Lediga jobb som Miljöarbetare/Renhållningsarbetare i Skellefteå

Se lediga jobb som Miljöarbetare/Renhållningsarbetare i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb, chaufför/miljöarbetare och hjälplastare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. ... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by.

Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall.

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med att transportera avfall med sopbil under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare ansvarar du för att i första hand transportera hushållsavfall inom Skellefteå tätort.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Även om du saknar rätt behörigheter så är du välkommen att skicka in din ansökan. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt. Därför söker vi dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Miljöarbetare chaufför VA

Är du vår nya medarbetare? Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Till vår verksamhet i ... Visa mer
Är du vår nya medarbetare?

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till vår verksamhet i Skellefteå söker vi nu medarbetare med C-kort till avdelningen VA.  I arbetet ingår att köra spol-och sugbil i vår region på diverse olika uppdrag hos våra kunder.

Eftersom arbetet innebär högt tempo måste du gilla att röra på dig.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Du kommer köra slam- och spoluppdrag med hjälp av tankbil. Ett arbete som naturligtvis ska utföras med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning. Fordonsunderhåll ingår i tjänsten. Du kommer även att utföra besiktning av oljeavskiljare.

Vi levererar en hög servicenivå och värdesätter effektivitet, noggrannhet och förmåga att hantera kunden på ett tillfredställande sätt.

Vi söker efter dig som är en lagspelare, har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, trivs med ett självständigt och ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges största återvinningsföretag.

Profil

Krav
• C -körkort
• Du behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande


• Du innehar YKB och digitalt färdskrivarkort
• E-behörighet
• ADR tank

Personlighet


• Du är en positiv, flexibel och social person
• Du är noggrann, ansvarstagande och initiativrik och har en naturligt god servicekänsla
• Du har god fysik
• Du har förmågan att köra miljövänligt och kostnadseffektivt
• Vi ser gärna att du är en person med bra driv och vilja att bli bättre som vi kan utveckla i rollen som tankbilschaufför
• Du är van att arbeta självständigt 

Övrigt

Anställningen är heltid och schemalagd arbetstid 40 timmar arbetsvecka mellan kl. 06:00/07:00-15:00/16:00 men kan komma att variera. Lön enl. kollektivavtal (miljöarbetaravtalet med Transport). Beredskap ingår.

Skicka in din ansökan, bestående av personligt brev och CV, via ansökningsknappen nedan. Sista ansökningsdag är 2023-08-31 men eftersom vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.

Kontaktperson

Frågor besvaras av [email protected]

 

  Nicklas Hedström

Sektionschef

 

RAGN-SELLS

Telefon +46730939262

Mobil +46730939262

E-post [email protected]

Web ragnsells.se | ragnsells.com

 

Privacy Ragn-Sells protects your personal data

Corporate Ragn-Sellsföretagen AB, 556791-7355 Visa mindre

Chaufför/miljöarbetare

Vårt uppdrag inom Samhällsbyggnad är att se till att all samhällsservice fungerar smidigt för alla våra kommuninvånare. Avdelningen för Vatten och Avfall är en viktig del av detta arbete då vi tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster. Vi jobbar aktivt mot en hållbar avfallshantering med en tydlig klättring uppför avfallstrappan. Vårt fokus omfattar därför allt ifrån att minimera mängden avfall till att återbruka, återvinna, samla in, behan... Visa mer
Vårt uppdrag inom Samhällsbyggnad är att se till att all samhällsservice fungerar smidigt för alla våra kommuninvånare. Avdelningen för Vatten och Avfall är en viktig del av detta arbete då vi tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster. Vi jobbar aktivt mot en hållbar avfallshantering med en tydlig klättring uppför avfallstrappan. Vårt fokus omfattar därför allt ifrån att minimera mängden avfall till att återbruka, återvinna, samla in, behandla och hantera avfallet så säkert och hållbart som möjligt.

Nu söker vi en serviceinriktad miljöarbetare som vill vara med i vår spännande utveckling av avfallshanteringen i Skellefteå kommun. Hos oss blir du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå.

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare är ditt huvudansvar att hämta och transportera mat- och restavfall från invånare och verksamheter inom Skellefteå tätort med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår att informera och lära våra invånare att sortera rätt. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma, som exempelvis kärlutkörning och taggning av kärl.

Du jobbar tillsammans i ett team med andra miljöarbetare och startar varje dag från Östra Navet på Hedensbyn, Skellefteå.

Normal arbetstid är 06.00-15.00 måndag-torsdag och 06.00-13.15 fredag, med möjlighet till flex. Arbetet sker 38,25 timmar per vecka eftersom man arbetar lätthelgdagar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har körkort med B- och C-behörighet samt YKB. Du behöver ha tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna kommunicera med både kunder och kollegor. Vi hanterar digitala körlistor i sopbilarna och därför behöver du ha grundläggande datorvana.

Som en del av avfallsverksamheten representerar du Skellefteå kommun och därför söker vi en medarbetare med servicekänsla och förmåga att bygga goda relationer. Vi förutsätter att du är noggrann och slutför det du påbörjat, liksom att du är öppen för att samarbeta med olika människor och har en positiv attityd.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen vill vi bara att du bifogar ett CV. Det personliga brevet ersätts av frågor som du svarar på i ansökan.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Miljöarbetare/chaufför

Vi söker nu en serviceinriktad miljöarbetare/chaufför som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där avfallshantering är en viktig del i den cirkulära ekonomin. Vi strävar därför att utvecklas hållbart i samverkan med alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Inom Verksamhet avfall är vi samhällsbyggare inom Skellefteå kommun med avfallshantering i fokus. ... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad miljöarbetare/chaufför som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där avfallshantering är en viktig del i den cirkulära ekonomin. Vi strävar därför att utvecklas hållbart i samverkan med alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by.

Inom Verksamhet avfall är vi samhällsbyggare inom Skellefteå kommun med avfallshantering i fokus. Det innebär hämtning av olika avfallsmaterial hos hushåll och verksamheter. Vi arbetar för en hållbar avfallshantering där vi vill att avfall ska betraktas som resurser och ingå i kretsloppet.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att hämta mat- och restavfall samt vara en del i utvecklingen att hämta utsorterade förpackningar hos våra invånare.

KVALIFIKATIONER
Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Vi söker därför dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

Du har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sommarjobb chaufför/miljöarbetare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. ... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by.

Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall.

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med att transportera avfall med sopbil under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare ansvarar du för att med sopbil transportera i första hand hushållsavfall inom Skellefteå tätort.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Även om du saknar rätt behörigheter så är du välkommen att skicka in din ansökan. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt. Vi söker därför dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Miljöarbetare/chaufför

Vi söker nu en serviceinriktad miljöarbetare/chaufför som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där avfallshantering är en viktig del i den cirkulära ekonomin. Vi strävar därför att utvecklas hållbart i samverkan med alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Inom Verksamhet avfall är vi samhällsbyggare inom Skellefteå kommun med avfallshantering i fokus. ... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad miljöarbetare/chaufför som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där avfallshantering är en viktig del i den cirkulära ekonomin. Vi strävar därför att utvecklas hållbart i samverkan med alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by.

Inom Verksamhet avfall är vi samhällsbyggare inom Skellefteå kommun med avfallshantering i fokus. Det innebär hämtning av olika avfallsmaterial hos hushåll och verksamheter. Vi arbetar för en hållbar avfallshantering där vi vill att avfall ska betraktas som resurser och ingå i kretsloppet.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att hämta mat- och restavfall samt vara en del i utvecklingen att hämta utsorterade förpackningar hos våra invånare.

KVALIFIKATIONER
Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Vi söker därför dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

Du har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

VA-chaufför, miljöarbetare

Är du vår nya medarbetare?  Vi söker nu en VA-chaufför (miljöarbetare) till Skellefteå. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta mycket ADR-transporter. En annan viktig del är att du bemöter våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt. I arbetet ingår också ansvar för fordonets skötsel, årlig besiktning, registrering med färdskrivare etc. Ansvar och uppgifter framkommer bland annat av företagets fordonspärm.  Arbetsuppgifter • Tanktransporter, sla... Visa mer
Är du vår nya medarbetare? 

Vi söker nu en VA-chaufför (miljöarbetare) till Skellefteå. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta mycket ADR-transporter. En annan viktig del är att du bemöter våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt. I arbetet ingår också ansvar för fordonets skötsel, årlig besiktning, registrering med färdskrivare etc. Ansvar och uppgifter framkommer bland annat av företagets fordonspärm. 

Arbetsuppgifter


• Tanktransporter, slamsugning samt viss högtrycksspolning
• Ge kunderna god service
• Hålla fordonet i gott skick

Profil


• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av tanktransporter och innehav av ADR-centrifikat
• Du har körkort med C-behörighet
• Du har yrkeskompetensbevis samt färdskrivarkort
• Du är van att arbeta självständigt
• Du är noggrann, ansvarstagande och initiativrik och har en naturligt god servicekänsla
• Du har god fysik, då arbetet medför tunga lyft
• Du har förmågan att köra miljövänligt och kostnadseffektivt
• Vi ser gärna att du är en person med bra driv och vilja att bli bättre som vi kan utveckla i rollen som tankbilschaufför.

Övrigt

Heltid 40tim/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan, bestående av personligt brev och CV, via ansökningsknappen nedan. Sista ansökningsdag är 2022-02-28 men eftersom vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.

Kontaktperson

Frågor besvaras av nicklas,[email protected]. Visa mindre

Miljöarbetare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Vi jobbar ju mest av allt för andra och varandra. Då är den där känslan av att ha gjort skillnad rätt svårslagen. Nu söker vi på Vatten och Avfal... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Vi jobbar ju mest av allt för andra och varandra. Då är den där känslan av att ha gjort skillnad rätt svårslagen.

Nu söker vi på Vatten och Avfall en ny medarbetare i rollen som Miljöarbetare.

Avdelningen Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster. Verksamhet avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Allt i syfte att klättra uppför avfallstrappan där förebyggande är det översta trappsteget, följt av återbruk och återvinning. Uppdraget sker dels via återvinningscentraler och genom fastighetsnära insamling av hushållsavfall.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare kommer du i första hand att med sopbil hämta och transportera hushållsavfall (restavfall och matavfall) inom Skellefteå tätort. Du kommer att köra både sidlastare och bakåttömmande sopbilar, men även arbeta utanför fordonet som hjälplastare.

Vi roterar mellan olika fordon och andra arbetsuppgifter kan förekomma utifrån verksamhetens behov. Arbetstiden är 38,25 timmar per vecka och arbete på lätthelgdagar ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med B- och C-körkort samt YKB. Du ska kunna hantera ett fordon på ett säkert sätt. Eftersom vi använder digitala körlistor i våra fordon ser vi gärna att du är van att arbeta digitalt. Det är meriterande om du har vana av att köra med sidlastare.

Som person är du serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt. Du samarbetar bra med andra och har förmåga att ställa om och vara flexibel när förutsättningarna förändras. Du ska vara en bra ambassadör för avfallsverksamheten med fokus på en hållbar avfallshantering.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Miljöarbetare/Chaufför

Vi söker nu en serviceinriktad miljöarbetare som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där avfallshantering är en viktig del i den cirkulära ekonomin. Vi strävar därför att utvecklas hållbart i samverkan med alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Avdelningen Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster . Verksamhet avfall... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad miljöarbetare som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där avfallshantering är en viktig del i den cirkulära ekonomin. Vi strävar därför att utvecklas hållbart i samverkan med alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by.

Avdelningen Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster . Verksamhet avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Allt i syfte att klättra uppför avfallstrappan där förebyggande är det översta trappsteget, följt av återbruk och återvinning. Uppdraget sker dels via återvinningscentraler och genom fastighetsnära insamling av hushållsavfall.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består främst av att hämta och transportera hushållsavfall (restavfall och matavfall) inom Skellefteå tätort med sopbil. Du kommer att köra både sidlastare och bakåttömmande sopbilar, men du kommer även arbeta utanför fordonet som hjälplastare.

Vi roterar mellan olika fordon och andra arbetsuppgifter kan förekomma utifrån verksamhetens behov. Arbetstiden är 38,25 timmar per vecka och arbete på lätthelgdagar ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med B- och C-körkort samt YKB. Det är även meriterande om du har vana av sidlastare. Eftersom vi använder digitala körlistor i våra fordon ser vi gärna att du är van att arbeta digitalt.

Som person är du serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt. Du samarbetar bra med andra och har förmåga att ställa om och vara flexibel när förutsättningarna förändras. Du ska vara en bra ambassadör för avfallsverksamheten med fokus på en hållbar avfallshantering.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Vi söker en C-chaufför till en av våra kunder!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig med C-kort och ett glatt humör. Du som söker är inte rädd för att arbeta med kroppen, du har hög arbetsmoral och trivs med att ha ett omväxlande arbete.

Meriterande om du har giltigt YKB.

Arbetsuppgifter, uppdragslängd och arbetstider kan variera.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och gillar att jobba med kroppen.

Ansökan
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Lundström via tfn: 073 351 27 44

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Sommarjobb chaufför/miljöarbetare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. ... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by.

Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall.

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med att transportera avfall med sopbil under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare ansvarar du för att med sopbil transportera i första hand hushållsavfall inom Skellefteå tätort.

KVALIFIKATIONER
Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Vi söker därför dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

Du har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Miljöarbetare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Vi jobbar ju mest av allt för andra och varandra. Då är den där känslan av att ha gjort skillnad rätt svårslagen. Nu söker vi på Vatten och Avfal... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Vi jobbar ju mest av allt för andra och varandra. Då är den där känslan av att ha gjort skillnad rätt svårslagen.

Nu söker vi på Vatten och Avfall en ny medarbetare i rollen som Miljöarbetare.

Avdelningen Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster. Verksamhet avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Allt i syfte att klättra uppför avfallstrappan där förebyggande är det översta trappsteget, följt av återbruk och återvinning. Uppdraget sker dels via återvinningscentraler och genom fastighetsnära insamling av hushållsavfall.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare kommer du i första hand att med sopbil hämta och transportera hushållsavfall (restavfall och matavfall) inom Skellefteå tätort. Du kommer att köra både sidlastare och bakåttömmande sopbilar, men även arbeta utanför fordonet som hjälplastare.

Vi roterar mellan olika fordon och andra arbetsuppgifter kan förekomma utifrån verksamhetens behov. Arbetstiden är 38,25 timmar per vecka och arbete på lätthelgdagar ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med B- och C-körkort samt YKB. Du ska kunna hantera ett fordon på ett säkert sätt. Eftersom vi använder digitala körlistor i våra fordon ser vi gärna att du är van att arbeta digitalt. Det är meriterande om du har vana av att köra med sidlastare.

Som person är du serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt. Du samarbetar bra med andra och har förmåga att ställa om och vara flexibel när förutsättningarna förändras. Du ska vara en bra ambassadör för avfallsverksamheten med fokus på en hållbar avfallshantering.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Miljöarbetare anläggning

Är du vår nya kollega till vår FA och IFA-verksamhet i Skellefteå? Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.  Till vår mottagningsanläggning för farligt avfall och icke farligt a... Visa mer
Är du vår nya kollega till vår FA och IFA-verksamhet i Skellefteå?

Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. 

Till vår mottagningsanläggning för farligt avfall och icke farligt avfall i Skellefteå söker vi en miljöarbetare med start så snart som möjligt.

I arbetet kommer du i första hand att sköta lastning lossning av transporter samt vägning sortering, etikettering, emballering av material.

Men du kommer även att arbeta med att organisera, sköta mottagningsrutiner samt utleveranser från anläggningen. Här krävs det att man planerar i god tid med hjälp av och tillsammans med transportplanerare och mottagningsanläggningar för att flödet i verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.

Befattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00 arbetsövertid kan komma att tillämpas i tjänsten

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning
Ett aktivt arbete i ett familjeföretag
Friskvårdsbidrag
Förmånsportal
Chans att göra skillnad i en framtidsbransch

Utvecklingsmöjligheter inom bolaget

Din profil

Du som söker tjänsten

För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Att kunna ta egna initiativ är en viktig egenskap vi efterfrågar. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. 

Branscherfarenhet, ADR-intyg, truckkort, hjullastarkort, YKB och C-körkort är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 mars.

Kontakt

Nicklas Hedström

Ragn-Sells är en privatägd koncern med verksamhet i sex länder. Sedan 1966 arbetar företaget med avfallshantering, miljö- och återvinning. Verksamhetens historia startade dock redan på 1800-talet. Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Bland Ragn-Sells närmare 2 500 medarbetare finns specialister inom många områden – från behandlingsexperter som konstruerar och driver kretsloppsanläggningar till experter inom farligt avfall, sanering och källsortering. Som komplement till den praktiska verksamheten erbjuder Ragn-Sells även konsulttjänster med specialister inom bland annat kemikalier, miljö, energi och avfallshantering. Koncernen omsätter över 5,2 miljarder SEK per år och finns förutom Sverige även i Norge, Danmark, Estland, Lettland och Polen. Visa mindre

Sommarjobb chaufför/miljöarbetare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. ... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by.

Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall.

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med att transportera avfall med sopbil under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare ansvarar du för att med sopbil transportera i första hand hushållsavfall inom Skellefteå tätort.

KVALIFIKATIONER
Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Vi söker därför dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

Du har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

produktionsmedarbetare till stena recycling i skellefteå

Arbetsbeskrivning Trivs du med att arbeta i ett sammansvetsat team? Är du prestigelös, lagspelare och noggrann som person? Vill du vara med och bidra till en bättre morgondag vad det gäller hållbarhet? Då kan detta uppdrag passa dig, vi söker nu produktionsmedarbetare till Stena Recycling i Skellefteå. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Trivs du med att arbeta i ett sammansvetsat team? Är du prestigelös, lagspelare och noggrann som person? Vill du vara med och bidra till en bättre morgondag vad det gäller hållbarhet? Då kan detta uppdrag passa dig, vi söker nu produktionsmedarbetare till Stena Recycling i Skellefteå.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som produktionsmedarbetare utgör du en viktig del i Stena Recyclings återvinningsprocess. Du kommer främst att vara placerad på Northvolt för insamling av avfallskärl men kan även komma att arbeta på några av de andra anläggningarna Stena Recycling har i Skellefteå. Arbetet kommer att utformas efter dina kompetenser och möjlighet till rotation mellan bland annat att köra hjullastare, inhämta avfallskärl med bil samt manuell sopsortering kan förekomma. 

En viktig del av arbetet är att vi hela tiden utvecklas och blir bättre, där du bidrar till vårt strukturerade förbättringsarbete.  

Kvalifikationer
Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till Stena Recyclings fortsatta framgång. Rollen passar dig som är noggrann i ditt arbete, trivs att arbeta i team och är flexibel i ditt arbetssätt. Du behöver ha ett högt säkerhetstänk och vara lösningsfokuserad, där du kommer med förslag till förbättringar i ditt arbete. Det är även viktigt att du är kommunikativ och lyhörd.

Krav:
• Goda kunskaper i svenska 
• God förståelse för engelska

Meriterande:
• B-körkort
• Maskinförarbevis för hjullastare (C2)
• Erfarenhet från bygg- eller avfallsbranschen

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-03-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Moa Östlund, Konsultchef, [email protected]

Om företaget
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där de arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. De återvinner och förädlar resurser som blir till nya råvaror och som levereras till industrier över hela världen. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder de hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Stena Recyclings företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med kunder och partners driva utvecklingen i branschen. Visa mindre

VA chaufför

Miljöarbetare Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.   Är du vår nya medarbetare i vår... Visa mer
Miljöarbetare

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.


 

Är du vår nya medarbetare i vår VA-verksamhet i Skellefteå? 

Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. 

Till vår verksamhet i Skellefteå söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med start så snart som möjligt.

I arbetat kommer du i första hand att köra VA/FA-uppdrag såsom slamsugning, tömning av oljeavskiljare, mm. Arbetstiden är dagtid måndag–fredag samt beredskapstjänstgöring.

Vad vi erbjuder dig


• Ett aktivt och socialt chaufförsjobb
• Friskvårdsbidrag
• Förmånsportal
• Framtidsbransch

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med bland annat spolning/sugning, tömning av oljeavskiljare och stamspolning mm. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service.
I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljö företag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil

Du som söker tjänsten innehar minst C-behörighet samt ADR-tank. Har du även CE-behörighet är det meriterande. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. 

Branscherfarenhet av att tidigare ha kört spolbil och tankbil är meriterande men inte ett krav. Har du dessutom kunskaper i tömning/besiktning av oljeavskiljare/cisterner är det mycket meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsteställe: Skellefteå. Heltid 40 tim/vecka, schemalagda arbetstider.
Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan

Ansök innan 31 december. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Elias Engström

070-9274895

[email protected]Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Visa mindre

Medåkare/Slambil Skellefteå B kort

Är du sugen på att prova lastbilsyrket Du kommer att vara medåkare i en slambil i Skellefteå kommun. Ni är 2 st i slambilen 1 st chaufför och 1 st medåkare ni hjälps åt med div arbetsuppgifter Man jobbar dag 05,30-13,30 må-to å fr 05,30-16,00 eller kväll 13,00-23,30 må-to å fr ledig Med uppstart må 27/9 Ring för snabbare handläggning Visa mer
Är du sugen på att prova lastbilsyrket
Du kommer att vara medåkare i en slambil i Skellefteå kommun.
Ni är 2 st i slambilen 1 st chaufför och 1 st medåkare ni hjälps åt med div arbetsuppgifter
Man jobbar dag 05,30-13,30 må-to å fr 05,30-16,00 eller kväll 13,00-23,30 må-to å fr ledig
Med uppstart må 27/9 Ring för snabbare handläggning Visa mindre

Miljöarbetare

Vi söker nu en serviceinriktad miljöarbetare som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra. Avdelningen Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster. Verksamhet avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Uppdragets sker dels via återvinningscentraler och genom fastighetsnära insamling av hushållsavfall. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där avfallshan... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad miljöarbetare som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra.

Avdelningen Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster. Verksamhet avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Uppdragets sker dels via återvinningscentraler och genom fastighetsnära insamling av hushållsavfall.

Vi arbetar för ett hållbart samhälle där avfallshantering är en viktig del i den cirkulära ekonomin. Vi strävar därför för att utvecklas hållbart i samverkan med alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består främst av att hämta och transportera hushållsavfall (restavfall och matavfall) inom Skellefteå tätort med sopbil. Du kommer att köra både sidlastare och bakåttömmande sopbilar, men du kommer även arbeta utanför fordonet som hjälplastare.

Vi roterar mellan olika fordon och andra arbetsuppgifter kan förekomma utifrån verksamhetens behov. Arbetstiden är 38,25 timmar per vecka och arbete på lätthelgdagar ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med B- och C-körkort samt YKB. Det är även meriterande om du har vana av sidlastare. Eftersom vi använder digitala körlistor i våra fordon ser vi gärna att du är van att arbeta digitalt.

Som person är du serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt. Du samarbetar bra med andra och har förmåga att ställa om och vara flexibel när förutsättningarna förändras. För oss är det viktigt att du är en bra ambassadör för avfallsverksamheten med fokus på en hållbar avfallshantering.

ÖVRIGT
Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall.

Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt.

Samhällsbyggnad och socialkontoret genomför under hösten 2021 ett försök med alkohol- och drogtester vid nyanställningar. Syftet är att undvika att anställa personer som är påverkade av alkohol eller droger och därmed skulle kunna utsätta sig själv, kollegor och invånare för risker. Slutkandidater i denna rekrytering kommer därför att få genomföra ett alkohol- och drogtest innan anställningsavtal skrivs.

Läs mer om detta här: https://skelleftea.se/invanare/jobba-i-skelleftea-kommun/alkohol--och-drogtester-vid-nyanstallningar

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sommarjobb chaufför/miljöarbetare

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. ... Visa mer
Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by.

Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall.

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med att transportera avfall med sopbil under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare ansvarar du för att med sopbil transportera i första hand hushållsavfall inom Skellefteå tätort.

KVALIFIKATIONER
Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Vi söker därför dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

Du har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sektionschef till Ragn-Sells

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Vi söker nu en ny medarbetare som vill ta nästa kl... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Vi söker nu en ny medarbetare som vill ta nästa kliv i karriären som sektionschef till vår verksamhet i Västerbotten. Är du nyexaminerad högskoleingenjör inom Kemi, miljö, hälsoskydd alternativt förvärvat kunskaper genom arbetslivserfarenhet som arbetsledare/projektledare?
Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Tjänsten är heltid med möjlig stationeringsort i Umeå, Robertsfors eller Skellefteå.

Vi erbjuder dig

• Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
• Ett fritt och självständigt arbete där du själv driver och utvecklar verksamheten
• Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, tjänstebil, pension och friskvårdsbidrag osv.
• Vi erbjuder oberoende pensionsrådgivning genom Lifeplan.
• Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi


Dina arbetsuppgifter
Som sektionschef kommer du att ansvara för drift och utveckling av ett antal anläggningar i Väster-botten; bland annat vår deponiverksamhet i Robertsfors. Till din hjälp finns både anställd anläggningspersonal och ett antal entreprenörer samt kollegor som kan och vill stötta dig i en mängd komplexa frågor.

Några exempel på arbetsuppgifter är:
• Vara involverad i försäljningsprocessen. Räkna på vad det kostar att genomföra jobb de offererar på. Ex. vi behöver avvattna avfallet, behandla det och deponera det. Det kostar såhär mycket.
• Planera bemanning för sektionen.
• Personalansvar för anställda som kör hjullastare och grävmaskin. Man behöver inte kunna göra detta själv men skaffa sig förståelse för vad det är och hur det fungerar
• Lagstiftning – se till att det finns rätt tillstånd finns för avfall. Man har ansvar för efterlevnad. Ex. vad får de lov att göra, hur klassar de avfallet, kan de ta in x avfall m.m.
• Administration och dokumentation av förfarandet. ISO-Cert som behöver efterlevas. Ex. detta har vi tagit in, detta har vi på lager…
• Tjänstebil ingår i tjänsten då resor förekommer.


Om företaget
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Din profil
Arbetet som sektionschef är mycket varierande och kräver att du är flexibel och kan improvisera fram lösningar på kort tid. Du är tydlig i din kommunikation, självgående, ansvarstagande och har förmåga att prioritera. Du har ett stort kund- och utvecklingsfokus och trivs med att bygga interna och externa nätverk som du nyttjar väl.

Det är meriterande om du jobbat inom avfalls- eller anläggningsbranschen och har kunskap i miljö-lagstiftning och/eller kemiska kunskaper; dock inget krav. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och tjänsten kräver att du har B-körkort.

Då vi fortfarande är en ganska liten organisation i norr, är det av största vikt att du gillar att samarbeta med kollegor och entreprenörer i hela marknadsområdet och inte tvekar att hugga i där det behövs. Vi ser mer till dig som person än din formella utbildning.


Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Ort: Västerbotten med möjlig stationeringsort i Umeå, Robertsfors eller Skellefteå.
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag Visa mindre

Är du Swoosh nya c-chaufför i Skellefteå?

Vi söker en serviceinriktad spolbilschaufför som vill arbeta med den senaste tekniken inom Swoosh område. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Swoosh räkning en spolbilschaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swoosh under sex månader. Intentionen är att du på si... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad spolbilschaufför som vill arbeta med den senaste tekniken inom Swoosh område. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swoosh räkning en spolbilschaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swoosh under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Swoosh är ett av Norrlands mest växande företag där avdelning i Skellefteå inte är ett undantag. Då de är i en expansiv fas vill de nu utöka sitt team idag på fem chaufförer med en ytterligare en spolbilchaufför. Johan Brännström, chef i Skellefteå, pratar om sina medarbetare med stolthet i rösten där det finns ett tydligt fokus på teamet. Du kommer att komma till en arbetsgrupp med stor gemenskap, både på och utanför jobbet. Swoosh har nya fräscha fordon, den nyaste tekniken och är stolta över sin sammansvetsade organisation.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swoosh önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som c-chaufför hos Swoosh kommer du att köra spolbil i Skellefteå med omnejd där du utgår från Skellefteå. Det kan också förkomma arbete på annan ort i Norrland. Körningarna kommer främst att ske på dagtid, där övertid kan förekomma. Jourtid kommer att förekomma längre fram i din anställning. Swoosh har en bred kundkrets, både privatpersoner, företag och industrier där en viktig del i ditt jobb kommer att vara att stolt vara ansiktet utåt för Swoosh.

Vi söker dig som
Har C-kort och YKB för lastbil. Det är även meriterande om du kört lastbil tidigare. Då en stor del av ditt arbete kommer att bestå av dialog med kunderna, är det av vikt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swoosh.
Du är arbetsam och visar på ett engagemang och stolthet för ditt arbete. Då daglig kontakt med kunder är vanligt förekommande har du en god känsla för service och kan flexibelt växla mellan arbetsuppgifter. Viktigt är också att du har förmågan att med noggrannhet utföra dina arbetsuppgifter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning, inspektion, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.
http://swooshsverige.se/tjanster/Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Miljöarbetare, Vatten och avfall

Vatten och avfall är en avdelning på samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Detta görs dels via våra återvinningscentraler och genom fastighetsnära insamling av hushållsavfall. Vi söker nu en ny medarbetare! ARBE... Visa mer
Vatten och avfall är en avdelning på samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall.

Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Detta görs dels via våra återvinningscentraler och genom fastighetsnära insamling av hushållsavfall.

Vi söker nu en ny medarbetare!

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare hos oss är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Du kommer i första hand att med sopbil hämta och transportera hushållsavfall (restavfall och matavfall) inom Skellefteå tätort. I arbetet ingår att köra både sidlastare och bakåttömmande sopbilar, men även arbetar utanför fordonet som hjälplastare.

Hos oss roterar man mellan olika fordon och andra arbetsuppgifter som förekommer i vår verksamhet.

Arbete på lätthelgdagar ingår. Arbetstid 38,25 tim/vecka.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en chaufför som är ordningsam, serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt. För arbetet krävs att du har B- och C-körkort samt YKB. Vana av sidlastare är meriterande. Eftersom vi använder digitala körlistor i våra fordon så vi ser gärna att du är van att arbeta digitalt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sommarjobb chaufför / miljöarbetare

Vatten och avfall är en avdelning på samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. För att transportera avfall med sopbil söker vi nu medarbetare under sommaren. ARBETSUPPGIFTER Som miljöarbetare ska du med sopbil trans... Visa mer
Vatten och avfall är en avdelning på samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall.

Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. För att transportera avfall med sopbil söker vi nu medarbetare under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare ska du med sopbil transportera i första hand hushållsavfall inom Skellefteå tätort.
KVALIFIKATIONER
Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Vi söker därför dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

Du har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Sommarjobb chaufför/miljöarbetare

Vatten och avfall är en avdelning på samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. För att transportera avfall med sopbil söker vi nu medarbetare under sommaren. ARBETSUPPGIFTER Som miljöarbetare ska du med sopbil transpo... Visa mer
Vatten och avfall är en avdelning på samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall.

Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. För att transportera avfall med sopbil söker vi nu medarbetare under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöarbetare ska du med sopbil transportera i första hand hushållsavfall inom Skellefteå tätort.
KVALIFIKATIONER
Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Vi söker därför dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

Du har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
- Visa mindre