Lediga jobb som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare i Skellefteå

Se lediga jobb som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Boendestödjare inom LSS på Sveriges mest personaliga bemanningsföretag!

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss!
PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat i olika verksamheter olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med t.ex. studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra till en högre lön på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja själv hur du vill arbeta kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd någon annanstans. Vi är framtidens arbetsgivare och vi förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som värdesätter dig högt tillbaka och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig inför varje nytt uppdrag du påbörjar hos någon av de många verksamheter vi samarbetar med.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
Vi finns i hela Sverige!
På PersonalExpressen har vi över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och där vi får göra skillnad för människor i deras vardag. Våra samarbetsverksamheter återfinns över hela landet. Mot bakgrund av detta tror vi att vi har goda möjligheter att hitta ett uppdrag åt dig som passar just dig - oavsett var i landet du bor idag!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig och förhoppningsvis även att inom kort få hitta ditt första uppdrag genom oss!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Samordnare Norrgårda Vård- och omsorgsboende

Vi söker nu en engagerad samordnare till Norrgårda Vård-och omsorgsboende, tjänsten är ett vikariat. Här jobbar vi mest av allt för andra och för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård, omsorg och stöd - här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Inom Socialkontorets vård- och omsorgsavdelning ger vi stöd till människor i hela Ske... Visa mer
Vi söker nu en engagerad samordnare till Norrgårda Vård-och omsorgsboende, tjänsten är ett vikariat.

Här jobbar vi mest av allt för andra och för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård, omsorg och stöd - här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad.

Inom Socialkontorets vård- och omsorgsavdelning ger vi stöd till människor i hela Skellefteå. Det handlar om allt från hemtjänst och vård-och omsorgsboende till dagverksamhet för personer med demenssjukdomar samt stöd till deras anhöriga.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som samordnare har du ett nära samarbete med boendets enhetschefer och medarbetare. Ditt uppdrag är att avlasta chef administrativt och du kommer att ge stöd inom områden som rekrytering, ekonomi, personalplanering, bemanning samt brukarnära insatser.

Du arbetar i olika datasystem och kommer ha kontakt och samarbeta med olika interna stödfunktioner, andra samordnare och enhetschefer. Som stöd för dig finns verksamhetssystem med goda möjligheter att skapa struktur samt kunna plocka ut statistik som beslutsunderlag.

I första hand samarbetar du med cheferna på boendet och inom närmsta område, men du kan även tidvis behövas inom andra områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har en god vana att hantera datorer och olika system. Har du utbildning eller erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg ser vi det som meriterande. Har du dessutom erfarenhet av schemaläggning, personalplanering eller annan administration är det också meriterande

I rollen som samordnare behöver du självständigt kunna planera och driva ditt arbete framåt. Du ska ha mycket god förmåga att kunna skapa struktur och ordning samt kunna upprätthålla planeringar och du trivs med att samarbeta med andra människor

Verksamheten varierar mycket från dag till dag så det krävs att du är bra på att hitta lösningar på problem samt har förmågan att kunna ställa om till nya förutsättningar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpedagog, bemanningsteam socialpsykiatrin - dagtid

Vi söker nu en stödpedagog som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Stöd och Services uppdrag i enlighet med lagstiftningen är att stödja personer med funktionsnedsättningar att frigöra och utveckla sina resurser. Avdelningens vision är att människor med funktionsnedsättningar ska kunna leva självständigt i ... Visa mer
Vi söker nu en stödpedagog som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Stöd och Services uppdrag i enlighet med lagstiftningen är att stödja personer med funktionsnedsättningar att frigöra och utveckla sina resurser. Avdelningens vision är att människor med funktionsnedsättningar ska kunna leva självständigt i vardagen, vara delaktig i samhället och få valmöjligheter i livet.

Placeringen av tjänsten kommer att vara i bemanningsteam väst men du arbetar mot hela socialpsykiatrins verksamheter, vilket innebär variation på arbetsställe och arbetsuppgifter. Du kommer att ha årsarbetstid vilket innebär att att du arbetar måndag-fredag dagtid.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som stödpedagog har du en specialiserad kompetens och fungerar som ett stöd för helhetssyn, individfokus, utveckling och samordning inom hela socialpsykiatrin. Du arbetar systematiskt med att säkra kvalitén och utveckla verksamheterna ur ett individ- och grupperspektiv.

Du jobbar för att ge stöd, inspirera och coacha arbetsgrupper att tillämpa verktyg för att anpassa verksamheten utifrån brukarnas generella och individuella behov. Detta innebär även att du kontinuerligt reflekterar kring egna och kollegors yrkesestetiska förhållningssätt och metodik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med utbildning från högskola eller yrkeshögskola med minst ett års specialisering mot funktionshinderområdet. Du ska ha kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar som är i behov av stöd samt hur det kan påverka individens levnadsvillkor och delaktighet i samhället. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska-, neuropsykiatriska- och/eller intellektuella funktionsnedsättningar och att du kan bemöta personer med utåtagerande beteenden.

För att lyckas i rollen som stödpedagog behöver du vara strukturerad samt ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och kunna anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har lätt att omsätta teoretiska kunskaper och pedagogiska metoder i det vardagliga arbetet.

Du trivs i samarbeten med andra och är skicklig att anpassa ditt eget budskap efter målgruppens förutsättningar. Det är därför viktigt att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt ditt examensbevis för stödpedagog, alternativt underlag som styrker 60 högskolepoäng med inriktning funktionsnedsättningar.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpersonal, gruppbostad Trangatan 39

Vi söker nu en stödpersonal som vill arbeta i en verksamhet där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Trangatan 39 är en gruppbostad med 2 avdelningar och sammanlagt 7 lägenheter. Arbetsstället har som mål att tillsammans med den enskilde personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. Arbetstiden är förlagd dag, kväll,... Visa mer
Vi söker nu en stödpersonal som vill arbeta i en verksamhet där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Trangatan 39 är en gruppbostad med 2 avdelningar och sammanlagt 7 lägenheter. Arbetsstället har som mål att tillsammans med den enskilde personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. Arbetstiden är förlagd dag, kväll, helg, jour och natt och beroende på behov kan du komma att arbeta på gruppbostadens båda avdelningar alternativt en av dem.

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

Du arbetar salutogent utifrån individens förmågor och individuella behov. Detta innebär att händelser, kommunikation samt miljön ska göras meningsfull, begriplig och hanterbar. I ditt arbete ingår att stödja personerna att utifrån deras förutsättningar vara så delaktiga och självständiga som möjligt i olika livsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har vårdutbildning, annan likvärdig utbildning och kunskap/erfarenhet av att arbeta med personer som har fysiska, psykiska, intellektuella funktionsnedsättningar eller psykisk ohälsa.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och intresse av att arbeta pedagogiskt och ge stöd i vardagen. I rollen behövs att du tar initiativ, har lätt att ställa om vid förändringar och trivs lika bra med att arbeta självständigt som tillsammans med andra. Då arbetet kan innebära en del tunga moment är det bra om du har en god fysik.

Som person är du lyhörd, lugn och trygg och kan fokusera på rätt saker även i pressade situationer. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella samt är vänlig i ditt bemötande. Arbetet i verksamheterna sker både självständigt och i grupp.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpersonal, gruppbostad Trangatan 39

Vi söker nu en stödpersonal som vill arbeta i en verksamhet där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Trangatan 39 är en gruppbostad med 2 avdelningar och sammanlagt 7 lägenheter. Arbetsstället har som mål att tillsammans med den enskilde personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. Arbetstiden är förlagd dag, kväll,... Visa mer
Vi söker nu en stödpersonal som vill arbeta i en verksamhet där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Trangatan 39 är en gruppbostad med 2 avdelningar och sammanlagt 7 lägenheter. Arbetsstället har som mål att tillsammans med den enskilde personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. Arbetstiden är förlagd dag, kväll, helg, jour och natt och beroende på behov kan du komma att arbeta på gruppbostadens båda avdelningar alternativt en av dem.

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

Du arbetar salutogent utifrån individens förmågor och individuella behov. Detta innebär att händelser, kommunikation samt miljön ska göras meningsfull, begriplig och hanterbar. I ditt arbete ingår att stödja personerna att utifrån deras förutsättningar vara så delaktiga och självständiga som möjligt i olika livsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har vårdutbildning, annan likvärdig utbildning och kunskap/erfarenhet av att arbeta med personer som har fysiska, psykiska, intellektuella funktionsnedsättningar eller psykisk ohälsa.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och intresse av att arbeta pedagogiskt och ge stöd i vardagen. I rollen behövs att du tar initiativ, har lätt att ställa om vid förändringar och trivs lika bra med att arbeta självständigt som tillsammans med andra. Då arbetet kan innebära en del tunga moment är det bra om du har en god fysik.

Som person är du lyhörd, lugn och trygg och kan fokusera på rätt saker även i pressade situationer. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella samt är vänlig i ditt bemötande. Arbetet i verksamheterna sker både självständigt och i grupp.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpersonal, gruppbostad Backabrovägen 1D

Vi söker nu stödassistenter och stödpersonal som vill arbeta i en verksamhet där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Backabrovägen 1D är en gruppbostad för vuxna personer med olika typer av funktionsnedsättningar. Arbetsstället har som mål att tillsammans med den enskilde personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag... Visa mer
Vi söker nu stödassistenter och stödpersonal som vill arbeta i en verksamhet där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Backabrovägen 1D är en gruppbostad för vuxna personer med olika typer av funktionsnedsättningar. Arbetsstället har som mål att tillsammans med den enskilde personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag.

Rekryteringen avser 3 heltidstjänster. Arbetstiden är schemalagd och anpassas utifrån verksamhetens behov under dag- och kvällstid. Vaken natt och arbete varannan helg förekommer i en eller flera av tjänsterna.

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

Du arbetar salutogent utifrån individens förmågor och individuella behov. Detta innebär att händelser, kommunikation samt miljön ska göras meningsfull, begriplig och hanterbar. I ditt arbete ingår att stödja personerna att utifrån deras förutsättningar vara så delaktiga och självständiga som möjligt i olika livsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har vårdutbildning, annan likvärdig utbildning och kunskap/erfarenhet av att arbeta med personer som har fysiska, psykiska, intellektuella funktionsnedsättningar eller psykisk ohälsa.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och intresse av att arbeta pedagogiskt och ge stöd i vardagen. Rollen kräver att du har en förmåga att ta initiativ samt har lätt för att ställa om vid förändringar. Då arbetet innebär en del tunga moment, främst i samband med förflyttningar, så är det även ett krav att du har en god fysik.

Som person är du lyhörd, lugn och trygg och kan fokusera på rätt saker även i pressade situationer. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella samt är vänlig i ditt bemötande. Arbetet sker i stor utsträckning i ett nära samarbete med dina kollegor, så du bör trivas med att arbeta med andra samt ha en god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Stödpersonal, gruppbostad Norrbölegatan

Vi söker nu stödpersonal som vill arbeta i en verksamhet där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Vi söker en stödpersonal med placering i första hand på Norrbölegatan 12 C. Placering på annat boende inom LSS stöd och service kan vara aktuellt på sikt. Norrbölegatan 12 C är en gruppbostad belägen i centrala Skellefteå. Gruppbostade... Visa mer
Vi söker nu stödpersonal som vill arbeta i en verksamhet där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Vi söker en stödpersonal med placering i första hand på Norrbölegatan 12 C. Placering på annat boende inom LSS stöd och service kan vara aktuellt på sikt.

Norrbölegatan 12 C är en gruppbostad belägen i centrala Skellefteå. Gruppbostaden är utformad för att ge personer med intellektuell funktionsnedsättning möjlighet att leva som andra. Stöd ges till brukare som har lägenhet i gruppbostaden men även insatser görs hos brukare med beslut om stöd i ordinärt boende. Målet är att utveckla den enskilde, och ta vara på dennes förmågor och resurser att klara sitt vardagsliv. Det gör vi bland annat genom att samarbeta med de som finns i personens nätverk såsom gode män, närstående, daglig verksamhet, hälso- och sjukvårdsteam samt andra närliggande verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

Du arbetar salutogent utifrån individens förmågor och individuella behov. Detta innebär att händelser, kommunikation samt miljön ska göras meningsfull, begriplig och hanterbar. I ditt arbete ingår att stödja personerna att utifrån deras förutsättningar vara så delaktiga och självständiga som möjligt i olika livsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har vårdutbildning, annan likvärdig utbildning och kunskap/erfarenhet av att arbeta med personer som har fysiska, psykiska, intellektuella funktionsnedsättningar eller psykisk ohälsa.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och intresse av att arbeta pedagogiskt och ge stöd i vardagen. I rollen behövs att du tar initiativ, har lätt att ställa om vid förändringar och trivs lika bra med att arbeta självständigt som tillsammans med andra. Då arbetet kan innebära en del tunga moment är det bra om du har en god fysik.

Som person är du lyhörd, lugn och trygg och kan fokusera på rätt saker även i pressade situationer. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella samt är vänlig i ditt bemötande. Arbetet i verksamheterna sker både självständigt och i grupp.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Trygghetsvärd/Boendestödjare i Skellefteå

Om oss ADR fastigheter äger och förvaltar hyresbostäder, samhälls- och kommersiella fastigheter i hela Sverige. Nu söker vi en person som älskar att engagera sig i aktiviteter för de äldre. Beskrivning Nu söker vi en Trygghetsvärdinna/trygghetsvärd till våra två trygghetsboende i Skellefteå kommun. Placeringsort är Byske och Jörn, d.v.s. i Skellefteå kommun. Trygghetsboende är en boendeform för personer som fyllt 70 år. På trygghetsboendet finns tillgå... Visa mer
Om oss
ADR fastigheter äger och förvaltar hyresbostäder, samhälls- och kommersiella fastigheter i hela Sverige. Nu söker vi en person som älskar att engagera sig i aktiviteter för de äldre.
Beskrivning
Nu söker vi en Trygghetsvärdinna/trygghetsvärd till våra två trygghetsboende i Skellefteå kommun.
Placeringsort är Byske och Jörn, d.v.s. i Skellefteå kommun.
Trygghetsboende är en boendeform för personer som fyllt 70 år. På trygghetsboendet finns tillgång till gemensamhetsutrymmen och personal med uppgift att initiera aktiviteter vissa tider i veckan.
Dina arbetsuppgifter
Som trygghetsvärd ska du ha förmåga att kunna engagera och inspirera samt initiera till aktiviteter. En del av tjänsten innebär städ av gemensamhetsutrymmen.
Tjänsten kan innebära arbete på helger och helgdagar.
Kvalifikationer
Förmåga att kunna engagera och inspirera samt initiera till aktiviteter. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, eftersom arbetet kräver ett stort engagemang, flexibilitet, initiativ och lyhördhet för hyresgästernas behov.
Anställningsvillkor
Körkort B erfordras. Visa mindre

Stödpedagoger, daglig verksamhet

Det händer mycket i Skellefteå och staden växer som aldrig förr. Här ska många fler människor leva och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. I denna utveckling har Stöd och service en viktig roll för att skapa möjlighet för personer med funktionsnedsättning ska kunna leva livet självständigt i vardagen, vara delaktig i samhället och få valmöjligheter i livet. Inom daglig verksamhet skapar vi tillsammans en meningsfull sysselsättning för person... Visa mer
Det händer mycket i Skellefteå och staden växer som aldrig förr. Här ska många fler människor leva och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. I denna utveckling har Stöd och service en viktig roll för att skapa möjlighet för personer med funktionsnedsättning ska kunna leva livet självständigt i vardagen, vara delaktig i samhället och få valmöjligheter i livet.

Inom daglig verksamhet skapar vi tillsammans en meningsfull sysselsättning för personer med funktionsnedsättning. Målet med verksamheten är att stödanvändaren ska ha möjlighet att vara självständig i vardagen, delaktig i samhället och ha valmöjlighet i livet. Uppdraget i daglig verksamhet är att arbeta för att alla skall komma så nära arbetsmarknaden som möjligt. Det gör vi bland annat genom att samarbeta med företag, förvaltningar och föreningar.

Vi söker nu stödpedagoger till dagliga verksamheterna:
Pelaren
Duvan
Sjungande dalen
Levande verkstad
Ateljén


Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som stödpedagog har du en specialiserad kompetens, ett utökat ansvar och fungerar som ett stöd för helhetssyn, individfokus, utveckling och samordning. Du ingår som en del av ett team runt brukaren och arbetar dessutom systematiskt med att säkra kvalitén och utveckla verksamheten ur ett individ- och grupperspektiv. Stödpedagogen arbetar på uppdrag från enhetschef för att säkerställa enhetens kvalitetsarbete genom att ta fram och implementera arbetssätt, metoder och rutiner.

Du jobbar för att ge stöd, inspirera och coacha arbetsgrupper att tillämpa verktyg för att anpassa verksamheten utifrån brukarnas generella och individuella behov. Detta innebär även att du kontinuerligt reflekterar kring egna och kollegors yrkesestetiska förhållningssätt och metodik.

Stödpedagogen utför arbetsuppgifter i direkt arbete som övriga i arbetsgruppen. Den administrativa pedagogtiden, som schemaläggs utanför det direkta arbetet, kan variera i omfattning och över tid utifrån enhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom aktuellt område som vill vara med och bidra till att utveckla verksamheten. Du har kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar som är i behov av stöd samt hur det kan påverka individens levnadsvillkor och delaktighet i samhället. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska-, neuropsykiatriska- och/eller intellektuella funktionsnedsättningar.

För att lyckas i rollen som stödpedagog behöver du vara strukturerad samt ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och kunna anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har lätt att omsätta teoretiska kunskaper och pedagogiska metoder i det vardagliga arbetet. Du är trygg i dig själv och van att ta ansvar samt att agera och lösa olika situationer som uppstår.

Du trivs i samarbeten med andra och är skicklig att anpassa ditt eget budskap efter målgruppens förutsättningar. Det är därför viktigt att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift. Kan du teckenspråk ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt ditt examensbevis för stödpedagog, alternativt underlag som styrker 60 högskolepoäng med inriktning funktionsnedsättningar.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Samordnare Boende

Vi söker nu en engagerad samordnare till Vård-och omsorgsboendet på Burträskgårdarna. Burträskgårdarna ligger i centrala Burträsk. Vård- och omsorgsboendet byggdes 1993 och har 56 lägenheter som är 40-50 kvadratmeter stora. Här jobbar vi mest av allt för andra och för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård, omsorg och stöd - här strävar vi efter att alla ska kunna leva li... Visa mer
Vi söker nu en engagerad samordnare till Vård-och omsorgsboendet på Burträskgårdarna. Burträskgårdarna ligger i centrala Burträsk. Vård- och omsorgsboendet byggdes 1993 och har 56 lägenheter som är 40-50 kvadratmeter stora.

Här jobbar vi mest av allt för andra och för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård, omsorg och stöd - här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad.

Inom Socialkontorets vård- och omsorgsavdelning ger vi stöd till människor i hela Skellefteå. Det handlar om allt från hemtjänst och vård-och omsorgsboende till dagverksamhet för personer med demenssjukdomar samt stöd till deras anhöriga.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som samordnare har du ett nära samarbete med boendets enhetschefer och medarbetare. Ditt uppdrag är att avlasta chef administrativt och du kommer att ge stöd inom områden som rekrytering, ekonomi, personalplanering, bemanning samt brukarnära insatser.

Du arbetar i olika datasystem och kommer ha kontakt och samarbeta med olika interna stödfunktioner, andra samordnare och enhetschefer. Som stöd för dig finns verksamhetssystem med goda möjligheter att skapa struktur samt kunna plocka ut statistik som beslutsunderlag.

I första hand samarbetar du med cheferna på boendet och inom närmsta område, men du kan även tidvis behövas inom andra områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har en god vana att hantera datorer och olika system. Har du utbildning eller erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg ser vi det som meriterande. Har du dessutom erfarenhet av schemaläggning, personalplanering eller annan administration är det också meriterande

I rollen som samordnare behöver du självständigt kunna planera och driva ditt arbete framåt. Du ska ha mycket god förmåga att kunna skapa struktur och ordning samt kunna upprätthålla planeringar och du trivs med att samarbeta med andra människor

Verksamheten varierar mycket från dag till dag så det krävs att du är bra på att hitta lösningar på problem samt har förmågan att kunna ställa om till nya förutsättningar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skebo söker en trygghetsvärd till centrala Skellefteå - 75 %

Skebo vill vara Skellefteås ledande Samhällsbyggare och vårt mål är att erbjuda goda hem- och livsmiljöer. På detta sätt ska Skebo vara ett alternativ för hyresgäster som söker ett gott hem oavsett var de är i livet. I Skellefteå kommun finns trygghetsbostäder för personer över 70 år. Som ett stöd för de boende finns här en trygghetsvärd. Ambitionen är att trygghetsvärden, tillsammans med de boende, ska skapa gemensamma meningsfulla aktiviteter. Vi söker ... Visa mer
Skebo vill vara Skellefteås ledande Samhällsbyggare och vårt mål är att erbjuda goda hem- och livsmiljöer. På detta sätt ska Skebo vara ett alternativ för hyresgäster som söker ett gott hem oavsett var de är i livet. I Skellefteå kommun finns trygghetsbostäder för personer över 70 år. Som ett stöd för de boende finns här en trygghetsvärd. Ambitionen är att trygghetsvärden, tillsammans med de boende, ska skapa gemensamma meningsfulla aktiviteter.

Vi söker nu en trygghetsvärd på 75 % till trygghetsbostaden Frigg i centrala Skellefteå.

Om företaget
Skebo är Skellefteås största fastighetsbolag som äger och förvaltar cirka 4 320 lägenheter och ett antal lokaler. Vi har hyreslägenheter i flerfamiljshus, radhus, småhus, studentbostäder, ungdomslägenheter, +55 lägenheter, trygghetsbostäder samt vård- och omsorgsboenden.

Vi ligger i Sverigetopp vad gäller kundnöjdhet och är självklart stolta över att vara så uppskattade bland våra hyresgäster. En förklaring till det är säkert att vi lägger så stor vikt vid goda relationer och att hyresgästerna ska känna sig delaktiga i frågor kring bland annat trivsel och trygghet. Det ska vara enkelt att bo hos Skebo!

Dina arbetsuppgifter
Trygghetsvärdens uppgift är att tillsammans med hyresgästerna planera och genomföra meningsfulla förebyggande aktiviteter, i större eller mindre grupper. Aktiviteterna anpassas utifrån att de ska fungera, både för den enskilda hyresgästen och gruppen som helhet. Antalet deltagare i aktiviteterna varierar men trygghetsvärden ska försöka bidra till att varje hyresgäst känner inflytande, trygghet och har en hög livskvalitet. Det skapas utifrån det goda bemötandet, i dialog med hyresgästerna och utifrån varje hyresgästs behov. Rollen innebär mycket frihet under ansvar.

I jobbet ingår även administrativa uppgifter, att handla, planera och boka aktiviteter. Besök i hyresgästernas hem förekommer men till största del möts vi i de gemensamma lokalerna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du som söker har en utbildning inom vård och omsorg, lägst på gymnasienivå, och erfarenhet av arbete med äldre eller funktionsnedsatta personer. Det är meriterande om du har kunskap om vilka risk- och friskfaktorer samt sjukdomar som äldre kan drabbas av, samt kunskaper i samtalsmetodik och att leda grupper.

Som person är du positiv, ansvarskännande och strukturerad. Du har ett gott samt lyhört bemötande och tycker om att arbeta och samtala med äldre personer. Du kan engagera, motivera, anpassa och stimulera till olika typer av aktiviteter. Det är en fördel om du har många idéer till aktiviteter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommunicerar mycket bra på svenska och har körkort samt tillgång till bil.

Information och kontakt
Omfattning: Deltid 75 %, tillsvidare. Som trygghetsvärd arbetar du dagtid under veckodagar.
Placeringsort: Skellefteå
Sista ansökningsdag: 2023-05-21
Tillsättning: 2023-09-01

I denna rekrytering samarbetar Skebo med Wikan Personal AB. Du blir anställd direkt av Skebo.
Ansöker gör du på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Stödpersonal, Grandengatan i Kåge

Vi söker nu stödpersonal som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Vi söker en stödpersonal inom socialpsykiatrin till våra gruppbostäder Grandengatan 2 och 4 i Kåge. Grandengatan är gruppbostäder med sex brukare på vardera enhet. Brukarna är i det äldre spannet med både stora och små omvårdnadsbehov. Arbe... Visa mer
Vi söker nu stödpersonal som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Vi söker en stödpersonal inom socialpsykiatrin till våra gruppbostäder Grandengatan 2 och 4 i Kåge. Grandengatan är gruppbostäder med sex brukare på vardera enhet. Brukarna är i det äldre spannet med både stora och små omvårdnadsbehov. Arbetsgrupperna består av 10 medarbetare per enhet. Tjänstgöring dag, kväll, helg samt vaken natt enligt arbetstidsmodellen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som stödpersonal ska du stödja och motivera brukare att stärka och bibehålla sina förmågor. Vi jobbar för att förbättra förutsättningarna för delaktighet i vardagslivet. Du förväntas ge stöd i praktiska vardagsaktiviteter, exempelvis hushållsgöromål, matlagning, tvätt och handling. Stödet sker i form av ett samarbete där medarbetaren utför, vägleder och coachar personen utifrån dennes förmåga till självständighet.

Du ska även fungera som ett stöd när det gäller social gemenskap och sysselsättning på arbete och fritid. Tillsammans med brukaren planerar ni aktiviteter som motsvarar brukarens behov och önskemål. Personal ska även på ett respektfullt sätt kunna utföra, assistera och stötta brukaren i dennes personliga omvårdnad. Du planerar och tillreder måltider samt skapar en måltidsmiljö som är trivsam både för den enskilde och för gruppen.

Arbetet sker utifrån upprättade genomförandeplaner och mål. Som stödpersonal ska du stimulera och värna om personens delaktighet och självbestämmande i planeringen av insatser och aktiviteter. Stödet ska planeras så att personen får rätt stöd i rätt tid, varken för mycket eller för lite. Vi jobbar både med genomförandeplanering och löpande dokumentation i det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med personer som har kognitiva/psykiska/neuropsykiska funktionsnedsättningar. Du har även erfarenhet av att arbeta med psykisk ohälsa.

Du har förmåga att på ett flexibelt sätt kunna ställa om mellan olika boenden och anpassa ditt arbete utifrån olika situationer och arbetssätt.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom lågaffektivt bemötande, kommunikation och tydliggörande arbetssätt. Du har ett hälsofrämjande förhållningssätt och ser det friska genom att tillvarata och utveckla personens förmågor. Du är lyhörd och har kunskap och intresse av att arbeta pedagogiskt. Du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska, är professionell och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpedagog, stöd och service

Det händer mycket i Skellefteå och staden växer som aldrig förr. Här ska många fler människor leva och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. I denna utveckling har Stöd och service en viktig roll för att skapa möjlighet för personer med funktionsnedsättning ska kunna leva livet självständigt i vardagen, vara delaktig i samhället och få valmöjligheter i livet. Vi söker därför tretton stödpedagoger som brinner för att bidra till att andra får en... Visa mer
Det händer mycket i Skellefteå och staden växer som aldrig förr. Här ska många fler människor leva och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen.

