Lediga jobb som Logoped i Skellefteå

Se lediga jobb som Logoped i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Logoped, Logopedmottagningen, Skellefteå

Ansök    Mar 11    REGION VÄSTERBOTTEN    Logoped
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. På Neuro-huvud- halscentrum (NHHC) arbetar ungefär 650 medarbetare med att utreda, behandla och rehabilitera sjukdomar och skador på nervsystem, hjärna, öron, näsa, hals och käke. Centrat är en länsklinik där högspecialiserad vård bedrivs för patienter från hela norra sjukvårdsområ... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

På Neuro-huvud- halscentrum (NHHC) arbetar ungefär 650 medarbetare med att utreda, behandla och rehabilitera sjukdomar och skador på nervsystem, hjärna, öron, näsa, hals och käke. Centrat är en länsklinik där högspecialiserad vård bedrivs för patienter från hela norra sjukvårdsområdet. Här bedrivs även forskning, utbildning och utveckling.

Logopedverksamheten Västerbotten ingår i NHHC och har mottagningar i Lycksele, Skellefteå och Umeå. Vi är en länsklinik och ska fungera utifrån ett länsperspektiv där de samlade resurserna i så stor utsträckning som möjligt används på ett optimalt sätt för hela länet. Vårt arbete innefattar bedömning och behandling av olika svårigheter inom språk, tal och sväljning där de logopediska åtgärderna varierar utifrån patientens behov. Vi arbetar både mot öppen- och slutenvård och en del av den logopediska vården ingår i den regionvård som Region Västerbotten bedriver.

Vi erbjuder ett givande och varierande arbete i ett bra arbetsklimat där omtanke och respekt för varandra är en självklarhet. Arbetet är självständigt, men det finns alltid någon att rådfråga och vi är måna om att stötta varandra i arbetet. Vi ser ett värde i att kontinuerligt utveckla vår verksamhet och välkomnar därför ditt engagemang och dina förbättringsförslag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en logoped som skall arbeta med polikliniska neuro- och röstpatienter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bedömning och behandling av förvärvade tal-, språk- och sväljsvårigheter samt röststörningar hos våra patienter på mottagningen. Ytterligare insatser inom dessa samt andra diagnosområden kan bli aktuella beroende på verksamhetens behov samt de sökandes kompetens och intresseområden. Du förväntas att ta gemensamt ansvar för mottagningen och dess patienter samt självständigt planera och genomföra patientbesöken

Arbetet är inom vår länsverksamhet med placeringsort Skellefteå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad logoped. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba med neuro- eller röstlogopedi.

Du som person tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt och har god förmåga att ändra ditt synsätt vid ändrade omständigheter. Du har god förmåga att samarbeta såväl med kollegor, patienter och närstående som med externa samarbetspartners. Du ser det som självklart att jobba mot verksamhetens uppsatta mål.
Våra enheter tar emot studenter från Umeå Universitet för verksamhetsintegrerat lärande och som logoped hos oss förväntas alla med minst två års klinisk erfarenhet handleda studenter.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Språkutvecklare inom skolan, Lövångersskolan f-5

Ansök    Feb 2    Skellefteå kommun    Logoped
Vi söker en språkutvecklare till Lövångersskolan åk f-5, som vill vara en del av framtidens skola. Här får du varje dag bidra till alla elevers utveckling mot utbildningens mål och arbeta med att komplettera skolans pedagoger. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever. Lövångersskolan ligger mitt i samhället Lövånger som ligger 5 mil söd... Visa mer
Vi söker en språkutvecklare till Lövångersskolan åk f-5, som vill vara en del av framtidens skola. Här får du varje dag bidra till alla elevers utveckling mot utbildningens mål och arbeta med att komplettera skolans pedagoger. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever.

Lövångersskolan ligger mitt i samhället Lövånger som ligger 5 mil söder om Skellefteå och 8 mil norr om Umeå. På skolan går cirka 270 elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolgården delar området mellan de olika stadierna i skolan och där fotbollsplanen med konstgräs är en gemensam yta där våra barn i olika åldrar ofta möts. Lövångersskolan har en klass per årskurs. Vi har en skola med många nationaliteter vilket berikar oss på många sätt. Mångfald ger bredd och ökad insikt om vår omvärld.

