Arbetsbeskrivning
I Februari 2023 öppnar vi upp en helt ny restaurang inne på Northvolt och söker en Platschef som vill vara med och utgöra en del av det team som utgör vår kärntrupp av anställda inför öppningen. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Vi tror på hållbarhet, både när det gäller vår planet och våra kollegor. Vi älskar service och vill leverera kvalitet i världsklass. Föl... Visa mer
Arbetsbeskrivning
I Februari 2023 öppnar vi upp en helt ny restaurang inne på Northvolt och söker en Platschef som vill vara med och utgöra en del av det team som utgör vår kärntrupp av anställda inför öppningen. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Vi tror på hållbarhet, både när det gäller vår planet och våra kollegor. Vi älskar service och vill leverera kvalitet i världsklass. Följ med på vår resa!
I rollen som Platschef har du möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats genom ett bra och tydligt ledarskap. Du kommer att ansvara för enhetens budget och resultat såväl operativt som kvalitetsmässigt. Du har fullt resultat- och personalansvar, följer lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar.
I tjänsten ingår bland annat ansvar för rapportering till närmsta chef och huvudkontorets olika funktioner. Du skall fördela och strukturera den dagliga driften och säkerställa en god arbetsmiljö. Du skall även utveckla och följa upp kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov och önskemål.
Restaurangen kommer att öppna i februari och du som ansvarig startar enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2023-01-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen att ansöka på www.randstad.se
För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Compass Group och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,
[email protected]
Placeringsort: Skellefteå
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Compass Group.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Ansvarsområden
Du kommer ansvara för att ni arbetar för att säkerställa budget och nå resultat såväl operativt som kvalitetsmässigt samt driver tillväxt och lönsamhet. Du kommer att stötta och utveckla teamet och prioritera uppgifter och fokusområden.
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
•Säkerställa personalresurser och arbetsmiljö samt medarbetar- och lönesamtal
• Uppföljning av resultat per enhet/kontrakt
• Säkerställa en smidig och givande upplevelse för såväl kunder som gäster i enlighet med var kunds kontrakt
• Löpande genomföra kundmöten
• Se till att kvalitets- och miljömål uppnås med ISO-standarder
• Säkerställa en kontinuerlig dialog med befintliga och nya kunder samt delta i anbudsprocesser
Som stöd har du en KAM ansvarig chef samt det centrala stödteamet för matkoncept och övriga stödfunktioner. Du rapporterar till KAM
Om enheten
Compass Group har blivit utvald leverantör för Northvolts anläggning i Skellefteå och vi befinner oss nu i processen att ta fram ett nytt koncept och nya lokaler som ska matcha just deras behov.
Vi kommer att erbjuda ett komplett hela-dagen-utbud och vill vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett eftermiddagsmål. Vårt erbjudande bygger på variation av dagens alla måltider och stunder.
Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga sallader i fokus och den kompletteras med vegetariskt, eller animaliskt protein. Vi lagar mat inspirerad från världens alla hörn & serverar den på tallrik. Vi följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Recepten är framtagna av vårt kulinariska team som även supporterar enheten i planering. Vi brinner för hållbarhet och arbetar självklart med säsongsbaserade råvaror, närproducerade och hållbara.
Kvalifikationer
Vi söker en passionerad, nyfiken och entusiastisk Platschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till alla kunder och gäster.
För att lyckas i rollen krävs det:
• Utbildning inom kök och restaurang eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Erfarenhet av arbete i ledande position inom servicebransch
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift
• God datavana och kunskaper i Office 365
• Utan anmärkning i polisens belastningsregister
Meriterande:
• Facility Management utbildning
• Erfarenhet från restaurang och storhushåll
Personliga egenskaper:
• God kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta
• Analytisk och resultatinriktad
• Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Förmåga att leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling
• Du är lyhörd, kreativ och lösningsorienterad
• Passion för service och kvalitet
Erfarenhet
Tre till fem år från liknande arbete.
Om företaget
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
Visa mindre