Lediga jobb Skellefteå Hotell- och Konferens AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Skellefteå Hotell- och Konferens AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Ansvarsfull och glad receptionist

Best Western Malmia Hotel söker en person till vår hotellreception. Vi söker efter dig som är serviceinriktad och över 20 år som med ett leende på läpparna och alltid sätter gästen i fokus. Malmia Hotel är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga recep... Visa mer
Best Western Malmia Hotel söker en person till vår hotellreception. Vi söker efter dig som är serviceinriktad och över 20 år som med ett leende på läpparna och alltid sätter gästen i fokus.
Malmia Hotel är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administration, bokningshantering samt vissa frukostförberedelser.
Våra gäster tycker att vårt hotell är familjärt och det håller vi med om. Vi har kul på jobbet och hjälper varandra mellan avdelningarna!
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar provanställning. Då jobbet är på deltid finns goda möjligheter att kombinera med studier eller andra jobb.
Vi rekryterar löpande så var snabb med att skicka in med din ansökan! Visa mindre

Ansvarfull frukostvärd/värdinna på Comfort Hotel Skellefteå

Comfort Hotel Skellefteå är beläget mitt i centrala Skellefteå. Vi är ett anrikt och klassiskt Stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Strawberry där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter en ledare till vår frukostservering, du som är genuint serviceinriktad och visar ett stort intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorientera... Visa mer
Comfort Hotel Skellefteå är beläget mitt i centrala Skellefteå. Vi är ett anrikt och klassiskt Stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Strawberry där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter en ledare till vår frukostservering, du som är genuint serviceinriktad och visar ett stort intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som ansvarig frukostvärd/värdinna leder du ett team som varje dag ser till att vi serverar en fantastisk frukost. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Då jobbet innebär mycket kontakt med livsmedel är det av vikt att du har god erfarenhet av liknande arbete.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster en riktigt härlig start på dagen på ett trevligt och professionellt sätt!
I jobbet ingår frukostförberedelser och avplockning av måltider samt städning och diskning. Dessutom ingår service och servering vid konferensfika. Som ansvarig håller du koll på beställningar, inventering och att egenkontrollen efterföljs.
Arbetstiderna kräver att du är morgonpigg då frukosten öppnar tidigt. Schemat läggs för både vardagar och helger.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning med tjänstegrad på 100%.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Ansvarsfull och glad receptionist med start omgående

Comfort Hotel Skellefteå söker en glad kollega till vår Barception. Vi söker dig som älskar att ge service, är över 20 år med ett leende på läpparna alltid sätter kunden i fokus. Comfort Hotel Skellefteå är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Strawberry där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utchecknin... Visa mer
Comfort Hotel Skellefteå söker en glad kollega till vår Barception. Vi söker dig som älskar att ge service, är över 20 år med ett leende på läpparna alltid sätter kunden i fokus.
Comfort Hotel Skellefteå är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Strawberry där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter, bokningshantering och andra sedvanliga receptionsuppgifter. I vår Barception däremot serverar vi lättare måltider och drycker.
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Tjänstegrad är 75% och arbetstiden är förlagd till vardagar både dag- och kvällstid samt varannan helg med goda möjligheter till merarbete. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi rekryterar löpande så var snabb in med din ansökan! Visa mindre

Receptions och frukostchef sökes

Best Western Malmia Hotel söker en ny receptions- och frukostchef för den dagliga driften. Vi söker dig som är en ledare som trivs i en serviceinriktad branch som har erfarenhet från liknande arbete. Malmia Hotel är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western Hotels där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår... Visa mer
Best Western Malmia Hotel söker en ny receptions- och frukostchef för den dagliga driften. Vi söker dig som är en ledare som trivs i en serviceinriktad branch som har erfarenhet från liknande arbete.
Malmia Hotel är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western Hotels där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår personal och budgetansvar, du är direkt underställd hotellchef. Du är spindeln i nätet för den dagliga driften av hotellet. Som receptionschef jobbar du även med strategier, prissättning och olika avtal tillsammans med hotellchef. Hotellet är miljöcerifierat vilket du ansvarar för att regelbundet följa och uppdatera. Du ingår i den lokala ledningsgruppen.
Del av din tjänst sker i receptionen. där arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter, bokningshantering och andra sedvanliga receptionsuppgifter.
För att passa i rollen som receptions och frukostchef är det viktigt att ha ett bra sinne för hur man organiserar och planerar arbetet samt har en flexibel inställning och är lösningsorienterad. Arbetstiden varierar och är förlagd både dagtid och kvällstid samt till viss del på helger.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att leda och fördela arbetet i receptionen samt frukosten, se till att rutiner följs, stötta och hjälpa dina kollegor samt utveckla hotellets drift.
Ditt arbete kommer även att innefatta följande uppgifter:
Schemaläggning
Introduktion av ny personal
Kontakt med samarbetspartners och avtalskunder
Fakturering
Beställningar
Handleda personal
Upprätthålla och utveckla rutinerVi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av sälj samt personalansvar. Du kan prioritera och organisera. Det är en stor merit om du har erfarenhet från hotellbranchen men är inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Vi rekryterar löpande så var snabb med att skicka in med din ansökan! Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna med start omgående

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker nu en ny stjärna till vår frukost, tjänsten är på 75% med goda möjligheter att kombinera med andra jobb och/eller studier. Du älskar service och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig må... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker nu en ny stjärna till vår frukost, tjänsten är på 75% med goda möjligheter att kombinera med andra jobb och/eller studier.
Du älskar service och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. När du jobbar vid frukosten är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete men är inget krav. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
Arbetet kräver god fysik. I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt disk och städning. Viktigt att du har kunskap om egenkontroll. Arbetstidernas förläggning är tidiga morgnar både vardagar och helger. Visa mindre

Morgonpigg frukostvärd/värdinna på Stadshotellet

Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå. Vi är ett anrikt och klassiskt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter dig som är genuint serviceinriktad och visar ett stort intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukostvärd/värdinn... Visa mer
Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå. Vi är ett anrikt och klassiskt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter dig som är genuint serviceinriktad och visar ett stort intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som frukostvärd/värdinna ingår du i ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Då jobbet innebär mycket kontakt med livsmedel ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster en riktigt härlig start på dagen på ett trevligt och professionellt sätt!
I jobbet ingår frukostförberedelser och avplockning av måltider samt städning och diskning. Dessutom ingår service och servering vid konferensfika.
Arbetstiderna kräver att du är morgonpigg då frukosten öppnar tidigt. Schemat läggs för både vardagar och helger.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning med tjänstegrad 75%.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna med start omgående

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker nu extrapersonal till vår frukost, tjänsten är på 75% med goda möjligheter att kombinera med andra jobb och/eller studier. Du älskar service och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig må... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker nu extrapersonal till vår frukost, tjänsten är på 75% med goda möjligheter att kombinera med andra jobb och/eller studier.
Du älskar service och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. När du jobbar vid frukosten är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete men är inget krav. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
Arbetet kräver god fysik. I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt disk och städning. Vi söker dig som är noggrann om kökshygien då arbetet kring egenkontroll ingår. Arbetstidernas förläggning är tidiga morgnar både vardagar och helger. Visa mindre

Morgonpigg frukostvärd/värdinna på Stadshotellet

Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå. Vi är ett anrikt och klassiskt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter två personer som är serviceinriktade och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukostvärd/vär... Visa mer
Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå. Vi är ett anrikt och klassiskt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter två personer som är serviceinriktade och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som frukostvärd/värdinna ingår du i ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Då jobbet innebär mycket kontakt med livsmedel ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster en riktigt härlig start på dagen på ett trevligt och professionellt sätt!
I jobbet ingår frukostförberedelser och avplockning av måltider samt städning och diskning. Dessutom ingår service och servering vid konferensfika.
Arbetstiderna kräver att du är morgonpigg då frukosten öppnar tidigt. Schemat läggs för både vardagar och helger.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning med tjänstegrad 75%.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna med start omgående

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker nu extrapersonal till vår frukost, tjänsten är på 75% med goda möjligheter att kombinera med andra jobb och/eller studier. Du älskar service och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig må... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker nu extrapersonal till vår frukost, tjänsten är på 75% med goda möjligheter att kombinera med andra jobb och/eller studier.
Du älskar service och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. När du jobbar vid frukosten är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete men är inget krav. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
Arbetet kräver god fysik. I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt disk och städning. Viktigt att du har kunskap om egenkontroll. Arbetstidernas förläggning är tidiga morgnar både vardagar och helger. Visa mindre

Ansvarsfull och glad receptionist med start omgående

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker 1-2 härliga kollegor till vår hotellreception. Personer som är serviceminded, över 20 år och med leende på läpparna alltid sätter kunden i fokus. Quality Hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter... Visa mer
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker 1-2 härliga kollegor till vår hotellreception. Personer som är serviceminded, över 20 år och med leende på läpparna alltid sätter kunden i fokus.
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter, bokningshantering och andra sedvanliga receptionsuppgifter.
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Tjänstegrad är 50-75% och arbetstiden är förlagd till vardagar både dag- och kvällstid samt varannan helg med goda möjligheter till merarbete. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi rekryterar löpande så var snabb in med din ansökan! Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna med start omgående

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker nu extrapersonal till vår frukost, tjänsten är på 75% med goda möjligheter att kombinera med andra jobb och/eller studier. Du älskar service och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig må... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker nu extrapersonal till vår frukost, tjänsten är på 75% med goda möjligheter att kombinera med andra jobb och/eller studier.
Du älskar service och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. När du jobbar vid frukosten är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete men är inget krav. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
Arbetet kräver god fysik. I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt disk och städning. Viktigt att du har kunskap om egenkontroll. Arbetstidernas förläggning är tidiga morgnar både vardagar och helger. Visa mindre

Ansvarsfull och glad receptionist

Best Western Malmia Hotel söker en serviceinriktad person över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administr... Visa mer
Best Western Malmia Hotel söker en serviceinriktad person över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus.
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administration, bokningshantering samt vissa frukostförberedelser.
Våra gäster tycker att vårt hotell är familjärt och det håller vi med om. Vi har kul på jobbet och hjälper varandra mellan avdelningarna!
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är på deltid med möjlighet till mertid.
Vi rekryterar löpande så var snabb med att skicka in med din ansökan! Visa mindre

Kock på Skellefteå Stadshotell/Verandan

På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till gästen och till våra kollegor på restaurangen. Vi söker en ambitiös person som ständigt vill vara med och utvecklas ihop med oss. Du brinner för matlagning och för gästens bästa. Du jobbar bra i team under högt tempo. Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är se... Visa mer
På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till gästen och till våra kollegor på restaurangen.
Vi söker en ambitiös person som ständigt vill vara med och utvecklas ihop med oss. Du brinner för matlagning och för gästens bästa. Du jobbar bra i team under högt tempo.
Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är serviceinriktad och sätter alltid dina gäster i centrum. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att driva och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor mot framtida mål.
Som kock hos oss deltar och medverkar du i all daglig praktisk verksamhet i köket utifrån gällande schema, tjänsten har varierande arbetstider.
På Skellefteå Stadshotell gillar vi att utvecklas och att ha roligt på jobbet. Vi gillar när det är mycket liv och rörelse i huset och du kommer därför få arbeta med delvis varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har erfarenhet av egenkontroll. De löpande arbetsuppgifterna är varierande men består till huvudsak av förberedelse och tillagning av konferensmåltider samt a la carte under kvällstid.
Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Servicepersonal till Verandan och Bistro V

Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösn... Visa mer
Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som servitris/servitör ingår du i ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Då jobbet innebär mycket kontakt med livsmedel ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster en förstaklassig service och riktigt härliga måltidsupplevelser på ett trevligt och professionellt sätt!
I jobbet ingår sedvanligt arbete i vår restaurang, dukning, avplockning, städning, diskning. Dessutom ingår annan service vid konferenser och olika event samt arbete i vår bar och i kassan.
Arbetstiderna varierar beroende på om du jobbar i frukosten på morgonen eller i vår restaurang på kvällstid både vardagar och helger.
Tjänsten är på deltid med möjlighet att arbeta upp till 100%. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Morgonpigg frukostvärd/värdinna på Stadshotellet

Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösnings... Visa mer
Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som frukostvärd/värdinna ingår du i ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Då jobbet innebär mycket kontakt med livsmedel ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster en riktigt härlig start på dagen på ett trevligt och professionellt sätt!
I jobbet ingår frukostförberedelser och avplockning av måltider samt städning och diskning. Dessutom ingår service och servering vid konferensfika och konferensluncher.
Arbetstiderna kräver att du är morgonpigg då frukosten öppnar tidigt. Schemat läggs för både vardagar och helger.
Vi tillämpar provanställning på på 6 månader och tjänsten är en deltidsanställning med möjlighet upp till heltid.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Receptionsansvarig sökes

Best Western Malmia Hotel söker en ny ledare till vår fantastiska reception. Vi söker dig som är en serviceinriktad person som har erfarenhet från liknande arbete. Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår delvis personal och budgetansvar. Dessutom är du... Visa mer
Best Western Malmia Hotel söker en ny ledare till vår fantastiska reception. Vi söker dig som är en serviceinriktad person som har erfarenhet från liknande arbete.
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår delvis personal och budgetansvar. Dessutom är du spindeln i nätet för den dagliga driften av hotellet. Som receptionsansvarig jobbar du även med strategier och olika avtal tillsammans med hotellchef. Hotellet är även miljömärkt med Svanen, du ansvarar för att regelbundet följa upp och miljöarbetet och du ingår även i den lokala ledningsgruppen.
Del av din tjänst sker i receptionen. Arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter, bokningshantering och andra sedvanliga receptionsuppgifter.
För att passa i rollen som receptionsansvarig är det viktigt att ha ett bra sinne för hur man organiserar och planerar arbetet samt har en flexibel inställning och är lösningsorienterad.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att leda och fördela arbetet i receptionen, se till att rutiner följs, stötta och hjälpa dina kollegor samt utveckla hotellets drift.
Ditt arbete kommer även att innefatta följande uppgifter:
Schemaläggning av reception
Introduktion av ny personal
Kontakt med samarbetspartners och avtalskunder
Fakturering
Beställningar
Handleda personal
Upprätthålla och utveckla rutinerVi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Vi rekryterar löpande så var snabb med att skicka in med din ansökan! Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna med start omgående

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. När du jobbar vid frukosten är du del av ett... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. När du jobbar vid frukosten är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete men är inget krav. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
Arbetet kräver god fysik. I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt disk och viss städning. Arbetstidernas förläggning är tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten är extraanställning med god möjlighet att kombinera med andra jobb och/eller studier. Visa mindre

Ansvarsfull och glad receptionist med start omgående

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en ny härlig kollega till vår hotellreception. En serviceinriktad person över 20 år med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- ... Visa mer
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en ny härlig kollega till vår hotellreception. En serviceinriktad person över 20 år med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus.
Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter, bokningshantering och andra sedvanliga receptionsuppgifter.
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ. Denna tjänst innebär även att du ska vara behjälplig med receptionschefens ansvar vid dennes ledighet.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Din tjänstegrad är 75% och arbetstiden är förlagd till vardagar både dag och kvällstid samt varannan helg med goda möjligheter till merarbete. Vi tillämpar provanställning.
Vi rekryterar löpande så var snabb in med din ansökan! Visa mindre

Ansvarsfull nattreceptionist/nattportier med anställning snarast

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en serviceinriktad nattreceptionist/nattportier över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår bl a sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utc... Visa mer
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en serviceinriktad nattreceptionist/nattportier över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus.
Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår bl a sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, bokningshantering, administrativa uppgifter, möblering och iordningsställande av konferenslokaler, behjälplig med framställande av frukost samtidigt som du självklart ger utmärkt service till våra gäster!
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ. Du bör också trivas med att vara vaken den del del av dygnet när de flesta andra sover.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Vi rekryterar löpande så var snabb in med din ansökan! Visa mindre

Service vid Frukost och Ala Carté

Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig,... Visa mer
Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Både som frukostvärd/värdinna eller som servitris/servitör ingår du i team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Då jobbet innebär mycket kontakt med livsmedel ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster riktigt härliga måltidsupplevelser på ett trevligt och professionellt sätt!
I jobbet ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av måltider samt städning och diskning. Dessutom ingår service och servering vid konferensfika och konferensluncher. På kvällarna förekommer arbete i vår bar och kassa.
Arbetstiderna varierar beroende på om du jobbar i frukosten på morgonen eller i vår restaurang på kvällstid både vardagar och helger.
Vi tillämpar provanställning på 6 månader med möjlighet att jobba upp till 75%. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna med start omgående

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. När du jobbar vid frukosten är du del av ett... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. När du jobbar vid frukosten är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete men är inget krav. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
Arbetet kräver god fysik. I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt disk och viss städning. Arbetstidernas förläggning är tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten är extraanställning med god möjlighet att kombinera med andra jobb och/eller studier. Visa mindre

Service vid Frukost och Ala Carté

Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig,... Visa mer
Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Både som frukostvärd/värdinna eller som servitris/servitör ingår du i team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Då jobbet innebär mycket kontakt med livsmedel ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster riktigt härliga måltidsupplevelser på ett trevligt och professionellt sätt!
I jobbet ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av måltider samt städning och diskning. Dessutom ingår service och servering vid konferensfika och konferensluncher. På kvällarna förekommer arbete i vår bar och kassa.
Arbetstiderna varierar beroende på om du jobbar i frukosten på morgonen eller i vår restaurang på kvällstid både vardagar och helger.
Vi tillämpar provanställning på 6 månader med möjlighet att jobba upp till 75%. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Service vid Frukost och Ala Carté

Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig,... Visa mer
Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå tillsammans med Restaurang Verandan. Vi är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Både som frukostvärd/värdinna eller som servitris/servitör ingår du i team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Då jobbet innebär mycket kontakt med livsmedel ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster riktigt härliga måltidsupplevelser på ett trevligt och professionellt sätt!
I jobbet ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av måltider samt städning och diskning. Dessutom ingår service och servering vid konferensfika och konferensluncher. På kvällarna förekommer arbete i vår bar och kassa.
Arbetstiderna varierar beroende på om du jobbar i frukosten på morgonen eller i vår restaurang på kvällstid både vardagar och helger.
Vi tillämpar provanställning på 6 månader med möjlighet att jobba upp till 75%. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå med 101 hotellrum och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Du är strukturerad, serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel, alert, observant och lösningsorient... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå med 101 hotellrum och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Du är strukturerad, serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel, alert, observant och lösningsorienterad. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete men det är inget krav.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt!
I rollen som frukostvärd/värdinna ingår frukostförberedelser, framdukning, diskplockning som innebär fysiskt arbete och avplockning av buffé samt viss lättare städning. I arbetet ingår tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten är tillsvidareanställning på 75%. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan Visa mindre

Strukturerad och glad kökschef sökes

Vi söker en ansvarsfull kökschef till Quality Hotel Skellefteå Stadshotells restaurang Verandan och Bistro V. Hotellet är med sina 140 rum samt 10 konferenslokaler ett av stadens större affärs- och konferenshotell. Skellefteå Stadshotell ingår i HHG koncernen tillsammans med tre andra hotell i norrland. Ta chansen att arbeta på en stimulerande arbetsplats i högt tempo med ett härligt arbetsgäng där vi alltid har mycket på gång. Vi serverar frukost, middag ... Visa mer
Vi söker en ansvarsfull kökschef till Quality Hotel Skellefteå Stadshotells restaurang Verandan och Bistro V. Hotellet är med sina 140 rum samt 10 konferenslokaler ett av stadens större affärs- och konferenshotell. Skellefteå Stadshotell ingår i HHG koncernen tillsammans med tre andra hotell i norrland.
Ta chansen att arbeta på en stimulerande arbetsplats i högt tempo med ett härligt arbetsgäng där vi alltid har mycket på gång.
Vi serverar frukost, middag och konferensmåltider till våra hotell- och konferensgäster samt ortsbor varje dag. Vid efterfrågan anordnar vi även större middagar och evenemang. Vi är ca 30 anställda på hotellet och söker nu en ny kollega och ansvarig till vårt kök.
Som kökschef är du strukturerad och tar ansvar för utveckling av köket samt personal. Vi vill att du, tillsammans med kockarna också jobbar i köket. Vanliga arbetsuppgifter är schemaläggning, beställningar, utveckla menyer, tillagning av konferensmåltider mm. Dessutom ingår du i hotellets ledningsgrupp.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är van att leda andra människor. Erfarenhet av att tillaga ala carte i stora volymer är meriterande. Kunskap om egenkontroll och i övrigt god kökshygien är ett krav.
Arbetstid varierar, kvälls och helgjobb ingår.
Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb för serviceminded och ansvarsfull receptionist

Klassiska Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker dig över 20 år som vill sommarjobba i vår reception. Vi kan erbjuda en lärorik men främst fartfylld och välkomnande miljö. På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Hotellet har 140 hotellrum samt 10 st moderna konferensrum. Här finns också vår populära restaurang Verandan. Arbetsuppgifterna i receptionen kräver att du är an... Visa mer
Klassiska Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker dig över 20 år som vill sommarjobba i vår reception. Vi kan erbjuda en lärorik men främst fartfylld och välkomnande miljö.
På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Hotellet har 140 hotellrum samt 10 st moderna konferensrum. Här finns också vår populära restaurang Verandan.
Arbetsuppgifterna i receptionen kräver att du är ansvarstagande, stresstålig och organiserad. Vi ser därför att du har god datavana och gärna erfarenhet från att jobba med administrativa uppgifter. God kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt är viktigt. Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ och med ett leende på läpparna alltid sätta gästen i fokus.
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, försäljning av enklare tilltugg och dryck. Det kan förekomma viss möblering & iordningsställande av konferenslokaler och att du är behjälplig med framställande av frukost samtidigt som du självklart ger utmärkt service till våra gäster!
Vår reception är bemannad dygnet runt, vilket innebär att du blir schemalagd dag, kväll, natt samt helger.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att maila oss din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb för serviceminded och ansvarsfull receptionist

Klassiska Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker dig över 20 år som vill sommarjobba i vår reception. Vi kan erbjuda en lärorik men främst fartfylld och välkomnande miljö. På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Hotellet har 140 hotellrum samt 10 st moderna konferensrum. Här finns också vår populära restaurang Verandan. Arbetsuppgifterna i receptionen kräver att du är an... Visa mer
Klassiska Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker dig över 20 år som vill sommarjobba i vår reception. Vi kan erbjuda en lärorik men främst fartfylld och välkomnande miljö.
På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Hotellet har 140 hotellrum samt 10 st moderna konferensrum. Här finns också vår populära restaurang Verandan.
Arbetsuppgifterna i receptionen kräver att du är ansvarstagande, stresstålig och organiserad. Vi ser därför att du har god datavana och gärna erfarenhet från att jobba med administrativa uppgifter. God kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt är viktigt. Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ och med ett leende på läpparna alltid sätta gästen i fokus.
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, försäljning av enklare tilltugg och dryck. Det kan förekomma viss möblering & iordningsställande av konferenslokaler och att du är behjälplig med framställande av frukost samtidigt som du självklart ger utmärkt service till våra gäster!
Vår reception är bemannad dygnet runt, vilket innebär att du blir schemalagd dag, kväll, natt samt helger.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att maila oss din ansökan! Visa mindre

Konferensvärd/värdinna och receptionist

Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vårt läge med närhet till nöjen och aktiviteter för alla, såväl semestrande kärlekspar som äventyrliga barnfamiljer och affärsresenärer är Stadshotellet är en anrik och klassisk mötesplats för alla! Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell är ett modernt hotell beläget mitt i centrum med Skellefteås bästa utsikt och tillhör hotellkedjan ... Visa mer
Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vårt läge med närhet till nöjen och aktiviteter för alla, såväl semestrande kärlekspar som äventyrliga barnfamiljer och affärsresenärer är Stadshotellet är en anrik och klassisk mötesplats för alla!
Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell är ett modernt hotell beläget mitt i centrum med Skellefteås bästa utsikt och tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Om jobbet
Vår ambition är att alltid ha förstklassig service och personligt bemötande. Som konferensvärd arbetar du både med planering och genomförande av olika möten och event. Du säkerställer att bokningarna blir korrekta och att information om bokningarna är tydliga och fullständiga.
I arbetsuppgifterna ingår det att tillsammans med hotellets olika avdelningar ansvara för att tillsammans se till att våra konferensgästers beställningar kring förmiddagsfika, eftermiddagsfika och luncher stämmer.
Arbetsuppgifterna i vår hotellreceptionen innebär in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster.
Tjänsten är på 75% med stora möjligheter till mertid. Arbetstiden varierar dag/kväll och helg.
Vi söker
Vi söker nu en positiv kollega och lagspelare som på ett ambitiöst och motiverat sätt kommer att ha det övergripande ansvaret för våra konferenser. Det innebär att du tar emot våra konferensgrupper, ansvarar för att se över lokaler, utrustning och teknik inför, under och efter konferenser.
Vi vet att event och konferenser kräver professionell planering för att snabbt och kreativt kunna hitta lösningar på spontana problem som kan uppstå. Det är därför viktigt att du är lugn, social, stresstålig och gillar att arbeta med människor i en servicesituation.
Alla hotellets bokningar är bokningar går genom vårt bokningssystem. Du har därför god datorvana och får gärna ha en bakgrund inom försäljning.
Ansökan och urval
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte med att maila ditt cv! Visa mindre

Kock på Skellefteå Stadshotell/Verandan

På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till gästen och till våra kollegor på restaurangen. Vi söker en ambitiös person som ständigt vill vara med och utvecklas ihop med oss. Du brinner för matlagning och för gästens bästa. Du jobbar bra i team under högt tempo. Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är se... Visa mer
På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till gästen och till våra kollegor på restaurangen.
Vi söker en ambitiös person som ständigt vill vara med och utvecklas ihop med oss. Du brinner för matlagning och för gästens bästa. Du jobbar bra i team under högt tempo.
Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är serviceinriktad och sätter alltid dina gäster i centrum. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att driva och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor mot framtida mål.
Som kock hos oss deltar och medverkar du i all daglig praktisk verksamhet i köket utifrån gällande schema, tjänsten har varierande arbetstider. På Skellefteå Stadshotell gillar vi att utvecklas och att ha roligt på jobbet. Vi gillar när det är mycket liv och rörelse i huset och du kommer därför få arbeta med delvis varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har erfarenhet av egenkontroll. De löpande arbetsuppgifterna är beställning, förberedelse och tillagning av konferensmåltider och a la carte under kvällstid.
Vi anställer löpande så var snabb in med din ansökan. Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna

Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. S... Visa mer
Quality hotel Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett anrikt och klassiskt stadshotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Vi söker efter dig som är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som frukostvärd/värdinna är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt!
I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av frukostbuffé samt städning. Dessutom ingår service och servering vid konferensfika och konferensluncher.
I arbetet ingår tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten innebär en extraanställning vid behov men med möjlighet att jobba upp till 75%. Visa mindre

Restaurangansvarig

På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell och Verandan erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Vi söker nu en restaurangansvarig med god erfarenhet. Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som restaurangansvarig är du spindeln i nätet för allt som sker i både restaurangen och baren. Du leder ett team av servitriser/servitörer. En god språklig... Visa mer
På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell och Verandan erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Vi söker nu en restaurangansvarig med god erfarenhet.
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som restaurangansvarig är du spindeln i nätet för allt som sker i både restaurangen och baren. Du leder ett team av servitriser/servitörer. En god språklig kunskap krävs för både skriftlig och muntlig kommunikation, detta för både internt samarbete men också för extern kommunikation.
Stora delar av tjänsten innefattar arbete med att planera och genomföra a la carté servering, middagsbjudningar samt större event, därför ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Förutom ovanstående ingår inventering och beställningar samt framtagning av restaurangens menyer och marknadsföring.
Vi söker dig som brinner för att ge bra service och har ett ansvarsfullt kvalitetstänk. Som restaurangansvarig på Stadshotellet bidrar du till att gästens helhetsintryck är gott när de väljer att resa vidare.
Quality Skellefteå Stadshotell är en stor verksamhet där det alltid händer mycket olika saker, vi ser därför att du är flexibel, ordningsam och alltid har ett leende på läpparna. Arbetstiden avser visst arbete på dagtid, men även kvällar, på både vardagar och helger. Visa mindre

Morgonpigg frukostansvarig

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå med 101 hotellrum och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Du är strukturerad, serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukosta... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå med 101 hotellrum och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Du är strukturerad, serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukostansvarig leder du ett team med frukostvärdar/värdinnor. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete. Du ansvarar för att lyssna på våra gästers önskemål och ger en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
I rollen som ansvarig frukostvärd/värdinna ingår frukostförberedelser, framdukning, beställningar, schemaläggning av personal och avplockning av buffé samt viss lättare städning. I arbetet ingår tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten är tillsvidareanställning på 75%. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Strukturerad och glad kökschef sökes

Vi söker en kökschef till Quality Hotel Skellefteå Stadshotell. Hotellet är med sina 140 rum samt 10 konferenslokaler ett av stadens större affärs- och konferenshotell. Skellefteå Stadshotell ingår i HHG koncernen med idag 3 andra hotell i norrland. Ta chansen att arbeta på en stimulerande arbetsplats med ett härligt arbetsgäng där vi alltid har mycket på gång. Vi serverar frukost, middag och konferensmåltider till våra hotell- och konferensgäster samt o... Visa mer
Vi söker en kökschef till Quality Hotel Skellefteå Stadshotell. Hotellet är med sina 140 rum samt 10 konferenslokaler ett av stadens större affärs- och konferenshotell. Skellefteå Stadshotell ingår i HHG koncernen med idag 3 andra hotell i norrland.
Ta chansen att arbeta på en stimulerande arbetsplats med ett härligt arbetsgäng där vi alltid har mycket på gång.
Vi serverar frukost, middag och konferensmåltider till våra hotell- och konferensgäster samt ortsbor varje dag. Vid efterfrågan anordnar vi även större middagar och evenemang. Vi är ca 30 anställda på hotellet och söker nu en ny kollega och ansvarig till vårt kök.
Som kökschef tar du ansvar för planering och personal samt utveckling av köket, schemaläggning, beställningar, menyer, rutinbeskrivningar mm. Dessutom ingår du i ledningsgrupp.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och bra på planering. Vana av stora volymer är meriterande. God kökshygien är ett krav.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är förberedning och tillagning av a la carte, uppläggning och tillagning av konferensmåltider.
Arbetstid varierar, kvälls och helgjobb ingår.
Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Visa mindre

Kock på Skellefteå Stadshotell/Verandan

På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till gästen och till våra kollegor på restaurangen. Vi söker en ambitiös person som ständigt vill vara med och utvecklas ihop med oss. Du brinner för matlagning och för gästens bästa. Du jobbar bra i team under högt tempo. Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är s... Visa mer
På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till gästen och till våra kollegor på restaurangen.
Vi söker en ambitiös person som ständigt vill vara med och utvecklas ihop med oss. Du brinner för matlagning och för gästens bästa. Du jobbar bra i team under högt tempo.
Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är serviceinriktad och sätter alltid dina gäster i centrum. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att driva och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor mot framtida mål.
Som kock hos oss deltar och medverkar du i all daglig praktisk verksamhet i köket utifrån gällande schema, tjänsten har varierande arbetstider. På Skellefteå Stadshotell gillar vi att utvecklas och att ha roligt på jobbet. Vi gillar när det är mycket liv och rörelse i huset och du kommer därför få arbeta med delvis varierande arbetsuppgifter. De löpande arbetsuppgifterna är beställning, förberedelse och tillagning av lunchbuffé, konferensfika och a la carte under kvällstid.
Vi anställer löpande så var snabb in med din ansökan. Visa mindre

Erfaren och ansvarsfull serveringspersonal

På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell och Verandan erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Vi söker dig som är minst 20 år, utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar. Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som serveringspersonal är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika av... Visa mer
På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell och Verandan erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Vi söker dig som är minst 20 år, utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar.
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som serveringspersonal är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar.
Då stora delar av tjänsten innefattar arbete inom a la carté servering och stora middagsbjudningar ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som brinner för att ge bra service och har ett ansvarsfullt kvalitetstänk. I tjänsten ingår främst a la carte servering I alla delar av vår verksamhet är det av största vikt att personalen har förmågan att kunna se det stora hela och tar ansvar för sitt arbete och service.
Quality Skellefteå Stadshotell är en stor verksamhet där det alltid händer mycket olika saker, vi ser därför att du är flexibel, ordningsam och alltid har ett leende på läpparna. Arbetstiden avser kvällar, både vardagar och helger. Visa mindre

Morgonpigg frukostvärdinna

På Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. I huset finner ni även vår populära restaurang Verandan. Tjänsten innefattar även arbete på vårat systerhotell Malmia Hotel, som ligger endast ett stenkast bort! Vi söker dig som är utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar. Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer nat... Visa mer
På Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. I huset finner ni även vår populära restaurang Verandan. Tjänsten innefattar även arbete på vårat systerhotell Malmia Hotel, som ligger endast ett stenkast bort! Vi söker dig som är utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar.
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukost och lunchvärd är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt viss lättare städning. Vardagar serveras lunchen så förberedelse, framdukning och avplockning gäller även här samt kassahantering. I arbetet ingår tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten är 50-75% och innefattar både vardagar och helger. Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna med start omgående

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukost är du del av ett team. Vi föresp... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukost är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt viss lättare städning. I arbetet ingår tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten är extraanställning med god möjlighet att jobba upp till 75%. Visa mindre

Ansvarsfull och glad receptionist

Best Western Malmia Hotel söker en serviceinriktad person över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter... Visa mer
Best Western Malmia Hotel söker en serviceinriktad person över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus.
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter, bokningshantering och andra sedvanliga receptionsuppgifter.
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning.
Vi rekryterar löpande så var snabb med att skicka in med din ansökan! Visa mindre

Morgonpigg Frukostvärd/Frukostvärdinna

Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukost är du del av ett team. Vi föresp... Visa mer
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukost är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt viss lättare städning. I arbetet ingår tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten är extraanställning med god möjlighet att jobba upp till 75%. Visa mindre

Morgonpigg frukost och lunchvärdinna

På Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. I huset finner ni även vår populära restaurang Verandan. Tjänsten innefattar även arbete på vårat systerhotell Malmia Hotel, som ligger endast ett stenkast bort! Vi söker dig som är utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar. Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer nat... Visa mer
På Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. I huset finner ni även vår populära restaurang Verandan. Tjänsten innefattar även arbete på vårat systerhotell Malmia Hotel, som ligger endast ett stenkast bort! Vi söker dig som är utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar.
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen, att le och säga "god morgon" samt "smaklig måltid" kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som frukost och lunchvärd är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. Vi ser att du har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete. Du ansvarar för att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen genom att servera dagens viktigaste mål på ett trevligt och professionellt sätt.
I rollen som frukostvärd ingår frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt viss lättare städning. Vardagar serveras lunchen så förberedelse, framdukning och avplockning gäller även här samt kassahantering. I arbetet ingår tidiga morgnar både vardagar och helger.
Tjänsten är 50-75% och innefattar både vardagar och helger. Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Visa mindre

Ansvarsfull nattreceptionist/nattportier med anställning snarast

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en serviceinriktad nattreceptionist/nattportier över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår bl a sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utc... Visa mer
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en serviceinriktad nattreceptionist/nattportier över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus.
Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår bl a sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, bokningshantering, administrativa uppgifter, möblering och iordningsställande av konferenslokaler, behjälplig med framställande av frukost samtidigt som du självklart ger utmärkt service till våra gäster!
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ. Du bör också trivas med att vara vaken den del del av dygnet när de flesta andra sover.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Vi rekryterar löpande så var snabb in med din ansökan! Visa mindre

Erfaren och ansvarsfull serveringspersonal

På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell och Verandan erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Vi söker dig som är minst 20 år, utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar. Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. Som serveringspersonal är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar. D... Visa mer
På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell och Verandan erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Vi söker dig som är minst 20 år, utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar.
Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Som serveringspersonal är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar.


Då stora delar av tjänsten innefattar arbete inom a la carté servering och stora middagsbjudningar ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som brinner för att ge bra service och har ett ansvarsfullt kvalitetstänk. I tjänsten ingår främst a la carte servering I alla delar av vår verksamhet är det av största vikt att personalen har förmågan att kunna se det stora hela och tar ansvar för sitt arbete och service. Vi är en stor verksamheten där det alltid händer mycket olika saker, vi ser därför att du är flexibel, ordningsam och alltid har ett leende på läpparna. Arbetstiden avser kvällar, både vardagar och helger. Visa mindre

Ansvarsfull och glad receptionist

Best Western Malmia Hotel söker en serviceinriktad person över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter... Visa mer
Best Western Malmia Hotel söker en serviceinriktad person över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus.
Malmia är beläget mitt på torget i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt & personligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Best Western där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter, bokningshantering och andra sedvanliga receptionsuppgifter.
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning.
Vi rekryterar löpande så var snabb med att skicka in med din ansökan! Visa mindre

Ansvarsfull nattreceptionist/nattportier med anställning snarast

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en serviceinriktad nattreceptionist/nattportier över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår bl a sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utc... Visa mer
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en serviceinriktad nattreceptionist/nattportier över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus.
Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår bl a sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, bokningshantering, administrativa uppgifter, möblering och iordningsställande av konferenslokaler, behjälplig med framställande av frukost samtidigt som du självklart ger utmärkt service till våra gäster!
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ. Du bör också trivas med att vara vaken den del del av dygnet när de flesta andra sover.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Vi rekryterar löpande så var snabb in med din ansökan! Visa mindre

Kock på Skellefteå Stadshotell/Verandan

På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till gästen och till våra kollegor på restaurangen. Vi söker en ambitiös person som ständigt vill vara med och utvecklas ihop med oss. Du brinner för matlagning och för gästens bästa. Du jobbar bra i team under högt tempo. Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är s... Visa mer
På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till gästen och till våra kollegor på restaurangen.
Vi söker en ambitiös person som ständigt vill vara med och utvecklas ihop med oss. Du brinner för matlagning och för gästens bästa. Du jobbar bra i team under högt tempo.
Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är serviceinriktad och sätter alltid dina gäster i centrum. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att driva och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor mot framtida mål.
Som kock hos oss deltar och medverkar du i all daglig praktisk verksamhet i köket utifrån gällande schema, tjänsten har varierande arbetstider. På Skellefteå Stadshotell gillar vi att utvecklas och att ha roligt på jobbet. Vi gillar när det är mycket liv och rörelse i huset och du kommer därför få arbeta med delvis varierande arbetsuppgifter. De löpande arbetsuppgifterna är beställning, förberedelse och tillagning av lunchbuffé, konferensfika och a la carte under kvällstid.
Vi anställer löpande så var snabb in med din ansökan. Visa mindre

Restaurangchef sökes

#jobbjustnu Restaurang Verandan tillhör Stadshotellet i Skellefteå. Restaurangen har frukostservering, lunchservering, a la carte samt middagar vid större event. Vi söker nu en restaurangchef som kommer att ha huvudansvar för hela dess verksamhet. Tjänsten är på heltid Provanställning 6 mån Tillträde omgående Visa mer
#jobbjustnu Restaurang Verandan tillhör Stadshotellet i Skellefteå. Restaurangen har frukostservering, lunchservering, a la carte samt middagar vid större event. Vi söker nu en restaurangchef som kommer att ha huvudansvar för hela dess verksamhet.


Tjänsten är på heltid
Provanställning 6 mån
Tillträde omgående Visa mindre

Ansvarsfull och glad receptionist

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en serviceinriktad person över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus. Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste! I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppg... Visa mer
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell söker en serviceinriktad person över 20 år, med ett leende på läpparna och som alltid sätter kunden i fokus.
Skellefteå Stadshotell är beläget mitt i centrala Skellefteå och är ett hemtrevligt hotell som alltid sätter gästen främst. Vi tillhör hotellkedjan Nordic Choice där vikten av det personliga mötet är det viktigaste!
I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter, bokningshantering och andra sedvanliga receptionsuppgifter.
Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Arbetet är främst varannan helg, både dag- och kvällstid men möjligheter till mer arbete finns.

Vi rekryterar löpande så var snabb in med din ansökan! Visa mindre