Lediga jobb som Dietist i Skellefteå

Se lediga jobb som Dietist i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Dietist, Medicinsk och geriatrisk klinik, Skellefteå.

Ansök    Sep 12    REGION VÄSTERBOTTEN    Dietist
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen samlas primärvård, tandvård och sjukhusvård i en gemensam förvaltning och organiseras i läns- och närsjukvårdsområden. I närsjukvårdsområde Skellefteå ingår Akuten, Medicinsk och geriatrisk klinik, Rehabcentrum, Psykiatriska kliniken, 1177 sam... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen samlas primärvård, tandvård och sjukhusvård i en gemensam förvaltning och organiseras i läns- och närsjukvårdsområden. I närsjukvårdsområde Skellefteå ingår Akuten, Medicinsk och geriatrisk klinik, Rehabcentrum, Psykiatriska kliniken, 1177 samt primärvården i Skellefteå och Norsjö. Tillsammans ska dessa verka för en god och nära vård.

Medicinsk och geriatrisk klinik ingår som en del i närsjukvårdsområde Skellefteå och är en av Skellefteå lasaretts största kliniker med cirka 300 anställda. Verksamheten består av både öppen- och slutenvård med stor bredd och många olika specialistområden. Klinikens vårdplatser är fördelade utifrån medicinska och geriatriska inriktningar. Huvuddelen av inläggningarna är akuta och sker via akutmottagningen. Öppenvårdsverksamheten består av medicin-, geriatrik- och dialysmottagning. Inom medicinmottagningen finns också dagvårdsverksamheter samt fysiologiskt laboratorium. Inom kliniken finns också en forskningsenhet vilket är unikt för ett länsdelslasarett.

Vi söker nu dietister för både tillsvidareanställning och vikariat (tom 2024-09-30) till medicinsk och geriatrisk klinik med tjänstgöring på medicinsk och geriatrisk mottagning.

ARBETSUPPGIFTER
Som dietist hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.

Som dietist vid medicinsk och geriatrisk mottagning kommer du att arbeta gentemot klinikens vårdavdelningar och teamen inom mottagningsverksamheten. Arbetet innefattar att utreda, bedöma och behandla kost- och nutritionsproblem samt att förskriva kosttillägg och sondnäring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad dietist med intresse inom det medicinska området. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete med kombination av mottagningsverksamhet och sjukhusvård.

Du har förmåga att ta egna beslut och kan arbeta självständigt likväl som i team. Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter, är ansvarskännande och engagerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Om du har skyddad identitet och vill ansöka så kontaktar du rekryterande chef och skickar sedan in dina ansökningshandlingar via post. Visa mindre

Dietist, Barn- Ungdomspsykiatrin, Västerbotten

Ansök    Dec 14    REGION VÄSTERBOTTEN    Dietist
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en länsklinik som har mottagningsenheter i Umeå, Lycksele och Skellefteå. I länskliniken ingår även BUP-vårdavdelning som finns i Umeå. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insat... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en länsklinik som har mottagningsenheter i Umeå, Lycksele och Skellefteå. I länskliniken ingår även BUP-vårdavdelning som finns i Umeå. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Hos oss arbetar psykologer, kuratorer, skötare, sjuksköterskor, läkare, dietist, arbetsterapeut, sjukgymnast samt medicinska sekreterare. Våra medarbetare gör ett fantastiskt arbete och är vår viktigaste resurs.

På BUP i Skellefteå finns en trevlig arbetsgrupp som värdesätter god arbetsmiljö och vikten av att fika tillsammans när vi kan. Vi finns i nyrenoverade ändamålsanpassade lokaler i Ursviken. Vi jobbar tätt ihop, vi trivs och är stolta över det vi gör. Spana in vårt Instagramkonto: bup_vasterbotten https://www.instagram.com/bup_vasterbotten/

ARBETSUPPGIFTER
Som dietist hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre.

Vi ser nutrition som en självklar del av vården. I arbetet som dietist ingår såväl nutritionsbedömningar som nutritionsåtgärder. Målsättningen är att undvika undernäring och att ge optimala förutsättningar för behandling och tillfrisknande utifrån ett individuellt perspektiv. Som dietist verkar du i hela länet och på alla enheter, men främst arbetar du tillsammans med vårt specialiserade ätbehandlingsteam för unga (SÄBU). Du kommer också arbeta i nära samarbete med vårdavdelningen. I dina arbetsuppgifter kan även ingå att utbilda kollegor i kostbehandling.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet behöver du vara legitimerad dietist. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, vara drivande och ta egna initiativ. Du har lätt att göra dig förstådd i tal och skrift. Din inställning och ditt engagemang bidrar till ett gott arbetsklimat, där alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa behandlingskvalitet för patienten. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll skall utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställningserbjudande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Dietist för projektanställning

