Lediga jobb som Musikpedagog/Musiklärare i Skellefteå

Se lediga jobb som Musikpedagog/Musiklärare i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Kulturskollärare med inriktning brass

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare där du får möjlighet att berika Skellefteås kulturliv. Kulturskolan ger barn och unga möjlighet att lära, utöva och uppleva olika kulturuttryck. Vi ger estetisk utbildning samt ett rikt och meningsfullt fritidsliv för barn och unga. Kulturskolan verkar för ett öppet samhälle genom delaktighet, gemenskap och... Visa mer
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare där du får möjlighet att berika Skellefteås kulturliv.

Kulturskolan ger barn och unga möjlighet att lära, utöva och uppleva olika kulturuttryck. Vi ger estetisk utbildning samt ett rikt och meningsfullt fritidsliv för barn och unga. Kulturskolan verkar för ett öppet samhälle genom delaktighet, gemenskap och integration. Kulturskolan i Skellefteå erbjuder dels kurser inom olika konstformer som till exempel dans, musik, media och teater, dels kurser och aktiviteter inom andra konstuttryck i projektform eller i samarbete med externa aktörer som t ex slöjd.

Nu söker vi en kulturskollärare med inriktning brass, som kommer att bli en viktig kugge i vårt fortsatta utvecklingsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medarbetare som har kompetens att planera och genomföra undervisning på brassinstrument. I arbetsuppgifterna ingår även musikundervisning i skolans lägre åldrar i samarbete med klassläraren. Utifrån dina kompetenser på andra instrument kan undervisningen bedrivas på varierande sätt.

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare som arbetar med olika konstnärliga uttryck såsom drama/teater, dans, media samt musik där ni tillsammans kommer att planera och genomföra konserter, föreställningar och projekt.

Arbete sker både på dag- och kvällstid. Tjänsten är en semesteranställning.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med inriktning mot arbete i kulturskola alternativt en kombination av djupa ämneskunskaper kopplat med pedagogiskt förhållningssätt. Ditt huvudinstrument är brass och du har också något/några biinstrument som du kan undervisa i. Kursverksamhetens innehåll kan till viss del anpassas efter den kompetens du själv innehar. Vi ser det som meriterande om du har praktisk erfarenhet av att arbeta med barngrupper där även barn med funktionsnedsättningar ingått.

För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta självständigt men även kunna samarbeta med andra. Du besitter en god samarbets- och initiativförmåga och trivs i en skapande miljö. Du är öppen och nyfiken och har ett konstnärligt driv och framför allt - du gillar mötet med barn och unga och att förmedla kulturglädje.

Du uppskattar en arbetsvardag som präglas av struktur och som är välorganiserad där du följer upp och utvärderar dina insatser för att kunna förfina och förbättra.

Då alla tänkbara områden, även estetiska, går mot en riktning där digitala verktyg blir en naturlig del ser vi gärna att du har erfarenhet och intresse av att använda tekniken i ditt uppdrag.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att arbeta inom Kulturskolans verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. (Utdrag för arbete inom skola eller förskola, 442.5). Du beställer själv utdraget hos polisen på polisen.se.

Arbetet kräver att du har B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Teacher, Music

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/teacher-music-2. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/teacher-music-2. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsutvecklare inom kör och kyrkomusik

Sensus är ett av Sveriges tio studieförbund och vi arbetar med folkbildning. Tillsammans med våra medlemsorganisationer, samverkansparter, ledare och deltagare skapar vi mötesplatser för kultur och bildning runt om i hela Sverige. Vi utgår ifrån ett rättighetsbaserat förhållningssätt och verkar för hållbarhet för individer, organisationer och arbetsliv. Vi tror på alla människors lust att lära nytt och att det är i möten med andra vi utvecklas. Att tillsam... Visa mer
Sensus är ett av Sveriges tio studieförbund och vi arbetar med folkbildning. Tillsammans med våra medlemsorganisationer, samverkansparter, ledare och deltagare skapar vi mötesplatser för kultur och bildning runt om i hela Sverige. Vi utgår ifrån ett rättighetsbaserat förhållningssätt och verkar för hållbarhet för individer, organisationer och arbetsliv. Vi tror på alla människors lust att lära nytt och att det är i möten med andra vi utvecklas. Att tillsammans dela kunskaper och erfarenheter ger oss möjlighet att förstå mer om oss själva, om andra, vår samtid och världen vi lever i. Vi tror att möten förändrar människor och att människor förändrar världen. Du kan läsa mer om oss på www.sensus.se

Nu söker Sensus Norrland en verksamhetsutvecklare med inriktning på kör och kyrkomusik. Sensus Norrland har cirka 36 medarbetare på lokalkontor i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Östersund.

Vad kommer du att göra som verksamhetsutvecklare?

Ditt övergripande uppdrag blir att initiera och utveckla folkbildningsverksamhet: studiecirklar, kurser och kulturprogram. Du bidrar särskilt till att utveckla vårt arbete med kyrkomusik och körliv tillsammans med våra kyrkliga medlemsorganisationer och andra samarbetsparter. Du ska utveckla samarbeten, bygga relationer och använda folkbildningen som en resurs i olika verksamhetsområden.

