Lediga jobb Svevia AB (publ) i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Svevia AB (publ) i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Mark- och anläggningsarbetare till Skellefteå

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi mark- och anläggningsarbetare till Skellefteå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Om tjänsten: Som mark- och anläggningsarbetare på Sv... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi mark- och anläggningsarbetare till Skellefteå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om tjänsten:

Som mark- och anläggningsarbetare på Svevia kommer du att utföra olika typer av mark-, VA- och anläggningsprojekt för våra kunders räkning. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med stort engagemang och driv. Till stor del bygger arbetsuppgifterna på att du kan ta självständiga beslut i det dagliga arbetet.

Vem är du?

Du har relevant gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt samt B-körkort. Vi ser gärna också att du som söker har tidigare erfarenhet från något/några av områdena markarbeten, VA- och fjärrvärme, grönytor samt sten- och plattsättningsarbeten. IT-vana är också meriterande eftersom vi använder digitala plattformar i vårt dagliga arbete.

Som person är du självgående och drivs av utmaningar i arbetet och har en vilja att lära nytt och utvecklas. Du ska också vara engagerad och resultatinriktad samt ha lätt för att arbeta både självständigt och i grupp.

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Och vi sätter alltid säkerheten först - både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete på en trivsam arbetsplats med duktiga kollegor.

Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Peter Lindgren på telefon 070-315 70 33. Längre svarstid kan förekomma pga semestertider. Våra fackliga företrädare för Seko, Ledarna, Unionen och Saco når du via vår växel på telefon 08-404 10 00.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 14 augusti 2022.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Administratör till vår Ballastverksamhet i norra Sverige

Ansök    Nov 9    Svevia AB (publ)    Ekonomikontorist
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en administratör till division Industri och vår ballastverksamhet i norra Sverige med placering i Skellefteå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansva... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en administratör till division Industri och vår ballastverksamhet i norra Sverige med placering i Skellefteå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som administratör

Vår Ballastverksamhet i norra Sverige växer och vi söker nu en administratör som kommer arbeta med uppgifter inom administration, ekonomi och IT. Du har en central roll på avdelningen och utgör ett viktigt stöd till framförallt våra platschefer och arbetsledare i att få produktionen att fungera. Arbetsdagarna är varierade och ofta händelserika.

Följande arbetsuppgifter ingår i rollen:

- Fakturahantering, dels fakturering till kund men även attestera och fördela inkommande fakturor. Omfördelningar och omföringar av kostnader. Delaktig vid ekonomiavstämningar.
- Beställningar ex. kläder, utrustning, mat och fika. Boka konferenser och lokaler. Administration kring anställningar, bensinkort m.m.
- Uppdatera chemsoft - kemikalieförteckning
- Förbereda dagordningar, skriva mötesprotokoll och vara behjälplig kring olika möten på vilka du ofta även deltar.
- Enklare IT-support. Hjälpa till med inlogg till IT-konton, Iphones, Ipads, GPS-inlogg, synkning av outlook-kalendrar.
- Stötta våra medarbetare i vårt tidsrapporteringssystem Flex och vårt riskhanteringssystem BIA.
- Delta vid skyddsronder
- In- och utvägningar samt dokumentation av massor som kommer till täkten


Vem är du?

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot administration och/eller ekonomi. Du har några års erfarenhet av ekonomiarbete och fakturahantering. Vi ser positivt på om du i tidigare roll ansvarat för fakturahantering. Du har erfarenhet av att arbeta administrativt och har goda kunskaper i Office-paketet. Har ett intresse för IT och digital utrustning såsom datorer, smartphones, surfplattor och GPS-utrustning. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen behöver du ha en "can-do" attityd. Problem är till för att lösas! Du tar ansvar fullt ut för dina arbetsuppgifter och försöker alltid hitta lösningar på de frågor som kommer till dig. Du är flexibel och handlingskraftig samtidigt som du är prestigelös.

Du är en naturlig ingång i många frågor i vår verksamhet och därför behöver du trivas i en roll med många kontaktytor både internt och externt. Du är hjälpsam och tillgänglig. De frågor du inte kan lösa tar du ansvar för att hänvisa vidare till rätt person internt.

En del av något större

Svevias industridivision är inne i ett expansivt skede, och ambitionerna är höga. Målet är att vara en ledande aktör inom beläggning i Sverige.

Bakom varje väg finns mer än den uppenbara ytan: en hel industri av kunskap och leveransförmåga. Vårt erbjudande är en industriell process. Från sten till färdig väg.

Allt börjar med en täkt, som sedan blir ballast, som i sin tur används i tillverkningen av asfalten, som slutligen läggs ut på vägen. Med över 100 egna bergtäkter, egen produktion av asfalt, bitumenemulsion och termoplast har vi en bredd som ingen annan. I våra laboratorier gör vi materialanalyser och ser till att produkterna når upp till standarder och krav. Och våra skickliga team inom fräsning, asfaltering, tankbeläggning och vägmarkering ser till att leveransen blir komplett.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Rickard Eliasson på telefonnummer 0920-236210. Rekrytering sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt, men som senast 30 november 2022.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Administratör till vår Ballastverksamhet i norra Sverige

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en administratör till division Industri och vår ballastverksamhet i norra Sverige med placering i Skellefteå eller Umeå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbet... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en administratör till division Industri och vår ballastverksamhet i norra Sverige med placering i Skellefteå eller Umeå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som administratör

Som administratör hos oss arbetar du med arbetsuppgifter inom både administration, ekonomi och IT. Du har en central roll på avdelningen och utgör ett viktigt stöd till framförallt våra platschefer och arbetsledare i att få produktionen att fungera. Arbetsdagarna är varierade och ofta händelserika.

Följande arbetsuppgifter ingår i rollen:

- Fakturahantering, dels fakturering till kund men även attestera och fördela inkommande fakturor. Omfördelningar och omföringar av kostnader. Delaktig vid ekonomiavstämningar.
- Beställningar ex. kläder, utrustning, mat och fika. Boka konferenser och lokaler. Administration kring anställningar, bensinkort m.m.
- Uppdatera chemsoft - kemikalieförteckning
- Förbereda dagordningar, skriva mötesprotokoll och vara behjälplig kring olika möten på vilka du ofta även deltar.
- Enklare IT-support. Hjälpa till med inlogg till IT-konton, Iphones, Ipads, GPS-inlogg, synkning av outlook-kalendrar.
- Stötta våra medarbetare i vårt tidsrapporteringssystem Flex och vårt riskhanteringssystem BIA.
- Delta vid skyddsronder
- In- och utvägningar samt dokumentation av massor som kommer till täkten


Vem är du?

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot administration och/eller ekonomi. Du har några års erfarenhet av ekonomiarbete och fakturahantering. Vi ser positivt på om du i tidigare roll ansvarat för fakturahantering. Du har erfarenhet av att arbeta administrativt och har goda kunskaper i Office-paketet. Har ett intresse för IT och digital utrustning såsom datorer, smartphones, surfplattor och GPS-utrustning. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen behöver du ha en "can-do" attityd. Problem är till för att lösas! Du tar ansvar fullt ut för dina arbetsuppgifter och försöker alltid hitta lösningar på de frågor som kommer till dig. Du är flexibel och handlingskraftig samtidigt som du är prestigelös.

Du är en naturlig ingång i många frågor på vårt kontor, och därför behöver du trivas i en roll med många kontaktytor både internt och externt. Du är hjälpsam och tillgänglig. De frågor du inte kan lösa tar du ansvar för att hänvisa vidare till rätt person internt.

En del av något större

Svevias industridivision är inne i ett expansivt skede, och ambitionerna är höga. Målet är att vara en ledande aktör inom beläggning i Sverige.

Bakom varje väg finns mer än den uppenbara ytan: en hel industri av kunskap och leveransförmåga. Vårt erbjudande är en industriell process. Från sten till färdig väg.