I denna utveckling har Stöd och service en viktig roll för att skapa möjlighet för personer med funktionsnedsättning ska kunna leva livet självständigt i vardagen, vara delaktig i samhället och få valmöjligheter i livet. Vi söker därför tretton stödpedagoger som brinner för att bidra till att andra får en vardag som fungerar bättre. Hos oss blir du en del av ett arbetslag med värdefulla samhällsbyggare, som arbetar mest av allt för andra och även för varandra.
Vi söker stödpedagoger till följande verksamheter:

LSS boende:
-Trangatan 39 B
-Backabrovägen 1D
-Uppfinnarvägen 34
-Fältjägarvägen 3
-Storgatan 51
-Korintgatan 2
-Björnstigen 2, Burträsk
-Prästgatan 4, Burträsk

Socialpsykiatri:
-Televägen 1
-Villagatan 23

Korttidsvistelse, barn och unga:
-Frögatan 97/103 (2 tjänster)
-Kantgatan 20

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som stödpedagog har du en specialiserad kompetens, ett utökat ansvar och fungerar som ett stöd för helhetssyn, individfokus, utveckling och samordning. Du ingår som en del av ett team runt brukaren och arbetar dessutom systematiskt med att säkra kvalitén och utveckla verksamheten ur ett individ- och grupperspektiv.

Du jobbar för att ge stöd, inspirera och coacha arbetsgrupper att tillämpa verktyg för att anpassa verksamheten utifrån brukarnas generella och individuella behov. Detta innebär även att du kontinuerligt reflekterar kring egna och kollegors yrkesestetiska förhållningssätt och metodik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med utbildning från högskola eller yrkeshögskola med minst ett års specialisering mot funktionshinderområdet. Du ska ha kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar som är i behov av stöd samt hur det kan påverka individens levnadsvillkor och delaktighet i samhället. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska-, neuropsykiatriska- och/eller intellektuella funktionsnedsättningar och att du kan bemöta personer med utåtagerande beteenden.

För att lyckas i rollen som stödpedagog behöver du vara strukturerad samt ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och kunna anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har lätt att omsätta teoretiska kunskaper och pedagogiska metoder i det vardagliga arbetet.

Du trivs i samarbeten med andra och är skicklig att anpassa ditt eget budskap efter målgruppens förutsättningar. Det är därför viktigt att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt ditt examensbevis för stödpedagog, alternativt underlag som styrker 60 högskolepoäng med inriktning funktionsnedsättningar.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vuxenbehandlare till Nepo-teamet

Vi söker nu två vuxenbehandlare som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Vi söker en medarbetare till en tillsvidareanställning och en medarbetare till ett vikariat året ut med eventuell möjlighet till förlängning. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Nepo-teamet är en del av IFO:s öppenvård för vuxna. Nepo-teamet erbjuder stöd och behandlin... Visa mer
Vi söker nu två vuxenbehandlare som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Vi söker en medarbetare till en tillsvidareanställning och en medarbetare till ett vikariat året ut med eventuell möjlighet till förlängning. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Nepo-teamet är en del av IFO:s öppenvård för vuxna. Nepo-teamet erbjuder stöd och behandling för vuxna personer med beroendeproblematik ofta i kombination med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Nepo-teamet arbetar på uppdrag av socialsekreterare, där personens behov och förutsättningar är i fokus. Verksamheten erbjuder förutom individuellt stöd även samtalsbehandling i grupp utifrån CRA (Community reinforcement approach) som är en manualbaserad metod för behandling av skadligt bruk och beroende av alkohol och narkotika.

Nepo-teamet består idag av en arbetsgrupp på fyra personer som utgår från en lokal i centrala Skellefteå. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.

ARBETSUPPGIFTER
Som vuxenbehandlare på Nepo-teamet är din uppgift att ge klienterna stöd i att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Du arbetar med struktur och tydlighet under största möjliga flexibilitet och har ett salutogent förhållningsätt. Utifrån uppdrag från socialsekreterare upprättar du en genomförandeplan tillsammans med personen samt utvärderar insatsen regelbundet.

I ditt uppdrag som vuxenbehandlare utgår du från den enskildes behov och förutsättningar och ska motivera samt ge stöd för att möjliggöra ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet är varierande och handlar bland annat om stöd i kontakt med myndigheter, motiverande arbete för att minska drogintag, färdighetsträning och visst praktiskt stöd. På Nepo-teamet arbetar du även med gruppverksamhet så som samtalsbehandling i grupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med personer med missbruksproblematik och har god kunskap inom området. Du har en akademisk utbildning lämplig för verksamheten som socionom, beteendevetare eller sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har utbildning i samtalsmetodik så som motiverande samtal, CRA etcetera. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av tät samverkan med olika aktörer i din yrkesroll.

Eftersom du i rollen kommer arbeta relationsbyggande samt ha mycket kontakt med andra aktörer så behöver du vara utåtriktad och trivas i sociala sammanhang. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Vid förändrade förutsättningar kan du snabbt ställa om och avgöra vilken insats som behövs. Du har ett tålmodigt förhållningssätt och har förmågan att lugnt stå kvar och inte ge upp även i pressade situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. För rollen behöver du ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska samt att du behöver ha B-körkort.

Skellefteå kommun är en finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpersonal till Rösbergets dagliga verksamhet

Vi söker nu en stödpersonal till Rösbergets dagliga verksamhet som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Verksamhetens målgrupp är personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Rösbergets dagliga verksamhet består av cirka fem stödanvändare samt tre medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. ARBETSUPPGIFTER Genom kunskap om fysi... Visa mer
Vi söker nu en stödpersonal till Rösbergets dagliga verksamhet som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Verksamhetens målgrupp är personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Rösbergets dagliga verksamhet består av cirka fem stödanvändare samt tre medarbetare.
Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap och förståelse för funktionsvariationer och dess påverkan på individen.

I ditt arbete har du ett hälsofrämjande förhållningssätt och ser det friska genom att tillvarata samt utveckla personens förmågor. Du har kunskap och intresse av att arbeta pedagogiskt samt har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och även tillsammans med andra.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Eftersom bilkörning kan förekomma i arbetet så är B-körkort meriterande. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpersonal - Daglig verksamhet, Sjungande dalen

Vi söker nu en stödpersonal till Sjungande dalens dagliga verksamhet som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. ARBETSUPPGIFTER Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål o... Visa mer
Vi söker nu en stödpersonal till Sjungande dalens dagliga verksamhet som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap och förståelse för funktionsvariationer och dess påverkan på individen.

I ditt arbete har du ett hälsofrämjande förhållningssätt och ser det friska genom att tillvarata samt utveckla personens förmågor. Du har kunskap och intresse av att arbeta pedagogiskt samt har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och även tillsammans med andra.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Eftersom bilkörning kan förekomma i arbetet så är B-körkort meriterande. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vuxenbehandlare, öppenvården IFO

Vi söker nu en vuxenbehandlare som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Torpvägen är en del av individ och familjeomsorgens öppenvård för vuxna. Det är ett drogfritt korttidsboende med sex platser för personer med missbruk. Förutom boendet har Torpvägen även en öppenvårdsverksamhet som stöttar individer i... Visa mer
Vi söker nu en vuxenbehandlare som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Torpvägen är en del av individ och familjeomsorgens öppenvård för vuxna. Det är ett drogfritt korttidsboende med sex platser för personer med missbruk. Förutom boendet har Torpvägen även en öppenvårdsverksamhet som stöttar individer i det egna hemmet. Här arbetar vi på uppdrag av socialsekreterare, där individernas behov och förutsättningar är i fokus. Vi möter personen där den är idag och arbetar tillsammans för ökad självständighet. Torpvägen står kvar även under perioder när personerna har det kämpigt. Arbetstiden är 8-17.


ARBETSUPPGIFTER
Som vuxenbehandlare är din uppgift att kartlägga, möjliggöra stöd och resurser samt följa upp insatser. Tillsammans med dina kollegor har du ansvar över att boendet ska fungera och vara en trygg plats utan droger och våld. Du stöttar till exempel i att söka bostad, stå emot sug och upprätthålla ordning i lägenheten.

I öppenvårdsdelen av arbetet möter du personer med långvarigt missbruk och andra sociala och/eller psykiska problem. Förhållningssättet är lågaffektivt och motiverande och vi arbetar både med stödjande samtal och en del praktisk hjälp. Arbetet bedrivs långsiktigt och individernas små steg mot en förbättrad livssituation uppmärksammas. Ditt uppdrag utgår från den enskildes behov och förutsättningar. Det handlar ofta om stöd i kontakt med myndigheter, motiverande arbete för att minska drogintag och visst praktiskt stöd.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med personer med missbruksproblem. Du har en akademisk utbildning lämplig för verksamheten som socionom, beteendevetare eller sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har utbildning i samtalsmetodik. Det är en fördel om du har samverkat med olika aktörer.

Eftersom arbetet till stor del innebär att ta kontakt med andra behöver du vara utåtriktad och trivas i sociala sammanhang. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Du ska snabbt kunna avgöra vilken insats som behövs beroende på situation och löser konflikter på ett konstruktivt och smidigt sätt. Du har lätt för att samarbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. För arbetet behöver du ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Skellefteå kommun är en finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpersonal, bemanningsteam område Syd

Vi söker nu dig som lockas av att arbeta som Stödpersonal i ett bemanningsteam där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Bemanningsteamet är under uppbyggnad inom Stöd och Service LSS gruppbostad/servicebostad. Området är begränsat till distrikt Syd som för närvarande omfattar centrala stan, Anderstorp och Sörböle. Vi ser fram emot ... Visa mer
Vi söker nu dig som lockas av att arbeta som Stödpersonal i ett bemanningsteam där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Bemanningsteamet är under uppbyggnad inom Stöd och Service LSS gruppbostad/servicebostad.
Området är begränsat till distrikt Syd som för närvarande omfattar centrala stan, Anderstorp och Sörböle.

Vi ser fram emot att välkomna nya medarbetare till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

KVALIFIKATIONER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsvariationer ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. I rollen stöttar man personer med psykisk ohälsa och kommer att hantera utåtagerande personer. Även omvårdande arbetsuppgifter ingår.

Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

Som Stödpersonalt i bemanningsteamet ska man på ett flexibelt sätt kunna ställa om mellan olika boenden och anpassa sitt arbete och sin arbetstid utifrån olika situationer och arbetssätt.

Arbetet innebär att man har schemalagd arbetstid dag, kväll, helg och bokas av Bemanningscenter. Kan också förekomma journatt vid behov. När inga bokningar förekommer finns ett hemställe utsett.

ÖVRIGT
-- Visa mindre

Stödpersonal, Daglig verksamhet

Vi söker nu två stödpersonal till Daglig verksamhet SSF som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Daglig verksamhet Mobacken och Backabros dagliga verksamhet är verksamheter som riktar sig till personer som är i behov av lugn och tydlighet, men samtidigt ett växlande och intressant arbetsinnehåll. Mobackens da... Visa mer
Vi söker nu två stödpersonal till Daglig verksamhet SSF som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Daglig verksamhet
Mobacken och Backabros dagliga verksamhet är verksamheter som riktar sig till personer som är i behov av lugn och tydlighet, men samtidigt ett växlande och intressant arbetsinnehåll. Mobackens dagliga verksamhet är en nystartad verksamhet som kommer bestå av sju-åtta brukare och sex medarbetare, verksamheten är lokaliserad i två olika lokaler på samma tomt. Backabro dagliga verksamhet är lokaliserad i en mindre lokal anpassad för målgruppen och består av tre-fyra brukare samt tre medarbetare. På daglig verksamhet skapar vi tillsammans en meningsfull sysselsättning för personer med funktionsnedsättning.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap och förståelse för funktionsvariationer och dess påverkan på individen.

I ditt arbete har du ett hälsofrämjande förhållningssätt och ser det friska genom att tillvarata samt utveckla personens förmågor. Du har kunskap och intresse av att arbeta pedagogiskt samt har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och även tillsammans med andra.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stödpersonal, Daglig verksamhet

Vi söker nu en Stödpersonal till Daglig verksamhet SSF som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Älvis dagliga verksamhet är en verksamhet som riktar sig till personer som är i behov av en lugn och trygg miljö. Personerna är ofta i den senare delen av arbetslivet eller har stort behov av en miljö som är lu... Visa mer
Vi söker nu en Stödpersonal till Daglig verksamhet SSF som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Älvis dagliga verksamhet är en verksamhet som riktar sig till personer som är i behov av en lugn och trygg miljö. Personerna är ofta i den senare delen av arbetslivet eller har stort behov av en miljö som är lugn men ändå meningsfull och givande. Målgruppen är varierad och består av 12 brukare med funktionsvariationer. Verksamheten är lokaliserad i en mindre lokal anpassad för målgruppen, centralt och med en fantastisk utsikt över älven.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap och förståelse för funktionsvariationer och dess påverkan på individen.

I ditt arbete har du ett hälsofrämjande förhållningssätt och ser det friska genom att tillvarata samt utveckla personens förmågor. Du har kunskap och intresse av att arbeta pedagogiskt samt har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och även tillsammans med andra.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

ÖVRIGT
-- Visa mindre

Boendeansvarig till Mottagningsenheten i Skellefteå

Vi söker boendeansvarig till Mottagningsenheten i Skellefteå. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av dagliga möten med människor från olika delar av världen och ett lösningsorienterat arbetssätt. På enheten har vi ett nära samarbete mellan teamen och vid behov växlar arbetsuppgifterna mellan olika team och personer. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som boendeansvarig tar du hand om och besiktigar Migrationsverkets asylboenden. Du utrustar rum och lä... Visa mer
Vi söker boendeansvarig till Mottagningsenheten i Skellefteå.

Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av dagliga möten med människor från olika delar av världen och ett lösningsorienterat arbetssätt. På enheten har vi ett nära samarbete mellan teamen och vid behov växlar arbetsuppgifterna mellan olika team och personer.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som boendeansvarig tar du hand om och besiktigar Migrationsverkets asylboenden. Du utrustar rum och lägenheter så att de håller rätt standard och felanmäler till hyresvärd/leverantör. I arbetet ingår att sköta service och logistik kring boendet samt planera så att boendeplatserna används effektivt och ändamålsenligt. Du tar hand om dokumentation och administrationen kring boendet och utför transporter mellan boenden och kontorslokaler.

Du introducerar personer till boendet och till närsamhället. Du ger stöd, service och information till personer i boendet och externa intressenter. Som boendeansvarig hanterar du situationer som uppstår i boendet och identifierar och hanterar särskilda behov som personer kan ha.

Personliga kompetenser
Du arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Krav

- Gymnasieutbildning eller annan utbildning i kombination med för rollen relevant erfarenhet
- Några års arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för rollen (specificera detta i annonsen)
- God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
- God förmåga att kommunicera på engelska
- Goda kunskaper i Officepaketet
- B-körkort

Meriter

- Ytterligare språkkunskaper (vid behov)

Upplysningar
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning
Arbetstider: Dagtid vardagar
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Placering: Skellefteå
Tillträde: 1 januari 2023

Vill du veta mer
Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.

Kontaktuppgifter till lokala fackliga representanter
Therese Hörnquist, SACO, 010-4851897
Marita Rutdal, ST, 010-2037733  
För kontaktuppgifter till centrala fackliga representanter, se längre ned i annonsen.

Ansökan
Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 24 oktober 2022 . Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

På Migrationsverket är vi cirka 5 000 personer som arbetar med en av vår tids stora samhällsfrågor, och med uppgif­ter som rör människors liv och framtid. Varje dag söker sig människor till Sverige för att arbeta, studera, bo eller söka skydd här. Migrationsverkets uppdrag är att pröva ansök­ningar för dem som vill stanna i Sverige. I det större perspektivet bidrar vi till att migrationen till vårt land funge­rar och ett konkurrenskraftigt Sverige. Vi fyller en viktig roll i samhället - vårt jobb är viktigt på riktigt.


I vårt arbete som statstjänstemän handlar vi i enlighet med fattade beslut och visar omdöme vid uttalanden och agerande. Det krävs en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet hos oss och vi vägleds av den statliga värdegrunden och av mod, empati och tydlighet.


Vi använder urvalsfrågor i ansökningsförfarandet. Besvara dessa så utförligt du kan eftersom dina svar avgör om du är kvalificerad att gå vidare i rekryteringen eller inte. Vi använder också ofta tester för att vidare bedöma din skicklighet för den sökta tjänsten. Kallas du till intervju kan du behöva besvara frågor kopplat till säkerhet. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.


Önskar du komma i kontakt med fackliga företrädare finns kontaktuppgifter till Saco-S, Seko och ST längst ned på vår Lediga jobb-sida på webben https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb.html


Migrationsverkets rekryteringar sker helt i vår egen eller upphandlade leverantörers regi. Vi undanber oss därför telefonsamtal och mejl från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Boendeansvarig till Mottagningsenheten i Skellefteå

Vi söker boendeansvarig till Mottagningsenheten i Skellefteå. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av dagliga möten med människor från olika delar av världen och ett lösningsorienterat arbetssätt. På enheten har vi ett nära samarbete mellan teamen och vid behov växlar arbetsuppgifterna mellan olika team och personer. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som boendeansvarig tar du hand om och besiktigar Migrationsverkets asylboenden. Du utrustar rum och l... Visa mer
Vi söker boendeansvarig till Mottagningsenheten i Skellefteå.

Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av dagliga möten med människor från olika delar av världen och ett lösningsorienterat arbetssätt.

På enheten har vi ett nära samarbete mellan teamen och vid behov växlar arbetsuppgifterna mellan olika team och personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som boendeansvarig tar du hand om och besiktigar Migrationsverkets asylboenden. Du utrustar rum och lägenheter så att de håller rätt standard och felanmäler till hyresvärd/leverantör. I arbetet ingår att sköta service och logistik kring boendet samt planera så att boendeplatserna används effektivt och ändamålsenligt. Du tar hand om dokumentation och administrationen kring boendet och utför transporter mellan boenden och kontorslokaler.

Du introducerar personer till boendet och till närsamhället. Du ger stöd, service och information till personer i boendet och externa intressenter. Som boendeansvarig hanterar du situationer som uppstår i boendet och identifierar och hanterar särskilda behov som personer kan ha.

Personliga kompetenser
Du arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Krav

- Gymnasieutbildning eller annan utbildning i kombination med för rollen relevant erfarenhet
- Några års arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för rollen 
- God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Goda kunskaper i Officepaketet
- B-körkort

Meriter

- Ytterligare språkkunskaper (vid behov)

Upplysningar
Anställningsform: Allmän visstidsanställning, längst t.o.m. 2022-12-31
Arbetstider: Kontorsarbetstid
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Placering: Skellefteå
Tillträde: 2022-08-01 eller enligt överenskommelse

Vill du veta mer
Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.

Ansökan
Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 22 maj 2022. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

På Migrationsverket är vi cirka 5 000 personer som arbetar med en av vår tids stora samhällsfrågor, och med uppgif­ter som rör människors liv och framtid. Varje dag söker sig människor till Sverige för att arbeta, studera, bo eller söka skydd här. Migrationsverkets uppdrag är att pröva ansök­ningar för dem som vill stanna i Sverige. I det större perspektivet bidrar vi till att migrationen till vårt land funge­rar och ett konkurrenskraftigt Sverige. Vi fyller en viktig roll i samhället - vårt jobb är viktigt på riktigt.


I vårt arbete som statstjänstemän handlar vi i enlighet med fattade beslut och visar omdöme vid uttalanden och agerande. Det krävs en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet hos oss och vi vägleds av den statliga värdegrunden och av mod, empati och tydlighet.


Vi använder urvalsfrågor i ansökningsförfarandet. Besvara dessa så utförligt du kan eftersom dina svar avgör om du är kvalificerad att gå vidare i rekryteringen eller inte. Vi använder också ofta tester för att vidare bedöma din skicklighet för den sökta tjänsten. Kallas du till intervju kan du behöva besvara frågor kopplat till säkerhet. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.


Önskar du komma i kontakt med fackliga företrädare finns kontaktuppgifter till Saco-S, Seko och ST längst ned på vår Lediga jobb-sida på webben https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb.html Visa mindre

Stödpedagog

Det händer mycket i Skellefteå och staden växer som aldrig förr. Här ska många fler människor leva och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. I denna utveckling har Stöd och service en viktig roll för att skapa möjlighet för personer med funktionsnedsättning ska kunna leva livet självständigt i vardagen, vara delaktig i samhället och få valmöjligheter i livet. Vi söker därför elva stödpedagoger som brinner för att bidra till att andra får en va... Visa mer
Det händer mycket i Skellefteå och staden växer som aldrig förr. Här ska många fler människor leva och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen.

I denna utveckling har Stöd och service en viktig roll för att skapa möjlighet för personer med funktionsnedsättning ska kunna leva livet självständigt i vardagen, vara delaktig i samhället och få valmöjligheter i livet. Vi söker därför elva stödpedagoger som brinner för att bidra till att andra får en vardag som fungerar bättre. Hos oss blir du en del av ett arbetslag med värdefulla samhällsbyggare, som arbetar mest av allt för andra och även för varandra.
Vi söker stödpedagoger till följande verksamheter:

Gruppboende:
Annastigen, Erikslid
Frögatan, Anderstorp
Dammgatan, Brännan
Korintgatan, Ursviken
Solskensgatan, Moröbacke
Lövgränd, Anderstorp

Daglig verksamhet:
Mobackavägen, Mobacken
Anbudsgatan, Anderstorp
Melodivägen, Sjungande dalen

Socialpsykiatri:
Televägen, Moröbacke
Stödteam 5, Arbetar kommunövergripande i hemmamiljö

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som stödpedagog har du en specialiserad kompetens, ett utökat ansvar och fungerar som ett stöd för helhetssyn, individfokus, utveckling och samordning. Du ingår som en del av ett team runt brukaren och arbetar dessutom systematiskt med att säkra kvalitén och utveckla verksamheten ur ett individ- och grupperspektiv.

Du jobbar för att ge stöd, inspirera och coacha arbetsgrupper att tillämpa verktyg för att anpassa verksamheten utifrån brukarnas generella och individuella behov. Detta innebär även att du kontinuerligt reflekterar kring egna och kollegors yrkesestetiska förhållningssätt och metodik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom det aktuella området. Du ska ha kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar som är i behov av stöd samt hur det kan påverka individens levnadsvillkor och delaktighet i samhället. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska-, neuropsykiatriska- och/eller intellektuella funktionsnedsättningar och att du kan bemöta personer med utåtagerande beteenden.

För att lyckas i rollen som stödpedagog behöver du vara strukturerad samt ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och kunna anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har lätt att omsätta teoretiska kunskaper och pedagogiska metoder i det vardagliga arbetet.

Du trivs i samarbeten med andra och är skicklig att anpassa ditt eget budskap efter målgruppens förutsättningar. Det är därför viktigt att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Socionom / behandlingsassistent / boendestödjare

Vi baserar vår förståelse och behandling på en miljöterapeutisk grund. Struktur, tydliga mål och goda vuxna förebilder är förutsättningar för att skapa en stabil vardagsmiljö för våra ungdomar. Vi arbetar med kontaktmannaskap och individuella behandlingsplaner, vi journalför dagligen. Vi arbetar nära ungdomens nätverk, då vår utgångspunkt är att familjen måste vara delaktig i förändringsarbetet. Det är viktigt att du arbetar utifrån den planering/uppdrag s... Visa mer
Vi baserar vår förståelse och behandling på en miljöterapeutisk grund.
Struktur, tydliga mål och goda vuxna förebilder är förutsättningar för att skapa en stabil vardagsmiljö för våra ungdomar.
Vi arbetar med kontaktmannaskap och individuella behandlingsplaner, vi journalför dagligen.
Vi arbetar nära ungdomens nätverk, då vår utgångspunkt är att familjen måste vara delaktig i förändringsarbetet.
Det är viktigt att du arbetar utifrån den planering/uppdrag som finns kring den enskilde ungdomen.
Du måste vara beredd på att arbetsuppgifterna på Attendo Stradivarius kan ha stor variation där mycket praktiskt arbete förekommer.
Du behöver vara en engagerad, stabil och tålmodig person med goda kunskaper om praktiskt behandlingsarbete med ungdomar


Kvalifikationer; Stresstålig, trygg, flexibel, strukturerad/planerad, kunna jobba i team, aktiv.
Personlig lämplighet och förmågan att utföra den dagliga omvårdnaden av de ungdomar som är inskrivna på Stradivarius.
Du ska kunna upprätta gränser och lösa problem samt ha förmåga att ge värme och hantera konflikter.
Du ska kunna arbeta både självständigt samt tillsammans med andra.
För att hitta lösningar måste du vara kreativ och flexibel.
Givetvis är du lojal mot uppgjorda handlingsplaner


Attendo Stradivarius HVB är ett hem för vård och boende för ungdomar mellan 13-21 år.
Vi har ett helhetskoncept med utredningsplatser, akutplatser, behandlingsplatser samt utslussningsplatser.
Attendo Stradivarius HVB erbjuder vård för ungdomar som placerats enligt SoL och LVU.
Stradivarius har som grund att vara en flexibel verksamhet.
Målgrupp hos oss är ungdomar 13-21 år med social problematik, tidiga relationsstörningar, ADHD, Asperger, utåtagerande beteende, begynnande kriminalitet och missbruk, relationsproblem, låg impulskontroll, koncentrationssvårigheter samt andra självdestruktiva inslag i livsföringen. Visa mindre

Timanställda Härbärge Skellefteå

Härbärget erbjuder 10 akuta sovplatser för personer i akut hemlöshet. På härbärget får man hjälp med de grundläggande basbehov såsom en kvällsfika, dusch, möjlighet att tvätta och en trygg och varm plats att sova på. Härbärget kommer att hålla öppet alla kvällar och nätter året runt. Tjänsternas olika pass kommer att förläggas varje dag i veckan mellan 6:00 till 10.00 samt 17:30 till 21:00 Ett pass är även sovande jour 21:00 till 06:00... Visa mer
Härbärget erbjuder 10 akuta sovplatser för personer i akut hemlöshet. På härbärget får man hjälp med de grundläggande basbehov såsom en kvällsfika, dusch, möjlighet att tvätta och en trygg och varm plats att sova på. Härbärget kommer att hålla öppet alla kvällar och nätter året runt.
Tjänsternas olika pass kommer att förläggas varje dag i veckan mellan 6:00 till 10.00 samt 17:30 till 21:00 Ett pass är även sovande jour 21:00 till 06:00 Visa mindre