Lediga jobb som Idrottsplatschef i Skellefteå

Se lediga jobb som Idrottsplatschef i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef för fritids- och idrottsanläggningar, Skellefteå centralort

Ansök    Nov 17    Skellefteå kommun    Idrottsplatschef
Kultur- och fritidskontoret skapar förutsättningar för en aktiv fritid. På våra anläggningar bedrivs en stor variation av aktiviteter, från idrott till konserter, mässor, teaterföreställningar och andra evenemang. Tillsammans med föreningslivet skapar vi en hållbar plats för en bättre vardag i (ett roligare) Skellefteå! Vi söker nu en enhetschef med ansvar för våra idrottsanläggningar och fritidsområden som ingår i enheten Skellefteå centralort samt våra ... Visa mer
Kultur- och fritidskontoret skapar förutsättningar för en aktiv fritid. På våra anläggningar bedrivs en stor variation av aktiviteter, från idrott till konserter, mässor, teaterföreställningar och andra evenemang. Tillsammans med föreningslivet skapar vi en hållbar plats för en bättre vardag i (ett roligare) Skellefteå!

Vi söker nu en enhetschef med ansvar för våra idrottsanläggningar och fritidsområden som ingår i enheten Skellefteå centralort samt våra anläggningar på kringliggande orter inom Skellefteå Kommun. Placering Norrvalla idrottsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef har du personalansvaret för de ca 20 medarbetare som arbetar på våra idrottsanläggningar. Förutom det formella personalansvaret med dess arbetsuppgifter sköter du exempelvis bemanningsplanering och håller arbetsplatsträffar samt vid behov samverkar med facklig organisation. Du är ansvarig för det systematiska arbetsmiljöarbetet och genomför risk- och konsekvensanalyser.

Du ansvarar för en säsongsbetonad verksamhet där du som chef förväntas planera och leda med framförhållning.

Du har ansvar för verksamhetens ekonomi vilket betyder att du hanterar allt från budgetarbete till löpande avstämningar, fakturering och inköp.

En viktig del i ditt arbete är interna och externa möten där du deltar och driver projekt inom verksamhetsutveckling. I din roll ligger att bedriva samarbeten, med chefskollegor inom verksamhetsområdet och andra berörda verksamheter inom Skellefteå Kommun samt med externa parter inom främst föreningslivet med syfte att utveckla och anpassa verksamheten för att möta framtida förväntningar och behov.

Du kommer att vara direkt underställd avdelningschefen.

Visst kvällsarbete kan förekomma.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet att ansvara för en verksamhet där det ingår personal- och arbetsmiljöansvar. Du har även ansvar för verksamhetens ekonomi där förmåga att eftersträva kostnadseffektivitet och en budget i balans är en viktig del.

Du har förmåga att inspirera och motivera teamet, det är naturligt för dig att jobba med ett coachande ledarskap och en tro på individens egna förmågor.

Du är engagerad och drivande i att genomföra förbättringar och du använder din kreativa och analytiska förmåga att hitta nya lösningar och inriktningar i samarbete med olika parter. Allt med fokus att utveckla nya strategier och arbetssätt.

Du har god kunskap inom ditt verksamhetsområde och ser till att skapa förståelse för föreningslivets behov och vidare förmåga att omsätta föreningslivets behov till enhetens uppdrag.

Du kan ta egna initiativ och fatta beslut när situationen så kräver. Mod att styra och leda även i obekväma situationer.


ÖVRIGT
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra.

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå.

Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Ledarskapet inom Skellefteå kommun präglas av en kultur som bygger på dialog där enhetens uppdrag är i centrum och där tilliten till medarbetare är grunden för vår ledningsfilosofi.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Banchef

Ansök    Aug 26    Skellefteå Golf AB    Idrottsplatschef
Skellefteå Golfklubb söker Banchef/Anläggningschef Skellefteå som stad växer och vi ser även att fler vill spela golf hos oss därför söker vi nu en person som kan vara med och lyfta vår fina anläggning till nästa nivå. Vi har 27 + 9 hål och är en av norra Sveriges absolut största och bästa golfanläggningar. Vi har en stor range samt fina träningsområden. En modern och rymlig maskinhall med alla de tekniska lösningarna som behövs för ett bra jobb. Maskinpa... Visa mer
Skellefteå Golfklubb söker Banchef/Anläggningschef
Skellefteå som stad växer och vi ser även att fler vill spela golf hos oss därför söker vi nu en person som kan vara med och lyfta vår fina anläggning till nästa nivå.
Vi har 27 + 9 hål och är en av norra Sveriges absolut största och bästa golfanläggningar. Vi har en stor range samt fina träningsområden. En modern och rymlig maskinhall med alla de tekniska lösningarna som behövs för ett bra jobb. Maskinparken är bra och förnyas kontinuerligt vid behov.
Dina arbetsuppgifter:
Att tillsammans med Klubbchef driva den fortsatta utvecklingen av vår golfanläggning.
Att vara arbetsledare och ansvarig för banpersonalen samt en stor grupp av frivilliga personer
Att ansvara för banans kvalité och skötsel utifrån givna säsonger
Att ansvara för banans budget tillsammans med Klubbchefen
Att ansvara för underhåll av maskiner och utrustning

Vi söker dig som:
Har genomgått HGU eller annan utbildning med likvärdigt innehåll och jobbat ett antal år i ledande position
Är en kommunikativ och drivande ledare
Arbetar med passion för ”det lilla extra” och avslutar påbörjade arbeten
Sätter stolthet i hur du utför ditt arbete och är en god ambassadör för klubben
Drivs av att utveckla dig själv och dina medarbetare
Vana av administrativt arbete önskvärt
Har goda kunskaper inom bevattning och dränering
Golfintresse ses som fördelaktigt
Tillsvidareanställning
Tillträde under hösten
Lön enligt överenskommelse (Gröna arbetsgivare)Ansökan senast den 30 september, urval kommer ske löpande
Skicka handlingar till Klubbchef Robert Larsson, [email protected]
För mera information ring Robert, 070-378 19 00 eller Ordförande Pär Löfbom, 070-227 04 52


Välkommen med din ansökan! Visa mindre