I ditt arbete ingår också att planera och leda utbildningar och stödja initiativ inom ramen dina arbetsområden. Du samarbetar med en rad olika organisationer men du kommer främst ha fokus att stärka vårt samarbete med körer och musiker inom Svenska kyrkan, EFS och närliggande organsiationer. 

Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha kollegor med samma verksamhetsinriktning i regionen. Din placeringsort kommer att vara Skellefteå och ditt verksamhetsområde är i huvudsak Luleå stift som omfattar Norrbottens och Västerbottens län. Det kan förekomma arbete även på andra orter.

Du har uppföljningsansvar för budget och verksamhet på projektnivå, och hanterar därmed olika digitala administrativa system.

Sensus och folkbildningen förändras i takt med samhället, vilket gör att arbetsuppgifter och de organisationer du arbetar gentemot kan komma att förändras över tid. Det är viktigt att du är öppen för nya idéer, är nyfiken och vill vara med och utveckla ny verksamhet.

Vad behöver du kunna?

Du behöver vara en duktig relationskapare och intresserad av strategisk utveckling av våra samarbeten kring musik och folkbildning. Du har daglig kontakt med Sensus samverkansparter och planerar, genomför och följer upp folkbildningsverksamheten. Det är därför grundläggande att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Ett strategiskt förhållningssätt behövs också, tillsammans med flexibelbilitet och kreativitet. 

Därutöver tror vi att du behöver ha; 


• En utbildning som kyrkomusiker, körpedagog, musikpedagog eller motsvarande kompetens.
• Erfarenhet från Svenska kyrkan, EFS eller andra närliggande organisationer
• Erfarenhet av pedagogiskt arbete i någon form
• Intresse för mångfaldsfrågor och kan se och ta tillvara olikheter
• Körkort för personbil - klass B

Sensus värdesätter mångfald i personalgruppen där medarbetarnas bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor:
Tjänsten är på heltid och anställningen inleds med en 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar målstyrd arbetstid med goda möjligheter att påverka arbetstiderna. Våra arrangemang sker ibland på kvällar och helger så arbete utanför kontorstid förekommer, likaså resor i arbetet. 

Sensus omfattas av kollektivavtalet för tjänstemän inom civilsamhället mellan Fremia - Unionen.

Ansökan:
Sista ansökningsdatum är 2022-08-07

Frågor besvaras av regionchef Birgitta Sedin 070-6547289
Facklig representant för Unionen är David Bergqvist 090-14 37 67

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Kulturskolepedagog, inriktning fiol

Kulturskolan ger estetisk utbildning och ett rikt och meningsfullt fritidsliv för barn och unga. Vi bidrar till ett levande kulturliv, vilket skapar attraktionskraft och tillväxt för hela kommunen. Kulturskolan verkar för ett öppet samhälle genom delaktighet, gemenskap och integration mellan olika generationer och kulturer. Verksamheten bidrar till att förverkliga barnens sociala och kulturella rättigheter i enlighet med Barnkonventionen. Kulturskolan i Sk... Visa mer
Kulturskolan ger estetisk utbildning och ett rikt och meningsfullt fritidsliv för barn och unga. Vi bidrar till ett levande kulturliv, vilket skapar attraktionskraft och tillväxt för hela kommunen. Kulturskolan verkar för ett öppet samhälle genom delaktighet, gemenskap och integration mellan olika generationer och kulturer. Verksamheten bidrar till att förverkliga barnens sociala och kulturella rättigheter i enlighet med Barnkonventionen. Kulturskolan i Skellefteå erbjuder dels kurser inom olika konstformer som till exempel dans, musik, media och teater men även kurser och aktiviteter inom andra konstuttryck i projektform eller i samarbete med externa aktörer som till exempel slöjd och berättande.

Kulturskolan värnar om sitt goda samarbete och vi ser gärna att du kan bidra med idéer kring utveckling av samarbeten med andra verksamheter inom och utanför vår förvaltning. Som kulturskolepedagog i Skellefteå kommer du att bli en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete.

På Kultur- och fritidskontoret jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till ett rikt och stimulerande utbud av kulturaktiviteter. Utöver kulturskolan omfattar vår verksamhet inom kulturområdet, bland annat, bibliotek, konsthall, kulturutveckling och offentlig gestaltning.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa barn och ungdomar, främst i fiol och orkester på olika nivåer, både enskilt och i grupp. Fiolundervisningen kommer att vara både traditionell och enligt suzukimetoden. Utifrån dina kompetenser på eventuellt olika instrument eller konstnärliga uttryck kan undervisningen bedrivas på varierande sätt. Du ansvarar för att organisera och leda undervisningen inom dina områden och tillsammans med kollegor planera och genomföra konserter och projekt.

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare och pedagoger som arbetar med olika konstnärliga uttryck såsom drama/teater, dans, media samt musik. Här finns höga ambitioner och en vilja att bedriva en meningsfull verksamhet för kommunens barn och unga. Arbete sker både på dag- och kvällstid.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med inriktning mot arbete i kulturskola alternativt en kombination av djupa ämneskunskaper kopplat med pedagogik för konstnärlig verksamhet med inriktning på fiol. Du har utbildning i suzukimetoden alternativt erfarenheter och kunskap om metoden. Kan du spela andra stråkinstrument och något ackordinstrument är det meriterande. Kursverksamhetens innehåll kan till viss del anpassas efter den kompetens du själv innehar.

Vi ser det som meriterande om du har praktisk erfarenhet av att arbeta med barngrupper där även barn med funktionsvariationer ingått. För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta självständigt men även trivas att samarbeta med andra. Du besitter en god samarbets- och initiativförmåga och trivs i en skapande miljö.

Du är öppen och nyfiken och har ett konstnärligt driv och framförallt - du gillar mötet med barn och unga och att förmedla kulturglädje. Då alla tänkbara områden, även estetiska, går mot en riktning där digitala verktyg blir en naturlig del ser vi gärna att du har erfarenhet och intresse av att använda tekniken i ditt uppdrag. Du uppskattar en arbetsvardag som präglas av struktur och som är välorganiserad där du följer upp och utvärderar dina insatser för att kunna förfina och förbättra. För tjänsten krävs B-körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att arbeta inom Kulturskolans verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget hos polisen på polisen.se. (Utdrag för arbete inom skola eller förskola, 442.5).

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret är en aktiv del i samhällsbyggandet och ska verka för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, ett tillgängligt bibliotek och därutöver ett berikande samarbete med våra lokala föreningar.

Vi vill säkerställa ett rikt utbud av fritids- och kulturaktiviteter för att skapa ett framåtsyftande och attraktivt Skellefteå.

Genom verksamhet i egen regi och i nära samverkan med andra skapar vi förutsättningar för en berikande och hälsofrämjande fritid som bidrar till en attraktiv och stimulerande livsmiljö där hela människan kan växa och må bra.

Genom vårt förhållningssätt stärker vi jämställdhet och integration, inbjuder till aktivitet och förmedlar en positiv bild av Skellefteå.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Kulturskollärare, inriktning piano

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare där du får möjlighet att berika Skellefteås kulturliv. Kulturskolan ger barn och unga möjlighet att lära, utöva och uppleva olika kulturuttryck. Vi ger estetisk utbildning samt ett rikt och meningsfullt fritidsliv för barn och unga. Kulturskolan verkar för ett öppet samhälle genom delaktighet, gemenskap och... Visa mer
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare där du får möjlighet att berika Skellefteås kulturliv.

Kulturskolan ger barn och unga möjlighet att lära, utöva och uppleva olika kulturuttryck. Vi ger estetisk utbildning samt ett rikt och meningsfullt fritidsliv för barn och unga. Kulturskolan verkar för ett öppet samhälle genom delaktighet, gemenskap och integration. Kulturskolan i Skellefteå erbjuder dels kurser inom olika konstformer som till exempel dans, musik, media och teater, dels kurser och aktiviteter inom andra konstuttryck i projektform eller i samarbete med externa aktörer som t ex slöjd och berättande.

Nu söker vi en kulturskollärare, inriktning piano. Du kommer att bli en viktig kugge i Kulturskolans fortsatta utvecklingsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medarbetare som har kompetens att planera och genomföra undervisning på piano. I arbetsuppgifterna ingår även musikundervisning i skolans lägre åldrar i samarbete med klassläraren. Utifrån dina kompetenser på andra instrument kan undervisningen bedrivas på varierande sätt.

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare som arbetar med olika konstnärliga uttryck såsom drama/teater, dans, media samt musik där ni tillsammans kommer planera och genomföra konserter, föreställningar och projekt.
Arbete sker både på dag- och kvällstid, semesteranställning.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med inriktning mot arbete i kulturskola alternativt en kombination av djupa ämneskunskaper kopplat med pedagogiskt förhållningssätt. Ditt huvudinstrument är piano och du har också något/några biinstrument som du kan undervisa i. Kursverksamhetens innehåll kan till viss del anpassas efter den kompetens du själv innehar. Vi ser det som meriterande om du har praktisk erfarenhet av att arbeta med barngrupper där även barn med funktionsvariationer ingått.

För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta självständigt men även kunna samarbeta med andra. Du besitter en god samarbets- och initiativförmåga och trivs i en skapande miljö. Du är öppen och nyfiken och har ett konstnärligt driv och framför allt - du gillar mötet med barn och unga och att förmedla kulturglädje.

Du uppskattar en arbetsvardag som präglas av struktur och som är välorganiserad där du följer upp och utvärderar dina insatser för att kunna förfina och förbättra.

Då alla tänkbara områden, även estetiska, går mot en riktning där digitala verktyg blir en naturlig del ser vi gärna att du har erfarenhet och intresse av att använda tekniken i ditt uppdrag.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver att du har B-körkort och tillgång till bil.


ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre