Lediga jobb JUNIS i Skellefteå

Se alla lediga jobb från JUNIS i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Verksamhetsutvecklare i Skellefteå med inriktning på barn o ungdom

Ansök    Mar 17    JUNIS    Ungdomsledare
IOGT-NTO Lf 125 Skellefteå söker verksamhetsutvecklare med inriktning på barn och ungdom. Som verksamhetsutvecklare är du med och bidrar till att barn och ungdomar får en rolig och meningsfull fritid. Du rekryterar, utbildar och stöttar våra ideella ledare för att de ska bli trygga förebilder för barn och unga. I ditt arbete möter du människor i alla åldrar. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och en arbetsvardag där du har många bollar i luften från... Visa mer
IOGT-NTO Lf 125 Skellefteå söker verksamhetsutvecklare med inriktning på barn och ungdom.

Som verksamhetsutvecklare är du med och bidrar till att barn och ungdomar får en rolig och meningsfull fritid. Du rekryterar, utbildar och stöttar våra ideella ledare för att de ska bli trygga förebilder för barn och unga.

I ditt arbete möter du människor i alla åldrar. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och en arbetsvardag där du har många bollar i luften från att i ena stunden planera en poddradio-sändning, ett läger eller föreningssårsmöte till att i andra stunden göra ett skolbesök eller hålla i en utbildning för nya ledare. Du blir ansiktet utåt och en viktig del i arbetet för att fler barn och ungdomar ska få en trygg och meningsfull fritid i Skellefteå.

I IOGT-NTO-gården i Skellefteå finns stor potential för olika typer av aktiviteter. Huset ligger strategiskt till i centrum dit barn och ungdomar från hela Skellefteå, med enkelhet, kan samlas. Verksamhetsutvecklarens uppdrag blir att utveckla lokalen och verksamheten för barn och ungdomar genom poddradio- och kaféverksamhet.

Vi tror att du är en flexibel och ordningsam person, med en positivitet som smittar av sig på andra. Du brinner för att göra skillnad för barn, backar inte för utmaningar och gillar att hitta kreativa lösningar på problem. Ditt engagemang och din vilja att jobba för ett bättre samhälle är viktigare än din bakgrund och utbildning, men vi ser gärna att du har egen erfarenhet av ideellt arbete inom en förening/organisation, uttrycker dig väl i tal och skrift, vana att kommunicera via sociala medier samt har datorvana, körkort och tillgång till bil.

Tjänsten är en projektanställning på 1,5 år som möjliggörs av projektbidrag från Boverket. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Placering är i IOGT-NTO-gården, Skellefteå. Vi tänker oss tillträde 15 maj 2023.

För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT- NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär arbete på kvällar och helger och arbetsveckan är 39,5 timmar. Lönesättningen är individuell och lönenivån är anpassad efter den ideella sektorn. Kollektivavtal finns mellan Unionen och Arbetsgivaralliansen.

Om du har frågor om tjänsten så kontakta Janna Nordell. 070-244 20 26, janna,[email protected]

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev, CV och löneanspråk så snart som möjligt, dock senast den 16 april. Vi kallar till intervjuer löpande under april månad. Visa mindre