Lediga jobb som Ungdomsledare i Skellefteå

Se lediga jobb som Ungdomsledare i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Kvällsfritidsledare

Ansök    Dec 15    Skellefteå kommun    Ungdomsledare
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid samt bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Vi söker nu engagerade kvällsfritidsledare som ska arbeta två till tre kvällar per vecka och ibland även helgkvällar. Den öppna fritidsgår... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid samt bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Vi söker nu engagerade kvällsfritidsledare som ska arbeta två till tre kvällar per vecka och ibland även helgkvällar.

Den öppna fritidsgårdsverksamheten är en drogfri miljö som utgår från ett hälsofrämjande perspektiv, där arbetet inriktas på att stärka och utveckla ungdomars frisk- och skyddsfaktorer.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med kollegor skapar du en bra verksamhet för de ungdomar som besöker fritidsgården och dess aktiviteter. Arbetet utförs i huvudsak på kvällar och ibland även helger. I arbetet ingår även att delta i kompetensutveckling eller utbildningar som erbjuds inom verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är van att arbeta med ungdomar och har kunskap och förståelse för ungdomar och ungdomsmiljöer.

Du värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet och att skapa engagemang och delaktighet är för dig en självklarhet. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta med andra, samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

För att kunna arbeta i verksamheter där barn och ungdomar befinner sig krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Engagerade Fritidsledare till fritidsgården Plejset i Byske

Ansök    Okt 8    Skellefteå kommun    Ungdomsledare
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de ungdomar som lever och bor i Byske med omnejd- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ungdomar ska ha möjlighet till en meningsfull och utvecklande fritid. Fritidsgården i Byske ska vara en mötesplats för kamratskap, intressen och upplevelser och ska bygga på ungas delaktighet, inflytande, inkluderande och trygghet. Vi söker nu f... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de ungdomar som lever och bor i Byske med omnejd- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ungdomar ska ha möjlighet till en meningsfull och utvecklande fritid. Fritidsgården i Byske ska vara en mötesplats för kamratskap, intressen och upplevelser och ska bygga på ungas delaktighet, inflytande, inkluderande och trygghet.

Vi söker nu fyra engagerade Kvällsfritidsledare till Byske som vill ha ett kreativt arbete två till tre kvällar i veckan.

Fritidsgårdsverksamheten är en öppen verksamhet i drogfri miljö som utgår från ett hälsofrämjande perspektiv, där arbetet handlar om att stärka och utveckla ungdomars frisk- och skyddsfaktorer. Här kan du läsa mer om vad vi gör på Plejset: https://skelleftea.se/invanare/startsida/uppleva-och-gora/motesplatser/fritidsgardar

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Anställningen innebär att tillsammans med övriga på fritidsgården skapa en bra verksamhet med roliga aktiviteter för de ungdomar som besöker fritidsgården. Du kommer även delta i kompetensutveckling/utbildningar som erbjuds inom ramen för verksamheten. Arbetet utförs i huvudsak på kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har vana vid att arbeta med ungdomar och har kunskap om ungdomar och ungdomsmiljöer.

Du värdesätter olikheter samt välkomnar nytänkande och kreativitet. Att kommunicera och skapa engagemang är någonting du har lätt för. Du har förmåga att arbeta självständigt men är också duktig på att samarbeta. För tjänsten behöver du ha B-körkort. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

För att kunna arbeta i verksamheter som i sitt arbete att befinna sig inom förskola, fritidshem krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag för annan verksamhet än skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare i Skellefteå med inriktning på barn o ungdom

Ansök    Mar 17    JUNIS    Ungdomsledare
IOGT-NTO Lf 125 Skellefteå söker verksamhetsutvecklare med inriktning på barn och ungdom. Som verksamhetsutvecklare är du med och bidrar till att barn och ungdomar får en rolig och meningsfull fritid. Du rekryterar, utbildar och stöttar våra ideella ledare för att de ska bli trygga förebilder för barn och unga. I ditt arbete möter du människor i alla åldrar. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och en arbetsvardag där du har många bollar i luften från... Visa mer
IOGT-NTO Lf 125 Skellefteå söker verksamhetsutvecklare med inriktning på barn och ungdom.

Som verksamhetsutvecklare är du med och bidrar till att barn och ungdomar får en rolig och meningsfull fritid. Du rekryterar, utbildar och stöttar våra ideella ledare för att de ska bli trygga förebilder för barn och unga.

I ditt arbete möter du människor i alla åldrar. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och en arbetsvardag där du har många bollar i luften från att i ena stunden planera en poddradio-sändning, ett läger eller föreningssårsmöte till att i andra stunden göra ett skolbesök eller hålla i en utbildning för nya ledare. Du blir ansiktet utåt och en viktig del i arbetet för att fler barn och ungdomar ska få en trygg och meningsfull fritid i Skellefteå.

I IOGT-NTO-gården i Skellefteå finns stor potential för olika typer av aktiviteter. Huset ligger strategiskt till i centrum dit barn och ungdomar från hela Skellefteå, med enkelhet, kan samlas. Verksamhetsutvecklarens uppdrag blir att utveckla lokalen och verksamheten för barn och ungdomar genom poddradio- och kaféverksamhet.

Vi tror att du är en flexibel och ordningsam person, med en positivitet som smittar av sig på andra. Du brinner för att göra skillnad för barn, backar inte för utmaningar och gillar att hitta kreativa lösningar på problem. Ditt engagemang och din vilja att jobba för ett bättre samhälle är viktigare än din bakgrund och utbildning, men vi ser gärna att du har egen erfarenhet av ideellt arbete inom en förening/organisation, uttrycker dig väl i tal och skrift, vana att kommunicera via sociala medier samt har datorvana, körkort och tillgång till bil.

Tjänsten är en projektanställning på 1,5 år som möjliggörs av projektbidrag från Boverket. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Placering är i IOGT-NTO-gården, Skellefteå. Vi tänker oss tillträde 15 maj 2023.

För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT- NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär arbete på kvällar och helger och arbetsveckan är 39,5 timmar. Lönesättningen är individuell och lönenivån är anpassad efter den ideella sektorn. Kollektivavtal finns mellan Unionen och Arbetsgivaralliansen.

Om du har frågor om tjänsten så kontakta Janna Nordell. 070-244 20 26, janna,[email protected]

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev, CV och löneanspråk så snart som möjligt, dock senast den 16 april. Vi kallar till intervjuer löpande under april månad. Visa mindre

Medtränare för barnidrott

Vi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb. Du behöver vara en person som: Utstrålar glädje! Visar ett högt engagemang! Kan inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om. Meriterande: Du har jobbat med barn tidigare. Du har ledarerfarenhet. Knatteskutt är: Knatteskutt är en idrottsskola för barn mellan 2-6 år. Barnen... Visa mer
Vi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.


Du behöver vara en person som:
Utstrålar glädje!
Visar ett högt engagemang!
Kan inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om.

Meriterande:
Du har jobbat med barn tidigare.
Du har ledarerfarenhet.Knatteskutt är:
Knatteskutt är en idrottsskola för barn mellan 2-6 år. Barnen får under våra pass utöva olika idrottsaktiviteter som tar inspiration i alla möjliga idrotter. Alla passen är färdigplanerade och du som ledare blir inför terminen utbildad i vårat koncept.


Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med huvudledare leda och genomföra Knatteskuttpassen i Skellefteå utifrån Knatteskutts egna koncept. Du tillsammans med huvudledaren ansvarar för terminens aktivitet på området.


Vårterminen börjar vecka 35 och pågår under 8+6 veckor. Passen hålls på lördagar.
Mer information om detta kommer vid en eventuell intervju. Visa mindre

Medtränare för barnidrott

Vi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb. Du behöver vara en person som: Utstrålar glädje! Visar ett högt engagemang! Kan inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om. Meriterande: Du har jobbat med barn tidigare. Du har ledarerfarenhet. Knatteskutt är: Knatteskutt är en idrottsskola för barn mellan 2-6 år. Barnen... Visa mer
Vi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.


Du behöver vara en person som:
Utstrålar glädje!
Visar ett högt engagemang!
Kan inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om.

Meriterande:
Du har jobbat med barn tidigare.
Du har ledarerfarenhet.Knatteskutt är:
Knatteskutt är en idrottsskola för barn mellan 2-6 år. Barnen får under våra pass utöva olika idrottsaktiviteter som tar inspiration i alla möjliga idrotter. Alla passen är färdigplanerade och du som ledare blir inför terminen utbildad i vårat koncept.


Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med huvudledare leda och genomföra Knatteskuttpassen i Skellefteå utifrån Knatteskutts egna koncept. Du tillsammans med huvudledaren ansvarar för terminens aktivitet på området.


Vårterminen börjar vecka 35 och pågår under 8+6 veckor. Passen hålls på vardagar mellan 17-19 och/eller helger.
Mer information om detta kommer vid en eventuell intervju. Visa mindre

Kvällsfritidsledare

Ansök    Sep 10    Skellefteå kommun    Ungdomsledare
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid samt bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Vi söker nu Kvällsfritidsledare som ska arbeta inom öppna fritidsgårdsverksamheten i Skellefteå kommun 2-3kvällar/vecka. Vi bedriver en öp... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå- här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid samt bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

Vi söker nu Kvällsfritidsledare som ska arbeta inom öppna fritidsgårdsverksamheten i Skellefteå kommun 2-3kvällar/vecka. Vi bedriver en öppen verksamhet i drogfri miljö som utgår från ett hälsofrämjande perspektiv, där arbetet inriktas på att stärka och utveckla ungdomars frisk- och skyddsfaktorer. Verksamheten riktar sig i huvudsak till målgruppen ungdomar.

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

ARBETSUPPGIFTER
Anställningen innebär att tillsammans med övriga på fritidsgården skapa bra verksamhet för de ungdomar som besöker fritidsgården och fritidsgårdens aktiviteter. Man ska även delta i kompetensutveckling/utbildningar som erbjuds inom ramen för verksamheten. Arbetet utförs i huvudsak på kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har vana vid att arbeta med ungdomar och har kunskap om ungdomar och ungdomsmiljöer.

Du värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Du har förmåga att arbeta självständigt men är också duktig på att samarbeta. Du måste även ha B körkort. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan.

Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen.

För att kunna arbeta i verksamheter som i sitt arbete att befinna sig inom förskola, fritidshem krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Unga Örnar söker ledare för ungdomsverksamhet

”Demokratiklubbar – från ord till handling” är ett projekt som riktar sig till barn och unga i åldern 9–16 år. I projektet kommer Demokratiklubbar att anordnas där 10 – 15 deltagare träffas under tio träffar. Där ska deltagarna få ökad förståelse och kunskap för demokrati, demokratiska processer och vilka som har makten i kommuner, landsting och riket i stort samt hur de själva kan göra skillnad. Syftet med projektet är att ge barn förståelse för demokrati... Visa mer
”Demokratiklubbar – från ord till handling” är ett projekt som riktar sig till barn och unga i åldern 9–16 år. I projektet kommer Demokratiklubbar att anordnas där 10 – 15 deltagare träffas under tio träffar. Där ska deltagarna få ökad förståelse och kunskap för demokrati, demokratiska processer och vilka som har makten i kommuner, landsting och riket i stort samt hur de själva kan göra skillnad. Syftet med projektet är att ge barn förståelse för demokrati och kunskap om vilka demokratiska verktyg som de kan använda för att påverka i sitt närområde och i andra frågor som rör dem.Projektet startade september 2018 och leds av projektledare på förbundsexpeditionen i Stockholm. Under hösten 2019 och våren 2020 kommer projektet genomföra demokratiklubbar i fyra utvalda områden i landet. För det söker vi fyra demokratiledare på 20 % som kommer att arbeta i Östergötland (Norrköping), Skåne (Malmö), Sörmland (Eskilstuna) och Västerbotten (Skellefteå). Orter satta inom parantes är våra förslag på placeringsorter, men vi är också öppna för sökande boende på andra orter inom de fyra utvalda geografiska områdena.Beskrivning av tjänsten Som lokal demokratiledare ansvarar du för att samordna och leda arbetet framåt i ditt geografiska område. Du kommer skapa kontakter för relevanta samarbeten, starta upp och leda demokratiklubbar i området och arbeta för att etablera Unga Örnar i delvis nya områden. Du kommer ha regelbunden kontakt med projektledaren som är placerad i Stockholm på förbundets expedition. Anställningen inleds med en gemensam introduktion och utbildning i Stockholm för er fyra demokratiledare, tillsammans med projektledaren. Du kommer också att ha kontakt med ideellt engagerade inom Unga Örnars avdelningar och distrikt inom ditt område. Arbetsuppgifter:·      Förbereda och starta demokratiklubbar, till exempel ordna lokal och rekrytera deltagare.·      Leda demokratiklubbar. Målsättningen är att du ska genomföra 6 klubbar under anställningstiden, fördelade på din placeringsort och andra delar av ditt geografiska område. Arbetet innebär alltså en del resor till närliggande orter.·      Samverka med projektets samarbetspartners ABF, Hyresgästföreningen och Kommunal lokalt, samt Unga Örnars lokala eller regionala organisation.·      Sprida information om demokratiklubbarna till målgruppen och deras vårdnadshavare samt ta kontakt med skolor, kommunala mötesplatser och andra relevanta aktörer för att rekrytera deltagare.·      Utvärdera och dokumentera demokratiklubbarna samt vidareutveckla dem tillsammans med projektledaren och de andra demokratiledarna. ·      Starta nya avdelningar inom Unga Örnar och arbeta för att klubbarnas deltagare fångas upp av Unga Örnar regionalt för fortsatt engagemang.Demokratiklubbarna kommer att genomföras både i områden där Unga Örnar redan bedriver verksamhet, och där vi saknar tidigare etablering. Utifrån det blir det ganska mycket fokus på att ta nya kontakter och etablera nya samarbeten.Vi söker dig som:·      Kan arbeta självständigt. ·      Brinner för barn- och ungas rättigheter, jämlikhet och demokrati.·      Är van att arbeta med barn och unga.·      Är bra på att strukturera ditt arbete och trivs med såväl administrativa som kreativa arbetsuppgifter.·      Är en idéspruta och samtidigt en doer som drivs av att se resultat.·      Har körkort och tillgång till bil.·      Är en social person som tycker att det är roligt att ha kontakt med nya människor. Tidigare engagemang inom arbetarrörelsen i allmänhet och inom Unga Örnar i synnerhet är meriterande, likaså lokala kontaktnät och lokalkännedom om utvalda bostadsområden för klubbarna. Vi värdesätter kunskap om och intresse för att arbeta inkluderande och för demokrati och barns rätt. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.Villkor: Tjänsten är en projektanställning på 20 % om 12 månader, oreglerad arbetstid. Kvälls- och helgarbete förekommer. Tillträde i mitten av augusti 2019. Tabellön enligt kollektivavtal tillämpas. Arbetet är framför allt förlagt till lokaler för demokratiklubbarna på de olika orterna. Övriga arbetsuppgifter så som administration väljer du själv var du vill utföra. Arbetet innebär en del resor till omkringliggande orter för att genomföra demokratiklubbarna utspritt i ditt geografiska område.Anställningen kräver att du blir medlem i Unga Örnar och att du delar arbetarrörelsens värderingar så som alla människors lika värde och rätt till ett bra liv oavsett bakgrund. Solidaritet och demokrati värderas högt inom arbetarrörelsen. Du förväntas uppvisa godkänt belastningsregister vid anställning.Kontakt: Vid frågor kontakta projektledare Karin Forsberg, [email protected] eller telefon 08-613 51 63. Facklig kontaktperson fackklubbsordförande Hanna Bastrup, [email protected] Ansök senast den 19 maj genom att mejla din ansökan till [email protected] Bifoga ditt CV och personliga brev. Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!Om Unga Örnar Unga Örnar är en barn- och ungdomsorganisation som arbetar för och med barn och unga. All vår verksamhet utgår från FN:s barnkonvention. För oss är det en självklarhet att barnen är med och bestämmer i vår verksamhet. Vi är en religiöst och partipolitisk obunden organisation och är en del av den nationella och internationella arbetarrörelsen. Visa mindre

Unga Örnar söker ledare för ungdomsverksamhet

”Demokratiklubbar – från ord till handling” är ett projekt som riktar sig till barn och unga i åldern 9–16 år. I projektet kommer Demokratiklubbar att anordnas där 10 – 15 deltagare träffas under tio träffar. Där ska deltagarna få ökad förståelse och kunskap för demokrati, demokratiska processer och vilka som har makten i kommuner, landsting och riket i stort samt hur de själva kan göra skillnad. Syftet med projektet är att ge barn förståelse för demokrati... Visa mer
”Demokratiklubbar – från ord till handling” är ett projekt som riktar sig till barn och unga i åldern 9–16 år. I projektet kommer Demokratiklubbar att anordnas där 10 – 15 deltagare träffas under tio träffar. Där ska deltagarna få ökad förståelse och kunskap för demokrati, demokratiska processer och vilka som har makten i kommuner, landsting och riket i stort samt hur de själva kan göra skillnad. Syftet med projektet är att ge barn förståelse för demokrati och kunskap om vilka demokratiska verktyg som de kan använda för att påverka i sitt närområde och i andra frågor som rör dem.Projektet startade september 2018 och leds av projektledare på förbundsexpeditionen i Stockholm. Under hösten 2019 och våren 2020 kommer projektet genomföra demokratiklubbar i fyra utvalda områden i landet. För det söker vi fyra demokratiledare på 20 % som kommer att arbeta i Östergötland (Norrköping), Skåne (Malmö), Sörmland (Eskilstuna) och Västerbotten (Skellefteå). Orter satta inom parantes är våra förslag på placeringsorter, men vi är också öppna för sökande boende på andra orter inom de fyra utvalda geografiska områdena.Beskrivning av tjänsten Som lokal demokratiledare ansvarar du för att samordna och leda arbetet framåt i ditt geografiska område. Du kommer skapa kontakter för relevanta samarbeten, starta upp och leda demokratiklubbar i området och arbeta för att etablera Unga Örnar i delvis nya områden. Du kommer ha regelbunden kontakt med projektledaren som är placerad i Stockholm på förbundets expedition. Anställningen inleds med en gemensam introduktion och utbildning i Stockholm för er fyra demokratiledare, tillsammans med projektledaren. Du kommer också att ha kontakt med ideellt engagerade inom Unga Örnars avdelningar och distrikt inom ditt område. Arbetsuppgifter:·      Förbereda och starta demokratiklubbar, till exempel ordna lokal och rekrytera deltagare.·      Leda demokratiklubbar. Målsättningen är att du ska genomföra 6 klubbar under anställningstiden, fördelade på din placeringsort och andra delar av ditt geografiska område. Arbetet innebär alltså en del resor till närliggande orter.·      Samverka med projektets samarbetspartners ABF, Hyresgästföreningen och Kommunal lokalt, samt Unga Örnars lokala eller regionala organisation.·      Sprida information om demokratiklubbarna till målgruppen och deras vårdnadshavare samt ta kontakt med skolor, kommunala mötesplatser och andra relevanta aktörer för att rekrytera deltagare.·      Utvärdera och dokumentera demokratiklubbarna samt vidareutveckla dem tillsammans med projektledaren och de andra demokratiledarna. ·      Starta nya avdelningar inom Unga Örnar och arbeta för att klubbarnas deltagare fångas upp av Unga Örnar regionalt för fortsatt engagemang.Demokratiklubbarna kommer att genomföras både i områden där Unga Örnar redan bedriver verksamhet, och där vi saknar tidigare etablering. Utifrån det blir det ganska mycket fokus på att ta nya kontakter och etablera nya samarbeten.Vi söker dig som:·      Kan arbeta självständigt. ·      Brinner för barn- och ungas rättigheter, jämlikhet och demokrati.·      Är van att arbeta med barn och unga.·      Är bra på att strukturera ditt arbete och trivs med såväl administrativa som kreativa arbetsuppgifter.·      Är en idéspruta och samtidigt en doer som drivs av att se resultat.·      Har körkort och tillgång till bil.·      Är en social person som tycker att det är roligt att ha kontakt med nya människor. Tidigare engagemang inom arbetarrörelsen i allmänhet och inom Unga Örnar i synnerhet är meriterande, likaså lokala kontaktnät och lokalkännedom om utvalda bostadsområden för klubbarna. Vi värdesätter kunskap om och intresse för att arbeta inkluderande och för demokrati och barns rätt. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.Villkor: Tjänsten är en projektanställning på 20 % om 12 månader, oreglerad arbetstid. Kvälls- och helgarbete förekommer. Tillträde i mitten av augusti 2019. Tabellön enligt kollektivavtal tillämpas. Arbetet är framför allt förlagt till lokaler för demokratiklubbarna på de olika orterna. Övriga arbetsuppgifter så som administration väljer du själv var du vill utföra. Arbetet innebär en del resor till omkringliggande orter för att genomföra demokratiklubbarna utspritt i ditt geografiska område.Anställningen kräver att du blir medlem i Unga Örnar och att du delar arbetarrörelsens värderingar så som alla människors lika värde och rätt till ett bra liv oavsett bakgrund. Solidaritet och demokrati värderas högt inom arbetarrörelsen. Du förväntas uppvisa godkänt belastningsregister vid anställning.Kontakt: Vid frågor kontakta projektledare Karin Forsberg, [email protected] eller telefon 08-613 51 63. Facklig kontaktperson fackklubbsordförande Hanna Bastrup, [email protected] Ansök senast den 19 maj genom att mejla din ansökan till [email protected] Bifoga ditt CV och personliga brev. Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!Om Unga Örnar Unga Örnar är en barn- och ungdomsorganisation som arbetar för och med barn och unga. All vår verksamhet utgår från FN:s barnkonvention. För oss är det en självklarhet att barnen är med och bestämmer i vår verksamhet. Vi är en religiöst och partipolitisk obunden organisation och är en del av den nationella och internationella arbetarrörelsen. Visa mindre

Medtränare för barnidrott

Vi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb. Du behöver vara en person som: Utstrålar glädje! Visar ett högt engagemang! Kan inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om. Meriterande: Du har jobbat med barn tidigare. Du har ledarerfarenhet. Knatteskutt är: Knatteskutt är en idrottsskola för barn mellan 2-6 år. Barnen... Visa mer
Vi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.


Du behöver vara en person som:
Utstrålar glädje!
Visar ett högt engagemang!
Kan inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om.

Meriterande:
Du har jobbat med barn tidigare.
Du har ledarerfarenhet.Knatteskutt är:
Knatteskutt är en idrottsskola för barn mellan 2-6 år. Barnen får under våra pass utöva olika idrottsaktiviteter som tar inspiration i alla möjliga idrotter. Alla passen är färdigplanerade och du som ledare blir inför terminen utbildad i vårat koncept.


Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med huvudledare leda och genomföra Knatteskuttpassen i Skellefteå utifrån Knatteskutts egna koncept. Du tillsammans med huvudledaren ansvarar för terminens aktivitet på området.


Vårterminen börjar vecka 6 och pågår under 8+6 veckor. Passen hålls på vardagar mellan 17-19 och/eller helger.
Mer information om detta kommer vid en eventuell intervju. Visa mindre