Lediga jobb som Konstruktör, tillverkningsindustri i Skellefteå

Se lediga jobb som Konstruktör, tillverkningsindustri i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Konstruktionsledare – Rörkonstruktion till Metso

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/konstruktionsledare-rorkonstruktion-till-metso. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/konstruktionsledare-rorkonstruktion-till-metso. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Konstruktionsledare – EIA till Metso

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/konstruktionsledare-eia-till-metso. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/konstruktionsledare-eia-till-metso. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Konstruktör

Vill du arbeta i ett företag som har en marknadsledande produkt, som växer och har planer för en exportmarknad? Fronteq söker nu en senior konstruktör till Bygdsiljum.   Om Fronteq Fronteq är en av Sveriges ledande redskapstillverkare för grävmaskiner och hjullastare inom segmenten anläggning, industri, terminaler samt berghantering och gruvor. Produkterna används av professionella entreprenörer verksamma inom grävning, anläggning, schaktning, materialhant... Visa mer
Vill du arbeta i ett företag som har en marknadsledande produkt, som växer och har planer för en exportmarknad? Fronteq söker nu en senior konstruktör till Bygdsiljum.
 
Om Fronteq
Fronteq är en av Sveriges ledande redskapstillverkare för grävmaskiner och hjullastare inom segmenten anläggning, industri, terminaler samt berghantering och gruvor. Produkterna används av professionella entreprenörer verksamma inom grävning, anläggning, schaktning, materialhantering, snöröjning samt underhåll av gator och vägar.
I Fronteq ingår varumärkena Götene, UFO, Siljum och Eslöv. Redskapen är robusta, driftsäkra och håller en mycket hög kvalitets- och tekniknivå.
 
Om jobbet
Hos Fronteq får du arbeta i en organisation med hög integritet och yrkesstolthet, vi kan och vill leverera lite bättre. Som konstruktör arbetar du nära produktionen för att utveckla och optimera produkter. Huvudsakligt fokus ligger på Siljum-produkter, men vid behov kan rollen även fungera som stöd åt andra produkter. Tjänsten är placerad i Bygdsiljum där du får jobba i en familjär atmosfär. Det finns möjlighet till distansarbete, men huvuddelen av arbetet sköts från kontoret i Bygdsiljum. Du ingår i ett team med andra konstruktörer som leds av en samordnare placerad i Götene.
 
Om dig
Fronteqs ambition är att ligga i framkant när det gäller att utveckling av produkterna och där har du en stor roll. Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är driven, strukturerad, ansvarstagande och prestigelös. Du är trygg i din roll och har erfaren inom produktutveckling från produktions- eller industriföretag.
 
I din kommande roll som senior mekanikkonstruktör ser vi att:
Du är högskoleingenjör med inriktning mot maskinteknik eller liknande.
Du har minst 5 års erfarenhet inom relevant område.
Du har B-körkort och tillgång till bil.
Du kan kommunicera flytande i svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska.
Meriterande:
Erfarenhet av Solid Works.
Erfarenhet från konstruktion av svetsade komponenter.
 
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Fronteq. Vid frågor vänligen kontakta Susanne Lohman på [email protected] eller 072-224 77 55. Sista ansökningsdag är 2024-08-14. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess.
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Konstruktör

Vill du ha en spännande och utvecklande tjänst hos ett av de mest intressanta och lönsamma industriföretagen inom Skellefteåregionen? Som konstruktör ingår du i företagets R&D-avdelning på 9 personer där du får jobba med hela kedjan från idé till färdig produkt. Det är ett varierat jobb där du aktivt samarbetar med stora delar av företaget, allt från produktion till marknad. Vi har nu fått en vakans då en av våra konstruktörer kommer att gå i pension. Är ... Visa mer
Vill du ha en spännande och utvecklande tjänst hos ett av de mest intressanta och lönsamma industriföretagen inom Skellefteåregionen?
Som konstruktör ingår du i företagets R&D-avdelning på 9 personer där du får jobba med hela kedjan från idé till färdig produkt. Det är ett varierat jobb där du aktivt samarbetar med stora delar av företaget, allt från produktion till marknad. Vi har nu fått en vakans då en av våra konstruktörer kommer att gå i pension. Är det du som ska fylla den platsen?
Tjänsten är placerad i Byske


I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter;
Konstruktion främst i plast- och tunnplåtsdetaljer
Prototypframtagning av egenkonstruerade detaljer/produkter
Projektledning av mindre utvecklingsprojekt
Bistå med tekniskt stöd till företaget

Kvalifikationer
Ingenjörsutbildning med konstruktionsinriktning eller motsvarande
Minst 5 års erfarenhet av konstruktion/produktutveckling
God samarbetsförmåga och är självgående
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Erfarenhet av Pro-E/Creo, Teamcenter och SAP är meriterande
Erfarenhet av labbverksamhet är meriterande
Erfarenhet av att läsa standarder är meriterande
Erfarenhet av prototypbyggnad är meriterande
Förståelse av elsäkerhet är meriterandeVi letar efter
Vi tror att du som söker är nyfiken på nya tekniska lösningar, är praktiskt lagd och gillar problemlösning. Du brinner för att utveckla och förbättra Franke Futurums produkter och du hittar gärna lösningar som effektiviserar prestanda, tillverkningsprocess eller arbetssätt. Du söker stöd i fakta och har förmåga att omvandla teori till praktik. Förändringar tycker du är av godo och du beskrivs som en engagerad och driven som har lätt för att samarbeta.
Vi erbjuder dig
En intressant och utvecklande tjänst hos en unik arbetsgivare med både utveckling och produktion under samma tak.
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Varmt välkommen med din ansökan.
Om Franke
Franke Futurum AB är Nordens ledande tillverkare av produkter för köksventilation och marknadsledande i Sverige. Huvudkontor och produktion ligger i Byske utanför Skellefteå, viadre är ett kontor placerat i Bromma, Stockholm. Företaget har en omsättning på 410 miljoner kronor och ca 140 anställda. Franke Futurum ingår i Frankekoncernen.
Franke finns i 40 länder och våra produkter präglas av god design och gedigen kvalitet. I vårt produktsortiment hittar du fläktar, diskbänkar, blandare, avfallssortering, ugnar och hällar.
For more information see: www.franke.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Industrimedarbetare

Om tjänsten Du kommer att arbeta som produktionsmedarbetare inom tillverkningsindustrin. Arbetet kan komma att innebära både arbete med maskiner och manuellt arbete och arbetstiderna kan variera från dagtid till olika former av skiftgång. Om dig Vi söker dig som har en positiv inställning, är villig att lära nytt, trivs bra att arbeta i grupp och tillsammans med andra och du gillar att ta egna initiativ. Vi ser även att du är flexibel och ansvarsfull. Ti... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som produktionsmedarbetare inom tillverkningsindustrin. Arbetet kan komma att innebära både arbete med maskiner och manuellt arbete och arbetstiderna kan variera från dagtid till olika former av skiftgång.

Om dig
Vi söker dig som har en positiv inställning, är villig att lära nytt, trivs bra att arbeta i grupp och tillsammans med andra och du gillar att ta egna initiativ. Vi ser även att du är flexibel och ansvarsfull.

Tidigare erfarenhet inom industri är meriterande likaså truckkort men inget krav då vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B – körkort och tillgång till bil är däremot ett krav.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Vi samarbetar med flera olika företag och organisationer inom Skellefteå och som konsult får du ofta möjligheten att prova på lite olika typer av arbeten vilket gör arbetet väldigt varierande. Friskvård är viktigt för oss på Adecco och vi uppmuntrar alla anställda att motionera och ta hand som sig. Som anställd konsult får du friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år som kan användas till exempelvis gymkort, besök på simhall eller till annan fysisk aktivitet.
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Hansolov Gustavsson via 070 277 66 75

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konstruktionsledare - Site Services till Metso

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/konstruktionsledare-site-services-till-metso. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/konstruktionsledare-site-services-till-metso. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Category Manager

Wipro Infrastructure Engineering AB söker en Category Manager till Technology Centre i Skellefteå. Vi söker en konstruktör som ska komplettera vårt ingenjörsteam i Skellefteå. Arbetet innebär att du ska vara specialist inom ditt ansvarsområde och att optimera, anpassa och utveckla hydraulcylindrar i nära samarbete med kunder, leverantörer och produktionsanläggningar. Technology Centre i Skellefteå är huvudansvarig inom Wipro för materialhanteringsapplikati... Visa mer
Wipro Infrastructure Engineering AB söker en Category Manager till Technology Centre i Skellefteå.
Vi söker en konstruktör som ska komplettera vårt ingenjörsteam i Skellefteå. Arbetet innebär att du ska vara specialist inom ditt ansvarsområde och att optimera, anpassa och utveckla hydraulcylindrar i nära samarbete med kunder, leverantörer och produktionsanläggningar. Technology Centre i Skellefteå är huvudansvarig inom Wipro för materialhanteringsapplikationer.
Wipros kunder återfinns över hela världen och vi är experter när det kommer till hydrauliken till exempelvis skogsbruksmaskiner, kranar, gaffeltruckar och mycket mer! Genom egen kvalitetsprocess så säkerställer vi högsta möjliga standard på våra produkter och du kommer att arbeta med utvecklingsförslag och ha ett nära samarbete med vårt eget designcenter i Indien samt kollegor på plats.
Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är en strukturerad, rak, tydlig och drivande person som både kan arbeta självständigt och i grupp. Rollen har många kontaktytor både internt och externt och det är viktigt att du stimuleras av ett varierande arbete.
Du har högskolekompetens motsvarande maskiningenjör och har gärna arbetat med tekniklösningar inom industrin. Det är högt meriterande om du har hydraulikerfarenhet.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Då vi arbetar med PTC Creo (Pro/ENGINEER) och PTC Windchill PDM Link vore det bra om du känner väl till dessa.


Om Wipro:
Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Brasilien, Indien och USA samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. Läs mer om oss på www.wiproinfra.com Visa mindre

Industrimedarbetare

Om tjänsten Du kommer att arbeta som produktionsmedarbetare inom tillverkningsindustrin. Arbetet kan komma att innebära både arbete med maskiner och manuellt arbete och arbetstiderna kan variera från dagtid till olika former av skiftgång. Om dig Vi söker dig som har en positiv inställning, är villig att lära nytt, trivs bra att arbeta i grupp och tillsammans med andra och du gillar att ta egna initiativ. Vi ser även att du är flexibel och ansvarsfull. Ti... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som produktionsmedarbetare inom tillverkningsindustrin. Arbetet kan komma att innebära både arbete med maskiner och manuellt arbete och arbetstiderna kan variera från dagtid till olika former av skiftgång.

Om dig
Vi söker dig som har en positiv inställning, är villig att lära nytt, trivs bra att arbeta i grupp och tillsammans med andra och du gillar att ta egna initiativ. Vi ser även att du är flexibel och ansvarsfull.

Tidigare erfarenhet inom industri är meriterande likaså truckkort men inget krav då vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B – körkort och tillgång till bil är däremot ett krav.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Vi samarbetar med flera olika företag och organisationer inom Skellefteå och som konsult får du ofta möjligheten att prova på lite olika typer av arbeten vilket gör arbetet väldigt varierande. Friskvård är viktigt för oss på Adecco och vi uppmuntrar alla anställda att motionera och ta hand som sig. Som anställd konsult får du friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år som kan användas till exempelvis gymkort, besök på simhall eller till annan fysisk aktivitet.
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Hansolov Gustavsson via 070 277 66 75

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior konstruktör inom processrör/piping

Boliden Rönnskär söker Senior konstruktör inom processrör/piping Vi behöver förstärkning För att fullända den interna funktionen inom processrörsdisciplinen söker vi en senior konstruktör som tillsammans med en kollega kommer att sköta disciplinens åtaganden. Vi är ett sammansvetsat och kunnigt team inom sektionen för konstruktion. Ett personligt driv och engagemang är något som välkomnas och inom avdelningen ser vi till att hjälpa och stötta varandra ... Visa mer
Boliden Rönnskär söker
Senior konstruktör inom processrör/piping


Vi behöver förstärkning
För att fullända den interna funktionen inom processrörsdisciplinen söker vi en senior konstruktör som tillsammans med en kollega kommer att sköta disciplinens åtaganden. Vi är ett sammansvetsat och kunnigt team inom sektionen för konstruktion. Ett personligt driv och engagemang är något som välkomnas och inom avdelningen ser vi till att hjälpa och stötta varandra vid behov.
Som rörkonstruktör på Boliden Rönnskär ges du möjlighet att arbeta i en spännande och tekniskt intressant verksamhet som just nu är i en mycket expansiv fas. Som anställd erbjuds du dessutom bra personalvårdsförmåner, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!
Om företaget
Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 900 medarbetare.
Sektionen konstruktion, som är en del av Rönnskärs projektavdelning, består idag av 14 personer inom bygg/mek/media och el. Sektionens uppdrag är att tillgodose Rönnskärs behov inom konstruktion både inom löpande underhållskonstruktion och i investeringsprojekt samt att ansvara för ritningsförvaltningen.
Arbetsuppgifter
Som rörkonstruktör arbetar du antingen självständigt med konstruktionsuppdrag eller som disciplinansvarig i investeringsprojekt både i förberedande faser och i genomförandefasen. Du upprättar tekniska kravspecifikationer och standarder inom disciplinen. Du fungerar som tekniskt sakkunnig vid upphandling av utrustning och tjänster. Du kvalitetssäkrar beställningar av externa konstruktionsresurser och ansvarar för utlämning av underlag samt mottagning av färdigt underlag. Utöver detta så ingår utveckling av förvaltningen, konstruktionsmjukvara och arbetssätt.
Utbildning och kvalifikationer
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är drivkraftig och har god samarbetsförmåga. Du är även serviceinriktad, noggrann, strukturerad, kreativ och har en god analytisk förmåga.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
· Universitets- eller högskoleutbildning med lämplig inriktning eller motsvarande kompetens erhållen på annat sätt
· Mångårig erfarenhet inom processrör/HVAC
· Erfarenhet av ansvarsroller inom projektering
· Goda IT-kunskaper
· Behärska engelska och svenska i tal och skrift
· B-körkort
Meriterande är:
· Erfarenhet av mediaprojektering mha tex Autodesk Plant 3D
· Erfarenhet av projektering mha SiteBase
· Erfarenhet av komponents-/flödes- och spänningsberäkningar
· Erfarenhet inom AMA
Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Niklas Lundmark, tel. 0910 - 77 33 82, E-mail: [email protected]
Facklig information
Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45
Mikael Norrby (Unionen), tfn 0910-77 37 76
Dan Nilsson (Ledarna), tfn 0910-77 38 67
Vi erbjuder dig
Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!
Ansökan
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Mari Forsman, Human Resources, tfn 0910-774561, E-mail: [email protected].
Vi vill ha in din ansökan senast den 12 februari 2024 Visa mindre

Industrikonsulter med fokus rör i mark till Skellefteå

Norrlands processindustrier expanderar och har aldrig tidigare satsat som nu. Vill du vara med?   Vi söker alltid de bästa i branschen och just nu söker vi drivna personer till Skellefteå. Andra möjliga placeringsorter är: Kiruna, Gällivare, Kalix, Boden, Luleå, Piteå, Umeå och Örnsköldsvik. Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar projektering av processanläggningar, produkt... Visa mer
Norrlands processindustrier expanderar och har aldrig tidigare satsat som nu. Vill du vara med?  

Vi söker alltid de bästa i branschen och just nu söker vi drivna personer till Skellefteå. Andra möjliga placeringsorter är: Kiruna, Gällivare, Kalix, Boden, Luleå, Piteå, Umeå och Örnsköldsvik. Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar projektering av processanläggningar, produktutveckling, projektledning, arbetsmiljöledning och mycket mer. 

Varför jobba hos oss?
Tillsammans med oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag samt ha roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. 

I vår region får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Här jobbar engagerade och nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet – det är en förutsättning. Det är du som sätter gränserna för möjligheterna.  

Din framtida roll
Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i rollen som konstruktör/projektör/projektledare med fokus rör i mark för industri. Tyngdpunkt på gruvindustri, smältverk eller annan processindustri. 

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som: 


• Har en relevant högskoleutbildning eller som har erhållit motsvarande erfarenheter genom arbetslivet
• Har erfarenhet från industri alternativt kommunal verksamhet (VA) och som vill jobba med utmanade industriprojekt 
• Har konstruktionsvana och erfarenheter från konstruktions-/projekteringsuppdrag inom gruv-, smältverk-, stål-, massa-/papper-, kraftvärme-, kemi- eller annan processindustri

Det är meriterande om du har erfarenhet av Plant 3D eller Civil 3D. 

För att trivas i rollen som konsult på Sweco tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. 

Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. 

Du är drivande, engagerad och nyfiken samt gillar att ta ansvar. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-09-30, men intervjuer sker löpande så sök gärna så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande. 

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta oss: 

John Berggren, Gruppchef, +4672 505 93 31, [email protected] 

Tobias Persson, Marknadsansvarig, +4670 300 68 84, [email protected] 

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan! Visa mindre

Mekanikkonstruktör (hydraulik)

Kundorienterad mekanikkonstruktör till Wipro Infrastructure Engineering AB. Vårt uppdrag är att designa lösningar (hydraulcylindrar) inom materialhantering, med applikationer såsom skogsbruksmaskiner, kranar, gaffeltruckar och fjädringssystem för entreprenadmaskiner. Som mekanikkonstruktör (Category Manager) är du teknisk expert inom ditt ansvarsområde och har tät kontakt med både kunder, leverantörer och våra tillverkande enheter i de frågor och projekt ... Visa mer
Kundorienterad mekanikkonstruktör till Wipro Infrastructure Engineering AB.
Vårt uppdrag är att designa lösningar (hydraulcylindrar) inom materialhantering, med applikationer såsom skogsbruksmaskiner, kranar, gaffeltruckar och fjädringssystem för entreprenadmaskiner. Som mekanikkonstruktör (Category Manager) är du teknisk expert inom ditt ansvarsområde och har tät kontakt med både kunder, leverantörer och våra tillverkande enheter i de frågor och projekt som rör just dina applikationer.
För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad, rak, tydlig och drivande person som arbetar bra både självständigt och i grupp. Rollen är varierande och har många kontaktytor både internt och externt.
Du har högskolekompetens motsvarande maskiningenjör (MSc eller BSc) och det är meriterande om du arbetat med tekniklösningar inom industrin. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt Technology Center med ca 30 medarbetare arbetar centralt i Skellefteå. I våra fina lokaler finns även vårt labb, som är ett av Europas bästa labb för hydraulik. Där testkör vi prototyper och utvärderar kommande applikationer.
Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Brasilien, USA och Indien samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. Läs mer om oss på wiproinfra.com. Visa mindre

Konstruktionsledare - PIPING till Metso

Vi vill förstärka vårt team i Skellefteå med en konstruktionsledare inom rörkonstruktion på avdelningen Plant & Piping Engineering - en spännande tjänst för dig med drivkraft, engagemang och god kommunikativ förmåga. Vill du ta möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att använda vår jords naturresurser på ett mer ansvarsfullt sätt? På Metso kommer du att ingå i ett stöttande och inkluderande nätverk av kollegor från hela världen. Det kommer... Visa mer
Vi vill förstärka vårt team i Skellefteå med en konstruktionsledare inom rörkonstruktion på avdelningen Plant & Piping Engineering - en spännande tjänst för dig med drivkraft, engagemang och god kommunikativ förmåga.

Vill du ta möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att använda vår jords naturresurser på ett mer ansvarsfullt sätt? På Metso kommer du att ingå i ett stöttande och inkluderande nätverk av kollegor från hela världen. Det kommer alltid att finnas en chans för dig att lära dig och prova något nytt. Detta är din möjlighet att höja dig över vad som var möjligt igår.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktionsledare leder du arbetet med att ta fram funktionella och optimerade rörkonstruktioner till de anläggningar och produkter som vi projekterar och levererar. Det inkluderar allt från systemdesign, komponentval/dimensionering till detaljkonstruktion och upphandling av rörsystem till utrustning och kompletta processanläggningar. Utöver att själv utföra direkt konstruktionsarbete kommer du i din roll som ledare att ansvara för disciplinens åtaganden i projekten så som teknisk styrning, planering, uppföljning och kvalitetssäkring.

Vidare kommer du vara delaktig i att definiera och kalkylera disciplinens åtaganden i försäljningsuppdrag, samt bistå våra produktgrupper i utvecklings- och produktifieringsuppdrag. Du förväntas även bidra till avdelningens utveckling och effektivisering av arbetsverktyg, processer och rutiner.

Beroende på projektens omfattning kommer storleken på teamet du leder att variera från att bara omfatta dig själv till ett antal konstruktörer. Du rapporterar till projektledning och övergripande konstruktionsansvariga i projekten samt till chefen för avdelningen Plant and Piping Engineering.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot maskinteknik eller likvärdigt, samt erfarenhet från projektering av industriella anläggningsprojekt där du arbetat med exempelvis rörkonstruktion, systemdesign, layouter, specificering och upphandling av utrustning (ventiler, pumpar, värmeväxlare etc.) och rörentreprenader. Det är meriterande om du har arbetat operativt inom processindustrin, framför allt smältverk.

Du arbetar proaktivt och strukturerat samt har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. I våra uppdrag använder vi framför allt Bentleys, Avevas och Dassaults applikationer så kunskap i dessa programvaror är också meriterande.
Dina personliga egenskaper gör det naturligt för dig att motivera och leda team och påverka olika intressenter. Du gillar att samarbeta med andra, är flexibel, prestigelös och villig att hugga i där det behövs.

Då våra kunder finns runt om i världen så har du möjligheten och viljan att resa såväl inrikes som utrikes.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till framtidens världsledande hållbara smältverksteknologier. Hos oss på Metso kommer du att sitta i förarsätet och driva din egen karriär framåt. Vi värdesätter lagarbete, samarbete och mångfald.

Beskriver det här dig och är du intresserad av att vara med i vårt team? Tveka inte på att ansöka eller höra av dig för mer information. I denna rekrytering samarbetar Metso med Wikan Personal AB. Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, 0910-77 09 82 alt. [email protected]

Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Sista ansökningsdag: 2023-09-11, urval sker löpande.
Placeringsort: Skellefteå

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Flytta till ditt nya arbete
Är du intresserad av denna tjänst men bor på annan ort?
Att söka arbete på en annan ort kan öppna upp en värld av nya möjligheter och erfarenheter men är samtidigt för många ett stort steg. Wikan Personal vill underlätta för dig som går i tankar att kanske söka arbete på annan ort. Vårt breda kontaktnät och goda kännedom om den lokala arbetsmarknaden kan öppna många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Då vi verkar i många städer runt om i Sverige så kan vi med stor sannolikhet erbjuda en första intervju på en ort närmare dig. Vi arbetar även aktivt med att hjälpa medflyttande att hitta ett arbete. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig! Visa mindre

Markarbetare till vår kund

Är du intresserad av ett fysiskt jobb med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara något för dig. Om tjänsten Att arbeta som markarbete ute hos kund innebär att du kommer jobba med ett team som hjälper till med maskin, skottning, lägga i rör el och avloppsledningar i grävda kanaler. Du arbetar självständigt och i team. Arbetstiderna är främst belagda under dagtid och vardagar. Skiftarbete kan förekomma. Tjänsten som markarbetare är en del av vår kons... Visa mer
Är du intresserad av ett fysiskt jobb med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara något för dig.

Om tjänsten
Att arbeta som markarbete ute hos kund innebär att du kommer jobba med ett team som hjälper till med maskin, skottning, lägga i rör el och avloppsledningar i grävda kanaler. Du arbetar självständigt och i team. Arbetstiderna är främst belagda under dagtid och vardagar. Skiftarbete kan förekomma.
Tjänsten som markarbetare är en del av vår konsultverksamhet där du blir anställd av oss och sedan uthyrd till kund. Uppdraget är initialt över sommaren men med goda chanser till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare har jobbat inom mark & anläggning. Det är meriterande om du har maskin vana och jobbat med rörläggning. Detta är ett fysiskt jobb så du bör inte vara främmande för det. Vidare som person ser vi gärna att du är flexibel, ansvarstagande, plikttrogen och strukturerad. Du värdesätter ordning och reda och kan hantera stressiga situationer då det kan förekomma i perioder

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Adecco
Adecco Bemanning fortsätter att växa och vi söker nu chaufförer för kommande uppdrag. Uppdraget kommer vara en del av vår konsultverksamhet där du blir anställd av Adecco och arbetar sedan som konsult ute hos vår kund. Det ska kännas tryggt att jobba för Adecco, vi erbjuder friskvårdsbidrag, marknadsmässiga löner och för att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hans-Olov Gustavsson via +4672776675 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Markarbete, Västerbotten, Adecco, grovarbetare, Skellefteå Visa mindre

Mekanikkonstruktör till AFRYs Talangprogram i Skellefteå

Nu söker vi på Framtiden, tillsammans med AFRY i norr, en konstruktör till deras kontor i Skellefteå, verksamma i gruvbranschen. Har du ett stort tekniskt intresse och vill ta chansen att arbeta med några av de mest kompetenta i branschen och få en rykande start på din ingenjörskarriär så ansök nedan! Urval sker löpande. Talangprogrammet Framtidens talangprogram med AFRY syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos AFRY. Pro... Visa mer
Nu söker vi på Framtiden, tillsammans med AFRY i norr, en konstruktör till deras kontor i Skellefteå, verksamma i gruvbranschen. Har du ett stort tekniskt intresse och vill ta chansen att arbeta med några av de mest kompetenta i branschen och få en rykande start på din ingenjörskarriär så ansök nedan! Urval sker löpande.

Talangprogrammet
Framtidens talangprogram med AFRY syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos AFRY. Programmet kommer att pågå under ett års tid där du får möjlighet att kombinera dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildning för att du ska få växa som person och utveckla din tekniska kompetens. Du kommer att gå programmet tillsammans med personer från andra orter och på så vis kunna bygga dig ett nätverk internt. Programmet är därför designat att ge dig både kompetensutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas. Du kommer ges möjlighet att få utveckla både dina hard skills (ex. teknisk kunskap) och soft skills (ex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter och digitala fikastunder med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor inom företaget.

Att arbeta i gruvbranschen
Gruvbranschen är en nyckelbransch mot den hållbara omställningen i samhället. Gruvnäringen kännetecknas av en kontinuerlig utveckling för att bland annat möta marknadens efterfrågan och malmtillgång. Det är just detta som gör den här branchen så intressant. Den innehåller dessutom det mesta av det vi konsulter på AFRY kan erbjuda. Några exempel är Geoteknik, Bergmekanik, Mekanik, Bygg, Elkraft, Automation, Piping, Mark och VA, Ventilation, Scanning, Brand, It/data, Trådlösa nätverk, Tillståndsansökningar, Byggledning, Riskanalyser, CE-märkning, Bas-P osv. Typen av uppdrag varierar också mycket. Allt ifrån studier och utredningar till att projektera hela anläggningar.

Vi söker dig som har…
•en YH- alt. Högskoleingenjörsexamen inom mechanical engineering/maskinteknik. Inriktning mot beräkning ser vi som en fördel
•kunskaper i Solidworks (kunskaper i Navisworks är meriterande)
•goda kunskaper i Svenska och engelska

Förutom den formella kompetensen är du som söker viktig. Vi söker efter dig som uppskattar att komma in i en konsultroll och är relationsskapande. AFRY värdesätter att du tycker om att jobba tillsammans med andra och att du tycker det är roligt arbeta in uppgifter i ett samarbete med andra.

Om Framtiden AB
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. Under året som Talangprogrammet pågår kommer du vara anställd hos Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.

Rekryteringsprocess
•Urval enligt ställda krav
•Personlighetstest (personlighet- & logiktest, 35min)
•Intervju med Rekryteringsansvarig (Framtiden)
•Intervju med Sektion- samt Gruppchef (AFRY)

Övrig information
Startdatum: 4e September 2023
Placeringsort: Skellefteå
Arbetstider: 8-17
Omfattning: heltid
On-site Visa mindre

Konstruktör - MECHANICAL till Metso

Vi vill förstärka vårt team i Skellefteå med en Konstruktör till avdelningen Mechanical Engineering - en spännande möjlighet för dig med drivkraft, engagemang och god kommunikativ förmåga. Vill du ta möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att använda vår jords naturresurser på ett mer ansvarsfullt sätt? På Metso kommer du att ingå i ett stöttande och inkluderande nätverk av kollegor från hela världen. Det kommer alltid att finnas en chans ... Visa mer
Vi vill förstärka vårt team i Skellefteå med en Konstruktör till avdelningen Mechanical Engineering - en spännande möjlighet för dig med drivkraft, engagemang och god kommunikativ förmåga.

Vill du ta möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att använda vår jords naturresurser på ett mer ansvarsfullt sätt? På Metso kommer du att ingå i ett stöttande och inkluderande nätverk av kollegor från hela världen. Det kommer alltid att finnas en chans för dig att lära dig och prova något nytt. Detta är din möjlighet att höja dig över vad som var möjligt igår.

Dina arbetsuppgifter
Som Konstruktör kommer du arbeta med att ta fram funktionella och optimerade konstruktioner till de anläggningar och produkter som vi projekterar och levererar. Huvudsakligen handlar det om konstruktion inom så väl produktutveckling och leveransprojekt i olika former. Allt från egna små konsultuppdrag till leverans av kompletta anläggningar. Då Metso arbetar internationellt är det både lokala och globala kunder.

Utöver själva konstruktionsarbetet kommer du i din roll också att vara delaktig i disciplinens planering och uppföljning, där en viktig del är att ta ansvar för att det egna arbetet genomförs inom tilldelade ramar och uppnår förväntad kvalitet. I uppdragen koordinerar du ditt arbete tillsammans med andra team samt sammanställer dokumentation och leveranser. Vi är ett team, och allt handlar om att få arbetet gjort - tillsammans.

Beroende på uppdragets omfattning kan det även bli aktuellt att utföra verkstads- och kundbesök.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot maskinkonstruktion eller motsvarande. Det är meriterande om du även har något eller några års yrkeserfarenhet av liknande arbete, samt erfarenhet av operativt arbete inom processindustrin, framför allt smältverk.

För den här tjänsten behöver du mycket goda datorkunskaper i exempelvis Office, CAD, SolidWorks eller andra ingenjörsapplikationer, samt god kommunikationsförmåga i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Ditt arbetssätt utgår från proaktivitet och struktur och dina personliga egenskaper gör det naturligt för dig att arbeta i team samt samverka med olika intressenter för att uppnå egna och gemensamma mål. Vi tror även att du är flexibel, prestigelös och villig att hugga i där det behövs. Då våra kunder finns runt om i världen ser vi att du har möjligheten och viljan att resa inrikes och utrikes.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till framtidens världsledande hållbara smältverksteknologier. Hos oss på Metso kommer du att sitta i förarsätet och driva din egen karriär framåt. Vi värdesätter lagarbete, samarbete och mångfald.

Beskriver det här dig och är du intresserad av att vara med i vårt team? Tveka inte på att ansöka eller höra av dig för mer information. I denna rekrytering samarbetar Metso med Wikan Personal AB. Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, 0910-77 09 82 alt. [email protected]

Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Sista ansökningsdag: 2023-09-11, urval sker löpande.
Placeringsort: Skellefteå

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Flytta till ditt nya arbete
Är du intresserad av denna tjänst men bor på annan ort?
Att söka arbete på en annan ort kan öppna upp en värld av nya möjligheter och erfarenheter men är samtidigt för många ett stort steg. Wikan Personal vill underlätta för dig som går i tankar att kanske söka arbete på annan ort. Vårt breda kontaktnät och goda kännedom om den lokala arbetsmarknaden kan öppna många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Då vi verkar i många städer runt om i Sverige så kan vi med stor sannolikhet erbjuda en första intervju på en ort närmare dig. Vi arbetar även aktivt med att hjälpa medflyttande att hitta ett arbete. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig! Visa mindre

Industrimedarbetare till Skellefteå

Om tjänsten: Som industrimedarbetare till vår kund i Skellefteå kommer du att arbeta i produktionen. Det innebär att du kommer arbeta med olika maskiner för att tillverka produkterna enligt specifika instruktioner. En annan viktig arbetsuppgift är att utföra kvalitetskontroller av färdiga produkter. Du kommer att ansvara för att säkerställa att produkterna uppfyller de höga standarder som krävs för att möta kundernas behov och förväntningar.  Som industr... Visa mer
Om tjänsten:

Som industrimedarbetare till vår kund i Skellefteå kommer du att arbeta i produktionen. Det innebär att du kommer arbeta med olika maskiner för att tillverka produkterna enligt specifika instruktioner. En annan viktig arbetsuppgift är att utföra kvalitetskontroller av färdiga produkter. Du kommer att ansvara för att säkerställa att produkterna uppfyller de höga standarder som krävs för att möta kundernas behov och förväntningar. 

Som industrimedarbetare till vår kund i Skellefteå är det viktigt att du bidrar till att upprätthålla en hög produktionsnivå. Det innebär att du arbetar snabbt och effektivt, samtidigt som du upprätthåller en hög standard av kvalitet och arbetsmiljö.

Din säkerhet och häsa är också en viktig arbetsuppgift. Du kommer att arbeta enligt företagets säkerhetsrutiner och arbetsmiljöpolicy för att minimera risken för olyckor skador på arbetsplatsen.  

Viktigt för tjänsten:
- Mycket god förmåga i det engelska språket. 
-Tidigare erfarenhet inom produktion eller motsvarande industrivana.
-Vana vid att arbeta i högt tempo.

Om Dig:
Vi söker dig som är driven, noggrann och har förmågan att arbeta i team. Vi uppskattar erfarenhet inom industrin, men vi välkomnar även dig som är ny på arbetsmarknaden och vill utveckla sin kompetens inom området. Det är också viktigt att du är i god fysisk form och har mycket goda kunskaper i engelska språket.

Vidare ser vi också att du har vana av att arbeta i ett högt tempo.
Innan anställning kommer en balgrudnskontroll att utföras.

Om Adecco:
Adecco är en av världens ledande bemannings- och rekryteringsföretag, med en stark närvaro i över 60 länder. Som en av våra konsulter kan du förvänta dig en rad olika förmåner, inklusive sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och pensionsförmåner. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Khan via [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Industrimedarbetare, industri, produktion, Skellefteå, Adecco Visa mindre

Studenter -Sommarbemanning till Adecco

Är du student eller söker dig ett sommar jobb? Vi på Adecco kanske har just det jobbet du söker! Om Adecco Adecco Bemanning fortsätter att växa och vi söker dig som är ute efter sommarjobb för kommande uppdrag. Uppdraget kommer vara en del av vår konsultverksamhet där du blir anställd av Adecco och arbetar sedan som konsult ute hos vår kund. Det ska kännas tryggt att jobba för Adecco, vi erbjuder friskvårdsbidrag, marknadsmässiga löner och för att du ska ... Visa mer
Är du student eller söker dig ett sommar jobb? Vi på Adecco kanske har just det jobbet du söker!

Om Adecco
Adecco Bemanning fortsätter att växa och vi söker dig som är ute efter sommarjobb för kommande uppdrag. Uppdraget kommer vara en del av vår konsultverksamhet där du blir anställd av Adecco och arbetar sedan som konsult ute hos vår kund. Det ska kännas tryggt att jobba för Adecco, vi erbjuder friskvårdsbidrag, marknadsmässiga löner och för att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Tjänsten
Denna annons riktar sig till dig som vill jobba inom industri, lager eller produktion hos någon av våra kunder i Skellefteå med omnejd. Våra kunder har olika behov av kompetenser, exempelvis maskinoperatör, processoperatör, lagerpersonal och liknande yrken. Vi söker dig som är arbetsam och har möjlighet att jobba skift, eller kan tänka dig andra arbetsupplägg. Det är många av våra kunder som väljer att anställa konsulter som gör ett bra jobb och visar att man vill jobba, vilket många ser som en fördel. Andra ser möjligheten till att få prova olika branscher och olika arbetsgivare.

Om dig
Det är viktigt att du som person är självständig men att du även kan arbeta i grupp då en stor del av arbetsuppgifterna kräver samarbete. Självklart är det meriterande att ha med sig en massa erfarenhet och kunskap från tidigare arbetsgivare, men en bra attityd, härlig energi och personlighet ser vi något som är positivt.

För att trivas som konsult ser vi att du är prestigelös, nyfiken och genuint intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter. Som person är du positiv, självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Ulrika Karlsson via [email protected] eller 0702774075

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skellefteå, sommarjobb, processoperatör, lager, industri, Adecco Visa mindre

Mekanikkonstruktör (hydraulik)

Kundorienterad mekanikkonstruktör till Wipro Infrastructure Engineering AB. Vårt uppdrag är att designa lösningar (hydraulcylindrar) inom materialhantering, med applikationer såsom skogsbruksmaskiner, kranar, gaffeltruckar och fjädringssystem för entreprenadmaskiner. Som mekanikkonstruktör (Category Manager) är du teknisk expert inom ditt ansvarsområde och har tät kontakt med både kunder, leverantörer och våra tillverkande enheter i de frågor och projekt ... Visa mer
Kundorienterad mekanikkonstruktör till Wipro Infrastructure Engineering AB.
Vårt uppdrag är att designa lösningar (hydraulcylindrar) inom materialhantering, med applikationer såsom skogsbruksmaskiner, kranar, gaffeltruckar och fjädringssystem för entreprenadmaskiner. Som mekanikkonstruktör (Category Manager) är du teknisk expert inom ditt ansvarsområde och har tät kontakt med både kunder, leverantörer och våra tillverkande enheter i de frågor och projekt som rör just dina applikationer.
För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad, rak, tydlig och drivande person som arbetar bra både självständigt och i grupp. Rollen är varierande och har många kontaktytor både internt och externt.
Du har högskolekompetens motsvarande maskiningenjör (MSc eller BSc) och det är meriterande om du arbetat med tekniklösningar inom industrin. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt Technology Center med ca 30 medarbetare arbetar centralt i Skellefteå. I våra fina lokaler finns även vårt labb, som är ett av Europas bästa labb för hydraulik. Där testkör vi prototyper och utvärderar kommande applikationer.
Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Brasilien, USA och Indien samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. Läs mer om oss på wiproinfra.com. Visa mindre

Konstruktör till Valutec

Just nu är Valutec i en tid med mycket optimistisk tillväxt, därför önskar vi nu att utöka vårt härliga team med fler kollegor. Valutec investerar i arbetsglädje, samarbete och lärande över gränserna. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö med goda anställningsförmåner, eget kontor, möjlighet att arbeta hemifrån samt sociala och stödjande kollegor. Om tjänsten Som Konstruktör på Valutec kommer du att arbeta med att driva och utveckla företagets kon... Visa mer
Just nu är Valutec i en tid med mycket optimistisk tillväxt, därför önskar vi nu att utöka vårt härliga team med fler kollegor. Valutec investerar i arbetsglädje, samarbete och lärande över gränserna. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö med goda anställningsförmåner, eget kontor, möjlighet att arbeta hemifrån samt sociala och stödjande kollegor.

Om tjänsten
Som Konstruktör på Valutec kommer du att arbeta med att driva och utveckla företagets konstruktionsarbete av virkestorkar som i hög grad är serieproduktionsanpassad. Du kommer att jobba med konstruktionsarbete i 3D-miljö med anpassningar till företagets produktionssystem, projektledning och vissas beräkningar. Utöver detta ingår även utvecklingsarbete på komponent- och modellnivå. Du arbetar på Valutecs kontor i Skellefteå och Valutec erbjuder goda karriärmöjligheter. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt och härligt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

I din roll som konstruktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Konstruktion och Utveckling av våra produkter
- Leda och utveckla projekt
- Produktunderhåll samt dokumentation
- Hållfasthetsberäkningar

Valutec AB erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom teknik. Du kan vara nyutbildad eller ha några års erfarenhet, det viktigaste för oss är din nyfikenhet och din ambition att vilja utvecklas ytterligare som konstruktör. Engelska i tal och skrift är ett krav, kunskaper i ett ytterligare språk, exempelvis tyska är meriterande. Du är noggrann och ansvarsfull. Förståelse för kostnadseffektiv konstruktion och tillverkning är en merit.

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk utbildning
- Förståelse för yrket
- Ambition och noggrannhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Valutec
Valutec Group AB, med säte i Skellefteå är världens ledande leverantör av virkestorkar och bidrar till ett ökat användande av trä. Med de helägda dotterbolagen Valutec AB, Skellefteå, Valutec Oy Riihimäki, Finland samt Valutec Wood Drying Inc i Vancouver, Kanada omsätter koncernen ca 750 miljoner kronor per år. Sedan 2020 ingår Valutec Group AB i börsnoterade Addtech. Valutec - Good for Wood.

Kontaktuppgifter

Valutec AB samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via Adecco 073 684 71 65 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Sista ansökningsdag 2022-11-20 men vänta inte med att söka då urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Konstruktör, Valutec, Skellefteå, Adecco, Ingenjör Visa mindre

Chief Engineer Plant & Piping

Nu söker vi dig som vill stärka oss som Chief Engineer inom Plant & Piping på Metso Outotec. En spännande roll där du ges ett stort ansvar och får arbeta med varierade projekt inom ett starkt och växande företag.Läs mer om tjänsten nedan och tveka inte att ta kontakt vid frågor. Om avdelningen och tjänsten Som Chief Engineer kommer du i första hand att leda arbetet med att ta fram funktionella och optimerade layouter till de anläggningar som vi projektera... Visa mer
Nu söker vi dig som vill stärka oss som Chief Engineer inom Plant & Piping på Metso Outotec. En spännande roll där du ges ett stort ansvar och får arbeta med varierade projekt inom ett starkt och växande företag.Läs mer om tjänsten nedan och tveka inte att ta kontakt vid frågor.

Om avdelningen och tjänsten
Som Chief Engineer kommer du i första hand att leda arbetet med att ta fram funktionella och optimerade layouter till de anläggningar som vi projekterar. Beroende på projektens storlek och omfattning kommer det team du leder att kunna variera från att bara omfatta dig själv, till ett antal konstruktörer. Utöver att själv utföra direkt konstruktionsarbete kommer du i din roll som ledare att ansvara för disciplinens planering, uppföljning och kvalitet i projekten.Du kommer också att ansvara för att definiera och kalkylera disciplinens åtaganden i försäljningsuppdrag, samt bistå våra produktgrupper i utvecklings- och produktifieringsuppdrag. Internt kommer även en viktig del av ditt arbete vara att bidra till avdelningens utveckling och effektivisering av arbetsverktyg, processer och rutiner.

Du rapporterar till projektledning och övergripande konstruktionsansvariga i projekt, samt till chefen för avdelningen Plant and Piping Engineering.
Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till framtidens världsledande hållbara smältverksteknologier. Du får arbeta på vårt helt nya moderna kontor i ett mycket vänligt, respektfullt och engagerande arbetsklimat med utmanande, omväxlande och intressanta uppdrag. Du får möjligheten att känna gemenskapen i projektteamen men också stå på egna ben där du har direkt kundkontakt.


Vem är du?
Du är en person som har lätt för att samarbeta och leda ditt team framgångsrikt i projekt. Vi tror att du är en prestigelös, en stark kommunikatör som har förmågan att hugga i där det behövs.För oss är det viktigt att du vill stärka oss långsiktigt och vara en del av ett bolag som växer och som är villiga att satsa på dig och din karriär. För att lyckas i rollen tror vi har du några års erfarenhet inom projektering av industriella anläggningsprojekt, där du arbetat med exempelvis layouter, processutrustning och rörkonstruktion. Har du dessutom erfarenheter från att ha arbetat operativt inom processindustrin, framför allt smältverk, så är det meriterande. I våra uppdrag använder vi främst Bentleys, Avevas och Dassaults applikationer. Så kunskap i dessa programvaror ser vi som meriterande.

Krav:
• Högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot maskinteknik eller likvärdigt.
• Goda kunskaper i både Svenska och Engelska i tal och skrift.
Eftersom våra kunder finns runt om i världen så har du förmågan och viljan att resa såväl inrikes som utrikes.
 
Beskriver det här dig och är du intresserad av att vara med i vårt team? Tveka inte på att ansöka eller höra av dig för mer information till Rekryteringskonsult Rasmus Andersson: 070-497 54 62 Visa mindre

Senior Mekanikkonstruktör

Om företaget Alimak Group Sweden AB som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Verksamheten i Skellefteå har cirka 320 anställda och ingår i Alimak Group. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med vision... Visa mer
Om företaget
Alimak Group Sweden AB som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Verksamheten i Skellefteå har cirka 320 anställda och ingår i Alimak Group. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren konstruktör, som är redo för nya utmaningar. Som senior utvecklingsingenjör förväntas du ta en ledande roll i något av våra utvecklingsprojekt.

Din roll innebär att bidra till produktutveckling genom idégenerering, teknisk konstruktion och 3D-modellering. Vid vår anläggning i Skellefteå sker tillverkning och montering av våra produkter så du kommer att kunna följa din konstruktion från anteckningsblock till slutprovning innan produkten fraktas till kunder världen över.

Vi erbjuder en gedigen produktutbildning när du börjar hos oss för att du snabbt ska skapa dig ett tekniskt djup. Du kommer att ges möjligheten att åka och besöka installationer både i Sverige och utomlands samt träffa användare av hissarna för att förstå behov och drivkrafter till produktutveckling.


Din profil
Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik, eller har förvärvat liknande kunskaper genom arbetslivserfarenhet, och utöver detta har flera års erfarenhet av konstruktionsarbete.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, både din samarbetsförmåga och driv att åstadkomma resultat är viktiga egenskaper för oss. Arbetet kräver att du har hög kvalitetsmedvetenhet, är strukturerad och flexibel samt ser möjligheter i förändringar. Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav. Resor i tjänsten kan förekomma.
På Alimak finns goda möjligheter att växa och vi stöttar och uppmuntrar dig i din utveckling.
Vi behöver människor som vill bidra, påverka och göra skillnad där vi tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Som anställd på Alimak blir du en viktig del i en gemenskap där teknikintresset delas och du får kan växa som individ. Vi erbjuder även en rad förmåner som möjlighet till flexibla arbetstider, företagshälsovård, ersättning vid kostnad för tandvård, massage, träningskort etc.Ansökan
Vill du veta mer? Kontakta chef Henrik Lindström eller Agnes Schönfeldt för mer information på telefon 0910-87000. . Facklig företrädare för Unionen är Mats Johansson, telefon 0910-87030. Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Åke Paldanius, telefon 072-4625912.

I denna rekrytering samarbetar Alimak med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Pettersson på telefon: 070 821 53 51.

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämlikt och inkluderande urval i alla våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund ser vi till att du som söker behandlas lika.

Skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 15 januari 2023. Visa mindre

Mechanical Design Engineer till Wipro Skellefteå

Vi söker nu en Category Manager/Mechanical Design Engineer för direktrekrytering till Wipro. Brinner du för hydraulik, älskar att ta ansvar och trivs när det händer mycket? Då tycker vi att du ska söka rollen. Vi erbjuder dig en långsiktig arbetsplats, kul på jobbet och goda utvecklingsmöjligheter inom ett starkt bolag på internationell nivå. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan! Om tjänsten I ... Visa mer
Vi söker nu en Category Manager/Mechanical Design Engineer för direktrekrytering till Wipro.
Brinner du för hydraulik, älskar att ta ansvar och trivs när det händer mycket? Då tycker vi att du ska söka rollen.
Vi erbjuder dig en långsiktig arbetsplats, kul på jobbet och goda utvecklingsmöjligheter inom ett starkt bolag på internationell nivå.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Mechanical Design Engineer arbetar du med nyutveckling & omarbetning av befintliga hydraulcylindrar (samt vissa kringsystem) Du kommer att ha mycket kontakt med vår egen produktion, våra kunder, inköpsavdelningen, Key Account Managers och projektledare i din vardag.

Wipros kunder återfinns över hela världen och vi är experter när det kommer till hydrauliken till exempelvis skogsbruksmaskiner, kranar, gaffeltruckar och mycket mer! Genom egen kvalitetsprocess så säkerställer vi högsta möjliga standard på våra produkter och du kommer att ges mycket tid till att arbeta med utvecklingsförslag och ha ett nära samarbete med vårt eget designcenter i Indien samt kollegor på plats.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss i din roll och som trivs med ansvar. Får vi gissa så har du en utbildning som civilingenjör inom maskinteknik med erfarenhet av hydraulik och tillverkning. Du är som person van att driva saker framåt och trivs när det händer mycket.
Då rollen innefattar flertalet kontaktytor både inom Sverige och internationellt, så är det viktigt att du är social, strukturerad och van att kommunicera på Engelska.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap i exempelvis Creo som är vårt CAD program, eller liknande system som exempelvis Solidworks, Unigraphics mf.
Vi sätter stort fokus på din personlighet och din vilja att stärka oss och bli en i gänget.
Tveka inte att höra av er till Rekryteringskonsult Rasmus Andersson på 070-497 54 62 vid eventuella frågor.

Om verksamheten
Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Kina, Brasilien, Indien och USA samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. På vår enhet i Skellefteå arbetar idag drygt 30 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.wipro.com/about-us/ Visa mindre

Mekanisk konstruktör till Boliden Rönnskär

Vi behöver förstärkning! Då en av våra mekkonstruktörer tagit sig an andra utmaningar inom företaget söker vi nu en ersättare. Vi är ett sammansvetsat och kunnigt team inom sektionen för konstruktion. Ett personligt driv och engagemang är något som välkomnas och inom avdelningen ser vi till att hjälpa och stötta varandra vid behov. Som mekkonstruktör på Boliden Rönnskär ges du möjlighet att arbeta i en spännande och tekniskt intressant verksamhet som just ... Visa mer
Vi behöver förstärkning!
Då en av våra mekkonstruktörer tagit sig an andra utmaningar inom företaget söker vi nu en ersättare. Vi är ett sammansvetsat och kunnigt team inom sektionen för konstruktion. Ett personligt driv och engagemang är något som välkomnas och inom avdelningen ser vi till att hjälpa och stötta varandra vid behov.
Som mekkonstruktör på Boliden Rönnskär ges du möjlighet att arbeta i en spännande och tekniskt intressant verksamhet som just nu är i en mycket expansiv fas. Som anställd erbjuds du dessutom bra personalvårdsförmåner, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!
Om företaget
Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.
Sektionen konstruktion, som är en del av Rönnskärs projektavdelning, består idag av 14 personer inom bygg/mek/media och el. Sektionens uppdrag är att tillgodose Rönnskärs behov inom konstruktion både inom löpande underhållskonstruktion och i investeringsprojekt samt att ansvara för ritningsförvaltningen.
Dina arbetsuppgifter
Som mekkonstruktör arbetar du antingen självständigt med konstruktionsuppdrag eller som disciplin-/konstruktionsansvarig i investeringsprojekt. Du upprättar tekniska kravspecifikationer och standarder inom disciplinen. Du fungerar som tekniskt sakkunnig vid upphandling av utrustning och tjänster. Du kvalitetssäkrar beställningar av externa konstruktionsresurser och ansvarar för utlämning av underlag samt mottagning av färdigt underlag. Utöver detta så ingår utveckling av förvaltningen, konstruktionsmjukvara och arbetssätt.
Din bakgrund/dina egenskaper
Vi söker dig som är drivkraftig och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, kreativ och har en god analytisk förmåga.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
Universitets- eller högskoleutbildning med lämplig inriktning eller motsvarande kompentens erhållen på annat sätt
Mångårig erfarenhet i yrket
Erfarenhet av ansvarsroller inom projektering i projekt
Goda IT-kunskaper
Behärska engelska och svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande är:
Erfarenhet av konstruktionsarbete inom tung industri
Erfarenhet inom hållfasthetsberäkningar
Erfarenhet inom processmedia
Erfarenhet av CAD programmen SolidWorks och Microstation

Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Niklas Lundmark, tel. 0910 - 77 33 82, E-mail: [email protected]
Facklig information
Jan-Ove Fahlgren, Unionen, 0910-77 38 34
Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45
Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75
Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!
Ansökan
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Ida Hällgren, Human Resources, tfn 070-60 122 30, E-mail: [email protected]
Vi vill ha in din ansökan senast den 17 oktober 2022. Visa mindre

Konstruktör till Valutec

Just nu är Valutec i en tid med mycket optimistisk tillväxt, därför önskar vi nu att utöka vårt härliga team med fler kollegor. Valutec investerar i arbetsglädje, samarbete och lärande över gränserna. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö med goda anställningsförmåner, eget kontor, möjlighet att arbeta hemifrån samt sociala och stödjande kollegor. Om tjänsten Som Konstruktör på Valutec kommer du att arbeta med att driva och utveckla företagets kon... Visa mer
Just nu är Valutec i en tid med mycket optimistisk tillväxt, därför önskar vi nu att utöka vårt härliga team med fler kollegor. Valutec investerar i arbetsglädje, samarbete och lärande över gränserna. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö med goda anställningsförmåner, eget kontor, möjlighet att arbeta hemifrån samt sociala och stödjande kollegor.

Om tjänsten
Som Konstruktör på Valutec kommer du att arbeta med att driva och utveckla företagets konstruktionsarbete av virkestorkar som i hög grad är serieproduktionsanpassad. Du kommer att jobba med konstruktionsarbete i 3D-miljö med anpassningar till företagets produktionssystem, projektledning och vissas beräkningar. Utöver detta ingår även utvecklingsarbete på komponent- och modellnivå. Du arbetar på Valutecs kontor i Skellefteå och Valutec erbjuder goda karriärmöjligheter. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt och härligt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

I din roll som konstruktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Konstruktion och Utveckling av våra produkter
- Leda och utveckla projekt
- Produktunderhåll samt dokumentation
- Hållfasthetsberäkningar

Valutec AB erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom teknik. Du kan vara nyutbildad eller ha några års erfarenhet, det viktigaste för oss är din nyfikenhet och din ambition att vilja utvecklas ytterligare som konstruktör. Engelska i tal och skrift är ett krav, kunskaper i ett ytterligare språk, exempelvis tyska är meriterande. Du är noggrann och ansvarsfull. Förståelse för kostnadseffektiv konstruktion och tillverkning är en merit.

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk utbildning
- Förståelse för yrket
- Ambition och noggrannhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Valutec
Valutec Group AB, med säte i Skellefteå är världens ledande leverantör av virkestorkar och bidrar till ett ökat användande av trä. Med de helägda dotterbolagen Valutec AB, Skellefteå, Valutec Oy Riihimäki, Finland samt Valutec Wood Drying Inc i Vancouver, Kanada omsätter koncernen ca 750 miljoner kronor per år. Sedan 2020 ingår Valutec Group AB i börsnoterade Addtech. Valutec - Good for Wood.

Kontaktuppgifter

Valutec AB samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via Adecco 073 684 71 65 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Sista ansökningsdag 221030 men vänta inte med att söka då urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Konstruktör, Valutec, Skellefteå, Adecco, Ingenjör Visa mindre

Konstruktör R&D

Vill du ha en spännande och utvecklande tjänst hos ett av de mest intressanta och lönsamma industriföretagen inom Skellefteåregionen? Som konstruktör ingår du i företagets R&D-avdelning på 9 personer där du får jobba med hela kedjan från idé till färdig produkt. Det är ett varierat jobb där du aktivt samarbetar med stora delar av företaget, allt från produktion till marknad. Tjänsten är placerad i Byske I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter... Visa mer
Vill du ha en spännande och utvecklande tjänst hos ett av de mest intressanta och lönsamma industriföretagen inom Skellefteåregionen?
Som konstruktör ingår du i företagets R&D-avdelning på 9 personer där du får jobba med hela kedjan från idé till färdig produkt. Det är ett varierat jobb där du aktivt samarbetar med stora delar av företaget, allt från produktion till marknad.
Tjänsten är placerad i Byske
I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter;
Konstruktion främst i plast- och tunnplåtsdetaljer
Prototypframtagning av egenkonstruerade detaljer/produkter
Ansvar för labb
Projektledning av mindre utvecklingsprojekt
Bistå med tekniskt stöd till företaget

Vi letar efter
Vi tror att du som söker är nyfiken på nya tekniska lösningar, är praktiskt lagd och gillar problemlösning. Du brinner för att utveckla och förbättra Franke Futurums produkter och du hittar gärna lösningar som effektiviserar prestanda, tillverkningsprocess eller arbetssätt. Du söker stöd i fakta och har förmåga att omvandla teori till praktik. Förändringar tycker du är av godo och du beskrivs som en engagerad och driven som har lätt för att samarbeta.
Vi erbjuder dig
En intressant och utvecklande tjänst hos en unik arbetsgivare med både utveckling och produktion under samma tak.
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan.
Om Franke
Franke Futurum AB är Nordens ledande tillverkare av produkter för köksventilation och marknadsledande på köksventilation i Sverige. Huvudkontor och produktion ligger i Byske. Företaget har en omsättning på ca 310 miljoner kronor och har ca 180 anställda. Franke Futurum grundades 1952 och ingår i Frankekoncernen med huvudkontor i Schweiz och divisionskontor i Italien. Koncernen har ca 9 000 anställda i dotterbolag över hela världen och den sammanlagda försäljningen uppgår till ca 19 miljarder kronor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Senior projektledare till ALTEN i Skellefteå

ALTEN Skellefteå påbörjade sin resa hösten 2016. Idag är vi 14 medarbetare som jobbar inom affärsområdet Engineering med mekanik- och elektronikkonstruktion samt projektledning mot kunder i flera olika branscher. Nu vill vi, för vår fortsatta framgång, utöka vårt team i Skellefteå med en kollega som kommer att fungera som senior projektledare med ett  helhetsansvar i våra projekt mot våra större kunder.  Teamet ses gärna utanför sina projekt för aktivitet... Visa mer
ALTEN Skellefteå påbörjade sin resa hösten 2016. Idag är vi 14 medarbetare som jobbar inom affärsområdet Engineering med mekanik- och elektronikkonstruktion samt projektledning mot kunder i flera olika branscher. Nu vill vi, för vår fortsatta framgång, utöka vårt team i Skellefteå med en kollega som kommer att fungera som senior projektledare med ett  helhetsansvar i våra projekt mot våra större kunder. 

Teamet ses gärna utanför sina projekt för aktiviteter såsom afterwork, padel eller gemensam lunch. Gemenskap och hjälpsamhet är något som beskriver teamet och som ny i gruppen kommer du snabbt känna dig delaktig. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid.


DIN PROFIL
Högskole- eller civilingenjörsexamen i maskinteknik.
+5 års dokumenterad erfarenhet av projektledning.
Gedigen teknisk bakgrund, troligtvis inom mekanikområdet.
Erfarenhet av process och anläggningskonstruktion.
Goda kunskaper i svenska och engelska både skrivande och talande.

OM ALTEN
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där du tillsammans med din coachande chef bygger din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Som Teknisk Projektledare får du både en teamkänsla i ditt uppdrag mot våra kunder och en riktigt härlig gemenskap med kollegorna på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor.

 

Välkommen med din ansökan!

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta konsultchef Robert Edvardsson, på [email protected]

OBS! Urvalsprocessen kommer ta längre tid, detta på grund av semestertider. Vi kommer hantera alla ansökningar så snart som möjligt. Visa mindre

Kreativ Konstruktör till Profix Verktyg AB

På Profix får du chansen att dra nytta din nyfikenhet och använda din kreativa ådra. Vi erbjuder dig ett fritt arbete i en tight arbetsgrupp där det är högt till tak. Med flexibel arbetstid får du möjlighet att hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Om företaget Profix grundades 1996 och sedan starten har vi hjälpt företag i hela Norrland att utvecklas. Genom att samarbeta med oss vinner våra kunder i konkurrenskraft genom att själva kunna fokusera... Visa mer
På Profix får du chansen att dra nytta din nyfikenhet och använda din kreativa ådra. Vi erbjuder dig ett fritt arbete i en tight arbetsgrupp där det är högt till tak. Med flexibel arbetstid får du möjlighet att hitta en bra balans mellan arbete och fritid.

Om företaget
Profix grundades 1996 och sedan starten har vi hjälpt företag i hela Norrland att utvecklas. Genom att samarbeta med oss vinner våra kunder i konkurrenskraft genom att själva kunna fokusera på det de är bäst på. Redan från början var vi specialiserade på verktyg, fixturer, jiggar och den typ av specialiserade tjänster som industriföretag vanligen behöver. Vi kom relativt snabbt också in på att konstruera och bygga specialmaskiner för behov där det inte finns färdiga lösningar.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi söker en kreativ konstruktör med platsledande förmåga. I rollen kommer du att ansvara för viss konstruktion och genomförande av projekt. Vidare kommer det även att innebära ett kundansvar under hela genomförandet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har relevant utbildning eller förvärvat kunskapen på annat sätt. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster tidigare. Dina främsta egenskaper är drivet och viljan att göra ett bra jobb. Du är noggrann och värdesätter en hög kvalité i ditt arbete. Då vi är en liten personalgrupp och kundkontakt ingår i tjänsten är det viktigt att du har god social kompetens och en god samarbetsförmåga.

Kunskap inom moderna ritprogram ser vi som ett krav. Vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet av något affärssystem.

Körkort B är ett krav och god kunskap i engelska är en viktig del för att klara jobbet.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Profix med Wikan personal. Tjänsten avser heltid, tillsvidare, där Profix tillämpar 6 månaders provanställning. All kontakt gällande tjänsten ska gå via rekryteringskonsult Andreas Ögren, [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Processoperatör till tillverkningsindustrin i Skellefteå

Om tjänsten Som Processoperatör kommer du vara en viktig länk på en av kundens avdelningar där du kommer att få lära dig processen, arbetssättet  samt de maskiner som används på den aktuella avdelningen. Tunga lyft kan förekomma och arbetstiderna kan innebära en del obekväm tid som t.ex. skiftgång. Om dig Vi söker dig som är tekniskt intresserad, gärna med erfarenhet från industrin och som har god datavana. Körkort B är ett krav och det är meriterande o... Visa mer
Om tjänsten

Som Processoperatör kommer du vara en viktig länk på en av kundens avdelningar där du kommer att få lära dig processen, arbetssättet  samt de maskiner som används på den aktuella avdelningen. Tunga lyft kan förekomma och arbetstiderna kan innebära en del obekväm tid som t.ex. skiftgång.

Om dig

Vi söker dig som är tekniskt intresserad, gärna med erfarenhet från industrin och som har god datavana. Körkort B är ett krav och det är meriterande om du har truck- och travers kort.

Vidare ser vi gärna att du är social, ansvarsfull, arbetsvillig och nyfiken på att lära dig nya saker. En stor fördel är också om du uppskattar variation då både vilket företag man arbetar åt och arbetsuppgifter kan variera beroende på behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Din anställning kommer att vara hos oss på Adecco medan alla uppdrag som utförs sker på plats ute hos någon av våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete ute hos något av våra kundföretag och av den anledningen kan arbetsplats, arbetstid, lön och arbetsuppgifter variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. Eventuell intervju med kunden kan bli aktuell men beroende på rådande läge med pandemin är vi noga med att följa kundernas restriktioner. Om det är aktuellt i just denna process kommer du givetvis att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

HansOlov via 070 277  66 75

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processoperatör till tillverkningsindustrin i Skellefteå

Om tjänsten Som Processoperatör kommer du vara en viktig länk på en av kundens avdelningar där du kommer att få lära dig processen, arbetssättet  samt de maskiner som används på den aktuella avdelningen. Tunga lyft kan förekomma och arbetstiderna kan innebära en del obekväm tid som t.ex. skiftgång. Om dig Vi söker dig som är tekniskt intresserad, gärna med erfarenhet från industrin och som har god datavana. Körkort B är ett krav och det är meriterande o... Visa mer
Om tjänsten

Som Processoperatör kommer du vara en viktig länk på en av kundens avdelningar där du kommer att få lära dig processen, arbetssättet  samt de maskiner som används på den aktuella avdelningen. Tunga lyft kan förekomma och arbetstiderna kan innebära en del obekväm tid som t.ex. skiftgång.

Om dig

Vi söker dig som är tekniskt intresserad, gärna med erfarenhet från industrin och som har god datavana. Körkort B är ett krav och det är meriterande om du har truck- och travers kort.

Vidare ser vi gärna att du är social, ansvarsfull, arbetsvillig och nyfiken på att lära dig nya saker. En stor fördel är också om du uppskattar variation då både vilket företag man arbetar åt och arbetsuppgifter kan variera beroende på behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Din anställning kommer att vara hos oss på Adecco medan alla uppdrag som utförs sker på plats ute hos någon av våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete ute hos något av våra kundföretag och av den anledningen kan arbetsplats, arbetstid, lön och arbetsuppgifter variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. Eventuell intervju med kunden kan bli aktuell men beroende på rådande läge med pandemin är vi noga med att följa kundernas restriktioner. Om det är aktuellt i just denna process kommer du givetvis att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

HansOlov via 070 277  66 75

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Installationsingenjör till vår samarbetspartner

Inledning: Är du kunds framtida stjärna? Brinner du för tekniska lösningar och vill utvecklas i ett högt tempo? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval! Information om tjänsten Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Installationsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli ans... Visa mer
Inledning:
Är du kunds framtida stjärna? Brinner du för tekniska lösningar och vill utvecklas i ett högt tempo? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Installationsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Du kommer i nära samarbete med ledande installationsingenjör vara med genom hela installationsprocessen. Detta genom att planera installationen i samarbete med leverantör och delta fram till det att maskinen är färdigställd.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Planera och följa upp installationsprocessen
• Koordinera och hantera mekaniska och elektriska problem som uppstår längst installation
• Säkerställa en säker arbetsmiljö för medarbetare
• Veckovis uppföljning tillsammans med leverantör

Vi söker dig som:
har minst tre års erfarenhet från liknande roll samt en eftergymnasial utbildning mot mekanik eller elektronik. Du talar flytande engelska då det krävs i dialog inom organisationen och med kunder. Har du arbetat i Microsoft Projekt eller Primavera ser vi det som meriterande, men är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund.
Du är gillar att samarbeta med kunder och kollegor och har enkelt att kommunicera med andra. Vidare ser vi att du trivs att ta egna initiativ.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Konstruktör till Valutec AB

Om tjänsten Som Konstruktör på Valutec kommer du att arbeta med att driva och utveckla företagets konstruktionsarbete av virkestorkar som i hög grad är serieproduktionsanpassad. Du kommer att jobba med konstruktionsarbete i 3D-miljö med anpassningar till företagets produktionssystem, projektledning och vissa beräkningar. Utöver detta ingår även utvecklingsarbete på komponent- och modellnivå. Du arbetar på Valutecs kontor i Skellefteå och Valutec erbjuder g... Visa mer
Om tjänsten
Som Konstruktör på Valutec kommer du att arbeta med att driva och utveckla företagets konstruktionsarbete av virkestorkar som i hög grad är serieproduktionsanpassad. Du kommer att jobba med konstruktionsarbete i 3D-miljö med anpassningar till företagets produktionssystem, projektledning och vissa beräkningar. Utöver detta ingår även utvecklingsarbete på komponent- och modellnivå. Du arbetar på Valutecs kontor i Skellefteå och Valutec erbjuder goda karriärmöjligheter samt att du blir en del av ett härligt team.

I din roll som konstruktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Konstruktion och utveckling av våra produkter
- Leda utvecklingsprojekt
- Produktunderhåll samt dokumentation
- Hållfasthetsberäkningar

Valutec AB erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik. Du kan vara nyutbildad eller ha några års erfarenhet, det viktigaste för oss är din nyfikenhet och din ambition att vilja utvecklas ytterligare som konstruktör. Engelska i tal och skrift är ett krav. Kunskaper i ytterligare något språk, exempelvis tyska, är ett plus. Du är noggrann och ansvarsfull. Förståelse för kostnadseffektiv konstruktion och tillverkning är en merit.

Viktigt för tjänsten är:
- Utbildning inom maskinteknik
- Förståelse för yrket
- Ambition och noggrannhet
- Samarbetsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Valutec
Viljan att öka användandet av trä är den yttersta anledningen till Valutecs existens. I snart 100 år har vi kombinerat nordisk kompetens inom virkestorkning med insikter i kundernas utmaningar. Allt för att tänja på gränserna för vad som är möjligt, både vad gäller värdeskapande virkestorkar och intelligenta styrsystem. I dag förfogar Valutec Group, som är en del av börsnoterade Addtech, över marknadens bredaste produktprogram med bolag i Sverige, Finland, Ryssland samt Kanada och omsatte 2020 över 500 miljoner kronor. Med över 6 000 levererade virkestorkar är vi världens ledande av virkestorkar. Läs mer om vår inställning "Good for Wood" på www.valutec.se.

Kontaktuppgifter
Valutec AB samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jenny Lundberg via Adecco, 073-684 71 19 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Sista ansökningsdag är den 31/8, men vänta inte med att söka då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Konstruktör, Skellefteå, Valutec, Adecco Visa mindre

Konstruktionsledare Anläggning till MetsoOutotec i Skellefteå

Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Genom att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, öka deras produktivitet och minska miljömässiga risker med vår expertis inom produkter och bearbetning, är vi rätt partner för positiv förändring. Metso Outotec har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och ha... Visa mer
Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över.

Genom att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, öka deras produktivitet och minska miljömässiga risker med vår expertis inom produkter och bearbetning, är vi rätt partner för positiv förändring.Metso Outotec har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och har över 15 000 anställda i över 50 länder. Proformaförsäljningen uppgick till cirka 4,1 miljarder euro 2019. Företaget är noterat på Helsingforsbörsen (Nasdaq Helsinki). mogroup.com, twitter.com/metsooutotecVi letar nu efter en konstruktionsledare inom anläggningskonstruktion för att förstärka vårt team på avdelningen Plant & Piping Engineering inom funktionen Metals Delivery på Skellefteåkontoret. Avdelningen ansvarar för att tillhandahålla kvalificerade ingenjörstjänster till våra produktgrupper inom affärsområdena Metals Chemical Processing och Smelting.

Huvudsakligen omfattar tjänsterna att bidra i offereringsarbete, produktutveckling, produktifiering och leveransprojekt i olika former. Allt från egna små konsultuppdrag till leverans av kompletta anläggningar. Våra kunder återfinns såväl lokalt som globalt.

VIKTIGT! Läs hela annonsen och sök tjänsten via denna länk hos MO Group; direkt i deras system:https://careers.mogroup.com/job/Skellefteå-Konstruktionsledare-Anläggningskonstruktion/729780802/?locale=en_USKontaktperson
Den här rekryteringen gör MetsoOutotec i samarbete med Jefferson Wells, ManpowerGroups rekryteringsenhet för tjänstemän.
Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tom Jakobsen på
070-270 27 67 eller e-mail: [email protected] Visa mindre

Alimak söker en Beräkningsingenjör

Om du vill tillhöra ett expansivt, världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu en driven och strukturerad beräkningsingenjör som vill vara del i vår framgång. Som medarbetare på Alimak kan du bidra, påverka och göra skillnad när du tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Vi erbjuder en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand... Visa mer
Om du vill tillhöra ett expansivt, världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu en driven och strukturerad beräkningsingenjör som vill vara del i vår framgång.

Som medarbetare på Alimak kan du bidra, påverka och göra skillnad när du tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Vi erbjuder en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Du blir en viktig del i en gemenskap där kunden står i fokus och du ges möjlighet att växa som individ. Utöver detta erbjuder vi bland annat; möjlighet till flexibla arbetstider, företagshälsovård, ersättning vid kostnad för tandvård, massage, träningskort och tillgång till en fjällstuga genom företaget.

Om företaget
Alimak Group Sweden AB som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Verksamheten i Skellefteå har cirka 350 anställda och ingår i Alimak Group. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Dina arbetsuppgifter
Som beräkningsingenjör inom affärsområde Industri ingår du i ett team om totalt 10 tekniker som arbetar med kundanpassande konstruktioner av kuggstångshissar. Tjänsten innebär arbete med specialprojekt kopplat till komponenter och kompletta lösningar. Med hjälp av beräkningsprogram säkras utförandet i enlighet med standarder och funktioner. Det krävs god materialkännedom och tolkning av beräkningsstandarder. Applikationsberäkning för specifika uppställningar inom Sverige och utanför samt för offshore-marknaden är även ett förekommande uppdrag.

Du har daglig kontakt med kunder, både inom och utanför Sverige. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom maskinteknik, teknisk fysik eller har liknande teknisk utbildning. Du har några års erfarenhet av liknade roll där du utövat samt besitter ett stort intresse för beräkning. Du har varit del av en kundorienterad verksamhet där det dagligen beaktats och där projektledning genomsyrat arbetssättet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, både din samarbetsförmåga och ditt driv är viktiga egenskaper. Arbetet kräver att du har hög kvalitetsmedvetenhet, är strukturerad och flexibel samt ser möjligheter i förändringar.

Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alimak med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 23 januari.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Erik Nordfelth för mer information på telefon 070-297 81 68. Frågor om rekryteringen besvaras av rekryteringskonsult Ellen Berg, telefon 0910-770985 Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Mattias Andersson, telefon 0910-87226 och representant för Unionen är Mats Johansson, telefon 0910-870 30.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb till industrin

Adecco söker studenter eller dig som vill jobba extra för sommaruppdrag inom industrin! Om tjänsten Som ambulerande konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag inom området industri. Just nu söker vi personer till olika deltidsuppdrag hos våra kunder! Antalet arbetstimmar varierar veckovis. Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid men även kvällspass, nätter och helger kan förekomma. ... Visa mer
Adecco söker studenter eller dig som vill jobba extra för sommaruppdrag inom industrin!

Om tjänsten
Som ambulerande konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag inom området industri. Just nu söker vi personer till olika deltidsuppdrag hos våra kunder!

Antalet arbetstimmar varierar veckovis. Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid men även kvällspass, nätter och helger kan förekomma.
Arbetsuppgifterna består av varierande uppgifter som förekommer inom industrin.

Om dig
För att trivas i rollen är intresse för att arbeta inom industrin viktigt. Du har lätt för att lära, är social och behärskar svenska i tal och skrift. Som person har du lätt för att samarbeta, är ansvarsfull, flexibel och kvalitetsmedveten.

Behöver du ett extrajobb i några veckor, eller är du student och vill ha ett sommarjobb? Sök så snart som möjligt!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

HansOlov Gustavsson via Adecco, 070-277 66 75

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb till industrin, extrajobb, industri, Skellefteå, Adecco Visa mindre

Beräkningsingenjör inom orderkonstruktion till Alimak

Vi söker nu en driven och strukturerad beräkningsingenjör inom orderkonstruktion som vill vara del i vår framgång. Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Om företaget Alimak grundades i Skellefteå 1948 och har sedan dess vuxit till ett globalt företag. Vi är idag världsledande och leder utvecklingen inom branschen. Våra bygg- och industrihissar uppskattas a... Visa mer
Vi söker nu en driven och strukturerad beräkningsingenjör inom orderkonstruktion som vill vara del i vår framgång. Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss!

Om företaget
Alimak grundades i Skellefteå 1948 och har sedan dess vuxit till ett globalt företag. Vi är idag världsledande och leder utvecklingen inom branschen. Våra bygg- och industrihissar uppskattas av kunder världen över, och är det självklara valet vid tuffa projekt såsom höga skyskrapor eller tuffa industrimiljöer. Alimak har produktionsanläggningar runt hela världen och anläggningen i Skellefteå, som idag har ca 350 anställda, är den största inom koncernen och ett nav för utvecklingsverksamheten inom Alimak Group. Du kommer att fylla en viktig roll i att stärka den positionen och säkerställa att vi kan möta morgondagens kundbehov.

Dina arbetsuppgifter
Som beräkningsingenjör inom affärsområde Industrihissar ingår du i ett team om totalt 10 tekniker som arbetar med kundanpassande konstruktioner av kuggstångshissar. Tjänsten innebär arbete med specialprojekt kopplat till komponenter och kompletta lösningar. Med hjälp av beräkningsprogram säkras utförandet i enlighet med standarder och funktioner.

Tjänsten kräver god materialkännedom och tolkning av beräkningsstandarder. Applikationsberäkning för specifika uppställningar inom Sverige och utanför samt för offshore-marknaden är även ett förekommande uppdrag. Du har daglig kontakt med kunder, både inom och utanför Sverige. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom maskinteknik, teknisk fysik eller har liknande teknisk utbildning. Du har några års erfarenhet av liknade roll där du utövat samt besitter ett stort intresse för beräkning. Du har varit del av en kundorienterad verksamhet där det dagligen beaktats och där projektledning genomsyrat arbetssättet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, både din samarbetsförmåga och ditt driv är viktiga egenskaper. Arbetet kräver att du har hög kvalitetsmedvetenhet, är strukturerad och flexibel samt ser möjligheter i förändringar. Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alimak med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 28 mars. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Erik Nordfelth för mer information på telefon 070-297 81 68. Frågor om rekryteringen besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Engman, tel: 0910-77 09 83 eller Anna Petterström, tel: 0910-77 09 88.

Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Charles Lundberg, telefon 070-6389628 och representant för Unionen är Mats Johansson, telefon 0910-870 30.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Erbjudande
Vi söker talanger som trivs i en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Vi behöver människor som vill bidra, påverka och göra skillnad där vi tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Som anställd på Alimak blir du en viktig del i en gemenskap där teknikintresset delas, där du kan växa som individ. Utöver detta erbjuder vi även bland annat:

- Möjlighet till flexibla arbetstider
- Ersättning vid kostnad för tandvård
- Ersättning vid kostnad för massage
- Ersättning vid kostnad för träningskort
- Tillgång till eget gym på arbetsplatsen
- Tillgång till sjukgymnast, läkare, psykolog, mm via företagshälsovård
- Tillgång till företagets idrottsförening Alimak IF, med olika aktivitetssektioner som samordnar träffar inom fotboll, hockey, golf, cykling, mm.
- Rabatterade hockeybiljetter
- Tillgång till fjällstuga
- Avdelningsaktiviteter där företaget bidrar med personalpeng

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Projektledare/Beredare till Lappvattnets Snickeri

Hos oss på Lappvattnets Snickeri i Burträsk erbjuds du ett arbete med variation och där inget uppdrag är det andra likt. Du kommer att ingå i ett team där det finns mångårig erfarenhet och där vi dagligen arbetar med att omsätta våra kunders idéer till verklighet. Är du redo för att anta en ny utmaning i en genuin träbygd då ska du söka arbete hos oss! Om företaget I över femtio år har vi på Lappvattnets Snickeri tillverkat kök och specialinredningar. Vi ... Visa mer
Hos oss på Lappvattnets Snickeri i Burträsk erbjuds du ett arbete med variation och där inget uppdrag är det andra likt. Du kommer att ingå i ett team där det finns mångårig erfarenhet och där vi dagligen arbetar med att omsätta våra kunders idéer till verklighet. Är du redo för att anta en ny utmaning i en genuin träbygd då ska du söka arbete hos oss!

Om företaget
I över femtio år har vi på Lappvattnets Snickeri tillverkat kök och specialinredningar. Vi har skapat ett unikt varumärke som handlar om ett utvecklat hantverkskunnande och högsta kvalitet i varje detalj. Hos oss finns en hantverkstradition, en yrkesstolthet och ett genuint kunnande som överförts från generation till generation. Vi vill inspirera och hjälpa våra kunder att göra verklighet av sina drömmar!

Dina arbetsuppgifter
Som Projektledare/Beredare hos oss på Lappvattnets Snickeri arbetar du brett och du kan vara säker på att inget uppdrag är det andra likt. Du kommer att arbeta nära våra kunder med bland annat rådgivning och måttagning med ett stort fokus på kvalitet. Våra kunder består idag till stor del av privatpersoner, arkitekter, byggprojektledare och företag. Vi ser det därför som en självklarhet att du har en god förmåga att kunna läsa av kunden på ett professionellt sätt. Beroende på kundens förutsättningar och önskemål kommer du att spela en central roll och vara med i stora delar av projekten.
Stor del av arbetet innefattar att arbeta i CAD-programmet SolidWorks. Där kommer du att skapa skräddarsydda produktionsritningar och produktionsunderlag som sedan kommer att ligga till grund för produktionens tillverkningsavdelning.

Då många av våra kunder befinner sig i Stockholmsområdet kommer resor i tjänsten att förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du har en bakgrund inom träindustrin eller att du på något sätt arbetat med trä som material tidigare. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i CAD-programmen SolidWorks eller Autocad. Som person är du innovativ, lösningsorienterad och van att leda och driva processer framåt. Då arbetet innefattar många externa och interna kontakter är du kommunikativ och har ett fint spelsinne för samarbeten. Vidare är det en fördel om du har ett tekniskt intresse och en stark vilja att lösa de problem som uppstår.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, där ditt engagemang, ditt sätt att bemöta kunder och din förståelse för processen är viktiga faktorer för oss!

För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Lappvattnets Snickeri med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 2021-05-16.
Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, e-post: [email protected], alt 0910- 77 09 88.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Om Wikan
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Konsulter inom tillverkningskontroll till Technogarden Quality & Inspect...

Technogarden är ett teknikföretag fyllt med ingenjörer och tekniker. Huvudfokus är på kompetenser inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Vi har idag ett brett erbjudande av tekniska konsulter samt rekrytering av ingenjörer, specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer... Visa mer
Technogarden är ett teknikföretag fyllt med ingenjörer och tekniker. Huvudfokus är på kompetenser inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Vi har idag ett brett erbjudande av tekniska konsulter samt rekrytering av ingenjörer, specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi har kontor på 5 platser i Sverige och genomför ungefär 300 rekryteringsuppdrag årligen. För mer info: www.technogarden.se.

Vår affärsenhet Quality & Inspection växer och söker fler medarbetare som vill arbeta som konsulter inom kvalitet och kontroll av mekanisk utrustning och stålkonstruktioner

Bakgrund

Technogarden Quality & Inspection är en enhet inom affärsområde Industry som tillhandahåller tjänster inom kvalitet och kontroll med syftet att hjälpa tillverkare och anläggningsägare att säkerställa kvalitet, säkerhet och tillgänglighet hos produkter, konstruktioner och anläggningar samt trygga genomförande av projekt. Vår målsättning är att genom hög kompetens och servicegrad vara bäst i branschen och det naturliga valet för kunden.

Vi växer och söker dig som vill arbeta som konsult inom tillverkningskontroll av mekanisk utrustning och stålkonstruktioner.

Vi utökar nu teamet i Skellefteå och ser gärna att du är bosatt i på orten men sökande från andra städer i mellan/norra Sverige, t.ex. Luleå, Piteå, Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall kan vara av intresse beroende på sökandes kompetens och erfarenhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som som har kompetens och erfarenhet av området med bakgrund inom kvalitetsstyrning av tillverkning och svetsning, kontroll av trycksatt utrustning och stålkonstruktioner. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

Men fram för allt är dina personliga egenskaper viktiga. Förmåga att arbeta självständigt i nätverk och drivas av att hjälpa kunder och lösa problem.

För alla tjänster krävs ett affärstänk att bidra till att utveckla affären. Du kommer ha en viktig roll i att leda och utveckla affären regionalt så du bör sitta på ett stort nätverk i ditt område. Här är tidigare erfarenhet av försäljning inom den här typen av tjänster önskvärt.

Vidare ser vi gärna att du är utbildad ingenjör inom mekanik/maskin och har arbetat inom mekanisk industri och/eller processindustri. Erfarenhet från tillverkning/underhåll/reparation av mekanisk utrustning är ett krav.

Man utgår i huvudsak hemifrån och arbetet bedrivs till stora delar ute hos kund och resor kan förekomma beroende på uppdragets typ.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och möjlighet till delägarskap i företaget. Vi är under tillväxt och din möjlighet att påverka såväl eget arbete som hela verksamheten är stor. Som konsult hos oss får du möjligheten att utvecklas och utmanas i både små och stora sammanhang och utvecklas i den riktning som du vill.

Vi är spridda över landet men håller en nära kontakt och träffas regelbundet. Då vi ingår i Norconsult koncernen har vi lokalt ett nära samarbete vad gäller kunder, uppdrag och kontor.

På grund av GDPR kan vi ej ta emot din ansökan via epost utan du laddar upp den på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta någon av:

Jonas Segerlund, 073-666 77 46, [email protected]

Fredrik Morin, 072-213 30 06, [email protected]Sista ansökningsdag är 2021-02-28. Visa mindre

Beräkningsingenjör R&D till Alimak

Vi söker nu en driven och strukturerad beräkningsingenjör till vår konstruktions- och utvecklingsavdelning. Vill du tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Om företaget Alimak grundades i Skellefteå 1948 och har sedan dess vuxit till ett globalt företag. Vi är idag världsledande och leder utvecklingen inom branschen. Våra bygg- och industrihissar uppskattas av kunder v... Visa mer
Vi söker nu en driven och strukturerad beräkningsingenjör till vår konstruktions- och utvecklingsavdelning. Vill du tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss!

Om företaget
Alimak grundades i Skellefteå 1948 och har sedan dess vuxit till ett globalt företag. Vi är idag världsledande och leder utvecklingen inom branschen. Våra bygg- och industrihissar uppskattas av kunder världen över, och är det självklara valet vid tuffa projekt såsom höga skyskrapor eller tuffa industrimiljöer. Alimak har produktionsanläggningar runt hela världen och anläggningen i Skellefteå, som idag har ca 350 anställda, är den största inom koncernen och ett nav för utvecklingsverksamheten inom Alimak Group.

Utvecklingsavdelningen består idag av 30 ingenjörer inom bl a maskinkonstruktion, el-konstruktion, automation, beräkning och teknisk dokumentation. Du kommer att fylla en viktig roll i att stärka den positionen och säkerställa att vi kan möta morgondagens kundbehov. Inom vissa projekt sker samarbeten med R&D-avdelningar i andra länder vilket gör att möjligheter finns för resor eller arbete under en tid utomlands.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som del i ett projektteam där gott samarbete är en självklarhet. Din roll i projekten blir att genomföra utvärdering av mekanisk hållfasthet och bidra med idéer för att maximera produkternas prestanda.

Vid vår anläggning i Skellefteå finns möjlighet till omfattande praktisk provning och du kommer att kunna verifiera dina analyser innan produkterna skeppas till kunder världen över.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom maskinteknik, teknisk fysik eller har liknande teknisk utbildning och brinner för beräkning och produktutveckling. Kompetens inom FE-analyser är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, både din samarbetsförmåga och ditt driv är viktiga egenskaper. Arbetet kräver att du har hög kvalitetsmedvetenhet, är strukturerad och flexibel samt ser möjligheter i förändringar. Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alimak med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 21 mars. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Lindström, konstruktions- och utvecklingschef på tel: 070-7217020. Frågor om rekryteringen besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Engman, tel: 0910-77 09 83, eller Anna Petterström, tel: 0910- 77 09 88

Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Charles Lundberg, telefon 070-6389628 och representant för Unionen är Mats Johansson, telefon 0910-870 30.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Erbjudande
Vi söker talanger som trivs i en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Vi behöver människor som vill bidra, påverka och göra skillnad där vi tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Som anställd på Alimak blir du en viktig del i en gemenskap där teknikintresset delas, där du kan växa som individ. Utöver detta erbjuder vi även bland annat:

- Möjlighet till flexibla arbetstider
- Ersättning vid kostnad för tandvård
- Ersättning vid kostnad för massage
- Ersättning vid kostnad för träningskort
- Tillgång till eget gym på arbetsplatsen
- Tillgång till sjukgymnast, läkare, psykolog, mm via företagshälsovård
- Tillgång till företagets idrottsförening Alimak IF, med olika aktivitetssektioner som samordnar träffar inom fotboll, hockey, golf, cykling, mm.
- Rabatterade hockeybiljetter
- Tillgång till fjällstuga
- Avdelningsaktiviteter där företaget bidrar med personalpeng

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer. Visa mindre

Konsulter inom tillverkningskontroll till Technogarden Quality & Inspect...

Technogarden är ett teknikföretag fyllt med ingenjörer och tekniker. Huvudfokus är på kompetenser inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Vi har idag ett brett erbjudande av tekniska konsulter samt rekrytering av ingenjörer, specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer... Visa mer
Technogarden är ett teknikföretag fyllt med ingenjörer och tekniker. Huvudfokus är på kompetenser inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Vi har idag ett brett erbjudande av tekniska konsulter samt rekrytering av ingenjörer, specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi har kontor på 5 platser i Sverige och genomför ungefär 300 rekryteringsuppdrag årligen. För mer info: www.technogarden.se.

Vår affärsenhet Quality & Inspection växer och söker fler medarbetare som vill arbeta som konsulter inom kvalitet och kontroll av mekanisk utrustning och stålkonstruktioner

Bakgrund

Technogarden Quality & Inspection är en enhet inom affärsområde Industry som tillhandahåller tjänster inom kvalitet och kontroll med syftet att hjälpa tillverkare och anläggningsägare att säkerställa kvalitet, säkerhet och tillgänglighet hos produkter, konstruktioner och anläggningar samt trygga genomförande av projekt. Vår målsättning är att genom hög kompetens och servicegrad vara bäst i branschen och det naturliga valet för kunden.

Vi växer och söker dig som vill arbeta som konsult inom tillverkningskontroll av mekanisk utrustning och stålkonstruktioner.

Vi utökar nu teamet i Skellefteå och ser gärna att du är bosatt i på orten men sökande från andra städer i mellan/norra Sverige, t.ex. Luleå, Piteå, Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall kan vara av intresse beroende på sökandes kompetens och erfarenhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som som har kompetens och erfarenhet av området med bakgrund inom kvalitetsstyrning av tillverkning och svetsning, kontroll av trycksatt utrustning och stålkonstruktioner. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

Men fram för allt är dina personliga egenskaper viktiga. Förmåga att arbeta självständigt i nätverk och drivas av att hjälpa kunder och lösa problem.

För alla tjänster krävs ett affärstänk att bidra till att utveckla affären. Du kommer ha en viktig roll i att leda och utveckla affären regionalt så du bör sitta på ett stort nätverk i ditt område. Här är tidigare erfarenhet av försäljning inom den här typen av tjänster önskvärt.

Vidare ser vi gärna att du är utbildad ingenjör inom mekanik/maskin och har arbetat inom mekanisk industri och/eller processindustri. Erfarenhet från tillverkning/underhåll/reparation av mekanisk utrustning är ett krav.

Man utgår i huvudsak hemifrån och arbetet bedrivs till stora delar ute hos kund och resor kan förekomma beroende på uppdragets typ.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och möjlighet till delägarskap i företaget. Vi är under tillväxt och din möjlighet att påverka såväl eget arbete som hela verksamheten är stor. Som konsult hos oss får du möjligheten att utvecklas och utmanas i både små och stora sammanhang och utvecklas i den riktning som du vill.

Vi är spridda över landet men håller en nära kontakt och träffas regelbundet. Då vi ingår i Norconsult koncernen har vi lokalt ett nära samarbete vad gäller kunder, uppdrag och kontor.

På grund av GDPR kan vi ej ta emot din ansökan via epost utan du laddar upp den på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta någon av:

Jonas Segerlund, 073-666 77 46, [email protected]

Fredrik Morin, 072-213 30 06, [email protected]Sista ansökningsdag är 2021-02-28. Visa mindre

ALTEN SKELLEFTEÅ SÖKER SENIOR MEKANIKKONSTRUKTÖR!

OM ALTEN ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, d... Visa mer
OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

ALTEN NORR
Idag har ALTEN Sverige kontor i 12 orter varav 4 av dem tillhör region Norr. Nordligast har vi Luleå kontoret, därefter följer vi kusten via Skellefteå och Umeå ner till Sundsvall. Totalt är vi 60 medarbetare fördelat på dessa fyra kontor samt tre gruppchefer som arbetar via Umeå och en i Luleå. Vår HR Partner arbetar på Umeåkontoret med hela regionen.
På plats i Skellefteå har vi en affärsutvecklare som tillsammans med en av våra gruppchefer i Umeå driver vår fortsatta utveckling av Skellefteåkontoret. Idag består teamet av en handfull engagerade konsulter som nu ska kompletteras av en senior mekanikkonstruktör.

UPPDRAGEN
Hos oss varierar sig projekten i upplägg, bredd, längd och storlek – allt beroende på våra kunders behov. Detta gör att du kan förvänta dig en stor variation i ditt arbete. En del projekt är ute hos kund men även inhouse på vårt lokala kontor. Projekten du kommer arbeta med kan komma finnas inom olika områden, därav ser vi gärna att du har en nyfikenhet samt öppenhet för olika branscher.
Arbetsuppgifter som kan förekomma är administration, utföra och utvärdera tester, ha kontakt med leverantörer, vara tekniskt ansvarig samt arbeta med sensorer och LiDAR system.

DU SOM PERSON
Teamet i Skellefteå är i en expanderande fas ser vi goda möjligheter för att du som person ska kunna engagera dig tillsammans med oss i vår fortsatta utveckling, därmed kommer vi lägga stor vikt kring dina personliga egenskaper. Förutom att du är en driven, engagerad och nyfiken person ser vi gärna att du vill jobba med lead engineering och kan tänka dig vara teknisk ansvarig i projektet. Du är intresserad av att besitta en spindel-i-nätet roll och vikten av att ha en god kommunikation med medarbetare, kunder och din närmsta chef faller sig naturligt. Du är duktig på att koordinera och delegera arbetsuppgifter och har ett genuint intresse att arbetet ständigt drivs framåt.

KRAV OCH MERITER
Krav:
Färdigställd eftergymnasial examen, Bachelor eller Master, inom relevant område.
Behärskar svenska och engelska obehindrat.
Har arbetat cirka fem år efter examen, med relevanta arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har kunskaper inom CATIA, fordonsbranschen och har en förståelse kring elsystem. Då starten för detta uppdrag är inom 1-2 månader kommer urvalet ske löpande och kandidater med möjlighet för snabb start kan komma prioriteras.

VAD VI ERBJUDER
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.
We believe in growing together.

KONTAKTINFORMATION
Vid frågor är du välkommen att kontakt Anna Nejati, ansvarig gruppchef, på [email protected] eller Victoria Vikman, HR partner, på [email protected]. Visa mindre

Teknisk projektledare/Senior konstruktör till Alten Skellefteå

ALTEN Skellefteå påbörjade sin resa hösten 2016. Idag är vi tio medarbetare som jobbar inom affärsområdet Engineering med mekanik- och elektronikkonstruktion samt projektledning mot kunder i flera olika branscher. Nu vill vi, för vår fortsatta framgång, utöka vårt team i Skellefteå med en kollega som kommer att fungera som Teknisk projektledare/Senior mekanikkonstruktör med ett helhetsansvar i våra projekt mot våra större kunder. Vårt team idag består av; ... Visa mer
ALTEN Skellefteå påbörjade sin resa hösten 2016. Idag är vi tio medarbetare som jobbar inom affärsområdet Engineering med mekanik- och elektronikkonstruktion samt projektledning mot kunder i flera olika branscher. Nu vill vi, för vår fortsatta framgång, utöka vårt team i Skellefteå med en kollega som kommer att fungera som Teknisk projektledare/Senior mekanikkonstruktör med ett helhetsansvar i våra projekt mot våra större kunder. Vårt team idag består av;

- Ingenjörer inom mekanik- och elektronikkonstruktion samt projektledning
- Personer som gillar att ses över olika aktiviteter såsom Padel, Yoga, Cykelfest eller en enkel lunch
- Flera olika intressen representerade: musik, träning, fiske, motorer mm.
- Vi gillar en öppen, transparant, välkomnande, prestigelös och nytänkande miljö
- Som ny medlem i teamet kommer du känna av flera hjälpande händer och en stöttande chef som ser just dig och dina intressen
- Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är extremt viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid

Matchar vi?
- Du vill vara med och påverka
- Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter
- Du arbetar gärna självständigt men även i grupp

Din profil
- Högskole- eller civilingenjörsexamen i maskinteknik
- Dokumenterad erfarenhet av projektledning
- Gedigen teknisk bakgrund, troligtvis inom mekanikkonstruktion
- Erfarenhet av process och anläggningskonstruktion
- Erfarenhet av konstruktionsarbete i något av verktygen PTC Creo, SolidWorks eller CATIA
- Goda kunskaper i svenska och engelska både skrivande och talande

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder vi?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där du tillsammans med din coachande chef bygger din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Som Teknisk Projektledare får du både en teamkänsla i ditt uppdrag mot våra kunder och en riktigt härlig gemenskap med kollegorna på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor.

WE BELIEVE IN GROWING TOGETHER!

Under perioden från 18 december 2020 till den 7 januari 2021 kommer vi inte ha möjlighet att svara på frågor eller gör något urval på grund av semester. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen efter den 7 januari 2021. God jul och Gott nytt år! Visa mindre

Konstruktör

Assa Abloy söker en analytisk, strukturerad och kreativ konstruktör som vill arbeta med att utveckla, konstruera nya och befintliga produkter inom BU IDS SE. Som konstruktör kommer du att arbeta med produktunderhåll av befintliga produkter och utföra hållfasthetsberäkningar. Utöver det så är du även support mot produktion, projektledare i utvecklingsprojekt och som rådgivare till produktsupport. Arbetsuppgifter Ansvara för underlagsåsom Koncept-, offert, ... Visa mer
Assa Abloy söker en analytisk, strukturerad och kreativ konstruktör som vill arbeta med att utveckla, konstruera nya och befintliga produkter inom BU IDS SE. Som konstruktör kommer du att arbeta med produktunderhåll av befintliga produkter och utföra hållfasthetsberäkningar. Utöver det så är du även support mot produktion, projektledare i utvecklingsprojekt och som rådgivare till produktsupport.

Arbetsuppgifter
Ansvara för underlagsåsom Koncept-, offert, - godkännande- & tillverkningsritningar samt att illustrationer och produktionsunderlag levereras i rätt tid och kvalitet till de olika projekten.
Ansvara för att optimera projektets resultat.
Ansvara för att vidarebefordra kunskapen runt det specifika området till övriga organisationen.
Utveckla samt förbättra rutinen kring projektdesign.
Medverka i utvecklingsprojekt och sträva efter att de levereras i rätt tid och kvalitet.
Medverka till underhållet av befintligt produktprogram.
Utveckling av tekniska hjälpmedel till produktionen.

Vem är du
Du är en analytisk, strukturerad, mål- och resultatinriktad person. Du har en bra förmåga att lösa problem på ett innovativt sätt med god kvalitet och på ett affärsmässigt sätt. Din samarbets- och kommunikationsförmåga kommer väl till pass i samtal med leverantörer, produktionen och säljorganisationen. Med din breda tekniska kompetensens kommer du vara en viktig del i utvecklingen och till goda projektresultat.

Utbildning/Kvalifikationer
Högskoleutbildning med maskinteknisk inriktningeller annat relevant område.
Alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet.

Meriterande
Erfarenhet inom konstruktionsarbete.
Erfarenhet inom CAD-arbete.
Kunskaper i FEM program.
Bred teknisk kompetens.
God planeringskunskap, tidsättning av aktiviteter och struktur.
Förståelse av svenska lagar och regler som styr affärsområdet.

Krav
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
God produktkunskap om IDS produkter.
Goda kunskaper i CAD program.
Goda kunskaper i MS Office.
B-körkort.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Kompetenslaget. För frågor om tjänsten, kontakta Johan Rosenqvist 070-326 78 56, [email protected]
eller Anna-Lena Olofsson 072-211 23 24, [email protected] Visa mindre

Utvecklingsorienterad Konstruktör till ASSA ABLOY i Skellefteå

ASSA ABLOY is the largest global supplier of door opening solutions. The Group is represented on both mature and emerging markets worldwide, with leading positions in much of Europe, North America and Asia Pacific. ASSA ABLOY was formed in 1994 through the merger of ASSA in Sweden and Abloy in Finland. Since then ASSA ABLOY has grown from a regional company into an international group with around 47,000 employees and annual sales of SEK 71 billion. Om tjä... Visa mer
ASSA ABLOY is the largest global supplier of door opening solutions. The Group is represented on both mature and emerging markets worldwide, with leading positions in much of Europe, North America and Asia Pacific. ASSA ABLOY was formed in 1994 through the merger of ASSA in Sweden and Abloy in Finland. Since then ASSA ABLOY has grown from a regional company into an international group with around 47,000 employees and annual sales of SEK 71 billion.

Om tjänsten
ASSA ABLOY/Megadoor i Skellefteå säljer, utvecklar, konstruerar, producerar och installerar stora portar till i första hand flyg-, gruv- och skeppsindustrin.
Våra unika produkter levereras över hela världen och är välkända för sin kvalitet och prestanda.

Som Konstruktör hos oss arbetar du med utveckling, konstruktion och dokumentation av nya och befintliga produkter. I uppdraget ingår också att agera som support mot produktion och projektledare i olika utvecklingsprojekt och utöver detta arbetar du med produktunderhåll av befintliga produkter. Återkoppling mot produktion sker löpande så att du kan se att dina lösningar verkligen fungerar i praktiken. Du arbetar också nära vår produktsupport som rådgivare och bollplank. Visst arbete med hållfasthetsberäkningar ingår i uppdraget.
Konstruktionsavdelningen uppgår i dag till sju personer och du rapporterar till Teknikchefen.

Placeringsort: Skellefteå

Din bakgrund:
Vi söker dig med intresse för teknik, konstruktion och utveckling samt god problemlösningsförmåga. Du har högskoleutbildning med maskinteknisk inriktning samt goda kunskaper i CAD. Erfarenhet av Inventor och AutoCad ser vi som en merit. Du har lätt för att kommunicera både muntlig och skriftligt på såväl svenska som engelska. Du är en person med bred teknisk kompetens, kreativ och systematisk. Vidare är du nyfiken, lättlärd och samarbetsvillig. Du trivs med att ha många kontaktytor på olika nivåer och tar gärna egna initiativ. Vi tror att du trivs med att arbeta mot givna leveranstider och att du är kvalitetsorienterad. Erfarenhet av byggkonstruktion är meriterande.Vårt erbjudande
Megadoor ingår i Assa Abloy-koncernen som har en tydlig tillväxtplan och siktar mot höga mål. Tillsammans arbetar vi för att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder i hela världen. Vi är en trivsam arbetsgrupp som sitter i moderna och ändamålsenliga lokaler på Solbacken i Skellefteå.Kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar ASSA ABLOY med Experis Sverige.
För mer information om tjänsten och processen kontakta vår rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller [email protected].
Tjänsten söker du på experis.se.

Vi kommer tillämpa löpande intervjuer med intressanta kandidater och vill därför att du lämnar din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

JUNIOR MEKANIKKONSTRUKTÖR ALTEN SKELLEFTEÅ

Är du nyexaminerad och är redo att ta ditt första kliv i din karriär? i Nu söker vi juniora mekanikkonstruktörer som vill få chansen att utvecklas i våra projekt tillsammans med våra kunder i Skellefteå. Variationen och flexibiliteten med konsultrollen är något som lockar dig och du ser det positiva med att få möjligheten att arbeta i olika projekt, hos olika kunder och inom olika branscher.  Vad vi erbjuder dig Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs ... Visa mer
Är du nyexaminerad och är redo att ta ditt första kliv i din karriär? i Nu söker vi juniora mekanikkonstruktörer som vill få chansen att utvecklas i våra projekt tillsammans med våra kunder i Skellefteå. Variationen och flexibiliteten med konsultrollen är något som lockar dig och du ser det positiva med att få möjligheten att arbeta i olika projekt, hos olika kunder och inom olika branscher. 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Du som skickar in din ansökan har slutfört din civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik. Det är meriterande om du har relevant erfarenhet från sommarjobb, examensjobb och andra skolprojekt. Vi ser att du har erfarenhet av något CAD program och inte är rädd för att lära dig fler. Svenska och engelska behärskar du flytande i tal och skrift.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Nejati, ansvarig gruppchef, på [email protected] eller Victoria Vikman, HR Partner i Norr, på [email protected]. Visa mindre

JUNIOR MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL ALTEN SKELLEFTEÅ

Är du nyexaminerad och är redo att ta ditt första kliv i din karriär? i Nu söker vi juniora mekanikkonstruktörer som vill få chansen att utvecklas i våra projekt tillsammans med våra kunder i Skellefteå. Variationen och flexibiliteten med konsultrollen är något som lockar dig och du ser det positiva med att få möjligheten att arbeta i olika projekt, hos olika kunder och inom olika branscher.  Vad vi erbjuder dig Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs ... Visa mer
Är du nyexaminerad och är redo att ta ditt första kliv i din karriär? i Nu söker vi juniora mekanikkonstruktörer som vill få chansen att utvecklas i våra projekt tillsammans med våra kunder i Skellefteå. Variationen och flexibiliteten med konsultrollen är något som lockar dig och du ser det positiva med att få möjligheten att arbeta i olika projekt, hos olika kunder och inom olika branscher. 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Du som skickar in din ansökan har slutfört din civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik. Det är meriterande om du har relevant erfarenhet från sommarjobb, examensjobb och andra skolprojekt. Vi ser att du har erfarenhet av något CAD program och inte är rädd för att lära dig fler. Svenska och engelska behärskar du flytande i tal och skrift.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Victoria Vikman, HR Partner i Norr, på [email protected]. Visa mindre

JUNIOR MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL SKELLEFTEÅ!

Du är en nyfiken person som dina kompisar skulle kalla problemlösare. Att vrida och vända på saker för att hitta nya lösningar är något som faller dig naturligt. Du är öppen för att lära dig nya saker och är intresserad av att se en större bild av hur ditt arbete bidrar till det stora hela. Du är flexibel i ditt tillvägagångssätt och är inte rätt för att testa på nya utmaningar. Om ALTEN ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för ... Visa mer
Du är en nyfiken person som dina kompisar skulle kalla problemlösare. Att vrida och vända på saker för att hitta nya lösningar är något som faller dig naturligt. Du är öppen för att lära dig nya saker och är intresserad av att se en större bild av hur ditt arbete bidrar till det stora hela. Du är flexibel i ditt tillvägagångssätt och är inte rätt för att testa på nya utmaningar.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Josefine Larsson, ansvarig gruppchef för Luleå och Skellefteå, på [email protected] eller Victoria Jarl, HR Partner i Norr, på [email protected].

I ALTEN Norr ingår fyra orter, Luleå, Skellefteå, Umeå och Sundsvall. Vi letar nu efter juniora mekanikkonstruktörer till vårt team i Skellefteå. Lokala kunder som vi arbetar med är bland annat Veoneer, Fumex, Renholmen, Outotec och Alimak Hek. Du som söker rollen har en examen inom maskinteknik eller liknande program och vi ser gärna att du gjort ditt examensarbete inom tillverkade industri. Vi förstår att du läst vissa CAD kurs/kurser under studietiden, men det är meriterande om du har erfarenhet av PTC Creo, Solid Works och/eller Inventor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vad vi erbjuder dig 
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 
We believe in growing together. Visa mindre

JUNIOR MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL ALTEN SKELLEFTEÅ!

I ALTEN Norr ingår fyra orter, Luleå, Skellefteå, Umeå och Sundsvall. Vi letar nu efter juniora mekanikkonstruktörer till vårt team i Skellefteå. Lokala kunder som vi arbetar med är bland annat Veoneer, Fumex, Renholmen, Outotec och Alimak Hek. Du som söker rollen har en examen inom maskinteknik eller liknande program och vi ser gärna att du gjort ditt examensarbete inom tillverkade industri. Vi förstår att du läst vissa CAD kurs/kurser under studietiden, ... Visa mer
I ALTEN Norr ingår fyra orter, Luleå, Skellefteå, Umeå och Sundsvall. Vi letar nu efter juniora mekanikkonstruktörer till vårt team i Skellefteå. Lokala kunder som vi arbetar med är bland annat Veoneer, Fumex, Renholmen, Outotec och Alimak Hek. Du som söker rollen har en examen inom maskinteknik eller liknande program och vi ser gärna att du gjort ditt examensarbete inom tillverkade industri. Vi förstår att du läst vissa CAD kurs/kurser under studietiden, men det är meriterande om du har erfarenhet av PTC Creo, Solid Works och/eller Inventor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vad vi erbjuder dig 
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 
We believe in growing together.

Du är en nyfiken person som dina kompisar skulle kalla problemlösare. Att vrida och vända på saker för att hitta nya lösningar är något som faller dig naturligt. Du är öppen för att lära dig nya saker och är intresserad av att se en större bild av hur ditt arbete bidrar till det stora hela. Du är flexibel i ditt tillvägagångssätt och är inte rätt för att testa på nya utmaningar.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Josefine Larsson, ansvarig gruppchef för Luleå och Skellefteå, på [email protected] eller Victoria Jarl, HR Partner i Norr, på [email protected]. Visa mindre

Konstruktör till Anjo Mekanik

Nu söker vi en konstruktör med ett stort intresse för teknik och hydraulik! Om företaget Anjo Mekanik är ett familjeägt företag som grundades 2002. Anjo Mekanik erbjuder idag legotillverkning inom de flesta områden såsom svarvning, fräsning och svetsning. Företaget har en modern maskinpark som ständigt utökas och uppdateras för att tillgodose kundens krav. Anjo Mekanik har även en egen produktion av hydraulcylindrar där konstruktionsavdelningen konstruera... Visa mer
Nu söker vi en konstruktör med ett stort intresse för teknik och hydraulik!

Om företaget
Anjo Mekanik är ett familjeägt företag som grundades 2002. Anjo Mekanik erbjuder idag legotillverkning inom de flesta områden såsom svarvning, fräsning och svetsning. Företaget har en modern maskinpark som ständigt utökas och uppdateras för att tillgodose kundens krav. Anjo Mekanik har även en egen produktion av hydraulcylindrar där konstruktionsavdelningen konstruerar efter önskemål och krav. Idag arbetar 15 medarbetare i lokalen som ligger belägen på Hedensbyn i Skellefteå. Då företaget växer finns det nu behov av att utöka personalstyrkan ytterligare med en konstruktör.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Anjo Mekanik kommer du att rita och konstruera hydraulcylindrar i 3D miljö samt uppdatera befintliga ritningar. Programmet som används är SolidWorks CAD-system. I arbetet ingår också att vara ansiktet utåt mot våra kunder och leverantörer och bemöta dem på bästa sätt. Du kommer dagligen att hantera beställningar från kund men också ansvara för inköp av material för kommande arbeten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara rätt för rollen har du ett brinnande intresse för teknik och hydraulik gärna med en bakgrund inom industrin. Du har erfarenhet av ritningsläsning samt att du har ett driv och viljan att lära och utvecklas i rollen som ritare/konstruktör.

Meriterande om du har:

- Erfarenhet från hydrauliska och mekaniska konstruktionsarbeten inom verkstadsindustrin
- Grundläggande kunskap i SolidWorks eller motsvarande 3D CAD.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har ett servicetänk. Du trivs att jobba i team men du kan också driva din egen process.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Anjo Mekanik med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 27 september 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, tel: 072-709 02 88, e-post [email protected]

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Alimak

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu en ambitiös konstruktör inom mekanik som vill vara en del i vår framgång. Om företaget Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 400 anställda och ingår i Alimak koncernen. Företaget erbjuder ett utveckland... Visa mer
Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu en ambitiös konstruktör inom mekanik som vill vara en del i vår framgång.

Om företaget
Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 400 anställda och ingår i Alimak koncernen. Företaget erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.


Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att arbeta i utvecklande projekt med mekanisk konstruktion för våra hissar. I tjänsten kommer du att jobba med både utveckling av nya produkter och förbättringar av befintliga produkter eller orderbunden konstruktion. Arbetet innehåller traditionell konstruktion samt praktiska inslag som provning, utvärdering av komponenter och tekniska lösningar. Resor i tjänsten förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har högskoleutbildning alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav. Du bör ha några års erfarenhet av konstruktionsarbete inom seriemässiga produkter. Arbetet förutsätter att du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av våra CAD-verktyg Medusa (2D) och Creo (ProE) för 3D samt Cadett Elsa.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper, både din samarbetsförmåga och driv att åstadkomma resultat är viktiga egenskaper för oss. Arbetet kräver att du har hög kvalitetsmedvetenhet, är strukturerad och flexibel samt ser möjligheter i förändringar.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alimak med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 31 augusti 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, e-post [email protected]

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Dennis Johansson telefon 0910-871 72 och representant för Unionen är Stig Boman, telefon 0910-871 07.

Erbjudande
Vi behöver talanger som trivs i en tillvaro där problemlösning och samarbeten går hand i hand. Vi behöver människor som vill bidra, påverka och göra skillnad där vi tillgodoser våra kunders behov och gärna överträffar deras förväntningar. Som anställd på företaget får du vara del av ett sammanhand, en gemenskap där teknikintresset delas, där du får växa och påverka. Utöver detta kan vi även erbjuda bland annat:

- Möjlighet till att flexa kring arbetstiden.
- Ersättning vid kostnad för tandvård.
- Ersättning vid kostnad för massage.
- Ersättning vid kostnad för träningskort.
- Tillgång till eget gym på arbetsplatsen.
- Tillgång till sjukgymnast, läkare, psykolog mm via företagshälsovård.
- Tillgång till Alimak IF, olika aktivitetssektioner som samordnar träffar inom fotboll, hockey, golf, cykling mm.
- Rabatterade hockeybiljetter.
- Tillgång till en fjällstuga.
- Personalpeng för aktivitet med avdelningen. Visa mindre

Konstruktör till EnviBAT!

Är du utbildad Civilingenjör inom mekanik eller kemi och har ett stort driv att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor? Trivs du i en variationsrik roll där du har möjlighet att vara med och påverka EnviBATs framtid? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval. Information om tjänsten Professionals Nord söker för EnviBAT räkning en Konstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord o... Visa mer
Är du utbildad Civilingenjör inom mekanik eller kemi och har ett stort driv att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor? Trivs du i en variationsrik roll där du har möjlighet att vara med och påverka EnviBATs framtid? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för EnviBAT räkning en Konstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos EnviBAT under tolv månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

EnviBAT är i dagsläget en mindre organisation som växer så det knakar! Detta medför att du som anställd är delaktig i många olika moment och det ger dig stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dem. Som ny i rollen kommer du erbjudas en gedigen introduktion där du kommer att få gå med erfarna kollegor i de olika momenten i arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EnviBATs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som Konstruktör på EnviBAT arbetar du med produkten ”Våta elektrofilter med värmeåtervinning” mot Massa- & Pappersindustrin där du är delaktig i projektens samtliga faser. Beroende på dina tidigare erfarenheter och bakgrund kommer dina främsta arbetsuppgifter cirkulera kring detaljritningar, projektering och energiberäkningar.

Då EnviBAT än så länge är ett mindre arbetslag kommer dina dagar vara variationsrika och du deltar i många olika delar i arbetet. Allt eftersom du lär dig mer om produkten och arbeten finns möjligheten att axla en roll som projektledare.

Då projekten är utspridda över hela landet kommer det ingå resor i tjänsten, uppskattningsvis en dag per vecka utslaget på ett år.


Vi söker dig som
Är utbildad Civilingenjör inom mekanik eller kemi alternativt närliggande utbildning är ett krav för tjänsten. Körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten då det behövs i dialog med kunder. Vi ser positivt på att du har skaffat dig erfarenhet från Papper- & Massaindustrin, men det är inget krav. Om du arbetat i AutoCAD, Solid Works eller liknade sedan tidigare ser vi detta som meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos EnviBAT. Du är målinriktad och konsekvent med ett sinne för att systematisera arbetsmetoder. Vidare är du utåtvänd och trivs i att hålla kontakt med slutkunder och leverantörer.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Envibat är ett miljöföretag som arbetar med processlösningar för rening av gaser och vatten samt värmeåtervinning. Deras medarbetare har omfattande erfarenhet och kunskap inom EnviBATs verksamhetsområden vilket gör dem mycket flexibla. EnviBAT kan enkelt anpassa sig efter lokala förutsättningar.
EnviBat grundades av Harry Johansson som har mer än 30 års erfarenhet från design av system för gasrening. Hans övertygelse är att det huvudsakliga området för förbättring inom området är att utveckla pålitliga tekniska lösningar som siktar in sig på förekomsten av submikrona partiklar – PM2.5.
Vill du veta mer? Besök hemsidan: http://www.envibat.se/ Visa mindre

Industriarbetare till tillverkningsindustrin

Industriarbetare till tillverkningsindustri i Skellefteå Om tjänsten Som industriarbetare kommer du att jobba inom tillverkningsprocessen. Du kan komma att arbeta på olika avdelningar med olika arbetsmoment. Ibland kan tunga lyft förekomma. Om dig Vi ser gärna att du har erfarenhet inom industriarbete och har ett tekniskt intresse. Du måste kunna jobba skiftgång. Truckkort är en merit. Vidare ser vi att du är social, ansvarstagande, arbetsvillig och fl... Visa mer
Industriarbetare till tillverkningsindustri i Skellefteå

Om tjänsten

Som industriarbetare kommer du att jobba inom tillverkningsprocessen. Du kan komma att arbeta på olika avdelningar med olika arbetsmoment. Ibland kan tunga lyft förekomma.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom industriarbete och har ett tekniskt intresse. Du måste kunna jobba skiftgång. Truckkort är en merit.
Vidare ser vi att du är social, ansvarstagande, arbetsvillig och flexibel.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet
Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som industriarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Johanna Forsell via 076 941 27 18
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior konstruktör till ALTEN Skellefteå

ALTEN Skellefteå är ett av våra fyra kontor i Region Norr. Kontoret öppnade 2016 och nu står vi inför en expansiv fas och nu söker vi efter dig som är i början av din ingenjörskarriär. Som junior konsult hos oss blir du matchad med en av våra seniora konsulter som blir din dedikerade mentor. Tillsammans bollar ni lösningar och ser till att involvera varandra i ett kompetensutbyte och arbetar ni för en gemensam utveckling. I Region Norr arbetar vi både med... Visa mer
ALTEN Skellefteå är ett av våra fyra kontor i Region Norr. Kontoret öppnade 2016 och nu står vi inför en expansiv fas och nu söker vi efter dig som är i början av din ingenjörskarriär. Som junior konsult hos oss blir du matchad med en av våra seniora konsulter som blir din dedikerade mentor. Tillsammans bollar ni lösningar och ser till att involvera varandra i ett kompetensutbyte och arbetar ni för en gemensam utveckling.

I Region Norr arbetar vi både med konsulter på plats hos våra kunder och med in-house projekt vid något av våra fyra kontor, därför är det viktigt att du som söker är relationsskapande, flexibel och kommunikativ. För att trivas i konsultrollen är du nyfiken, vill ständigt lära dig nya saker och kanske det viktigast av allt är att du vågar ställa frågor.

Teamet i norr är ett gäng med mycket engagemang, vilket märks både hos våra återkommande kunder och hur vi tillsammans byter och delar med oss av våra erfarenheter. Hos oss är det alltid nära till skatt och en gemensam lunch eller middag är aldrig långt borta.

ALTEN har 34 000 anställda utspridda i över 20 länder och i Sverige är vi mer än 1600 ingenjörer. Vi är en global aktör för oss är den lokala närvaron väldigt viktig. Hos oss får du själv möjlighet att påverka och styra över din utveckling då du erbjuds en valfrihet både när det gäller val av uppdrag och kompetensutveckling. ALTEN Sveriges största kunder finna inom tillverkande industri, fordon, försvar- och flyg, telecom, energi och medicinteknik. Lokalt i Skellefteå samarbetar vi bland annat med Veoneer, Fumex, Renholmen, Outotec och Alimak Hek.

Vi söker dig som vill jobba som mekanikkonstruktör och som har nyligt avslutat dina studier inom maskinteknik eller motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har gjort ditt examensarbete inom tillverkande industri. Det är meriterande om du har erfarenhet av något av CAD-verktygen PTC Creo eller SolidWorks.

Vid frågor kan du kontakta Josefine Larsson, Business Manager, på telefon 073-353 40 41 eller Robert Edvardsson, Team leader, 070-333 71 43. 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Teknisk Projektledare R & D

Nu söker vi dig som är kunnig inom projektmetodik och teknik. Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Om företaget Alimak är en marknadsledande koncern inom vertikala transportlösningar för bygg- och industrisektorn med ett starkt fokus att förbättra kundens säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Koncernen har varit en pionjär och ledande inom bransche... Visa mer
Nu söker vi dig som är kunnig inom projektmetodik och teknik. Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss!

Om företaget
Alimak är en marknadsledande koncern inom vertikala transportlösningar för bygg- och industrisektorn med ett starkt fokus att förbättra kundens säkerhet, produktivitet och lönsamhet.

Koncernen har varit en pionjär och ledande inom branschen för kuggstångsdrivna hissar och arbetsplattformar i 70 år. Alimak har ett brett och konkurrenskraftigt produktprogram av vertikala transportlösningar som hissar, plattformar, servicehissar och lösningar för fasadunderhåll (BMU-enheter). Produktutbudet består av standardiserade och kundspecifika lösningar anpassade för olika kundbehov och marknadssegment. Alimak Group bedriver försäljning i mer än 100 länder.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som projektledare innebär att du kommer jobba med utvecklande projekt vid avdelningen för konstruktion och utveckling. I tjänsten kommer du att leda och styra projekten mot uppsatta mål, tids- och budgetramar. Du kommer att upprätta och uppdatera kvalitetsplaner, säkerställa kraven på produktens innehåll samt att nödvändig dokumentation upprättas.

Du ansvarar för verifiering och validering av produkten samt genomför riskanalyser. I rollen ingår det även att ta fram certifikat och typintyg för produkten samt tekniskt utbildningsmaterial.

Som projektledare hos oss leder du projekt både inom avdelningen och tvärfunktionellt inom företaget. Du ansvarar också för att etablera och utveckla själva arbetssättet med projektmetodik inom avdelningen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom teknik, alternativt har anskaffat dig dessa typer av kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du skall ha kunskap inom teknik, projektstyrning och kostnadsuppföljning. Kunskaper inom projektmetodik är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande befattningar och gärna inom industri och serietillverkning. Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav.

Arbetet kräver att du är strukturerad med hög kvalitetsmedvetenhet samt att du är självgående och ser möjligheter i förändringar. Som person är du mål- och resultatinriktad, arbetar dedikerat och bidrar med energi i arbetet. Det är viktigt att du trivs med att arbeta utåtriktat och i team. Du bör också ha förmågan att leda och motivera en grupp som kommer med idéer och nya angreppsätt.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alimak med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 10 april 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post [email protected]

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Facklig företrädare Unionen är Stig Boman, telefon 0910-871 07. För Sveriges ingenjörer; Dennis Johansson, telefon 0910-871 72. Visa mindre