Lediga jobb STG Clean AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från STG Clean AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Städpersonal

Ansök    Jun 7    STG Clean AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker städpersonal till vår verksamhet i Skellefteå. Städet omfattar cirka 7-14 timmar i veckan. Eftersom städet utförs på ett behandlingshem krävs registerutdrag från polisen. Det krävs också en personlig lämplighet för arbetet. Timanställningen tillsätts och påbörjas så snart vi hittat rätt person. Visa mer
Vi söker städpersonal till vår verksamhet i Skellefteå. Städet omfattar cirka 7-14 timmar i veckan.
Eftersom städet utförs på ett behandlingshem krävs registerutdrag från polisen. Det krävs också en personlig lämplighet för arbetet.
Timanställningen tillsätts och påbörjas så snart vi hittat rätt person. Visa mindre

Städledare

Vi söker någon som kan hjälpa till att bygga upp vårt städföretag STG Clean AB. Leda ett team av människor med nuvarande och nya kunder. Entusiastiska människor vänliga, artikulerade, trevliga och pålitliga Att läsa och tala svenska ett måste och körkort. kolla in vår hemsida stgclean.se Visa mer
Vi söker någon som kan hjälpa till att bygga upp vårt städföretag STG Clean AB. Leda ett team av människor med nuvarande och nya kunder.
Entusiastiska människor vänliga, artikulerade, trevliga och pålitliga
Att läsa och tala svenska ett måste och körkort.
kolla in vår hemsida stgclean.se Visa mindre