Lediga jobb som Maskinmontör i Skellefteå

Se lediga jobb som Maskinmontör i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Resemontör till Skellefteå

Om oss Vi är ett lokalt bemanning och rekryteringsföretag i norra Sverige med huvudkontor i Stockholm. Idag har vi verksamhet inom installation, industri och sjukvården där våra konsulter är det viktigaste vi har. Som anställd av Minnovation har du samma fördelar som anställd direkt hos andra företag. Dina arbetsuppgifter Som resemontör deltar du i montage runt om i Sverige på olika arbetsplatser i ett arbetslag under en montageledare. Dina huvudsakliga a... Visa mer
Om oss
Vi är ett lokalt bemanning och rekryteringsföretag i norra Sverige med huvudkontor i Stockholm. Idag har vi verksamhet inom installation, industri och sjukvården där våra konsulter är det viktigaste vi har. Som anställd av Minnovation har du samma fördelar som anställd direkt hos andra företag.

Dina arbetsuppgifter
Som resemontör deltar du i montage runt om i Sverige på olika arbetsplatser i ett arbetslag under en montageledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan innebära bland annat montering, ritningsläsning, dokumentation, materialhantering och egenkontroll. 

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av montering, att läsa ritningar, är praktiskt lagt, har god datavana och som gärna har ett tekniskt intresse. Vi söker dig som gillar fysiskt och varierande arbete där du får arbeta effektivt, planerat och strukturerat. En vanlig bakgrund för resemontörer är någon form av praktisk utbildning eller motsvarande hantverkarsbakgrund. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, vana att ta ansvar, är flexibel och har en god självdisciplin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en positiv inställning, driv och en hög arbetsmoral. 
 
Vi ställer krav på B-körkort, men också goda svenska och engelska kunskaper. Visa mindre

Ventilatörer/Montörer för kunds räkning

Ansök    Mar 8    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi söker resande ventilationsmontörer till Kiruna. Som Ventilationsmontör kommer du arbeta med montage av klimatsystem. I rollen ingår att utifrån ritningar installera eller reparera olika typer av VS-system, samt att tillsammans med platschefen planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner. Tjänsten som ventilatör/montör är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Swede... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker resande ventilationsmontörer till Kiruna. Som Ventilationsmontör kommer du arbeta med montage av klimatsystem. I rollen ingår att utifrån ritningar installera eller reparera olika typer av VS-system, samt att tillsammans med platschefen planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner.

Tjänsten som ventilatör/montör är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är under 1 års tid.  

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken och vill vara del i utvecklingen och medverka till en bra arbetsplatskultur. Du bör vara kreativ inom ditt område och uppdaterad vad gäller ny teknik. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakt och är engagerad.

Din kunskap och kompetens kan du ha fått genom utbildning eller arbetslivserfarenhet, såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS. Det är bra om du har erfarenhet av ritningsläsning och ventilationsmontage. För denna tjänst krävs B-kort och tillgång till egen bil. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Din anställning kommer att vara hos oss på Adecco medan alla uppdrag som utförs sker på plats ute hos någon av våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete ute hos något av våra kundföretag och av den anledningen kan arbetsplats, arbetstid, lön och arbetsuppgifter variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hans-Olov Gustavsson, 070-277 66 75

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ventilatör, montör, Skellefteå, Kiruna, Adecco Visa mindre

Montör sökes till Arje Lifting Systems

Ansök    Mar 2    Wikan Personal AB    Maskinmontör
Framåt och uppåt! Och det är helt enligt planerna. När vi nu etablerat oss i Bureå och vår anläggning är i full fart är det dags för nästa person in. Vi söker en montör med passion för att skruva som vill hänga med på vår resa. Du kommer till en arbetsplats där utveckling & kvalitet står i fokus. Vi jobbar just nu hårt med att möta en kraftig efterfrågan av ergonomiska maskiner på både den svenska och den internationella marknaden. Parallellt pågår också ... Visa mer
Framåt och uppåt! Och det är helt enligt planerna. När vi nu etablerat oss i Bureå och vår anläggning är i full fart är det dags för nästa person in. Vi söker en montör med passion för att skruva som vill hänga med på vår resa.

Du kommer till en arbetsplats där utveckling & kvalitet står i fokus. Vi jobbar just nu hårt med att möta en kraftig efterfrågan av ergonomiska maskiner på både den svenska och den internationella marknaden. Parallellt pågår också utvecklingsarbete av våra produkter. Och inte minst utveckling av vår personal. Här ges alla möjlighet att växa tillsammans.