ARBETSUPPGIFTER
Som språkutvecklare utgör du en av funktionerna i skolans elevhälsa och ingår i skolans elevhälsoteam och du utför du de arbetsuppgifter som faller in under ditt kompetensområde. Ditt arbete ingår i skolans hälsofrämjande och förebyggande insatser. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som är av generell karaktär knutna till den pedagogiska miljön till exempel elevers kommunikationsproblem.

Du ger råd och stöd till personal och verkar för att alla barn och ungdomar i skolan får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar i syfte att nå målen för verksamheterna. I tjänsten ingår också att utföra arbetsuppgifter som vanligtvis utförs av annan med specialpedagogisk kompetens.

Ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget och du deltar i de gemensamma processerna på skolan. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa en trygg och kreativ miljö för eleverna. Du ger samtidigt stöd och stimulans till eleverna för sitt lärande och sin sociala utveckling. Du motiverar och inspirerar eleverna samt att du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har logopedlegitimation alternativt annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling.

Du har en förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda, förtroendefulla relationer och har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Språkutvecklare inom skolan, Sörböle rektorsområde

Ansök    Jan 4    Skellefteå kommun    Logoped
Vi söker en språkutvecklare som vill vara en del av framtidens skola. Här får du varje dag bidra till alla elevers utveckling mot utbildningens mål och arbeta med att komplettera skolans pedagoger. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever. I Sörböle rektorsområde ingår Sörböleskolan, Sunnanåskolan, Tuböleskolan och Gummarksskolan. Med s... Visa mer
Vi söker en språkutvecklare som vill vara en del av framtidens skola. Här får du varje dag bidra till alla elevers utveckling mot utbildningens mål och arbeta med att komplettera skolans pedagoger. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever.

I Sörböle rektorsområde ingår Sörböleskolan, Sunnanåskolan, Tuböleskolan och
Gummarksskolan. Med större rektorsområden ökar möjligheten till samarbete mellan skolor och det blir en mer likvärdig skola för eleverna. Alla som arbetar inom ett rektorsområde kommer att ha som uppdrag att samarbeta kring kompetensutveckling, behörigheter, bemanning, och utveckling av lärandet.

ARBETSUPPGIFTER
Som språkutvecklare utgör du en av funktionerna i skolans elevhälsa och ingår i skolans elevhälsoteam och du utför du de arbetsuppgifter som faller in under ditt kompetensområde. Ditt arbete ingår i skolans hälsofrämjande och förebyggande insatser. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som är av generell karaktär knutna till den pedagogiska miljön till exempel elevers kommunikationsproblem.

Du ger råd och stöd till personal och verkar för att alla barn och ungdomar i skolan får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar i syfte att nå målen för verksamheterna. I tjänsten ingår också att utföra arbetsuppgifter som vanligtvis utförs av annan med specialpedagogisk kompetens.

Ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget och du deltar i de gemensamma processerna på skolan. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa en trygg och kreativ miljö för eleverna. Du ger samtidigt stöd och stimulans till eleverna för sitt lärande och sin sociala utveckling. Du motiverar och inspirerar eleverna samt att du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har logopedlegitimation alternativt annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling.

Du har en förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda, förtroendefulla relationer och har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Logoped , Örjansskolan 6 - 9

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Örjansskolan är en 6-9 skola cirka 1,5 mil öst om Skellefteå. Skolan har 185 elever och 30 medarbetare. Läs mer om Örjansskolan här: http://www.skelleftea.se/orjansskolan Som en del av elevhälsan hjälper du varje elev att bli sitt b... Visa mer
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Örjansskolan är en 6-9 skola cirka 1,5 mil öst om Skellefteå. Skolan har 185 elever och 30 medarbetare. Läs mer om Örjansskolan här: http://www.skelleftea.se/orjansskolan Som en del av elevhälsan hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!

ARBETSUPPGIFTER
Skollogopeden utgör en av funktionerna i skolans elevhälsa och ingår i skolans elevhälsoteam. Som skollogoped utför du de arbetsuppgifter som faller in under ditt kompetensområde. Det kan innebära att arbeta med enskilda elever, i liten grupp eller i klassrumsmiljö. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som är av generell karaktär knutna till den pedagogiska miljön till exempel elevers kommunikationsproblem.

Skollogopeden ger råd och stöd till personal och verkar för att alla barn och ungdomar i skolan får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar i syfte att nå målen för verksamheterna. I tjänsten ingår också till viss del att utföra arbetsuppgifter som vanligtvis utförs av annan med specialpedagogisk kompetens. I uppdraget ingår dokumentation av gjorda insatser på grupp och individnivå.

Ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget och du deltar i de gemensamma processerna på skolan. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa en trygg och kreativ miljö för eleverna. Ger stöd och stimulans till eleverna för sitt lärande och sin sociala utveckling. Motiverar och inspirerar eleverna samt att du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har logopedlegitimation. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling.

Förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda, förtroendefulla relationer och har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Logoped, Örjansskolan 6-9

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Örjansskolan är en 6-9 skola cirka 1,5 mil öst om Skellefteå. Skolan har 180 elever och 30 medarbetare. Läs mer om Örjansskolan här: http://www.skelleftea.se/orjansskolan Som en del av elevhälsan hjälper du varje elev att bli sitt... Visa mer
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Örjansskolan är en 6-9 skola cirka 1,5 mil öst om Skellefteå. Skolan har 180 elever och 30 medarbetare. Läs mer om Örjansskolan här: http://www.skelleftea.se/orjansskolan

Som en del av elevhälsan hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!

ARBETSUPPGIFTER
Skollogopeden utgör en av funktionerna i skolans elevhälsa och ingår i skolans elevhälsoteam. Som skollogoped utför du de arbetsuppgifter som faller in under ditt kompetensområde. Ditt arbete ingår i skolans hälsofrämjande och förebyggande insatser. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som är av generell karaktär knutna till den pedagogiska miljön till exempel elevers kommunikationsproblem.

Skollogopeden ger råd och stöd till personal och verkar för att alla barn och ungdomar i skolan får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar i syfte att nå målen för verksamheterna. I tjänsten ingår också att utföra arbetsuppgifter som vanligtvis utförs av annan med specialpedagogisk kompetens.

Ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget och du deltar i de gemensamma processerna på skolan. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa en trygg och kreativ miljö för eleverna. Ger stöd och stimulans till eleverna för sitt lärande och sin sociala utveckling. Motiverar och inspirerar eleverna samt att du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har logopedlegitimation. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling.

Förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda, förtroendefulla relationer och har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Logoped , Örjansskolan 6 - 9

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Örjansskolan är en 3-9 skola cirka 1,5 mil öst om Skellefteå. Skolan har 185 elever och 30 medarbetare. Läs mer om Örjansskolan här: http://www.skelleftea.se/orjansskolan Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi s... Visa mer
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Örjansskolan är en 3-9 skola cirka 1,5 mil öst om Skellefteå. Skolan har 185 elever och 30 medarbetare. Läs mer om Örjansskolan här: http://www.skelleftea.se/orjansskolan Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som logoped utför du de arbetsuppgifter som faller in under ditt kompetensområde. T ex jobba med enskilda elever, i liten grupp eller i klassrumsmiljön samt genomföra och sammanställa utredningar inom ditt kompetensområde samt ställa därtill kopplade diagnoser. I tjänsten ingår också, till viss del, att utföra vissa arbetsuppgifter som vanligtvis utförs av speciallärare.

Ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget och du deltar i de gemensamma processerna på skolan.

Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa en trygg och kreativ miljö för eleverna. Ge stöd och stimulans till eleverna för sitt lärande och sin sociala utveckling. Motiverar och inspirerar eleverna samt att du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund. Du ingår också i skolans elevhälsateam och skolans krisgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har logopedlegitimation. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling.

Förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda, förtroendefulla relationer och har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre