Lediga jobb som Bergarbetare, gruva i Skellefteå

Se lediga jobb som Bergarbetare, gruva i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Bergarbetare till Kankbergsgruvan

Ansök    Mar 17    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Bolidenområdet söker Bergarbetare till Kankbergsgruvan Är du intresserad av att arbeta med människor, maskiner och den senaste tekniken för bergarbete? Vill du jobba med ansvarsfulla och moderna arbetssätt? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu! Bryt malm för metaller till det moderna samhället Som Bergarbetare oss får du vara en del av ett större sammanhang och jobba med brytning av malm och gråberg. Arbetet sker maskinellt och inkluderar flera delar av s... Visa mer
Bolidenområdet söker Bergarbetare till Kankbergsgruvan
Är du intresserad av att arbeta med människor, maskiner och den senaste tekniken för bergarbete? Vill du jobba med ansvarsfulla och moderna arbetssätt? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!
Bryt malm för metaller till det moderna samhället
Som Bergarbetare oss får du vara en del av ett större sammanhang och jobba med brytning av malm och gråberg. Arbetet sker maskinellt och inkluderar flera delar av salvcykeln, som borrning, sprängning, skrotning, betongsprutning, bultning till att transportera malmen upp ur gruvan. Arbetet sker självständigt och i samarbete med andra professioner som gruvbyggare, elektriker, mekaniker och andra stödfunktioner i gruvan. Våra gemensamma insatser och samarbete är nyckeln till framgång.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Vi arbetar skift varannan vecka i ett så kallat K2-skift 7-7, måndag-söndag förmiddag och eftermiddag ojämna veckor.
Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som snabbt och enkelt kan komma in i arbetet. Du är engagerad, samarbetar bra med andra och bidrar aktivt till en säker och trevlig arbetsmiljö.
Du har gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete. Du kan kommunicera bra på svenska och engelska, har goda datorkunskaper, B-körkort och är intresserad av att köra bergmaskiner. Erfarenhet av borrning, maskinskrotning, betongsprutning eller bultsättning är meriterande. Visa mindre

Vi söker sommarjobbare till produktionen!

I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 235 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? I Björkdalsgruvan i ... Visa mer
I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 235 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 215 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Vill du bidra med ditt engagemang och utvecklas tillsammans med oss i somamr?

Om tjänsten

Under perioden juni-augusti behöver vi din hjälp hos oss. Vi söker därför personer som vill stötta upp våra skiftlag under sommarperioden. Som bergarbetare hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med allt från ortborrning och långhålsborrning till laddning, lastning, skrotning, bultning och betongsprutning. Arbetstiden är skiftgång, 7/7. Det innebär att du arbetar sju dagar och är ledig sju dagar.

Vem är du?

Som bergarbetare i Björkdalsgruvan är du en viktig kugge i vårt lag som bidrar med ett stort ansvarstagande och högt säkerhetstänk. Du gillar att ha ordning och reda på din arbetsplats samt utveckla och arbeta med att forma och effektivisera arbetet. Du är resultat- och målinriktad och ser det som en utmaning att driva jobbet framåt och sprida energi, glädje och skapa samarbete mellan kollegor och andra avdelningar varje dag.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en bergarbetarutbildning med underjordsvana och/eller erfarenhet av tunga fordon ses också som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Förutom att jobbet i sig är en galet rolig tjänst erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.  Ett sommarvikariat hos oss i Björkdalsgruvan är en bra möjlighet att utvecklas och ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt ta del av vår säkerhetskultur som är vårt viktigaste arbete på plats.

 

Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas eftersom.

 

Har du frågor om tjänsten kontakta

Fredrik Wallström, produktionschef
[email protected]
0910-72 57 68

 

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta
Olivia Schönfeldt, HR-specialist
[email protected]
0910-72 57 59 Visa mindre

Sommarjobb Bolidenområdet 2023

Ansök    Dec 20    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Vill du få riktigt bra lön för ditt arbete i en gemenskap för alla där vi sätter säkerheten först? Sök nu! Våra sommarjobb kan vara olika långa från maj till augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att jobba för bygden, den gröna omställningen och lära dig mer om gruvindustrin! Sök nu med ditt CV och några få klick till och med söndag 12 mars 2023. Vi börjar rekrytera under annonstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi erbjuder so... Visa mer
Vill du få riktigt bra lön för ditt arbete i en gemenskap för alla där vi sätter säkerheten först? Sök nu!
Våra sommarjobb kan vara olika långa från maj till augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att jobba för bygden, den gröna omställningen och lära dig mer om gruvindustrin!
Sök nu med ditt CV och några få klick till och med söndag 12 mars 2023. Vi börjar rekrytera under annonstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vi erbjuder sommarjobb som:
Bergarbetare
Bergtransportör
Diamantborrare
Driftcentraloperatör
Elektriker
Förrådsarbetare
Gruvbyggare
Gruvgeolog / Kartör
Gruvmästare
HR-assistent
Laborant
Lokalvårdare
Mekaniker fasta anläggningar
Mekaniker fordon
Mekaniker kross och band
Miljöprovtagare
Processoperatör
Traktorchaufför

Vi tar emot ansökningar via vår jobbsida där du hittar alla dessa annonser och kan välja vilken eller vilka du vill söka.
Hoppas vi ses i sommar! Visa mindre

Bergarbetare vikariat Kankberg

Ansök    Maj 30    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Bolidenområdet söker en Bergarbetare för ett vikariat till Kankbergsgruvan Kankberg är en underjordsgruva med en brytning på närmare 700 meters djup av bland annat tellur som exempelvis används till solcellstillverkning. Vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik och våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera. Om tjänsten Tjänsten är ett vikariat med start så snart som möjligt till och med oktober och vi arbetar... Visa mer
Bolidenområdet söker en Bergarbetare för ett vikariat till Kankbergsgruvan
Kankberg är en underjordsgruva med en brytning på närmare 700 meters djup av bland annat tellur som exempelvis används till solcellstillverkning. Vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik och våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat med start så snart som möjligt till och med oktober och vi arbetar skift varannan vecka och varierat för- och eftermiddagar. Det här är en möjlighet att komma in, prova på, visa vad en går för och det kan också leda vidare till något mer.

Arbetsuppgifter
Med oss får du vara en del av ett större sammanhang och jobba med brytning av malm och gråberg. Det sker maskinellt och inkluderar flera delar av salvcykeln från borrning till skrotning, lastning, bergförstärkning och att transportera malmen upp ur gruvan. Arbetet sker självständigt och i samarbete med andra där det är våra gemensamma insatser som för allt framåt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som snabbt och enkelt kan komma in i arbetet. Du tycker om att ta egna initiativ, samarbetar bra med andra och bidrar aktivt till en säker och trevlig arbetsmiljö. Du har gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete. Du kan kommunicera bra på svenska och engelska, har goda datorkunskaper, B-körkort och är intresserad av att köra bergmaskiner.
I Boliden finns det också många olika karriärvägar och möjligheter till kompetensutveckling.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig som rekryterande chef Thomas Andersson på 0910-70 55 30 och [email protected]


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103.


Varmt välkommen med din ansökan
Vi tar emot din ansökan vi vår hemsida www.boliden.com – Karriär - Jobba på Boliden till och med söndag 26 juni 2022 och hanterar den enligt GDPR. Rekryteringen kan ske löpande. Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Terese Lindholm på 070-508 69 43. Visa mindre

Bergarbetare till Kankbergsgruvan

Ansök    Nov 28    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Bolidenområdet söker Bergarbetare till Kankbergsgruvan Är du intresserad av att arbeta med människor, maskiner och den senaste tekniken för bergarbete? Vill du jobba med ansvarsfulla och moderna arbetssätt? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu! Bryt malm för metaller till det moderna samhället Som Bergarbetare oss får du vara en del av ett större sammanhang och jobba med brytning av malm och gråberg. Arbetet sker maskinellt och inkluderar flera delar av s... Visa mer
Bolidenområdet söker Bergarbetare till Kankbergsgruvan
Är du intresserad av att arbeta med människor, maskiner och den senaste tekniken för bergarbete? Vill du jobba med ansvarsfulla och moderna arbetssätt? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!
Bryt malm för metaller till det moderna samhället
Som Bergarbetare oss får du vara en del av ett större sammanhang och jobba med brytning av malm och gråberg. Arbetet sker maskinellt och inkluderar flera delar av salvcykeln, som borrning, sprängning, skrotning, betongsprutning, bultning till att transportera malmen upp ur gruvan. Arbetet sker självständigt och i samarbete med andra professioner som gruvbyggare, elektriker, mekaniker och andra stödfunktioner i gruvan. Våra gemensamma insatser och samarbete är nyckeln till framgång.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Vi arbetar skift varannan vecka i ett så kallat K2-skift 7-7, måndag-söndag förmiddag och eftermiddag.
Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som snabbt och enkelt kan komma in i arbetet. Du är engagerad, samarbetar bra med andra och bidrar aktivt till en säker och trevlig arbetsmiljö.
Du har gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete. Du kan kommunicera bra på svenska och engelska, har goda datorkunskaper, B-körkort och är intresserad av att köra bergmaskiner. Erfarenhet av maskinskrotning, betongsprutning eller bultsättning är meriterande. Visa mindre

Bergarbetare

Ansök    Maj 19    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Bolidenområdet söker en Bergarbetare till Kristineberg Samhället behöver metaller och vi behöver dig! Kristineberg är en underjordsgruva som vi planerar att utvidga och vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik. Våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera och vi söker förstärkning. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en del av ett större sammanhang och job... Visa mer
Bolidenområdet söker en Bergarbetare till Kristineberg
Samhället behöver metaller och vi behöver dig! Kristineberg är en underjordsgruva som vi planerar att utvidga och vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik. Våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera och vi söker förstärkning. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara en del av ett större sammanhang och jobba med att bryta malm och gråberg. Brytningen sker maskinellt och vi jobbar med en så kallad salvcykel från borrning till laddning, sprängning, skrotning, lastning och bergförstärkning med betongsprutning och bultning. Arbetet sker självständigt, i samarbete med andra, i skift varannan vecka och varierat förmiddagar och eftermiddagar. Tillsammans för vi arbetet framåt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att ta egna initiativ, samarbetar bra med andra och bidrar aktivt till en säker och trevlig arbetsmiljö. Du kan kommunicera bra på svenska och engelska, har goda datorkunskaper, B-körkort och är intresserad av att köra och styra maskiner. Du har gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete. Med oss får du också goda möjligheter att lära dig nya saker och utvecklas.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig som rekryterande chef Mattias Frank på 0910-70 51 71 och [email protected]

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Kristineberg 0910-70 51 44.?

Varmt välkommen med din ansökan
Vi tar emot din ansökan till och med torsdag 16 juni 2022 via vår hemsida och hanterar den enligt GDPR. Rekryteringen kan ske löpande. Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Terese Lindholm på 070-508 69 43.
För din kännedom: Om tjänsten du ansökt till innefattar hantering av sprängämnen, kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) att genomgå en bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Bolidenområdet söker semestervikarier 2022

Ansök    Apr 13    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Bolidenområdet söker semestervikarier till sommaren 2022 till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden. Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur. Förhoppningsvis ... Visa mer
Bolidenområdet söker semestervikarier till sommaren 2022 till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.
Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.
Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?
Sista ansökningsdatum är 1 Maj 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: [email protected]
Arbetsuppgifter
Nu till det vi är mest nyfikna på – vem är du och inom vilket område vill du utvecklas?
I sommar söker vi framförallt medarbetare som är intresserade av att jobba som maskinoperatör (bergarbetare), maskinförare (bergtransportör), processoperatör, mekaniker, elektriker och förrådsarbetare. Läs mer information om respektive tjänst, där vi specificerat mer information om jobbet och vilka lägsta krav som är för just den tjänsten samt vad som är meriterande!
Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet!
Ansökan
Du kan läsa mer om varje tjänst och det vi erbjuder om du klickar på länken i denna annons till vår karriärsida. Vi ställer samma frågor till alla tjänster och alla sökande som sedan används som komplement till ditt CV som du bifogar i ansökan och till urval.
Vi kommer göra löpande urval till våra semestervikariat, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Utbildning och kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år för att få arbeta under jord och kunna arbeta under hela semesterperioden.
Lön utgår enligt kollektivavtal
Information
Kontakta oss för frågor och mer information om våra semestervikariat:
[email protected]
Facklig information:
IF Metall Boliden 0910-77 41 03
IF Metall Kristineberg 0910-70 51 44
SACO: 0910-70 57 59
Unionen: 0910-77 42 39
Ledarna: 0910-77 40 09
Övrig information
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden och välkomnar alla sökande! Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Visa mindre

Björkdalsgruvan söker gruvbyggare till underjordsgruvan

I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 235 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Gruvbygg är en servi... Visa mer
I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 235 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Gruvbygg är en serviceenhet under jord som ansvarar för vatten, ventilation och byggnader under jord.  Enheten är en viktig del av produktionen för att brytningsprocessen ska fungera så effektivt som möjligt.

Vi söker dig som är serviceinriktad, är ansvarsfull och tycker om att lösa problem när det uppstår

Det är viktigt att du har en social förmåga då du ska samarbeta och assistera andra avdelningar. Du bör vara praktiskt lagd med god initiativförmåga. Dina arbetsuppgifter kommer att vara montage av ny media, och demontering av befintlig media. Undanhållning av vatten under jord. Mindre byggnationer och gjutningar under jord.mm

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Tjänsten är skiftgång 7/7 vilket innebär att du jobbar 7 dagar och är ledig 7 dagar.

Tillträde blir efter överenskommelse.

 

Hur ansöker du?

 

Ansök på bjorkdalsgruvan.easycruit.com senast den 7 mars men sök gärna redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten: Arbetsledare gruvbygg Fredrik Wikberg 0910-48 88 20

Frågor om rekryteringsprocessen: HR-specialist Åsa Hjemdahl 0910-725781

Facklig företrädare: Filip Ström IF Metall 0910-290607 Visa mindre

Bergarbetare till Kankbergsgruvan

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca?650 personer.? Om tjänsten i Kankberg? I Kankbergsgruvan sker gruvbrytning med igensättningsbrytning på olika niv... Visa mer
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca?650 personer.?


Om tjänsten i Kankberg?
I Kankbergsgruvan sker gruvbrytning med igensättningsbrytning på olika nivåer ner till ett djup på ca 700m och sedan transporteras malmen upp ur gruvan. Tjänsten är en del i ett team som tillsammans och individuellt jobbar för att på ett säkert sätt uppnå satta mål.?
Tjänsten är en tillsvidareanställning och sker med K2 skift 7–7, mån-sön förmiddag och eftermiddag.?
? ?
Arbetsuppgifter?
Som bergarbetare får du utföra flera moment i?salvcykeln från att borra, spränga, skrota och sedan transportera malmen från gruvan.?I arbetet ingår att köra tunga fordon, kommunicera med teamet och samverka med andra professioner som gruvbyggare, elektriker, mekaniker och andra stödfunktioner i gruvan.?
?
Kvalifikationer?
Vi söker dig med gymnasieutbildning som kan kommunicera på svenska och engelska, med grundläggande datorkunskaper och B-körkort. Det är meriterande med erfarenhet från bergarbete, borrning med E2C eller Boltec. Som person är du van att arbeta självständigt, är lösningsinriktad och flexibel. Du samarbetar bra med andra och bidrar till en säker och trevlig arbetsmiljö.?
?
Upplysningar om tjänsten?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef David Stenberg på 0910-70 53 42.?
?
Facklig information?
Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103.??
?
Välkommen till ett spännande jobb!?
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar; mod, omsorg och ansvar.?
?
Ansökan?
Din ansökan sker via annons och hanteras enligt GDPR. För mer information om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Talent Acquisition Partner Terese Lindholm på [email protected]?
Då urval till intervju kan ske löpande får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt och senast tisdag 1 mars 2022.??
För din kännedom: Om tjänsten du ansökt till innefattar hantering av sprängämnen, kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) att genomgå en bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten under rekryteringsprocessen.


? Visa mindre

Gruva - Sommarvikariat i Björkdalsgruvan

I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 235 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? I Björkdalsgruvan i ... Visa mer
I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 235 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

I Björkdalsgruvan i  Sandfors  utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 235 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.  

Vill du bli en av våra  sommarvikariarier  och en del av det  äkta guldet ? Då ska du söka till oss på Björkdalsgruvan!   

 

Just nu söker vi sommarvikarier till  vår produktion under jord .

Om tjänsterna vi söker:  

Gruvbyggare -  Som gruvbyggare i Björkdalsgruvan stöttar du produktionen i arbetet med utbyggnad av ventilation, vattenundanhållning samt andra moment som tillhör anläggning. Det vill säga ett varierande arbete som kräver ett stort eget driv.  


Bergarbetare -  Som bergarbetare hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med allt från ortborrning och långhålsborrning till laddning, lastning, skrotning, bultning och betongsprutning. Arbetstiden är skiftgång, 7/7.


Mekaniker -  Som mekaniker i vår gruvverkstad ser du till att service och underhåll genomförs på maskinparken (ej personbilar) under jord.  


 

Kv alifikationer  

Gruvbyggare -  Vi söker dig som helst har utbildning eller likvärdig erfarenhet inom bygg, anläggning och/eller VVS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra hjullastare (BK008) eller annan typ av tung maskin som kan likställas  


Bergarbetare -  Vi ser gärna att du har en bergarbetarutbildning med underjordsvana och/eller erfarenhet av tunga fordon ses också som meriterande  


Mekaniker   (Tunga fordon) ? –  Som mekaniker i vår gruvverkstad ser du till  att service och underhåll genomförs på maskinparken (ej personbilar) under jord.  


B-körkort är ett krav för samtliga tjänster.  

 

Vem är du?    

V söker personer som ä r du ansvarsfull, flexibel och fungerar bra i grupp. Din absolut viktigaste egenskap är ditt säkerhetstänk. Vi eftersträvar alltid mångfald i våra rekryteringar med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.  

 

Vad erbjuder vi?   Förutom att tjänsten som gruvbyggare är utvecklande och intressant erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.? Ett sommarvikariat hos oss i Björkdalsgruvan är en bra möjlighet att skaffa sig erfarenhet och ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt ta del av vår säkerhetskultur som är vårt viktigaste arbete på plats. Det ger även goda chanser att få värdefull erfarenhet och en möjligt framtida karriär inom yrket hos oss.  

 

Har du frågor om tjänsten  

Fredrik Wallström, produktionschef - 0910-72   57   68,?   [email protected]  

Fredrik Wikberg, Arbe tsledare  G ruvbygg  – 0910-29   06   00   fredrik.wikberg @mandalayresources.se   ??  

Johan Lundberg,  Verkstadschef  Gruvmekaniska avdelningen – 0910-29   06   53    [email protected]    

Har du frågor om rekryteringsprocessen   Olivia Schönfeldt, HR Specialist, 0910-29   06   32,    olivia.s[email protected]ndalayresources.se    

  Facklig företrädare ?   Filip Ström, IF Metall, 072-450 79 40 Visa mindre

Gruva - Sommarvikariat i Björkdalsgruvan

I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 215 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? I Björkdalsgruvan i ... Visa mer
I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 215 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

I Björkdalsgruvan i  Sandfors  utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 235 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.  

Vill du bli en av våra  sommarvikariarier  och en del av det  äkta guldet ? Då ska du söka till oss på Björkdalsgruvan!   

 

Just nu söker vi sommarvikarier till  vår produktion under jord .

Om tjänsterna vi söker:  

Gruvbyggare -  Som gruvbyggare i Björkdalsgruvan stöttar du produktionen i arbetet med utbyggnad av ventilation, vattenundanhållning samt andra moment som tillhör anläggning. Det vill säga ett varierande arbete som kräver ett stort eget driv.  


Bergarbetare -  Som bergarbetare hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med allt från ortborrning och långhålsborrning till laddning, lastning, skrotning, bultning och betongsprutning. Arbetstiden är skiftgång, 7/7.


Mekaniker -  Som mekaniker i vår gruvverkstad ser du till att service och underhåll genomförs på maskinparken (ej personbilar) under jord.  


 

Kv alifikationer  

Gruvbyggare -  Vi söker dig som helst har utbildning eller likvärdig erfarenhet inom bygg, anläggning och/eller VVS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra hjullastare (BK008) eller annan typ av tung maskin som kan likställas  


Bergarbetare -  Vi ser gärna att du har en bergarbetarutbildning med underjordsvana och/eller erfarenhet av tunga fordon ses också som meriterande  


Mekaniker   (Tunga fordon) ? –  Som mekaniker i vår gruvverkstad ser du till  att service och underhåll genomförs på maskinparken (ej personbilar) under jord.  


B-körkort är ett krav för samtliga tjänster.  

 

Vem är du?    

V söker personer som ä r du ansvarsfull, flexibel och fungerar bra i grupp. Din absolut viktigaste egenskap är ditt säkerhetstänk. Vi eftersträvar alltid mångfald i våra rekryteringar med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.  

 

Vad erbjuder vi?   Förutom att tjänsten som gruvbyggare är utvecklande och intressant erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.? Ett sommarvikariat hos oss i Björkdalsgruvan är en bra möjlighet att skaffa sig erfarenhet och ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt ta del av vår säkerhetskultur som är vårt viktigaste arbete på plats. Det ger även goda chanser att få värdefull erfarenhet och en möjligt framtida karriär inom yrket hos oss.  

 

Har du frågor om tjänsten  

Fredrik Wallström, produktionschef - 0910-72   57   68,?   [email protected]  

Fredrik Wikberg, Arbe tsledare  G ruvbygg  – 0910-29   06   00   fredrik.wikberg @mandalayresources.se   ??  

Johan Lundberg,  Verkstadschef  Gruvmekaniska avdelningen – 0910-29   06   53    [email protected]    

Har du frågor om rekryteringsprocessen   Olivia Schönfeldt, HR Specialist, 0910-29   06   32,    [email protected]    

  Facklig företrädare ?   Filip Ström, IF Metall, 072-450 79 40 Visa mindre

Bolidenområdet söker semestervikarier 2022

Ansök    Jan 25    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Bolidenområdet söker semestervikarier till sommaren 2022 till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden. Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur. Förhoppningsvis ... Visa mer
Bolidenområdet söker semestervikarier till sommaren 2022
till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.
Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.
Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?
Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: [email protected]
Arbetsuppgifter
Nu till det vi är mest nyfikna på – vem är du och inom vilket område vill du utvecklas?
I sommar söker vi framförallt medarbetare som är intresserade av att jobba som maskinoperatör (bergarbetare), maskinförare (bergtransportör), processoperatör, mekaniker, elektriker och förrådsarbetare. Läs mer information om respektive tjänst, där vi specificerat mer information om jobbet och vilka lägsta krav som är för just den tjänsten samt vad som är meriterande!
Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet!

Ansökan
Du kan läsa mer om varje tjänst och det vi erbjuder om du klickar på länken i denna annons till vår karriärsida. Vi ställer samma frågor till alla tjänster och alla sökande som sedan används som komplement till ditt CV som du bifogar i ansökan och till urval.
Vi kommer göra löpande urval till våra semestervikariat, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Information
Utbildning och kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år för att få arbeta under jord och kunna arbeta under hela semesterperioden.
Lön utgår enligt kollektivavtal
Kontakta oss för frågor och mer information om våra semestervikariat:
[email protected]
Facklig information:
IF Metall Boliden 0910-77 41 03
IF Metall Kristineberg 0910-70 51 44
SACO: 0910-70 57 59
Unionen: 0910-77 42 39
Ledarna: 0910-77 40 09


Övrig information
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden och välkomnar alla sökande! Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Visa mindre

Bergarbetare till Renströmsgruvan

Arbetsuppgifter Vi söker en bergarbetare och hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet. Som bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning samt skivpallsproduktion. Skiftformen är K2. sk. 7-7. Vi erbjuder tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Utbildning/Erfarenhet Har du en bergarbetarutbildning eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet och mask... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker en bergarbetare och hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet. Som bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning samt skivpallsproduktion. Skiftformen är K2. sk. 7-7. Vi erbjuder tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.
Utbildning/Erfarenhet
Har du en bergarbetarutbildning eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet och maskin- och datorvana? Är du ansvarsfull och självständig och har förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat? Då är du en medarbetare för oss.
Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet. Vår förhoppning är att våra medarbetare ska trivas och stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dig som har utvecklingsambitioner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar.
Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande Chef Emil Hedman, [email protected], telnr: 0910-705328
Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144.
Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!
Ansökan
Ansökan sker via länk i annons. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig Talent Acquisition Partner Emma Alexandersson på [email protected]
Då urval kan komma att ske löpande, ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Dock senast 2021-12-02. Visa mindre

Bergarbetare till Kankbergsgruvan

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer och i Kankbergsgruvan är vi ca 120 anställda. Arbetsuppgifter Vi söker en bergarbetare och hos oss utför... Visa mer
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle.
Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer och i Kankbergsgruvan är vi ca 120 anställda.
Arbetsuppgifter
Vi söker en bergarbetare och hos oss utför du arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning. Skiftformen är K2 så kallad 7-7. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.
Utbildning/erfarenhet
Har du en gymnasieutbildning, gärna bergarbetarutbildning, eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet och maskin- och datorvana? Är du ansvarsfull och självständig och har förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat? Då är du en medarbetare för oss.
Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet. Vår förhoppning är att våra medarbetare ska trivas och stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dig som har utvecklingsambitioner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar.
Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
B-körkort är ett krav för tjänsten. Visa mindre

Bergarbetare till Renströmsgruvan - vikariat

Ansök    Nov 15    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer. Arbetsuppgifter Vi söker en bergarbetare och hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet... Visa mer
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.
Arbetsuppgifter
Vi söker en bergarbetare och hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet. Som bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning samt skivpallsproduktion. Skiftformen är K2. sk. 7-7.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på minst 6 månader med möjlighet till förlängning.
Utbildning/Erfarenhet
Har du en bergarbetarutbildning eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet och maskin- och datorvana? Är du ansvarsfull och självständig och har förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat? Då är du en medarbetare för oss.
Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet. Vår förhoppning är att våra medarbetare ska trivas och stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dig som har utvecklingsambitioner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar.
Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande Chef Tobias Berggren [email protected], 0705087192
Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144.
Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!
Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig Talent Acquisition Partner Emma Alexandersson på, [email protected]
Då urval kan komma att ske löpande, ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Dock senast 2021-12-15 Visa mindre

Bergmekanisk Tekniker till Renströmsgruvan

Ansök    Maj 31    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer. På Boliden arbetar vi värderingsstyrt i alla led. Våra värderingar: Mod, omsorg och ansvar, genomsyrar ... Visa mer
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.
På Boliden arbetar vi värderingsstyrt i alla led. Våra värderingar: Mod, omsorg och ansvar, genomsyrar hela vår organisation och det dagliga arbetet. Hos oss arbetar alla för att säkerställa en säker och bra arbetsmiljö som är av högsta prioritet.
Arbetsuppgifter
Som bergmekanisk tekniker deltar du i arbetet med att skapa förutsättningar för säker och kontrollerad brytning. I det löpande arbetet ingår mätning, besiktning av bergförhållanden samt kvalitetskontroll av bergförstärkning och utifrån det föreslå bergmekaniska åtgärder.
Arbetet utförs i samarbete med gruvans planerings- och produktionspersonal samt geologer. I ditt arbete ingår även ett tätt samarbete med bergmekanikerna på Teknikavdelningen, samt deltagande i bergmekaniskt utvecklingsarbete.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationeringsort i Renström.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Utbildning/Erfarenhet
För tjänsten som Bergmekanisk tekniker hos oss på Boliden ser vi att du har praktisk erfarenhet av att jobba med berg, antingen från gruvindustrin alternativt från andra berg anläggningar. Du har i dina tidigare tjänster förvärvat geologisk- och/eller bergmekaniskkunskap. Arbetet kräver även att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.
Körkort B samt gymnasialutbildning är ett krav.
Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och noggrann. Du är självständig i ditt sätt att ta dig an ditt arbete, och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Visa mindre

Bergarbetare - Vikariat

Ansök    Maj 25    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Arbetsuppgifter Vi söker en bergarbetare till Kankbergsgruvan för ett vikariat på 12 månader med start i Augusti. Som Bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning. Skiftformen är K2, s.k.7-7. Utbildning och övriga kvalifikationer Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. God da... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker en bergarbetare till Kankbergsgruvan för ett vikariat på 12 månader med start i Augusti. Som Bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning. Skiftformen är K2, s.k.7-7.
Utbildning och övriga kvalifikationer
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. God datorvana är meriterande. Krav som vi ställer är att du har bergarbetarutbildning, alternativ bred erfarenhet från bergarbete.
Önskvärt är god kännedom och erfarenhet från någon eller några av följande maskiner: Jamaskrotare SBU 8000, Jama betongspruta CSU8000, Borrmaskin L2C/E2C, Boltec bultsättare, Volvo L250 lastmaskin, Volvo FMX bergtruck eller Charmec laddbrygga (Forcit).
Körkort lägst klass B är ett krav. Visa mindre

Bergarbetare - Sommarvikariat i Björkdalsgruvan

I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 215 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? I Björkdalsgruvan i ... Visa mer
I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 215 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 220 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Vill du bidra med ditt engagemang och utvecklas tillsammans med oss?