Allt börjar med en täkt, som sedan blir ballast, som i sin tur används i tillverkningen av asfalten, som slutligen läggs ut på vägen. Med över 100 egna bergtäkter, egen produktion av asfalt, bitumenemulsion och termoplast har vi en bredd som ingen annan. I våra laboratorier gör vi materialanalyser och ser till att produkterna når upp till standarder och krav. Och våra skickliga team inom fräsning, asfaltering, tankbeläggning och vägmarkering ser till att leveransen blir komplett.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Rickard Eliasson på telefonnummer 0920-236210. Rekrytering sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt, men som senast 15/9.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Platschef inom Ballast - Västerbotten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Platschef till division Industri och vår ballastverksamhet i Västerbotten. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som Plats... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Platschef till division Industri och vår ballastverksamhet i Västerbotten. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Platschef
I rollen som platschef ansvarar du för tillverkning och försäljning av ballastprodukter i täkterna inom det geografiska området och du har en central roll i Svevias uppdrag, då du planerar, driver, ansvarar och följer upp ekonomi, resultat och kvalitet. I rollen som platschef ingår även miljö- och arbetsmiljöansvar för verksamheten i täkterna och personalansvar. Du rapporterar direkt till arbetschefen och ingår i arbetschefsområdets ledningsgrupp och din placeringsort är flexibelt Skellefteå, eller Umeå.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning/teknisk examen för vår bransch relevant utbildning alternativt lämplig erfarenhet som ligger nära rollen och arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och själv arbetat inom produktion i en arbetsledande roll. Har du dessutom varit verksam inom Västerbotten och därmed skapat ett kontaktnät är detta meriterande. Krav för tjänsten är du behärskar svenska i tal och skrift, är bekväm att arbeta med Office-paketet samt har B-körkort då resor ingår i tjänsten.

Du sätter klart definierade mål och är bra på att planera och organisera på ett effektivt sätt. Du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god kvalitet och produktivitet efter högt satta normer. Du håller dig uppdaterad om marknaden och konkurrenter och identifierar affärsmöjlighet samt uppvisar finansiell medvetenhet samt har lätt att knyta kontakter och utveckla relationer, både med kunder och med medarbetare.

Som ledare tar du ansvar för åtgärder, projekt och personal, tar initiativ, skapar aktivitet och fattar tydliga beslut. Du ger tydliga riktlinjer, motiverar andra, ger dem befogenheter och möjlighet till utveckling. Som ledare är det viktigt att du skapar laganda och upprätthåller etik och värderingar.

En del av något större

Svevias industridivision är inne i ett expansivt skede, och ambitionerna är höga. Målet är att vara en ledande aktör inom beläggning i Sverige.

Bakom varje väg finns mer än den uppenbara ytan: en hel industri av kunskap och leveransförmåga. Vårt erbjudande är en industriell process. Från sten till färdig väg.

Allt börjar med en täkt, som sedan blir ballast, som i sin tur används i tillverkningen av asfalten, som slutligen läggs ut på vägen. Med över 100 egna bergtäkter, egen produktion av asfalt, bitumenemulsion och termoplast har vi en bredd som ingen annan. I våra laboratorier gör vi materialanalyser och ser till att produkterna når upp till standarder och krav. Och våra skickliga team inom fräsning, asfaltering, tankbeläggning och vägmarkering ser till att leveransen blir komplett.

Varför Svevia?
Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Rickard Eliasson på 0725-012 696 eller rekryteringskonsult Stefan Lindström på [email protected]. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt eller senast den 25 juli. När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av färdighetstest, personlighetstest och bakgrundskontroll.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens, för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Arbetsledare inom VA- och mark till Skellefteå

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare med placering i Skellefteå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som arbetsledare Som arbetsledare på Svevia blir ... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare med placering i Skellefteå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som arbetsledare
Som arbetsledare på Svevia blir du en viktig nyckelspelare i ditt arbete. Du kommer att få arbeta med varierande projekt, främst inom kommunalt VA samt mark- och anläggningsarbeten. Som arbetsledare planerar du, genomför och följer upp dina pågående arbeten. Du är länken till teamet som samordnar och leder alla, både Svevias egna medarbetare samt våra underentreprenörer, mot samma mål oavsett storlek på projekten. Självklart har du stöd från platschef, kollegor, våra verksamhetssystem och välutvecklade processer.

Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten har du praktisk kunskap och erfarenhet av att arbeta med olika typer av mark- och anläggningsarbeten. Har du även tidigare arbetat med kommunalt VA är det mycket meriterande. Du är också van med att arbeta med produktions- och ekonomiuppföljning samt att du också har systemvana. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad, tar egna initiativ och har en naturlig förmåga att skapa ordning och reda runt omkring dig.

Intresse, fallenhet och att du tycker att det är roligt att dagligen arbeta med moderna It-hjälpmedel samt att du har B-körkort ser vi som en självklarhet. Har du också tidigare erfarenhet av arbetsledning är det också meriterande.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kan du kontakta Daniel Lambertsson på telefonnummer 070-308 18 12. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 31 mars 2021.

Våra fackliga företrädare för SACO, Ledarna, Unionen och Seko når du via vår växel på telefonnummer 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre