Lediga jobb som Ekonomiassistent i Skellefteå

Se lediga jobb som Ekonomiassistent i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Rådgivare ekonomi

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Ekonomiassistent
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/radgivare-ekonomi-8. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/radgivare-ekonomi-8. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Rådgivare ekonomi / Redovisningskonsult, Skellefteå

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Ekonomiassistent
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/radgivare-ekonomi-redovisningskonsult-skelleftea. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/radgivare-ekonomi-redovisningskonsult-skelleftea. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassisten

Vill du arbeta i ett internationellt företag  i den gröna omställningen? Tag då chansen att söka tjänsten som ekonomiassistent på Dongjin. Om företaget Dongjin är koncernens första filial i Europa, Sverige och i Skellefteå. Moderbolaget Semichem bildades för 55 år sedan och är idag börsnoterat. Dongjin Sweden AB bidrar till den hållbara miljödrivna utvecklingen genom vår produktion vid framställningen av batterikomponenter för elfordon. Vår produkt leder t... Visa mer
Vill du arbeta i ett internationellt företag  i den gröna omställningen? Tag då chansen att söka tjänsten som ekonomiassistent på Dongjin.
Om företaget
Dongjin är koncernens första filial i Europa, Sverige och i Skellefteå. Moderbolaget Semichem bildades för 55 år sedan och är idag börsnoterat.
Dongjin Sweden AB bidrar till den hållbara miljödrivna utvecklingen genom vår produktion vid framställningen av batterikomponenter för elfordon. Vår produkt leder till en minskning av koldioxidutsläppen i miljön.
 
Om rollen
 
Vi söker en ekonomiassistent  med förståelse för system till vårt ekonomiteam i Skellefteå. Som vår ekonomiassistent kommer du att ha en central och varierad roll.
Du kommer att ansvara för att säkerställa att all ekonomisk information är korrekt och uppdaterad, och att alla redovisningsprocesser följer gällande lagar och regler. Du kommer att ankomstregistrera leverantörsfakturor, ansvara för leverantörsreskontra samt leverantörsregistret, matcha inkommande fakturor med order, registrera och återrapportera bankbetalningar, utföra betalningsrapporter samt sköta  löpande bokföring. Vidare kommer du att vara behjälplig vid månadsbokslut med avstämningar.
Som ekonomisassistent kommer du även vara delaktig i att kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer för redovisnings- rapporterings- och bokslutsarbetet i bolaget.
 
Vi erbjuder
 
Du har nu möjligheten att komma till en rolig global miljö där det aldrig står stilla. Du kommer att trivas här om du gillar att arbeta i ett målinriktat och rörligt team med omväxlande arbetsuppgifter. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och våra 3 värderingar  ”Challenge-Co-operation-Commitment (3 C) syr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.
Friskvårdsbidrag
Laddstolpar för laddning av elbil eller laddhybrid
Möjlighet till bonus kopplat till företagets resultat.

Om dig
 
För att lyckas i rollen behöver du vara utbildad ekonomiassistent, gärna med flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt ha förståelse för olika redovisningsprinciper. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisningssystem och har ett intresse för siffror och ekonomi. Du är noggrann, analytisk och självgående. Du trivs med att arbeta i team och dela din kunskap med andra. Du är inte rädd för utmaningar och förändringar. Du vill göra skillnad i världen genom att bidra till en hållbar utveckling.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Ansökan
 
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Dongjin. Vid frågor vänligen kontakta Susanne Lohman på [email protected] eller 072-224 77 55. Sista ansökningsdag är 2024-08-18. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess.
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till företag i Skellefteå

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent stöttar du ekonomiavdelningen i det dagliga arbetet med vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom fakturahantering, bokföring, betalningar och avstämningar.

Din profil
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du som person är noggrann, strukturerad, flexibel och har viljan att lära dig nya saker. Du får energi av att arbeta i team där du ser dig som en naturlig lagspelare. Du har ett öga för detaljer och kan analysera siffror på ett strukturerat sätt och tar egna initiativ och hittar lösningar på problem. Vidare är du van vid att arbeta mot deadlines samtidigt som du snabbt kan omprioritera din dag då det dyker upp nya utmaningar. I det här arbetet förekommer både engelska och svenska dagligen. Därför bör du känna dig trygg med båda språken i så väl tal som skrift. Du bör ha goda kunskaper i MS Office/Excel och vara bekant med olika ekonomisystem.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Amanda Strömgren på 073-351 27 44. Då denna tjänst kan tillsättas innan annonsens sista ansökningsdag ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Ekonomiadministratör för kunds räkning

Ansök    Jun 3    Wikan Personal AB    Ekonomiassistent
För ett konsultuppdrag söker vi nu en driven ekonomiadministratör. Har du erfarenhet av liknande arbete ser vi gärna att du skickar in en ansökan! Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, dera... Visa mer
För ett konsultuppdrag söker vi nu en driven ekonomiadministratör. Har du erfarenhet av liknande arbete ser vi gärna att du skickar in en ansökan!

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen.
Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet och stötta befintliga personal i det vardagliga arbetet. Som person är du serviceinriktad och trivs i en roll med många kontaktytor och variation i dina arbetsuppgifter.
Vidare är du positiv, nyfiken och affärsinriktad. Du ser vad som behöver göras och tar snabbt tag i uppgifter på ett prestigelöst sätt. Vi tror att du som söker trivs i en roll med stort ansvar och att du har erfarenhet av liknande arbete.

Kvalifikationer:

• Relevant högskole – eller gymnasieutbildning inom ekonomi, finans eller motsvarande.
• Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
• God kommunikationsförmåga.
• Behärskar det svenska språket i tal & skrift.

Information och kontakt
Tjänsten som Ekonomiadministratör är ett konsultuppdrag med start snarast och sträcker sig till slutet av september.
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Petterström på telefon 0910-77 09 88, [email protected] alternativt Kenneth Vidmark på telefon 0910-77 09 81, [email protected]

Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida men med sista ansökningsdag 9 juni 2024.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom ekonomi

Ansök    Maj 24    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Är du på jakt efter en ny tjänst eller ett nytt uppdrag inom ekonomi i Skellefteå? Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta via oss på Poolia Norr som uthyrd ekonomikonsult får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Vanligt förekommande tjänster: • Redovisningsekonom • Controller • Ekonomiassistent • Ekonomia... Visa mer
Är du på jakt efter en ny tjänst eller ett nytt uppdrag inom ekonomi i Skellefteå?

Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta via oss på Poolia Norr som uthyrd ekonomikonsult får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov.

Vanligt förekommande tjänster:
• Redovisningsekonom
• Controller
• Ekonomiassistent
• Ekonomiadministratör
• Chefspositioner, ex. CFO

Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag.

Vi kommer att kontakta dig när vi har ett aktuellt uppdrag som matchar din profil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid. Visa mindre

Financial assistant

Ansök    Apr 17    Vygon (Sweden) AB    Ekonomiassistent
Vygon (www.vygon.com) är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av medicinsk utrustning och finns representerat i alla världsdelar. I Sverige finns vi sedan 1999. Till vårt nordiska huvudkontor i Skellefteå söker vi nu en medarbetare inom ekonomi/kundtjänst. Du kommer i första hand att jobba med kund- och leverantörsreskontra, samt löpande bokföring och vidarefakturering inom koncernen. Dessutom ingår visst budget- och bokslutsarbete och rappo... Visa mer
Vygon (www.vygon.com) är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av medicinsk utrustning och finns representerat i alla världsdelar. I Sverige finns vi sedan 1999.
Till vårt nordiska huvudkontor i Skellefteå söker vi nu en medarbetare inom ekonomi/kundtjänst.
Du kommer i första hand att jobba med kund- och leverantörsreskontra, samt löpande bokföring och vidarefakturering inom koncernen. Dessutom ingår visst budget- och bokslutsarbete och rapportering till vårt huvudkontor och myndigheter.
Vi söker dig som har utbildning i ekonomi med några års arbetslivserfarenhet.
Som person är du noggrann, effektiv och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Utöver det är du prestigelös med en positiv inställning. Det finns goda möjligheter att utvecklas och växa med företaget.
Vi använder affärssystemet Pyramid och koncernspråket är engelska. Visa mindre

Sommarvikarie till vår ekonomiavdelning!

Vi söker nu en sommarvikarie till vår ekonomiavdelning i Skellefteå. Studerar du ekonomi och vill få relevant erfarenhet i sommar är den här tjänsten perfekt! Gillar du arbeta självständigt och ingå i ett glatt och härligt gäng som har roligt ihop och alltid hjälps åt? Då kommer du passa perfekt hos oss! Om tjänsten Som sommarvikarie hos oss kommer du täcka upp för ordinarie personal på ekonomiavdelningen. Detta innebär att dina arbetsuppgifter kommer var... Visa mer
Vi söker nu en sommarvikarie till vår ekonomiavdelning i Skellefteå. Studerar du ekonomi och vill få relevant erfarenhet i sommar är den här tjänsten perfekt! Gillar du arbeta självständigt och ingå i ett glatt och härligt gäng som har roligt ihop och alltid hjälps åt? Då kommer du passa perfekt hos oss!

Om tjänsten
Som sommarvikarie hos oss kommer du täcka upp för ordinarie personal på ekonomiavdelningen. Detta innebär att dina arbetsuppgifter kommer variera men huvudfokus kommer att vara att arbeta med vår leverantörsreskontra. Övriga arbetsuppgifter är diverse administrativa sysslor som hör till på kontoret.

Avdelningen består idag av tio medarbetare som arbetar med löner, ekonomi, administration och HR. Var och en har sitt eget ansvarsområde men vi är alltid måna om att hjälpa varandra när det behövs!

Kvalifikationer

- Pågående eller avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi
- Goda digitala kunskaper
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Vem är du?

För att passa i rollen är du social, lättsam och prestigelös. Du är nyfiken och lättlärd och frågvis. Hos oss får man gärna fråga en gång för mycket!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Start: Enligt ök

Har du frågor kring tjänsten kontakta Redovisningschef Veronica Enquist Johansson på 0910–715825

Välkommen in med din ansökan senast 21/4. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Norrlands Bil

Norrlands Bil koncernen har ca 390 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se


Tre föregångare som slagit ihop sina styrkor. Norrlands Bil är summan av tre parallella framgångshistorier. Skellefteå Bil startade i Skellefteå 1944, Müllers i Luleå 1946 och Bil-City i Kiruna 1961. I vår gemensamma berättelse hittar vi några av milstolparna i utvecklingen av personbilen. I samma takt som Volkswagengruppen utvecklades till ett flertal världsledande bilmärken, växte de båda familjeföretagen till föregångare i Västerbotten och Norrbotten

Idag är vi totalt ca 340 medarbetare i de tre bolagen Norrlands Bil Sverige AB (personbilar), Norrlands Bil Tunga Fordon AB (lastbilar) samt Service AB (fastighet & ekonomi). Vi finns fördelade på sju orter i från Skellefteå i söder till Kiruna i norr.

Då bilbranschen utvecklas i rask takt innebär det att vi också måste utveckla människorna bakom tekniken, och vara mån om den viktigaste resurs vi har- våra medarbetare! Att arbeta på Norrlands Bil ska kännetecknas av arbetsglädje och goda möjligheter till vidareutbildning, dels inom de olika bilmärkena och Scania men även för övriga tjänster internt. Våra generalagenter från Scania-och Volkswagenkoncernen erbjuder och samordnar utbildningar så vi säkerställer att vi följer med i utvecklingen. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Apr 16    Latitude 64 AB    Ekonomiassistent
Mountain Village AB söker för House of Discs-koncernens räkning en ekonomiassistent. Inom koncernen finns det ett antal både små och stora företag där den gemensamma nämnaren är sport och fritid, i synnerhet discgolf. Arbetsbeskrivning Som ekonomiassistent arbetar du med alla koncernens bolag, du kommer att ha 3 anställda på ekonomiavdelningen som närmsta kollegor. Arbetsuppgifterna omfattar löpande sysslor av ekonomisk karaktär samt att arbeta proaktivt ... Visa mer
Mountain Village AB söker för House of Discs-koncernens räkning en ekonomiassistent. Inom koncernen finns det ett antal både små och stora företag där den gemensamma nämnaren är sport och fritid, i synnerhet discgolf.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent arbetar du med alla koncernens bolag, du kommer att ha 3 anställda på ekonomiavdelningen som närmsta kollegor. Arbetsuppgifterna omfattar löpande sysslor av ekonomisk karaktär samt att arbeta proaktivt med förbättringar.

De regelbundet återkommande arbetsuppgifterna är i huvudsak:


• Löpande bokföring
• Fakturering, inbetalningar och kravhantering
• Leverantörsreskontra och utbetalningar
• Kalkylering och uppdatering av valutakurs i redovisningen
• Förberedande arbete för månadsavstämning
• Ansvarig över ekonomiavdelningens gemensamma mail
• Rapportering av statistik, till exempel SCB

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial ekonomiutbildning, meriterande om du har YH- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet inom området. Meriterande även om du har arbetat med import, export och olika valutor, då sådant förekommer i stor utsträckning.

Du bör vara noggrann och flexibel då det förekommer uppgifter av olika slag, samt kunna prioritera mellan dessa arbetsuppgifter. Du bör ha god kommunikativ förmåga, på såväl svenska som engelska.

Program: Du kommer framför allt att arbeta i Fortnox, SAP Business One och Office-paketet. Erfarenhet från dessa är meriterande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning i form av en tidsbegränsad anställning kan komma att tillämpas.

Sysselsättningsgrad: 100 % (möjlighet till lägre sysselsättningsgrad vid önskemål)

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Sista dag att ansöka är 2024-04-28

Vi vill gärna ha en person på plats så snart som möjligt och ansökningarna kommer att gås igenom löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Mar 19    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Det är inte alltid så enkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det alltid kommer att vara värt det. Vi söker nu en till två vikarier till Ekonomisupport. Är du nyutexaminerad från högskola eller universitet? Detta är ett ypperligt tillfälle att komma i... Visa mer
I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Det är inte alltid så enkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det alltid kommer att vara värt det.

Vi söker nu en till två vikarier till Ekonomisupport. Är du nyutexaminerad från högskola eller universitet? Detta är ett ypperligt tillfälle att komma in på arbetsmarknaden och få jobba med ekonomi!

Ekonomisupport är en avdelning under förvaltningen Support och Lokaler som är kommunens interna servicecenter. Under Ekonomisupport finns enheterna inköp, verksamhetsekonomi och ekonomicenter. Verksamhetsekonomi jobbar framförallt med hyresadministration och ekonomi/controllerstöd mot den interna förvaltningen. Ekonomicenter har som uppdrag att samordna Skellefteå Kommuns ekonomiprocesser i samarbete med kommunens övriga verksamheter och består av grupperna redovisning, kundreskontra och leverantörsreskontra.

Ansökningarna kommer att hanteras löpande så vänta inte med din ansökan, vi ser framemot den!

ARBETSUPPGIFTER
Beroende på erfarenhet, intresse och kunskap kommer du antingen att jobba med hyresadministration eller kundreskontra. Exempel på arbetsuppgifter är hantering av kundfakturor, inbetalningar, påminnelser och inkasso.

Tillsammans med dina kollegor i gruppen bidrar du till att upprätthålla korrekt redovisning inom kommunen och för övriga uppdragsgivare. Utifrån uppsatta mål är du engagerad i att kontinuerligt utveckla verksamheten både internt inom Ekonomisupport och i samarbete med förvaltningarna. Ditt mål är att hitta smarta och effektiva sätt att förbättra arbetsprocesserna inom detta område

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har införskaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du ska vara bekväm med att föra dialoger med kunder och inte vara rädd för att navigera i nya system.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerar ditt arbete inom de ramar som gäller. När förutsättningarna ändras har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du behöver vara skicklig på att kommunicera, både i tal och i skrift på svenska. I samarbete med andra bidrar du med din kunskap och erfarenhet samtidigt som du lyssnar in andras synpunkter och idéer.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Som vikarie är du en viktig kugge i vårt redovisningsteam i Skellefteå under sommaren 2024. Ett team som sköter redovisning och ekonomiadministration för bolagets tolv enheter i Sverige. Redovisningsteamet består av fyra personer som har ett nära samarbete och leds av en redovisningschef. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar bland annat hantering av leverantörsfakturor, skapande av utbetalningsfiler, registrering av in- och utbetalningar och avstäm... Visa mer
Som vikarie är du en viktig kugge i vårt redovisningsteam i Skellefteå under sommaren 2024. Ett team som sköter redovisning och ekonomiadministration för bolagets tolv enheter i Sverige. Redovisningsteamet består av fyra personer som har ett nära samarbete och leds av en redovisningschef. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar bland annat hantering av leverantörsfakturor, skapande av utbetalningsfiler, registrering av in- och utbetalningar och avstämningar.
Arbetet är varierande och stundtals intensivt och det är därför viktigt att du kan prioritera även i stressiga situationer. I din roll kommer du att ha kontakt med både kunder och medarbetare runt om i Sverige.
Som person är du ansvarskännande, serviceinriktad, driven, noggrann och har god datorvana samt ett intresse för såväl administration som för bolagets verksamhet. Vi förutsätter att du har ekonomisk utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är en merit. Eftersom vi har internationella kontakter och mycket samarbete med vårt finska moderbolag är goda kunskaper i engelska ett krav.
Tjänsten är ett sommarvikariat med placering på huvudkontoret i Skellefteå, preliminärt från början av juni till slutet av augusti. Exakta datum sätts enligt senare överenskommelse. Utöver sommarvikariatet kan det även finnas möjlighet att jobba lite extra under hösten och vintern.
Kuusakoski Recycling är ett av Sveriges ledande återvinningsföretag med en omsättning på ca 1 800 MSEK per år. Vi finns på 12 orter i Sverige från Vetlanda i söder till Kiruna i norr. Vi arbetar långsiktigt för miljön och erbjuder hållbara lösningar för såväl kunder som för samhället i stort.
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande, vänta inte med din ansökan då vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 24 mars. Visa mindre

Ekonomiassistent till företag i Skellefteå

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du att spela en viktig roll i vårt team genom att hantera en mängd olika uppgifter inom ekonomi och bokföring. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
- Hantering av leverantörsfakturor och bokföring av kostnader.
- Registrering av inkommande betalningar och upprättande av fakturor till kunder.
- Administrativa uppgifter relaterade till ekonomifunktionen, inklusive arkivering och dokumenthantering.

Din profil
Vi letar efter en engagerad och noggrann individ som har en grundläggande förståelse för ekonomiska principer och processer. För att lyckas i rollen som ekonomiassistent bör du ha följande egenskaper och erfarenheter:
- En avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller liknande område.
- Tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi eller administration är meriterande.
- Goda kunskaper i Office-program, Excel och bokföringssystem.
- Förmåga att arbeta självständigt och noggrant, samtidigt som du är en teamspelare som trivs i ett samarbetsklimat.
- God kommunikationsförmåga både på svenska och engelska, i tal och skrift.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Amanda Strömgren på 073-351 27 44 eller via mail på [email protected]. Då denna tjänst kan tillsättas innan annonsens sista ansökningsdag ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Sommarjobb inom ekonomi

Ansök    Jan 17    Skellefteå Kraft AB    Ekonomiassistent
Vi söker personal för sommarjobb inom ekonomi för anställning i Skellefteå. Om sommarjobbet Här kommer du att bli en del av vår avdelning för antingen Fakturering eller Redovisning. Om du arbetar hos avdelning Redovisning kommer dina arbetsuppgifter innebära hantering av leverantörsfakturor (verifiering och registrering) samt enklare löpande redovisningsuppgifter. Hantering av betalningar och kassaverifikat förekommer också. Om du arbetar hos avdelni... Visa mer
Vi söker personal för sommarjobb inom ekonomi för anställning i Skellefteå.

Om sommarjobbet
Här kommer du att bli en del av vår avdelning för antingen Fakturering eller Redovisning.

Om du arbetar hos avdelning Redovisning kommer dina arbetsuppgifter innebära hantering av leverantörsfakturor (verifiering och registrering) samt enklare löpande redovisningsuppgifter. Hantering av betalningar och kassaverifikat förekommer också.

Om du arbetar hos avdelning Fakturering kommer dina arbetsuppgifter innebära hantering av stora flöden inbetalningar, autogiro, utbetalningar samt att besvara kundärenden.

Tjänsterna är tidsbegränsade visstidsanställningar under sommarperioden juni-augusti med placering i Skellefteå. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan senast 1 mars 2024. Urval och erbjudande om anställning görs löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Intresserad?
För att söka behöver du vara noggrann, pålitlig och en ordningsam person som alltid strävar efter att göra sitt bästa. Arbetsuppgifterna kräver att du har sinne för siffor, har god social kompetens och har lätt för att ta kontakt med andra.


Kvalifikationer

• Gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning alternativt påbörjad ekonomutbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
• God datorvana och kunskap i MS Officepaketet samt erfarenhet av webbaserade program
• Erfarenhet av tidigare arbete inom ekonomiadministration är meriterande


Vilka är vi då?
Skellefteå Kraft möjliggör samhällets elektrifiering och framtida infrastrukturlösningar genom innovation, forskning och investeringar i förnybar energi. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi.

Samtidigt som vi utvecklar vår nuvarande verksamhet satsar vi massor på investeringar och forskning inom nya områden som exempelvis laddinfrastruktur, sol och lagring med målet att utveckla morgondagens energiförsörjning.

Vår vattenkraft kommer från de mäktiga älvarna i norr och utgör två tredjedelar av den elenergi vi producerar. Vindkraften möjliggör omställningen till ett 100 procent förnybart energisystem där vi idag äger vindkraftsparker med totalt 124 vindkraftverk i drift.

Med vår fjärrvärme blir energi från skogsbaserade biprodukter till värme i tiotusentals hem.
Fjärrvärmen produceras främst med biobränsle i närmare 70 produktionsanläggningar, där de tre största finns på Hedensbyn i Skellefteå, Lycksele och Malå.

Skellefteå Kraft är även region- och lokalnätsägare med ett 1 200 mil långt elnät och finns i totalt nio kommuner. Vi satsar mycket på att kunna leverera el till våra kunder på ett tryggt och säkert sätt.

Vi bygger och äger fibernätet i Skellefteå med omnejd. Åtta av tio kommuninvånare har tillgång till ett av Sveriges snabbaste och bästa nät, och fler ska det bli.

Vi sätter kunderna och deras behov främst. Tryggheten i leveransen har första prioritet liksom bra service och schyssta avtal.

Om rekryteringen
När vi arbetar med viktig infrastruktur i samhället är vissa tjänster säkerhetsklassade och svenskt medborgarskap är därför ett krav. För vissa tjänster kan säkerhetsprövning vara aktuellt.
Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Kontaktperson
Eva-Lena Berglund, gruppchef Fakturering, 0910-77 25 59
Maria Holmström, avdelningschef Redovisning, 0910-77 25 47

Då vi inför denna rekrytering redan har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Jan 25    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Det är inte alltid så enkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det alltid kommer att vara värt det. Vi söker nu en ekonomiadministratör till Ekonomicenters enhet Reskontra. Ekonomicenter har som uppdrag att samordna Skellefteå Kommuns ekonomiprocesser i ... Visa mer
I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Det är inte alltid så enkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det alltid kommer att vara värt det.

Vi söker nu en ekonomiadministratör till Ekonomicenters enhet Reskontra.

Ekonomicenter har som uppdrag att samordna Skellefteå Kommuns ekonomiprocesser i samarbete med kommunens övriga verksamheter. Detta skall leda till kvalitetsförbättringar och effektivisering av kommunens ekonomiadministration. Ekonomicenter ansvarar för utveckling av processerna behörighetsadministration, leverantörsfaktura, kundfaktura samt delar inom redovisning/bokslut. Ekonomicenter bistår också kommunledningen och övriga verksamheter med kompetens och specialistkunskap inom olika ekonomifrågor. Verksamheten strävar efter att tillföra största möjliga kommunnytta.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i leverantörsreskontragruppen, där fokus ligger på hantering av leverantörsfakturor, utbetalningar, påminnelser och inkasso. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar administration av utbetalningar och avvikelsehantering, samt kommunikation med leverantörer. Du registrerar ankomster av leverantörsfakturor, utför filinläsning och konterar fakturor för betalning. Dessutom ger du stöd till kommunens medarbetare angående leverantörsfakturor och hanterar inkommande påminnelser och inkasso. Utlämnande av offentliga handlingar och administration av behörigheter inom vårt ekonomisystem är också en del av gruppens ansvar.

Tillsammans med dina kollegor i gruppen bidrar du till att upprätthålla korrekt redovisning inom kommunen och för övriga uppdragsgivare. Utifrån uppsatta mål är du engagerad i att kontinuerligt utveckla verksamheten både internt inom Ekonomicenter och i samarbete med förvaltningarna. Ditt mål är att hitta smarta och effektiva sätt att förbättra arbetsprocesserna inom detta område

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har införskaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du behöver vara van att föra dialoger med kunder och det är en fördel om du jobbat i de system vi använder idag så som Raindance.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och strukturerar ditt arbete inom de ramar som gäller. När förutsättningarna ändras har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du behöver vara skicklig på att kommunicera, både i tal och i skrift på svenska. I samarbete med andra bidrar du med din kunskap och erfarenhet samtidigt som du lyssnar in andras synpunkter och idéer.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Projektstöd för projekt inom region- och stamnät

Ansök    Jan 10    Vattenfall AB    Ekonomiassistent
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Projektstöd?som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället. Din roll som projektstöd... Visa mer
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Projektstöd?som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.
Din roll som projektstöd
Du kommer tillhöra en avdelning som arbetar med ny- och ombyggnation av elnätet. Vi arbetar mot många olika kunder och även i många olika projekt. Du som Projektstöd har ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledningen med framförallt ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter.
I denna tjänst är det viktigt att du känner dig trygg i att hantera fakturor och kan strukturerar upp ditt egna arbetssätt. Du kommer att arbeta nära projektledarna för att stötta genom hela projektet från uppstart fram till avslut.
Exempel på arbetsuppgifter:
löpande ekonomisk hantering i projekten
fakturahantering, dokumenthantering
avtalstolkning
skapa och upprätthålla rutiner

Om dig
Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Då det är många olika projekt pågående så är det viktigt att du är flexibel, initiativtagande och kan hantera många olika arbetssysslor samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation, både på svenska och engelska, och du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.
Du har minst en avklarad 3-årig gymnasialutbildning
Du har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration
Erfarenheter inom entreprenadbranschen är meriterande
Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information
Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem samt ärendehanteringssystem som SAP och BÄST är meriterande
B-körkort är ett krav

Mer information
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Avdelningen finns över en stor geografi vilket innebär att vi har många möjliga placeringsorter i Västerbotten, Norrbotten och Jämtland. Exempel på placeringsorter är Arvidsjaur, Luleå, Gällivare, Stornorrfors, Skellefteå och Umeå. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Erik Brandum, 070-534 56 27. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Gunilla Eriksson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Är du redo för din nästa utmaning? Vi ser fram emot din ansökan senast den 11 februari 2024!
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Om oss
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.?
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Visa mindre

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom ekonomi

Ansök    Dec 27    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Är du på jakt efter en ny tjänst eller ett nytt uppdrag inom ekonomi i Skellefteå med omnejd? Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta via oss på Poolia Norr som uthyrd ekonomikonsult får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder finns i hela Västerbotten och du får gärna specificera i din ansökan vilke... Visa mer
Är du på jakt efter en ny tjänst eller ett nytt uppdrag inom ekonomi i Skellefteå med omnejd?

Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta via oss på Poolia Norr som uthyrd ekonomikonsult får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder finns i hela Västerbotten och du får gärna specificera i din ansökan vilket geografiskt område du är intresserad av att arbeta i.

Vanligt förekommande tjänster:
• Redovisningsekonom
• Controller
• Ekonomiassistent
• Ekonomiadministratör
• Chefspositioner, ex. CFO

Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag.

Vi kommer att kontakta dig när vi har ett aktuellt uppdrag som matchar din profil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid. Visa mindre

Avgiftshandläggare

Ansök    Nov 27    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
Vi söker nu en avgiftshandläggare som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Ekonomi- och kvalitetsutveckling (EKU) är en del av socialkontorets centrala stab och ger verksamheterna stöd inom ekonomi, kvalitet och utveckling. Här finns bland annat enheten Avgifter och färdtjänst som består av tio medarbetare, v... Visa mer
Vi söker nu en avgiftshandläggare som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Ekonomi- och kvalitetsutveckling (EKU) är en del av socialkontorets centrala stab och ger verksamheterna stöd inom ekonomi, kvalitet och utveckling. Här finns bland annat enheten Avgifter och färdtjänst som består av tio medarbetare, varav fem handläggare har specialistkompetens gällande socialkontorets avgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska aktivt bidra till verksamhetens uppdrag och måluppfyllelse och på delegation av socialnämnden fatta beslut om avgifter för den enskilde.

Arbetsuppgifterna består av avgiftshantering inom Vård och omsorg samt debitering inom Stöd och service. Arbetet medför många kontakter med kommunmedborgare som gäller frågor om avgifter och fakturor. Vid behov deltar du i olika utredningar, analyser och projekt inom avgiftsområdet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god administrativ förmåga och kan strukturera och planera arbetet på ett effektivt sätt. Du har förmågan att använda olika digitala verktyg och sätter dig snabbt in i olika system. Du är tydlig i din kommunikation i svenska i både tal och skrift. Relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med ekonomifrågor eller avgiftshantering är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, flexibel samt ha förmåga att prioritera. Arbetet ska präglas av ett professionellt bemötande, en respektfull kunddialog, samt en positiv inställning till utveckling och förbättring.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Projektstöd

Ansök    Jan 9    Vattenfall AB    Ekonomiassistent
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Projektstöd?som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället. Din roll som projektstöd... Visa mer
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Projektstöd?som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.
Din roll som projektstöd
Du kommer tillhöra en avdelning som arbetar med ny- och ombyggnation av lokalnät. Vi arbetar mot många olika kunder och även i många olika projekt. Du som Projektstöd har ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledningen med framförallt ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter.
I denna tjänst är det viktigt att du känner dig trygg i att hantera fakturor och kan strukturerar upp ditt egna arbetssätt. Du kommer att arbeta nära projektledningen för att stötta genom hela projektet från uppstart fram till avslut. I ansvaret ingår bland annat löpande ekonomisk hantering i projekten, fakturahantering, dokumenthantering, avtalstolkning samt både skapa och upprätthålla rutiner.
Om dig
Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Eftersom det är många olika projekt är det viktigt att du är flexibel, initiativtagande och kan hantera många olika arbetssysslor samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation, både på svenska och engelska, och du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.
Du har minst en avklarad 3-årig gymnasialutbildning
Du har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration
Erfarenheter inom entreprenadbranschen eller elkraftsbranschen är meriterande
Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information
Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem samt ärendehanteringssystem som SAP och BÄST är meriterande
B-körkort är ett krav

Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Föredragen placeringsort är Luleå. Andra orter i Norrbotten skulle också kunna vara aktuella, tillexempel Jokkmokk, Arvidsjaur, Skellefteå, Gällivare eller Kiruna. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Stig-Olov Björnemark, 070-310 28 49. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Gunilla Eriksson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Är du reda för din nästa utmaning? Vi ser fram emot din ansökan senast den 4 februari 2024!
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.?
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Visa mindre

Ekonomiadministratör, Ekonomistaben Skellefteå

Ansök    Okt 30    REGION VÄSTERBOTTEN    Ekonomiassistent
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Ekonomistabens uppdrag är att vara ledningens och verksamhetens stöd i ekonomi- och verksamhetsstyrningsfrågor. Vi ansvarar för att förvalta och utveckla Region Västerbottens ekonomi- och verksamhetsstyrningsmodell, beslutstöd, redovisning och kund- och leverantörsfakturering. Regi... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Ekonomistabens uppdrag är att vara ledningens och verksamhetens stöd i ekonomi- och verksamhetsstyrningsfrågor. Vi ansvarar för att förvalta och utveckla Region Västerbottens ekonomi- och verksamhetsstyrningsmodell, beslutstöd, redovisning och kund- och leverantörsfakturering. Region Västerbotten har ca 10 000 anställda och en budget som omsluter 9 miljarder.


Sektion Leverantörsfakturor inom enheten Redovisning och styrning är en serviceverksamhet som arbetar med att säkra regionens kostnader. Vi ansvarar för att utveckla och förvalta en säker och funktionell transaktionshantering. Vi ansvarar också för att skapa rätt förutsättningar för verksamheten att hantera fakturor på ett professionellt sätt. Sektionen har sju medarbetare och nu söker vi ny kollega till oss med placeringsort Skellefteå.


ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiadministratör hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. Du arbetar i huvudsak med ekonomihandläggning såsom leverantörsfakturor, kontoavstämningar, momshantering och utlandsbetalningar. Dessutom ingår hantera bokföringsorder i huvudboken. Vi är en serviceverksamhet vilket innebär dagliga kontakter med verksamhet och externa kunder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial ekonomisk utbildning. Som person är du initiativrik, analytisk och noggrann. Du ska kunna arbeta självständigt men också i team. Du är utvecklingsinriktad och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system. Du har intresse för digitalisering och ser det som en möjlighet för verksamhetens utveckling. Du har ett proaktivt och lösningsinriktat arbetssätt. Då arbetet innebär kontakter med olika intressenter tror vi att du gillar att jobba serviceinriktat och har förmågan att skapa goda relationer. Erfarenhet från arbete i ekonomisystem är meriterande liksom goda kunskaper i Officepaketet.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Lastbilsstation söker en vikarierande ekonom till Skellefteå

Är du en ansvarstagande och drivande ekonom har vi det perfekta jobbet för dig! Vi söker en vikarierande ekonom inför att vår kollega går på föräldraledighet i april. Arbetsbeskrivning I rollen som ekonom i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 80 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Du kommer att sitta på vår splitternya terminal på Hedensbyn i Skellefteå. Som ekonom är du ansvarig för kund- och leverantörsreskontra, fakturer... Visa mer
Är du en ansvarstagande och drivande ekonom har vi det perfekta jobbet för dig! Vi söker en vikarierande ekonom inför att vår kollega går på föräldraledighet i april.
Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonom i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 80 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Du kommer att sitta på vår splitternya terminal på Hedensbyn i Skellefteå. Som ekonom är du ansvarig för kund- och leverantörsreskontra, fakturering och bevakning/registrering/bokföring av betalningar samt avräkning mot underleverantörer och kunder. Du kommer att vara behjälplig i olika avstämningar samt delaktig i bokföring och bokslut. I det dagliga arbetet ingår även kundsamtal och mejl som kommer till ekonomiavdelningen. Övrigt förekommande arbetsuppgifter kan vara fakturascanning, posthantering, inköp av kontorsmaterial till Skellefteå samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom administration.
Kvalifikationer
Vi söker dig med ekonomisk utbildning, lägst gymnasienivå. Det är meriterande om du har ekonomisk utbildning från högskola eller liknande. För att trivas i rollen krävs det att du är drivande, strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är intresserad av kundkontakter och har fallenhet för att skapa goda relationer. Arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterade roller är meriterande.
Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar Tjänstemannaavtalet.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som vikarierande ekonom till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Ekonom Skellefteå".


STATIONERINGSORT: Skellefteå
OMFATTNING: 100 %
FÖRVÄNTAD LÄNGD PÅ VIKARIATET: Minst 7 månader
ARBETSTID: Dagtid
TILLTRÄDE: Snarast Visa mindre

Ekonomi- och löneadministration

Ansök    Okt 1    Niltech AB    Ekonomiassistent
Om jobbet Niltech AB är ett mindre byggföretag i Skellefteå som arbetar med hjärta och hjärna. Vi har lång erfarenhet av bygg och plåtutveckling och våra medarbetare är den viktigaste pusselbiten i vårt företag. Delar du våra värderingar som respekt, ärlighet och engagemang är du kanske den vi söker. Till vårt kontor söker vi dig som redan idag arbetar inom, eller har utbildning/erfarenhet inom, ekonomi- och löneadministration. Med uppdraget följer ett sto... Visa mer
Om jobbet
Niltech AB är ett mindre byggföretag i Skellefteå som arbetar med hjärta och hjärna.
Vi har lång erfarenhet av bygg och plåtutveckling och våra medarbetare är den viktigaste pusselbiten i vårt företag. Delar du våra värderingar som respekt, ärlighet och engagemang är du kanske den vi söker.
Till vårt kontor söker vi dig som redan idag arbetar inom, eller har utbildning/erfarenhet inom, ekonomi- och löneadministration. Med uppdraget följer ett stort ansvar och mycket självständigt och varierande arbete.
Arbetet innebär att du ansvarar för lönehantering, utlägg, arbetsgivarintyg, fakturering och löpande bokföring.
Som person är du är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad. Du är också flexibel, har lätt för att samarbeta och vill medverka till god trivsel på arbetsplatsen.
Låter detta intressant är du Välkommen att skicka in ett personligt brev och CV. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten ska tillsättas under oktober.
Välkommen med Din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Sep 14    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
Vi söker nu en ekonomiadministratör till Ekonomicenter. I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Ekonomisupport är en avdelning inom förvaltningen Support och lokaler, kommunens interna servicecenter. Här jobbar vi alla för att ge största möjliga kommunnytta. I avdelningen finns Ekonomicenter som har i uppdrag att samordna Skellefteå kommuns e... Visa mer
Vi söker nu en ekonomiadministratör till Ekonomicenter.

I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt.

Ekonomisupport är en avdelning inom förvaltningen Support och lokaler, kommunens interna servicecenter. Här jobbar vi alla för att ge största möjliga kommunnytta. I avdelningen finns Ekonomicenter som har i uppdrag att samordna Skellefteå kommuns ekonomiprocesser för att kvalitetssäkra och effektivisera. Här finns också enheten för verksamhetsekonomi, som ansvarar för att ge stöd inom Support och lokaler men också till andra delar inom kommunorganisationen samt kommunens upphandlingsenhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiadministratör kommer du att tillhöra Ekonomicenter och ingå i vår kundgrupp. I den här rollen kommer du till stor del att arbeta med inkassohantering och fungera som vår kontaktperson mot inkassosamarbetspartner.

Du kommer också att arbeta med följande arbetsuppgifter, som kan handla om:
Löpande fakturering
Administration av inbetalningar
Makulering och kreditering av kundfakturor
Avstämning av balanskonton
Avvikelsehantering och kommunikation med kunder

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller har införskaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör vara van att ha dialog med kunder och ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Office-paketet är ett naturligt verktyg för dig i arbetet och vi ser gärna att du har kunskap i ekonomisystemet Raindance.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att strukturera ditt arbete inom de ramar som gäller. När förutsättningarna ändras har du förmåga att ställa om. Du är bra på att kommunicera, både i tal och i skrift. I samarbete med andra bidrar du med din kunskap och erfarenhet samtidigt som du lyssnar in andras synpunkter och idéer.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Ekonomiadministratör till Skelleftebygg

Är du ekonomiadministratör och sugen på en spännande utvecklingsresa, då är Skelleftebygg företaget för dig! Vi söker just nu en ny kollega till vår ekonomiavdelning! Vilka är Skelleftebygg? Vi är idag ett av Skellefteås mest anlitade byggserviceföretag med 110 medarbetare och en omsättning på cirka 300 miljoner. Vi jobbar nära och tillsammans med våra kunder och bland dem kan nämnas Skellefteå Kommun, Skellefteå Kraft, Riksbyggen, HSB, Northvolt m.fl. V... Visa mer
Är du ekonomiadministratör och sugen på en spännande utvecklingsresa, då är Skelleftebygg företaget för dig!

Vi söker just nu en ny kollega till vår ekonomiavdelning!

Vilka är Skelleftebygg?
Vi är idag ett av Skellefteås mest anlitade byggserviceföretag med 110 medarbetare och en omsättning på cirka 300 miljoner. Vi jobbar nära och tillsammans med våra kunder och bland dem kan nämnas Skellefteå Kommun, Skellefteå Kraft, Riksbyggen, HSB, Northvolt m.fl.
Vill du veta mer om oss, besök gärna Skelleftebygg.se

Vi är ett familjärt företag, hos oss är alla välkomna och på vårt kontor förekommer även sällskapsdjur som lättar upp stämningen och förenklar livspusslet för matte och husse.
Ett gott rykte, en stark ekonomi, engagerade medarbetare och inte minst en kraftfull organisation innebär att Skelleftebygg är en aktör att räkna med.

Information om tjänsten
Skelleftebygg är idag Skellefteås näst största lokala byggföretag. Då organisationen hela tiden växer behöver vi nu förstärka vår ekonomiavdelning med en ekonomiadministratör. Du blir en del i ett starkt team med fokus på att hantera ekonomifrågor för hela verksamheten. Du förväntas kunna samarbeta väl när det krävs men även ta eget ansvar för individuella uppgifter.
Vi erbjuder en arbetsplats i helt nyinvigda lokaler där du får möjlighet att påverka din vardag och bidra till företagets tillväxt och framtid. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och med en tydlig vision; att vara det självklara valet för både medarbetare och våra kunder.
Våra viktigaste kärnvärden är att medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.

Som medarbetare på vår ekonomifunktion får du arbeta med ekonomifrågor såsom:
Löpande bokföring
Kund- och leverantörsreskontra
Fakturering
Viss lönehantering
Telefonväxel
God datorvana är en förutsättning och vi använder M365 och Pyramid Affärssystem.

Vem är du? 
Vi söker dig som har relevant utbildning och förvärvad erfarenhet från arbete med ekonomi i ett medelstort företag. Har du dessutom erfarenhet från byggsektorn så är det ett stort plus.
Du är trygg i din roll och kompetens och en person som klarar högt tempo när det krävs.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, men kan även hantera kommunikation på engelska obehindrat.

Start enligt överenskommelse 2023.
Placering: Skellefteå.
Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning.
Omfattning: 100% eller enligt ök.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Skelleftebygg AB . Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Nilsson på [email protected] eller 073-047 57 61 alternativt Susanne Lohman på [email protected] eller 072-224 77 55. 
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2023-09-30. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Vi arbetar kompetensbaserat för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!

Om Skellefteå
Skellefteå är en växande plats. Under 2022 växte kommunen med över 1000 nya invånare och allt talar för att utvecklingen kommer att fortsätta under många år. Det har bidragit till en stark framtidstro med en ökad bredd av karriärmöjligheter, ett större utbud för livet vid sidan om arbetet och öppenhet för förändring, idéer och nya människor. Den kombinationen har gjort Skellefteå till ett allt starkare alternativ för människor och familjer i alla faser av livet. Läs gärna mer om platsen på www.skelleftea.se Visa mindre

Ekonomiassistent -leverantörsreskontra till HydraSpecma Component

Ansök    Aug 24    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Hösten är här och vi söker förstärkning till ekonomiavdelningen på Hydraspecma. Här får du jobba med erfarna kollegor i en positiv miljö och med trevlig stämning på jobbet. Vikariatet är med start så snart som möjligt fram till årsskiftet. Urval sker löpande så skicka din ansökan med en gång eller ta direkt kontakt med oss på Poolia. Om tjänsten Som Ekonomiassistent arbetar du med : - registrering av nya leverantörer - scanning - verifiering - kontering... Visa mer
Hösten är här och vi söker förstärkning till ekonomiavdelningen på Hydraspecma. Här får du jobba med erfarna kollegor i en positiv miljö och med trevlig stämning på jobbet. Vikariatet är med start så snart som möjligt fram till årsskiftet. Urval sker löpande så skicka din ansökan med en gång eller ta direkt kontakt med oss på Poolia.

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent arbetar du med :

- registrering av nya leverantörer
- scanning
- verifiering
- kontering
- kontroll och avstämning av fakturor mot inköpsorder
- betalningar och avstämningar


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från ekonomiarbete eller dig som studerar ekonomi och söker efter arbetslivserfarenhet inom ekonomi.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga då du har både interna och externa kontakter. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten
HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i tre divisioner där Skellefteå ingår Industry & Aftermarket. Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad-, process-, kemi-, läkemedel- och livsmedelsindustrin. Övriga kunder finner vi inom OEM. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och totalt är vi mer än 1150 medarbetare som arbetar här, vill du bli en av oss? Läs mer på vår hemsida https://www.hydraspecma.com

HydraSpecma Component ingår i divisionen Industry & Aftermarket. Bolaget förser marknaden i främst Sverige och Norge med lednings- och hydrauliksystem och dess 130 medarbetare finns på 8 orter i Sverige. HydraSpecma Components huvudkontor finns i Skellefteå där ett 60 tal medarbetare arbetar. Merparten av de centrala rollerna i HydraSpecma Component utgår från Skellefteå.

Läs mer på om HydraSpecma Component på vår hemsida.
https://www.hydraspecma.com/store/se/sv/cms/sv-se/bolag/hydraspecma-component-abVarmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

I denna rekrytering samarbetar HydraSpecma med Poolia. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom ekonomi

Ansök    Jul 11    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Är du på jakt efter en ny tjänst eller ett nytt uppdrag inom ekonomi i Skellefteå? Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta via oss på Poolia i Skellefteå som uthyrd ekonomikonsult får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder finns i hela Västerbotten och du får gärna specificera i din ansökan vilket g... Visa mer
Är du på jakt efter en ny tjänst eller ett nytt uppdrag inom ekonomi i Skellefteå?

Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta via oss på Poolia i Skellefteå som uthyrd ekonomikonsult får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder finns i hela Västerbotten och du får gärna specificera i din ansökan vilket geografiskt område du är intresserad av att arbeta i.

Vanligt förekommande tjänster:
- Redovisningsekonom
- Controller
- Ekonomiassistent
- Ekonomiadministratör
- Chefspositioner, ex. CFO

Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag.

Vi kommer att kontakta dig när vi har ett aktuellt uppdrag som matchar din profil.

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid. Visa mindre

Ekonomiassistent -leverantörsreskontra till HydraSpecma Component

Ansök    Maj 29    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
När vår nuvarande Ekonomiassistent går vidare till nya utmaningar inom bolaget så söker vi nu hennes ersättare! Vill du fortsätta att utvecklas inom ekonomiarbetet i en organisation där det händer mycket och där du får vara med att fortsätta utveckla och förbättra HydraSpecma Components rutiner och ökade digitalisering? Här får du jobba med erfarna kollegor i en positiv miljö och med trevlig stämning på jobbet. Du kommer att ingå i ett team om fem personer... Visa mer
När vår nuvarande Ekonomiassistent går vidare till nya utmaningar inom bolaget så söker vi nu hennes ersättare! Vill du fortsätta att utvecklas inom ekonomiarbetet i en organisation där det händer mycket och där du får vara med att fortsätta utveckla och förbättra HydraSpecma Components rutiner och ökade digitalisering? Här får du jobba med erfarna kollegor i en positiv miljö och med trevlig stämning på jobbet. Du kommer att ingå i ett team om fem personer som jobbar inom ekonomi och/eller lön och du rapporterar till Ekonomichefen på HydraSpecma Component. Så missa inte den här chansen utan skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontran arbetar du med :

- utveckling och förbättringar av nya digitala fakturasystemet Rilion
- registrering av nya leverantörer
- scanning
- verifiering
- kontering
- kontroll och avstämning av fakturor mot inköpsorder
- betalningar och avstämningar

Du jobbar även med fraktstödsansökan, rapportering av intrastatredovisning samt underhåll av leverantörsregistret.

Tillsammans så arbetar vi med att ständigt utveckla och förbättra de administrativa processerna för att höja kvalitén i arbetet med leverantörsreskontran och ekonomiavdelningen. Vid behov så stöttar vi även varandras funktioner på avdelningen.


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från ekonomiarbete och som gärna jobbat med leverantörsreskontra. Allternativt att du är utbildad inom ekonomi och tycker om att jobba i olika system. I rollen är du även supeuser för systemet Rilion, så att du trivs med att lära dig nyttja systemets fulla potential.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är en van systemanvändare och får gärna vara drivande och intresserad av arbetet med att utveckla systemstöd och digitalisering. Du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga då du har både interna och externa kontakter. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten
HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i tre divisioner där Skellefteå ingår Industry & Aftermarket. Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad-, process-, kemi-, läkemedel- och livsmedelsindustrin. Övriga kunder finner vi inom OEM. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och totalt är vi mer än 1150 medarbetare som arbetar här, vill du bli en av oss? Läs mer på vår hemsida https://www.hydraspecma.com

HydraSpecma Component ingår i divisionen Industry & Aftermarket. Bolaget förser marknaden i främst Sverige och Norge med lednings- och hydrauliksystem och dess 130 medarbetare finns på 8 orter i Sverige. HydraSpecma Components huvudkontor finns i Skellefteå där ett 60 tal medarbetare arbetar. Merparten av de centrala rollerna i HydraSpecma Component utgår från Skellefteå.

Läs mer på om HydraSpecma Component på vår hemsida.
https://www.hydraspecma.com/store/se/sv/cms/sv-se/bolag/hydraspecma-component-abVarmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

I denna rekrytering samarbetar HydraSpecma med Poolia. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Ekonomiassistent -leverantörsreskontra till HydraSpecma Component

Ansök    Jun 12    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Sommaren är runt hörnet och vi söker därmed en vikarie till ekonomiavdelningen på Hydraspecma. Här får du jobba med erfarna kollegor i en positiv miljö och med trevlig stämning på jobbet. Vikariatet är med start så snart som möjligt framtill mitten av augusti. Urval sker löpande så skicka din ansökan med en gång eller ta direkt kontakt med oss på Poolia. Om tjänsten Som Ekonomiassistent arbetar du med : - registrering av nya leverantörer - scanning - ve... Visa mer
Sommaren är runt hörnet och vi söker därmed en vikarie till ekonomiavdelningen på Hydraspecma. Här får du jobba med erfarna kollegor i en positiv miljö och med trevlig stämning på jobbet. Vikariatet är med start så snart som möjligt framtill mitten av augusti. Urval sker löpande så skicka din ansökan med en gång eller ta direkt kontakt med oss på Poolia.

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent arbetar du med :

- registrering av nya leverantörer
- scanning
- verifiering
- kontering
- kontroll och avstämning av fakturor mot inköpsorder
- betalningar och avstämningar


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från ekonomiarbete eller dig som studerar ekonomi och söker efter arbetslivserfarenhet inom ekonomi.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga då du har både interna och externa kontakter. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten
HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i tre divisioner där Skellefteå ingår Industry & Aftermarket. Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad-, process-, kemi-, läkemedel- och livsmedelsindustrin. Övriga kunder finner vi inom OEM. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och totalt är vi mer än 1150 medarbetare som arbetar här, vill du bli en av oss? Läs mer på vår hemsida https://www.hydraspecma.com

HydraSpecma Component ingår i divisionen Industry & Aftermarket. Bolaget förser marknaden i främst Sverige och Norge med lednings- och hydrauliksystem och dess 130 medarbetare finns på 8 orter i Sverige. HydraSpecma Components huvudkontor finns i Skellefteå där ett 60 tal medarbetare arbetar. Merparten av de centrala rollerna i HydraSpecma Component utgår från Skellefteå.

Läs mer på om HydraSpecma Component på vår hemsida.
https://www.hydraspecma.com/store/se/sv/cms/sv-se/bolag/hydraspecma-component-abVarmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

I denna rekrytering samarbetar HydraSpecma med Poolia. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Apr 24    Kuusakoski Sverige AB    Ekonomiassistent
Som ekonomiadministratör är du en viktig kugge i vårt redovisningsteam i Skellefteå som sköter redovisning och ekonomiadministration för Kuusakoskis tolv enheter i Sverige. Redovisningsteamet består av fyra personer som har ett nära samarbete och leds av en redovisningschef. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar bland annat fakturering, löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontran, avstämningar, kredithantering, samt bokföring av in- och utbet... Visa mer
Som ekonomiadministratör är du en viktig kugge i vårt redovisningsteam i Skellefteå som sköter redovisning och ekonomiadministration för Kuusakoskis tolv enheter i Sverige. Redovisningsteamet består av fyra personer som har ett nära samarbete och leds av en redovisningschef. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar bland annat fakturering, löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontran, avstämningar, kredithantering, samt bokföring av in- och utbetalningar.
Arbetet är varierande och stundtals intensivt och därför är det viktigt att du kan prioritera även i stressiga situationer. I din roll kommer du att ha mycket kontakt med både kunder och medarbetare runt om i Sverige. Det är därför avgörande att du har ett serviceinriktat arbetssätt och ger ett bra bemötande i kontakt med andra.
Som person är du ansvarskännande, driven, noggrann och har god datorvana samt ett intresse för såväl ekonomi som för bolagets verksamhet. Vi söker dig med eftergymnasial ekonomisk utbildning, alternativt med tidigare arbetslivserfarenhet som bedöms vara likvärdig. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är en merit. Eftersom vi har internationella kontakter och mycket samarbete med vårt finska moderbolag är goda kunskaper i engelska ett krav och kunskaper i finska meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Skellefteå med tillträde enligt överenskommelse.

Kuusakoski Recycling är ett av Sveriges ledande återvinningsföretag med en omsättning på ca 1 800 MSEK per år. Vi finns på 12 orter i Sverige från Vetlanda i söder till Kiruna i norr, med marknadskontor i Spånga och huvudkontor i Skellefteå. Vi arbetar långsiktigt för miljön och erbjuder hållbara lösningar för såväl kunder som för samhället i stort.
Frågor om denna tjänst besvaras av redovisningschef Martin Nordenback på telefon 0910-71 17 63 eller personalchef Anders Isberg på telefon 0910-71 17 74
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande, vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 8 maj. Visa mindre

Semestervikariat som biladministratör

Studerar du ekonomi och vill få relevant erfarenhet inom ekonomi är detta ett perfekt sommarjobb för dig! Vi söker nu en semestervikarie som biladministratör för perioden juni-augusti. Tjänster innebär att hjälpa ekonomiavdelningen med olika arbetsuppgifter samt biladministration som inköp och fakturering av bilar, kontering av leverantörsfakturor, inknappning av verifikat. Kvalifikationer - Studerar eller har utbildning inom ekonomi och/eller arbe... Visa mer
Studerar du ekonomi och vill få relevant erfarenhet inom ekonomi är detta ett perfekt sommarjobb för dig!

Vi söker nu en semestervikarie som biladministratör för perioden juni-augusti.

Tjänster innebär att hjälpa ekonomiavdelningen med olika arbetsuppgifter samt biladministration som inköp och fakturering av bilar, kontering av leverantörsfakturor, inknappning av verifikat.

Kvalifikationer

- Studerar eller har utbildning inom ekonomi och/eller arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- God datorvana och kunskaper i Excel
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Vem är du?

För att passa i rollen är du strukturerad, handlingskraftig, flexibel och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du förstår vikten av god service då avdelningen är en stöttande funktion inom koncernen. Det är därför viktigt att du kan samarbeta och skapa goda relationer.

Start: I juni enligt överenskommelse

Ort: Skellefteå, Tjärnvägen 5

Frågor och ansökan

Har du frågor kring tjänsten kontakta Redovisningschef Veronica Enquist Johansson på 0910–715825

Välkommen in med din ansökan senast 21 maj. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Norrlands Bil

Norrlands Bil koncernen har ca 350 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här:www.norrlandsbil.se


Tre föregångare som slagit ihop sina styrkor. Norrlands Bil är summan av tre parallella framgångshistorier. Skellefteå Bil startade i Skellefteå 1944, Müllers i Luleå 1946 och Bil-City i Kiruna 1961. I vår gemensamma berättelse hittar vi några av milstolparna i utvecklingen av personbilen. I samma takt som Volkswagengruppen utvecklades till ett flertal världsledande bilmärken, växte de båda familjeföretagen till föregångare i Västerbotten och Norrbotten

Idag är vi totalt ca 340 medarbetare i de tre bolagen Norrlands Bil Sverige AB (personbilar), Norrlands Bil Tunga Fordon AB (lastbilar) samt Service AB (fastighet & ekonomi). Vi finns fördelade på sju orter i från Skellefteå i söder till Kiruna i norr.

Då bilbranschen utvecklas i rask takt innebär det att vi också måste utveckla människorna bakom tekniken, och vara mån om den viktigaste resurs vi har- våra medarbetare! Att arbeta på Norrlands Bil ska kännetecknas av arbetsglädje och goda möjligheter till vidareutbildning, dels inom de olika bilmärkena och Scania men även för övriga tjänster internt. Våra generalagenter från Scania-och Volkswagenkoncernen erbjuder och samordnar utbildningar så vi säkerställer att vi följer med i utvecklingen. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Financial coordinator, Port of Skellefteå

Ansök    Apr 5    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
We are now seeking a financial coordinator who would like to join us in developing the Port of Skellefteå into one of northern Swedens leading ports. Would you like to join us on this exciting journey? Over the coming years, the Port of Skellefteå will be investing approximately SEK 700 million to meet the markets growing needs by developing into a sustainable, state-of-the-art port. We will be investing in a new quay, tugboat, sidings, cranes and other u... Visa mer
We are now seeking a financial coordinator who would like to join us in developing the Port of Skellefteå into one of northern Swedens leading ports. Would you like to join us on this exciting journey?

Over the coming years, the Port of Skellefteå will be investing approximately SEK 700 million to meet the markets growing needs by developing into a sustainable, state-of-the-art port. We will be investing in a new quay, tugboat, sidings, cranes and other unloading equipment. We are also planning new logistics areas, warehouses and other storage areas. The port accepts vessels for loading and unloading, as well as managing fairways and providing port assistance, infrastructure and icebreaking services.

The port is owned by Skellefteå Municipality and operated as part of the Planning and Community Development Department, which is responsible for and coordinates the building and maintenance of the ports infrastructure. Skellefteå Municipality is in an expansive phase of ongoing urban transformation and major investments, not least in port operations.

The Port of Skellefteå works every day to ensure that the municipalitys and the regions business community enjoys the conditions for efficient transport solutions. Learn more at https://portofskelleftea.se/.

We look forward to receiving your application!

ARBETSUPPGIFTER
As financial coordinator, you will be an important piece of the puzzle as we develop our working methods and processes over the coming years. The job rests on three pillars: development, customer relations and finance. In terms of development, the position deals with developing and implementing new working methods and systems in the area of finance. Day-to-day financial tasks will include invoicing, compiling statistics, reporting key performance indicators, following up and tallying. Good customer relations are crucial to our business. The role involves considerable communication and coordination: to develop and finetune working methods and processes, in contacts with customers, and in the day-to-day operation of the workplace and organisation. Duties will be performed in close collaboration with the ports personnel and customers.

Your workplace will be located at the offices of the Port of Skellefteå in Skelleftehamn.

KVALIFIKATIONER
The successful candidate will have good practical and theoretical knowledge in the field of economics and find it easy to get to grips with new digital tools and systems. If you have experience of working in finance and accounting, or have previously been involved in developing working methods for financial, organisational or business systems, these will also be considered useful qualifications.

To succeed in the role, you will need to be meticulous, quality-conscious and driven. Creativity is an attribute that will come in useful when reimagining, innovating and putting ideas into practice. You are a capable collaborator with colleagues, customers and management and you thrive when you have the opportunity to be involved in finding new solutions to achieve common goals.

You are happy to share knowledge and information with others in a pedagogical and accessible manner and you are a skilled communicator in speech and writing. The job requires a good command of either Swedish and English, or preferably both.


ÖVRIGT
The Planning and Community Development Department is responsible for ensuring that Skellefteås streets, public spaces, communities and residential areas function optimally for everyone who lives and works in the municipality. This includes planning, consultation, supervision and long-term development related to physical planning, streets and parks, transport and services, the emergency services, chimney sweeping, water and wastewater and refuge collection and processing.

With good quality technology and diversity in terms of our business areas, personnel and technical development, we make it possible for Skellefteå to grow.

Learn more about Skellefteå here:
https://skelleftea.se

No recruitment or staffing agencies please. Visa mindre

Ekonomikoordinator

Ansök    Mar 29    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
Vi söker nu en ekonomikoordinator som vill vara med på den spännande resan att utveckla Port of Skellefteå till en ledande hamn i norra Sverige. Vill du vara med på vår resa? Hamnen ska de närmsta åren investera ca 700 msek för att möte marknadens ökade och utvecklas till en toppmodern och hållbar hamn. Vi investerar i en ny kaj, bogserbåt, stickspår, kranar och annan lossningsutrustning. Vi planerar även för nya logistikytor, magasin och andra lagerytor... Visa mer
Vi söker nu en ekonomikoordinator som vill vara med på den spännande resan att utveckla Port of Skellefteå till en ledande hamn i norra Sverige. Vill du vara med på vår resa?

Hamnen ska de närmsta åren investera ca 700 msek för att möte marknadens ökade och utvecklas till en toppmodern och hållbar hamn. Vi investerar i en ny kaj, bogserbåt, stickspår, kranar och annan lossningsutrustning. Vi planerar även för nya logistikytor, magasin och andra lagerytor. Hamnen bedriver lastning/lossning och sköter även farleder, assistanser, isbrytning samt annan infrastruktur i hamnområdet.

Hamnverksamheten tillhör förvaltningen Samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Samhällsbyggnad ansvarar och samordnar infrastrukturen i det som byggs och underhålls. Skellefteå kommun är inne i en expansiv fas med pågående stadsomvandling och stora investeringar inte minst inom hamnverksamheten.

Port of Skellefteå arbetar varje dag för att Skellefteås och regionens näringsliv ska ha förutsättningar för effektiva transportlösningar. Läs mer här: https://portofskelleftea.se/

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomikoordinator kommer du att vara en viktig pusselbit för att under de närmsta åren utveckla våra arbetssätt och processer. Arbetet vilar på tre ben; utveckling, kundrelationer och ekonomi. Utveckling handlar om att ta fram och implementera nya arbetssätt och system inom ekonomiområdet. Det dagliga ekonomiarbetet handlar till exempel om; fakturering, statistik, inrapportering av nyckeltal, uppföljning, avstämningar. Goda kundrelationer är avgörande för vår verksamhet. Rollen innebär mycket kommunikation och koordination både för att trimma och utveckla arbetssätt och processer, i kundkontakterna, samt i det dagliga arbetet på arbetsplatsen och i organisationen. Arbetet utförs i ett nära samarbete med hamnens personal och kunder.

Din arbetsplats kommer att vara placerad på hamnkontoret för Port of Skellefteå i Skelleftehamn.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har goda praktiska och teoretiska kunskaper inom ekonomiområdet och lätt för att sätta sig in i nya digitala verktyg och system. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning eller har varit med och utvecklat arbetssätt inom ekonomi, organisation eller verksamhetssystem ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, kvalitetsmedveten och ha ett driv frammåt. Kreativitet är en egenskap du har nytta av för att tänka om, tänka nytt och omsätta det i praktiken. Du är bra på att samarbeta med arbetskamrater, kunder och chefer och trivs när du får vara med och hitta nya lösningar med fokus på gemensamma mål.

Du delar med dig av kunskap och information till andra på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt och är skicklig i att kommunicera i både tal och skrift. För det här jobbet behöver du behärska det svenska eller det engelska språket väl. Gärna båda språken.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Förvaltningsadministratör till SBB

Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) söker nu en viktig pusselbit till teamet som ska bidra till hela Skellefteås och SBB’s tillväxtresa. SBB äger samhällsfastigheter i Norden samt hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige och har som grundidé att äga och förvalta långsiktigt. Genom bolagets stora samhällsengagemang kommer kommuner och andra intressenter att finna en långsiktig samarbetspartner i bolaget. På SBB arbetar vi som ett team. Vi har kul på jobbet, tyc... Visa mer
Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) söker nu en viktig pusselbit till teamet som ska bidra till hela Skellefteås och SBB’s tillväxtresa. SBB äger samhällsfastigheter i Norden samt hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige och har som grundidé att äga och förvalta långsiktigt. Genom bolagets stora samhällsengagemang kommer kommuner och andra intressenter att finna en långsiktig samarbetspartner i bolaget. På SBB arbetar vi som ett team. Vi har kul på jobbet, tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Med medarbetare som trivs på arbetet kan vi skapa stora resultat – tillsammans. Bolagets är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.
Läs mer om vår verksamhet på www.sbbnorden.se

Information om tjänsten
Som förvaltningsadministratör kommer du att ha en nyckelroll hos oss på SBB. Rollen är bred och uppgifterna omfattar både hyres- och intäktsadministration liksom en del kontorsadministrativa delar. 
Du blir en brygga mellan ekonomi och förvaltning och har en varierad roll som kräver att du är duktig på att prioritera. Vidare är du med och initierar, bidrar och håller samman värdeskapande affärer inom hela regionen.

Exempel på arbetsuppgifter är Support till förvaltare vid avtalsskrivning, hjälpa till med framtagande av underlag för uthyrning, omförhandling samt assistera vid rapportering.
Behjälplig med administration och framtagning av underlag till förvaltaren.
Ansvarig för uppdatering av det hyresadministrativa systemet.
Vara förvaltaren behjälplig vid genomgång av preliminära aviseringar, genomgång av räntor och inkasso.
Ansvarig för registervården i PM (FastNet).
Stötta i arbetet med hyresgästkontakter och enklare förvaltningsfrågor.
Upprätta trapphus- och hyresgästinformation.
Arkivering och diverse andra kontorsgöromål som att hålla ordning på kontoret, posthantering och beställningar samt ta emot kunder.  
Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år inom fastighetsbranschen och har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå. Vi ser gärna att du har en god förståelse för juridiska processer samt kunskaper i hyreslagen. Jobbar du som förvaltningsadministratör idag är det jättebra men inget krav.

Du är resultatorienterad, analytisk och samarbetsorienterad. Du är självgående och gillar att ta egna initiativ. Vidare är du noggrann, gillar struktur och är van att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du har en hög IT-mognad och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. SBB är ett entreprenörsdrivet bolag där vi tillsammans tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Vi kommer att lägga en stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Samhällsbyggnadsbolaget. Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Nilsson på [email protected] eller 073-0475761.
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2023-04-30. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!

Om Skellefteå
Skellefteå är en växande plats. Under 2022 växte kommunen med över 1000 nya invånare och allt talar för att utvecklingen kommer att fortsätta under många år. Det har bidragit till en stark framtidstro med en ökad bredd av karriärmöjligheter, ett större utbud för livet vid sidan om arbetet och öppenhet för förändring, idéer och nya människor. Den kombinationen har gjort Skellefteå till ett allt starkare alternativ för människor och familjer i alla faser av livet. Läs gärna mer om platsen på www.skelleftea.se Visa mindre

Semestervikariat som biladministratör

Studerar du ekonomi och vill få relevant erfarenhet inom ekonomi är detta ett perfekt sommarjobb för dig! Vi söker nu en semestervikarie som biladministratör för perioden juni-augusti. Tjänster innebär att hjälpa ekonomiavdelningen med olika arbetsuppgifter samt biladministration som inköp och fakturering av bilar, kontering av leverantörsfakturor, inknappning av verifikat. Kvalifikationer - Studerar eller har utbildning inom ekonomi och/eller arbe... Visa mer
Studerar du ekonomi och vill få relevant erfarenhet inom ekonomi är detta ett perfekt sommarjobb för dig!

Vi söker nu en semestervikarie som biladministratör för perioden juni-augusti.

Tjänster innebär att hjälpa ekonomiavdelningen med olika arbetsuppgifter samt biladministration som inköp och fakturering av bilar, kontering av leverantörsfakturor, inknappning av verifikat.

Kvalifikationer

- Studerar eller har utbildning inom ekonomi och/eller arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- God datorvana och kunskaper i Excel
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Vem är du?

För att passa i rollen är du strukturerad, handlingskraftig, flexibel och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du förstår vikten av god service då avdelningen är en stöttande funktion inom koncernen. Det är därför viktigt att du kan samarbeta och skapa goda relationer.

Start: I juni enligt överenskommelse

Ort: Skellefteå, Tjärnvägen 5

Frågor och ansökan

Har du frågor kring tjänsten kontakta Redovisningschef Veronica Enquist Johansson på 0910–715825

Välkommen in med din ansökan senast 16 april. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Norrlands Bil

Norrlands Bil koncernen har ca 350 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här:www.norrlandsbil.se


Tre föregångare som slagit ihop sina styrkor. Norrlands Bil är summan av tre parallella framgångshistorier. Skellefteå Bil startade i Skellefteå 1944, Müllers i Luleå 1946 och Bil-City i Kiruna 1961. I vår gemensamma berättelse hittar vi några av milstolparna i utvecklingen av personbilen. I samma takt som Volkswagengruppen utvecklades till ett flertal världsledande bilmärken, växte de båda familjeföretagen till föregångare i Västerbotten och Norrbotten

Idag är vi totalt ca 340 medarbetare i de tre bolagen Norrlands Bil Sverige AB (personbilar), Norrlands Bil Tunga Fordon AB (lastbilar) samt Service AB (fastighet & ekonomi). Vi finns fördelade på sju orter i från Skellefteå i söder till Kiruna i norr.

Då bilbranschen utvecklas i rask takt innebär det att vi också måste utveckla människorna bakom tekniken, och vara mån om den viktigaste resurs vi har- våra medarbetare! Att arbeta på Norrlands Bil ska kännetecknas av arbetsglädje och goda möjligheter till vidareutbildning, dels inom de olika bilmärkena och Scania men även för övriga tjänster internt. Våra generalagenter från Scania-och Volkswagenkoncernen erbjuder och samordnar utbildningar så vi säkerställer att vi följer med i utvecklingen. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skellefteå

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Varför ska du välja Clockwork?

Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din Konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi en ekonomiassistent till en kund i Skellefteå! Vanligt förekommande arbetsuppgifter är fakturering, bokföring, skattefrågor, statistik och transaktioner. Din vardag kan även bestå av lönehantering och arbetsgivaravgifter.


Din profil
Vi söker dig som har en avslutad utbildning inom ekonomi. Meriterande är om du även arbetat med skatter och moms. Det är viktigt att du har god förståelse för yrket som ekonom i sin helhet, samt drivs av analys- och förbättringsarbete. Ange gärna i ansökan om du besitter andra systemkunskaper.

För att du ska trivas i rollen som ekonom krävs struktur, hög servicenivå och en förmåga att leda sig själv. Du har ett noggrant förhållningssätt och lämnar inget åt slumpen. Det här är ett jobb för dig som trivs med ett administrativt arbete samt gillar ett fartfyllt arbete.

Ansökan
Du blir till en börjar anställd som konsult av Clockwork i 6 månader, med chans till att företaget tar över anställningen (förutsatt att det känns bra för båda parter)

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Låter detta som något för dig så tveka inte att skicka in din ansökan via clockworkpersonal.se

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Linus Dahlgren via e-post [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent (Malå/Hybrid)

Har du erfarenhet inom ekonomi och söker ett utvecklande och roligt sommarjobb? Vi söker en ekonomiassistent till Guideline Geo! Som ett världsledande svenskt exportföretag utvecklar, tillverkar och säljer Guideline Geo geofysiska lösningar för undersökningar under markytan, med historia och rötter tillbaka till 1923. Företagets lösningar används över hela världen vid bl.a. prospektering och kartläggning av grundvattenförekomster, rör och ledningar i mark... Visa mer
Har du erfarenhet inom ekonomi och söker ett utvecklande och roligt sommarjobb? Vi söker en ekonomiassistent till Guideline Geo!

Som ett världsledande svenskt exportföretag utvecklar, tillverkar och säljer Guideline Geo geofysiska lösningar för undersökningar under markytan, med historia och rötter tillbaka till 1923. Företagets lösningar används över hela världen vid bl.a. prospektering och kartläggning av grundvattenförekomster, rör och ledningar i marken, underhållsbehov på infrastruktur samt undersökningar av mark vid nybyggnadsprojekt. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm, produktion och eftermarknad i Malå samt utvecklingsavdelning i Umeå.

Som ekonomiassistent förväntas du stötta upp med att ansvara för bolagets ekonomiska delar där dina arbetsuppgifter i huvudsak innebär:
• Löpande bokföring och redovisning.
• Hantering av kund- och leverantörsfakturor.
• Sköta in- och utbetalningar.
• Reskontraärenden.

Uppdraget sträcker sig i första hand mellan den 12 juni – 11 augusti där du erbjuds en hybridlösning med möjlighet att arbeta hemifrån majoriteten av din arbetsvecka, men förväntas vara på plats i Malå 1–2 dagar i veckan. Ev. restid ingår i din arbetsdag.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett gediget intresse för ekonomiområdet, en fallenhet för siffror samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du tar stort ansvar över ditt eget arbete och lämnar inte något halvfärdigt. Dessutom trivs du med att vara självständig och kommer gärna med egna initiativ, men fungerar lika bra i nära samarbete med dina kollegor.

Krav:
• Eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi alternativt tidigare arbetslivserfarenhet som bedöms vara likvärdig.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Tidigare arbete inom affärssystemet Pyramid är meriterande.

Sök redan idag! Du möts av ett familjärt bolag och ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen präglas av teamwork och tydlig vi-känsla. Medarbetarna är Guideline Geo´s viktigast resurs.

Urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn: 070 25 44 637.

Varmt välkommen!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiassistent till Norrlands Bil Skellefteå

Vi söker nu en ekonomiassistent till administrationen på Norrlands Bil i Skellefteå. Har du grundläggande kunskaper inom redovisning och trivs med administrativa uppgifter? Gillar du arbeta självständigt och ingå i ett glatt och härligt gäng som har roligt ihop och alltid hjälps åt? Då kommer du passa perfekt hos oss! Om tjänsten Rollen innebär inledningsvis att ansvara för leverantörsreskontra. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera det dagliga flöd... Visa mer
Vi söker nu en ekonomiassistent till administrationen på Norrlands Bil i Skellefteå. Har du grundläggande kunskaper inom redovisning och trivs med administrativa uppgifter? Gillar du arbeta självständigt och ingå i ett glatt och härligt gäng som har roligt ihop och alltid hjälps åt? Då kommer du passa perfekt hos oss!

Om tjänsten
Rollen innebär inledningsvis att ansvara för leverantörsreskontra. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera det dagliga flödet av leverantörsfakturor, registrering, kontering och avvikelser. Vidare innebär rollen även arbete med kontoavstämning inför månadsbokslut och årsbokslut. I arbetet ingår även att vara ett stöd mot övriga organisationen i fakturarelaterade frågor.

Det kan förekomma andra arbetsuppgifter inom ramen för ekonomiavdelningens arbetsuppgifter och innehållet i tjänsten kan förändras och utvecklas över tid. Utformningen av detta görs i samråd baserat på behov och erfarenhet. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du rapporterar direkt till företagets redovisningschef.

Avdelningen består idag av tio medarbetare som arbetar med löner, ekonomi, administration och HR. Var och en har sitt eget ansvarsområde men vi är alltid måna om att hjälpa varandra när det behövs!

Kvalifikationer

- Utbildning inom ekonomi och/eller arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
-
Grundläggande redovisningskunskaper

-
God datorvana och kunskaper i Excel

-
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

-
Det är meriterande att ha arbetat inom ett större företag och även erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i affärssystemen Visma och Palette är meriterande

Vem är du?

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen är du strukturerad, handlingskraftig, flexibel, stresstålig samt har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du förstår vikten av god service då avdelningen är en stöttande funktion inom koncernen. Det är därför viktigt att du kan samarbeta och skapa goda relationer.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Start: Enligt ök

Har du frågor kring tjänsten kontakta Redovisningschef Veronica Enquist Johansson på 0910–715825

Välkommen in med din ansökan senast 19 februari. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Norrlands Bil

Norrlands Bil koncernen har ca 350 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se


Tre föregångare som slagit ihop sina styrkor. Norrlands Bil är summan av tre parallella framgångshistorier. Skellefteå Bil startade i Skellefteå 1944, Müllers i Luleå 1946 och Bil-City i Kiruna 1961. I vår gemensamma berättelse hittar vi några av milstolparna i utvecklingen av personbilen. I samma takt som Volkswagengruppen utvecklades till ett flertal världsledande bilmärken, växte de båda familjeföretagen till föregångare i Västerbotten och Norrbotten

Idag är vi totalt ca 340 medarbetare i de tre bolagen Norrlands Bil Sverige AB (personbilar), Norrlands Bil Tunga Fordon AB (lastbilar) samt Service AB (fastighet & ekonomi). Vi finns fördelade på sju orter i från Skellefteå i söder till Kiruna i norr.

Då bilbranschen utvecklas i rask takt innebär det att vi också måste utveckla människorna bakom tekniken, och vara mån om den viktigaste resurs vi har- våra medarbetare! Att arbeta på Norrlands Bil ska kännetecknas av arbetsglädje och goda möjligheter till vidareutbildning, dels inom de olika bilmärkena och Scania men även för övriga tjänster internt. Våra generalagenter från Scania-och Volkswagenkoncernen erbjuder och samordnar utbildningar så vi säkerställer att vi följer med i utvecklingen. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Ekonomiassistenter till HSB Norr - Skellefteå

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Om rollen
HSB Norr söker ekonomiassistenter till våra tre större orter Luleå, Skellefteå och Umeå. Tillsammans inom avdelningen arbetar 25 redovisningskonsulter och ekonomiassistenter för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet. Låter detta som något för dig, läs vidare!

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning, HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som ekonomiassistent arbetar du med en stor del av våra kunders ekonomin och stöttar även våra redovisningskonsulter i deras arbete.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent på HSB Norr kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

- Kontering av leverantörsfakturor
- Hantera och betala låneavier
- Löpande bokföring och avstämningar
- Hantering av skattedeklarationer
- Kundfakturering, serviceorder och annan förekommande fakturering


Personliga egenskaper

Som person är du självgående och ansvarsfull och förstår vikten av att vara noggrann i det du tar dig för. Du är van att strukturera och organisera din vardag och gillar att arbeta med siffror. Vi ser även gärna att du kommer med förslag på rutiner som kan förbättra det dagliga arbetet som rör ditt ansvarsområde.

Dialog med våra kunder, övriga fastighetsägare och kollegor inom hela företaget oavsett ort förekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor och har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet av ekonomi och det är meriterande om du tidigare har arbetat som ekonomiassistent med liknande arbetsuppgifter. Du är också flytande i svenska i tal och skrift och har god datorvana.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

På sikt ser vi?även att du tar dig an rollen som HSB-ledamot, dvs. medverkar i en bostadsrättsförenings styrelse. Där stödjer du styrelsen i deras arbete och tillvaratar medlemmarnas intressen.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader med tillträde omgående. Tjänsten kommer att vara placerad i Luleå, Skellefteå eller Umeå. Denna annons gäller för placering i Skellefteå. Om du är intresserad av att arbeta i Luleå eller Umeå, sök via länkarna nedan:

Luleå: https://jobb.hsb.se/jobs/2051240-ekonomiassistenter-till-hsb-norr-lulea/70489fd0-15da-4e65-88d6-0a02... (https://jobb.hsb.se/jobs/2051240-ekonomiassistenter-till-hsb-norr-lulea/70489fd0-15da-4e65-88d6-0a02b4e9d1b4)

Umeå: https://jobb.hsb.se/jobs/2079883-ekonomiassistenter-till-hsb-norr-umea/c6502ead-1729-4934-bfa7-43428... (https://jobb.hsb.se/jobs/2079883-ekonomiassistenter-till-hsb-norr-umea/c6502ead-1729-4934-bfa7-434285158c08)

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 9 oktober 2022.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer, vänligen kontakta Teamchef Lisa Markström på telefon 010-303 20 78 eller [email protected]. Visa mindre

Finance Assistant

Ansök    Nov 2    Kedali Sweden AB    Ekonomiassistent
Kedali is the world’s largest manufacturer of casings for lithium batteries. Our headquarters is in Shenzhen and we have subsidiaries in both China and Europe. Kedali Sweden is now looking for a finance assistant to strengthen our team in Skellefteå! Key responsibilities: Bookkeeping day-to-day transactions, including accounts payables, accounts receivables, inventories, fixed assets and reimbursements, and assisting in preparation of monthly, quarterly ... Visa mer
Kedali is the world’s largest manufacturer of casings for lithium batteries. Our headquarters is in Shenzhen and we have subsidiaries in both China and Europe.
Kedali Sweden is now looking for a finance assistant to strengthen our team in Skellefteå!


Key responsibilities:
Bookkeeping day-to-day transactions, including accounts payables, accounts receivables, inventories, fixed assets and reimbursements, and assisting in preparation of monthly, quarterly and annual financial reports
Sorting supplier invoices, matching the suppliers’ invoices with procurement requests, and proceeding with the payments in compliance with Group policies and procedures
Closely collaborating with stakeholders like Group Accounting at Headquarters, Supply Chain and Warehouses
Producing remittance worksheets from ERP system, as well as weekly or monthly treasury payment forecasts for Headquarters
Registration of bank payments and bank accounts reconciliation
Balance sheet reconciliation, provisions, general ledge maintenance, participating in monthly and quarterly closing activities and reporting
Assisting in budget and forecast process
Assisting in monthly co- physical inventory with Supply Chain
Any other relevant ad-hoc duties in support of finance teamRequirements:
University degree in accounting, finance or equivalent
Have basic knowledge of accounting, bookkeeping, Swedish accounting standards and tax regulations
Excellent Excel skills, and an aptitude for numbers
You have a good ability to adapt your communication to reach effective solutions through collaboration
You are fluent in English and Chinese both written and verbal, as the company language is English, and you report to Headquarters in Chinese; Swedish is a huge plus
You are service-oriented, accurate and analytical Visa mindre

Lastbilsstation söker ekonom till vår nybyggda lokal i Skellefteå

Är du en ansvarstagande och drivande ekonom har vi det perfekta jobbet för dig! Arbetsbeskrivning I rollen som ekonom i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Du kommer att sitta på vår splitternya terminal på Hedensbyn i Skellefteå. Som ekonom är du ansvarig för kund- och leverantörsreskontra, fakturering och bevakning/registrering/bokföring av betalningar samt avräkning mot underleverant... Visa mer
Är du en ansvarstagande och drivande ekonom har vi det perfekta jobbet för dig!
Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonom i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Du kommer att sitta på vår splitternya terminal på Hedensbyn i Skellefteå. Som ekonom är du ansvarig för kund- och leverantörsreskontra, fakturering och bevakning/registrering/bokföring av betalningar samt avräkning mot underleverantörer och kunder. Du kommer att vara behjälplig i olika avstämningar samt delaktig i bokföring och bokslut. I det dagliga arbetet ingår även kundsamtal och mejl som kommer till ekonomiavdelningen. Övrigt förekommande arbetsuppgifter kan vara fakturascanning, posthantering, inköp av kontorsmaterial till Skellefteå samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom administration. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig med ekonomisk utbildning, lägst gymnasienivå. Det är meriterande om du har ekonomisk utbildning från högskola eller liknande. För att trivas i rollen krävs det att du är drivande, strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är intresserad av kundkontakter och har fallenhet för att skapa goda relationer. Arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterade roller är meriterande.
Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar Tjänstemannaavtalet.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som ekonom till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Ekonom Skellefteå". Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Sep 6    Latitude 64 AB    Ekonomiassistent
Ekonomiassistent Om arbetsgivaren Mountain Village AB söker för koncernens räkning en ekonomiassistent. Anställning sker i moderbolaget, Mountain Village AB. Inom koncernen finns framförallt två lite större bolag med anställda, Latitude 64 AB som är ett globalt varumärke som producerar golfdiscar i världsklass och Sportme AB som är en av de snabbast växande leverantörerna inom sport- och fritidsprodukter. Arbetsbeskrivning Som ekonomiassistent arbetar du ... Visa mer
Ekonomiassistent
Om arbetsgivaren
Mountain Village AB söker för koncernens räkning en ekonomiassistent. Anställning sker i moderbolaget, Mountain Village AB. Inom koncernen finns framförallt två lite större bolag med anställda, Latitude 64 AB som är ett globalt varumärke som producerar golfdiscar i världsklass och Sportme AB som är en av de snabbast växande leverantörerna inom sport- och fritidsprodukter.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent arbetar du med alla koncernens bolag, du kommer att ha 3 anställda på ekonomiavdelningen som närmsta kollegor. 2 av dessa arbetar med redovisning och det är framförallt med redovisningsekonomerna du kommer att arbeta. Arbetsuppgifterna omfattar löpande sysslor av ekonomisk karaktär samt att arbeta produktivt med förbättringar.

De regelbundet återkommande arbetsuppgifterna är i huvudsak:


• Löpande bokföring
• Fakturering, inbetalningar och kravhantering
• Leverantörsreskontra och utbetalningar
• Kalkylering och uppdatering av valutakurs i redovisningen
• Förberedande arbete för månadsavstämning
• Ansvarig över ekonomiavdelningens gemensamma mail
• Rapportering av statistik, till exempelvis SCB

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial ekonomiutbildning, meriterande om du har YH- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet inom området. Meriterande även om du har arbetat med import, export och olika valutor, då sådant förekommer i stor utsträckning.

Du bör vara noggrann, flexibel då det förekommer uppgifter av olika slag, samt kunna prioritera mellan dessa arbetsuppgifter. Du bör ha god kommunikativ förmåga, på såväl svenska som engelska, då företaget har många utrikeskontakter.

Programkrav: Erfarenhet från arbete i bokföringsprogram och Office-paketet. Meriterande om du arbetat specifikt i bokföringsprogrammet Fortnox.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning i form av en tidsbegränsad anställning kan komma att tillämpas.

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Sista dag att ansöka är 2022-09-30

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan Visa mindre

Ekonomiassistent till Brokk

Ansök    Sep 16    Wikan Personal AB    Ekonomiassistent
Vi behöver bli fler och söker nu dig som vill arbeta brett inom ekonomi. Vi söker en engagerad och nyfiken medarbetare till vår ekonomiavdelning. Är du serviceinriktad, social och inte rädd att ta egna initiativ så kommer du att passa perfekt för den här tjänsten! Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa inom företaget i en internationell miljö. Om företaget Brokk är ett globalt marknadsledande företag. Vi utvecklar, tillverkar och säljer rivnings... Visa mer
Vi behöver bli fler och söker nu dig som vill arbeta brett inom ekonomi. Vi söker en engagerad och nyfiken medarbetare till vår ekonomiavdelning. Är du serviceinriktad, social och inte rädd att ta egna initiativ så kommer du att passa perfekt för den här tjänsten!

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa inom företaget i en internationell miljö.

Om företaget
Brokk är ett globalt marknadsledande företag. Vi utvecklar, tillverkar och säljer rivningsrobotar till hela världen. Vi är en internationell koncern som omsätter över 1,2 miljarder kronor och omfattar totalt 20 bolag globalt, varav fem är tillverkande bolag och 15 är säljbolag. Koncernen växer kontinuerligt, både organiskt och genom förvärv.

Företagskulturen hos oss på Brokk är viktig. Vi andas och lever resultat, professionalism och prestigelöshet. Tillsammans driver och jobbar vi för att nå de bästa resultaten utifrån helheten. Vi har korta beslutsvägar och tvekar inte att testa oss fram för att hitta smartare sätt att arbeta på. Samtidigt har vi en stöttande gemenskap där nyfikenhet och engagemang är drivmotorn i vardagen.

Brokk är ett framgångsrikt, lönsamt och växande företag, både i Sverige och globalt. Vi har mer än dubblerat omsättningen de senaste 10 åren.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du ingå i avdelningen som idag består av fyra medarbetare: en ekonomichef, en ekonom, en ekonomiassistent och en receptionist.

Du kommer att arbeta med löpande bokföring, bokslutsarbete, interna och externa kontroller samt upprättande av rapporter och statistik. I rollen kommer du även att stötta och medverka vid utveckling av andra avdelningar samt dotterbolagens ekonomifunktioner. Du förväntas även delta i utvecklingen av Brokks arbetssätt och rutiner.

I arbetsuppgifterna ingår även att hantera övriga vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du som söker är utbildad inom ekonomi på lägst gymnasienivå. Du har något eller några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och har erfarenhet av bokslut samt redovisning. Vidare besitter du goda kunskaper i Office-paketet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. Du är prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du har ett intresse av att förstå hela verksamheten och i den här rekryteringen är ditt driv och din vilja att fortsätta utvecklas avgörande för oss.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2022-10-09, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Brokk AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt [email protected]

Facklig kontaktperson Unionen, Tobias Nordin: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Aug 25    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
Vi söker nu två ekonomiadministratörer till Ekonomicenter. I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Det är inte alltid så enkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det alltid kommer att vara värt det. Ekonomisupport är en avdelning inom förvaltningen Support och lokaler, kommunens interna servic... Visa mer
Vi söker nu två ekonomiadministratörer till Ekonomicenter.

I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Det är inte alltid så enkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det alltid kommer att vara värt det.

Ekonomisupport är en avdelning inom förvaltningen Support och lokaler, kommunens interna servicecenter. Här jobbar vi alla för att ge största möjliga kommunnytta. I avdelningen finns Ekonomicenter som har i uppdrag att samordna Skellefteå kommuns ekonomiprocesser för att kvalitetssäkra och effektivisera. Här finns också enheten för verksamhetsekonomi, som ansvarar för att ge stöd inom Support och lokaler men också till andra delar inom kommunorganisationen samt kommunens upphandlingsenhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiadministratör kommer du att tillhöra Ekonomicenter och ingå i någon/några av våra tre grupper; kund-, leverantörsreskontra eller redovisning.

Du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter, som kan handla om:

Löpande bokföring
Löpande fakturering
Administration av in- och utbetalningar
Makulering och kreditering av kundfakturor
Avvikelsehantering och kommunikation med leverantörer
Ankomstregistrering av leverantörsfakturor samt filinläsningar
Attest och kontering av leverantörsfakturor
Betalning av leverantörsfakturor
Inkassohantering
Avstämningar

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller har införskaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör vara van att ha dialog med kunder och leverantörer och ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Office-paketet är ett naturligt verktyg för dig i arbetet och vi ser gärna att du har kunskap i ekonomisystemet Raindance. Om du har erfarenhet av att hantera inkassoärenden ser vi det som ett plus.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att strukturera ditt arbete inom de ramar som gäller. När förutsättningarna ändras har du förmåga att ställa om. Du är bra på att kommunicera, både i tal och i skrift. I samarbete med andra bidrar du med din kunskap och erfarenhet samtidigt som du lyssnar in andras synpunkter och idéer.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vi söker nu en erfaren Administatör till vår kund i Skellefteå!

Ansök    Aug 19    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Har du erfarenhet som Administratör inom ekonomi och är en person med mycket driv? Då är det dig vi söker! Som Administratör hos hos vår kund inom Motion Service Drivsystem i Skellefteå kommer du att få arbeta med orderhantering och fakturering av avtals- och fältserviceorder. Du kommer att tillhöra ett team med totalt 9 skickliga administratörer som sitter utspridda på olika orter i landet. Rollen innebär ett nära samarbete med teknikchef, planerare, se... Visa mer
Har du erfarenhet som Administratör inom ekonomi och är en person med mycket driv? Då är det dig vi söker!

Som Administratör hos hos vår kund inom Motion Service Drivsystem i Skellefteå kommer du att få arbeta med orderhantering och fakturering av avtals- och fältserviceorder. Du kommer att tillhöra ett team med totalt 9 skickliga administratörer som sitter utspridda på olika orter i landet. Rollen innebär ett nära samarbete med teknikchef, planerare, serviceingenjörer och avtalsledare. Du rapporterar till administrativ chef. Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett företag där fokus ligger på både teknik och människor!

Uppdraget är på heltid med start 2022-10-01 och till 2023-03-31.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skicka in din ansökan redan idag, varmt välkommen!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Registrering av order
• Orderinventariegenomgångar och prognoser
• Sammanställning av faktureringsunderlag, tid och material till teknik- och verkstadschef
• Hantera order både på löpande räkning och fastpris
• Fakturering
• Bokföringsuppdrag
• Uppföljning av kundfordringar
• Leverantörsfakturor

Vem är du?
• Du har en utbildning inom ekonomi eller liknande och/eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig
• Du har tidigare erfarenhet som administratör
• Vana att arbeta med MS Office, SAP, QV, Teams m.fl. är meriterande

För att trivas i denna roll tror vi att du är en person som trivs i sociala sammanhang med eget driv och en vilja att utvecklas. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Arbetsuppgifterna kommer att variera och du behöver därmed vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och vara bekväm med en roll som innebär omväxling. Det innebär även en förmåga att prioritera i det löpande arbetet med ett sinne för ordning och reda.


About the organisation
Poolia tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent söker till Dongjin i Skellefteå

Ansök    Aug 15    Konsultia AB    Ekonomiassistent
Om kundföretaget Dongjin är ett företag som byggs i anslutning till Northvolt Ett. Fabriken kommer att tillverka en produkt som kallas "Slurry" som är en våt blandning av olika material, fina och fasta partiklar i vätska. Den kemi "Slurry" som skall tillverkas här är en patenterad och unik kemi som möjliggör effektiv transport av li-joner i batterier. Det möjliggör snabbare batteritider och längre livscyklar. Dina arbetsuppgifter Arbetet som finansiell re... Visa mer
Om kundföretaget
Dongjin är ett företag som byggs i anslutning till Northvolt Ett. Fabriken kommer att tillverka en produkt som kallas "Slurry" som är en våt blandning av olika material, fina och fasta partiklar i vätska.
Den kemi "Slurry" som skall tillverkas här är en patenterad och unik kemi som möjliggör effektiv transport av li-joner i batterier. Det möjliggör snabbare batteritider och längre livscyklar.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som finansiell revisor innebär månads-, kvartals-, halvårs- och årsbokslut. Vidare hanterar du lönerapporter, fakturor, driftskostnader och kommunikation med revisorerna på huvudkontoret.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med liknande erfarenheter.

Det är meriterande om du har en högskoleexamen i ekonomi och erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter. Du är van att hantera många olika uppgifter samtidigt och är bra på att planera och strukturera ditt arbete. Administrativt arbete verkar naturligt för dig. Språkkunskaper i engelska är ett krav, svenska är meriterande. Har du erfarenhet av redovisning är det meriterande.

Övrig information
Låter detta som dig?
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansöka redan idag!

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Vi ser fram emot din ansökan.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Aug 1    Skellefteå Kraft AB    Ekonomiassistent
Drivs du av ett utvecklande arbete med stor eget ansvar? Vi söker en Ekonomiadministratör för anställning i Skellefteå. Välkommen med din ansökan!  Tjänsten Som ekonomiadministratör i vårt team jobbar du främst med leverantörskontra och projektadministration samt övrigt förekommande arbete inom ekonomiadministration. Du är social och driver självständigt dina egna ärenden i mål. Du tar kontakt med andra medarbetare inom koncernen och andra kontaktytor ... Visa mer
Drivs du av ett utvecklande arbete med stor eget ansvar? Vi söker en Ekonomiadministratör för anställning i Skellefteå.

Välkommen med din ansökan! 

Tjänsten

Som ekonomiadministratör i vårt team jobbar du främst med leverantörskontra och projektadministration samt övrigt förekommande arbete inom ekonomiadministration.

Du är social och driver självständigt dina egna ärenden i mål. Du tar kontakt med andra medarbetare inom koncernen och andra kontaktytor som uppgiften kräver. Du stöttar teamet i att säkerställa att aktuella uppdrag blir genomförda inom satta tidsramar. Som person är du duktig på att lyssna och sätta dig in i andras frågeställningar och problem.

Vi värdesätter att du är lösningsfokuserad, kommunikativ, noggrann och ansvarstagande. Du driver utvecklingsarbeten både självständigt och tillsammans med kollegorna i teamet.

Hos oss blir du en del av ekonomiavdelningen som består av 14 medarbetare, vi är sju ekonomer, en systemsamordnare, sex ekonomiadministratörer och en avdelningschef.

Tillsammans arbetar vi som ett lag, vilket innebär att vi går in och stöttar varandra vid arbetstoppar med de arbetsuppgifter som avdelningen ansvarar för. Vi arbetar nära både inom avdelningen såväl som med andra funktioner inom organisationen. På så sätt kan vi hitta de bästa arbetssätten för hela processen. Vi har som mål att vara den bästa serviceorganisationen!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med anställning i Skellefteå.

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen att bli en av oss!

Intresserad?
För att söka tjänsten behöver du vara driven, självständig, noggrann och strukturerad. Du har god social kompetens, förmåga att lyssna och en vilja att hela tiden utvecklas.

Som person är du framåt, serviceinriktad och ser utmaningar som utveckling.

Krav 


• Utbildning inom ekonomi på lägst gymnasienivå
• God datavana

 Meriterande 


• Ekonomikunskaper på grundläggande högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Meriterande med tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och projektreskontra, eller liknande administrativa arbetsuppgifter
• Medius och Microsoft D365

Vilka är vi då?

Skellefteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi. Därför säljer vi bara 100 % förnybar kraft, och satsar så mycket vi orkar på investeringar och forskning.

Om rekryteringen

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering med syfte att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.

Frågor?

Maria Holmström, Avdelningschef, 0910-77 25 47

Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43

Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71

Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62

Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40   

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Ekonomiassistent

ekonomiassistent till Skellefteå museum Skellefteå museum har ett regionalt ansvar för kulturmiljövård och museal verksamhet inom i huvudsak norra Västerbotten: Skellefteå, Norsjö och Malå kommuner. Museet har även regionalt ansvar för teknik- och industrihistoria efter år 1900. Museet är i en synnerligen spännande fas just nu. Nyligen invigde vi en basutställning, Storsia, om norra Västerbottens historia, museets största satsning någonsin och vi står i ... Visa mer
ekonomiassistent till Skellefteå museum
Skellefteå museum har ett regionalt ansvar för kulturmiljövård och museal verksamhet inom i huvudsak norra Västerbotten: Skellefteå, Norsjö och Malå kommuner. Museet har även regionalt ansvar för teknik- och industrihistoria efter år 1900.
Museet är i en synnerligen spännande fas just nu. Nyligen invigde vi en basutställning, Storsia, om norra Västerbottens historia, museets största satsning någonsin och vi står i startgroparna för ytterligare en storsatsning tillsammans med Folkrörelsearkivet och Företagsarkivet.
Vår nuvarande ekonomiassistent går i pension och vi söker nu hennes efterträdare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta brett och hantera löpande bokföring, momsredovisning, leverantörsfakturor, kundfakturering, månadsavstämningar och löneadministration. Du rapporterar till ekonomichefen.


Krav
Vi söker dig med ekonomisk utbildning på minst gymnasie- eller YH-nivå och med några års erfarenhet av att arbeta med likartade arbetsuppgifter.


Meriterande
Erfarenhet av att ha arbetat med Briljant redovisningssystem och Visma Lön.

Övrigt
Du är ansvarstagande, noggrann, har lätt för att prioritera och kan arbeta självständigt. Du har goda systemkunskaper samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varaktighet, arbetstid
75%, tillsvidare, eventuellt möjlighet till utökad tjänstegrad. 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.
Eventuellt kan museet acceptera uppdraget såsom en konsulttjänst om du hellre vill arbeta för oss genom egen firma.

Lön
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-06-22. Skicka din ansökan till [email protected].
Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden.

Kontakt:
För frågor rörande tjänsten: Elin Söderlund, ekonomichef [email protected] 073 – 041 91 16


Fackliga företrädare
Asta Burvall, DIK [email protected] 0910-73 55 22 Visa mindre

Avgiftshandläggare

Ansök    Jul 8    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
Vi söker nu en avgiftshandläggare som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Ekonomi- och kvalitetsutveckling (EKU) är en del av socialkontorets centrala stab och ger verksamheterna stöd inom ekonomi, kvalitet och utveckling. Här finns bland annat enheten Avgifter och färdtjänst som består av tio medarbetare, v... Visa mer
Vi söker nu en avgiftshandläggare som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Ekonomi- och kvalitetsutveckling (EKU) är en del av socialkontorets centrala stab och ger verksamheterna stöd inom ekonomi, kvalitet och utveckling. Här finns bland annat enheten Avgifter och färdtjänst som består av tio medarbetare, varav fem handläggare har en specialistkompetens inom området färdtjänst.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska aktivt bidra till verksamhetens uppdrag och måluppfyllelse och på delegation av socialnämnden fatta beslut om avgifter för den enskilde.

Arbetsuppgifterna består av avgiftshantering inom Vård och omsorg samt debitering inom Stöd och service. Arbetet medför många kontakter med kommunmedborgare som gäller frågor om avgifter och fakturor. Vid behov deltar du i olika utredningar, analyser och projekt inom avgiftsområdet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god administrativ förmåga och kan strukturera och planera arbetet på ett effektivt sätt. Du har förmågan att använda olika digitala verktyg och sätter dig snabbt in i olika system. Du är tydlig i din kommunikation i svenska i både tal och skrift. Relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med ekonomifrågor eller avgiftshantering är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, flexibel samt ha förmåga att prioritera. Arbetet ska präglas av ett professionellt bemötande, en respektfull kunddialog, samt en positiv inställning till utveckling och förbättring.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Administratör till HydraSpecma Component

Ansök    Apr 29    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Vill du vara en del av en organisation där det händer mycket och som alltid siktar mot att vara den bästa leverantören av kraft och rörelse? Då kan HydraSpecma Component vara arbetsplatsen för dig! Här får du jobba med erfarna kollegor i en positiv miljö och med trevlig stämning på jobbet. Vi söker en administratör inom ekonomi och registervård. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och till att börja med. fram till sista mars 2023 Missa... Visa mer
Vill du vara en del av en organisation där det händer mycket och som alltid siktar mot att vara den bästa leverantören av kraft och rörelse? Då kan HydraSpecma Component vara arbetsplatsen för dig! Här får du jobba med erfarna kollegor i en positiv miljö och med trevlig stämning på jobbet.

Vi söker en administratör inom ekonomi och registervård. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och till att börja med. fram till sista mars 2023

Missa inte den här chansen utan skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Som administratör inom ekonomi och registervård kan du följande arbetsuppgifter förekomma:
- kundreskontra
- registrera inbetalningar
- kreditering
- granskning av reseräkningar
- registervård
- besvara samtal i växeln
- bemötande i reception
- övriga administrativa uppgifter

Tillsammans så arbetar vi med att ständigt utveckla och förbättra processerna för att höja kvalitén i arbetet. Vid behov så stöttar vi även varandras funktioner på avdelningen som ett team ska!


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från administration inom ekonomi och registervård eller likvärdig utbildning.

Som person är du:
- ansvarstagande, noggrann och social.
- en van systemanvändare och att du har erfarenhet att jobba i Excel samt något affärssystem, HydraSpecma använder Jeeves.
- kommunikativ och har god samarbetsförmåga då du har både interna och externa kontakter.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

I denna rekrytering samarbetar HydraSpecma med Poolia. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Ekonom som behärskar Monitor

Ansök    Apr 12    AxÖ Consulting AB    Ekonomiassistent
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och drivs av att hålla hög kvalitet i ditt arbete? På uppdrag till en av våra kunder inom tillverkande industri söker AxÖ Consulting en duktig ekonom för ett heltids konsultuppdrag på några månader, eventuellt längre. Placering för tjänsten kan vara vid kundens kontor i Örnsköldsvik, Umeå eller Skellefteå. Alternativt kan du jobba på distans. Vi söker dig som kan börja omgående, skicka därför in din ansökan r... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och drivs av att hålla hög kvalitet i ditt arbete? På uppdrag till en av våra kunder inom tillverkande industri söker AxÖ Consulting en duktig ekonom för ett heltids konsultuppdrag på några månader, eventuellt längre.

Placering för tjänsten kan vara vid kundens kontor i Örnsköldsvik, Umeå eller Skellefteå. Alternativt kan du jobba på distans.

Vi söker dig som kan börja omgående, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning  

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Löpande redovisning
- Hantering av löner
- Andra förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi/administration, utifrån dina kunskapsområden 

Vem söker vi?

För att vara framgångsrik i rollen bör du vara en mycket noggrann person som har en hög kvalitet i ditt arbete. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig! Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. I rollen rapporterar du till administrativ chef. Som person har du en utpräglad serviceförmåga och ser dig själv som kundfokuserad, effektiv och flexibel. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter. Vi ser även att du har:

Goda kunskaper i affärssystemet Monitor, samt goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.  

Blir du nyfiken och vill veta mer kan du ringa Maria Håkansson på telefon 070-481 60 12. 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Ekonomiassistent

Då vår nuvarande ekonomiassistent inom leverantörsreskontra går på föräldraledighet söker vi en vikarie som kan fylla i för henne under kommande år! Avdelningen består idag av tio medarbetare som arbetar med löner, ekonomi, administration och HR. Var och en har sitt eget ansvarsområde men vi är alltid måna om att hjälpa varandra när det behövs! Om tjänsten Rollen innebär att ansvara för leverantörsreskontra inom koncernen. Huvudsakliga arbetsuppgifter ... Visa mer
Då vår nuvarande ekonomiassistent inom leverantörsreskontra går på föräldraledighet söker vi en vikarie som kan fylla i för henne under kommande år! Avdelningen består idag av tio medarbetare som arbetar med löner, ekonomi, administration och HR. Var och en har sitt eget ansvarsområde men vi är alltid måna om att hjälpa varandra när det behövs!


Om tjänsten
Rollen innebär att ansvara för leverantörsreskontra inom koncernen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera det dagliga flödet av leverantörsfakturor, registrering, kontering och avvikelser samt arbete med kontoavstämning, månadsbokslut och årsbokslut. I arbetet ingår även att vara ett stöd mot övriga organisationen i fakturarelaterade frågor.? Tillsammans utformar vi innehållet i vikariatet till viss del utifrån dina kunskaper och erfarenheter. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du kommer att ha gott stöd på plats av kollegor och närmsta chef.

Vikariatet är en heltidstjänst som kommer att sträcka sig från snarast möjligt till augusti 2023.


Kvalifikationer
Gymnasieekonom eller likvärdig
Grundläggande redovisningskunskaper
God datorvana och kunskaper i Excel
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift


Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.


För att passa i rollen är du strukturerad, handlingskraftig, flexibel, stresstålig samt har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du förstår vikten av god service då avdelningen är en stöttande funktion inom koncernen. Det är därför viktigt att du kan samarbeta och skapa goda relationer.

Frågor och ansökan
Har du frågor kring tjänsten kontakta Redovisningschef Veronica Enquist Johansson på 0910–715825

Välkommen in med din ansökan senast 11/4 till [email protected] och märk ansökan med “Ekonomiassistent”. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan nu!

Om Norrlands Bil

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se Visa mindre

Avgiftshandläggare

Ansök    Apr 4    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
Vi söker nu en avgiftshandläggare som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Ekonomi- och kvalitetsutveckling (EKU) är en del av socialkontorets centrala stab och ger verksamheterna stöd inom ekonomi, kvalitet och utveckling. Här finns bland annat enheten Avgifter och färdtjänst som består av tio medarbetare, v... Visa mer
Vi söker nu en avgiftshandläggare som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

Ekonomi- och kvalitetsutveckling (EKU) är en del av socialkontorets centrala stab och ger verksamheterna stöd inom ekonomi, kvalitet och utveckling. Här finns bland annat enheten Avgifter och färdtjänst som består av tio medarbetare, varav fem handläggare har en specialistkompetens inom området färdtjänst.

ARBETSUPPGIFTER
Aktivt bidra till verksamhetens uppdrag och måluppfyllelse. På delegation av socialnämnden fatta beslut om avgifter för den enskilde. Arbetet ska präglas av ett professionellt bemötande, respektfull kunddialog, samt en positiv inställning till utveckling och förbättring.

Arbetsuppgifterna består av avgiftshantering inom Vård och Omsorg samt debitering inom Stöd och service. Arbetet medför många kontakter med kommunmedborgare avseende frågor om avgifter och fakturor. Vid behov deltar medarbetare i olika utredningar, analyser och projekt inom avgiftsområdet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god administrativ förmåga och kan strukturera och planera arbetet på ett effektivt sätt. Du har förmåga att använda olika digitala verktyg och sätter dig snabbt in i olika system. Du är tydlig i din kommunikation i svenska i både tal och skrift. Relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med ekonomifrågor eller avgiftshantering är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, flexibel samt ha förmåga att prioritera. Arbetet ska präglas av ett professionellt bemötande, en respektfull kunddialog, samt en positiv inställning till utveckling och förbättring.

ÖVRIGT
Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Ekonomiadministratör, sommarvikariat

Ansök    Mar 24    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
Vi söker en ekonomiadministratör som vill arbeta hos oss under två månader i sommar. I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Det är inte alltid så enkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det alltid kommer att vara värt det. Ekonomisupport är en avdelning inom förvaltningen Support och lokaler... Visa mer
Vi söker en ekonomiadministratör som vill arbeta hos oss under två månader i sommar.

I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Det är inte alltid så enkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det alltid kommer att vara värt det.

Ekonomisupport är en avdelning inom förvaltningen Support och lokaler, kommunens interna servicecenter. Här jobbar vi alla för att ge största möjliga kommunnytta. I avdelningen finns Ekonomicenter som har i uppdrag att samordna Skellefteå kommuns ekonomiprocesser för att kvalitetssäkra och effektivisera. Här finns också enheten för verksamhetsekonomi, som ansvarar för att ge stöd inom Support och lokaler men också till andra delar inom kommunorganisationen samt kommunens upphandlingsenhet.


Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiadministratör kommer du att tillhöra Ekonomicenter och ingå i någon/några av våra tre grupper; kund-, leverantörsreskontra eller redovisning.
Du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter, det kan handla om:

Löpande bokföring
Löpande fakturering
Administration av in- och utbetalningar
Makulering och kreditering av kundfakturor
Avvikelsehantering och kommunikation med leverantörer
Ankomstregistrering av leverantörsfakturor samt filinläsningar
Attest och kontering av leverantörsfakturor
Betalning av leverantörsfakturor
Avstämningar

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har genomförd eller pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller har införskaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör vara van att ha dialog med kunder och leverantörer och ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Office-paketet är ett naturligt verktyg för dig i arbetet och vi ser gärna att du har kunskap i ekonomisystemet Raindance.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att strukturera ditt arbete inom de ramar som gäller. När förutsättningarna ändras har du förmåga att ställa om. Du är bra på att kommunicera, både i tal och i skrift. I samarbete med andra bidrar du med din kunskap och erfarenhet samtidigt som du lyssnar in andras synpunkter och idéer.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Ekonomiassistent för omgående konsultuppdrag

Ansök    Mar 11    AxÖ Consulting AB    Ekonomiassistent
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och drivs av att hålla hög kvalitet i ditt arbete? På uppdrag till en av våra kunder inom tillverkande industri söker AxÖ Consulting en duktig ekonomiassistent för ett heltids konsultuppdrag på några månader med möjlighet till förlängning. Placering för tjänsten kan vara vid kundens kontor i Örnsköldsvik, Umeå eller Skellefteå. Alternativt kan du jobba på distans. Vi söker dig som kan börja omgående, skicka d... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och drivs av att hålla hög kvalitet i ditt arbete? På uppdrag till en av våra kunder inom tillverkande industri söker AxÖ Consulting en duktig ekonomiassistent för ett heltids konsultuppdrag på några månader med möjlighet till förlängning.

Placering för tjänsten kan vara vid kundens kontor i Örnsköldsvik, Umeå eller Skellefteå. Alternativt kan du jobba på distans.

Vi söker dig som kan börja omgående, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning  

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Löpande redovisning
- Hantering av löner
- Andra förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi/administration, utifrån dina kunskapsområden 

Vem söker vi?

För att vara framgångsrik i rollen bör du vara en mycket noggrann person som har en hög kvalitet i ditt arbete. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig! Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. I rollen rapporterar du till administrativ chef. Som person har du en utpräglad serviceförmåga och ser dig själv som kundfokuserad, effektiv och flexibel. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter. Vi ser även att du har:

Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.  Erfarenhet av affärssystem, gärna Monitor.

Blir du nyfiken och vill veta mer kan du ringa Maria Håkansson på telefon 070-481 60 12. 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Revisorsassistent till KPMG Skellefteå

Ansök    Mar 1    KPMG AB    Ekonomiassistent
Är du en ekonomstudent med examen i sikte som söker en arbetsgivare som sätter din personliga utveckling i fokus? Vi på KPMG söker drivna talanger som vill axla rollen som Audit Associate i en global miljö med unika karriärmöjligheter. KPMG i Skellefteå På KPMG i Skellefteå är vi 4 medarbetare som framförallt arbetar med stora företag i Västerbotten och Norrbottensområdet. Vi jobbar även med mindre företag, föreningar och stiftelser. Vi förenar lokal för... Visa mer
Är du en ekonomstudent med examen i sikte som söker en arbetsgivare som sätter din personliga utveckling i fokus? Vi på KPMG söker drivna talanger som vill axla rollen som Audit Associate i en global miljö med unika karriärmöjligheter.

KPMG i Skellefteå
På KPMG i Skellefteå är vi 4 medarbetare som framförallt arbetar med stora företag i Västerbotten och Norrbottensområdet. Vi jobbar även med mindre företag, föreningar och stiftelser. Vi förenar lokal förankring och gedigen kunskap med den globala revisionsbyråns nätverk och specialistkompetens.


Din roll hos oss
Som Revisorsassistent arbetar du i ett flertal team med kvalificerade medarbetare inom KPMG. Teamen du arbetar med är skräddarsydda för att möta specifika förfrågningar och förväntningar från våra kunder. Tillsammans med dina kollegor skapar du dig en uppfattning om dina kunders verksamhet och om risker och möjligheter. Du får arbeta i en roll som innebär nya utmaningar, nya möten och nya affärsperspektiv på daglig basis. Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Granskning av finansiella rapporter
- Intervjuer med nyckelpersoner
- Granskning av företagsspecifika processer

Vi söker dig som trivs i ett kundfokuserat och omväxlande arbete med varierande tempo där ingen dag är den andra lik. Du är ekonom, nyutexaminerad eller med några års arbetslivserfarenhet. En förutsättning är att du vid tjänstens tillträde uppfyller revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation (för information, läs mer på www.revisorsinspektionen.se). Har du några års erfarenhet inom revision, redovisning eller annat ekonomirelaterat arbete är detta meriterande.

Vi är noga med vilka vi väljer att gå vidare med i denna process och söker därför dig som på något sätt utmärker dig. Din examen och dina meriter vid sidan av studierna visar på tydligt driv och engagemang i form av studieresultat och åtaganden så som arbete eller föreningsengagemang. Då vi arbetar allt mer digitalt och med stora mängder data är det viktigt med intresse för IT samt att du har goda IT och Excel-kunskaper. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt ett stort intresse för revision.

Vad vi erbjuder
Vi lägger stort fokus på dig som individ, men vi jobbar givetvis mycket i team. Som medarbetare på KPMG får du möjlighet att arbeta i en spännande och föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå våra kunder. Du blir som anställd hos oss tilldelad en Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Vi vill att våra medarbetares karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket vi tillgodoser genom vår karriärtrappa. En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Din ansökan består av CV, personligt brev och akademiska meriter. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta Mimmi Lundkvist, 073-426 92 62, [email protected] alternativt Frida Kolbäck, 070-309 97 10, [email protected] Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 mars 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag och en trygghet för våra kunder i den snabbrörliga värld de verkar i - vi förmedlar insikt och guidar på den förändringsresa de alla befinner sig på. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision- och skatterådgivning, för att bara nämna några områden av vår verksamhet.

På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning över hela organisationen. Vi tycker att mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen. Visa mindre

Ekonomiassistent HSB Norr Skellefteå

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning, HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som ekonomiassistent arbetar du med en stor del av våra kunders ekonomin och stöttar även våra redovisningskonsulter i deras arbete. Tillsammans med 20 redovisningskonsulter och åtta ekonomiassistenter på nio orter arbetar vi för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet. Vi söker nu medarbetare till vårt team i Skellefteå.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent på HSB Norr kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

- Kontering av leverantörsfakturor
- Hantera och betala låneavier
- Löpande bokföring och avstämningar
- Hantering av skattedeklarationer
- Kundfakturering, serviceorder och annan förekommande fakturering


På sikt ser vi?även att du tar dig an rollen som HSB-ledamot, dvs. medverkar i en bostadsrättsförenings styrelse. Där stödjer du styrelsen i deras arbete och tillvaratar medlemmarnas intressen.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och ansvarsfull och förstår vikten av att vara noggrann i det du tar dig för. Du är van att strukturera och organisera din vardag och gillar att arbeta med siffror. Vi ser även gärna att du kommer med förslag på rutiner som kan förbättra det dagliga arbetet som rör ditt ansvarsområde.

Dialog med våra kunder, övriga fastighetsägare och kollegor inom hela företaget oavsett ort förekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor och har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet av ekonomi och det är meriterande om du tidigare har arbetat som ekonomiassistent med liknande arbetsuppgifter. Du är också flytande i svenska i tal och skrift och har god datorvana.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader med tillträde omgående. Tjänsten kommer att vara placerad i Skellefteå. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 28 februari 2022.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer, vänligen kontakta Teamchef Lisa Markström på telefon 010-303 20 78 eller (mailto:[email protected]). Visa mindre

Ekonomiassistent HSB Norr Skellefteå

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning, HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som ekonomiassistent arbetar du med en stor del av våra kunders ekonomin och stöttar även våra redovisningskonsulter i deras arbete. Tillsammans med 20 redovisningskonsulter och åtta ekonomiassistenter på nio orter arbetar vi för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet. Vi söker nu medarbetare till vårt team i Skellefteå.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent på HSB Norr kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

- Kontering av leverantörsfakturor
- Hantera och betala låneavier
- Löpande bokföring och avstämningar
- Hantering av skattedeklarationer
- Kundfakturering, serviceorder och annan förekommande fakturering


På sikt ser vi?även att du tar dig an rollen som HSB-ledamot, dvs. medverkar i en bostadsrättsförenings styrelse. Där stödjer du styrelsen i deras arbete och tillvaratar medlemmarnas intressen.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och ansvarsfull och förstår vikten av att vara noggrann i det du tar dig för. Du är van att strukturera och organisera din vardag och gillar att arbeta med siffror. Vi ser även gärna att du kommer med förslag på rutiner som kan förbättra det dagliga arbetet som rör ditt ansvarsområde.

Dialog med våra kunder, övriga fastighetsägare och kollegor inom hela företaget oavsett ort förekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor och har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet av ekonomi och det är meriterande om du tidigare har arbetat som ekonomiassistent med liknande arbetsuppgifter. Du är också flytande i svenska i tal och skrift och har god datorvana.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader med tillträde omgående. Tjänsten kommer att vara placerad i Skellefteå. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 28 februari 2022.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer, vänligen kontakta Teamchef Lisa Markström på telefon 010-303 20 78 eller [email protected]. Visa mindre

Optronic söker ekonom

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget

Optronic är ett tjänsteföretag som är ledande i Norden inom avancerad tillverkning av produkter och moduler som nyttjar optisk mätteknik. Vi bedriver utveckling med sikte på serietillverkning och vässar redan befintliga produkter. Våra kunder finns inom industrin.

Inom branschen och hos våra kunder är våra medarbetare erkända för sin erfarenhet, specialistkompetens och tekniska nyfikenhet. Tillsammans med hög kvalitet och hög leveranssäkerhet har det gjort att vi etablerat många långvariga kundrelationer.

Dina arbetsuppgifter

Rollen är ansvarsfull och varierande med fokus på leverantörsreskontra. Du ingår i ett team på ekonomiavdelningen som består av tre medarbetare med olika ansvarsområden. Dagliga arbetsuppgifter innefattar att hantera inkommande leverantörsfakturor elektroniskt, matcha fakturor mot inköpsordrar, samt kontering och bokföring.
Du kommer att arbeta i Optronics affärssystem, Monitor, och i det elektroniska fakturahanteringssystemet webEFH och Opto.


Din profil

Har en ekonomisk utbildning och har arbetat några år som ekonom. Du har god förståelse för hur flödet fungerar i ett ekonomiarbete och om du dessutom har erfarenhet av ekonomiarbete från ett tillverkande företag ser vi det som meriterande.

Som person bör du vara flexibel och anpassningsbar. Du ska ha en positiv attityd och vara engagerad i ditt arbete och din arbetsplats. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även serviceinriktad, prestigelös och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka med att ansöka!
Vidare så ser vi gärna att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du har många interna kontaktytor vilket innebär att det är viktigt att du är bra på att kommunicera.


Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Uppdraget sträcker sig över 12 månader och det finns goda möjligheter till anställning hos Optronic om vi trivs med varandra. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Dahlgren via tfn: 0708215308. E-post: [email protected]

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Finance Specialist

Ansök    Jan 12    Kedali Sweden AB    Ekonomiassistent
Kedali is the world’s largest manufacturer of casings for lithium batteries. Our headquarter is in Shenzhen and has subsidiaries in both China and Europe. Kedali Sweden AB is now looking for a finance-specialist to strengthen our team in Skellefteå! Job description Task Book-keeping for daily transactions, including accounts payables, account receivables, fixed assets, assets registry, daily expenses. Can do monthly cost budget and analysis to make sure th... Visa mer
Kedali is the world’s largest manufacturer of casings for lithium batteries. Our headquarter is in Shenzhen and has subsidiaries in both China and Europe.
Kedali Sweden AB is now looking for a finance-specialist to strengthen our team in Skellefteå!
Job description
Task
Book-keeping for daily transactions, including accounts payables, account receivables, fixed assets, assets registry, daily expenses.
Can do monthly cost budget and analysis to make sure the unit cost is accurate.
Bank reconciliation monthly, balance sheet reconciliation, provisions, general ledger maintenance, monthly and quarterly closing activities and reporting.
Can do fixed assets ledger maintenance and check with physical ledger sheet of fixed assets ledger monthly.
Can do payment preparation sheet and communication with headquarter in Shenzhen China, including weekly or monthly treasury payment forecast, explanation for payment for headquarter in Shenzhen China.
Can do VAT declaration monthly.
Can accept other ad hoc task from time to time.

Requirement
University degree within Accounting, Finance or equivalent (bachelor or equivalent degree from swedish yrke högskola)
2+ years hands on working experience within a Finance department preferably with experience from transactional processing (AP/AR)
Familiar with K3 swedish accounting rules, including Accounting (basic), VAT (basic), Finance transactional processing (end-to-end process view)
Can do bokslut, bookkeeping och declaration
1+ years experience in Visma
Strong Excel skills
Fluently in English both written and spoken, mandarin or Swedish is additional languages meriting
Very good communication and influencing skills and comfortable working with different cultures.
Strong interest in numbers and accounting but also have the ability to see the big picture. Visa mindre

Administratör till Building Norrland (norra Norrland)

Ansök    Feb 1    NCC AB    Ekonomiassistent
Vi söker dig som är nyfiken på byggbranschen och har sinne för service! Inom avdelning Building Norrland ser vi med tillförsikt på framtiden samtidigt som några av våra fantastiska administratörer närmar sig pension varför vi är redo att stärka upp vårt team med nya kollegor! Rollen som administratör I rollen som administratör handlar dina huvudsakliga arbetsuppgifter om att ge support till chefer och medarbetare i deras vardag så att verksamheten kan be... Visa mer
Vi söker dig som är nyfiken på byggbranschen och har sinne för service! Inom avdelning Building Norrland ser vi med tillförsikt på framtiden samtidigt som några av våra fantastiska administratörer närmar sig pension varför vi är redo att stärka upp vårt team med nya kollegor!

Rollen som administratör

I rollen som administratör handlar dina huvudsakliga arbetsuppgifter om att ge support till chefer och medarbetare i deras vardag så att verksamheten kan bedrivas på ett så effektivt och smidigt sätt som möjligt. Alltid med kunden och våra projekt i fokus!

Exempel på arbetsuppgifter som du kommer att hantera i din vardag är fakturering, internbokningar, framtagning av kommunikationsmaterial inför anbud samt viss HR-administration. Då vi lever i en föränderlig värld så får du dock vara beredd på att dina arbetsuppgifter kan komma att anpassas utifrån vad verksamheten behöver som mest.

Din profil

Då det kommer till utbildning och erfarenhet så ser vi att du har lägst gymnasieutbildning och gärna någon vidareutbildning inom ekonomi, administration eller kommunikation. Baskunskaper kopplat till de ekonomiska processerna samt vanligt förekommande ekonomiska berepp kommer att bidra till att du smidigt kommer in i rollen. Körkort (B-behörighet) är meriterande.

Vi förutsätter att du känner dig bekväm med att jobba i digitala system och kan hantera Microsoft 365 (verktyg såsom Excel och PowerPoint) samt ser positivt på de stora investeringar som vi gör på NCC inom IT och digitalisering.

Vi ser att du är prestigelös, flexibel och hjälpsam som person. Vidare så tror vi att du efter en tid hos oss kommer att kunna jobba proaktivt med frågor kopplat till dina ansvarsområden för att på så sätt bidra till effektiva och lönsamma projekt.

Du arbetar på ett strukturerat sätt där din noggrannhet och ditt sinne för ordning och reda kommer till nytta i ditt dagliga arbete.

Eftersom du i den här rollen kommer att ha många olika kontaktytor värderas din samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga högt.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Ytterligare information

Du rapporterar till produktionschef Andreas Rydberg och stöttar främst avdelningens norra enhet (Norrbotten samt Skellefteå). Möjlig/lämplig placering är Luleå eller Skellefteå. Omfattning: heltid.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Produktionschef Andreas Rydberg, 070-397 46 20, alternativt HR Partner Ylva Björnfot, 072-504 78 32.

Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna redan idag! Sista ansökningsdag 28/2

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Ekonomi- och löneadministration

Ansök    Jan 23    Niltech AB    Ekonomiassistent
Om jobbet Niltech AB är ett mindre byggföretag i Skellefteå som arbetar med hjärta och hjärna. Vi har lång erfarenhet av bygg och plåtutveckling och våra medarbetare är den viktigaste pusselbiten i vårt företag. Delar du våra värderingar som respekt, ärlighet och engagemang är du kanske den vi söker. Till vårt kontor söker vi dig som redan idag arbetar inom, eller har utbildning/erfarenhet inom, ekonomi- och löneadministration. Med uppdraget följer ett sto... Visa mer
Om jobbet
Niltech AB är ett mindre byggföretag i Skellefteå som arbetar med hjärta och hjärna.
Vi har lång erfarenhet av bygg och plåtutveckling och våra medarbetare är den viktigaste pusselbiten i vårt företag. Delar du våra värderingar som respekt, ärlighet och engagemang är du kanske den vi söker.
Till vårt kontor söker vi dig som redan idag arbetar inom, eller har utbildning/erfarenhet inom, ekonomi- och löneadministration. Med uppdraget följer ett stort ansvar och mycket självständigt och varierande arbete.
Arbetet innebär att du ansvarar för lönehantering, utlägg, arbetsgivarintyg, fakturering, ekonomikontroller och löpande bokföring.
Som person är du är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad. Du är också flexibel, har lätt för att samarbeta och vill medverka till god trivsel på arbetsplatsen.
Låter detta intressant är du Välkommen att skicka in ett personligt brev och CV. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten ska tillsättas under februari.
Välkommen med Din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Finance Specialist

Ansök    Jan 12    Kedali Sweden AB    Ekonomiassistent
Kedali is the world’s largest manufacturer of casings for lithium batteries. Our headquarter is in Shenzhen and has subsidiaries in both China and Europe. Kedali Sweden AB is now looking for a finance-specialist to strengthen our team in Skellefteå! Job description Task Book-keeping for daily transactions, including accounts payables, account receivables, fixed assets, assets registry, daily expenses. Can do monthly cost budget and analysis to make sure th... Visa mer
Kedali is the world’s largest manufacturer of casings for lithium batteries. Our headquarter is in Shenzhen and has subsidiaries in both China and Europe.
Kedali Sweden AB is now looking for a finance-specialist to strengthen our team in Skellefteå!
Job description
Task
Book-keeping for daily transactions, including accounts payables, account receivables, fixed assets, assets registry, daily expenses.
Can do monthly cost budget and analysis to make sure the unit cost is accurate.
Bank reconciliation monthly, balance sheet reconciliation, provisions, general ledger maintenance, monthly and quarterly closing activities and reporting.
Can do fixed assets ledger maintenance and check with physical ledger sheet of fixed assets ledger monthly.
Can do payment preparation sheet and communication with headquarter in Shenzhen China, including weekly or monthly treasury payment forecast, explanation for payment for headquarter in Shenzhen China.
Can do VAT declaration monthly.
Can accept other ad hoc task from time to time.

Requirement
University degree within Accounting, Finance or equivalent (bachelor or equivalent degree from swedish yrke högskola)
2+ years hands on working experience within a Finance department preferably with experience from transactional processing (AP/AR)
Familiar with K3 swedish accounting rules, including Accounting (basic), VAT (basic), Finance transactional processing (end-to-end process view)
Can do bokslut, bookkeeping och declaration
1+ years experience in Visma
Strong Excel skills
Fluently in English both written and spoken, mandarin or Swedish is additional languages meriting
Very good communication and influencing skills and comfortable working with different cultures.
Strong interest in numbers and accounting but also have the ability to see the big picture. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Dec 21    Latitude 64 AB    Ekonomiassistent
Ekonomiassistent Om arbetsgivaren Mountain Village söker för koncernens räkning en ekonomiassistent. Anställning sker i moderbolaget, Mountain Village. Inom koncernen finns framförallt två lite större bolag med anställda, Latitude 64 AB som är ett globalt varumärke som producerar golfdiscar i världsklass och Sportme AB som är en av de snabbast växande leverantörerna inom sport- och fritidsprodukter. Arbetsbeskrivning Som ekonomiassistent arbetar du med al... Visa mer
Ekonomiassistent
Om arbetsgivaren
Mountain Village söker för koncernens räkning en ekonomiassistent. Anställning sker i moderbolaget, Mountain Village. Inom koncernen finns framförallt två lite större bolag med anställda, Latitude 64 AB som är ett globalt varumärke som producerar golfdiscar i världsklass och Sportme AB som är en av de snabbast växande leverantörerna inom sport- och fritidsprodukter.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent arbetar du med alla koncernens bolag, du kommer att ha 3 anställda på ekonomiavdelningen som närmsta kollegor. 2 av dessa arbetar med redovisning och det är framförallt med redovisningsekonomerna du kommer att arbeta. Arbetsuppgifterna omfattar löpande sysslor av ekonomisk karaktär samt att arbeta produktivt med förbättringar.

De regelbundet återkommande arbetsuppgifterna är i huvudsak:


• Löpande bokföring.
• Fakturering, inbetalningar och kravhantering.
• Leverantörsreskontra och utbetalningar.
• Kalkylering och uppdatering av valutakurs i redovisningen.
• Förberedande arbete för månadsavstämning.
• Ansvarig över ekonomiavdelningens gemensamma mail.
• Rapportering av statistik, till exempelvis SCB.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial ekonomiutbildning, meriterande om du har YH- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet inom området. Meriterande även om du har arbetat med import, export och olika valutor, då sådant förekommer i stor utsträckning.

Du bör vara noggrann, flexibel då det förekommer uppgifter av olika slag, samt kunna prioritera mellan dessa arbetsuppgifter. Du bör ha god kommunikativ förmåga, på såväl svenska som engelska, då företaget har många utrikeskontakter.

Programkrav: Erfarenhet från arbete i bokföringsprogram och Office-paketet. Meriterande om du arbetat specifikt i bokföringsprogrammet Fortnox.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning i form av en tidsbegränsad anställning kan komma att tillämpas.

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Sista dag att ansöka är 2022-01-23

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan Visa mindre

Skellefteå Taxi söker Ekonomiansvarig

Skellefteå Taxi AB, är ett personalägt taxibolag med 28 delägare, som har ca 100 fordon till sitt förfogande. Inom bolaget arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamhetsområdet är i huvudsak Skellefteå och Norsjö kommuner. Bolaget utför även administrativa och trafikledningstjänster åt externa taxibolag. Tjänsten som ekonomiansvarig är en ansvarsfull roll där du kommer ha möjlighet att vara med och bidra till nytänkt och förändring. I rollen är du ansvarig ... Visa mer
Skellefteå Taxi AB, är ett personalägt taxibolag med 28 delägare, som har ca 100 fordon till sitt förfogande. Inom bolaget arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamhetsområdet är i huvudsak Skellefteå och Norsjö kommuner. Bolaget utför även administrativa och trafikledningstjänster åt externa taxibolag.

Tjänsten som ekonomiansvarig är en ansvarsfull roll där du kommer ha möjlighet att vara med och bidra till nytänkt och förändring. I rollen är du ansvarig för den ekonomiska styrningen och uppföljningen av verksamheten. I rollen rapporterar du till vår VD och är en del av ledningsgruppen på Skellefteå Taxi.
 
Vem söker vi?
Du som söker är utbildad till civilekonom eller annan motsvarande högskoleutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har 5 års erfarenhet av arbete med kvalificerade ekonomiuppgifter. Du ska kunna hantera dagligt och operativt ekonomiarbete i kombination med att kunna växla perspektiv och lyfta blicken och arbeta mer strategiskt. Du behöver vara en god kommunikatör och din roll kommer du att stötta och kompetenshöja våra avdelningschefer i ekonomifrågor.
 
Du är analytisk och har en god förståelse för vad som driver lönsamhet i en organisation. Dina kunskaper i Excel är goda och du har erfarenhet av arbete i ett affärssystem/ekonomisystem. Vi använder ekonomisystemet Briljant.
 
Som person är du självgående och driven. Du behöver ha en positiv attityd och god samarbetsförmåga. Vidare behöver du vara flexibel och utöver ditt kompetensområde ekonomi även bidra i bolagsövergripande frågor i ledningsgruppen. Du är analytisk och lösningsorienterad. Du kommer ges utrymme att bidra till utveckling och förändring. Som ekonom har du givetvis ordning och reda och är självklart strukturerad i ditt arbete.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Extern och intern redovisning
- Ekonomisk uppföljning, analyser och rapporter
- Fakturahantering 
- Likviditetsplanering
- Bistå VD i budgetarbetet
- Ansvar för löpande redovisning (månads- och årsbokslut)
- Moms, inkomstdeklarationer, och arbetsgivaravgifter
- Årsredovisningar
- Skattedeklarationer

Sista ansökningsdag 31 januari. Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Sofie Strömberg, HR-ansvarig. 0910-77 09 05, [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent

Till vårt kontor i Skellefteå söker vi en ekonomiassistent för omgående anställning. Autotech Teknikinformation har drygt trettio framgångsrika år bakom sig. Företaget startades i Boliden och finns nu med huvudkontor i Skellefteå och med kontor i Umeå, Sundsvall och Stockholm. Vi är ett tjänsteföretag inom produktinformation, visualiseringar och lärande, där vi arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken som kunder. Vi arbetar aktivt med att bygga l... Visa mer
Till vårt kontor i Skellefteå söker vi en ekonomiassistent för omgående anställning.
Autotech Teknikinformation har drygt trettio framgångsrika år bakom sig. Företaget startades i Boliden och finns nu med huvudkontor i Skellefteå och med kontor i Umeå, Sundsvall och Stockholm. Vi är ett tjänsteföretag inom produktinformation, visualiseringar och lärande, där vi arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken som kunder. Vi arbetar aktivt med att bygga långsiktiga och starka kundrelationer vilket gett oss trogna kunder med en hög kundnöjdhet. Med ca. 40 anställda erbjuder vi både bredd och spets. Koncernen består av ett moderbolag samt två dotterbolag. Vi har god ekonomi och stabilitet vilket bland annat gett oss högsta kreditrating (AAA). Vi ser optimistiskt på företagets fortsatta utveckling och vi har som mål att fortsätta växa.
Tjänsten
Tjänsten kan utformas till en deltids- (som minst 60%) eller en heltidstjänst. Anställning snarast, eftersom vår nuvarande ekonomiassistent på tjänsten slutar i närtid. Din anställning blir i moderbolaget Autotech Förvaltning AB, men du kommer att serva hela koncernen.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med ekonomichefen i Autotech Förvaltning. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, skattedeklarationer, betalningar och eventuellt även lönehantering. I din arbetsbeskrivning ingår även ansvar för telefonväxel, inköp av förbrukningsmateriel och andra administrativa uppgifter. Vid en heltidstjänst kan arbetsuppgifterna utökas med utredningsarbete och framtagning av rapporter. Din roll innebär en hel del kontakt med medarbetare och chefer i de olika bolagen.
Utbildning/Erfarenhet
Relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Din bakgrund
Vi tror att du är en god administratör med ordning och reda, har grundläggande ekonomiska kunskaper och erfarenhet av redovisning. Det är meriterande om du har kunskap om lönehantering. Sekretess och integritet är självklart för dig. Du får gärna vara en nyfiken och självgående person som tycker om att leta reda på fakta och information som gör att du känner dig trygg i ditt arbete. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med personal och kunder både ”face-to-face” och via telefon bör du som person vara utåtriktad med en stark känsla för service.
Vad kan vi erbjuda dig?
Autotech har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar och ambitioner att växa med våra anställda. Hos oss får du arbeta i en familjär och utvecklande atmosfär där du genom ditt engagemang och din drivkraft har stora möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling. Vi finns i ljusa, fräscha lokaler strax norr om Skellefteå på Solbackens handelsområde.
Frågor
Frågor runt tjänsten besvaras av vår ekonomichef Erik Johansson, eller vår VD Kristoffer Wallgren.
Erik: 010-492 43 11 | Kristoffer: 010-492 43 14
Känns detta som rätt utmaning för dig? Då ser vi fram emot din ansökan! Vi tillämpar ett löpande urval. Visa mindre

EkonomiadminIstratör

Ansök    Sep 27    Tidema AB    Ekonomiassistent
Vi söker dig som är en serviceinriktad person som trivs med att arbeta i grupp lika väl som självständigt. Du är en person som tycker om ett varierande arbete som innebär många olika typer av arbetsuppgifter och kontakter. Är du denna person då ska du läsa vidare här! Dina arbetsuppgifter Uppgifterna kan variera över tid och består huvudsakligen av: Bokföring Kundfakturering och fakturahantering Hantering av leverantörsfakturor Behjälplig med avstämningar ... Visa mer
Vi söker dig som är en serviceinriktad person som trivs med att arbeta i grupp lika väl som självständigt. Du är en person som tycker om ett varierande arbete som innebär många olika typer av arbetsuppgifter och kontakter. Är du denna person då ska du läsa vidare här!
Dina arbetsuppgifter
Uppgifterna kan variera över tid och består huvudsakligen av:
Bokföring
Kundfakturering och fakturahantering
Hantering av leverantörsfakturor
Behjälplig med avstämningar vid bokslut
LöneadministrationOm dig
Vi söker dig med minst en gymnasieutbildning inom ekonomi eller alternativ vidareutbildning inom området. Du ska ha minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden. För att trivas i rollen som ekonomiassistent ska du vara strukturerad och serviceinriktad. Du är van att ta stort eget ansvar för ditt arbete och självklart är du en lagspelare som trivs i ett nära samarbete med kollegor. Tidigare arbete i FortNox är meriterande.
Viktigt för tjänsten:
Minst två års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
Erfarenhet från kundreskontra
Har goda kunskaper i Office-paketet
Behärskar svenska och engelska i tal och skriftVi söker dig som
Har lägst gymnasiekompetens med inriktning inom administration, IT, ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du högskolekompetens inom ekonomiområdet ses det som meriterande. Du behöver ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet, samt att du har lätt för att uttrycka dig tydligt i tal och skrift.
Som person är du självgående, strukturerad och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har förmågan att genom öppenhet och dialog skapa goda relationer och ett gott samarbete såväl inom arbetsgruppen, som med andra aktörer. Du är dessutom bra på att planera och prioritera ditt arbete, samt se till helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Slutligen har du ett gott bemötande, är serviceinriktad och tar ansvar för ditt arbete.


Välkommen med din ansökan!
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Visa mindre

Ekonomiassistent HSB Norr Skellefteå

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning, HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som ekonomiassistent arbetar du med en stor del av våra kunders ekonomin och stöttar även våra redovisningskonsulter i deras arbete. Tillsammans med 20 redovisningskonsulter och åtta ekonomiassistenter på nio orter arbetar vi för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet. Vi har i och med ett flertal digitaliseringsprojekt nu behov av förstärkning fram till sommaren 2022 och söker en till ekonomiassistent till teamet.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent på HSB Norr kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

- Kontering av leverantörsfakturor
- Hantera och betala låneavier
- Löpande bokföring och avstämningar
- Hantering av skattedeklarationer
- Kundfakturering, serviceorder och annan förekommande fakturering


Personliga egenskaper

Som person är du självgående och ansvarsfull och förstår vikten av att vara noggrann i det du tar dig för. Du är van att strukturera och organisera din vardag och gillar att arbeta med siffror. Vi ser även gärna att du kommer med förslag på rutiner som kan förbättra det dagliga arbetet som rör ditt ansvarsområde.

Dialog med våra kunder, övriga fastighetsägare och kollegor inom hela företaget oavsett ort förekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor och har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet av ekonomi och det är meriterande om du tidigare har arbetat som ekonomiassistent med liknande arbetsuppgifter. Du är också flytande i svenska i tal och skrift och har god datorvana.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Villkor

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till och med sommaren 2022 med tillträde omgående. Tjänsten kommer att vara placerad antingen i Umeå, Skellefteå eller Luleå beroende på vad som passar dig. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 15 september 2021.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer, vänligen kontakta Teamchef Lisa Markström på telefon 010-303 20 78 eller (mailto:[email protected]). Visa mindre

Ekonomiassistent HSB Norr

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning, HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som ekonomiassistent arbetar du med en stor del av våra kunders ekonomin och stöttar även våra redovisningskonsulter i deras arbete. Tillsammans med 20 redovisningskonsulter och åtta ekonomiassistenter på nio orter arbetar vi för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet. Vi har i och med ett flertal digitaliseringsprojekt nu behov av förstärkning fram till sommaren 2022 och söker en till ekonomiassistent till teamet.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent på HSB Norr kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

- Kontering av leverantörsfakturor
- Hantera och betala låneavier
- Löpande bokföring och avstämningar
- Hantering av skattedeklarationer
- Kundfakturering, serviceorder och annan förekommande fakturering


Personliga egenskaper

Som person är du självgående och ansvarsfull och förstår vikten av att vara noggrann i det du tar dig för. Du är van att strukturera och organisera din vardag och gillar att arbeta med siffror. Vi ser även gärna att du kommer med förslag på rutiner som kan förbättra det dagliga arbetet som rör ditt ansvarsområde.

Dialog med våra kunder, övriga fastighetsägare och kollegor inom hela företaget oavsett ort förekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor och har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet av ekonomi och det är meriterande om du tidigare har arbetat som ekonomiassistent med liknande arbetsuppgifter. Du är också flytande i svenska i tal och skrift och har god datorvana.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Villkor

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till och med sommaren 2022 med tillträde omgående. Tjänsten kommer att vara placerad antingen i Umeå, Skellefteå eller Luleå beroende på vad som passar dig. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 15 september 2021.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer, vänligen kontakta Teamchef Lisa Markström på telefon 010-303 20 78 eller (mailto:[email protected]). Visa mindre

Ekonomiassistenter och administratörer

Ansök    Aug 27    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Vi söker nu ekonomiassistenter och administratörer för konsultuppdrag i Skellefteå med omnejd. Uppdragen varierar i omfattning och även kraven på erfarenhet kan variera. För dig som söker en ny utmaning på heltid eller deltid kan dessa tjänster vara intressanta för dig. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Om tjänsten Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Våra uppdragsgivare finns i... Visa mer
Vi söker nu ekonomiassistenter och administratörer för konsultuppdrag i Skellefteå med omnejd. Uppdragen varierar i omfattning och även kraven på erfarenhet kan variera. För dig som söker en ny utmaning på heltid eller deltid kan dessa tjänster vara intressanta för dig.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Våra uppdragsgivare finns i de flesta branscher och av olika storlekar och därmed varierar arbetsuppgifterna. Uppdragen är för det mesta heltid men det förekommer även deltidsuppdrag. Du arbetar med kvalificerade ekonomiuppgifter men det kan även tillkomma ytterligare ekonomirelaterade administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bl.a.:

- Löpande bokföring
- Balanskontoavstämningar
- Behjälplig vid bokslutsarbete
- Registrering av inkommande fakturor mot inköpsorder
- Kontering och registrering av inkommande fakturor utan inköpsorder
- Leverantörsbetalningar samt kvittning av dessa
- Manuella utbetalningar samt bokföring av dessa

Vem är du?
För att snabbt kunna sätta sig in i en konsultroll behövs praktisk erfarenhet. Vi ser därför att du som söker har arbetat som ekonomiassistent eller liknande tidigare. Din utbildning är som lägst gymnasial inom ekonomi. Vidare är dina datakunskaper inom Officepaketet mycket goda, likaså dina muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat i större ekonomisystem samt har erfarenhet av större organisationer.

För att du ska trivas i rollen är du som person noggrann, strukturerad och självständig, du har framför allt en positiv attityd och ett stort intresse för ekonomi och siffror samt har ett öga för detaljer. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och har ett öppet sinne som gör dig lättplacerad på olika typer av arbetsplatser. Vi ser även att du bemöter med god service och är driven som person.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. Visa mindre

Företag i Skellefteå söker en Controller på 50%

Är du en ekonom med controllererfarenhet som söker en spännande roll på den internationella marknaden? Har du en stark inre drivkraft och brinner för noggrannhet? Vår kund i Skellefteå söker nu en controller på 50%. Låter det intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Vi söker nu för vår kunds räkning en erfaren ekonom med controllererfarenhet som ska ingå i deras projektorganisation. I rollen kommer du att ingå i ett team me... Visa mer
Är du en ekonom med controllererfarenhet som söker en spännande roll på den internationella marknaden? Har du en stark inre drivkraft och brinner för noggrannhet? Vår kund i Skellefteå söker nu en controller på 50%. Låter det intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu för vår kunds räkning en erfaren ekonom med controllererfarenhet som ska ingå i deras projektorganisation. I rollen kommer du att ingå i ett team med Controllers och arbeta med ett komplext projekt på internationell nivå. Du kommer att vara som spindeln i nätet och din uppgift kommer vara att stötta en Controller i det dagliga arbetet.

Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig till årsskiftet, med goda chanser till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I det dagliga arbetet kommer du att agera som en rådgivare för olika avdelningar och ledningsorganisationen i ekonomiska frågor. Rollen innefattar även:
* Ekonomiska analyser, rapporter och uppföljningar av pågående projekt
* Affärsmässig utveckling av projektet
* Löpande återkoppla till ledningsorganisationen samt till ekonomichefen

VI SÖKER DIG SOM
* Är utbildad civilekonom och har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi.
* Tidigare har arbetat med kvalificerat ekonomistyrningsarbete och vi ser gärna att du har arbetat med projektekonomi.
* Har mycket goda kunskaper i Excel.
* Har en hög nivå på affärsengelska, eftersom det används i det dagliga arbetet.
* Talar svenska obehindrat.

Om du har erfarenhet av Agresso är det meriterande.

Som person är du:
* Noggrann
* Strukturerad
* Relationsskapande

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 50%
* Placering: Skellefteå. Är du bosatt i Umeå eller Luleå med omnejd? Ingen fara! Vår kund står för rese- och boendekostnader de dagarna du behöver vara på plats! ????
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Ekonomiadministratör till industriföretag i Skellefteå

Ansök    Maj 18    Randstad AB    Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Är du en medarbetare som gärna tar egna initiativ och ser till att jobbet blir gjort? Har du dessutom erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra? Då kan det vara dig vi söker till vår tjänst som ekonomiadministratör!   Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsov... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en medarbetare som gärna tar egna initiativ och ser till att jobbet blir gjort? Har du dessutom erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra? Då kan det vara dig vi söker till vår tjänst som ekonomiadministratör!  


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen som ekonomiadministratör kommer du att arbeta bland annat med:


Löpande administration
Kund- och leverantörsreskontra
Löpande avstämningar och kontroller


Arbetstider
Heltid. Start omgående.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har en erfarenhet av att arbeta med administration eller ekonomi sedan tidigare.


Störst vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet, där tror vi att du som person är nyfiken och driven samt snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifter för att kunna arbeta självgående. Du har hög servicekänsla och känner ett ägandeskap inför dina arbetsuppgifter.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kommer att ske redan under denna vecka. Sista ansökningsdag: 2021-05-23, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Moa Östlund, konsultchef. [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Löneadministratörer och ekonomiassistenter för kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Har du nyligen studerat ekonomi på universitet/högskola eller löneadministration och vill testa dina kunskaper? Eller jobbar du kanske som ekonomiassistent eller löneadministratör och känner att det är dags för något nytt? Perfekt, då kan det här passa dig! Vi söker nu ekonomiassistenter och löneadministratörer för kommande uppdrag. Detta är inte till något specifikt uppdrag utan vi vill komma i kontakt med dig för kommande uppdrag.

Du blir i första hand anställd av Clockwork och arbetar ute hos vår kund därefter kan det finnas möjlighet till anställning hos företaget. Det kan såväl vara långa som korta uppdrag som kan leda till något långsiktigt.

Din profil
-Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
-Har goda kunskaper i Officepaketet
-Har god systemvana
-Meriterade är om du har jobbat med löpande bokföring och/eller löner

Som person är du ansvarstagande, driven och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du flexibel och trivs att jobba mot deadlines.

Ansökan
Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Linus Dahlgren på 070- 821 53 08 eller [email protected] Visa mindre

Receptionist - administratör till EY, Skellefteå

Ansök    Jun 4    Ernst & Young AB    Ekonomiassistent
Receptionist - administratör till EY, Skellefteå På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla. Brinner du för att ge serv... Visa mer
Receptionist - administratör till EY, Skellefteå
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Brinner du för att ge service i världsklass och vill arbeta i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik? Om detta stämmer in på dig vill vi gärna att du läser vidare!


Möjligheten
Kontoret i Skellefteå växer och vi söker en receptionist som vill vara vårt ansikte utåt och ge ett professionellt bemötande till våra besökare och kollegor.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som receptionist hos oss är bred och innebär även ett stort inslag av administrativt arbete. Du kommer att ta emot våra besökare och ge god service till våra kunder och medarbetare. Du arbetar både i vårt interna affärssystem med bland annat inköp av kontorsmaterial, hantering av leverantörsfakturor och med allmänna kontorsgöromål såsom posthantering, trivselfrågor på kontoret och administration kring events. Arbetet innebär även att du avlastar dina kollegor i deras arbete med kundupplägg och övriga förberedande administrativa uppgifter, deklarationshantering, kopiering samt enklare bolagsärenden.


För att lyckas och trivas i rollen
Är du en social och glad person som trivs i samarbete med andra och bidrar till en positiv stämning på kontoret.
Är prestigelös och hjälper till med det som behövs.
Gillar att ge service och trivs i en dynamisk miljö.
Är duktig på att strukturera ditt arbete och uppskattar ett omväxlande arbete som kräver engagemang och ansvarstagande.Kvalifikationer för tjänsten
Vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativt arbete och har arbetat i administrativa system. Erfarenhet från branschen är positivt men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.
Goda kunskaper i Office-paketetVi ser också gärna att du
Är nyfiken på förbättring och utveckling och kommer med egna initiativ och förslag inom just ditt område.
Du ser till att saker och ting blir gjorda och kan på ett självständigt sätt se vart fokus behöver vara.Vi söker dig
Som brinner för service och som vill göra det lilla extra för både besökare och kollegor. Du är bra på att kommunicera och trivs bäst när det är mycket att göra. Du uppskattar att konsultbranschen ofta är föränderlig och att arbetsuppgifterna anpassas utifrån behoven.


Vad EY erbjuder dig
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Du kan förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Vi erbjuder dig dessutom:
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på www.ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på www.karriarbloggen.ey.com.
Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansok nu.
Vi arbetar med löpande urval varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 27 juni 2021. Bifoga CV, betyg från gymnasium samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare med din ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Dittrich på tfn 070-271 77 92 alt [email protected]. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger, [email protected].


Välkommen med din ansökan!
The exceptional EY experience. It’s yours to build.
EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag. Visa mindre

Ekonomiassistent till kund

Ansök    Apr 27    Konsultia AB    Ekonomiassistent
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en ekonomiassistent till en av våra kunder i Skellefteå. Dina arbetsuppgifter kommer variera, och kommer bland annat innefatta löpande ekonomiuppgifter såsom bokföring och hantering av leverantörsfakturor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomi sedan tidigare, antingen via arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ekonomi eller administration. Utöver detta ser vi gärna att du arbetat administrativt tidigare, och ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ekonomiassistent till en av våra kunder i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter kommer variera, och kommer bland annat innefatta löpande ekonomiuppgifter såsom bokföring och hantering av leverantörsfakturor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomi sedan tidigare, antingen via arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ekonomi eller administration. Utöver detta ser vi gärna att du arbetat administrativt tidigare, och har lätt att lära dig nya system.

Din profil
Som person är du van att hålla många bollar i luften. Du är en noggrann och strukturerad person som kan lösa problem som dyker upp i arbetet.

Utöver detta är du drivande framåt i processerna, kan ta för dig i arbetet och är kundfokuserad.

Övrig information
Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Sista ansökningsdatum är 31/5, men tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Mer information om kund- och tjänst kommer ges ut vid en eventuell intervju.Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör Nu söker Fumex i Skellefteå dig som vill jobba som Ekonomiadministratör. Gillar du att ha ett jobb med varierande uppgifter som intern service, administration och ekonomi och är van att fokusera på kvalité och service samt vill jobba på ett stabilt framgångsrikt företag så ska du snarast söka denna tjänst. Tjänsten De huvudsakliga arbetsuppgifterna är Löpande ekonomiuppgifter kan vara hantering av kundreskontra, leverantörsfakturor, be... Visa mer
Ekonomiadministratör
Nu söker Fumex i Skellefteå dig som vill jobba som Ekonomiadministratör. Gillar du att ha ett jobb med varierande uppgifter som intern service, administration och ekonomi och är van att fokusera på kvalité och service samt vill jobba på ett stabilt framgångsrikt företag så ska du snarast söka denna tjänst.
Tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är
Löpande ekonomiuppgifter kan vara hantering av kundreskontra, leverantörsfakturor, betalningar samt avstämningar mm.
Att arbeta med ständiga förbättringar i våra administrativa system och rutiner
Administrativa uppgifter
Vi söker dig som har
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/administration
God datorvana med fokus på excel
Erfarenhet av både interna och externa kontaktytor
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Erfarenhet inom administration och ekonomi
Meriterande om du har erfarenhet av system som Navision eller Ascendo.
Meriterande om du även har viss erfarenhet av personaladministrativa uppgifter.
Som person tror vi att du är noggrann och ansvarstagande. Du har ett öga för detaljer och har lätt för att skapa struktur i ditt arbete. Du trivs att arbeta i en stödjande funktion där du får möjlighet att hjälpa kollegor och skapa en positiv stämning på jobbet. Du är flexibel och prestigelös och tar gärna initiativ för att stötta upp där det behövs.
Villkor
Tillsvidareanställning deltid, 50% med placering i Skellefteå möjlighet till flexibla arbetstider i samråd med din chef

Rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person, därför ber vi dig skicka in din ansökan snarast.
För frågor om tjänsten, kontakta Kompetenslaget Johan Rosenqvist 070 - 326 78 56 Visa mindre

Ekonomiassistent till Forslunds i Skellefteå

Ansök    Maj 14    Wikan Personal AB    Ekonomiassistent
På Forslunds erbjuds du ett varierande arbete och möjligheten att lära dig något nytt. Erfarenheter du kan ta med dig vidare ut i arbetslivet. Om företaget Forslunds i Skellefteå representerar tre starka varumärken: Volvo, Renault och Dacia personbilar/lätta transportbilar. Vi är även representanter för Tanka drivmedel och Tvätta biltvätt. Forslunds har ca 50 anställda och omsätter ca 250 milj. Vi är väletablerade i Skellefteå med över 95 år i branschen.... Visa mer
På Forslunds erbjuds du ett varierande arbete och möjligheten att lära dig något nytt. Erfarenheter du kan ta med dig vidare ut i arbetslivet.

Om företaget
Forslunds i Skellefteå representerar tre starka varumärken: Volvo, Renault och Dacia personbilar/lätta transportbilar. Vi är även representanter för Tanka drivmedel och Tvätta biltvätt. Forslunds har ca 50 anställda och omsätter ca 250 milj. Vi är väletablerade i Skellefteå med över 95 år i branschen.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara den klassiska spindeln i nätet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat grundläggande bokföring, månadsvisa kontoavstämningar, avstämning kontantkassor, viss posthantering samt kontakt med kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har en bakgrund från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av bokföring är ett krav. Studier inom ekonomi är meriterande. Då du kommer att ha många bollar i luften bör du vara ordningsam och ha en vana att tänka systematiskt. Vidare ser vi att du är en social och trevlig person som har förmågan att möta kunder på ett professionellt sätt.

Information och kontakt
Omfattning: deltid 50% juni-oktober.
Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Wikan men arbeta ute hos kund. Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till konsultchef Andreas Ögren, 0910-770987.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Ekonomiassistent med fokus leverantörsreskontra till Norrlands Bil

Ekonomiassistent med fokus leverantörsreskontra till Norrlands Bil Då vår nuvarande ekonomiassistent inom leverantörsreskontra går i pension söker vi nu en ny stjärna! Avdelningen består idag av tio medarbetare som arbetar med löner, ekonomi, administration och HR. Var och en har sitt eget ansvarsområde men vi är alltid måna om att hjälpa varandra när det behövs! Om tjänsten Rollen innebär att ansvara för leverantörsreskontra inom koncernen. Huvudsakli... Visa mer
Ekonomiassistent med fokus leverantörsreskontra till Norrlands Bil


Då vår nuvarande ekonomiassistent inom leverantörsreskontra går i pension söker vi nu en ny stjärna! Avdelningen består idag av tio medarbetare som arbetar med löner, ekonomi, administration och HR. Var och en har sitt eget ansvarsområde men vi är alltid måna om att hjälpa varandra när det behövs!

Om tjänsten
Rollen innebär att ansvara för leverantörsreskontra inom koncernen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera det dagliga flödet av leverantörsfakturor, registrering, kontering och avvikelser. Vidare innebär rollen även arbete med kontoavstämning, månadsbokslut och årsbokslut. I arbetet ingår även att vara ett stöd mot övriga organisationen i fakturarelaterade frågor. Det kan förekomma andra arbetsuppgifter inom ramen för ekonomiavdelningens arbetsuppgifter. Utformningen av detta görs i samråd baserat på behov och erfarenhet. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du rapporterar direkt till företagets redovisningschef.

Kvalifikationer
· Gymnasieekonom eller likvärdig
· Några års arbetslivserfarenhet samt att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år
· Grundläggande redovisningskunskaper
· God datorvana och kunskaper i Excel
· Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
· Det är meriterande att ha arbetat inom ett större företag och även erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande
· Erfarenhet av att arbeta i affärssystemen Visma och Palette är meriterande


Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.


För att passa i rollen är du strukturerad, handlingskraftig, flexibel, stresstålig samt har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du förstår vikten av god service då avdelningen är en stöttande funktion inom koncernen. Det är därför viktigt att du kan samarbeta och skapa goda relationer.

Frågor och ansökan
Har du frågor kring tjänsten kontakta Redovisningschef Veronica Enquist Johansson på 0910–715825

Välkommen in med din ansökan senast 31 januari till [email protected] och märk ansökan med “Ekonomiassistent”.


Om Norrlands Bil


Norrlands Bil koncernen har ca 330 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se Visa mindre

Systemintresserad ekonom/administratör

Ansök    Nov 5    Boliden Mineral AB    Ekonomiassistent
Till ekonomifunktionen inom Boliden Mineral AB. Våra grundläggande värderingar är; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering. Arbetsuppgifter Avdelningen Redovisning inom Boliden Mineral AB, som i dag består ... Visa mer
Till ekonomifunktionen inom Boliden Mineral AB.
Våra grundläggande värderingar är; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.
Arbetsuppgifter
Avdelningen Redovisning inom Boliden Mineral AB, som i dag består av 10 medarbetare, har det övergripande ansvaret för den legala redovisningen, ekonomisystem och processen för intern kontroll inom Boliden Mineral AB. Vidare är avdelningen en stödfunktion till övriga ekonomiavdelningar inom Boliden Mineral AB och ansvarar även för kassan, kundreskontra, leverantörsreskontra, anläggningsprocessen, moms- och energiskatteredovisning samt ekonomisystem.Fr.o.m. 2019 är avdelningen även ansvarig för systemen Alusta och Microsoft Dynamics 365 för hela Bolidenkoncernen.
Arbetsuppgifterna består i att:
- Hantera flödet av transaktioner mellan våra system.
- Vara stöd till, utreda och svara på frågor från våra operativa enheter.
- Administrera förändringar i våra system gällande t.ex. kostnadsställen.
- Bidra till utveckling av interna processer.
- Koordinera vårt system Alusta mot övriga system samt programleverantör
- Medverka i bokslut, vara stöd till övriga ekonomiavdelningar inom Boliden Mineral AB, samt övriga på avdelningen förekommande arbetsuppgifter.
- I arbetsuppgifterna ingår det även att utbilda och informera medarbetare om förändrade principer och arbetssätt i våra system
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med Boliden som stationeringsort med tillträde snarast.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för systemhantering och gärna med viss ekonomikunskap. Erfarenhet av Alusta är meriterande men inte ett krav, likaså erfarenhet av Microsoft Dynamics 365.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är problemlösare, noggrann, kan arbeta självständigt mot uppsatta mål samt har förmågan att kommunicera och samarbeta. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.
Gymnasieutbildning och B-körkort är krav.
Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!
Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Visa mindre

Faktureringsadministratör/Ekonomiassistent

Ansök    Dec 16    EVRY Sweden AB    Ekonomiassistent
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har ca 24 000 anställda globalt. Vi tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Vi söker dig som är en engagerad och öppen lagspelare med g... Visa mer
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har ca 24 000 anställda globalt. Vi tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder.


Vi söker dig som är en engagerad och öppen lagspelare med god kommunikationsförmåga. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du har erfarenhet från att jobba med ekonomisystem och fakturering samt god förståelse för redovisning.

Ditt fokus som Faktureringsadministratör/Ekonomiassistent blir i första hand att stötta vår sälj- och leveransenhet. Du ansvarar för att uppgifterna i våra avtal omsätts till våra ekonomisystem samt att följa upp dessa. Du ser till att underlagen för kundfakturering är korrekt och registrerar även alla underlag. Tjänsten innebär täta kontakter med både kollegor och kunder. Struktur, planering och eget driv är viktiga delar för att lyckas i rollen.


Du har
· Ekonomiutbildning som lägst på gymnasienivå, eller motsvarande erfarenhet av ekonomiarbete
· Gärna erfarenhet av affärsavtal, men inget krav
· Ett affärssinne, är målinriktad och noggrann i ditt sätt att arbeta
· En god prioriteringsförmåga och lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift


TietoEVYR erbjuder dig en tjänst inom ett område med hög marknadstillväxt och en arbetsplats med ett kreativt och positivt arbetsklimat. Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som alla strävar efter att uppnå bästa resultat och skapa mervärde för TietoEVRYs kunder. Vi välkomnar dig som vill använda din tidigare erfarenhet på nya områden.


Placeringsort
Skellefteå


Omfattning
Tjänsten är en heltid, men även du som är intresserad av att jobba 75% är välkommen att söka.
Välkommen med din ansökan senast 2021-01-15. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt på www.tietoevry.se/karriar
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Stenborg via e-post: [email protected] Visa mindre

Nordic Sport söker en ekonomiassistent

Ansök    Okt 8    Wikan Personal AB    Ekonomiassistent
På Nordic Sport är vi mer kända på den internationella marknaden än vad vi är regionalt och nationellt. Vi är kanske inte den mest kända arbetsgivaren men som leverantören syns vi frekvent på de största mästerskapen runt om i världen. Det är medarbetarna på Nordic Sport som bygger varumärket! Det är vi som team som gör det möjligt att från soffan se på när vår idrottsutrustning används vid större idrottsevenemang som OS i Rio de Janeiro 2016 eller IPC Par... Visa mer
På Nordic Sport är vi mer kända på den internationella marknaden än vad vi är regionalt och nationellt. Vi är kanske inte den mest kända arbetsgivaren men som leverantören syns vi frekvent på de största mästerskapen runt om i världen.

Det är medarbetarna på Nordic Sport som bygger varumärket! Det är vi som team som gör det möjligt att från soffan se på när vår idrottsutrustning används vid större idrottsevenemang som OS i Rio de Janeiro 2016 eller IPC Para World Championships, London där vi var total leverantör.Om företaget
Nordic Sport är en av världens ledande leverantörer av friidrottsutrustning. Vi har funnits sedan 1972 och är ett familjeföretag med lojala medarbetare. Nordic Sport är även en av Skandinaviens främsta leverantörer av idrottsplatsutrustning för fotboll och ishockey. Kvalitet, lojalitet och support är kärnvärdena som karakteriserar vårt arbete och som representerar vårt varumärke.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på Nordic Sport kommer du att arbeta nära företagets ekonomichef och vara behjälplig i det dagliga ekonomiadministrativa arbetet. Du ansvarar bland annat för den löpande redovisningen, avstämningar, reskontra, fakturering, utbetalningar och viss rapportering. Vidare kommer du till viss del också att sköta ekonomiadministrationen för fler mindre bolag inom koncernen. Då Nordic Sport både importerar och exporterar varor internationellt handlar företaget med olika valutor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som exempelvis redovisnings- eller ekonomiassistent. Vidare ser vi gärna att du är utbildad ekonom och att du har varit delaktig i bokslutsarbetet i form av avstämningar. Det är viktigt att du vill vara med och bidra till arbetsglädjen på kontoret och att du har ett öppet sinne. Du trivs att arbeta självständigt och som person är du både strukturerad och noggrann. Vi tror att du med din erfarenhet känner dig trygg i din roll och att du är kommunikativ som person.

Då Nordic Sport har en internationell marknad är det viktigt att du utöver svenska behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift. Du har goda kunskaper i Office 365.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2020-10-28

Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Nordic Sport med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Vi söker en Ekonomiadministratör till VTT/Freno

Ansök    Okt 12    Ghost Competence AB    Ekonomiassistent
Vill du vara med och utveckla VTT Skellefteå, VTT Umeå och Freno i Piteå? Vi är företag med nära samarbeten och delvis gemensamt ägande där det händer en hel del under 2020 och framåt. Utvecklingen går mot större affärer nationellt och internationellt. Vårt fokus är produkter och tillverkning i absolut toppklass. Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt gäng där du får ta ansvar, utveckla, förändra, förbättra och entusiasmera människor. Tjänsteställe är... Visa mer
Vill du vara med och utveckla VTT Skellefteå, VTT Umeå och Freno i Piteå?

Vi är företag med nära samarbeten och delvis gemensamt ägande där det händer en hel del under 2020 och framåt. Utvecklingen går mot större affärer
nationellt och internationellt. Vårt fokus är produkter och tillverkning i absolut toppklass. Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt gäng där du får ta ansvar,
utveckla, förändra, förbättra och entusiasmera människor. Tjänsteställe är Skellefteå men då vi har verksamhet i Umeå och Piteå kan resor till respektive ort ske vid behov.

Som ekonomiadministratör hos oss får du arbeta med företagets ekonomifunktion och administration. Till det hör den löpande bokföringen och registrering, ta ut månadsrapporter, leverantörsbetalningar, kontakt och rapportering mot myndigheter samt en viss lönehantering. Känns det intressant? Sök då tjänsten nu!


Information om tjänsten
Denna rekrytering är ett samarbete mellan VTT/Freno och Ghost Competence där
Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd
av VTT i Skellefteå.

All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.Vi söker dig som
är en noggrann arbetsmyra, har förmågan att planera och prioritera ditt arbete samt gillar ett högt tempo. Som person är du driven, serviceinriktad och gillar att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi söker dig som har en bakgrund inom ekonomi, antingen från utbildning eller genom arbetslivserfarenhet.

För att trivas hos oss på avdelningen är det viktigt att du brinner för siffror och administration samt fungerar bra i team då du kommer att ha ett nära samarbete med både dina kollegor på avdelningen


Vad erbjuder vi?

Hos oss får du ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Företagen är inne i en expansiv fas, både organiskt och genom förvärv,
och det finns en tydligt utstakad strategi för framtida tillväxt. Det finns en stor optimism inför framtiden liksom sällsynt goda drivkrafter hos VD:ar och anställda.

Fakta

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ORT: Skellefteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-10-31


Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda
upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en
av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att Tobias
Nilsson, [email protected] Visa mindre

Skolekonom

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Skolekonom till IES Skellefteå 

Internationella Engelska Skolan, grundad år 1993 av Ms. Barbara Bergström, är en etablerad friskoleorganisation som ständigt utvecklas och expanderar. IES Skellefteå öppnade augusti 2019 med årskurserna F-8 i nyrenoverade lokaler på Brännavägen 57-59 i Skellefteå. Idag är vi ca 350 elever i årskurserna F-9 och 47 medarbetare.  

Skolan är tvåspråkig och följer svensk läroplan. För mer information om vår skola eller organisation, besök vår hemsida www.engelska.se.

IES Skellefteå erbjuder en möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Vi söker nu en skolekonom som ansvarar för följande arbetsuppgifter.

Löpande bokföring

Bistå rektorn i budgetarbetet inför kommande verksamhetsår samt löpande under året

Månadsvis kostnadsuppföljning och kommentarer på utfallet till huvudkontoret

Månadsvis avstämningar av samtliga balanskonton

Kontera och kontrollera inkommande leverantörsfakturor i Palette

Fakturering i Hogia

Avstämning av skolpeng månadsvis

Kontakter med kommuner, genomgång av beslut mm

Ansvara för skolans elektroniska handkassa

Bistå rektor med HR-relaterad administration 

Personaladministration såsom avvikelserapportering till huvudkontoret, anställningsintyg, mm.

Ansvara för insamling/ ifyllande av skolstatistik

Vem är du? Vi ser gärna att du som söker har administrativ/ekonomutbildning på lägst gymnasienivå samt att du arbetat minst ett år med ekonomi- och administration. Har du erfarenhet från skolvärlden så är det ett plus men inte en nödvändighet. Vi vill att du har ett stort engagemang och att du är kvalitetsmedveten. Du är driven, strukturerad och kommunikativ. Vidare så har du en positiv attityd och en stor portion social kompetens. Självklart så behärskar du engelska och svenska i både tal och skrift. Stämmer detta in på dig så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Tjänsten är ett vikariat med start 2021-01-18 och slut 2022-01-17 med möjlighet till förlängning.  Din ansökan skickar du till rektor Frederik Granström

[email protected]. Visa mindre

Löneadministratörer och ekonomiassistenter för kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Har du nyligen studerat ekonomi på universitet/högskola eller löneadministration och vill testa dina kunskaper? Eller jobbar du kanske som ekonomiassistent eller löneadministratör och känner att det är dags för något nytt? Perfekt, då kan det här passa dig! Vi söker nu ekonomiassistenter och löneadministratörer för kommande uppdrag. Detta är inte till något specifikt uppdrag utan vi vill komma i kontakt med dig för kommande uppdrag.

Du blir i första hand anställd av Clockwork och arbetar ute hos vår kund därefter kan det finnas möjlighet till anställning hos företaget. Det kan såväl vara långa som korta uppdrag som kan leda till något långsiktigt.

Arbetsuppgifter som kan ingå:
- Löpande bokföring
- Hantering av fakturor
- Stöttning vid månadsbokslut
- Löner
- Läsa och tolka kollektivavtal

Din profil
-Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
-Har goda kunskaper i Officepaketet
-Har god systemvana
-Meriterade är om du har jobbat med löpande bokföring och/eller löner

Som person är du ansvarstagande, driven och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du flexibel och trivs att jobba mot deadlines.

Varför ska du välja Clockwork?
Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss?

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Christina Karlsson på 073- 351 27 44 eller [email protected] Visa mindre

Ekonomiadministratör till Ekonomistaben, Skellefteå

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Ekonomistabens uppdrag är att vara ledningens och verksamhetens stöd i ekonomi- och verksamhetsstyrningsfrågor. Vi ansvarar för att förvalta och utveckla Region Västerbottens ekonomi- och verksamhetsstyrningsmodell, beslutstöd, redovisning och kund- och leverantörsfakturering. Regi... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Ekonomistabens uppdrag är att vara ledningens och verksamhetens stöd i ekonomi- och verksamhetsstyrningsfrågor. Vi ansvarar för att förvalta och utveckla Region Västerbottens ekonomi- och verksamhetsstyrningsmodell, beslutstöd, redovisning och kund- och leverantörsfakturering. Region Västerbotten har ca 10 000 anställda och en budget som omsluter 9 miljarder.

Leverantörsfakturering är en serviceverksamhet som arbetar med att säkra regionens kostnader och ingår i enheten för Redovisning och transaktionshantering. Leverantörsfakturering har åtta medarbetare som leds av en sektionschef. Vi söker nu en ny kollega till oss i Skellefteå.
ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiadministratör hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. Du arbetar i huvudsak med ekonomihandläggning såsom leverantörsfakturor, kontoavstämningar, momshantering och utlandsbetalningar. Dessutom kan du arbeta inom flera områden som rör fakturahantering, patientavgifter, betalningsströmmar, statistik mm. Vi är en serviceverksamhet vilket innebär dagliga kontakter med verksamhet och externa kunder. Uppdraget är länsöverskridande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial ekonomisk utbildning eller motsvarande.
- Erfarenhet från arbete i ekonomisystem är meriterande.
- Du har goda kunskaper i Officepaketet.
Som person är du initiativrik, analytisk och noggrann. Du ska kunna arbeta självständigt men också i team. Du är utvecklingsinriktad och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya system. Du ska ha ett proaktivt och möjlighetsinriktat arbetssätt. Då arbetet innebär kontakter med olika intressenter tror vi att du gillar att jobba serviceinriktat och har förmågan att skapa goda relationer.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Administratör

Ansök    Sep 15    Skellefteå kommun    Ekonomiassistent
Inom Stöd och service arbetar vi utifrån ett salutogent perspektiv med målet att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva ett bra liv i hemmet, på jobbet samt på fritiden. Det stöd vi ger anpassas för varje individ och ska öka möjligheterna till ett självständigt och meningsfullt liv. Detta sker genom en verksamhet som är tillgänglig, i ständig utveckling och av hög kvalitet inom daglig verksamhet, gruppbostäder, serviceboenden, teamverksamhet, ... Visa mer
Inom Stöd och service arbetar vi utifrån ett salutogent perspektiv med målet att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva ett bra liv i hemmet, på jobbet samt på fritiden.

Det stöd vi ger anpassas för varje individ och ska öka möjligheterna till ett självständigt och meningsfullt liv. Detta sker genom en verksamhet som är tillgänglig, i ständig utveckling och av hög kvalitet inom daglig verksamhet, gruppbostäder, serviceboenden, teamverksamhet, korttidsvistelse och personlig assistans.
Du kommer att ingå i ett härligt gäng ambitiösa, kompetenta och varma kollegor där alla hjälps åt, när så behövs, utifrån sina olika kunskaper och erfarenheter. Ett hjärtligt och öppet arbetsklimat där alla får komma till sin rätt med fel och brister, klokskap och styrkor är något vi värdesätter högt!
I teamet arbetar vi tillsammans mot gemensamma mål utifrån olika kunskaper och erfarenheter.

Stöd och service strävar för en tillitsbaserad ledning och styrning med målet att styrningen i högre utsträckning ska baseras på tillit. Medarbetarnas kunskap och erfarenhet ska bättre tillvaratas så att tjänsterna genererar större nytta och kvalitet för medborgarna.

Inom Stöd och Service jobbar vi aktivt mot visionen:
Självständig i vardagen, delaktig i samhället och valmöjligheter i livet

Verksamheten består av att verkställa beslut om personlig assistans, ledsagning, avlösning, kontaktpersonuppdrag samt korttidsvistelse.
I verksamheten arbetar idag elva enhetschefer, en administratör och en verksamhetschef. Administratörens huvuduppdrag är att hantera ansökningar om sjuklönekostnader från privata aktörer inom personlig assistans men också att vara ett avlastande stöd för cheferna i löpande administrativa uppgifter.


ARBETSUPPGIFTER
Handlägga ansökningar om ekonomiskt stöd för de merkostnader som uppstått vid ordinarie assistents sjukfrånvaro enligt 9 § 2 LSS.

Kontaktperson för tidrapporteringssystemet, Intraphone, till Försäkringskassan genom att sammanställa och skicka in underlag som styrker utförd assistans (avtal, fullmakt, tidsredovisningar, räkningar, 3066-blanketter).

Informera/utbilda nya medarbetare i tidrapporteringssystemet, Intraphone.
Följa upp och kontrollera antalet timmar i avräkningsperioderna för respektive ärende.
Föra protokoll vid verksamhetens arbetsplatsträffar.
Resurs för att effektivisera verksamheten genom olika administrativa uppdrag.

Att vara ordningsam, noggrann och hålla koll på olika deadlines är en viktig egenskap i jobbet som administratör eftersom det kan förkomma varierade uppgifter som förändras över tid samtidigt som andra uppgifter är datumstyrda och löpande återkommande varje månad.

Ett nära och tätt samarbete med chefer, verksamhetschef samt ekonom förutsätter att du både är inkännande och aktivt deltagande i en dialog. Frågar upp vid behov och delger andra dina tankar och synpunkter.

Du ska kunna ta eget ansvar och vara självgående i uppdraget.
Det ingår även att omvärldsbevaka SFB/LSS då det är mycket på gång och flera undantagsfall pga. att pers.ass. är en egen verksamhet som inte liknar någon annan.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av liknande arbete, administration med fokus på ekonomi. Vi ser gärna at du har en ekonomisk utbildning på gymnasienivå.
Det är ett absolut krav att du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift och att du har goda kunskaper inom Officepaketet (O365, Word, Excel, PPT m.m)

Det är meriterande om du har kunskaper inom LSS, specifikt inom området personlig assistans
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande program Intraphone, Life Care, Procapita, Raindance, Time Care och Time Care Pool.

Det är också ett extra plus i kanten om du kan teckenspråk eller finska

ÖVRIGT
Dagligen får ca 1000 personer med funktionsnedsättning stöd av Skellefteå kommun, genom avdelningen Stöd och service. Avdelningen arbetar utifrån ett salutogent perspektiv med målet att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva ett bra liv i hemmet, på jobbet samt på fritiden. Det stöd vi ger anpassas för varje individ och ska öka möjligheterna till ett självständigt och meningsfullt liv. Detta sker genom en verksamhet som är tillgänglig, i ständig utveckling och av hög kvalitet inom daglig verksamhet, gruppbostäder, serviceboenden, korttidsvistelse och personlig assistans.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sommarjobba som ekonomiassistent på Skellefteå Lastbilsstation.

Ansök    Mar 27    Clockwork Umeå AB    Ekonomiassistent
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Skellefteå Lastbilsstation har linjetrafik över hela Norrland med leveranser från dörr till dörr. Vår linjetrafik täcker hela Norrland där terminaler i Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå är knutpunkter. Vi har även linjetrafik över natt mellan Stockholm och Luleå samt Örebro och Luleå.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ekonomiassistent på uppdrag av Skellefteå Lastbilsstation. Du jobbar från mitten av juni till augusti. Du kommer att arbeta med kund/leverantörsfakturor, löpande redovisning samt krediteringar och inbetalningar. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta avstämning, löpande rapportering och bevakning. Du har goda kunskaper i Officepaketet (Word, Excel)
Omfattningen på tjänsten är heltid under juni till augusti.


Din profil
Vi söker dig som för närvarande studerar till redovisningsekonom eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av K2 Ekonomisystem men inget krav. Erfarenhet av redovisning är meriterande.
För att trivas i rollen ser vi att du ska vara självgående och noggrann. Du tycker om att arbeta nära dina kollegor, är strukturerad, ansvarsfull och driven. Att ha ordning och reda är en självklarhet för dig. Du behärskar engelska i både tal och skrift då kontakt med utländska kunder kan förekomma.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Olle Clarevi på tfn: 0733-51 27 13. Visa mindre

Sommarjobba som ekonomiassistent på Skellefteå Lastbilsstation

Ansök    Maj 15    Clockwork Umeå AB    Ekonomiassistent
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Skellefteå Lastbilsstation har linjetrafik över hela Norrland med leveranser från dörr till dörr. Vår linjetrafik täcker hela Norrland där terminaler i Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå är knutpunkter. Vi har även linjetrafik över natt mellan Stockholm och Luleå samt Örebro och Luleå.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ekonomiassistent på uppdrag av Skellefteå Lastbilsstation. Du jobbar från mitten av juni till augusti. Du kommer att arbeta med kund/leverantörsfakturor, löpande redovisning samt krediteringar och inbetalningar. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta avstämning, löpande rapportering och bevakning. Du har goda kunskaper i Officepaketet (Word, Excel)

Omfattningen på tjänsten är heltid under juni till augusti.


Din profil
Vi söker dig som för närvarande studerar till redovisningsekonom eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av K2 Ekonomisystem men inget krav. Erfarenhet av redovisning är meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du ska vara självgående och noggrann. Du tycker om att arbeta nära dina kollegor, är strukturerad, ansvarsfull och driven. Att ha ordning och reda är en självklarhet för dig. Du behärskar engelska i både tal och skrift då kontakt med utländska kunder kan förekomma.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mattias Adolfsson - 0733512725. Visa mindre

Ekonomiassistent till 64 Holding

Ansök    Sep 12    Ghost Competence AB    Ekonomiassistent
Information om tjänsten 64 Holding söker nu en ekonomiassistent till deras kontor i Skellefteå. Hos 64 Holding erbjuds du en varierande vardag bland trevliga kollegor. Som ekonomiassistent arbetar du nära ekonomiansvarig. För att lyckas i rollen behöver du vara affärsmässig, ha god struktur och vara kommunikativ. Tjänsten är ett vikariat med tillträde så snart som möjligt. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direktanställd av... Visa mer
Information om tjänsten
64 Holding söker nu en ekonomiassistent till deras kontor i Skellefteå. Hos 64 Holding erbjuds du en varierande vardag bland trevliga kollegor. Som ekonomiassistent arbetar du nära ekonomiansvarig. För att lyckas i rollen behöver du vara affärsmässig, ha god struktur och vara kommunikativ. Tjänsten är ett vikariat med tillträde så snart som möjligt.

Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direktanställd av 64 Holding. All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.

Information om kundföretaget
64 Holding är ett moderbolag med ett antal dotterbolag inom olika branscher vilket ger variation i arbetet. Fysisk placering kommer att vara på discgolftillverkande Latitude 64’s kontor på Hedensbyn, vilket är ett av dotterbolagen du kommer att jobba för.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer dina primära arbetsuppgifter att vara;

• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Lönehantering


Vi söker dig som
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring.
Som person krävs det att du är strukturerad och att du trivs med varierande arbetsuppgifter. Vidare är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta då du kommer att arbeta nära företagets ekonomiansvarige.
Akademisk utbildning inom ekonomi samt goda kunskaper inom lönehantering är meriterande.


START: Så snart som möjligt

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Visstidsanställning t o m. 2021-03-31

ORT: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

SISTA ANSÖKNINGSDAG:2019-09-29

KONTAKT: Ellen Berg

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se Visa mindre