Om företaget
Arje Lifting Systems AB tillverkar och säljer hjälpmedel för tunga och ergonomiskt påfrestande arbeten inom verkstads- och fordonsindustrin där våra främsta produkter är fordonslyftar och lägesställare. Vi har en anrik historia som letar sig hela vägen tillbaka till Bergqvist Mekaniska som var verksamt i Skelleftehamn utanför Skellefteå, för att sedan bli Arje Sweden och till slut Arje Lifting Systems AB. Efter en resa söderut till Hudiksvall är vi idag åter igen tillbaka till Skellefteå där vi tillverkar, monterar och förser hela världen med svensktillverkade ergonomi- och säkerhetsstärkande redskap som förbättrar och effektiviserar våra kunders processer i deras arbete.

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos Arje Lifting Systems kommer dina huvudsakliga arbetsuppggifter att bestå av nymontage av fordonslyftar och lägesställare. Bitvis förekommer även reparationer av äldre maskiner. Du kommer samarbeta med dina kollegor för att möta kundernas önskemål och ordrar. Det kan även förekomma servicearbete ute hos slutkunderna. Arbetet är på plats i Bureå i våra nyrenoverade och fräscha lokaler.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker till oss har en bred bakgrund inom främst mekanik, men även viss teknik och har produktutveckling och lösningsorientering som primära delar av dina superkrafter. Vi tror att du har ett genuint intresse av att skruva i exempelvis bilar eller maskiner på fritiden. Som person är du flexibel och har en vilja att se lösningar, ta initiativ och tycker om eget ansvar. Du vill vara med på en spännande tillväxtresa i ett litet företag med stora visioner och ambitioner.

Du har grundläggande datakunskaper, men det är meriterande om du även har kunskap i CAD eftersom vi tillverkar våra egna produkter och arbetar en del med ritningsunderlag. Även truckkort är meriterande. Vidare har du B-körkort och kan svenska i tal och skrift.

Vi söker dig person som kan börja omgående eller så fort som möjligt, men vi lägger stor vikt vid att vi får rätt person på plats.

Information och kontakt
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Placeringsort: Bureå
Sista ansökningsdag: 2022-03-27

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Arje Lifting Systems med Wikan Personal och eventuella frågor gällande tjänsten besvaras av Irma Öhlund på 0910-77 09 83 eller [email protected]


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Ledigt jobb som montör i Skellefteå

Ansök    Jul 12    Manpower AB    Maskinmontör
Vi söker dig som är en teknisk och metodisk person till vår kund i Skellefteå. Det här är ett kortare konsultuppdrag som startar 19 juli och pågår ca 2 veckor. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta i Northvolts lokaler som finns ett stenkast utanför Skellefteå. Om tjänsten Som montör kommer du utföra enklare montering av små industriella maskiner. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan Kl07.30-16. Uppdraget startar den 19 juli så skicka i... Visa mer
Vi söker dig som är en teknisk och metodisk person till vår kund i Skellefteå. Det här är ett kortare konsultuppdrag som startar 19 juli och pågår ca 2 veckor. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta i Northvolts lokaler som finns ett stenkast utanför Skellefteå.

Om tjänsten

Som montör kommer du utföra enklare montering av små industriella maskiner. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan Kl07.30-16. Uppdraget startar den 19 juli så skicka in din ansökan redan idag!Den vi letar efter

Vi söker dig som är effektiv och pålitlig när jobbkläderna är på och som trivs i ett högt arbetstempo där arbetsuppgifterna är på många sätt rutinartade. Du som söker har dokumenterad erfarenhet inom den tekniska/mekaniska sidan, exempelvis bilmekaniker och porttekniker. Har du utbildning inom Secure Construction är det meriterande men inget krav.Sök tjänsten i dag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Nyberg, [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Vi ser fram emot att höra från dig!Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta inom industrin

Ansök    Jul 14    Konsultia AB    Maskinmontör
Om kundföretaget Vi på Konsultia söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta inom industrin. Du gillar att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Kanske har du redan en erfaren industriprofil sedan tidigare eller så är du en engagerad medarbetare som vill lära dig en ny bransch. Arbetsuppgifterna kan variera efter kundens önskemål. Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia men arbeta ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Våra... Visa mer
Om kundföretaget
Vi på Konsultia söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta inom industrin. Du gillar att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Kanske har du redan en erfaren industriprofil sedan tidigare eller så är du en engagerad medarbetare som vill lära dig en ny bransch.
Arbetsuppgifterna kan variera efter kundens önskemål.


Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia men arbeta ute hos kund.Dina arbetsuppgifter
Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin eller som vill byta jobb. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!

Din profil
Är du den vi söker ?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral

Övrig information
Vi kommer att intervjua löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Meriterande med truckkort och traversOm oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Montörer/Mekaniker

Ansök    Okt 13    Wikan Personal AB    Maskinmontör
Vi söker montörer/mekaniker! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som mekaniker och/eller montering. Har du erfarenhet inom svetsning är det meriterande. Är du en person som tycker om att jobba med händerna, gillar ett högt tempo, som inte är rädd för att ta i där det behövs eller för att utvecklas så kan du vara rätt person för oss. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Körkort B är ett krav. Information och kont... Visa mer
Vi söker montörer/mekaniker!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som mekaniker och/eller montering. Har du erfarenhet inom svetsning är det meriterande.

Är du en person som tycker om att jobba med händerna, gillar ett högt tempo, som inte är rädd för att ta i där det behövs eller för att utvecklas så kan du vara rätt person för oss. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad.

Körkort B är ett krav.


Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 20/10. Tillsättning kan ske snarast och urval kommer att ske löpande.

Hör gärna av dig med eventuella frågor till konsultchef Wilma Nyman, tel: 0910-77 09 84 e-post: [email protected]


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta inom industrin

Ansök    Jun 10    Konsultia AB    Maskinmontör
Om kundföretaget Vi på Konsultia söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta inom industrin. Du gillar att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Kanske har du redan en erfaren industriprofil sedan tidigare eller så är du en engagerad medarbetare som vill lära dig en ny bransch. Arbetsuppgifterna kan variera efter kundens önskemål. Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia men arbeta ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Våra... Visa mer
Om kundföretaget
Vi på Konsultia söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta inom industrin. Du gillar att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Kanske har du redan en erfaren industriprofil sedan tidigare eller så är du en engagerad medarbetare som vill lära dig en ny bransch.
Arbetsuppgifterna kan variera efter kundens önskemål.


Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia men arbeta ute hos kund.Dina arbetsuppgifter
Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin eller som vill byta jobb. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!

Din profil
Är du den vi söker ?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral

Övrig information
Vi kommer att intervjua löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Meriterande med truckkort och traversOm oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Montör till Brokk i Skellefteå

Ansök    Jun 30    Konsultia AB    Maskinmontör
Om kundföretaget Brokk är ett världsledande företag som producerar och säljer fjärrstyrda rivningsrobotar. Ett stabilt företag som är ”born and raised” i Skellefteå och har sedan 1976 haft sitt huvudkontor på orten. Det som tagit oss dit vi är idag är bransch ledande teknik och innovativa lösningar och 100% fokus på rivningsrobotar. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en montör med mekaniska kunskaper. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera iho... Visa mer
Om kundföretaget
Brokk är ett världsledande företag som producerar och säljer fjärrstyrda rivningsrobotar. Ett stabilt företag som är ”born and raised” i Skellefteå och har sedan 1976 haft sitt huvudkontor på orten.
Det som tagit oss dit vi är idag är bransch ledande teknik och innovativa lösningar och 100% fokus på rivningsrobotar.Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en montör med mekaniska kunskaper.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera ihop maskiner i produktion. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av att skruva i bilar, eller andra typer av fordon, arbetat som mekaniker eller montör.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera, därför är det viktigt att du kan lite om mycket, och är en händig och lättlärd person

Din profil
Vi ser gärna att du som person är intresserad av det mekaniska, samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Utöver detta kan arbeta både självständigt och i grupp, och bidrar med en god stämning på arbetsplatsen.

Övrig information
Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos vår kund.

Vi läser ansökningar och intervjuar löpande, tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Montörer

Ansök    Maj 29    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Vi söker montörer för sommaren! Har du erfarenhet som montör samt gillar att arbeta i industrimiljö? Då ska du söka tjänsten som montör för kommande uppdrag hos en av våra kunder! Om tjänsten Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter variera beroende på uppdrag. Du kommer arbeta i industrimiljö där din arbetsgrupp kommer att variera beroende på kund. I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Montering Övriga arbe... Visa mer
Vi söker montörer för sommaren!

Har du erfarenhet som montör samt gillar att arbeta i industrimiljö? Då ska du söka tjänsten som montör för kommande uppdrag hos en av våra kunder!

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter variera beroende på uppdrag. Du kommer arbeta i industrimiljö där din arbetsgrupp kommer att variera beroende på kund.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Montering
Övriga arbeten som förekommer inom industrin
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet som montör, har vana av att arbeta i industrimiljö eller som bara söker ett jobb för sommaren. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig och arbeta på ett lugnt och strukturerat sätt även i stressiga situationer.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och gillar att lära dig nya saker.

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Meriterande för tjänsten är:
-Montering- och industrivana
-Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget ett sommaruppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsterna skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via 076 941 27 18

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre