Lediga jobb som Terminalarbetare i Skellefteå

Se lediga jobb som Terminalarbetare i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Extrajobb som lagermedarbetare!

Är du på jakt efter ett extrajobb och har erfarenhet eller intresse att arbeta inom lager? Vi söker lagermedarbetare till fast schemarad ca 1–2 dagar/v! I rollen som lagerarbetare kommer du ingå i ett team som hanterar bolagets utleveranser där du kommer att jobba med materialplock, trucktransporter, lagerläggning samt packning av gods. Uppdraget förväntas starta i slutet av sommaren och vi söker dig som har möjlighet att arbeta via en fast schemarad ca... Visa mer
Är du på jakt efter ett extrajobb och har erfarenhet eller intresse att arbeta inom lager? Vi söker lagermedarbetare till fast schemarad ca 1–2 dagar/v!

I rollen som lagerarbetare kommer du ingå i ett team som hanterar bolagets utleveranser där du kommer att jobba med materialplock, trucktransporter, lagerläggning samt packning av gods.

Uppdraget förväntas starta i slutet av sommaren och vi söker dig som har möjlighet att arbeta via en fast schemarad ca 1–2 heldagar/v samt vid behov. Arbetstider är 07.00-16.00.

För att vara aktuell krävs det att du studerar på minst 50% alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning med samma omfattning. Är du studerande ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av din utbildning.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har hög arbetsmoral, är ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta fysiskt och är effektiv i ditt arbetssätt. Teamwork är ett ledord och du har en förmåga att sprida god energi och glädje till både kollegor och kunder.

Krav:
• Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
• Goda språkkunskaper i svenska.
• God datorvana.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete samt truckkort är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande. För vidare frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Victor Östman Dahlin på [email protected] eller 072 451 77 85. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Skolsköterska, Tuböleskolan

Ansök    Jun 26    Skellefteå kommun    Skolsköterska
I Skellefteå kommun jobbar vi tillsammans över gränserna, i en arbetskultur som präglas av en ovanligt stark framtidstro. Just nu söker vi en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag! Du kommer i första hand utgå från Tuböleskolan men längre fram kan det bli aktuellt med placering på ytterligare en skola inom område söder. ... Visa mer
I Skellefteå kommun jobbar vi tillsammans över gränserna, i en arbetskultur som präglas av en ovanligt stark framtidstro. Just nu söker vi en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag!

Du kommer i första hand utgå från Tuböleskolan men längre fram kan det bli aktuellt med placering på ytterligare en skola inom område söder.

Tuböleskolan ligger på södra sidan av älven mitt i hjärtat av Anderstorps bostadsområde. Vi har stora grönområden runt skolan med skogen bara ett stenkast bort. Det är en mångkulturell skola med mycket engagerad personal som arbetat länge. Vi jobbar mycket med musik och estetiska uttrycksformer, bland annat har vi en egen sambaorkester. Skolan har cirka 250 elever i årskurs F-6, tre fritidsavdelningar och 35 personal.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.

Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du hänsynstagande, kreativ och trygg. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Lagermedarbetare på heltid, Skellefteå!

Har du erfarenhet eller intresse att arbeta inom lager? Ta chansen och bli en del av ett starkt team i rollen som lagermedarbetare! I rollen som lagermedarbetare kommer du ingå i ett team vars främsta uppgift är att hantera bolagets utleveranser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara materialplock, trucktransporter, lagerläggning samt packning av gods. Uppdraget förväntas starta i slutet av sommaren och omfattar en heltidstjänst. Arbetstidern... Visa mer
Har du erfarenhet eller intresse att arbeta inom lager? Ta chansen och bli en del av ett starkt team i rollen som lagermedarbetare!

I rollen som lagermedarbetare kommer du ingå i ett team vars främsta uppgift är att hantera bolagets utleveranser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara materialplock, trucktransporter, lagerläggning samt packning av gods.

Uppdraget förväntas starta i slutet av sommaren och omfattar en heltidstjänst. Arbetstiderna för denna tjänst är förlagd måndag-torsdag 07.00-16.00 och fredag 07.00-15.00.

Din profil
Som lagermedarbetare har du en central roll i bolagets logistikarbete. För att lyckas tror vi att du har hög arbetsmoral, är ansvarstagande och strukturerad. Som person räds du inte en utmaning och är initiativtagande och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta fysiskt och är effektiv i ditt arbetssätt. Teamwork är ett ledord och du har en förmåga att sprida god energi och glädje till både kollegor och kunder.

Krav:
• Goda språkkunskaper i svenska.
• God datorvana.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete samt truckkort är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande. För vidare frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Victor Östman Dahlin på [email protected] eller 072 451 77 85. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lastbilsstation söker terminalarbetare till vår terminal i Skellefteå

Är du snabb i steget, ordningsam och tycker om att arbeta fysiskt har vi det perfekta jobbet för dig! Arbetsbeskrivning I rollen som terminalarbetare i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer och där ingår terminalarbetare, chaufförer och tjänstemän. Arbetet består främst av sortering av paket samt scanning av gods så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att de... Visa mer
Är du snabb i steget, ordningsam och tycker om att arbeta fysiskt har vi det perfekta jobbet för dig!
Arbetsbeskrivning
I rollen som terminalarbetare i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer och där ingår terminalarbetare, chaufförer och tjänstemän. Arbetet består främst av sortering av paket samt scanning av gods så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, noggrann, gillar att arbeta i lag och är strukturerad i ditt arbetssätt. Truck-kort är ett krav. CE-kort samt hjullastare är meriterande. För att trivas i rollen krävs det att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt. Det är även en fördel om du tidigare arbetat i terminal och med styckegodshantering. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som terminalarbetare till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Terminalarbete Skellefteå".

STATIONERINGSORT: Skellefteå
OMFATTNING: 100 %
ARBETSTID: Dagtid
TILLTRÄDE: Snarast Visa mindre

Skolsköterska

Ansök    Jun 2    Skolfören Växa    Skolsköterska
Skolföreningen Växa är huvudman för Bruks förskola, Björkbackens förskola, Bruksskolan och Björkskolan. Vi betonar alla människors lika värde och värnar om barns och elevers olikheter samt arbetar utifrån en kristen värdegrund. Vår vision är en skola där varje barn och elev utvecklas optimalt i kunskap, kreativitet och ansvar. Barnen och eleverna är vårt fokus, vi finns till för deras skull. Inför höstterminen -24 söker vi nu en skolsköterska till Björksko... Visa mer
Skolföreningen Växa är huvudman för Bruks förskola, Björkbackens förskola, Bruksskolan och Björkskolan. Vi betonar alla människors lika värde och värnar om barns och elevers olikheter samt arbetar utifrån en kristen värdegrund. Vår vision är en skola där varje barn och elev utvecklas optimalt i kunskap, kreativitet och ansvar. Barnen och eleverna är vårt fokus, vi finns till för deras skull.
Inför höstterminen -24 söker vi nu en skolsköterska till Björkskolan i Skellefteå och Bruksskolan i Ursviken. Björkskolan är en enparallellig skola för årskurs 6-9 och Bruksskolan en enparallellig skola för årskurs F-5 . Tjänstens omfattning på båda skolorna tillsammans är ca 20%
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har ett stort intresse för skolans uppdrag och som vill vara med och bidra i arbetet för en hälsofrämjande skolutveckling. Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam i nära samarbete med rektor, skolkurator och specialpedagog/speciallärare. Du kommer att vara en viktig kugge i hälsoarbetet tillsammans med elever, föräldrar, pedagoger och kollegorna i elevhälsan. Samverkan internt och även externt är viktiga delar i ditt arbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktsköterska eller skolsköterska. Det är meriterande om du arbetat som skolsköterska tidigare och är van vid att arbeta med barn och ungdomar. Du kommer att arbeta utifrån de uppdrag som skolan har och delta i skolans utvecklingsarbete utifrån skolsköterskans roll i elevhälsans uppdrag avseende främjande, förebyggande och tidiga insatser i skolan. Att bygga trygga relationer med elever, föräldrar och kollegor är en viktig uppgift i ditt arbete
Egenskaper
Du delar Skolföreningen Växas värderingar och vision. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Hör av dig om du vill bli med i vårt härliga arbetslag där du får utveckla en skola i framkant.
Vi intervjuar löpande och anställer när vi fått rätt sökande. Visa mindre

Patienttransportör, Servicecenter Skellefteå

Ansök    Jun 13    REGION VÄSTERBOTTEN    Terminalarbetare
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Servicecenter är en del i Region Västerbottens serviceverksamhet vars huvuduppgift är att erbjuda och utveckla värdeskapande servicetjänster med fokus på ständiga förbättringar för ökad kundnytta. Här skapas förutsättningar för vården att fokusera på sina arbetsuppgifter och vi är ... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Servicecenter är en del i Region Västerbottens serviceverksamhet vars huvuduppgift är att erbjuda och utveckla värdeskapande servicetjänster med fokus på ständiga förbättringar för ökad kundnytta. Här skapas förutsättningar för vården att fokusera på sina arbetsuppgifter och vi är en viktig kugge i vårdflödet. Genom hög tillgänglighet, effektiva processer och bemötande i världsklass skapar vi förutsättningar för en god upplevelse av oss som både vårdgivare och arbetsgivare.

Patientservice omfattar centralreceptionen, information- och konferensservice, entrévärdar (entréservice) och patienttransport. Du kommer ingå i ett engagerat team där du får möjlighet att bidra i utvecklingen av våra egna arbetssätt och processer. Du kommer också ha stora möjligheter till kompetensutveckling och lärande i vardagen då du som medarbetare hos oss kan komma att få hjälpa till där det behövs vilket innebär att du även kan få arbetsuppgifter inom andra områden inom avdelningen Patientservice.

Vi söker nu en ny kollega till Patienttransport!

ARBETSUPPGIFTER
Som transportör hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. Du kommer vara en av dom som transporterar våra patienter mellan vårdavdelningar och mottagningar. Patienterna kan vara gående, rullstolsburna eller sängliggande. Även transport av avlidna förekommer.

Transporterna utförs gående. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen vill vi att du har erfarenhet från kund- och serviceorienterad verksamhet. Då arbetet innebär många olika kontakter med människor krävs att du är lyhörd och kan anpassa ditt beteende efter den person du i stunden har framför dig. Vi tror att du som söker är en serviceinriktad person, möjlighet att vara flexibel samt har god förmåga att samarbeta med andra. Utöver det är det även viktigt för rollen att kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar och egna initiativ. Meriterande om du har kännedom om lokalerna och placeringar av avdelningar på Skellefteå Sjukhus.

Som patienttransportör kommer du att stå och gå stora delar av dagen. I arbetet ingår att köra sjukhussängar och rullstolar, vilket kan vara tungt för kroppen. Du som söker behöver därför kunna hantera dessa tyngre moment genom att följa riktlinjer och arbetssätt vad gäller ergonomi.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser det även som meriterande om du har truckkort (A3 och D1).

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, skicka gärna in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Sommarjobba som terminalarbetare hos Nyhléns Hugosons.

Tycker du om att arbeta praktiskt och söker ett fartfyllt och utvecklande sommarjobb inom lager och produktion? Vi söker en glad terminalarbetare till ett familjärt företag med norrländska rötter. I rollen som terminalarbetare är du en av Nyhléns Hugosons allra viktigaste medarbetare där du gör vardagen enklare för alla i distributionen och transporten samt är länken till att Nyhléns produkter levereras. I arbetet kommer du i huvudsak att hantera plock o... Visa mer
Tycker du om att arbeta praktiskt och söker ett fartfyllt och utvecklande sommarjobb inom lager och produktion? Vi söker en glad terminalarbetare till ett familjärt företag med norrländska rötter.

I rollen som terminalarbetare är du en av Nyhléns Hugosons allra viktigaste medarbetare där du gör vardagen enklare för alla i distributionen och transporten samt är länken till att Nyhléns produkter levereras.

I arbetet kommer du i huvudsak att hantera plock och pallhantering där du ansvarar för bl.a sortering, registrering och lastning av gods.

Vi söker dig som är ute efter sommarjobb med förväntad start v.24 fram till v. 29 eller v.27 fram till v.33. Upplärning kan ges innan start och det kan finnas möjlighet till extrajobb efter sommarsäsongen vid gott arbete.

Arbetstiderna är fördelade utifrån följande
Nattarbete: v.24 fram till v.29 söndag – ca torsdag 21:00-06:00
Dagtid: v.27 fram till v.33 måndag – fredag 08:00-17:00

Din profil
• Truckkort
• Lättlärd och stresstålig
• Hög arbetsmoral och ansvarstagande
• Tidigare erfarenheter inom lager/logistik (meriterande)
• Behärskar svenska i tal/skrift eftersom instruktioner, rutiner, fraktdokument är skrivna på svenska
• Din personlighet kännetecknas av stark servicekänsla, noggrannhet, att du periodvis kan arbeta under tidspress samt att du har en kvalitetsmedvetenhet
• Du gillar att arbeta i grupp och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och fysiskt arbete
• Meriterande C-kort

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Terminalarbetare till Nyhléns & Hugosons!

Tycker du om att arbeta praktiskt och söker ett fartfyllt och utvecklande sommarjobb inom lager och produktion? Vi söker en glad terminalarbetare till ett familjärt företag med norrländska rötter! I rollen som terminalarbetare är du en av Nyhléns Hugosons allra viktigaste medarbetare där du gör vardagen enklare för alla i distributionen och transporten, samt är länken till att Nyhléns produkter levereras. I arbetet kommer du i huvudsak att hantera plock ... Visa mer
Tycker du om att arbeta praktiskt och söker ett fartfyllt och utvecklande sommarjobb inom lager och produktion? Vi söker en glad terminalarbetare till ett familjärt företag med norrländska rötter!

I rollen som terminalarbetare är du en av Nyhléns Hugosons allra viktigaste medarbetare där du gör vardagen enklare för alla i distributionen och transporten, samt är länken till att Nyhléns produkter levereras.

I arbetet kommer du i huvudsak att hantera plock och pallhantering där du ansvarar för bl.a sortering, registrering och lastning av gods.

Vi söker dig som är ute efter sommarjobb med förväntad start v.24 fram till v. 29 eller v.27 fram till v.33. Upplärning kan ges innan start och det kan finnas möjlighet till extrajobb efter sommarsäsongen vid gott arbete.

Arbetstiderna är fördelade utifrån följande:
Nattarbete: v.24 fram till v.29 söndag – ca torsdag 21:00-06:00.
Dagtid: v.27 fram till v.33 måndag – fredag 08:00-17:00.

Din profil
• Truckkort
• Lättlärd och stresstålig
• Hög arbetsmoral och ansvarstagande
• Behärskar svenska i tal/skrift eftersom instruktioner, rutiner, fraktdokument är skrivna på svenska
• Din personlighet kännetecknas av stark servicekänsla, noggrannhet, att du periodvis kan arbeta under tidspress samt att du har en kvalitetsmedvetenhet
• Du gillar att arbeta i grupp och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och fysiskt arbete

Tidigare erfarenheter inom lager/logistik samt C-kort är meriterande, men inget krav.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. För frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på [email protected]. Varmt välkommen!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagermedarbetare sökes till Ytterviks Åkeri!

Vi söker nu åt kunds räkning självgående och noggranna lagermedarbetare. Om du är en engagerad individ med en hög grad av flexibilitet och säkerhetstänkande, kan denna roll vara perfekt för dig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera mottagning av leveransordrar, förberedelse inför leverans, lastning och lossning av fordon samt leveranser med lastbil till Northvolt. Du kommer även att ansvara för inventering av lager och att se till att la... Visa mer
Vi söker nu åt kunds räkning självgående och noggranna lagermedarbetare. Om du är en engagerad individ med en hög grad av flexibilitet och säkerhetstänkande, kan denna roll vara perfekt för dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera mottagning av leveransordrar, förberedelse inför leverans, lastning och lossning av fordon samt leveranser med lastbil till Northvolt. Du kommer även att ansvara för inventering av lager och att se till att lagerytorna hålls rena och organiserade.

Din profil
Krav:
• C-kort
• Förarkompetensbevis
• ADR-bevis för styckegods
• Datorvana
• Truckförarbevis för klass B1 och B4 är meriterande
• God förmåga att kommunicera på engelska är meriterande

För denna roll värdesätter vi högt säkerhetstänkande och noggrannhet, samt förmågan att arbeta självständigt och samarbeta väl med andra.

Arbetstiderna är för närvarande dagtid mellan 06:30 och 15:30, men skiftarbete och helgarbete kan förekomma framöver.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom StudentConsulting så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lydia Kvist: [email protected]. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Skolsköterska, Bureskolan

Ansök    Feb 15    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till Bureå som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Inom organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser fö... Visa mer
Vi söker en skolsköterska till Bureå som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Inom organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser för elever som har behov av kompletterande stöd. I enheten finns skolpsykologer, skolläkare, medicinskt ledningsansvarig sjuksköterska (MLA), stödteam, språkteam samt medarbetare vid resurscenter.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skolsköterska

Guldstadsgymnasiet är modern skola där våra elevers utbildning och utveckling alltid står i centrum för verksamheten. Skolan är placerad mitt i centrala Skellefteå. Vi tror att personlig utveckling och kunskap går hand i hand. Hos oss får eleverna en möjlighet att utveckla sina idéer samtidigt som de får en bra grund för framtiden. På Guldstadsgymnasiet får eleverna inte bara läsa sig till kunskap utan också praktiskt arbeta med projekt i samarbete med när... Visa mer
Guldstadsgymnasiet är modern skola där våra elevers utbildning och utveckling alltid står i centrum för verksamheten. Skolan är placerad mitt i centrala Skellefteå.
Vi tror att personlig utveckling och kunskap går hand i hand. Hos oss får eleverna en möjlighet att utveckla sina idéer samtidigt som de får en bra grund för framtiden. På Guldstadsgymnasiet får eleverna inte bara läsa sig till kunskap utan också praktiskt arbeta med projekt i samarbete med näringslivet.
Vi erbjuder en kreativ organisation med kompetenta och utvecklingsbenägna kollegor. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda en stimulerande miljö för dig som gillar att driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Skolan kännetecknas även av mindre undervisningsgrupper, hög personaltäthet och en familjär stämning.
Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på ungdomar på individ- och gruppnivå. Tjänsten omfattar 20%.
Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam där ditt huvudsakliga ansvar är den medicinska kompetensen vilket bland annat innebär att varje elev i gymnasieskolan ska erbjudas minst ett hälsobesök som innefattar en allmän hälsokontroll. Arbetet är omväxlande och präglas av nära kontakt med elever och vårdnadshavare.
Din profil
Du har förmåga att bygga goda relationer med såväl elever, föräldrar som personal.
Eftersom du jobbar tätt ihop med eleverna är det viktigt att du är lyhörd, kan stötta samt fatta svåra beslut när det behövs.
Du är strukturerad och har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att lyckas i arbetet behöver du vara självgående, ta ansvar och tycka om kontakten med elever.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du även aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund.
Övrigt:
Intervjuer och rekrytering sker löpande. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
Vi sköter rekryteringen själva och avsäger oss kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

School Nurse

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English. IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES was established in 1993 ... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.
IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES was established in 1993 and has since grown steadily whilst maintaining its quality.

More about the company and its schools, our history and ethos can be found at www.engelska.se


Skolsköterska till Internationella Engelska skolan i Skellefteå 50-100%

Vi söker en legitimerad skolsköterska till vårt elevhälsoteam som vill vara med och göra skillnad i våra elevers vardag. Att arbeta på IES är en möjlighet att arbeta i en internationell miljö med ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt. Nyckelorden för skolan är tvåspråkighet, lugn inlärningsmiljö och tuff kärlek.

Ditt uppdrag som skolsköterska är att i samverkan med elevhälsoteamet och övrig skolpersonal arbeta hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande med det pedagogiska uppdraget i fokus så att alla elever ges förutsättningar att nå utbildningens mål i en miljö som främjar elevernas välbefinnande och lärande. Du arbetar med särskilt ansvar för elever i behov av särskilt stöd utifrån din medicinska kompetens. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterskor, vilket inkluderar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer och förebyggande hälsoarbete. Du kommer att arbeta med en mycket kompetent skolsköterska som kollega och tillsammans bidrar ni till en god organisation av elevhälsans medicinska insatser på skolan.

Vem är du?

Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.  Du kan fatta egna beslut och initiera lösningar på situationer som kan uppstå. Du har en mycket god samarbetsförmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har hög digital kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering då det är viktigt för oss att du passar in i vårt team. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom distriktssköterska,  barn- och ungdom eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete med barn och ungdomar är meriterande. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på 50%-100%.  Semestertjänst. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. 

Ansöka: 

http://www.engelska.se/careers

Sista dag för ansökan är 2024-06-30

Tjänsten börjar i augusti 2024

Övrigt:

Intyg om legitimation och behörighetsgivande examen ska bifogas ansökan. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Skolsköterska

Guldstadsgymnasiet är modern skola där våra elevers utbildning och utveckling alltid står i centrum för verksamheten. Skolan är placerad mitt i centrala Skellefteå. Vi tror att personlig utveckling och kunskap går hand i hand. Hos oss får eleverna en möjlighet att utveckla sina idéer samtidigt som de får en bra grund för framtiden. På Guldstadsgymnasiet får eleverna inte bara läsa sig till kunskap utan också praktiskt arbeta med projekt i samarbete med när... Visa mer
Guldstadsgymnasiet är modern skola där våra elevers utbildning och utveckling alltid står i centrum för verksamheten. Skolan är placerad mitt i centrala Skellefteå.
Vi tror att personlig utveckling och kunskap går hand i hand. Hos oss får eleverna en möjlighet att utveckla sina idéer samtidigt som de får en bra grund för framtiden. På Guldstadsgymnasiet får eleverna inte bara läsa sig till kunskap utan också praktiskt arbeta med projekt i samarbete med näringslivet.
Vi erbjuder en kreativ organisation med kompetenta och utvecklingsbenägna kollegor. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda en stimulerande miljö för dig som gillar att driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Skolan kännetecknas även av mindre undervisningsgrupper, hög personaltäthet och en familjär stämning.
Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på ungdomar på individ- och gruppnivå. Tjänsten omfattar 30%.
Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam där ditt huvudsakliga ansvar är den medicinska kompetensen vilket bland annat innebär att varje elev i gymnasieskolan ska erbjudas minst ett hälsobesök som innefattar en allmän hälsokontroll. Arbetet är omväxlande och präglas av nära kontakt med elever och vårdnadshavare.
Din profil
Du har förmåga att bygga goda relationer med såväl elever, föräldrar som personal.
Eftersom du jobbar tätt ihop med eleverna är det viktigt att du är lyhörd, kan stötta samt fatta svåra beslut när det behövs.
Du är strukturerad och har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att lyckas i arbetet behöver du vara självgående, ta ansvar och tycka om kontakten med elever.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du även aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund.
Övrigt:
Intervjuer och rekrytering sker löpande. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
Vi sköter rekryteringen själva och avsäger oss kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Skolsköterska, Floraskolan

Ansök    Jan 26    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. I den nya organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser för elev... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

I den nya organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser för elever som har behov av kompletterande stöd. I enheten finns skolpsykologer, skolläkare, medicinskt ledningsansvarig sjuksköterska (MLA), stödteam, språkteam samt medarbetare vid resurscenter.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter. Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Terminalarbetare till Schenker för sommarjobb

Vill du jobba inom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig!     Om tjänsten Till Schenkers terminal i Skellefteå söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering samt en del administrativa sysslor. Vikariatet är på heltid under juni-augusti.  Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför in... Visa mer
Vill du jobba inom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig!
 
 
Om tjänsten
Till Schenkers terminal i Skellefteå söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering samt en del administrativa sysslor. Vikariatet är på heltid under juni-augusti. 
Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
 
Vi söker dig:
Som har god fysik och är plikttrogen. Truckkort är meriterande men inget krav. Som person bör du vara öppen och en person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektiv då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet. Start: 2024-06-03
Placering: Skellefteå (Hedensbyn)
Arbetstid: Dagtid vardagar

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Skolsköterska, samarbetsområde Morö Backe/Kåge

Ansök    Okt 19    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Barn och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbe... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Barn och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid.

Som skolsköterska är ditt uppdrag att arbeta inom vårt samarbetsområde Morö Backe och Kåge. Vilket innebär att 1 dag i veckan utgår ni från Kåges rektorsområde.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.
Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.



ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och tre gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Extrajobba som terminalarbetare under mornarna!

På jakt efter extrajobb eller att tjäna en extra slant? Vi söker terminalarbetare till morgonpass mellan kl. 06-08! Som terminalarbetare består dina arbetsuppgifter i huvudsak av sortering av varubrev som scannas och sorteras för att sedan skickas vidare med transport till ombud. Uppdraget innefattar främst morgonpass mellan ca. kl. 06-08 med start v. 47 och fram till jul. Det kan även komma att finnas behov av ströpass innan dess eller vidare behov efte... Visa mer
På jakt efter extrajobb eller att tjäna en extra slant? Vi söker terminalarbetare till morgonpass mellan kl. 06-08!

Som terminalarbetare består dina arbetsuppgifter i huvudsak av sortering av varubrev som scannas och sorteras för att sedan skickas vidare med transport till ombud.

Uppdraget innefattar främst morgonpass mellan ca. kl. 06-08 med start v. 47 och fram till jul. Det kan även komma att finnas behov av ströpass innan dess eller vidare behov efter jul vid gott arbete.

För att vara aktuell krävs det att du studerar på minst 50% alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning med samma omfattning.

Din profil
Som person krävs det att du är noggrann, punktlig och effektiv då det är viktigt att sorteringen hinner bli klar innan utkörning. Vidare har du en positiv inställning till arbete och bidrar gärna med en god stämning på jobbet!

Krav:
Goda läskunskaper i svenska då arbetet innebär att läsa och sortera paket.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn: 070 25 44 637.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Skolsköterska, Bureskolan

Ansök    Sep 27    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till Bureå som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Inom organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser fö... Visa mer
Vi söker en skolsköterska till Bureå som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Inom organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser för elever som har behov av kompletterande stöd. I enheten finns skolpsykologer, skolläkare, medicinskt ledningsansvarig sjuksköterska (MLA), stödteam, språkteam samt medarbetare vid resurscenter.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skolsköterska, samarbetsområde Lejonström/Boliden

Ansök    Jun 8    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbe... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid.

Som skolsköterska är ditt uppdrag att arbeta inom vårt samarbetsområde Lejonströmsskolan, Medleskolan, Bolidenskolan och Furuskolan.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och tre gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skolsköterska, Bureskolan

Ansök    Jun 22    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till Bureå som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Inom organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser fö... Visa mer
Vi söker en skolsköterska till Bureå som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Inom organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser för elever som har behov av kompletterande stöd. I enheten finns skolpsykologer, skolläkare, medicinskt ledningsansvarig sjuksköterska (MLA), stödteam, språkteam samt medarbetare vid resurscenter.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Servicemedarbetare Internlogistik, Skellefteå lasarett

Ansök    Jun 28    REGION VÄSTERBOTTEN    Terminalarbetare
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Vill du vara nöjd med vad du gjort under dagen? Att få göra skillnad på riktigt för medborgare, patienter och kollegor på Skellefteå lasarett? Hos oss på Intern logistik Skellefteå kommer du att vara en del av verksamhetsområdet Digitalisering och Service. Närmast tillhöra basen... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Vill du vara nöjd med vad du gjort under dagen? Att få göra skillnad på riktigt för medborgare, patienter och kollegor på Skellefteå lasarett?

Hos oss på Intern logistik Skellefteå kommer du att vara en del av verksamhetsområdet Digitalisering och Service. Närmast tillhöra basenheten Inköp och Logistik, som ansvarar för Region Västerbottens anskaffning och distribution av varor, tjänster motsvarande flera miljarder per år.

Intern logistiks huvudsakliga uppgift är att hantera distribution och materialförsörjning inom Skellefteå lasarett. Vi är inne i ett omfattande omställningsarbete, med syfte att ta ett övergripande ansvar över styrningen av Region Västerbottens avtal och materialflöden.

Du kommer att få möjlighet att bidra till en servicefunktion med fokus på enkelhet och kvalité för våra kunder. Vad du säger och gör kommer därför att vara viktigt för att vi ska lyckas. Du kommer att vara en del av en mindre arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra, roterar på olika sysslor och ansvarsområden, litar på varandra och gillar en lättsam ton.

Låter det intressant? så tveka då inte att visa ditt intresse.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicemedarbetare/transportör hos oss ger du viktig service som påverkar många. Du kommer vara en av dem som dagligen säkerställer att våra kunder på Skellefteå Lasarett får bästa möjliga service och förutsättningar för att bedriva en vård i världsklass.

Du kommer att ha ett rörligt och fysiskt arbete i sjukhusmiljö som kombineras med truckkörning. Varierande arbetsuppgifter med ansvar för leveranser av gods, post, mat, textilier och läkemedel eller att hämta in olika fraktioner av avfall och tvätt. Samt förekommande administrativa sysslor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett tydligt kundfokus och en förmåga att bemöta och kommunicera med olika sorters människor. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med eget ansvar, att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ordningsam.

Du behöver ha goda muntliga och skriftliga färdigheter i svenska språket samt god datavana. Tidigare erfarenhet av arbete med Office 365 och ärendesystem är meriterande.

Kunskap och erfarenhet från gods/lagerhantering, transport och logistikbranschen, samt truckkort är önskvärt.
Men viktigast av allt är att du brinner för att ge god service och är intresserad av att jobba tillsammans med oss. Rätt person kommer att ges möjlighet att få truckkort av oss.

B-körkort eller AM-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Dagtid må-fr, visst helgarbete förekommer.

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Lastbilsstation söker terminalarbetare med truckkort

Är du snabb i steget, ordningsam och tycker om att arbeta fysiskt har vi det perfekta jobbet för dig! Arbetsbeskrivning I rollen som terminalarbetare i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer och där ingår terminalarbetare, chaufförer och tjänstemän. Arbetet består främst av sortering av paket samt scanning av gods så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att de... Visa mer
Är du snabb i steget, ordningsam och tycker om att arbeta fysiskt har vi det perfekta jobbet för dig!
Arbetsbeskrivning
I rollen som terminalarbetare i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer och där ingår terminalarbetare, chaufförer och tjänstemän. Arbetet består främst av sortering av paket samt scanning av gods så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, noggrann, gillar att arbeta i lag och är strukturerad i ditt arbetssätt. Truck-kort är ett krav. C eller CE-kort samt hjullastare är meriterande. För att trivas i rollen krävs det att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt. Det är även en fördel om du tidigare arbetat i terminal och med styckegodshantering. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som terminalarbetare till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Terminalarbetare Skellefteå".


STATIONERINGSORT: Skellefteå
OMFATTNING: 100 %
ARBETSTID: Dagtid (08 - 17)
TILLTRÄDE: Snarast Visa mindre

Skolsköterska, Anderstorpsgymnasiet

Ansök    Maj 26    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till Anderstorpsgymnasiet som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag! Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som skolläkare, skolsköterskor, skolpsykologer, studie- och yrkesvägledare... Visa mer
Vi söker en skolsköterska till Anderstorpsgymnasiet som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag!

Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som skolläkare, skolsköterskor, skolpsykologer, studie- och yrkesvägledare och skolkuratorer. Din närmsta chef kommer att vara Rektor.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolsköterska är huvuduppdraget hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer med enskilda elever. Tillsammans med rektor, pedagoger och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande. I elevhälsaarbetet ingår även aktiviteter på gruppnivå. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter. Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, pedagoger, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller specialistutbildning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdom.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som skolsköterska, inom öppen hälso- och sjukvård eller specialistvård för barn och ungdom. Meriterande är även erfarenhet och kunskap om samtalsmetodik, lösningsfokuserat arbetssätt, MI eller liknande. Goda kunskaper i engelska är även det meriterande. Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Lastbilsstation söker terminalarbetare för nattjobb (halvtid)

Pluggar du och behöver ett extrajobb så har vi det perfekta jobbet för dig då arbetstiden är 03–07. Arbetsbeskrivning I rollen som terminalarbetare i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer och där ingår terminalarbetare, chaufförer och tjänstemän. Arbetet består främst av sortering av paket samt scanning av gods så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ... Visa mer
Pluggar du och behöver ett extrajobb så har vi det perfekta jobbet för dig då arbetstiden är 03–07.
Arbetsbeskrivning
I rollen som terminalarbetare i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer och där ingår terminalarbetare, chaufförer och tjänstemän. Arbetet består främst av sortering av paket samt scanning av gods så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, noggrann, gillar att arbeta i lag och är strukturerad i ditt arbetssätt. Truck-kort och C/CE-kort är meriterande men inte ett krav. För att trivas i rollen krävs det att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt. Det är även en fördel om du tidigare arbetat i terminal och med styckegodshantering. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som terminalarbetare till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Terminalarbete halvtid Skellefteå".
STATIONERINGSORT: Skellefteå
OMFATTNING: 50 %
ARBETSTID: 03:00 – 07:00
TILLTRÄDE: Snarast Visa mindre

Lastbilsstation söker terminalarbetare till vår nya terminal i Skellefteå

Är du snabb i steget, ordningsam och tycker om att arbeta fysiskt har vi det perfekta jobbet för dig! Arbetsbeskrivning I rollen som terminalarbetare i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer och där ingår terminalarbetare, chaufförer och tjänstemän. Arbetet består främst av sortering av paket samt scanning av gods så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att de... Visa mer
Är du snabb i steget, ordningsam och tycker om att arbeta fysiskt har vi det perfekta jobbet för dig!
Arbetsbeskrivning
I rollen som terminalarbetare i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer och där ingår terminalarbetare, chaufförer och tjänstemän. Arbetet består främst av sortering av paket samt scanning av gods så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, noggrann, gillar att arbeta i lag och är strukturerad i ditt arbetssätt. Truck-kort är ett krav. CE-kort samt hjullastare är meriterande. För att trivas i rollen krävs det att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt. Det är även en fördel om du tidigare arbetat i terminal och med styckegodshantering. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldrapenning
Rekryteringsbonus
Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
Trivselpeng
Rikskortets lunchförmån
Dagligt fika
Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som terminalarbetare till vår terminal i Östersund redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Terminalarbetare Skellefteå".


STATIONERINGSORT: Skellefteå
OMFATTNING: 100 %
ARBETSTID: Dagtid
TILLTRÄDE: Snarast Visa mindre

Skolsköterska

Guldstadsgymnasiet är modern skola där våra elevers utbildning och utveckling alltid står i centrum för verksamheten. Skolan är placerad mitt i centrala Skellefteå. Vi tror att personlig utveckling och kunskap går hand i hand. Hos oss får eleverna en möjlighet att utveckla sina idéer samtidigt som de får en bra grund för framtiden. På Guldstadsgymnasiet får eleverna inte bara läsa sig till kunskap utan också praktiskt arbeta med projekt i samarbete med när... Visa mer
Guldstadsgymnasiet är modern skola där våra elevers utbildning och utveckling alltid står i centrum för verksamheten. Skolan är placerad mitt i centrala Skellefteå.
Vi tror att personlig utveckling och kunskap går hand i hand. Hos oss får eleverna en möjlighet att utveckla sina idéer samtidigt som de får en bra grund för framtiden. På Guldstadsgymnasiet får eleverna inte bara läsa sig till kunskap utan också praktiskt arbeta med projekt i samarbete med näringslivet.
Vi erbjuder en kreativ organisation med kompetenta och utvecklingsbenägna kollegor. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda en stimulerande miljö för dig som gillar att driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Skolan kännetecknas även av mindre undervisningsgrupper, hög personaltäthet och en familjär stämning.
Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på ungdomar på individ- och gruppnivå. Tjänsten omfattar 30%.
Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam där ditt huvudsakliga ansvar är den medicinska kompetensen vilket bland annat innebär att varje elev i gymnasieskolan ska erbjudas minst ett hälsobesök som innefattar en allmän hälsokontroll. Arbetet är omväxlande och präglas av nära kontakt med elever och vårdnadshavare.
Din profil
Du har förmåga att bygga goda relationer med såväl elever, föräldrar som personal.
Eftersom du jobbar tätt ihop med eleverna är det viktigt att du är lyhörd, kan stötta samt fatta svåra beslut när det behövs.
Du är strukturerad och har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att lyckas i arbetet behöver du vara självgående, ta ansvar och tycka om kontakten med elever.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du även aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund. Visa mindre

Terminalarbetare med start omgående

Vill du jobba nom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig! Om tjänsten Till Schenkers terminal i Skellefteå söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Vikariatet är på heltid under maj-augusti.  Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möj... Visa mer
Vill du jobba nom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Om tjänsten
Till Schenkers terminal i Skellefteå söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Vikariatet är på heltid under maj-augusti. 

Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig:
Som har god fysik och är plikttrogen. Truckkort är meriterande men inget krav. Som person bör du vara öppen och en person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektiv då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

 Start: 2023-05-01
 Placering: Skellefteå (Hedensbyn)
 Arbetstid: Dagtid

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning

Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning inom kategorierna chaufförer B, C, CE samt terminalarbetare i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Timrå, Östersund, Hudiksvall och Gävle. Arbetsbeskrivning Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav. Som chaufför CE fin... Visa mer
Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning inom kategorierna chaufförer B, C, CE samt terminalarbetare i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Timrå, Östersund, Hudiksvall och Gävle.
Arbetsbeskrivning
Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav.
Som chaufför CE finns består arbetet främst av att köra gods mellan våra terminaler men även lastning/lossning hos våra kunder förekommer. Tjänster på både dag och natt finns och YKB är ett krav.
Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck.
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Vid som enbart kräver B-behörighet men fler körkortsbehörigheter samt YKB är meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För tjänsterna som C eller CE-chaufför är YKB är ett krav. Vi önskar även att du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För terminalarbetare är truckbehörighet och traktorvana meriterande.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!
Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ANGE I MEJLET VILKEN ORT OCH TJÄNST DU SÖKER ARBETE PÅ. Vi finns idag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Timrå, Östersund, Hudiksvall och Gävle. Visa mindre

Extrajobba som terminalarbetare

På jakt efter ett extrajobb? Vi söker terminalarbetare till en av Sveriges största företag inom logistik och distribution! Som terminalarbetare består dina arbetsuppgifter i huvudsak av sortering av post och gods där breven scannas och sorteras för att sedan skickas vidare med transport till ombud. Arbetspassen förekommer under både vardagar och helger där tiderna sträcker sig mellan allt från kl. 05-21, vilket innebär att vi söker dig med flexibilitet ... Visa mer
På jakt efter ett extrajobb? Vi söker terminalarbetare till en av Sveriges största företag inom logistik och distribution!

Som terminalarbetare består dina arbetsuppgifter i huvudsak av sortering av post och gods där breven scannas och sorteras för att sedan skickas vidare med transport till ombud.

Arbetspassen förekommer under både vardagar och helger där tiderna sträcker sig mellan allt från kl. 05-21, vilket innebär att vi söker dig med flexibilitet och är intresserad av att arbeta både mornar, dagtid och kvällstid.

För att vara aktuell krävs det att du studerar på minst 50% alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning med samma omfattning. Vi ser gärna att du har ett långsiktigt tänk.

Din profil
Vidare är du ambitiös, noggrann och pålitlig. Du har en positiv inställning till arbete och trivs med ett högre arbetstempo där du klarar av att hantera flera bollar i luften. Eftersom att arbetet innebär att läsa och sortera paket är det även viktigt att du har goda läskunskaper.

Vid gott arbete finns det goda möjligheter till både högre omfattning och övertag av kund.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn: 070 25 44 637.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Skolsköterska, Kanalskolan

Ansök    Mar 23    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till Kanalskolan som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag! Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som skolläkare, skolsköterskor, skolpsykologer, studie- och yrkesvägledare och skol... Visa mer
Vi söker en skolsköterska till Kanalskolan som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag!

Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som skolläkare, skolsköterskor, skolpsykologer, studie- och yrkesvägledare och skolkuratorer. Din närmsta chef kommer att vara Rektor.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolsköterska är huvuduppdraget hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer med enskilda elever. Tillsammans med rektor, pedagoger och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande. I elevhälsaarbetet ingår även aktiviteter på gruppnivå. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter. Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, pedagoger, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller specialistutbildning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdom.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som skolsköterska, inom öppen hälso- och sjukvård eller specialistvård för barn och ungdom. Meriterande är även erfarenhet och kunskap om samtalsmetodik, lösningsfokuserat arbetssätt, MI eller liknande. Goda kunskaper i engelska är även det meriterande. Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skolsköterska

Guldstadsgymnasiet är modern skola där våra elevers utbildning och utveckling alltid står i centrum för verksamheten. Skolan är placerad mitt i centrala Skellefteå. Vi tror att personlig utveckling och kunskap går hand i hand. Hos oss får eleverna en möjlighet att utveckla sina idéer samtidigt som de får en bra grund för framtiden. På Guldstadsgymnasiet får eleverna inte bara läsa sig till kunskap utan också praktiskt arbeta med projekt i samarbete med när... Visa mer
Guldstadsgymnasiet är modern skola där våra elevers utbildning och utveckling alltid står i centrum för verksamheten. Skolan är placerad mitt i centrala Skellefteå.
Vi tror att personlig utveckling och kunskap går hand i hand. Hos oss får eleverna en möjlighet att utveckla sina idéer samtidigt som de får en bra grund för framtiden. På Guldstadsgymnasiet får eleverna inte bara läsa sig till kunskap utan också praktiskt arbeta med projekt i samarbete med näringslivet.
Vi erbjuder en kreativ organisation med kompetenta och utvecklingsbenägna kollegor. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda en stimulerande miljö för dig som gillar att driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Skolan kännetecknas även av mindre undervisningsgrupper, hög personaltäthet och en familjär stämning.
Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på ungdomar på individ- och gruppnivå. Tjänsten omfattar 30%.
Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam där ditt huvudsakliga ansvar är den medicinska kompetensen vilket bland annat innebär att varje elev i gymnasieskolan ska erbjudas minst ett hälsobesök som innefattar en allmän hälsokontroll. Arbetet är omväxlande och präglas av nära kontakt med elever och vårdnadshavare.
Din profil
Du har förmåga att bygga goda relationer med såväl elever, föräldrar som personal.
Eftersom du jobbar tätt ihop med eleverna är det viktigt att du är lyhörd, kan stötta samt fatta svåra beslut när det behövs.
Du är strukturerad och har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att lyckas i arbetet behöver du vara självgående, ta ansvar och tycka om kontakten med elever.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du även aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund. Visa mindre

Skolsköterska sökes till Västerbotten

Ansök    Feb 22    Dedicare Sverige AB    Skolsköterska
Om uppdraget:  Har du tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska och vill arbeta i Västerbotten under våren?  Till arbetsuppgifter hör bland annat att utföra hälsosamtal och vaccinationer i olika skolor. Tjänsten är på heltid 08:00-17:00 fr o m 1 mars t o m 16 juni. Förmåner  Dedicare erbjuder hög ersättning, reseersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som er... Visa mer
Om uppdraget: 
Har du tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska och vill arbeta i Västerbotten under våren? 

Till arbetsuppgifter hör bland annat att utföra hälsosamtal och vaccinationer i olika skolor. Tjänsten är på heltid 08:00-17:00 fr o m 1 mars t o m 16 juni.
Förmåner 
Dedicare erbjuder hög ersättning, reseersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Kvalifikationer Skolsköterska/Distriktssköterska alt. barnsjuksköterska
Tidigare arbetserfarenheter på minst 2 år. 
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

Terminalarbetare sommarvikariat

Vill du jobba nom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig! Om tjänsten Till Schenkers terminal i Skellefteå söker vi under sommaren en kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Vikariatet är på heltid under fem till nio veckor.  Tjänsterna är ett konsultuppdrag och väntas ti... Visa mer
Vill du jobba nom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Om tjänsten
Till Schenkers terminal i Skellefteå söker vi under sommaren en kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Vikariatet är på heltid under fem till nio veckor. 

Tjänsterna är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig:
Som har god fysik och är plikttrogen. Truckkort är meriterande men inget krav. Som person bör du vara öppen och en person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektiv då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

 Start: 2023-06-15 
 Placering: Skellefteå (Hedensbyn)
 Arbetstid: Dagtid

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Schenker - extrajobb

Ansök    Nov 29    Randstad AB    Terminalarbetare
Arbetsbeskrivning Vi  söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för kommande extraarbete hos Schenker. Här kommer du arbeta med lager och terminalarbete såsom pakethantering, plock, pack samt truckkörning.    I detta uppdrag kommer du att vara anställd av Randstad, men uthyrd till Schenker, och jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta i snitt 1-4 pas... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi  söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för kommande extraarbete hos Schenker. Här kommer du arbeta med lager och terminalarbete såsom pakethantering, plock, pack samt truckkörning.
 
 I detta uppdrag kommer du att vara anställd av Randstad, men uthyrd till Schenker, och jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta i snitt 1-4 pass i veckan. Det här jobbet passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb för att kombinera tillsammans med ett annat arbete eller studier.
 
 I enlighet med vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.
 
 Du erbjuds samma fördelar hos Randstad som arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar, dedikerad konsultchef vid din sida och rabatt på träningskort. Läs gärna mer här: https://www.randstad.se/arbetssokande/karriarmojligheter/jobba-som-konsult


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-11. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Sara Storerkers, [email protected].


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.



Ansvarsområden
Pakethantering, truckkörning. Du tar ansvar över att följa alla säkerhetsföreskrifter som gäller på arbetsplatsen.
 
 Arbetet sker huvudsakligen på vardagar, men även arbete på helger kan förekomma. Det går att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera. 



Kvalifikationer
Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och engagerad i ditt jobb. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.
 
 Du Har:
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska språket
En annan sysselsättning, studier eller annat jobb på minst 50%.
Meriterande, men ej ett krav: Truckkort A+B, samt tidigare erfarenhet av arbete inom branschen


 Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv, en stark initiativförmåga och god samarbetsförmåga är högt värderade. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här!
 
 För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
Hos DB Schenker blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72 000 kollegor över hela världen, varav ca 4 000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Visa mindre

Skolsköterska, Tuböleskolan

Ansök    Jan 3    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag! Tuböleskolan ligger på södra sidan av älven mitt i hjärtat av Anderstorps bostadsområde. Vi har stora grönområden runt skolan med skogen bara ett stenkast bort. Det är en mångkulturell skola med mycket engagerad personal som arbetat länge. Vi jobbar mycket med musik och es... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag!

Tuböleskolan ligger på södra sidan av älven mitt i hjärtat av Anderstorps bostadsområde. Vi har stora grönområden runt skolan med skogen bara ett stenkast bort. Det är en mångkulturell skola med mycket engagerad personal som arbetat länge. Vi jobbar mycket med musik och estetiska uttrycksformer, bland annat har vi en egen sambaorkester. Skolan har cirka 250 elever i årskurs F-6, tre fritidsavdelningar och 35 personal.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.

Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skolsköterska, Anderstorpsgymnasiet

Ansök    Nov 3    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till Anderstorpsgymnasiet som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag! Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som skolläkare, skolsköterskor, skolpsykologer, studie- och yrkesvägledare... Visa mer
Vi söker en skolsköterska till Anderstorpsgymnasiet som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag!

Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som skolläkare, skolsköterskor, skolpsykologer, studie- och yrkesvägledare och skolkuratorer. Din närmsta chef kommer att vara Rektor.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolsköterska är huvuduppdraget hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer med enskilda elever. Tillsammans med rektor, pedagoger och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande. I elevhälsaarbetet ingår även aktiviteter på gruppnivå. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter. Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, pedagoger, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller specialistutbildning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdom.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som skolsköterska, inom öppen hälso- och sjukvård eller specialistvård för barn och ungdom. Meriterande är även erfarenhet och kunskap om samtalsmetodik, lösningsfokuserat arbetssätt, MI eller liknande. Goda kunskaper i engelska är även det meriterande. Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Terminalarbetare sökes för extrajobb!

På jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder! Arbetsuppgifterna består främst sortering av post och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre brev och paket. Breven skall scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud. Därav värderar vi egenskaper som läskunnighet och noggrannhet. Vi söker personer som vill arbeta tidig morgon, eftermiddagar, kväll, natt och helg.... Visa mer
På jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder!

Arbetsuppgifterna består främst sortering av post och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre brev och paket. Breven skall scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud. Därav värderar vi egenskaper som läskunnighet och noggrannhet.

Vi söker personer som vill arbeta tidig morgon, eftermiddagar, kväll, natt och helg. På grund av att arbetstiderna är väldigt varierande och starttid för ett pass kan vara från kl. 04:00 är det viktigt att du själv har möjlighet att ta dig till utkanten av Skellefteå vid behov. Tänk på att kollektivtrafiken inte tar dig till arbetsplatsen nattetid.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning!

Din profil
Vi söker dig som är pålitlig, uthållig och tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Vidare är du noggrann som person och har en positiv inställning. Eftersom arbetet innebär att läsa och sortera paket behöver du kunna läsa och förstå svenska bra. Vi ser långsiktigt på våra anställda och ett extrajobb hos oss innebär förhoppningsvis en fortsättning hos denna eller annan kund. Vi släpper inte duktiga anställda i första taget.


Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer för uppdraget och anställningen inleds med kortare introduktion ute hos kund. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd konsult. Ta chansen till ett välbetalt extrajobb och sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Terminalarbetare sökes för extrajobb!

På jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder. Arbetsuppgifterna består främst sortering av post och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre brev och paket. Breven skall scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud. Därav värderar vi egenskaper som läskunnighet och noggrannhet. Vi söker personer som vill arbeta tidig morgon, eftermiddagar, kväll, natt och helg.... Visa mer
På jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder.

Arbetsuppgifterna består främst sortering av post och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre brev och paket. Breven skall scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud. Därav värderar vi egenskaper som läskunnighet och noggrannhet.

Vi söker personer som vill arbeta tidig morgon, eftermiddagar, kväll, natt och helg. På grund av att arbetstiderna är väldigt varierande och starttid för ett pass kan vara från kl. 04:00 är det viktigt att du själv har möjlighet att ta dig till utkanten av Skellefteå vid behov. Tänk på att kollektivtrafiken inte tar dig till arbetsplatsen nattetid.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning!

Din profil
Vi söker dig som är pålitlig, uthållig och tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Vidare är du noggrann som person och har en positiv inställning. Eftersom arbetet innebär att läsa och sortera paket behöver du kunna läsa och förstå svenska bra. Vi ser långsiktigt på våra anställda och ett extrajobb hos oss innebär förhoppningsvis en fortsättning hos denna eller annan kund. Vi släpper inte duktiga anställda i första taget.


Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer för uppdraget och anställningen inleds med kortare introduktion ute hos kund. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd konsult. Ta chansen till ett välbetalt extrajobb och sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Skolsköterska, Bureå

Ansök    Sep 13    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till Bureå som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. I den nya organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insats... Visa mer
Vi söker en skolsköterska till Bureå som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

I den nya organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser för elever som har behov av kompletterande stöd. I enheten finns skolpsykologer, skolläkare, medicinskt ledningsansvarig sjuksköterska (MLA), stödteam, språkteam samt medarbetare vid resurscenter.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skolsköterska, Floraskolan

Ansök    Sep 7    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. I den nya organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser för elev... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

I den nya organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns enheten Kompetenscentrum hälsa och stöd. Enhetens uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans medicinska och psykosociala område samt att ge insatser för elever som har behov av kompletterande stöd. I enheten finns skolpsykologer, skolläkare, medicinskt ledningsansvarig sjuksköterska (MLA), stödteam, språkteam samt medarbetare vid resurscenter.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter. Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Terminalarbetare sökes för extrajobb

På jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder! Arbetsuppgifterna består främst sortering av post och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre brev och paket. Breven skall scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud. Därav värderar vi egenskaper som läskunnighet och noggrannhet. Vi söker personer som vill arbeta tidig morgon, eftermiddagar, kväll, natt och helg.... Visa mer
På jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder!

Arbetsuppgifterna består främst sortering av post och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre brev och paket. Breven skall scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud. Därav värderar vi egenskaper som läskunnighet och noggrannhet.

Vi söker personer som vill arbeta tidig morgon, eftermiddagar, kväll, natt och helg. På grund av att arbetstiderna är väldigt varierande och starttid för ett pass kan vara från kl. 04:00 är det viktigt att du själv har möjlighet att ta dig till utkanten av Skellefteå vid behov. Tänk på att kollektivtrafiken inte tar dig till arbetsplatsen nattetid.

Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer för uppdraget och anställningen inleds med kortare introduktion ute hos kund. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd konsult.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning!

Din profil
Vi söker dig som är pålitlig, uthållig och tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Vidare är du noggrann som person och har en positiv inställning. Eftersom arbetet innebär att läsa och sortera paket behöver du kunna läsa och förstå svenska bra. Vi ser långsiktigt på våra anställda och ett extrajobb hos oss innebär förhoppningsvis en fortsättning hos denna eller annan kund. Vi släpper inte duktiga anställda i första taget.

Ta chansen till ett välbetalt extrajobb. Vi träffar kandidater löpande och kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi känner att vi träffat rätt personer.

Sök därför tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Te Crea Elevhälsa söker Skolsköterska till gymnasieskola

Ansök    Sep 9    Te Crea Care AB    Skolsköterska
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu Skolsköterska för uppdrag på gymnasieskola Uppdragsperiod: start omgående -> Sysselsättningsgrad: 1 d/v Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som skolsköterska på gymnasieskola Kvalifikationer - Leg sjuksköterska med vidareutbildning skol... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu Skolsköterska för uppdrag på gymnasieskola

Uppdragsperiod: start omgående ->
Sysselsättningsgrad: 1 d/v



Arbetsuppgifter
Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som skolsköterska på gymnasieskola

Kvalifikationer
- Leg sjuksköterska med vidareutbildning skolhälsovård/barnsjuksköterska/ distriktssjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift
-

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Terminalarbetare vikariat

Vill du jobba nom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig! Om tjänsten Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi under en tidsbegränsad period en, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Vikariatet är på heltid under fyra veckors tid. Tjänsten är ett konsultuppdrag och... Visa mer
Vill du jobba nom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Om tjänsten
Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi under en tidsbegränsad period en, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Vikariatet är på heltid under fyra veckors tid.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig:
Som har god fysik, är morgonpigg och plikttrogen. Truckkort och viss datavana är ett krav samt att du även behärskar svenska språket. Som person bör du vara öppen och en person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

 Start: 2022-08-15 
 Placering: Skellefteå (Hedensbyn)
 Arbetstid: Dagtid

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Skolsköterska, Kåge, Moröbacke, Byske

Ansök    Jun 9    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbe... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Din närmsta chef kommer att vara Rektor. Arbetsplatserna kommer att vara skolor i Moröbacke, Ersmark, Kusmark men du samarbetar och arbetar vid behov över hela området Kåge, Moröbacke och Byske.


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Terminalarbetare sökes för extrajobb

På jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder! Arbetsuppgifterna består främst sortering av post och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre brev och paket. Breven skall scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud. Därav värderar vi egenskaper som läskunnighet och noggrannhet. Vi söker personer som vill arbeta tidig morgon, eftermiddagar, kväll, natt och helg.... Visa mer
På jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder!

Arbetsuppgifterna består främst sortering av post och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre brev och paket. Breven skall scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud. Därav värderar vi egenskaper som läskunnighet och noggrannhet.

Vi söker personer som vill arbeta tidig morgon, eftermiddagar, kväll, natt och helg. På grund av att arbetstiderna är väldigt varierande och starttid för ett pass kan vara från kl. 0400 är det viktigt att du själv har möjlighet att ta dig till utkanten av Skellefteå vid behov. Tänk på att kollektivtrafiken inte tar dig till arbetsplatsen nattetid. Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer för uppdraget och anställningen inleds med kortare introduktion ute hos kund. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd konsult.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning!

Din profil
Vi söker dig som är pålitlig, uthållig och tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Vidare är du noggrann som person och har en positiv inställning. Eftersom arbetet innebär att läsa och sortera paket behöver du kunna läsa och förstå svenska bra. Vi ser långsiktigt på våra anställda och ett extrajobb hos oss innebär förhoppningsvis en fortsättning hos denna eller annan kund. Vi släpper inte duktiga anställda i första taget.

Ta chansen till ett välbetalt extrajobb. Vi träffar kandidater löpande och kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi känner att vi träffat rätt personer.

Sök därför tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

"Sommarvikariat" Chaufför (B) och Terminalarbetare

Vi söker för kunds räkning dig som har B-körkort och vill sommarjobba med logistik och lagerhantering. Arbetsuppgifter Som Chaufför och Terminalarbetare har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget. I ditt arbete har du ansvaret för att chaufförs arbetet och terminalen fungerar så bra som möjligt. Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser faller på plats och deadlines hålls. Det är därför ... Visa mer
Vi söker för kunds räkning dig som har B-körkort och vill sommarjobba med logistik och lagerhantering.

Arbetsuppgifter

Som Chaufför och Terminalarbetare har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget. I ditt arbete har du ansvaret för att chaufförs arbetet och terminalen fungerar så bra som möjligt. Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser faller på plats och deadlines hålls. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du arbetar självständigt och sköter kundmottagningen där bl.a. invägning av paket och kassahantering ingår, samtidigt som du tillsammans med chaufförerna ansvarar för att lastning och lossning av försändelser och paket blir utförda så punktligt som möjligt. Du kommer även köra budbil dagligen till kunder för lämning och hämtning av leveranser. Eftersom det ingår daglig kundkontakt i rollen är det viktigt att du är social och utåtriktad.

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har giltigt B-körkort, meriterande är även om du har truckkort B.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigaste är inte vad du har gjort innan utan vi ser hellre att vi hittar rätt person som vi vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du som söker är flexibel, driftig, serviceinriktad och ansvarstagande. God datavana och erfarenhet av administrativt arbete krävs då du dagligen jobbar i både data och kassa system.

Arbetsperiod och tider

Arbetsperiod: 1 juni - 31 augusti
Arbetstider: Kl. 14.00 - 22.00 (Arbetstiderna kan variera något)

Urval sker löpande. Visa mindre

Skolsköterska, Ursviken, Skelleftehamn

Ansök    Jun 9    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbe... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Din närmsta chef kommer att vara Rektor. Arbetsplatserna kommer att vara skolor Ursviken och Skelleftehamn med samarbete och vid behov arbete inom hela samarbetsområdet Ursviken Skelleftehamn.


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Praktiska gymnasiet i Skellefteå söker skolsköterska!

Ansök    Maj 31    Praktiska Sverige AB    Skolsköterska
Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens ... Visa mer
Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens arbetskraft?

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har.

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt.

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige.

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Skellefteå

Praktiska i Skellefteå har fem gymnasieprogram: Bygg- och anläggning, Fordon- och transport, Försäljnings- och service (tidigare Handels- och administration), Hotell- och turism samt Vård- och omsorgsprogrammet. Dessutom har skolan introduktionsutbildningar som är kopplade till de nationella programmen. För närvarande finns cirka 140 elever i utbildning hos oss.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som skolsköterska med omfattningen 40 procent med start 2022-08-08. Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål, främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete. Som skolsköterska tillför du omvårdnadskompetens och medicinsk kompetens som ett stöd i arbetet med elevernas lärande. I skolsköterskans förebyggande och hälsofrämjande uppdrag ingår bl.a. att erbjuda hälsobesök, hälsokontroller samt vaccinationer. Riktlinjer och metodstöd finns i metodboken för elevhälsans medicinska insats på gymnasiet.

I rollen som skolsköterska hos oss ingår du i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med skolledning, EHT, mentorer, pedagoger, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan. Uppdraget innebär också att delta i skolans utvecklingsarbete samt i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan.

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som stöd i ditt arbete ingår du i AcadeMedias nätverk för skolsköterskor som leds av medicinsk verksamhetsansvarig.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att verka i ett modernt skolsköterskeuppdrag.

För att trivas i rollen som skolsköterska hos oss ser vi gärna att du har höga ambitioner, är initiativtagande, organisatorisk samt empatisk och inlyssnande. Främst av allt brinner du för att arbeta relationsskapande med våra elever och ser deras utveckling och lärande som en viktig utgångspunkt i ditt arbete.

Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Erfarenhet av det digitala journalsystemet PMO är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 30 juni 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta tf rektor Nils-Åke Andersson på 070 768 48 28 eller via mejl [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se Visa mindre

Skolsköterska, Boliden

Ansök    Apr 25    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbe... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Barn- och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid.


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Däckskiftare/däckmontör

Vi söker nu en däckskiftare/däckmontör för däcksäsongen till vår kund Däckia i Skellefteå. Har du B-körkort och tidigare erfarenhet av att arbeta fysiskt och byta däck? Har du även möjlighet att arbeta heltid under en kortare period med start v.15 2022? Då kan du vara den vi söker.  Dina arbetsuppgifter Du arbetar med att byta däck på personbilar tillsammans med dina kollegor. Arbetet är fysiskt krävande samtidigt som det är ett högt tempo. Vidare har du ... Visa mer
Vi söker nu en däckskiftare/däckmontör för däcksäsongen till vår kund Däckia i Skellefteå. Har du B-körkort och tidigare erfarenhet av att arbeta fysiskt och byta däck? Har du även möjlighet att arbeta heltid under en kortare period med start v.15 2022? Då kan du vara den vi söker. 

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar med att byta däck på personbilar tillsammans med dina kollegor. Arbetet är fysiskt krävande samtidigt som det är ett högt tempo. Vidare har du även en nära kontakt med kunder.

Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning och ett intresse för bilbranschen. Du är ansvarsfull, gillar att arbeta med andra och har en god fysik för att kunna hantera däckens storlek och tyngd. Du trivs med ett fysiskt arbete med stundtals högt tempo.

Som däckmontör har du nära kontakt med kunderna och det är därför viktigt att ha en god servicekänsla. Erfarenhet av däckmontering sedan tidigare är ett krav samtidigt som din vilja och ditt engagemang har stor betydelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vidare är det även ett krav att ha ett giltigt B-körkort då det ibland finns behov av att hjälpa kunden att köra in och ut bilen till monteringshallen. Även flytande svenska i tal och skrift samt en god kommunikationsförmåga gentemot kunder och kollegor krävs för att passa för tjänsten.

Arbetet är på heltid under perioden v. 15-17 (ev. 18). 


Du kommer att bli du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår uppdragsgivare.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Skolsköterska på deltid till IES Skellefteå

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vår skola växer och vi söker därför ytterligare en skolsköterska som vill vara en del av vårt team. Tjänsten är på 50 procent och med start i augusti.  

På Internationella Engelska Skolan Skellefteå drar vi åt samma håll. För att trivas hos oss bör du dela vår övertygelse om vikten av tydliga värderingar, kollegialt lärande och gemensamma rutiner och förhållningssätt. We sing the same song.  Internationella Engelska skolan Skellefteå är en tvåparallellig F-9 skola som öppnade 2019 i nyrenoverade lokaler på Brännanvägen 57-59 i centrala Skellefteå. I dagsläget har vi 420 elever och vi är närmare 60 medarbetare. Vi har ett starkt elevhälsoteam som jobbar nära eleverna och lärarna. 

Kvalifikationer: Vidareutbildad distriktssköterska eller utbildning med specialistsjuksköterska barn- och ungdom och skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.

Dina erfarenheter av förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på barn och ungdomar på organisations-, grupp- och individnivå är värdefulla och meriterande liksom erfarenhet av ProRenata, vårt digitala journalprogram.

Samarbete även med skolläkaren som kommer ca en gång i månaden.

Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet och flexibilitet. Stor vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet. Som skolsköterska arbetar du förebyggande och hälsofrämjande med hälsobesök och vaccinationer utifrån basprogram, planerad och öppen mottagning, deltagande i elevhälsoteam.

Samverkan även med vårdnadshavare, socialtjänst och andra vårdenheter ingår.

Du kommer vara en av två skolsköterskor med elever åk F-9. Du har ett nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och ska tillsammans med dem driva och utveckla elevhälsoarbetet. Det innefattar bland annat undervisning riktad till elever samt personal.

Du kommer att ingå i nätverket för skolsköterskor inom IES organisation. 

IES har central elevhälsa.

Har du specifika frågor om tjänsten, vänligen kontakta IES samordnande skolsköterska Maria Göransdotter Hammar:  [email protected] verksamhetschef för elevhälsan IES: Helena Luning: [email protected]

För mer information om vår skola, vänligen se www.skellefteå.engelska.se

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till [email protected]. Glöm inte att bifoga både CV och personligt brev. Märk ansökan med ”IES Skellefteå Skolsköterska 2022. Visa mindre

Däckskiftare/däckmontör

Vi söker nu en däckskiftare/däckmontör för däcksäsongen till vår kund Däckia i Skellefteå. Har du B-körkort och tidigare erfarenhet av att arbeta fysiskt och byta däck? Har du även möjlighet att arbeta heltid under en kortare period med start v.15? Då kan du vara den vi söker.  Dina arbetsuppgifter Du arbetar med att byta däck på personbilar tillsammans med dina kollegor. Arbetet är fysiskt krävande samtidigt som det är ett högt tempo. Vidare har du även ... Visa mer
Vi söker nu en däckskiftare/däckmontör för däcksäsongen till vår kund Däckia i Skellefteå. Har du B-körkort och tidigare erfarenhet av att arbeta fysiskt och byta däck? Har du även möjlighet att arbeta heltid under en kortare period med start v.15? Då kan du vara den vi söker. 

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar med att byta däck på personbilar tillsammans med dina kollegor. Arbetet är fysiskt krävande samtidigt som det är ett högt tempo. Vidare har du även en nära kontakt med kunder.

Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning och ett intresse för bilbranschen. Du är ansvarsfull, gillar att arbeta med andra och har en god fysik för att kunna hantera däckens storlek och tyngd. Du trivs med ett fysiskt arbete med stundtals högt tempo.

Som däckmontör har du nära kontakt med kunderna och det är därför viktigt att ha en god servicekänsla. Erfarenhet av däckmontering sedan tidigare är ett krav samtidigt som din vilja och ditt engagemang har stor betydelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vidare är det även ett krav att ha ett giltigt B-körkort då det ibland finns behov av att hjälpa kunden att köra in och ut bilen till monteringshallen. Även flytande svenska i tal och skrift samt en god kommunikationsförmåga gentemot kunder och kollegor krävs för att passa för tjänsten.

Arbetet är på heltid under perioden v. 15-17 (ev. 18). 


Du kommer att bli du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår uppdragsgivare.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Terminalarbetare och chaufför till Bussgods i Skellefteå

Ansök    Jan 3    Randstad AB    Terminalarbetare
Arbetsbeskrivning Brinner du för Norrland och vill bidra till en väl fungerande logistik och snabba transporter? Vill du ha en nyckelposition där du tillsammans med dina kollegor bidrar till marknadens bästa logistiklösning? Ansök då nu! Ansvarsområden Som kombinerad terminalarbetare och chaufför har du en bred och viktig roll i företaget. I ditt arbete bidrar du till att terminalen fungerar så bra som möjligt med varierande arbetsuppgifter och stort ansv... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för Norrland och vill bidra till en väl fungerande logistik och snabba transporter? Vill du ha en nyckelposition där du tillsammans med dina kollegor bidrar till marknadens bästa logistiklösning? Ansök då nu!

Ansvarsområden
Som kombinerad terminalarbetare och chaufför har du en bred och viktig roll i företaget. I ditt arbete bidrar du till att terminalen fungerar så bra som möjligt med varierande arbetsuppgifter och stort ansvar. Du sköter självständigt planering av in- och utleveranser så att de håller deadlines i ett arbetsklimat där tempot dagligen skiftar. Vidare innefattar arbetet:
• Kundmottagning
• Kassahantering
• Lastning och lossning
• Utkörning av paket och gods till företag och privatpersoner

Arbetslaget består av 7 medarbetare och en teamledare.



Arbetstider
Arbetstiderna varierar i växlande skift mellan 07-22.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har giltigt B-körkort, truckkort, och ADR 1:3. Meriterande om du har C-körkort och giltig YKB. Som person är du strukturerad, social och ansvarstagande. Det viktigaste för oss är att hitta dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med företaget. Därför är det intressant om du är naturligt serviceinriktad, flexibel och driftig i ditt sätt att arbeta. Vi lägger därmed stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa frågor till rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-34 34 113.

Om företaget
Bussgods är ett rikstäckande transportsystem som transporterar åt både företag och privatpersoner. Till största del sker detta i befintlig busstrafik med bussar som kör efter tidtabell. Detta gör Bussgods till ett av de miljövänligaste transportalternativen, då man kör både passagerare och paket på samma gång. Bussgods samarbetar också med Finska , Matkahoulto, vilket gör att man kan skicka gods mellan både Sverige och Finland. Bussgods i Norr AB är ägt av Länstrafiken i Västerbotten AB, Länstrafiken i Norrbotten och samverkar med Länstrafikbolagen i många frågor. Läs mer på www.Bussgods.se , ltnbd.se och www.tabussen.nu Visa mindre

Lastbilsstation söker en Terminalarbetare som trivs att arbeta natt!

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet. Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljö... Visa mer
På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.
Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Just nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!

Arbetsbeskrivning
I rollen som terminalarbetare natt vid vår terminal i Skellefteå blir du en del av ett team på två personer vilket innebär att vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten innefattar sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Arbetet är förlagt till helgfria vardagar mellan klockan 23.00-08.00. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, noggrann, gillar att arbeta i lag och är strukturerad i ditt arbetssätt. För att trivas i rollen krävs det att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt. Det är även en fördel om du tidigare arbetat natt och vet att de arbetstiderna passar dig.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med styckegodshantering samt att du har traktorvana, truckbehörighet, ADR och YKB. Branschvana och CE-körkort är meriterande.


Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning och dagligt förmiddagsfika. Dessutom ser vi just nu över vårt förmånspaket i syfte att uppgradera detta till nästa nivå. Kollektivavtal är en självklarhet för oss.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som Terminalarbetare natt i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att maila din ansökan till: [email protected] och ange referens ”Terminalarbetare Skellefteå”
STATIONERINGSORT: Skellefteå
OMFATTNING: 100 %, tillträde snarast
LÖN: Enligt kollektivavtal.
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-01-01
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Morgonpigg terminalarbetare till deltidsjobb

Är du morgonpigg och vill ha ett deltidsjobb/extrajobb inom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig! Om tjänsten Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi en, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Tjänsten är på deltid och du kommer arbeta morgonpass mellan 04:00-08:0... Visa mer
Är du morgonpigg och vill ha ett deltidsjobb/extrajobb inom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Om tjänsten
Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi en, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Tjänsten är på deltid och du kommer arbeta morgonpass mellan 04:00-08:00. För att kunna söka på tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studerar på minst 50%.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har god fysik, är morgonpigg och plikttrogen. Truckkort och viss datavana är ett krav och att du även behärskar svenska språket. Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

 Start: omgående
 Omfattning: Deltid, måndag - fredag
 Placering: Skellefteå (Hedensbyn)
 Arbetstid: 04:00-08:00

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Skolsköterska, Floraskolan

Ansök    Aug 23    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag. Barn och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbe... Visa mer
Vi söker en skolsköterska som vill jobba mest av allt för andra och varandra. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna samt vara med och forma deras morgondag.

Barn och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer. Förvaltningen arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.
Du kommer att samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Har du erfarenhet av arbete som skolsköterska är det meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ och empatisk. Du är en god kommunikatör samt har förmågan att arbeta självständigt och flexibelt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Terminalarbetare

Söker du ett deltidsarbete som passar till dina studier eller ett annat deltidsjobb? Är du morgonpigg och vill ha ett deltidsjobb/extrajobb inom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig! Om tjänsten Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi en, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa ... Visa mer
Söker du ett deltidsarbete som passar till dina studier eller ett annat deltidsjobb?

Är du morgonpigg och vill ha ett deltidsjobb/extrajobb inom lager och logistik där du får röra på dig och använda kroppen? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Om tjänsten
Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi en, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Tjänsten är på deltid och du kommer arbeta morgonpass mellan 04:00-08:00. För att kunna söka på tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studerar på minst 50%.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har god fysik, är morgonpigg och plikttrogen. Truckkort och viss datavana är ett krav och att du även behärskar svenska språket. Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

 Start: omgående
 Omfattning: Deltid, måndag - fredag
 Placering: Skellefteå (Hedensbyn)
 Arbetstid: 04:00-08:00

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Skolsköterska med medicinskt ledningsansvar

Ansök    Maj 17    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att... Visa mer
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet.

Barn och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer.

Vi söker nu en Skolsköterska med medicinskt ledningsansvar. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna och vara med och forma deras morgondag. Här jobbar vi mest av allt för andra och varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kommer att innebära att ha uppdraget som MLA på 75% och förekommande uppgifter som skolsköterska på 25%.
I ditt uppdrag ingår det att leda och utveckla elevhälsans medicinska enhet utifrån gällande lagstiftning
Du ska planera och genomföra professionsträffar, identifiera och planera behov av övergripande fortbildningsinsatser inom verksamhetsområdet. Genomföra verksamhetsbesök och handleda i enskilda ärenden. Du har även ansvar att planera introduktion av nya medarbetare och att administrera, introducera och handleda användare inom alla elevhälsans yrkesgrupper kopplat till dokumentationssystem (PMO)
Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetschef gällande verksamhetsutveckling
och ska tillsammans med verksamhetschef ansvara för att regelbundet revidera, uppdatera lokala riktlinjer för elevhälsans medicinska enhet och tillsammans med verksamhetschef samverka i olika frågor med yttre aktörer
Du ska även samordna praktikplatser för studenter inom verksamhetsområdet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är Legitimerad sjuksköterska med
Specialistutbildning, inriktning mot distriktsjukvård eller hälso och sjukvård för barn och ungdom.
Du ska ha erfarenhet att ha arbetat som skolsköterska och vi ser gärna att du har ledarerfarenhet .
Det krävs även att du har B-körkort.

Du ska ha förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.
Det är meriterande om du har kännedom om arbete i politiskt styrd organisation, att du har förståelse för den demokratiska processen.

Du är bra på att planera, organisera och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp tidsramar och håller dem. Förmåga att, vid behov, fatta beslut. Arbetar bra med andra människor, relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Välkomnar nytänkande och kreativitet. Sätter upp mål och arbetar hårt för att nå dem och organisationens mål. Har förmåga att få med andra i arbetet med förbättringar och utveckling.

För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

ÖVRIGT
Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sommarjobba som terminalarbetare på deltid

Ansök    Apr 20    Ponto AB    Terminalarbetare
Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kva... Visa mer
Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder.


Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även morgonpigg och vill ha ett sommarjobb där du får röra på dig och använda kroppen? Då är det här uppdraget för dig!

Om tjänsten
Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull sommarvikarie. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Tjänsten är på deltid och du kommer initialt att arbeta morgonpass mellan 04:00-08:00. För att kunna söka på tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studerar på minst 50%.
Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har god fysik, är morgonpigg och plikttrogen. Truckkort och datorvana är meriterande och att du behärskar svenska språket såväl i tal som skrift. Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: Vecka. 23 
* Omfattning: Deltid, måndag - fredag
* Placering: Skellefteå
* Arbetstid: 04:00-08:00 Visa mindre

Skolsköterska, Elevhälsan

Ansök    Maj 21    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att... Visa mer
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet.

Barn och elevhälsan är en lagstadgad verksamhet inom förvaltningen och sysselsätter cirka 60 medarbetare som är representerade av yrkesgrupper som läkare, skolsköterskor, psykologer, studie- och yrkesvägledare och kuratorer.

Vi söker nu en skolsköterska. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna och vara med och forma deras morgondag. Här jobbar vi mest av allt för andra och varandra.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbeta du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ, empatisk och har god kommunikativ förmåga. Du är flexibel och kan samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar. Du har även förmåga att arbeta självständigt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Serviceman till Tåme skjutfält

Ansök    Mar 2    Försvarsmakten    Terminalarbetare
Norrbottens regemente I 19/Garnisonsstödsenheten Garnisonsstödsenheten vid I 19 ansvarar bland annat för drift och vidmakthållande av skjutfält från Kiruna i Norr till Härnösand i Söder. Nu söker Garnisonsstödsenheten en serviceman på en tidsbegränsad befattning till Tåme övnings- och skjutfält. Beskrivning av arbetet Arbetet innebär bland annat in- och utlämning av målmateriel. Genomförande av drift- och underhållsåtgärder på maskiner, skjutbanor, skjut... Visa mer
Norrbottens regemente I 19/Garnisonsstödsenheten

Garnisonsstödsenheten vid I 19 ansvarar bland annat för drift och vidmakthållande av skjutfält från Kiruna i Norr till Härnösand i Söder. Nu söker Garnisonsstödsenheten en serviceman på en tidsbegränsad befattning till Tåme övnings- och skjutfält.

Beskrivning av arbetet
Arbetet innebär bland annat in- och utlämning av målmateriel. Genomförande av drift- och underhållsåtgärder på maskiner, skjutbanor, skjutfält och målmateriel. Genomförande av stängning och avlysning av skjutfält. Arbetet innefattar även svets- och träarbete samt körning av arbetsmaskiner och bemanning av skjutsäkerhetscentral.

Arbetet som serviceman innebär att du är beredd att arbeta vid I 19 samtliga skjutfält belägna mellan Kiruna och Härnösand. Det förekommer inslag av ensamarbete samt arbete kvällar och helger.

Kvalifikationer
Slutbetyg från grundskola
Körkort klass B

Meriterande
Gymnasieutbildning, gärna fordonslinje med transportinriktning
Körkort klass BE, C, CE
Utbildning i svetsning och träarbeten
Dokumenterad utbildning i arbete med röjsåg och motorsåg
Intyg (utbildning) för hjullastare
Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU)
Sjöbefäl klass VIII eller maskinbefäl klass VIII
Ammunitionsröjningsutbildning

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har en god känsla för service, tar gärna initiativ samt är kreativ inom ramen för dina uppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning från och med 2021-05-01 längst intill 2021-11-30. Anställningen är ett vikariat under den tid som den ordinarie befattningshavaren är tjänstledig.
Sysselsättningsgrad: 100 %
Placeringsort: Tåme

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Johan Hedin, Chef för Tåme skjutfält, 0921-348401

Fackliga representanter nås via  växeln 0505-45 10 00
OF Bothnia: Per Davidsson
Försvarsförbundet Per Eriksson
SEKO-F Ann-Charlotte Aittamaa

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-15.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Studenter till extrajobb inom lager

Ansök    Jan 28    Ponto AB    Terminalarbetare
Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Söker du ett arbete parallellt med dina studier, eller vid s... Visa mer
Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder.

Söker du ett arbete parallellt med dina studier, eller vid sidan av ditt ordinarie arbete? Vi söker nu arbetssugna studenter som kan tänka sig att jobba extra med lager och gods/pakethantering hos företag i Skellefteå.
 
Vi söker dig som:
 
Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel.
Är noggrann och effektiv.
Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft.
 
Vi ser det som meriterande om du har truckkort och tidigare erfarenhet av liknande arbete.
 
Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då våra kunder gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kunskaper i engelska eller andra språk är meriterande. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga.

Känns detta intressant? Stämmer det in på dig?
Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Jobba extra som terminalarbetare via StudentConsulting!

Är du student på minst 50% eller har en ett annat jobb på minst 50%? Har du truckkort, B körkort och vill jobba som terminalarbetare? Då är det just dig vi söker! Som terminalarbetare kommer du att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetstiderna varierar, främst vardagar dagtid, du styr ditt egna schema själv. Du bl... Visa mer
Är du student på minst 50% eller har en ett annat jobb på minst 50%? Har du truckkort, B körkort och vill jobba som terminalarbetare? Då är det just dig vi söker!

Som terminalarbetare kommer du att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetstiderna varierar, främst vardagar dagtid, du styr ditt egna schema själv. Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att lasta och transportera gods, att köra truck och att arbeta på lager kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre. Vi vill att du som söker denna tjänst ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan, gärna mer.

Vi söker dig som:
*Studerar på minst 50% eller har ett annat arbete på minst 50%
*Har B-körkort
*Har truckkort

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Skolsköterska, Elevhälsan

Ansök    Dec 21    Skellefteå kommun    Skolsköterska
Utbildning och arbetsmarknad i Skellefteå kommun är ansvariga för att verksamheter inom för- och grundskolan ges bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och leverera hög kvalitet i utbildningen. Syftet är att alla barn och elever ska nå såväl sociala mål som kunskapsmål. Elevhälsan är ett komplement och en stödfunktion till vårdnadshavare, barn/elever, personal och chefer inom förskola och grundskola. Elevhälsan sysselsätter cirka 60 medarbetare vi... Visa mer
Utbildning och arbetsmarknad i Skellefteå kommun är ansvariga för att verksamheter inom för- och grundskolan ges bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och leverera hög kvalitet i utbildningen. Syftet är att alla barn och elever ska nå såväl sociala mål som kunskapsmål.

Elevhälsan är ett komplement och en stödfunktion till vårdnadshavare, barn/elever, personal och chefer inom förskola och grundskola. Elevhälsan sysselsätter cirka 60 medarbetare vilka representeras av yrkesgrupperna skolsköterskor, kuratorer, psykologer, läkare samt studie- och yrkesvägledare.

Vi söker nu en skolsköterska till Bruks-/Björkskolan och Jörn.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbeta du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande.

Som person är du lyhörd, kreativ, empatisk och har god kommunikativ förmåga. Du är flexibel och kan samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar. Du har även förmåga att arbeta självständigt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Jobba extra som terminalarbetare via StudentConsulting!

Är du student på minst 50% eller har en ett annat jobb på minst 50%? Har du truckkort, B körkort och vill jobba som terminalarbetare? Då är det just dig vi söker! Som terminalarbetare kommer du att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetstiderna varierar, främst vardagar dagtid, du styr ditt egna schema själv. Du bl... Visa mer
Är du student på minst 50% eller har en ett annat jobb på minst 50%? Har du truckkort, B körkort och vill jobba som terminalarbetare? Då är det just dig vi söker!

Som terminalarbetare kommer du att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetstiderna varierar, främst vardagar dagtid, du styr ditt egna schema själv. Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att lasta och transportera gods, att köra truck och att arbeta på lager kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre. Vi vill att du som söker denna tjänst ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan, gärna mer.

Vi söker dig som:
*Studerar på minst 50% eller har ett annat arbete på minst 50%
*Har B-körkort
*Har truckkort

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Jobba extra som terminalarbetare via StudentConsulting

Just nu söker StudentConsulting dig som är student och vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i logistikbranschen. Som terminalarbetare kommer du att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. För att vara aktuell för den här tjänsten måste du vara student på minst 50% eller ha annan huvudsaklig sysselsättning på m... Visa mer
Just nu söker StudentConsulting dig som är student och vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i logistikbranschen.

Som terminalarbetare kommer du att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. För att vara aktuell för den här tjänsten måste du vara student på minst 50% eller ha annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att lasta och transportera gods, att köra truck och att arbeta på lager kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Din profil
Vi söker dig som har jobbat med liknande arbeten tidigare. Du har:

* B-körkort
* Truckkort
* Viss branscherfarenhet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Jobba som lager-/terminalarbetare via StudentConsulting

Just nu söker StudentConsulting dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i logistikbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Som lager-/terminalarbetare kommer du att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkesku... Visa mer
Just nu söker StudentConsulting dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i logistikbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.

Som lager-/terminalarbetare kommer du att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att lasta och transportera gods, att köra truck och att arbeta på lager kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Din profil
Vi söker dig som har jobbat med liknande arbeten tidigare. Du har:

* B-körkort
* Truckkort
* Viss branscherfarenhet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Extrajobb på deltid som terminalarbetare/truckförare

Ansök    Sep 14    Ponto AB    Terminalarbetare
Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas. Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering. Kännetecknande för Ponto är vår kunskap om den lokala marknaden Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och plikttrogen? Är du även morgonpigg och vill ha ett jobb där du får röra på dig och använda kroppen? Då är det här uppdraget för dig! Om tjänsten Till vår ... Visa mer
Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.
Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering. Kännetecknande för Ponto är vår kunskap om den lokala marknaden

Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och plikttrogen? Är du även morgonpigg och vill ha ett jobb där du får röra på dig och använda kroppen? Då är det här uppdraget för dig!

Om tjänsten
Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta morgonpass mellan 04:00-08:00. För att kunna söka på tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studerar på minst 50%.
 
Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas inom kort så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har god fysik, är morgonpigg och plikttrogen. Truckkort (A1-A4) och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska språket såväl i tal som skrift. Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Deltid, måndag - fredag
* Placering: Skellefteå
* Arbetstid: 04:00-08:00 Visa mindre

Skolsköterska till Yrkesgymnasiet Skellefteå

Ansök    Jun 30    Thorengruppen AB    Skolsköterska
Yrkesgymnasiet (YG) som tillhör ThorenGruppen finns idag på 13 olika orter i Sverige spridda från Malmö i söder till Skellefteå i norr och erbjuder ett uppskattat innovativt yrkeskoncept. Vi har idag ett gott söktryck till våra skolor vilket leder till expandering. Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på arbetsplatser vilket ger resultat. T ex har 9 av 10 studenter på Yrkesgymnasiet ett arbete direkt efter studenten. Det är också för företagen en fant... Visa mer
Yrkesgymnasiet (YG) som tillhör ThorenGruppen finns idag på 13 olika orter i Sverige spridda från Malmö i söder till Skellefteå i norr och erbjuder ett uppskattat innovativt yrkeskoncept. Vi har idag ett gott söktryck till våra skolor vilket leder till expandering. Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på arbetsplatser vilket ger resultat. T ex har 9 av 10 studenter på Yrkesgymnasiet ett arbete direkt efter studenten. Det är också för företagen en fantastisk chans att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplats utifrån deras kultur och arbetssätt.



Vi utbildar framtidens byggnadsarbetare, frisörer, svetsare, säljare, hotellreceptionister, elektriker m fl.



Vi söker dig som tycker om och har erfarenhet av arbete med ungdomar för ett uppdrag som skolsköterska till Yrkesgymnasiet Skellefteå.

Omfattning: 20%

Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i elevhälsoteamet tillsammans med rektor, skolsköterska, SYV och en specialpedagog. Tillsammans ansvarar gruppen för elevhälsoarbetet på skolan, i nära samarbete med skolans övriga personal. I arbete ingår att hålla elevhälsosamtal med elever och arbeta hälsofrämjande.

Tjänsten är på 20% vilket fördelas över 1 dag i veckan. 

Kvalifikationer Vi ser gärna att du är skolsköterska eller har annan likvärdig bakgrund. Du bör ha god kännedom om det regelverk som styr skolans sociala arbete. Meriterande är om du har arbetat som skolsköterska tidigare.

Det här erbjuder vi dig På Yrkesgymnasiet får du verka i en arbetsmiljö som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. I ditt arbete kommer du att ha roliga och varierade uppgifter, och en ledning som stöttar dig hela vägen.

Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och kan varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.

Sista ansökningsdag: 2020-08-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.





Vilka är vi? ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. Vi är en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta. ThorenGruppen driver gymnasieskolor från Malmö till Kiruna, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.



Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa en arbetsplats och skola där alla är välkomna och inkluderade. Visa mindre

Skolsköterska till IES Skellefteå

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Skolsköterska till Internationella Engelska Skolan i Skellefteå årskurs F-8.

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du engagerad och vill vara med och utveckla vår nya skola i Skellefteå? Vi söker nu en skolsköterska på deltid med start under våren. 

Arbetsuppgifter

Sedvanligt skolsköterskearbete som bl.a. innefattar hälsobesök, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt ett nära och engagerat samarbete med övriga medarbetare inom elevhälsan. Du förväntas att arbeta förebyggande, leda projekt och vara en drivande part i elevhälsoteamet/Student Care Team. 

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med vidareutbildning till skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vi ser gärna att den sökande har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.

Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare och värdefulla egenskaper är flexibilitet, engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn.  

Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 37 skolor och cirka 26 000 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt och med bibehållen kvalitet sedan 1993.

För mer information om vår skola, vänligen se www.skellefteå.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till recruitment.skellefteå@engelska.se Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Skolsköterska". Visa mindre

Sommarjobba som truckförare/terminalarbetare på deltid

Ansök    Maj 12    Ponto AB    Terminalarbetare
Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatperso... Visa mer
Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder.
Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.
Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering. Kännetecknande för Ponto är vår kunskap om den lokala marknaden.

Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även morgonpigg och vill ha ett sommarjobb där du får röra på dig och använda kroppen? Då är det här uppdraget för dig!
 
Om tjänsten
Till vår kunds terminal i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull sommarvikarie. Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där även truckkörning och en del administrativa sysslor ingår. Tjänsten är på deltid och du kommer initialt att arbeta morgonpass mellan 04:00-08:00. För att kunna söka på tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studerar på minst 50%.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
 
Vi söker dig som
Har god fysik, är morgonpigg och plikttrogen. Truckkort (A1-A4) och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska språket såväl i tal som skrift. Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt.
 
För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.
 
* Start: Vecka 24
* Omfattning: Deltid, måndag - fredag
* Placering: Skellefteå
* Arbetstid: 04:00-08:00 Visa mindre

Arbeta exta som student på deltid

Ansök    Okt 4    Ponto AB    Terminalarbetare
. Vi söker dig som: Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Är flexibel och kan arbeta med kort varsel. Meriterande är att du har A och B truckkort. Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget. Är noggrann och effektiv. Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. Trivs att jobba i grupp.   Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gär... Visa mer
.

Vi söker dig som:
Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel.
Meriterande är att du har A och B truckkort.
Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget.
Är noggrann och effektiv.
Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft.
Trivs att jobba i grupp.
 
Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel
Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kunskaper i engelska eller andra språk är meriterande
Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga

Känns detta intressant? Stämmer det in på dig?
Sök denna tjänst redan idag, rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Arbeta extra som lagerarbetare / truckförare

Ansök    Jul 30    Ponto AB    Terminalarbetare
. Söker du ett arbete parallellt med dina studier, eller vid sidan av ditt ordinarie arbete? Skulle du vilja arbeta med lager och logistik i en händelserik miljö? Då kan detta vara jobbet för dig!   Arbetsuppgifterna består främst i att tillsammans med lageransvarig ta hand om: godsmottagning, plockning av gods samt truckkörning. Arbetet kommer att pågå måndag - fredag under perioden v. 34 till 39 där arbetstiderna är 14.00-18.00 För rätt person finns g... Visa mer
.

Söker du ett arbete parallellt med dina studier, eller vid sidan av ditt ordinarie arbete? Skulle du vilja arbeta med lager och logistik i en händelserik miljö? Då kan detta vara jobbet för dig!
 
Arbetsuppgifterna består främst i att tillsammans med lageransvarig ta hand om: godsmottagning, plockning av gods samt truckkörning.
Arbetet kommer att pågå måndag - fredag under perioden v. 34 till 39 där arbetstiderna är 14.00-18.00
För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt extra arbete efter denna period.
 
Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad.
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kunskaper i engelska eller andra språk är meriterande.
Kravet är truckkort och gymnasial utbildning samt god fysik.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga.
Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
 
Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
I detta uppdrag blir du anställd av oss på Ponto och uthyrd till vår uppdragsgivare. Visa mindre

Terminalarbetare på deltid

Ansök    Okt 4    Ponto AB    Terminalarbetare
. Är du ute efter ett deltidsjobb och tycker du om att arbeta med gods och pakethantering? Är du även en morgonpigg och ansvarfull lagspelare som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här uppdraget för dig! Till vår kund i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare.   Om tjänsten Ponto söker för vår kunds räkningen en person som ska arbeta med gods och pakethantering på dera... Visa mer
.

Är du ute efter ett deltidsjobb och tycker du om att arbeta med gods och pakethantering? Är du även en morgonpigg och ansvarfull lagspelare som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här uppdraget för dig!
Till vår kund i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare.
 
Om tjänsten
Ponto söker för vår kunds räkningen en person som ska arbeta med gods och pakethantering på deras terminalen i Skellefteå. Tjänsten är på deltid och du kommer initialt att arbeta förmiddagar mellan 04:00-09:00. För att kunna söka på tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Tjänsten är ett vikariat och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
 
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ponto och Schenkers önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via Ponto.
 
Arbetsuppgifter
Du kommer du arbeta med gods och pakethantering. I rollen ingår även vissa administrativa uppgifter som avvikelserapportering, skadehantering och registrering i interna system. 
 
Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort (A-B) är ett stort plus och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska språket såväl i tal som skrift.
Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt. Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand.
För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.
 
* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Deltid, måndag - fredag
* Placering: Skellefteå
* Arbetstid: 04:00-09:00
 
Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Visa mindre

Skolsköterska , Elevhälsan

Skol- och kulturkontoret i Skellefteå kommun är ansvariga för att verksamheter inom för- och grundskolan ges bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och leverera hög kvalité i utbildningen. Syftet är att alla barn och elever ska nå såväl sociala mål som kunskapsmål. Elevhälsan är ett komplement och en stödfunktion till föräldrar, barn/elever, personal och chefer inom förskola och grundskola. Elevhälsan sysselsätter cirka 60 medarbetare vilka repres... Visa mer
Skol- och kulturkontoret i Skellefteå kommun är ansvariga för att verksamheter inom för- och grundskolan ges bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och leverera hög kvalité i utbildningen. Syftet är att alla barn och elever ska nå såväl sociala mål som kunskapsmål.

Elevhälsan är ett komplement och en stödfunktion till föräldrar, barn/elever, personal och chefer inom förskola och grundskola. Elevhälsan sysselsätter cirka 60 medarbetare vilka representeras av yrkesgrupperna skolsköterskor, kuratorer, psykologer, läkare samt studie- och yrkesvägledare.

Vi söker nu en skolsköterska till Bolidenskolan.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande arbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbeta du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska, med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande. Som person är du lyhörd, kreativ, empatisk och har god kommunikativ förmåga. Du är flexibel och kan samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar. Du har även förmåga att arbeta självständigt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skolsköterska sökes till Yrkesgymnasiet Skellefteå

Ansök    Jul 23    Yrkesgymnasiet    Skolsköterska
MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999 med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter. Yrkesgymnasiet (YG) som tillhör ThorenGruppen finns idag på 12 olika orter i Sverige spridda från ... Visa mer
MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999 med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.

Yrkesgymnasiet (YG) som tillhör ThorenGruppen finns idag på 12 olika orter i Sverige spridda från Malmö i söder till Skellefteå i norr och erbjuder ett uppskattat innovativt yrkeskoncept. Vi har idag ett gott söktryck till våra skolor vilket leder till expandering. Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på arbetsplatser vilket ger resultat. T ex har 9 av 10 studenter på Yrkesgymnasiet ett arbete direkt efter studenten. Det är också för företagen en fantastisk chans att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplats utifrån deras kultur och arbetssätt.

Vi utbildar framtidens byggnadsarbetare, frisörer, svetsare, säljare, hotellreceptionister, elektriker m fl.



Beskrivning
Vi söker dig som tycker om och har erfarenhet av arbete med ungdomar för ett uppdrag som skolsköterska till Yrkesgymnasiet i Skellefteå



Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i elevhälsoteamet tillsammans med rektor, skolsköterska och en specialpedagog.

Tillsammans ansvarar gruppen för elevhälsoarbetet på skolan, i nära samarbete med skolans övriga personal.


I arbete ingår att hålla elevhälsosamtal med elever och arbeta hälsofrämjande. 

Tjänsten är på 20% vilket fördelas över 1 dagar i veckan. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är skolsköterska eller har annan likvärdig bakgrund. Du bör ha god kännedom om det regelverk som styr skolans sociala arbete. Meriterande är om du har arbetat som skolsköterska tidigare.



Vi undanber oss kontakt via rekryteringsfirmor.





Nedan förklaras, med hjälp av några exempel, hur vi tänker kring vår värdegrund.
MOD: Vi utmanar och bryter traditionella mönster. Vi är en motvikt till traditionellt lärande genom vårt utbud och sätt att arbeta. Tillväxt och utveckling är naturliga tillstånd för oss. Därför har våra medarbetare mod och vilja att ständigt utvecklas.
KRAFT: När vi vill uppnå något klarar vi av det. Vi har rätt resurser för att genomföra våra idéer så snabbt och bra som möjligt. Vi prövar nya vägar i verksamhetens alla delar och vår genomförandekraft är stark.
PASSION: Vi brinner för våra uppdrag och låter våra inre drivkrafter skapa arbetsglädje och familjekänsla. Våra elever och kursdeltagare har valt oss och har höga förväntningar. Vi ska göra allt för att motsvara dem.
HJÄRTA: Våra hjärtan är stora och inkluderande. Hos oss är alla som vill välkomna och man ska alltid känna sig sedd och välkommen. Vi beaktar och ser den enskilda människan och hur vårt agerande kan stärka/hjälpa individen eller gruppen. Vårt samhällsengagemang är stort. Visa mindre

Terminalarbetare till Schenker

Ansök    Jun 3    Ponto AB    Terminalarbetare
DB Schenker är arbetsgivaren för dig med engagemang och servicekänsla och som trivs i en stimulerande roll där du själv kan påverka och göra skillnad. Vi erbjuder dig en flexibel tjänst i ett multinationellt företag med personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö genom aktiviteter som främjar god hälsa och gemenskap. Vi tror att det är den enskilda individens gläd... Visa mer
DB Schenker är arbetsgivaren för dig med engagemang och servicekänsla och som trivs i en stimulerande roll där du själv kan påverka och göra skillnad. Vi erbjuder dig en flexibel tjänst i ett multinationellt företag med personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö genom aktiviteter som främjar god hälsa och gemenskap. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!



Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här uppdraget för dig!

Till terminalen i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare.

Om tjänsten
Ponto söker för vår kund Schenkers räkningen en person som ska arbeta med gods och pakethantering på terminalen i Skellefteå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Ponto. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ponto och Schenkers önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via Ponto.

Arbetsuppgifter
Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där truckkörning ingår. I rollen ingår även administrativa uppgifter som avvikelserapportering, skadehantering och registrering i interna system. Förutom dina kollegor har du ett nära samarbete med chaufförer och i vissa fall Schenkers kunder.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort (A1-A4) och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag - fredag
* Placering: Skellefteå
* Arbetstid: 04:00-13:00

Ponto erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Visa mindre

Skolsköterska , Elevhälsan

Skol- och kulturkontoret i Skellefteå kommun är ansvarig för att verksamheter inom för- och grundskolan ges bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och leverera hög kvalité i utbildningen. Syftet är att alla barn och elever ska nå såväl sociala mål som kunskapsmål. Elevhälsan är ett komplement och en stödfunktion till föräldrar, barn/elever, personal och chefer inom förskola och grundskola. Elevhälsan sysselsätter cirka 60 medarbetare vilka represe... Visa mer
Skol- och kulturkontoret i Skellefteå kommun är ansvarig för att verksamheter inom för- och grundskolan ges bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och leverera hög kvalité i utbildningen. Syftet är att alla barn och elever ska nå såväl sociala mål som kunskapsmål.

Elevhälsan är ett komplement och en stödfunktion till föräldrar, barn/elever, personal och chefer inom förskola och grundskola. Elevhälsan sysselsätter cirka 60 medarbetare vilka representeras av yrkesgrupperna skolsköterskor, kuratorer, psykologer, läkare samt studie- och yrkesvägledare. Till elevhälsan söker vi nu en sjuksköterska med adekvat vidareutbildning.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande elevarbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbeta du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsaarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska, med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande. Som person är du lyhörd, kreativ, empatisk och har god kommunikativ förmåga. Du är flexibel och kan samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra institutioner och organisationer samt med elever och föräldrar. Du har även förmåga att arbeta självständigt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Terminalarbetare till Schenker

Ansök    Maj 7    Ponto AB    Terminalarbetare
DB Schenker är arbetsgivaren för dig med engagemang och servicekänsla och som trivs i en stimulerande roll där du själv kan påverka och göra skillnad. Vi erbjuder dig en flexibel tjänst i ett multinationellt företag med personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö genom aktiviteter som främjar god hälsa och gemenskap. Vi tror att det är den enskilda individens gläd... Visa mer
DB Schenker är arbetsgivaren för dig med engagemang och servicekänsla och som trivs i en stimulerande roll där du själv kan påverka och göra skillnad. Vi erbjuder dig en flexibel tjänst i ett multinationellt företag med personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö genom aktiviteter som främjar god hälsa och gemenskap. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!



Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här uppdraget för dig!

Till terminalen i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare.

Om tjänsten
Ponto söker för vår kund Schenkers räkningen en person som ska arbeta med gods och pakethantering på terminalen i Skellefteå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Ponto. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ponto och Schenkers önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via Ponto.

Arbetsuppgifter
Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där truckkörning ingår. I rollen ingår även administrativa uppgifter som avvikelserapportering, skadehantering och registrering i interna system. Förutom dina kollegor har du ett nära samarbete med chaufförer och i vissa fall Schenkers kunder.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort (A1-A4) och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag - fredag
* Placering: Skellefteå
* Arbetstid: 04:00-13:00

Ponto erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Visa mindre

Terminalarbetare

Ansök    Apr 29    Ponto AB    Terminalarbetare
Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas. Kännetecknande för Ponto är vår kunskap om den lokala marknaden. Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och morgonpigg? Är du även lagspelaren som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här uppdraget för dig! Till terminalen i... Visa mer
Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas. Kännetecknande för Ponto är vår kunskap om den lokala marknaden.

Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och morgonpigg? Är du även lagspelaren som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här uppdraget för dig!

Till terminalen i Skellefteå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull medarbetare.

Om tjänsten
Ponto söker för vår kund Schenkers räkningen en person som ska arbeta med gods och pakethantering på terminalen i Skellefteå. Tjänsten är på deltid och du kommer initialt att arbeta förmiddagar mellan 04:00-09:00 och vi ser att du kan jobba under hela sommarperioden. För att kunna söka på tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. 
Tjänsten är ett längre konsultuppdrag och väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ponto och Schenkers önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via Ponto.

Arbetsuppgifter
Du kommer du arbeta med gods och pakethantering där truckkörning ingår. I rollen ingår även administrativa uppgifter som avvikelserapportering, skadehantering och registrering i interna system. Förutom dina kollegor har du ett nära samarbete med chaufförer och i vissa fall Schenkers kunder.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort (A1-A4) och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska språket såväl i tal som skrift.
Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är serviceinriktad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt. Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Deltid, måndag - fredag
* Placering: Skellefteå
* Arbetstid: 04:00-09:00

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Visa mindre

Skolsköterskor , Elevhälsan

Skol- och kulturkontoret i Skellefteå kommun är ansvarig för att verksamheter inom för- och grundskolan ges bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och leverera hög kvalité i utbildningen. Syftet är att alla barn och elever ska nå såväl sociala mål som kunskapsmål. Elevhälsan är ett komplement och en stödfunktion till föräldrar, barn/elever, personal och chefer inom förskola och grundskola. Elevhälsan sysselsätter cirka 60 medarbetare vilka represe... Visa mer
Skol- och kulturkontoret i Skellefteå kommun är ansvarig för att verksamheter inom för- och grundskolan ges bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och leverera hög kvalité i utbildningen. Syftet är att alla barn och elever ska nå såväl sociala mål som kunskapsmål.

Elevhälsan är ett komplement och en stödfunktion till föräldrar, barn/elever, personal och chefer inom förskola och grundskola. Elevhälsan sysselsätter cirka 60 medarbetare vilka representeras av yrkesgrupperna skolsköterskor, kuratorer, psykologer, läkare samt studie- och yrkesvägledare. Till elevhälsan söker vi nu en sjuksköterska med adekvat vidareutbildning.

Vi söker nu skolsköterskor till Örjansskolan, Furuskolan och Bolidenskolan.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som skolsköterska ingår hälsofrämjande och förebyggande elevarbete, bland annat hälsosamtal och vaccinationer. Tillsammans med rektor, lärare och elevhälsateam arbetar du förebyggande, stödjande och uppsökande i elevhälsoarbetet. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och du har många externa kontakter.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska, med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, skolsköterske- eller barnsjuksköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande. Som person är du lyhörd, kreativ, empatisk och har god kommunikativ förmåga. Du är flexibel och kan samarbeta med elevhälsateam, lärare, övrig personal, andra förvaltningar, myndigheter och organisationer samt med elever och föräldrar. Du har även förmåga att arbeta självständigt. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Skolsköterska till IES Skellefteå

Internationella Engelska Skolan, grundad år 1993 av Ms. Barbara Bergström, är en etablerad friskoleorganisation som ständigt utvecklas och expanderar. IES Skellefteå öppnar till hösten 2019 med årskurserna F-9 i nyrenoverade lokaler på Brännavägen 57 i centrala Skellefteå.Skolan är tvåspråkig och följer svensk läroplan. För mer information om vår skola eller organisation, besök vår hemsida www.engelska.se.IES Skellefteå erbjuder en möjlighet att arbeta i e... Visa mer
Internationella Engelska Skolan, grundad år 1993 av Ms. Barbara Bergström, är en etablerad friskoleorganisation som ständigt utvecklas och expanderar. IES Skellefteå öppnar till hösten 2019 med årskurserna F-9 i nyrenoverade lokaler på Brännavägen 57 i centrala Skellefteå.Skolan är tvåspråkig och följer svensk läroplan. För mer information om vår skola eller organisation, besök vår hemsida www.engelska.se.IES Skellefteå erbjuder en möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda.Internationella Engelska Skolan Skellefteå söker legitimerad skolsköterska, som tillsammans med övriga medarbetare i vårt elevhälsoteam / Student Care Team (SCT), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. I vårt EHT ingår specialpedagoger/lärare, skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, kurator, student care coordinator, academic manager, och rektor. Det här är möjligheten att få arbeta i en svensk-internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke, god organisation och en stark elevhälsoorganisation.Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare, och förutom engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn, söker vi dig som har en utvecklad känsla för lagarbete, att vara på rätt plats vid rätt tillfälle och att både samverka och ta egna initiativ.Kvalifikationer: Vidareutbildad distriktssköterska eller utbildning med specialistsjuksköterska barn- och ungdom och skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska arbete som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete.IES Skellefteå tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB. IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och tough love. För mer information om vår skola besök http//skelleftea.engelska.se100% tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.Tillträde i augusti 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till [email protected]. Märk ansökan med "Skolsköterska". Visa mindre