Om tjänsten

Under sommarmånaderna behöver vi din hjälp hos oss. Vi söker därför ett antal personer som vill stötta upp våra skiftlag under sommarperioden. Som bergarbetare hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med allt från ortborrning och långhålsborrning till laddning, lastning, skrotning, bultning och betongsprutning. Arbetstiden är skiftgång, 7/7. Det innebär att du arbetar sju dagar och är ledig sju dagar.

Vem är du?

Som bergarbetare i Björkdalsgruvan är du en viktig kugge i vårt lag som bidrar med ett stort ansvarstagande och högt säkerhetstänk. Du gillar att ha ordning och reda på din arbetsplats samt utveckla och arbeta med att forma och effektivisera arbetet. Du är resultat- och målinriktad och ser det som en utmaning att driva jobbet framåt och sprida energi, glädje och skapa samarbete mellan kollegor och andra avdelningar varje dag.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en bergarbetarutbildning med underjordsvana och/eller erfarenhet av tunga fordon ses också som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Förutom att jobbet i sig är en galet rolig tjänst erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.  Ett sommarvikariat hos oss i Björkdalsgruvan är en bra möjlighet att utvecklas och ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt ta del av vår säkerhetskultur som är vårt viktigaste arbete på plats. Det ger även goda chanser att få värdefull erfarenhet och en möjligt framtida karriär inom yrket hos oss.

Har du frågor om tjänsten

Fredrik Wallström, produktionschef - 0910-725768, [email protected]

Bo Österstrand, biträdande produktionschef – 0910-290626, [email protected]

Har du frågor om rekryteringsprocessen
Fredrik Johansson, HR Specialist, 0910-290632, [email protected]

Facklig företrädare
Filip Ström, IF Metall, 072-450 79 40 Visa mindre

Sommarjobba hos oss på Bolidenområdet!

Ansök    Dec 20    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Bolidenområdet söker Semestervikarier till sommaren 2020 till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden. Vill du vara med och ta fram metaller till vårt moderna samhälle? Under perioden början av maj – slutet av augusti ska vi anställa ca 100 semestervikarier på Bolidenområdet. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker? Bolidenomr... Visa mer
Bolidenområdet söker
Semestervikarier till sommaren 2020
till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.
Vill du vara med och ta fram metaller till vårt moderna samhälle? Under perioden början av maj – slutet av augusti ska vi anställa ca 100 semestervikarier på Bolidenområdet. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?
Bolidenområdet består av ett anrikningsverk samt lakverk för guld- och tellurproduktion i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg, samt pågår efterbehandling i tidigare dagbrottet i Maurliden.
Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet!
Det här får du som anställd: Hos oss får du en möjlighet att utvecklas inom din yrkesroll samtidigt som du får en fördelaktig erfarenhet inför framtida arbeten. Många möten leder till givande sociala kontakter och vår företagskultur baseras på goda värderingar! Lön enl. kollektivavtal ser vi som en självklarhet.
Vi jobbar både dagtid och skiftgång, det skiljer sig beroende på vilken tjänst du är intresserad av. Skiftgång i gruvorna är 7+7 vilket innebär att du jobbar 7 dagar och sedan är du ledig 7 dagar. Perfekt för dig som vill både jobba och vara ledig under sommaren! I vårat anrikningsverk så arbetar vi med skiftgång K3 för att täcka upp dygnets alla timmar, då jobbar vi 7 dagar och sedan ledig 5. 
Vem är du? Nu till det vi är mest nyfikna på – vem är du och inom vilket område vill du utvecklas?
I sommar söker vi framförallt medarbetare som är intresserade av att jobba som maskinoperatör (bergarbetare), maskinförare (bergtransportör), processoperatör, mekaniker, elektriker, förrådsarbetare. Läs mer information om respektive tjänst där vi specificerat mer information om jobbet och vilka lägsta krav som är för just den tjänsten och vad som är meriterande!
Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
Ansökan
Du kan läsa mer om varje tjänst och ansöka direkt på vår hemsida! För att ansöka så markerar du de tjänster du är intresserad och klickar ''Ansök nu''. Vi ställer samma frågor till alla tjänster och alla sökande som sedan används som komplement till ditt CV som du bifogar i ansökan och till urval. 


Vi kommer göra löpande urval till våra semestervikariat, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 


Sista ansökningsdatum är Måndag den 9 Mars 2020. Visa mindre

Bolidenområdet söker semestervikarier 2021

Ansök    Jan 15    Boliden Mineral AB    Bergarbetare, gruva
Bolidenområdet består av ett anrikningsverk samt lakverk för guld- och tellurproduktion i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden. Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfar... Visa mer
Bolidenområdet består av ett anrikningsverk samt lakverk för guld- och tellurproduktion i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.
Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.
Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?


Digital informationsträff 18/2
Är du intresserad av att höra mer om våra sommarjobb, anmäl dig till någon av dessa träffar via länk:
Kl. 09.00
https://videomote.arbetsformedlingen.se/meetings/55ba4eed-6637-4c66-8641-344c38a05d2c/signup
kl. 15.00
https://videomote.arbetsformedlingen.se/meetings/e789e029-43fb-45a5-9a2d-27eb2b0c6614/signup
Arbetsuppgifter
Nu till det vi är mest nyfikna på – vem är du och inom vilket område vill du utvecklas?
I sommar söker vi framförallt medarbetare som är intresserade av att jobba som maskinoperatör (bergarbetare), maskinförare (bergtransportör), processoperatör, mekaniker, elektriker och förrådsarbetare. Läs mer information om respektive tjänst, där vi specificerat mer information om jobbet och vilka lägsta krav som är för just den tjänsten samt vad som är meriterande!
Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet!

Ansökan
Du kan läsa mer om varje tjänst och det vi erbjuder om du klickar på tjänsten till vänster på vår hemsida. För att ansöka så markerar du de tjänster du är intresserad och klickar ''Ansök nu''. Vi ställer samma frågor till alla tjänster och alla sökande som sedan används som komplement till ditt CV som du bifogar i ansökan och till urval.
Vi kommer göra löpande urval till våra semestervikariat, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdatum är 14 Mars 2021, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Information
Utbildning och kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år för att få arbeta under jord och kunna arbeta under hela semesterperioden.
Lön utgår enligt kollektivavtal
Kontakta oss för frågor och mer information om våra semestervikariat: [email protected]
Facklig information:
IF Metall Boliden 0910-77 41 03
IF Metall Kristineberg 0910-70 51 44
SACO: 0910-70 57 59
Unionen: 0910-77 42 39
Ledarna: 0910-77 40 09


Övrig information
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden och välkomnar alla sökande! Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Visa mindre

Bergarbetare – Sommarvikariat i Björkdalsgruvan

I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 215 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma. Vill du bidra med ditt engagemang och utvecklas tillsammans med oss? Om tjänst... Visa mer
I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 215 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.
Vill du bidra med ditt engagemang och utvecklas tillsammans med oss?
Om tjänsten
Under perioden juni-augusti behöver vi din hjälp hos oss. Vi söker därför åtta stycken personer som vill stötta upp våra skiftlag under sommarperioden. Som bergarbetare hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med allt från ortborrning och långhålsborrning till laddning, lastning, skrotning, bultning och betongsprutning. Arbetstiden är skiftgång, 7/7. Det innebär att du arbetar sju dagar och är ledig sju dagar.
Vem är du?
Som bergarbetare i Björkdalsgruvan är du en viktig kugge i vårt lag som bidrar med ett stort ansvarstagande och högt säkerhetstänk. Du gillar att ha ordning och reda på din arbetsplats samt utveckla och arbeta med att forma och effektivisera arbetet. Du är resultat- och målinriktad och ser det som en utmaning att driva jobbet framåt och sprida energi, glädje och skapa samarbete mellan kollegor och andra avdelningar varje dag.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en bergarbetarutbildning med underjordsvana och/eller erfarenhet av tunga fordon ses också som meriterande. B-körkort är ett krav.
Vad erbjuder vi?
Förutom att jobbet i sig är en galet rolig tjänst erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.  Ett sommarvikariat hos oss i Björkdalsgruvan är en bra möjlighet att utvecklas och ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt ta del av vår säkerhetskultur som är vårt viktigaste arbete på plats.
Hur ansöker du?
Vi vill att du skickar in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och skriv ”Bergarbetare sommarvikarie” i ämnesraden. Sista datum för ansökan vill vi ha senast 31 mars. Men sök helst redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista datum. Visa mindre

Vi söker bergarbetare till Björkdalsgruvan

GES sjöng om att gräva guld i USA - men på Björkdalsgruvan behöver vi inte korsa Atlanten för att hitta den ädla metallen. Gruvan ligger i Sandfors 4 mil utanför Skellefteå. Vi är ett ungt och drivet gäng med cirka 200 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av TSX-noterade Mandalay Resources. Vi är medvetna om att jobbannonser med långa kravlistor inte är det roligaste att läsa och tänker därför börja med att berätta tre starka anledningar till ... Visa mer
GES sjöng om att gräva guld i USA - men på Björkdalsgruvan behöver vi inte korsa Atlanten för att hitta den ädla metallen. Gruvan ligger i Sandfors 4 mil utanför Skellefteå. Vi är ett ungt och drivet gäng med cirka 200 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av TSX-noterade Mandalay Resources. Vi är medvetna om att jobbannonser med långa kravlistor inte är det roligaste att läsa och tänker därför börja med att berätta tre starka anledningar till varför Björkdalsgruvan borde vara din nästa arbetsplats!Korta beslutsvägar - här behöver du inte vänta på svar!Har du förslag på saker som kan förbättra såväl ditt arbete som verksamheten är det inte långt till närmsta chef. Hos oss gillar vi att agera snabbt och du behöver därför inte gå och vänta länge på besked!Hos oss är säkerheten högsta prioSäkerheten i gruvan är A och O på Mandalay Resources. Vår absolut högsta prioritet är att du ska komma hem i samma skick som när du kom - bara några timmar äldre. Vi är måna om våra anställda och arbetar dagligen för att bibehålla förstklassig säkerhet i våra verksamheter.En mer familjär stämning får du leta efter!Vi är den medelstora verksamheten med den familjära stämningen. Här arbetar alla nära varandra vilket har skapat en gemytlig atmosfär som präglas av en stark sammanhållning som är få förunnad på en arbetsplats.Bergarbetare i Björkdalsgruvan!Vi söker medarbetare till både tillsvidaretjänster och visstidsanställningar. Som bergarbetare ingår du i ett skiftlag på cirka 12 personer och arbetar med allt från ortborrning och långhålsborrning till laddning, lastning, skrotning, bultning och betongsprutning. Arbetstiden är skiftgång 7/7.Vi ser gärna att du har en bergarbetarutbildning och underjordsvana. Erfarenhet av tunga fordon är en merit. Du gillar att ta ansvar, vara en del av ett team, samarbeta med andra och alltid ser laget före jaget när det kommer till ditt arbete. Visa mindre

Raiseborrningoperatörer till Bergteamet Raiseboring Europe AB

Ansök    Jul 8    Wikan Personal    Bergarbetare, gruva
Om företaget Bergteamet Raiseboring Europe AB är specialiserade på raiseborrning och bedriver verksamhet över hela världen. Huvuddelen av uppdragen finns inom gruvsektorn och infrastrukturprojekt. Bergteamet Raiseboring Europe AB ingår i Master Drilling Group som är noterade på Johannesburg Stock Exchange och som har sitt huvudkontor i Sydafrika. Bergteamet Raiseboring Europes huvudkontor ligger i Boliden i Skellefteå kommun. I nära samarbete med sina le... Visa mer
Om företaget
Bergteamet Raiseboring Europe AB är specialiserade på raiseborrning och bedriver verksamhet över hela världen. Huvuddelen av uppdragen finns inom gruvsektorn och infrastrukturprojekt.

Bergteamet Raiseboring Europe AB ingår i Master Drilling Group som är noterade på Johannesburg Stock Exchange och som har sitt huvudkontor i Sydafrika. Bergteamet Raiseboring Europes huvudkontor ligger i Boliden i Skellefteå kommun.

I nära samarbete med sina leverantörer har Bergteamet Raiseboring Europe kunnat förbättra metoder, verktyg och utrustning avsevärt för att leda en hel bransch. Arbetet kommer att fortsätta med att förbättra verksamheten och därigenom hålla företaget i framkant av utveckling, både vad gäller säkerhet och effektivitet.


Dina arbetsuppgifter
Raiseborrning är en bergborrningsteknik som till första del används inom gruvindustrin, men även inom infrastruktur för att borra schakt. Inom gruvindustrin kan det handla om uppemot 1000 meter långa borrhål med en diameter uppemot 6,5 meter. Vid ledningsbyggnad är dimensionerna ofta blygsammare.

Som raiseboringoperatör ingår du i ett litet team av vanligtvis fyra operatörer per maskin. Till största del arbetar du ensam, utom vid etablering då ni arbetar tillsammans för att så snabbt som möjligt komma igång med produktionen. I dina arbetsuppgifter ingår även att föra dagrapporter, sköta daglig skötsel och underhåll av maskinen m.m.

Arbetet är mycket varierande då du ena månaden kan befinna dig i en gruva i Sverige för att nästa månad etablera på en fjälltopp i Norge. På sikt kan även arbete utanför Skandinavien förekomma.

Tjänsten är på heltid och skiftformen som tillämpas är vanligtvis 15/13, vilket innebär 15 dagars arbetsperiod med efterföljande 13 dagars ledighet.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser helst att du är en person som redan har erfarenhet från raiseboring, men har du inte det så ser vi gärna att du har utbildning med mekanisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Du kan också ha en bakgrund som exempelvis skogsmaskinsförare, kärnborrare, hjullastarförare etc.

Det är viktigt att du är strukturerad, ordningsam, flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt med god förmåga att arbeta självständigt, då man under stora delar arbetar ensam. Därför är det bra om du är tålmodig och är van vid att ta egna initiativ.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Krav

B-körkort
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

Förarbevis för hjullastare
Kran/travers-utbildning
Erfarenhet inom infrastruktur och gruvbranchen

Vad erbjuder vi dig?
Ett intressant och varierande arbete tillsammans med engagerade kollegor där du får möjlighet att resa till olika arbetsplatser inom Skandinavien och Europa.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bergteamet Raiseboring AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 18/8. Hör gärna av dig med eventuella frågor till Kenneth Vidmark tel: 072-907 02 81, mail: [email protected] Visa mindre

Raiseboringoperatör till Bergteamet Raiseboring Europe AB

Ansök    Jul 8    Wikan Personal    Bergarbetare, gruva
Om företaget Bergteamet Raiseboring Europe AB är specialiserade på raiseborrning och bedriver verksamhet över hela världen. Huvuddelen av uppdragen finns inom gruvsektorn och infrastrukturprojekt. Bergteamet Raiseboring Europe AB ingår i Master Drilling Group som är noterade på Johannesburg Stock Exchange och som har sitt huvudkontor i Sydafrika. Bergteamet Raiseboring Europes huvudkontor ligger i Boliden i Skellefteå kommun. I nära samarbete med sina le... Visa mer
Om företaget
Bergteamet Raiseboring Europe AB är specialiserade på raiseborrning och bedriver verksamhet över hela världen. Huvuddelen av uppdragen finns inom gruvsektorn och infrastrukturprojekt.

Bergteamet Raiseboring Europe AB ingår i Master Drilling Group som är noterade på Johannesburg Stock Exchange och som har sitt huvudkontor i Sydafrika. Bergteamet Raiseboring Europes huvudkontor ligger i Boliden i Skellefteå kommun.

I nära samarbete med sina leverantörer har Bergteamet Raiseboring Europe kunnat förbättra metoder, verktyg och utrustning avsevärt för att leda en hel bransch. Arbetet kommer att fortsätta med att förbättra verksamheten och därigenom hålla företaget i framkant av utveckling, både vad gäller säkerhet och effektivitet.


Dina arbetsuppgifter
Raiseborrning är en bergborrningsteknik som till första del används inom gruvindustrin, men även inom infrastruktur för att borra schakt. Inom gruvindustrin kan det handla om uppemot 1000 meter långa borrhål med en diameter uppemot 6,5 meter. Vid ledningsbyggnad är dimensionerna ofta blygsammare.

Som raiseboringoperatör ingår du i ett litet team av vanligtvis fyra operatörer per maskin. Till största del arbetar du ensam, utom vid etablering då ni arbetar tillsammans för att så snabbt som möjligt komma igång med produktionen. I dina arbetsuppgifter ingår även att föra dagrapporter, sköta daglig skötsel och underhåll av maskinen m.m.

Arbetet är mycket varierande då du ena månaden kan befinna dig i en gruva i Sverige för att nästa månad etablera på en fjälltopp i Norge. På sikt kan även arbete utanför Skandinavien förekomma.

Tjänsten är på heltid och skiftformen som tillämpas är vanligtvis 15/13, vilket innebär 15 dagars arbetsperiod med efterföljande 13 dagars ledighet.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser helst att du är en person som redan har erfarenhet från raiseboring, men har du inte det så ser vi gärna att du har utbildning med mekanisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Du kan också ha en bakgrund som exempelvis skogsmaskinsförare, kärnborrare, hjullastarförare etc.

Det är viktigt att du är strukturerad, ordningsam, flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt med god förmåga att arbeta självständigt, då man under stora delar arbetar ensam. Därför är det bra om du är tålmodig och är van vid att ta egna initiativ.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Krav

B-körkort
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

Förarbevis för hjullastare
Kran/travers-utbildning
Erfarenhet inom infrastruktur och gruvbranchen

Vad erbjuder vi dig?
Ett intressant och varierande arbete tillsammans med engagerade kollegor där du får möjlighet att resa till olika arbetsplatser inom Skandinavien och Europa.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bergteamet Raiseboring AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 18/8. Hör gärna av dig med eventuella frågor till Kenneth Vidmark tel: 072-907 02 81, mail: [email protected] Visa mindre