Lediga jobb Teknisk Fastighetsservice i Norrland AB i Skellefteå

Se alla lediga jobb från Teknisk Fastighetsservice i Norrland AB i Skellefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skellefteå som finns inom det yrket.

Servicetekniker Teknisk Fastighetsservice AB

Servicetekniker till Teknisk Fastighetsservice AB Är du servicetekniker med erfarenhet inom el, kyla, ventilation eller styr & reglerteknik? Vill du arbeta i ett engagerande och utvecklande företag med fokus på att hitta tekniska lösningar? Då kan tjänsten som servicetekniker hos oss vara ditt nästa steg i karriären. Om Teknisk Fastighetsservice AB Teknisk Fastighetsservice AB, TFS, är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fas... Visa mer
Servicetekniker till Teknisk Fastighetsservice AB
Är du servicetekniker med erfarenhet inom el, kyla, ventilation eller styr & reglerteknik? Vill du arbeta i ett engagerande och utvecklande företag med fokus på att hitta tekniska lösningar? Då kan tjänsten som servicetekniker hos oss vara ditt nästa steg i karriären.
Om Teknisk Fastighetsservice AB
Teknisk Fastighetsservice AB, TFS, är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksamt inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och automation. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 16 orter från Uppsala i söder till Luleå i norr och med huvudkontor i Sundsvall. TFS ingår i koncernen Fenix Holding AB med drygt 330 medarbetare, varav ca 200 är anställda i TFS.
Om tjänsten
I rollen som servicetekniker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet i många olika typer av serviceuppdrag. Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden, underhåll, felsökning, reparation, samt ny- och ombyggnationer. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. Som servicetekniker kommer du att planera, samordna och utföra service och montagearbeten åt våra olika kunder.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av servicearbete inom el, kyla, ventilation eller styr & reglerteknik.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare
Ort: Skellefteå
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande
Kontakt: Andreas Tjärnström, 070-315 99 94, Catarina Sjöbom, HR-chef, 070-600 60 86.
Skicka din ansökan så snart som möjligt till : [email protected] märkt med Servicetekniker Skellefteå
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kyltekniker Teknisk Fastighetsservice

Kyltekniker till Teknisk Fastighetsservice Har du ett stort teknikintresse och en lösningsfokuserad inställning? Vill du arbeta i en engagerande och utvecklande miljö? Då kan du vara den vi söker nu när vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en skicklig kyltekniker. Om Teknisk Fastighetsservice Teknisk Fastighetsservice, TFS, är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och ny... Visa mer
Kyltekniker till Teknisk Fastighetsservice
Har du ett stort teknikintresse och en lösningsfokuserad inställning? Vill du arbeta i en engagerande och utvecklande miljö? Då kan du vara den vi söker nu när vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en skicklig kyltekniker.
Om Teknisk Fastighetsservice
Teknisk Fastighetsservice, TFS, är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksamt inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och automation. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 16 orter från Gävle i söder till Luleå i norr och med huvudkontor i Sundsvall. Teknisk Fastighetsservice ingår i koncernen Fenix Holding AB med drygt 330 medarbetare, varav ca 210 är anställda i TFS.
Om tjänsten
I rollen som kyltekniker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet i många olika typer av serviceuppdrag. Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden, underhåll, felsökning, reparation, samt ny- och ombyggnationer. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. Som kyltekniker kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:
· Servicearbete inom kyla, ventilation och automation.
· Felsökningar, åtgärdsförslag, ny- och ombyggnation
· Daglig kontakt med våra kunder
I rollen som kyltekniker är du TFS ansikte utåt och en viktig kontakt för våra kunder då du blir en del av att skapa framtidens fastighetsteknik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig kyltekniker, kategori 1, och har ett par års erfarenhet av arbete inom kylservice. Har du dessutom erfarenhet från arbete med ventilation och automation är det meriterande. Vi tror att du som söker har ett teknikintresse, är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Dessutom har du en god anpassningsförmåga och ett naturligt driv som präglar ditt arbetssätt. Vi tror vidare att du trivs att arbeta i ett klimat där den ena dagen inte är den andra lik med fokus på att hitta lösningar för våra kunder.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare
Ort: Skellefteå
Sista ansökningsdag: 2022-12-07
Kontakt: Christer Lundstedt, 070-540 50 55
Skicka din ansökan till [email protected] märkt med Kyltekniker Skellefteå. Visa mindre

Driven Administratör

Driven Administratör till Teknisk Fastighetsservice Är du driven som person och noggrann i ditt arbetssätt? Ser du framemot möjligheten att tillhöra ett glatt gäng med fokus på utveckling? Då är det dig vi söker som administratör! Om Teknisk Fastighetsservice Teknisk Fastighetsservice är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell ver... Visa mer
Driven Administratör till Teknisk Fastighetsservice
Är du driven som person och noggrann i ditt arbetssätt? Ser du framemot möjligheten att tillhöra ett glatt gäng med fokus på utveckling? Då är det dig vi söker som administratör!
Om Teknisk Fastighetsservice
Teknisk Fastighetsservice är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksamt inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och automation. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr och med huvudkontor i Sundsvall. Teknisk Fastighetsservice ingår i koncernen Fenix Holding AB med mer än 330 medarbetare, varav ca 210 är anställda i TFS.
Tjänsten
I rollen som administratör kommer du huvudsakligen att arbeta med fakturering men även vara en del av kontorets administrativa team och hantera frågor och företagets växelfunktion. I din roll som administratör krävs att du har en god känsla för service och kommunikation då ett nära samarbete sker med projektledare såväl som med bolagets ekonomiavdelning. Du rapporterar till platschef i Skellefteå.
Kvalifikationer
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du behöver vara produktiv och drivande i ditt arbetssätt då du kommer tilldelas mycket frihet under ansvar i din tjänst. I rollen som administratör kommer du att behöva arbeta effektivt och lösningsorienterat mot en leverans av hög kvalité. Som administratör på kontoret i Skellefteå är du en central funktion och vi ser att du har erfarenhet av administrativt arbete inom ekonomi. Det är meriterande om du har arbetat med fakturering i Visma och/eller i system för arbetsorderhantering.


Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Tjänsten är en tillsvidareanställning
Ort: Skellefteå
Sista ansökningsdag: 2022-10-16
Kontakt: Mattias Lundstedt, Chef Affärsstöd, 070-612 76 30, eller Catarina Sjöbom, HR-ansvarig, 070-600 60 86
Din ansökan skickar du till [email protected] Visa mindre

Kyltekniker till Teknisk Fastighetsservice

Oavsett bransch är en funktionell fastighet en av de viktigaste förutsättningarna för att verksamheten ska fungera fullt ut och vara lönsam. Att se till att fastigheterna är rätt för våra kunder är något vi arbetar med dagligen, genom att vara tillgängliga och med rätt kompetens projektera, installera och anpassa system för ventilation, energi, värme och kyla för att nå önskade resultat. Vi finns för att skapa goda inomhusmiljöer! #Gört är vårt ledord i a... Visa mer
Oavsett bransch är en funktionell fastighet en av de viktigaste förutsättningarna för att verksamheten ska fungera fullt ut och vara lönsam. Att se till att fastigheterna är rätt för våra kunder är något vi arbetar med dagligen, genom att vara tillgängliga och med rätt kompetens projektera, installera och anpassa system för ventilation, energi, värme och kyla för att nå önskade resultat. Vi finns för att skapa goda inomhusmiljöer!
#Gört är vårt ledord i att skapa enkelhet både för våra kunder och medarbetare, oavsett uppdrag är vår service densamma och den ska vara självklar.


Utmaningen
I rollen som kyltekniker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet i många olika typer av serviceuppdrag. Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden, underhåll, felsökning, reparation, samt ny- och ombyggnationer. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. Som kyltekniker kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:
· Servicearbete inom kyla
· Felsökningar, åtgärdsförslag, ny- och ombyggnation
· Daglig kontakt med våra kunder
I rollen som kyltekniker är du TFS ansikte utåt och en viktig kontakt för våra kunder då du blir en del av att skapa framtidens fastighetsteknik.


Vem är du?
Vi söker dig som är behörig kyltekniker kategori 1 och har ett par års erfarenhet av arbete inom kylservice. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom el eller styr & reglerteknik. För att klara rollen som kyltekniker är B-körkort ett krav. Vi tror att du som söker har ett teknikintresse, är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Dessutom har du en god anpassningsförmåga och ett naturligt driv som präglar ditt arbetssätt. Vi tror vidare att du trivs att arbeta i ett klimat där den ena dagen inte är den andra lik med fokus på att hitta lösningar för våra kunder. Slutligen trivs du att vara en del av ett lag där vardagen präglas av ordning & reda, tydlighet och trivsel.


Om TFS
Teknisk fastighetsservice är ett norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksam inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och styr & regler. Vi består idag av 180 medarbetare och finns på 16 orter i Norrland och har vårt huvudkontor i Sundsvall.
I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd. Visa mindre