan märkt med ”Demonstratör Skellefteå" till [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas allt eftersom, skicka därför din ansökan redan nu! Visa mindre

Butikskonsulent, Skellefteå

Ansök    Jul 29    Rg Marknadspartner AB    Butikskonsulent
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi på RG Marknadspartner söker personal. Arbetsuppgifterna består i att besöka en och samma livsmedelsbutik varje vecka för att plocka upp varor från våra kunders sortiment exempelvis lösviktsavdelningar av lösviktsgodis och naturgodis. Du kommer att arbeta med påfyllnad, rengöring och orderläggning. Vi söker dig som är serviceinriktad, van att jobba i ett högt... Visa mer
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln.
Vi på RG Marknadspartner söker personal.
Arbetsuppgifterna består i att besöka en och samma livsmedelsbutik varje vecka för att plocka upp varor från våra kunders sortiment exempelvis lösviktsavdelningar av lösviktsgodis och naturgodis. Du kommer att arbeta med påfyllnad, rengöring och orderläggning.
Vi söker dig som är serviceinriktad, van att jobba i ett högt tempo samt har lätt att möta nya människor.
Om du har tidigare erfarenhet som butikskonsulent mot dagligvaruhandeln, så är det meriterande.
Löner efter handelskollektivavtal.
Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Butikskonsulent, Skelleftå

Ansök    Aug 4    Rg Marknadspartner AB    Butikskonsulent
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi på RG Marknadspartner söker extrapersonal. Perfekt för dig om har ett jobb på sidan om eller studerar. Arbetsuppgifterna består i att besöka en och samma livsmedelsbutik varje vecka för att plocka upp varor från våra kunders sortiment exempelvis lösviktsavdelningar av lösviktsgodis och naturgodis. Du kommer att arbeta med påfyllnad, rengöring och orderläggni... Visa mer
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln.
Vi på RG Marknadspartner söker extrapersonal. Perfekt för dig om har ett jobb på sidan om eller studerar.
Arbetsuppgifterna består i att besöka en och samma livsmedelsbutik varje vecka för att plocka upp varor från våra kunders sortiment exempelvis lösviktsavdelningar av lösviktsgodis och naturgodis. Du kommer att arbeta med påfyllnad, rengöring och orderläggning.
Vi söker dig som är serviceinriktad, kan hoppa in med kort varsel, van att jobba i ett högt tempo samt har lätt att möta nya människor.
Om du har tidigare erfarenhet som butikskonsulent mot dagligvaruhandeln, så är det meriterande.
Löner efter handelskollektivavtal.
Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Butikskonsulent , Skellefteå

Ansök    Mar 26    RG Marknadspartner AB    Butikskonsulent
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har hela Sverige som arbetsfält. Vi är ett företag i medgång som stabilt fortsätter att växa. Vi på RG Marknadspartner söker personal i Skellefteå, deltid samt semestervikarier. Arbetsuppgifterna består i att besöka olika livsmedelsbutiker varje dag för att plocka upp varor från våra kunders sortiment (främst lösviktsavde... Visa mer
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har hela Sverige som arbetsfält. Vi är ett företag i medgång som stabilt fortsätter att växa.

Vi på RG Marknadspartner söker personal i Skellefteå, deltid samt semestervikarier.

Arbetsuppgifterna består i att besöka olika livsmedelsbutiker varje dag för att plocka upp varor från våra kunders sortiment (främst lösviktsavdelningar av godis och nötter) men andra uppdrag finns också.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba självständigt samt har lätt att möta nya människor. Om du har tidigare erfarenhet som butikskonsulent mot dagligvaruhandeln, så är det meriterande men inget krav.

Mer om oss går att läsa på www.rgmp.se Om du är intresserad maila in din jobbansökan gärna med foto, till [email protected] Visa mindre

Butikskonsulent, Skellefteå

Ansök    Jul 2    Rg Marknadspartner AB    Butikskonsulent
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har hela Sverige som arbetsfält. Vi är ett företag i medgång som stabilt fortsätter att växa. Vi på RG Marknadspartner söker personal på deltid under sommaren, men goda möjligheter till förlängning efter sommaren. Perfekt för dig om har ett jobb på sidan om eller studerar. Arbetsuppgifterna består i att besöka olika livsmed... Visa mer
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har hela Sverige som arbetsfält. Vi är ett företag i medgång som stabilt fortsätter att växa.
Vi på RG Marknadspartner söker personal på deltid under sommaren, men goda möjligheter till förlängning efter sommaren. Perfekt för dig om har ett jobb på sidan om eller studerar.
Arbetsuppgifterna består i att besöka olika livsmedelsbutiker för att plocka upp varor från våra kunders sortiment bland annat lösviktsavdelningar av godis och nötter men även andra uppgifter kommer att tillkomma. Du kommer att arbeta med påfyllnad, rengöring och orderläggning.
Varorna levereras direkt till butik.
Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba i ett högt tempo samt har lätt att möta nya människor.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet som butikskonsulent mot dagligvaruhandeln eller tidigare har jobbat i butik.
Körkort och egen bil krävs.
Löner efter handelskollektivavtal.
Ansökan med bild skickas till [email protected] Visa mindre

Butikskonsulent , Skellefteå

Ansök    Maj 22    RG Marknadspartner AB    Butikskonsulent
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har hela Sverige som arbetsfält. Vi är ett företag i medgång som stabilt fortsätter att växa.Vi på RG Marknadspartner söker personal i Skellefteå, deltid samt semestervikarier.Arbetsuppgifterna består i att besöka olika livsmedelsbutiker varje dag för att plocka upp varor från våra kunders sortiment (främst lösviktsavdelnin... Visa mer
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har hela Sverige som arbetsfält. Vi är ett företag i medgång som stabilt fortsätter att växa.Vi på RG Marknadspartner söker personal i Skellefteå, deltid samt semestervikarier.Arbetsuppgifterna består i att besöka olika livsmedelsbutiker varje dag för att plocka upp varor från våra kunders sortiment (främst lösviktsavdelningar av godis och nötter) men andra uppdrag finns också.Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba självständigt samt har lätt att möta nya människor. Om du har tidigare erfarenhet som butikskonsulent mot dagligvaruhandeln, så är det meriterande men inget krav.Mer om oss går att läsa på www.rgmp.se Om du är intresserad maila in din jobbansökan gärna med foto, till [email protected] Visa mindre