Ansök    Feb 9    Skellefteå kommun    Dietist
Vi söker nu en engagerad och kompetent dietist för en projektanställning på utvecklingsenheten på vård och omsorg. Utvecklingsenheten erbjuder verksamhetsnära stöd riktat direkt till verksamheter inom vård och omsorg och invånare i Skellefteå kommun. Du kommer också att samarbeta med enheten för verksamhetsstöd inom Stöd och service Som projektanställd dietist kommer du att spela en central roll i att kartlägga och förbättra nutrition och måltidsområdena ... Visa mer
Vi söker nu en engagerad och kompetent dietist för en projektanställning på utvecklingsenheten på vård och omsorg. Utvecklingsenheten erbjuder verksamhetsnära stöd riktat direkt till verksamheter inom vård och omsorg och invånare i Skellefteå kommun. Du kommer också att samarbeta med enheten för verksamhetsstöd inom Stöd och service

Som projektanställd dietist kommer du att spela en central roll i att kartlägga och förbättra nutrition och måltidsområdena inom verksamheterna inom Vård och omsorg och Stöd och service.

ARBETSUPPGIFTER
Projektet innefattar inledningsvis ett kartläggningsarbete tillsammans med projektgruppen för att identifiera fokusområden för åtgärder inom nutrition och måltid inom Vård och omsorg samt Stöd och service. Därefter kommer du att ansvara tillsammans med projektgruppen för att ta fram och föreslå konkreta åtgärder, såsom förbättrade rutiner och kompetensutvecklingsinsatser. Projektgruppen består av verksamhetsutvecklare inom Vård och omsorg och Stöd och service samt avdelningarnas dietist

Inledningsvis kombineras kartläggning med samarbete med ordinarie dietist samt verksamhetsutvecklare från Stöd och service för att lära känna verksamheterna, förstå de specifika frågeställningarna och skapa nödvändiga kontaktnät. Detta samarbete kommer att vara avgörande för att säkerställa en smidig integration och ett framgångsrik genomförande av åtgärderna.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten bör vara legitimerad dietist eller ha en högskoleutbildning som kan bedömas likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektarbete eller förbättringsarbete inom nutrition och måltidsområden.

I din roll som projektledande dietist kommer det att vara en förutsättning att du kan skapa och underhålla goda relationer.

Du är kreativ, vilket vi ser som en viktig tillgång när du utformar och presenterar nytänkande åtgärder inom nutrition och måltidsområdena. Vi värdesätter din öppenhet för innovativa idéer och din förmåga att tänka utanför ramarna.

Det är viktigt att du har en analytiska förmåga för att förstå komplexa samband inom verksamheterna och identifiera områden som behöver förbättras.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

2 Dietister till Primärvårdsdietister Region Västerbotten i Skellefteå/Umeå

Ansök    Nov 30    REGION VÄSTERBOTTEN    Dietist
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Primärvårdsdietister Region Västerbotten är organiserade i en gemensam länsenhet som verkar mot regionens hälsocentraler och sjukstugor med tillhörande akutvårdsavdelningar. Enheten är ett tilläggsuppdrag inom Primärvården med en gemensam avdelningschef som är direkt underställd ve... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Primärvårdsdietister Region Västerbotten är organiserade i en gemensam länsenhet som verkar mot regionens hälsocentraler och sjukstugor med tillhörande akutvårdsavdelningar. Enheten är ett tilläggsuppdrag inom Primärvården med en gemensam avdelningschef som är direkt underställd verksamhetschef för Länsövergripande tilläggsuppdrag. Vår verksamhet känneteckna av engagemang, utveckling och samarbete.

Vi har nu medarbetare som ska prova annat arbete samt andra som går i pension varför vi söker nya kollegor! Som ny i verksamheten kommer du erbjudas mentorskap i form av en dietistkollega.

Då vi har ett stort upptagningsområde jobbar vi enligt modellen Digitalt i första hand, fysiskt när det behövs. Patient- och personalmöten sker till stor del digitalt både enskilt och i grupp. Primärvårdsdietister har regelbundna digitala veckomöten där det ges tillfälle att diskutera patientfall, jobba med utvecklings- och förbättringsarbeten samt kompetensutveckla varandra.

Är du legitimerad dietist och tycker denna verksamhet låter intressant? Tveka inte att söka denna roliga och varierande tjänst! En av tjänsterna är placerad i Skellefteå, placeringsort för den andra är i Umeå men annan placeringsort kan vara möjlig.

ARBETSUPPGIFTER
Som dietist hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.

Du ingår i ett arbetslag med dietister i Umeå och Skellefteå. Vi verkar för att regionen ska kunna erbjuda befolkningen ett jämlikt nutritionsomhändertagande av hög kvalitet. Du har ett tätt samarbete med dina dietistkollegor och vi tar vara på varandras intresseområden.

Som dietist kommer du utföra individualiserad nutritionsutredning, -behandling och uppföljning. Du ordinerar och förskriver kosttillägg och sondnäring. Du kommer träffa patienter i livets alla skeden med varierande diagnoser. Vi erbjuder även digitala vårdbesök och grupper. I arbetet ingår gruppinformationer och personalutbildningar.

Inom primärvården träffar du framförallt patienter med undernäring, diabetes, magproblem och höga blodfetter. I uppdraget ingår arbetet på akutvårdsavdelningar där du ger nutritionsbehandling i samarbete med övrig vårdpersonal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad dietist. Erfarenhet av primärvård är meriterande. Vi förutsätter att du har ett hälsofrämjande synsätt och att du är intresserad av att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du är en flexibel medarbetare då vi är en länsenhet vilket innebär insatser i hela länet. Körkort behörighet B är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Dietist, Medicinsk och geriatrisk klinik, Skellefteå.

Ansök    Sep 17    REGION VÄSTERBOTTEN    Dietist
Inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen samlas primärvård, tandvård och sjukhusvård i en gemensam förvaltning och organiseras i läns- och närsjukvårdsområden. I närsjukvårdsområde Skellefteå ingår Akuten, Medicinsk och geriatrisk klinik, Rehabcentrum, Psykiatriska kliniken samt primärvården i Skellefteå och Norsjö. Tillsammans ska dessa verka för en god och nära vård. Medicinsk och geriatrisk klinik i Skellefteå är en av sjukhusets största kliniker med cir... Visa mer
Inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen samlas primärvård, tandvård och sjukhusvård i en gemensam förvaltning och organiseras i läns- och närsjukvårdsområden. I närsjukvårdsområde Skellefteå ingår Akuten, Medicinsk och geriatrisk klinik, Rehabcentrum, Psykiatriska kliniken samt primärvården i Skellefteå och Norsjö. Tillsammans ska dessa verka för en god och nära vård.

Medicinsk och geriatrisk klinik i Skellefteå är en av sjukhusets största kliniker med cirka 300 medarbetare. Kliniken har idag 62 vårdplatser fördelade på fyra vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar. Öppenvårdsverksamhet bedrivs inom områdena internmedicin och geriatrik och koncept med teamarbete finns inom olika subspecialiteter. Fysiologiskt laboratorium, dagsjukvård samt dialysverksamhet ingår i klinikens uppdrag. Inom klinikens organisation finns även en forskningsenhet med ett flertal aktiva forskare vilket innebär goda möjligheter att kombinera klinisk tjänstgöring med forskning.

Vi söker nu en dietist till medicinsk och geriatrisk klinik med tjänstgöring på medicinsk och geriatriska mottagningen.

ARBETSUPPGIFTER
Som dietist hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.

Som dietist vid medicinsk och geriatrisk mottagning kommer du att arbeta gentemot klinikens vårdavdelningar och teamen inom mottagningsverksamheten. Arbetet innefattar att utreda, bedöma och behandla kost- och nutritionsproblem samt att förskriva kosttillägg och sondnäring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad dietist med intresse inom det medicinska området. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete med kombination av mottagningsverksamhet och sjukhusvård.

Du har förmåga att ta egna beslut och kan arbeta självständigt likväl som i team. Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter, är ansvarskännande och engagerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Dietist

Ansök    Sep 21    Skellefteå kommun    Dietist
Vi söker en legitimerad dietist som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård. Här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Som dietist är du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå. Vård och omsorg kommer under vintern 2021 att fokusera på påbyggnadsutb... Visa mer
Vi söker en legitimerad dietist som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård. Här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Som dietist är du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå.

Vård och omsorg kommer under vintern 2021 att fokusera på påbyggnadsutbildningar samt stärka nätverk kring kost och nutritionsfrågor i verksamheten. Ordinarie dietist kommer att arbeta med de insatserna och därför behöver vi förstärka med en dietist som arbetar mot särskilda boenden inom vård och omsorg samt stöd och service.

ARBETSUPPGIFTER
Den största delen av arbetstiden riktas till utredning och behandling på individnivå. Det innebär att ansvarig sjuksköterska tar kontakt med dietist när teamet som arbetar närmast individen själva har uttömt sin förmåga att lösa nutritionsvården och är i behov specialistkunskaper. Där kommer du att ge stöd i fördjupad utredning och behandling. Du instruerar, handleder samt utbildar enskilda, närstående och personal om individuella kostråd och specifik nutritionsvård.

Som dietist kommer du att vara en resurs för att kompetenshöja annan personal i nutritionsvårdsfrågor och du kommer även att företräda verksamheten som sakkunnig i dessa frågor. Det ingår i arbetsuppgifterna att vara uppdaterade kring förändringar i lagstiftningar, riktlinjer och liknande för att kunna vara med och analysera resultat och avvikelser samt medverka i förbättringsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad dietist och är trygg i ditt kompetensområde. Du är serviceinriktad, pedagogisk och har ett flexibelt arbetssätt samt att du förmågan att arbeta både i team och självständigt. Vidare har du ett intresse av att hålla verksamheten uppdaterad inom kunskapsområdet.

För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Socialkontoret och Samhällsbyggnad genomförunder hösten 2021 ett försök med alkohol- ochdrogtester vid nyanställningar. Syftet är att undvikaatt anställa personer som är påverkade av alkohol eller droger och därmedskulle kunna utsätta sig själv, kollegor och invånare för risker. Slutkandidater i denna rekrytering kommer därför att få genomföra ett alkohol- och drogtest innan anställningsavtal skrivs. Läs mer om detta här: https://skelleftea.se/invanare/jobba-i-skelleftea-kommun/alkohol--och-drogtester-vid-nyanstallningar

Läs mer om Skellefteå här:http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Dietist

Ansök    Jun 2    Skellefteå kommun    Dietist
Vi söker en legitimerad dietist som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Som dietist är du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå. Vård och omsorg kommer under hösten och vintern 2021 att fokusera på p... Visa mer
Vi söker en legitimerad dietist som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Som dietist är du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå.

Vård och omsorg kommer under hösten och vintern 2021 att fokusera på påbyggnadsutbildningar samt stärka nätverk kring kost och nutritionsfrågor i verksamheten. Ordinarie dietist kommer att arbeta med de insatserna och därför projektanställs en dietist fram till 2021-12-28 för att arbeta med ordinarie arbetsuppgifter mot särskilda boenden inom vård och omsorg samt stöd och service.

ARBETSUPPGIFTER
Den största delen av arbetstiden riktas till utredning och behandling på individnivå. Det innebär att ansvarig sjuksköterska tar kontakt med dietist när teamet som arbetar närmast individen själva har uttömt sin förmåga att lösa nutritionsvården och är i behov specialistkunskaper. Där kommer du att ge stöd i fördjupad utredning och behandling. Du instruerar, handleder samt utbildar enskilda, närstående och personal om individuella kostråd och specifik nutritionsvård.

Som dietist kommer du att vara en resurs för att kompetenshöja annan personal i nutritionsvårdsfrågor och du kommer även att företräda verksamheten som sakkunnig i dessa frågor. Det ingår i arbetsuppgifterna att vara uppdaterade kring förändringar i lagstiftningar, riktlinjer och liknande för att kunna vara med och analysera resultat och avvikelser samt medverka i förbättringsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad dietist och är trygg i ditt kompetensområde. Du är serviceinriktad, pedagogisk och har ett flexibelt arbetssätt samt att du förmågan att arbeta både i team och självständigt. Vidare har du ett intresse av att hålla verksamheten uppdaterad inom kunskapsområdet.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Dietist, Barn- Ungdomspsykiatrin, Västerbotten

Ansök    Jun 21    REGION VÄSTERBOTTEN    Dietist
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en länsklinik som har mottagningsenheter i Umeå, Lycksele och Skellefteå. I länskliniken ingår även BUP-vårdavdelning som finns i Umeå. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insat... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en länsklinik som har mottagningsenheter i Umeå, Lycksele och Skellefteå. I länskliniken ingår även BUP-vårdavdelning som finns i Umeå. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Hos oss arbetar psykologer, kuratorer, skötare, sjuksköterskor, läkare, dietist, arbetsterapeut, sjukgymnast samt medicinska sekreterare. Våra medarbetare gör ett fantastiskt arbete och är vår viktigaste resurs.

Vi söker nu en dietist med valfri placeringsort: Lycksele, Skellefteå eller Umeå. Del av arbetet sker digitalt. Hos oss får du ett flexibelt och utvecklande jobb som ger mycket tillbaka.

ARBETSUPPGIFTER
Som dietist hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre.

Vi ser nutrition som en självklar del av vården. I arbetet som dietist ingår såväl nutritionsbedömningar som nutritionsåtgärder. Målsättningen är att undvika undernäring och att ge optimala förutsättningar för behandling och tillfrisknande utifrån ett individuellt perspektiv. Som dietist verkar du i hela länet och på alla enheter, men främst arbetar du tillsammans med vårt specialiserade ätbehandlingsteam för unga (SÄBU). Du kommer också arbeta i nära samarbete med vårdavdelningen. I dina arbetsuppgifter kan även ingå metodutveckling och att utbilda kollegor i kostbehandling.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet behöver du vara legitimerad dietist. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, vara drivande och ta egna initiativ. Du har lätt att göra dig förstådd i tal och skrift. Din inställning och ditt engagemang bidrar till ett gott arbetsklimat, där alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa behandlingskvalitet för patienten. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll skall utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställningserbjudande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre