Lediga jobb som Projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Skellefteå

Se lediga jobb som Projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Skellefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skellefteå som finns hos arbetsgivaren.

Vill du påverka framtidens samhälle? Projektingenjör till Skellefteå!

Har du en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg, samhällsbyggnad, industriell ekonomi eller liknande och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitionen att utvecklas som projektingenjör! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, vi ser fram emot att höra frå... Visa mer
Har du en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg, samhällsbyggnad, industriell ekonomi eller liknande och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitionen att utvecklas som projektingenjör! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa väg - och järnvägsprojekt. Vi söker projektingenjörer till enheten Underhåll. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

#

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande och om våra konsulters upplevelse av att arbeta på Trafikverket här.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i dina arbetsuppgifter där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Detta gör att din vardag kommer präglas av frihet under ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka vid och protokollföra möten, kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.
* Arbeta med underrättelsehanteringen.


Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket!

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleutbildning om 180 hp inom bygg, samhällsbyggnad eller industriell ekonomi alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som relevant för uppdraget.
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.
- Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Strukturerad
* En lagspelare


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse, Juni / Augusti
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skellefteå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Trafikverket här. Visa mindre

Morgondagens projektingenjör Skellefteå

Vill du utvecklas till morgondagens projektingenjörer och framtidens projektledare på sikt? Nu söker Trafikverket återigen dig som har viljan, engagemanget och drivet att arbeta i rollen som projektingenjör! I september 2023 startar vi nästa utbildningsprogram för Morgondagens projektingenjör. Programmet kommer pågå under två terminer och vara parallellt med din anställning. Under programmets gång kommer du att få möjlighet att växa och utveckla din kompet... Visa mer
Vill du utvecklas till morgondagens projektingenjörer och framtidens projektledare på sikt?
Nu söker Trafikverket återigen dig som har viljan, engagemanget och drivet att arbeta i rollen som projektingenjör! I september 2023 startar vi nästa utbildningsprogram för Morgondagens projektingenjör.
Programmet kommer pågå under två terminer och vara parallellt med din anställning.
Under programmets gång kommer du att få möjlighet att växa och utveckla din kompetens inom profession - för att senare ha stora möjligheter att utvecklas till projektledare på sikt!
Kom och bli en del av oss!


Morgondagens projektingenjör Skellefteå

Arbetsuppgifter

Vad gör en projektingenjör på Trafikverket?
Som projektingenjör på Trafikverket är din primära uppgift att stötta projektledare i väg- och/eller i järnvägsprojekt. Det gäller alltifrån att vara del av projektledningen och driva delar av eller mindre projekt från planering till produktion till att vara delaktig i upphandlingar, projekt- och byggmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader. Du har en nyckelroll med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna.
Din utveckling som projektingenjör
Hos oss på Trafikverket har du bra möjligheter att utvecklas, både genom ökat ansvar i olika projekt och få möjlighet att leda mindre projekt i sin helhet. Vi delar hela tiden erfarenheter, förbättrar våra arbetssätt och tänker nytt. Allt med ambitionen att utveckla såväl dig som vår verksamhet.
Trafikverket är en stor organisation och du kommer att ha goda möjligheter att vidareutvecklas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du får tillgång till ett kompetensnätverk där du kan utbyta erfarenheter och bygga nätverk inom hela Trafikverket.
Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer och vi är noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022.

Övrig information

Vid ansökan vill vi att du bifogar intyg på din godkända utbildning och/eller examensbevis samt kopia på ditt körkort. Personligt brev ska du inte bifoga. Beräknar du ta examen under 2023 behöver du komplettera din ansökan med detta bevis/intyg innan en anställning kan påbörjas.
Är du intresserad av flera placeringsorter? Var uppmärksam på att du ska kunna befinna dig på den placeringsorten du söker till och arbeta från den orten. Aktuella orter är Borlänge, Gävle, Göteborg, Härnösand, Luleå, Malmö, Skellefteå, Solna, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund.
Vi använder främst mejl (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Vi arbetar för en öppen inkluderande kultur där vi värdesätter mångfald. För en träffsäker och objektiv rekrytering använder vi webbaserade tester i vårt urval. Testerna är ett objektivt verktyg helt oberoende av ålder, kön, etnicitet etc. som gör att de är rättvisa och motverkar diskriminering. Det innebär att alla kandidater bedöms på samma sätt. Kvalifikationerna i annonsen och testresultaten kommer ligga som grund för vilka som går vidare till intervju.
Beräknad tidplan för rekryteringsprocessen kan du hitta på länken längst ner på sidan.
Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Har du frågor om utbildningsprogrammet? Se länk längst ner. På denna landningssida kommer du hitta kontaktuppgifter till de som är ansvariga för utbildningsprogrammet.
#utbildningsprogram

Kvalifikationer

Vem är du?
Vi söker dig som är i starten av din karriär och som vill fördjupa och bredda din kompetens som projektingenjör och på sikt vilja utvecklas till en roll som projektledare hos oss!
För att lyckas i denna roll ser vi att du ska ha en god kommunikativ förmåga och gilla att samarbeta; detta då du som projektingenjör har många kontaktytor och samarbeten både internt och externt. Du är analytisk, van vid att arbeta enligt en tydlig process, strukturerar och planerar ditt arbete väl och håller deadlines. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och bidrar aktivt till de gemensamma målen.
Kvalifikationsmässigt söker vi dig som:
har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp uttagen 2021, 2022 eller kommer att ta din examen senast augusti 2023 inom teknik, ekonomi, samhällsbyggnad eller samhällsplanering
har god svenska i tal och skrift
har B-körkort


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

Utbildningsprogram för Morgondagens projektingenjör

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/utbildningsprogram-for-projektingenjorer/ Visa mindre

Project Engineer to growing energy company

Do you want to be involved in the supporting and coordination of projects on a big growing energy company? Then you might be the one we are looking for! Our client, who is a growing energy company, is now in need of a Project Engineer to support in different projects. Apply for this position today as we apply ongoing selection! OM TJÄNSTEN The electrification of cars, trucks and buses is one of the most extensive and disruptive industry transformations e... Visa mer
Do you want to be involved in the supporting and coordination of projects on a big growing energy company? Then you might be the one we are looking for! Our client, who is a growing energy company, is now in need of a Project Engineer to support in different projects. Apply for this position today as we apply ongoing selection!

OM TJÄNSTEN
The electrification of cars, trucks and buses is one of the most extensive and disruptive industry transformations ever. Our client leads this change and aims to become the leading battery partner for the European automotive industry and set new benchmarks for sustainability and CO2 footprint.

As a Project Engineer in CAM, you will be part of the CAM Program delivery team. Contributing to the Engineering, Procurement, Construction Management & Commissioning Management of your assigned projects in one or more of the CAM Programs. You will be accountable for the successful Project Engineering for your allocated scope working with Program team to deliver projects in an efficient and predictable way.

You are offered


* Being a part of and work at a big and attractive company
* As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future.


ARBETSUPPGIFTER
As a Project Engineering you will supporting & coordinating:


* Scope definition and change management
* Schedule control and integration
* Contracting & Procurement processes
* Internal and external stakeholder management
* Risk & Interface management
* Project budget and progress; reporting to Program
* Contributing to development of internal
* Drive Health, Safety and Environmental performance


VI SÖKER DIG SOM
- BSC/Msc in Engineering or Construction Management or equivalent
- At least 2 years of work experience as a Project Engineer or preferably as Project Manager where you have worked on-site
- Solid technical experience in all cost management areas, planning, estimating, pre-contract, post contract and final account from working
- Passion and enthusiasm for project execution, construction and commercials
- You can start work in Skellefteå quite immediately
- Fluent in English

As a person you are:


* Communicative
* Structured
* Result-oriented
* Teamplayer


Other


* Start: As soon as possible
* Work extent: Full time, 6 months with a chance of extension
* Location: Skellefteå


Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from the client that all questions regarding the position is handled by Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase Visa mindre

Skanska söker en Projektingenjör

Med de investeringar som sker i Norra Sverige är vår målsättning att skapa en resursstark organisation med en bredd av kompetenser som kan erbjuda kunder och medarbetare en stabil verksamhet med tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror att en nyckel till våra framgångar är att vi tillsammans arbetar med en värderingstyrd och teamorienterad kultur. Vi söker dig som vill vara med på resan, vår nya Projektingenjör. Skanskas husverksamhet Norra Norrlan... Visa mer
Med de investeringar som sker i Norra Sverige är vår målsättning att skapa en resursstark organisation med en bredd av kompetenser som kan erbjuda kunder och medarbetare en stabil verksamhet med tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror att en nyckel till våra framgångar är att vi tillsammans arbetar med en värderingstyrd och teamorienterad kultur. Vi söker dig som vill vara med på resan, vår nya Projektingenjör.

Skanskas husverksamhet Norra Norrland riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat kontor, skolor, sjukhus, bostäder och industriprojekt med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, hälsa och säkerhet samt kundvärde.

Låter detta spännande, skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Som projektingenjör hos oss på Skanska har du en central roll i projektteamet. Du är nyckelpersonen som med stöd av produktionschef och arbetsledare ser till att allt flyter på i projektet. Tillsammans med övriga medarbetare skapar ni förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.

Läs gärna mer om våra värderingar och roller på vår hemsida, https://www.skanska.se/om-skanska/jobba-hos-oss/
Rollen är en tillsvidareanställning med utgångsort Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.
Dina arbetsuppgifter innehåller bland annat:
• Planering
• Inköp och materialförsörjning
• Kvalitetsarbete
• Ekonomisk uppföljning
• Certifiering och hållbarhets uppföljning
• Hantera upphandling och offerter


Vem är du?
Vi söker en lagspelare med driv och struktur. Vi tror att du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har en likvärdig teknisk examen i grunden. Vi ser att du har några års erfarenhet av en roll inom branschen.

På Skanska pratar vi om "det hållbara teamet", för att vara framgångsrik är du van att arbeta i team och du har en prestigelös framtoning. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet. Du har ett genuint intresse för din roll, är strukturerad, målinriktad, ansvarstagande och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas.
Goda kunskaper i svenska och engelska krävs, liksom B-körkort.

Om verksamheten
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Denna rekrytering gör vi i samarbete med Poolia.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Project Quality Manager

Project Quality Manager Full-time Competence area: Project Management Contract Type: TBD About us DangerShare specialises in safety and hazard management services in all areas of construction across multiple disciplines. We deliver self-contained teams to our client's projects that control all areas of Health, Safety, Security, and Environmental planning, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. On each project, we ... Visa mer
Project Quality Manager
Full-time
Competence area: Project Management
Contract Type: TBD

About us
DangerShare specialises in safety and hazard management services in all areas of construction across multiple disciplines. We deliver self-contained teams to our client's projects that control all areas of Health, Safety, Security, and Environmental planning, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. On each project, we create a new family that takes responsibility for each other. With constant site HSE Team support it ensures the right decisions are made when plans change. Our job is to keep a project working safely using the experience and proven HSE tools developed over the years.
Job Description
The role is part of our client’s Product Quality Team based in Stockholm. By joining us, you will be a key player in the development of our new product by establishing quality processes and by contributing to building one of the first large-scale European battery systems factories.
As the Project Quality Manager, you will have to ensure that the quality processes, (including tools and methods) in products & process projects are performed. The Project Quality Manager has the directive to take decisions concerning project quality activities in the project such as how these should be planned, driven and followed up on to ensure project objectives and customer satisfaction are reached. You will also ensure that the quality activities are started at the right time in the project and driven until a successful launch, taking corrective actions when necessary.
The Project Quality Manager should:
Be able to secure the creation, communication, update and follow-up of the project quality plan
Define the quality targets and KPI with the Project Management Team
Work alongside project stakeholders to identify hard points and escalate them to the management team and line organization
Ensure the appropriate quality project management processes are used at the correct time.
Create risk analysis on a project level
Define follow-up activities concerning project risks
Present the project target status at each gate
Initiate and update the white book (as well as review previous project white books)
Product and Process Quality
Guide and work alongside Quality Engineers within the Project
Develop and own the quality assurance plan and quality tool plan, including the manufacturing validation plan
Support with target setting for project/product (process) audits and faulty frequency
Proactively support project teams and give training on quality tools and methods.
Ensure that lessons learned (warranty, customer complaints, recall internal campaigns, etc) are added to the risk analysis and resulting that corrective actions are robust
Report product (process) quality status at each gate and regularly in the Project Management Team
Follow product (process) quality KPI


Job Requirements
· 10+ Years of experience
· Project experience in technologies or operations
· Experience with quality tools and quality processes
· Good knowledge f ISO9001, IATF 16949 and other relevant standards
· Six Sigma Green/Black Belt, ASQ or equivalent experience
· Strong problem solver and decision maker
· Ability to take a well-ordered approach to solving problems and act despite obstacles, resistance or ambiguity.
· Excellent communication skills

Qualifications
· MSc in Industrial/ Mechanical Engineering or similar
· Java
· Project Management Qualification recognized by PMI

Does this sound like the right and fun challenge for you? Send us your application today! Please forward your CV to [email protected] We welcome job applicants from all countries and nationalities The selection is ongoing and the position may be filled as soon as we have found the right person. Visa mindre

Projektledare till Valutec

Just nu är Valutec i en tid med mycket optimistisk tillväxt, därför önskar vi nu att utöka vårt härliga team med fler kollegor. Valutec investerar i arbetsglädje, samarbete och lärande över gränserna. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö med goda anställningsförmåner, eget kontor, möjlighet att arbeta hemifrån samt sociala och stödjande kollegor. Om tjänsten Som projektledare kommer du ansvara för hela flödet från upphandling till överlämningen a... Visa mer
Just nu är Valutec i en tid med mycket optimistisk tillväxt, därför önskar vi nu att utöka vårt härliga team med fler kollegor. Valutec investerar i arbetsglädje, samarbete och lärande över gränserna. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö med goda anställningsförmåner, eget kontor, möjlighet att arbeta hemifrån samt sociala och stödjande kollegor.

Om tjänsten
Som projektledare kommer du ansvara för hela flödet från upphandling till överlämningen av färdig produkt till kunden. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du projektet i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, leverantörer och montörer. Arbetet innebär även att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på produkten i enlighet med Valutecs riktlinjer. I detta jobb ingår det även resor. Du arbetar på Valutecs kontor i Skellefteå och Valutec erbjuder goda karriärmöjligheter. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett härligt och framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

I din roll som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kundkontakt
- Ansvar över hela projekt
- Samordning och kommunikation

Valutec AB erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som är van att självständigt driva projekt inom liknande bransch. Du har en teknisk utbildning, gärna eftergymnasial. Vi ser att du har erfarenhet av ritningsläsning och datorvana. Engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du kan tyska.

Vidare ser vi att du är ordningsam och har god struktur i ditt arbete. Det är viktigt att du är mån om att ha nöjda kunder. I ditt arbete som projektledare kommer det ingå mycket kontakter med kunder vilket ställer stora krav på din förmåga till god kommunikation. Du bör tycka om att ta eget ansvar och vilja arbeta i ett högt tempo. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
- Kunna jobba självständigt
- Teknisk utbildning
- Relationsskapande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Valutec
Valutec Group AB, med säte i Skellefteå är världens ledande leverantör av virkestorkar och bidrar till ett ökat användande av trä. Med de helägda dotterbolagen Valutec AB, Skellefteå, Valutec Oy Riihimäki, Finland, Valutec LLC samt Valutec Wood Drying Inc i Vancouver, Kanada omsätter koncernen ca 750 miljoner kronor per år. Sedan 2020 ingår Valutec Group AB i börsnoterade Addtech. Valutec - Good for Wood.

Kontaktuppgifter

Valutec AB samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via Adecco 073 684 71 65 eller [email protected]e

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Sista ansökningsdag 221030 men vänta inte med att söka då urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, Valutec, Skellefteå, Adecco, teknik Visa mindre

CAD-konstruktör inom Bro och Anläggning

Brinner du för CAD-konstruktion och vill vara delaktig i några av Sveriges största bro- och anläggningsprojekt? I rollen som Brokonstruktör få du möjlighet att utveckla din fulla potential och bli en viktig del av teamet i Skellefteå. Känner du dig intresserad? Tveka inte att ansöka direkt. DINA ARBETSUPPGIFTER Här blir du delaktig i ett team med framåtanda och arbetsglädje som är aktiva i olika projekt som berör bro- och/eller anläggningskonstruktion. ... Visa mer
Brinner du för CAD-konstruktion och vill vara delaktig i några av Sveriges största bro- och anläggningsprojekt? I rollen som Brokonstruktör få du möjlighet att utveckla din fulla potential och bli en viktig del av teamet i Skellefteå. Känner du dig intresserad? Tveka inte att ansöka direkt.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Här blir du delaktig i ett team med framåtanda och arbetsglädje som är aktiva i olika projekt som berör bro- och/eller anläggningskonstruktion. Din mest specifika uppgift i teamet är att skapa detaljerade ritningar och modeller för dessa projekt i programvaror som Tekla, AutoCad och Bentley Microstation.

Projekten varierar och är som oftast uppdrag från kommuner, Trafikverket eller andra entreprenörer, där företaget önskar att du som CAD-konstruktör ska delta från början till slut, i samtliga steg.

En vanlig dag arbetar du därmed till största del med:
•3D modellering och ritningskapande
•BIM underlag för detaljritningar
•Besiktningar och åtgärdsförslag


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Bolaget är stiftelseägt och drivande inom forskning och utveckling och har därmed nära samarbete med både universitet och högskolor.

Den specifika avdelningen du kommer att tillhöra är relativt ny i Skellefteå och inriktar sig mot just bro- och anläggningskonstruktion. Ett av deras stora projekt för tillfället berör Norrbotniabanan där de jobbar med allt förutom rälsen och kontaktledningen. I övrigt ligger fokus på att projektera hela spektrumet av broverksamheter och att arbeta mot vind- och vattenkraftverk.


DIN PROFIL
Din roll utgör en väsentlig del i teamet och här söker vi dig som är nyfiken och resultatdriven. Företaget önskar att du delar samma arbetsglädje och målinriktning som resten av teamet, samt att du delar dess vilja att utvecklas i branschen.

På företaget sträcker sig dina utvecklingsmöjligheter både långt och brett. Det finns karriärstegar och kompetensstegar att följa, och utifrån varje enskild individ skapas det utvecklingsplaner som matchar både företagets och dina egna mål och viljor.

Sammanfattningsvis för att söka den här tjänsten behöver du inte vara fullärd, men du behöver vara nyfiken, noggrann, ha ett genuint tekniskt intresse och sätta 3 av 3 på kompetenskraven nedan.

KOMPETENSKRAV
•Du har en grundkännedom/grundlig kunskap av AutoCad eller Tekla
•Du är flytande i engelska och svenska
•Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning


MERITERANDE
•Du har erfarenhet av att arbeta med AutoCad, Tekla eller Bentley Microstation
•Du har erfarenhet av att jobba mot Trafikverket
•Du har praktisk erfarenhet av Bro- och/eller anläggningskonstruktion (t.ex brogjutning)OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Skellefteå
Arbetstider: 8-17 (med utrymme för flex och jobb på remote)
Omfattning: 100% Visa mindre

Project Control Engineer

About the job The Project Control Engineer will play a key role in the Construction team, managing the Controls Strategy and implementation of the factory through to the start of production. The Project Control Engineer will implement overall project controls direction through application of systems and methods for estimate development, cost control, planning and reporting, progress measurement, schedule development/control and management of change. The P... Visa mer
About the job
The Project Control Engineer will play a key role in the Construction team, managing the Controls Strategy and implementation of the factory through to the start of production. The Project Control Engineer will implement overall project controls direction through application of systems and methods for estimate development, cost control, planning and reporting, progress measurement, schedule development/control and management of change.
The Project Control Engineer will manage and lead the Clients Owners Representatives and Contractors to carry out the Project Controls of designated construction projects and construction activity on the Ett campus in Skelleftea.
Key responsibilities include but are not limited to:
Provide overall project cost, schedule, estimating, progress measurement, and change management leadership and expertise in the Construction projects.
Review and report project cost/schedule with ongoing project analysis, reporting, forecasting, budgeting and change management
Control project cost/schedule outcomes by recommending and deploying management interventions with support of the Program, Project Management, Engineering, Procurements teams, executed through the Clients Owners Representatives and Contractors
Monitoring and appraising the performance of the Contractors and Consultants in the areas of cost control and progress measurement.
Develop cost and schedule estimates to support risk and opportunity assessments, Project funding, Project reviews, and ad hoc requests. Visa mindre

Projektingenjör till ledande projektutvecklings- och byggföretag!

Lockas du av en varierande vardag där du får vara med och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle? Här är din chans att bidra med ditt engagemang till teamet i Skellefteå och driva projekt i rollen som projektingenjör på ett stort internationellt bolag. Sök tjänsten redan idag, vi jobbar löpande med urval för denna tjänst. OM TJÄNSTEN Som projektingenjör hos vår kund i Umeå blir du en del av ett byggprojekt inom väg och anläggning. Du kommer till... Visa mer
Lockas du av en varierande vardag där du får vara med och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle? Här är din chans att bidra med ditt engagemang till teamet i Skellefteå och driva projekt i rollen som projektingenjör på ett stort internationellt bolag. Sök tjänsten redan idag, vi jobbar löpande med urval för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
Som projektingenjör hos vår kund i Umeå blir du en del av ett byggprojekt inom väg och anläggning. Du kommer tillsammans med några kollegor ansvarar för projektets lönsamhet, produktivitet och kvalitet. Du blir en del av ett stort företag i branschen och kommer attbli en del av ett sammansvetsat team på 14 personer i olika roller så som projekchefer, mättekniker, produktionschefer, arbetsledare och en till person som jobbar i rollen som projektingenjör. I din roll har du stort kundfokus och mycket kontakt med entreprenörer. Du arbetar även för att skapa en säker arbetsplats och gör exempelvis riskinventeringar.

Du erbjuds


* En roll där du får en väldigt varierande vardag och möjlighet att hela tiden lära nytt
* Bli en det av ett stort internationellt företag med mycket kompetens
* Få stort ansvar och vara med i hela byggprocessen


Du kommer att bli anställd som konsult hos Academic Work och jobba hos vår kund. Kundens intention är att på sikt ta över anställningen under förutsättningen att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektingenjör kommer du att vara på plats ute i projekt i tillfälliga kontor där ditt arbete kommer att bedrivas, alternativt att du sitter på företagets kontor i Skellefteå. Du kommer att få en allsidig roll som innebär bland annat projektering, projektekonomi och administration.

Du kommer till exempel att:


* Vara delaktig i att upprätta produktionskalkyl och budget och löpande följa upp dessa
* Hantera förändringar mot kund och underentreprenör/leverantörer
* Hantera gällande avtal med kund, hantering av kontrakts- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer
* Arbeta med inköp i projekt
* Granska och följa upp kvalitetsaspekter i kontrakt med olika parter
* Arbeta med och stämma av mot krav enligt miljöcertifieringssystem samt arbetsmiljö
* Arbeta med projektplan, tidsplan samt vara med i anbudsarbete
* Delta i upprättande av omkostnadskalkyl (AK) och upprätta kalkyler för ÄTA


VI SÖKER DIG SOM
- Ha en eftergymnasial utbildning kopplat till tjänsten, tex väg och vattenbyggnad, byggnadsteknik, samhällsbyggnad eller liknande. Har du arbetat i branschen och ta nästa steg i en annan typ av roll är det också relevant
- Har körkort B samt tillgång till bil för att kunna ta dig till jobbet
- Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med olika parter i projektet

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet i liknande tjänst. Då tjänsten är långsiktig och behovet är omgående ser vi det som en fördel på sökande från Skellefteå.

Som person är du:


* Problemlösande
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skellefteå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Nyexaminerad Utredare VA Process till Afry Rookie Program 2022!

Inledning: På AFRY är en Rookie en nyexad kollega som kommer in med nya kunskaper och perspektiv, en person som är en stor tillgång då man vågar utmana med nya idéer, är nyfiken samt sugen på att lära sig från mer erfarna kollegor. AFRYs värdeord är modiga, hängivna och lagspelare. Tar du examen våren 2022 och känner du att du har dessa egenskaper så kan du nu ansöka till AFRY Rookie Program där du erbjuds en strålande start i arbetsliv. Det du får är ett... Visa mer
Inledning:
På AFRY är en Rookie en nyexad kollega som kommer in med nya kunskaper och perspektiv, en person som är en stor tillgång då man vågar utmana med nya idéer, är nyfiken samt sugen på att lära sig från mer erfarna kollegor. AFRYs värdeord är modiga, hängivna och lagspelare. Tar du examen våren 2022 och känner du att du har dessa egenskaper så kan du nu ansöka till AFRY Rookie Program där du erbjuds en strålande start i arbetsliv.

Det du får är ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på bolaget och utvecklas till din fulla potential. Programmet är utformat för att det ska vara givande för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program.

Då det finns begränsat med platser till programmet rekommenderar vi dig att söka tjänsten redan idag!

Information om programmet
Under tolv månader erbjuds du en gedigen introduktion i arbetslivet, där du varvar arbete med utbildning. Utbildningarna är planerade i form av olika block som innefattar bland annat affärsmässighet, ekonom och konsultjuridik samt specifika kurser inom ditt teknik-område. Utbildningarna genomförs kombinerat med teambuilding-aktiviteter. Programmet ger dig dessutom ett brett nätverk inom AFRY.

Professionals Nord söker juniora ingenjörer till AFRY Rookie Program, ett program som är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Förutsatt att samarbetet fungerat bra, är målsättningen en fortsatt anställning hos AFRY.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Läs mer om satsningen på https://afry.com/en/rookie

Information om tjänsten 

AFRYs avdelning Vatten består av en större grupp med erfarna medarbetare. Tillsammans med dem och andra kollegor medverkar du i uppdrag åt AFRY:s kunder. AFRYs uppdrag varierar från stora väg- och järnvägsprojekt med trafikverket som beställare, till mindre projekt tillsammans med lokala entreprenörer.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter utvecklas med dig. I tjänsten ingår att arbeta med exempelvis förstudier, reningsprocesser, processoptimering, riskanalyser, principförslag, förfrågningsunderlag, projektering, drift- och skötselinstruktioner etc. Varje uppdrag är unikt och kräver därför en unik laguppställning som anpassas efter uppdraget.

I tjänsten ingår resor.

Vi söker dig som:
Har en ingenjörsutbildning på universitetsnivå med inriktning Samhällsbyggnad. Har du annan inriktning men är öppen för att byta är vi öppna för det. B-körkort är ett krav samt svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av AutoCAD/NovaPoint/Civil 3D eller liknande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas med programmet och på AFRY långsiktigt. De ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt.

AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. De är övertygande om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2022
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected] – 073 800 50 38

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Senior Project Manager

Company Description AFRY is an international engineering, design and advisory company. We support our clients to progress in sustainability and digitalisation. We are 17,000 devoted experts within the fields of infrastructure, industry and energy, operating across the world to create sustainable solutions for future generations. Making Future Job Description AFRY's stated commitment to the Process Industry gives us opportunities to recruit further, w... Visa mer
Company Description


AFRY is an international engineering, design and advisory company. We support our clients to progress in sustainability and digitalisation. We are 17,000 devoted experts within the fields of infrastructure, industry and energy, operating across the world to create sustainable solutions for future generations.
Making Future


Job Description


AFRY's stated commitment to the Process Industry gives us opportunities to recruit further, we have many interesting projects and assignments ahead of us. In the Process Industries Sweden business area, we have all the disciplines and technical expertise required to run EPCM projects in the process industry. This gives us a broad competence to use towards our customers and opportunities to take on larger internal projects.
Project Management Office (PMO) is today a team of 35 wonderful colleagues based all over the country. We run and support our organization with project management, planning, document control, financial follow-up, purchasing, engineering management and construction management in projects.
AFRY is now recruiting Senior Project Managers in order to increase our ability perform large multidisciplinary projects within the Process Industry.


Qualifications


As a multidisciplinary project manager, you are responsible for the entire process from project start, where the assignment is being defined, until handover to client. The assignments include studies and execution projects. You are responsible for scope, budget, time schedule and HSEQ.
• You have documented experience of project management in multidisciplinary projects in the process industry
• You have good knowledge in project management and project planning
• You have a high business attitude since our relations, both internally and externally, are based on close cooperation and good relations
• We certify our project managers according to IPMA - therefore it is an advantage if you are certified in this or similar models
• You have good knowledge of Swedish and English, both orally and in writing, and hold a driving license (B)


Additional Information


We provide you with a variety of interesting tasks and great opportunities to deepen your expertise in a specific field or widen your knowledge to new areas, according to your own interests. We support your career development and professional growth. We offer a position in a stable company where new idea creation is encouraged, and innovations are taken forward. You will work in a stimulating global environment with pleasant co-workers and team’s full support.
Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work https://afry.com/en/join-us/get-know-usInterested?
To hear more about this position please contact Mikael Eriksson, Section Manager, Project managment services, tel.+46 72 233 78 43
Interested in this position? Please submit your CV and cover letter with salary request by March 31, 2022.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Projektingenjör till ledande projektutvecklings- och byggföretag!

Lockas du av en varierande vardag där du får vara med och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle? Här är din chans att bidra med ditt engagemang till teamet i Skellefteå och driva projekt i rollen som projektingenjör på ett stort internationellt bolag. Sök tjänsten redan idag, vi jobbar löpande med urval för denna tjänst. OM TJÄNSTEN Som projektingenjör hos vår kund i Umeå blir du en del av ett byggprojekt inom väg och anläggning. Du kommer till... Visa mer
Lockas du av en varierande vardag där du får vara med och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle? Här är din chans att bidra med ditt engagemang till teamet i Skellefteå och driva projekt i rollen som projektingenjör på ett stort internationellt bolag. Sök tjänsten redan idag, vi jobbar löpande med urval för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
Som projektingenjör hos vår kund i Umeå blir du en del av ett byggprojekt inom väg och anläggning. Du kommer tillsammans med några kollegor ansvarar för projektets lönsamhet, produktivitet och kvalitet. Du blir en del av ett stort företag i branschen och kommer attbli en del av ett sammansvetsat team på 14 personer i olika roller så som projekchefer, mättekniker, produktionschefer, arbetsledare och en till person som jobbar i rollen som projektingenjör. I din roll har du stort kundfokus och mycket kontakt med entreprenörer. Du arbetar även för att skapa en säker arbetsplats och gör exempelvis riskinventeringar.

Du erbjuds


* En roll där du får en väldigt varierande vardag och möjlighet att hela tiden lära nytt
* Bli en det av ett stort internationellt företag med mycket kompetens
* Få stort ansvar och vara med i hela byggprocessen


Du kommer att bli anställd som konsult hos Academic Work och jobba hos vår kund. Kundens intention är att på sikt ta över anställningen under förutsättningen att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektingenjör kommer du att vara på plats ute i projekt i tillfälliga kontor där ditt arbete kommer att bedrivas, alternativt att du sitter på företagets kontor i Skellefteå. Du kommer att få en allsidig roll som innebär bland annat projektering, projektekonomi och administration.

Du kommer till exempel att:


* Vara delaktig i att upprätta produktionskalkyl och budget och löpande följa upp dessa
* Hantera förändringar mot kund och underentreprenör/leverantörer
* Hantera gällande avtal med kund, hantering av kontrakts- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer
* Arbeta med inköp i projekt
* Granska och följa upp kvalitetsaspekter i kontrakt med olika parter
* Arbeta med och stämma av mot krav enligt miljöcertifieringssystem samt arbetsmiljö
* Arbeta med projektplan, tidsplan samt vara med i anbudsarbete
* Delta i upprättande av omkostnadskalkyl (AK) och upprätta kalkyler för ÄTA


VI SÖKER DIG SOM
- Ha en eftergymnasial utbildning kopplat till tjänsten, tex väg och vattenbyggnad, byggnadsteknik, samhällsbyggnad eller liknande. Har du arbetat i branschen och ta nästa steg i en annan typ av roll är det också relevant
- Har körkort B samt tillgång till bil för att kunna ta dig till jobbet
- Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med olika parter i projektet

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet i liknande tjänst. Då tjänsten är långsiktig och behovet är omgående ser vi det som en fördel på sökande från Skellefteå.

Som person är du:


* Problemlösande
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skellefteå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Martinsons Byggsystem söker Projekteringsingenjör

Ett smart och meningsfullt val Vill du också vara med och leda utvecklingen av framtidens byggande? Du har säkert noterat att vi på Martinsons ses som ledande inom det moderna träbyggandet. Bakom betyget ligger en mångårig satsning på marknads- och industrianpassad produktifiering. Med tävlingsinstinkt och innovationsanda har vi utvecklat såväl produktionsprocesser och förädlade byggnadsmaterial som prefabricerade produkter och objektserbjudanden. De... Visa mer
Ett smart och meningsfullt val

Vill du också vara med och leda utvecklingen av framtidens byggande?

Du har säkert noterat att vi på Martinsons ses som ledande inom det moderna träbyggandet.
Bakom betyget ligger en mångårig satsning på marknads- och industrianpassad produktifiering.
Med tävlingsinstinkt och innovationsanda har vi utvecklat såväl produktionsprocesser och förädlade byggnadsmaterial som prefabricerade produkter och objektserbjudanden. Det har skapat en uppmärksamhet som förflyttat marknadens bild av vad det innebär att bygga i trä. En bild som dessutom väckt allt större intresse i takt med marknadens ökade krav på ett rationellt, kostnadseffektivt och framtidssäkert byggande.


Martinsons Byggsystem är nu inne i en expansiv fas där vi förfinar våra byggprocesser och bygger det moderna, projektstyrda arbetssättet. Vi utökar vår personal på konstruktionsavdelningen och vi söker därför projekteringsingenjörer.

Arbetsuppgifter
Som vår nya projekteringsingenjör kommer du arbeta i varierande projekt från start till avslut. Du ansvarar för 3d-modelleringen utifrån tillhandahållna instruktioner och säkerställer att leveransen uppfyller de direktiv som dina projektmedlemmar förmedlar.  

Samordning med övriga projektörer i byggprojektet, interna som externa, är en viktig del och ställer stora krav på kommunikation, struktur och samordning. Tillverkningsritningar, montagehandlingar och avslutningsvis 3d-modeller för BIM-samordning är primära delar i vår leverans.

Som en naturlig del i det systematiska erfarenhetsarbetet servar du också vår projektledare med uppgifter rörande förbättringar och avvikelser. Du förväntas även vara en del i vårt interna förbättringsarbete som vi bedriver både inom avdelningen och inom bolaget. Ett arbete som bedrivs i projektform tillsammans med kollegor från alla avdelningar.

Vi arbetar med Tekla och Auto Cad samt andra tekniska hjälpmedel. Som projekteringsingenjör på Martinsons Byggsystem blir du kollega med 13 drivna och engagerade kollegor och du rapporterar direkt till en av avdelningens gruppchefer.

Vem är du?
Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har god förmåga att omsätta instruktioner till handling. Som person är du positiv, är duktig på att prioritera och har god samarbetsförmåga.

Vi ser att du är utbildad högskoleingenjör eller att du har annan relevant utbildning. Antingen så är du en nyutbildad ingenjör eller så har du flera års erfarenhet av arbete som exempelvis projektör, BIM-ansvarig eller annan likvärdig tjänst. Oavsett din bakgrund så är ditt driv för framtidens träbyggande viktigt, likaså din förmåga att fokusera på detaljerna.

Meriterande är om du har erfarenheter av byggprojektering, 3D-modellering, ritningshantering och BIM.  

Placeringsort
På något av våra kontor i Umeå eller Skellefteå.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Martinsons Byggsystem med Jefferson Wells, ManpowerGroups rekryteringsenhet för ledare och specialister.
Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller på [email protected]

Senaste ansökningsdag är den 2 mars 2022
Välkommen med din ansökan!


Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 300 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.


Martinsons levererar byggsystem i limträ och KL-trä för alltifrån sporthallar, affärslokaler och lantbrukshallar till höga flerbostadshus, kontorsbyggnader och broar. Verksamheten inkluderar såväl utveckling och konstruktion, som försäljning, projektstyrning och montage. Martinsons är en del av Holmen och kontoren finns i Umeå, Bygdsiljum och Skellefteå, med ca 50 anställda och en omsättning på närmare 400 miljoner kronor. Visa mindre

Projektingenjör

WeSkill AB söker efter Projektingenjörer till kunduppdrag i Skellefteå Erbjudande Vi erbjuder en tillsvidareanställning med en början i ett långsiktigt projekt hos kund. Vi erbjuder vidare en skräddarsydd löne- och förmånsmodell där du har möjlighet att välja mellan olika upplägg beroende på var i livet du befinner dig, oavsett val är du med och sätter din löne- och förmånspaketering utifrån dina önskemål. Du blir del i ett konsultbolag med modern präge... Visa mer
WeSkill AB söker efter Projektingenjörer till kunduppdrag i Skellefteå

Erbjudande

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med en början i ett långsiktigt projekt hos kund. Vi erbjuder vidare en skräddarsydd löne- och förmånsmodell där du har möjlighet att välja mellan olika upplägg beroende på var i livet du befinner dig, oavsett val är du med och sätter din löne- och förmånspaketering utifrån dina önskemål.

Du blir del i ett konsultbolag med modern prägel där hållbarhet, flexibilitet och inkludering utgör en stor del av kulturen, en möjlighet att påverka och vara del i utvecklande resa framåt.

Vi erbjuder även samtliga medarbetare bl.a. förmånligt tjänstepensionsupplägg med fri personlig pensionsrådgivning, ett brett försäkringspaket förutom andra förmåner du själv väljer.

Information om uppdraget

Vi söker en hängiven projektingenjör som vill vara med och direkt bidra till en grönare framtid. I Norrlandsregionen pågår den gröna omställningen till en mer hållbar industri med fulla varvtal. Vi söker därför dig som vill vara med på resan mot en hållbarare framtid i en region i kraftig tillväxt. Genom att ansluta dig till oss kommer du att vara en nyckelspelare i att bidra till att utvecklingen fortsätter i önskad riktning.

Som Projektingenjör kommer du att exempelvis att tillhandahålla övergripande projektkostnader och ansvara för kostnadskontroll, planering och rapportering. I rollen kommer du ges ansvar för kontroll över projektkostnader och schemaläggning av resultat. Du kommer ges möjlighet att delta i förändringsledning, utgöra expertis i byggprojekt samt utföra framstegsmätningar.

Vi söker dig som

Vi söker efter dig som är trygg i en konsulterande roll och som är van att axla ansvar. Vidare är du en flexibel, nyfiken och engagerad person som gillar att få saker att hända. Du värdesätter ett kvalitativt och strukturerat arbetssätt och du trivs i en ledande roll där du strävar efter att uppnå gemensamma mål.

Grundkrav

- Civilingenjörsexamen (eller motsvarande) inom teknik eller bygg

- Goda kommunikativa och analytiska förmågor

- Gedigen teknisk erfarenhet inom ex kostnadshantering, planering och estimering

- Kunskaper i BIM360, Power BI eller liknande

- Språk: Engelska

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Skellefteå

Kontakt: Per Bleckberg, 072- 245 92 88, [email protected] Visa mindre

Martinsons Byggsystem söker Projekteringsingenjör

Vill du också vara med och leda utvecklingen av framtidens byggande? Martinsons Byggsystem är nu inne i en expansiv fas där vi förfinar våra byggprocesser och bygger det moderna, projektstyrda arbetssättet. Vi utökar vår personal på konstruktionsavdelningen och vi söker därför projekteringsingenjörer. Du har säkert noterat att vi på Martinsons ses som ledande inom det moderna träbyggandet. Bakom betyget ligger en mångårig satsning på marknads- och ind... Visa mer
Vill du också vara med och leda utvecklingen av framtidens byggande?

Martinsons Byggsystem är nu inne i en expansiv fas där vi förfinar våra byggprocesser och bygger det moderna, projektstyrda arbetssättet. Vi utökar vår personal på konstruktionsavdelningen och vi söker därför projekteringsingenjörer.

Du har säkert noterat att vi på Martinsons ses som ledande inom det moderna träbyggandet.
Bakom betyget ligger en mångårig satsning på marknads- och industrianpassad produktifiering.
Med tävlingsinstinkt och innovationsanda har vi utvecklat såväl produktionsprocesser och förädlade byggnadsmaterial som prefabricerade produkter och objektserbjudanden. Det har skapat en uppmärksamhet som förflyttat marknadens bild av vad det innebär att bygga i trä. En bild som dessutom väckt allt större intresse i takt med marknadens ökade krav på ett rationellt, kostnadseffektivt och framtidssäkert byggande.

Arbetsuppgifter
Som vår nya projekteringsingenjör kommer du arbeta i varierande projekt från start till avslut. Du ansvarar för 3d-modelleringen utifrån tillhandahållna instruktioner och säkerställer att leveransen uppfyller de direktiv som dina projektmedlemmar förmedlar.

Samordning med övriga projektörer i byggprojektet, interna som externa, är en viktig del och ställer stora krav på kommunikation, struktur och samordning. Tillverkningsritningar, montagehandlingar och avslutningsvis 3d-modeller för BIM-samordning är primära delar i vår leverans.

Som en naturlig del i det systematiska erfarenhetsarbetet servar du också vår projektledare med uppgifter rörande förbättringar och avvikelser. Du förväntas även vara en del i vårt interna förbättringsarbete som vi bedriver både inom avdelningen och inom bolaget. Ett arbete som bedrivs i projektform tillsammans med kollegor från alla avdelningar.

Vi arbetar med Tekla och Auto Cad samt andra tekniska hjälpmedel. Som projekteringsingenjör på Martinsons Byggsystem blir du kollega med 13 drivna och engagerade kollegor och du rapporterar direkt till en av avdelningens gruppchefer.

Vem är du?
Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har god förmåga att omsätta instruktioner till handling. Som person är du positiv, är duktig på att prioritera och har god samarbetsförmåga.

Vi ser att du är utbildad högskoleingenjör eller att du har annan relevant utbildning. Antingen så är du en nyutbildad ingenjör eller så har du flera års erfarenhet av arbete som exempelvis projektör, BIM-ansvarig eller annan likvärdig tjänst. Oavsett din bakgrund så är ditt driv för framtidens träbyggande viktigt, likaså din förmåga att fokusera på detaljerna.

Meriterande är om du har erfarenheter av byggprojektering, 3D-modellering, ritningshantering och BIM.

Placeringsort
På något av våra kontor i Umeå eller Skellefteå.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Martinsons Byggsystem med Jefferson Wells, ManpowerGroups rekryteringsenhet för ledare och specialister.
Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller på [email protected]

Senaste ansökningsdag är den 2 mars 2022
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektingenjör (kalkylator) till Skelleftebygg

Vill du arbeta i en bred roll där du är med i byggprojektets alla faser? Då kan detta var tjänsten för dig! Just nu söker vi på Skelleftebygg en engagerad projektingenjör med erfarenhet av kalkylering. Vi på Skelleftebygg erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid. Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör. Vår ambition är att våra medarb... Visa mer
Vill du arbeta i en bred roll där du är med i byggprojektets alla faser?
Då kan detta var tjänsten för dig! Just nu söker vi på Skelleftebygg en engagerad projektingenjör med erfarenhet av kalkylering.

Vi på Skelleftebygg erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid.
Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör.
Vår ambition är att våra medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.


Information om tjänsten
I en kombinerad roll som projektingenjör och kalkylator har du har ett nära samarbete med projektansvarig och tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, lönsamhet samt god kvalitet. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår övriga operativa personal. Du arbetar strukturerat mot stabil projektekonomi och verksamhetens ekonomiska mål.

Information om kundföretaget
Skelleftebygg AB är idag ett av Skellefteås större byggföretag.
Vi är ca 85st medarbetare, har en stark tillväxt och vill vara företaget som bygger och utvecklar Skellefteå.
Vi arbetar med alla typer av byggprojekt både stora och små och har ett nära samarbete med våra avtalskunder som tex. Northvolt, SKEBO, Skellefteå Kraft, Skellefteå Kommun och Riksbyggen mfl.

Läs mer om oss på skelleftebygg.se


Dina arbetsuppgifter
- Ekonomistyrning
- Kalkylarbete
- Hantering av projekthandlingar och dokumentation
- Upprättande av projektspecifika avtal
- Kontraktsadministration
- Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete

Vi söker dig som
har relevant utbildning inom byggteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Då vi drivs av att alltid göra våra kunder nöjda innebär det ofta att hitta effektiva lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen tror vi därför att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt har ett strukturerat arbetssätt.

Som person är det viktigt att du har ett gott hjärta med glad och positiv attityd. Du vill dela med dig av dina kunskaper till andra så att alla i teamet blir ännu vassare, och att du har förmågan att kommunicera komplexa frågor internt och ut mot kunderna.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav


Fakta

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare

ORT: Skellefteå

Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår web www.ghostcompetence.se
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på [email protected] Visa mindre

Projektledare till Valutec AB

Om tjänsten Som projektledare kommer du ansvara för hela flödet från upphandling till överlämningen av färdig produkt till kunden. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du projektet i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, leverantörer och montörer. Arbetet innebär även att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på produkten i enlighet med Valutecs riktlinjer. I ... Visa mer
Om tjänsten
Som projektledare kommer du ansvara för hela flödet från upphandling till överlämningen av färdig produkt till kunden. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du projektet i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, leverantörer och montörer. Arbetet innebär även att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på produkten i enlighet med Valutecs riktlinjer. I detta jobb ingår det även resor. Du arbetar på Valutecs kontor i Skellefteå och Valutec erbjuder goda karriärmöjligheter samt ett härligt team.

I din roll som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kundkontakt
- Ansvar över hela projekt
- Samordning och kommunikation

Valutec AB erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som är van att självständigt driva projekt inom liknande bransch. Du har en teknisk utbildning, gärna eftergymnasial. Vi ser att du har erfarenhet av ritningsläsning och datorvana. Engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du kan tyska.

Vidare ser vi att du är ordningsam och har god struktur i ditt arbete. Det är viktigt att du är mån om att ha nöjda kunder. I ditt arbete som projektledare kommer det ingå mycket kontakter med kunder vilket ställer stora krav på din förmåga till god kommunikation. Du bör tycka om att ta eget ansvar och vilja arbeta i ett högt tempo. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
- Social förmåga
- Teknisk utbildning
- Mån om kunderna

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Valutec
Viljan att öka användandet av trä är den yttersta anledningen till Valutecs existens. I snart 100 år har vi kombinerat nordisk kompetens inom virkestorkning med insikter i kundernas utmaningar. Allt för att tänja på gränserna för vad som är möjligt, både vad gäller värdeskapande virkestorkar och intelligenta styrsystem. I dag förfogar Valutec Group, som är en del av börsnoterade Addtech, över marknadens bredaste produktprogram med bolag i Sverige, Finland, Ryssland samt Kanada och omsatte 2020 över 500 miljoner kronor. Med över 6 000 levererade virkestorkar är vi världens ledande av virkestorkar. Läs mer om vår inställning "Good for Wood" på www.valutec.se.

Kontaktuppgifter
Valutec AB samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jenny Lundberg via Adecco, 073-684 71 19 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Sista ansökningsdag är den 29/8, men vänta inte med att söka då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, Skellefteå, Valutec, Adecco Visa mindre

Projekteringsingenjör

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr och nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Fastighetsavdelningen är en del av förvaltningen Support och lokaler och finns till för kommunens verksamheter genom bland annat en effektiv och hållbar lokalförsörjning. Jobbet som Projekteringsingenjör är placerat på projektsektionen... Visa mer
Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr och nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Fastighetsavdelningen är en del av förvaltningen Support och lokaler och finns till för kommunens verksamheter genom bland annat en effektiv och hållbar lokalförsörjning. Jobbet som Projekteringsingenjör är placerat på projektsektionen som idag består av 18 medarbetare. Vi behöver nu utöka med en projekteringsingenjör som vill göra skillnad i en kommun med stark tillväxt och snabb utveckling och där vi just nu har väldigt många pågående och kommande projekt.

Hos oss får du ett intressant och varierande arbete och får vara en del av ett härligt team där vi tillsammans med andra bidrar till ett växande Skellefteå. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som projekteringsingenjör kommer du ha en viktig funktion i projektens tidiga skeden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar A-projektering och projekteringssamordning av fastighetsavdelningens byggprojekt. Du arbetar med att ta fram kvalitativa handlingar inför bygglov, upphandling eller för direkt utförande av beställda bygg-, underhållsprojekt. I jobbet kommer du ha nära kontakt med verksamheter, hyresgäster och förvaltare. Du samarbetar tätt ihop med interna teknikdiscipliner som Bygg, VVS och El. Du medverkar även i det interna arbetet med att utveckla och effektivisera sektionens projekteringsprocess.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning inom bygg- och anläggning eller har förvärvat dig motsvarande kunskaper. Du kanske nyligen har avslutat din utbildning och är taggad på att få använda dina nya kunskaper alternativt att du har några års arbetslivserfarenhet och är redo för nästa kliv. Viktigt är att du har det rätta drivet och tycker om att jobba i en projektstyrd verksamhet. Du trivs med att arbeta i grupp men också självständigt med byggprojekteringens olika delar, såsom skisser, cad-ritningar och beskrivningar.

Meriterande för denna tjänst är:
- Erfarenhet av att upprätta modeller i projekteringsverktyg som Revit och Autocad
- Kunskaper gällande svenska normer och regler inom projektering

Du är en noggrann problemlösare och sätter dig snabbt in olika frågeställningar och kan ställa om när förutsättningarna ändras. Arbetet innebär många kontakter med både interna och externa aktörer och god samarbetsförmåga är en förutsättning för att lyckas i uppdraget.

För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Are you the commissioning engineer we are looking for?

We are looking for some one to act as commissioning lead for projects with a low to medium complexity. Are you the one we are looking for? Om tjänsten You will be working for our costumer att one of their clients production/building sites. You will be reasonable for the completion of commissions in an efficient and cost-effektiv manner. This while insuring that everything is in accordance with specifications, safety requirements and quality standards. A p... Visa mer
We are looking for some one to act as commissioning lead for projects with a low to medium complexity. Are you the one we are looking for?

Om tjänsten
You will be working for our costumer att one of their clients production/building sites. You will be reasonable for the completion of commissions in an efficient and cost-effektiv manner. This while insuring that everything is in accordance with specifications, safety requirements and quality standards. A part in the role will also include planning and implementation of future activities as well as coordination with other leaders onsite. It is important there is a continues improvement within the projekts and that this is discussed and developt during internal meetings.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Your main objectives will be:
1. Commissioning
2. Subcontractor Coordination
3. Subcontractor monitoring
4. Progress monitoring
5. Quality control
&. Acceptance

Vem är du?
We are looking for some one with a few years of experience within the area. Your are fluent in both Swedish and English.

Om verksamheten
Poolia offers a high level of expertise in the core areas of permanent placement and temporary staffing. The permanent placement and temporary staffing services are divided into several specialist areas: Finance & Accounting, IT, Office Support, Human Resources, Sales & Marketing, Life Science & Engineering and Legal.
Another specialist area is executive recruitment through Poolia Executive Search. The Company was founded by Björn Örås in 1989, and in 2015 had just over 1,350 employees in Sweden, Finland and Germany and a turnover of SEK 757 million. Visa mindre

Engagerad projektingenjör till ett expansivt företag

Vill du arbeta i en bred roll där du är med i byggprojektets alla faser? Då kan detta var tjänsten för dig! Just nu söker vi på Skelleftebygg en projektingenjör till vår verksamhet i Skellefteå. Vi på Skelleftebygg erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid. Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör. Vår ambition är att våra medarbetare ska ... Visa mer
Vill du arbeta i en bred roll där du är med i byggprojektets alla faser? Då kan detta var tjänsten för dig! Just nu söker vi på Skelleftebygg en projektingenjör till vår verksamhet i Skellefteå.

Vi på Skelleftebygg erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid. Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör. Vår ambition är att våra medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.

Vi är mån om vår personal och även om arbetstempot stundtals är högt värdesätter vi att ta oss tid för att umgås och ha roligt på jobbet!

Vill du jobba i ett fantastiskt team och söker utveckling – då ska du söka dig till oss!


Information om kundföretaget
Bolaget grundades 1978, under åren har företaget växt och i dagsläget arbetar drygt 70 personer i företaget.

Skelleftebygg utför allt från mindre servicearbeten till större ombyggnader och nyproduktioner.Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör har du har ett nära samarbete med projektansvarig och tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, lönsamhet samt god kvalitet. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår övriga operativa personal. Du arbetar strukturerat mot stabil projektekonomi och verksamhetens ekonomiska mål.

Dina arbetsuppgifter innebär

- Ekonomistyrning
- Kalkylarbete och förändringshantering
- Upprättande av projektspecifika avtal
- Kontraktsadministration
- Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete


Vi söker dig som
Vi ser gärna att Du har relevant utbildning inom byggteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person drivs du av att leverera ett bra resultat och att få kunden nöjd, vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen tror vi därför att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt strukturerad.

Som person är det viktigt att du har ett gott hjärta med glad och positiv attityd. Du vill dela med dig av dina kunskaper till andra så att alla i teamet blir ännu vassare, och att du har förmågan att kommunicera komplexa frågor internt och ut mot kunderna.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav


Fakta

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare

ORT: Skellefteå

Sista ansökningsdag: 2021-05-16


Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] alt. [email protected]

För mer information gå in på www.ghostcompetence.se Visa mindre

Junior projektör Mark/Gata/Väg

På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll... Visa mer
På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden.

Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.


Vi är Tyréns

Vi är ett värderingsstyrt bolag med en företagskultur grundad i öppenhet, nyfikenhet och samspel. Det är tillsammans som vi på Tyréns skapar värde såväl internt som för våra kunder och vår omvärld.

Vi har en god tillströmning av uppdrag och söker dig som är nyutexaminerad, eller dig som har några års erfarenhet av projektering inom Mark/Gata/Väg, och vill utvecklas tillsammans med oss i en trevlig arbetsmiljö och i spännande uppdrag.

Som ny på vår avdelning kommer du till ett team på 10 härliga personer, fördelade på Tyréns kontor i Skellefteå och Lycksele, med bred kompetens inom Mark, Gata, Väg och VA. Vi har en bra mix av juniora och seniora konsulter, med olika bakgrund, och en jämn könsfördelning. Vi jobbar i såväl lokala som nationella projekt, ofta tillsammans med kompetenta kollegor från andra teknikområden så som miljö, geoteknik och landskap. Våra kunder är bl.a. kommuner, fastighetsägare, entreprenörer och Trafikverket.

Just nu ser vi en stark utveckling av marknaden i Skellefteåregionen och vill därför bli fler för att kunna hjälpa våra kunder att bygga en hållbar framtid här.

Om tjänsten

Som Mark-/Gatu-/Vägprojektör hos oss får du arbeta med gator och vägar, bostadsområden, industriområden och fastighetsmark tillsammans med olika beställare och i olika skeden från system- till bygg- och relationshandling. Att ta fram förfrågningsunderlag och bidra till mängd- och tekniska beskrivningar enl. AMA ingår också i arbetet. 

Vad erbjuder vi dig?


• En tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
• Intressanta projekt
• Engagerade och stöttande kollegor
• En av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work)

Vem är du?

Vi ser att du är nyfiken, ansvarstagande och strukturerad samt att du har stort intresse för teknik och 3D-CAD. Du tycker om att lära dig nya saker och att jobba tillsammans med andra för att både lära dig och för att bidra med dina tankar, idéer och din kunskap.

Du har en eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnadsteknik.

Du har en god kommunikativ förmåga och är bekväm med att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska.

Placeringsort

Du kommer att vara stationerad på vårt centralt belägna kontor i Skellefteå där du möts av en familjär, kreativ och utvecklande arbetsmiljö.

Om du känner att du är rätt person för tjänsten så ser vi fram emot att få din ansökan. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer?

Kontakta avdelningschefen, Åsa Burman, på 010 – 451 96 61 


Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien.

Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. Visa mindre

Projekteringsledare till Fastec Skellefteå

Kom och jobba med oss på Fastec! Vi söker nu en projekteringsledare som kan förstärka vårt team. Fastec har en bred och erfaren personalkompetens där alla tillför sitt yttersta för att du ska känna stöd i olika moment. Vi värdesätter att arbetsplatsen är en lättsam miljö där vi hjälps åt för att driva varje projekt till framgång. Som anställd hos Fastec är du en del av en gemenskap och vi försöker ha roligt tillsammans både på och utanför arbetet. Då v... Visa mer
Kom och jobba med oss på Fastec!

Vi söker nu en projekteringsledare som kan förstärka vårt team.

Fastec har en bred och erfaren personalkompetens där alla tillför sitt yttersta för att du ska känna stöd i olika moment. Vi värdesätter att arbetsplatsen är en lättsam miljö där vi hjälps åt för att driva varje projekt till framgång. Som anställd hos Fastec är du en del av en gemenskap och vi försöker ha roligt tillsammans både på och utanför arbetet.

Då vi samarbetar med Ghost Competence för rekryteringen av tjänsten som projekteringsledare hänvisar vi eventuella frågor till ansvarig rekryteringskonsult.


Information om tjänsten
Du ingår i ett team på 6st personer och rapporterar till gruppchefen för projektering.
I rollen som projekteringsledare är du ansvarig för att samordna, styra och följa upp projekteringsprocessen vilket även innebär att kvalitetssäkra och bevaka att handlingar uppfyller fastställda krav när det gäller teknik, tid och ekonomi. Du sammankallar och leder projekteringsmöten och rapporterar till projektchefen.

Som projekteringsledare deltar du ofta i flera projekt samtidigt vilket betyder att du måste ha egenskapen att driva flera uppdrag parallellt och ha förmågan att prioritera arbetsflödet effektivt.

Vi tillhandahåller löpande utbildning och kompetensutveckling som erfordras för tjänsten.


Information om kundföretaget
Fastec är specialiserade på totalentreprenader inom segmenten affärsbyggnader, idrottshallar och industribyggnader.
Företaget bildades 1978 som ett unikt koncept av en kedja med lokala byggare (medlemsföretag) och med ett supportföretag som har kontor i Skellefteå. Idag är Fastec verksamma över hela landet, i huvudsak genom sina medlemsföretag samt en entreprenadgrupp i supportföretaget. Vi omsätter ca 1,0 mdr och är ca 50 medarbetare.


Vi söker dig som
Är analytisk och lösningsorienterad samt är driven och har lätt att hålla kontakter uppdaterade både internt och externt.

Vi tänker att du som söker har en god administrativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Vi premierar nedanstående egenskaper
- Relevant utbildning och erfarenhet från byggbranschen.
- CAD-projektering och erfarenhet av ritningsgranskning
- Goda datorkunskaper

B-körkort är att krav.


Fakta
START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning

ORT: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-04-25

KONTAKT: Tobias Nilsson

Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Nilsson, Ghost Competence 070-669 85 50, [email protected] Visa mindre

Engagerad projektingenjör till ett expansivt företag

Vill du arbeta i en bred roll där du är med i byggprojektets alla faser? Då kan detta var tjänsten för dig! Just nu söker vi på Skelleftebygg en projektingenjör till vår verksamhet i Skellefteå. Vi på Skelleftebygg erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid. Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör. Vår ambition är att våra medarbetare ska ... Visa mer
Vill du arbeta i en bred roll där du är med i byggprojektets alla faser? Då kan detta var tjänsten för dig! Just nu söker vi på Skelleftebygg en projektingenjör till vår verksamhet i Skellefteå.

Vi på Skelleftebygg erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid. Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör. Vår ambition är att våra medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.

Vi är mån om vår personal och även om arbetstempot stundtals är högt värdesätter vi att ta oss tid för att umgås och ha roligt på jobbet!

Vill du jobba i ett fantastiskt team och söker utveckling – då ska du söka dig till oss!


Information om kundföretaget
Bolaget grundades 1978, under åren har företaget växt och i dagsläget arbetar drygt 70 personer i företaget.

Skelleftebygg utför allt från mindre servicearbeten till större ombyggnader och nyproduktioner.Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör har du har ett nära samarbete med projektansvarig och tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, lönsamhet samt god kvalitet. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår övriga operativa personal. Du arbetar strukturerat mot stabil projektekonomi och verksamhetens ekonomiska mål.

Dina arbetsuppgifter innebär

- Ekonomistyrning
- Kalkylarbete och förändringshantering
- Upprättande av projektspecifika avtal
- Kontraktsadministration
- Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete


Vi söker dig som
Vi ser gärna att Du har relevant utbildning inom byggteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person drivs du av att leverera ett bra resultat och att få kunden nöjd, vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen tror vi därför att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt strukturerad.

Som person är det viktigt att du har ett gott hjärta med glad och positiv attityd. Du vill dela med dig av dina kunskaper till andra så att alla i teamet blir ännu vassare, och att du har förmågan att kommunicera komplexa frågor internt och ut mot kunderna.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav


Fakta

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare

ORT: Skellefteå

Sista ansökningsdag: 11 april 2021


Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] alt. [email protected]

För mer information gå in på www.ghostcompetence.se Visa mindre

Projektledare Entreprenad

Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation med uppgift att bygga och erbjuda prisvärda bostäder för våra 36 000 medlemmar och även leverera en riktigt bra förvaltning. Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Våra tydliga värderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar hela vår verksamhet. V... Visa mer
Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation med uppgift att bygga och erbjuda prisvärda bostäder för våra 36 000 medlemmar och även leverera en riktigt bra förvaltning. Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Våra tydliga värderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar hela vår verksamhet. Visionen är att vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet.

Projektledare Entreprenad

Vi söker dig som vill arbeta med om- och tillbyggnadsprojekt i en organisation med ett av Sveriges starkaste varumärken och värderingsgrund. Våra tjänster riktar sig i första hand till bostadsrättsföreningar, nyproduktion och våra egna fastigheter. Vi utför även uppdrag till externa fastighetsägare och kommunala fastighetsbolag. Med din goda förmåga att involvera, motivera och skapa förtroende hos våra kunder så är du rätt person för oss. Vi söker nu en kollega till vårt kontor i Umeå, Skellefteå eller Luleå.?

Arbetsuppgifter

Som projektledare inom avdelningen Entreprenad & Energi som består av 12 medarbetare kommer du att arbeta med planerat fastighetsunderhåll samt om- och tillbyggnadsprojekt. Du ansvarar för projekten i sin helhet vilket innebär att du planerar, upphandlar, kontrakterar, leder och slutför projekten. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många typer av projekt med en tät kontakt med våra kunder och leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Rådgivning
- Upphandling
- Projektledning inom bygg eller installation


Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som projektledare behöver du vara en god kommunikatör med förmåga att involvera, motivera och skapa förtroende hos kunder och kollegor. Du är driven, självgående och planerar ditt eget arbete på ett kundorienterat sätt. Du är serviceinriktad i ditt arbetssätt och är ekonomiskt medveten för att se affären för både kund och den egna verksamheten.

I rollen som projektledare driver du projekten i sin helhet. Det innebär att du har kund- och entreprenörskontakter före, under och efter projektet. Därför ser vi att du som söker har lätt att knyta kontakter samt god förmåga och erfarenhet av att driva projekt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har erfarenhet från projektledning inom bygg eller installation. Vi ser även att du har relevant utbildning eller erfarenhet för uppdraget. Vidare ser vi gärna att du har arbetat med upphandling inom fastighetsbranschen.?

Du har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav

Vi erbjuder dig

Ett ansvarsfullt arbete med goda personalförmåner och engagerade medarbetare. Vi ser positivt på kontinuerlig kompetensutveckling bland våra anställda och med den rätta ambitionen och drivkraften är en anställning hos oss en bra investering för din karriär.

Självklart vill vi att du bidrar till vår mest uppskattade medlemsförmån genom att ta rollen som HSB-ledamot hos en av våra medlemsföreningar.

Villkor

Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Ditt arbetsområde är i första hand nära din verksamhetsort, men uppdrag och resor kan förekomma inom hela vår region. I?denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut (30 april).

Har du frågor, kontakta

Teamchef?Pär Johansson, för Skellefteå/Umeå, tfn 0701088266, mejl (mailto:[email protected]), eller teamchef Pontus Johansson, för Luleå, tfn 0705584825, mejl (mailto:[email protected]) Visa mindre

Projekteringsledare till Fastec Skellefteå

Kom och jobba med oss på Fastec! Vi söker nu en projekteringsledare som kan förstärka vårt team. Fastec har en bred och erfaren personalkompetens där alla tillför sitt yttersta för att du ska känna stöd i olika moment. Vi värdesätter att arbetsplatsen är en lättsam miljö där vi hjälps åt för att driva varje projekt till framgång. Som anställd hos Fastec är du en del av en gemenskap och vi försöker ha roligt tillsammans både på och utanför arbetet. Då v... Visa mer
Kom och jobba med oss på Fastec!

Vi söker nu en projekteringsledare som kan förstärka vårt team.

Fastec har en bred och erfaren personalkompetens där alla tillför sitt yttersta för att du ska känna stöd i olika moment. Vi värdesätter att arbetsplatsen är en lättsam miljö där vi hjälps åt för att driva varje projekt till framgång. Som anställd hos Fastec är du en del av en gemenskap och vi försöker ha roligt tillsammans både på och utanför arbetet.

Då vi samarbetar med Ghost Competence för rekryteringen av tjänsten som projekteringsledare hänvisar vi eventuella frågor till ansvarig rekryteringskonsult.


Information om tjänsten
Du ingår i ett team på 6st personer och rapporterar till gruppchefen för projektering.
I rollen som projekteringsledare är du ansvarig för att samordna, styra och följa upp projekteringsprocessen vilket även innebär att kvalitetssäkra och bevaka att handlingar uppfyller fastställda krav när det gäller teknik, tid och ekonomi. Du sammankallar och leder projekteringsmöten och rapporterar till projektchefen.

Som projekteringsledare deltar du ofta i flera projekt samtidigt vilket betyder att du måste ha egenskapen att driva flera uppdrag parallellt och ha förmågan att prioritera arbetsflödet effektivt.

Vi tillhandahåller löpande utbildning och kompetensutveckling som erfordras för tjänsten.


Information om kundföretaget
Fastec är specialiserade på totalentreprenader inom segmenten affärsbyggnader, idrottshallar och industribyggnader.
Företaget bildades 1978 som ett unikt koncept av en kedja med lokala byggare (medlemsföretag) och med ett supportföretag som har kontor i Skellefteå. Idag är Fastec verksamma över hela landet, i huvudsak genom sina medlemsföretag samt en entreprenadgrupp i supportföretaget. Vi omsätter ca 1,0 mdr och är ca 50 medarbetare.


Vi söker dig som
Är analytisk och lösningsorienterad samt är driven och har lätt att hålla kontakter uppdaterade både internt och externt.

Vi tänker att du som söker har en god administrativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Vi premierar nedanstående egenskaper
- Relevant utbildning och erfarenhet från byggbranschen.
- CAD-projektering och erfarenhet av ritningsgranskning
- Goda datorkunskaper

B-körkort är att krav.


Fakta
START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning

ORT: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-03-28

KONTAKT: Tobias Nilsson

Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Nilsson, Ghost Competence 070-669 85 50, [email protected] Visa mindre

Project Engineer – Utility Packages

Northvolt has an exciting job offer for a Package Engineer to join our passionate team in Skellefteå. In joining us you will be an important part from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Together we will play an important role in the transformation to a carbon free society. The Project Engineers for the utility packages will be responsible for ensuring that each assigned package (compressed air, gases, ste... Visa mer
Northvolt has an exciting job offer for a Package Engineer to join our passionate team in Skellefteå.

In joining us you will be an important part from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Together we will play an important role in the transformation to a carbon free society.

The Project Engineers for the utility packages will be responsible for ensuring that each assigned package (compressed air, gases, steam or waste water) is delivered in accordance with the agreed technical specifications and schedule to support the successful startup of the Northvolt Ett facility.

You have therefore a genuine experience and a deep understanding of working with at least one of the areas (compressed air, gases, steam or waste water) as well as the coordination with other functions and external parties. Hence, it is very important that you also have excellent communication skills.

Key responsibilities include but are not limited to:

- Develop the specifications and scope of work(s) necessary to provide a fully integrated production and distribution system for the given utility service, and review and evaluate technical submissions prior to award
- Monitor and support the relevant discipline design and installation activities via the discipline design managers and construction block managers
- Manage the technical interface with equipment suppliers and integration of vendor information into the overall utility system design
- Work with the design and interface coordination managers to coordinate and integrate the multi-discipline design and installation activities related to the utility systems
- Arrange multi-discipline design reviews, risk assessments, and appropriate attendance at acceptance tests
- Facilitate multi-discipline review and approval of documentation, assimilating comments where applicable
- Expedite vendor equipment packages as required
- Assist with the development of project plans and status reports
- Liaise with on-site installation and quality representatives to ensure that the installation is in accordance with agreed schedule and inspection and testing plans
- Provide support to the commissioning team

The person we are looking for is strongly goal oriented, curious and eager to learn. You will get the chance to have a real impact on our success story in Sweden (to start with) and see the results of your work. Our organization requires and values great self-discipline and a natural talent to make things happen. The Project Engineer - Utility Packages is a vital member of the construction team and key to Northvolt's mission to enable the future of energy.

Apply with CV and cover letter or your complete LinkedIn profile.

Full time employment, fixed salary.
Planned starting date is asap.Education/Experience

- A degree in Engineering or other relevant University Degree
- Fluency in both English and Swedish
- Minimum of 5-10 years experience as project manager or engineer in relevant field
- Minimum 3-5 years relevant experience working in projects integrating both indoor and outdoor industrial processes
- Experience in supporting other project functions with input, including estimating, scheduling, HSE risk assessments, and constructability reviews
- Previous experience with large scale projects is strongly desirable but not essential
- Familiarity with Swedish and European laws and standards is strongly desirable but not essential

Specific Skills/Abilities

- Ability to work as part of a team yet with the initiative and capacity to complete tasks independently as required
- Excellent communication skills as the role requires constant interaction with team members and external parties such as contractors, vendors, authorities and auditors
- High work ethic, multi-tasker, strong analytical ability and attention to details, critical thinking and problem-solving skills
- Flexible, friendly, motivated to take on new challenges, has grit and a sense of humor
- Passionate & purpose driven - we work for a more sustainable future
- Highly organized and result driven
- Can-do attitude and an entrepreneurial spirit


Northvolt makes green batteries for a blue planet. Affordable cells and high-quality battery systems. All manufactured with a record-low carbon footprint. Purposely built to provide Europe with the opportunity to switch to renewable energy – efficiently and entirely.

To accomplish this, we do things differently. We design, manufacture, and recycle everything under one roof. We even build our own factories. All this is incredibly challenging and requires us to think in unconventional ways. We’re constantly experimenting, learning and adapting to make batteries so great – they will one day make oil history.

Northvolt is growing fast. We’re staffing our international office in Stockholm, our R&D facility, Northvolt Labs, in Västerås, as well as our Gdansk facility for production of battery systems. We're also hiring for our two gigafactories: Northvolt Ett in Skellefteå, Sweden, and Northvolt Zwei in Salzgitter, Germany. We want to work with smart individuals from all disciplines. Strong individuals that truly want to make a positive impact on the future. Those of us already on board share a passion for our mission. We’re prepared to work hard in pursuit of excellence. We enjoy the ride and our main drive is to make a difference for real. As a team, we’re dedicated to thinking new, working hard and having fun. Visa mindre

BIMworks Sweden AB söker CAD-projektörer

Intresset för flerbostadshus i trä har ökat kraftigt. Genom 3D modellering projekterar vi byggnader med trästommar upp till sju våningar! Vi projekterar fastigheter som är hållbara för miljön och som är ekologiska på riktigt. Vårt kontor i Skellefteå behöver förstärkning och vi söker nu projektörer för kommande projekt. Vi erbjuder en arbetsplats som ligger i framkant när det kommer till framtidens modellering, där vi jobbar nära våra kunder för att hela t... Visa mer
Intresset för flerbostadshus i trä har ökat kraftigt. Genom 3D modellering projekterar vi byggnader med trästommar upp till sju våningar! Vi projekterar fastigheter som är hållbara för miljön och som är ekologiska på riktigt. Vårt kontor i Skellefteå behöver förstärkning och vi söker nu projektörer för kommande projekt.
Vi erbjuder en arbetsplats som ligger i framkant när det kommer till framtidens modellering, där vi jobbar nära våra kunder för att hela tiden utveckla såväl våra egna som kundernas processer.

Om företaget
BIMworks Sweden AB projekterar kompletta 3D modeller inklusive all installation.Våra kunder är till största del husfabriker som bygger och levererar prefabricerade husdelar i trä. Våra kunder ser helheten av projekteringen som en viktig nyckel för att kunna effektivisera hela kedjan. Kunderna finns i alla delar av landet.

Dina arbetsuppgifter
Som projektör hos BIMworks Sweden AB kommer du att skapa 3D-modeller från grunden. Arbetet sker i nära samarbete med både kollegor och kunder. I arbetet ingår det att utveckla såväl interna som externa processer, vi finns med i projekten från början till slut.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning och har erfarenhet av CAD-ritning. För att lyckas i rollen som projekterare krävs det att du är noggrann, har ett metodiskt arbetssätt och att du har ett öga för detaljer. Du har lätt för att skapa goda relationer och arbetar lösningsorienterat med kunden i fokus. Det är viktigt att du är en lagspelare som även har en god förmåga att arbeta individuellt.

Rollen kräver goda datorkunskaper samt att du behärskar engelska i tal och skrift. Behärskar du även det svenska språket så ser vi det som en fördel men det är inget krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar BIMworks Sweden AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Svevia söker projektingenjör

Nu söker Svevias division Anläggning dig som vill jobba som projektingenjör i vindkraftsprojektet Blåbergsliden utanför Skellefteå. Projektet innefattar anläggningsarbeten för uppförande av 26 vindkraftverk. Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi är ett företag i snabb förändring. Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. Vårt mål är att alltid vara bäst på det vi gör – oavsett om vi... Visa mer
Nu söker Svevias division Anläggning dig som vill jobba som projektingenjör i vindkraftsprojektet Blåbergsliden utanför Skellefteå. Projektet innefattar anläggningsarbeten för uppförande av 26 vindkraftverk.

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi är ett företag i snabb förändring. Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. Vårt mål är att alltid vara bäst på det vi gör – oavsett om vi bygger Sveriges längsta motorväg, reparerar en betongbro eller plogar vägen till fjällstugan. Våra 2100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 8,3 miljarder kronor. Nu söker Svevias division Anläggning dig som vill jobba som projektingenjör med huvudfokus på att driva vindkraftsprojekt. Vill du dela väg med oss?

Om rollen:
Projektingenjören ingår i projekt-/platsorganisation med ansvar för att vara projektstöd inom ekonomiuppföljning och KMA-arbete. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt och din kompetens, huvudsakliga arbetsuppgifter är vanligtvis:
• Ekonomisk uppföljning i projekt såsom fakturahantering, månadsavstämning, prognosarbete
• Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete
• Kontraktsadministration och administration av projektplaner
• Stöd vid mindre projektinköp
• Medverkan vid interna revisioner
Du kommer att vara en nyckelperson i projektet där arbetet i projekt leds av Projektchef och Platschef. Övriga kollegor i platsorganisationen är Arbetsledare, Entreprenadingenjör och Mätningstekniker.

Svevias projekt har en geografisk spridning vilket innebär att du behöver ha möjlighet att ligga ute på projekt under veckodagarna och att kunna resa. Tjänsten är placerad ute i projekt så du som söker behöver vara flexibel i att kunna bo på annan ort under veckorna. Din karriär på Svevia börjar i ett projekt som ligger utanför Skellefteå med arbetstid måndag- torsdag 10 timmar/dag. Anställningen är heltid tillsvidare med inledande provanställning.

Din profil
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning, alternativt flerårig branscherfarenhet inom roll som arbetsledare, mättekniker, platschef eller liknande. Du har kunskap i entreprenadjuridik, ett öga för siffror och intresse för KMA-frågor. Du har B-körkort och god datavana. Vidare söker vi dig som fokuserar på resultatet, ser potentiella risker och följer upp de ekonomiska följderna av egna aktiviteter. Du agerar på eget initiativ och är handlingskraftig.

Vi erbjuder dig:
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Rekryteringen sker i samarbete med StudentConsulting och anställningen sker direkt av Svevia. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Norgren på 072-452 5887 eller [email protected]ulting.com. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Health Safety Environment Controller

Northvolt has an exciting job offer for an Health, Safety, Environment (HSE) controller to join our stellar team in Skellefteå. In joining us you will play an important part from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon free society. The HSE controller will spend most of the time in the field on site and plan, coordinate and conducting safe... Visa mer
Northvolt has an exciting job offer for an Health, Safety, Environment (HSE) controller to join our stellar team in Skellefteå.

In joining us you will play an important part from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon free society.

The HSE controller will spend most of the time in the field on site and plan, coordinate and conducting safety inspections and identify workplace hazards and correct them before they cause accidents.

In general you have proven experience as a safety worker or similar and good knowledge in workplace health and safety legislation, rules, regulations and reporting processes

Key responsibilities include but are not limited to:

- Lead daily Coordination Meetings between our contractors.
- Check and support the construction within area of ??responsibility, so that it complies with all current safety regulations and that all employees are aware of HSE requirements and are prepared to follow HSE procedures.
- Follow-up to actions that errors noted from safety rounds are fixed.
- Giving permit and controlling hot work.
- Checking barriers and fences around dangerous areas.
- Control and maintain emergency and HSE equipment.
- Perform inspections regarding fire and safety risks or hazards and recommend corrective action.
- Responsibility for fire prevention, secure escape routes, emergency lighting equipment to extinguish fires.
- Hazardous waste management.
- Collects data and reports on all HSE and accident events.
- Support to perform risk assessments.
- Perform checks to ensure that personal has right PPE and permits to use them (eg Sky-lift, fall protection, etc.).
- Control that contractors have done all Risk Assessments.

The person we are looking for is strongly goal oriented, curious and eager to learn. You will get the chance to have a real impact on our success story in Sweden (to start with) and see the results of your work. Our organization requires and values great self-discipline and a natural talent to make things happen. The HSE controller is a vital member of the Construction team and key to Northvolt's mission to enable the future of energy.

Apply with CV and cover letter or your complete LinkedIn profile.

Full time employment, fixed salary.
Planned starting date is asap.

Education/Experience

- Proven experience as safety worker or similar.
- Working knowledge of and experience with workplace health and safety legislation, rules, regulations and reporting processes.
- Experience from construction or industry.

Specific Skills/Abilities

- Driver's licence for car.
- Approved certificate for Hot Work.
- Speaks and reads Swedish, as well as English. Additional language is an advantage.
- Proficiency with word processing, spreadsheet and email software.

Personal success factors

- Strong interest in occupational health and safety.
- With a keen eye for detail, that identify potentially dangerous situations and take decisive action to prevent them.
- A natural problem solver who are comfortable handling conflict and can manage violations of health and safety rules efficiently and effectively.
- Happy and self-driven. Responsible, structured, enterprising and goal oriented.
- Can work outdoor all year long, sometime at high altitude and in tight spaces.


Northvolt makes green batteries for a blue planet. Affordable cells and high-quality battery systems. All manufactured with a record-low carbon footprint. Purposely built to provide Europe with the opportunity to switch to renewable energy – efficiently and entirely.

To accomplish this, we do things differently. We design, manufacture, and recycle everything under one roof. We even build our own factories. All this is incredibly challenging and requires us to think in unconventional ways. We’re constantly experimenting, learning and adapting to make batteries so great – they will one day make oil history.

Northvolt is growing fast. We’re staffing our international office in Stockholm, our R&D facility, Northvolt Labs, in Västerås, as well as our Gdansk facility for production of battery systems. We're also hiring for our two gigafactories: Northvolt Ett in Skellefteå, Sweden, and Northvolt Zwei in Salzgitter, Germany. We want to work with smart individuals from all disciplines. Strong individuals that truly want to make a positive impact on the future. Those of us already on board share a passion for our mission. We’re prepared to work hard in pursuit of excellence. We enjoy the ride and our main drive is to make a difference for real. As a team, we’re dedicated to thinking new, working hard and having fun. Visa mindre

Director of Construction Design

Northvolt has an exciting job offer for a dedicated Civil Engineer specialised in construction design of industrial buildings. You will perform on a project management level on one of Europe's biggest construction projects and team up with our bold and excellent construction team. The job can partly be performed in Stockholm with weekly travels to our Skellefteå site. As Head of Construction Design you are ultimately responsible for the delivery and exec... Visa mer
Northvolt has an exciting job offer for a dedicated Civil Engineer specialised in construction design of industrial buildings. You will perform on a project management level on one of Europe's biggest construction projects and team up with our bold and excellent construction team. The job can partly be performed in Stockholm with weekly travels to our Skellefteå site.

As Head of Construction Design you are ultimately responsible for the delivery and execution of our factory construction design. Taking a key position in directing and coordinating the design organisation and helping to realising the complex requirements of the factory.

In this function you aim to create an effective and coordinated interface between processes and construction. Furthermore, you support the program management to operate in a cost and time efficient manner. As head of our design team you will be even main point of contact for technical service during execution phase, to enable corporation between the site and design team.

You will be working closely with the construction manager and lead a team of design engineers covering a wide range of disciplines. The function reports to Head of Construction.

In general you have a long experience in Construction Design and have operated on site in large industrial building projects.

Key responsibilities include but are not limited to:

- Delivery and execution of factory construction design
- Assuring that the design meet time and quality requirements
- Validation of design
- Ensure effective cooperation and coordination between design, program management and construction
- Support in technical advise

You are very goal oriented, curious and eager to learn. You will get the chance to have a real impact on our success story in Sweden (to start with) and see the results of your work. Our organization requires and values great self-discipline and a natural talent to make (big) things happen.

Apply with CV and cover letter or your complete LinkedIn profile.

Full time employment, fixed salary.
Planned starting date is asap.

Education/Experience

- A degree in Civil Engineering or other relevant degree
- Senior in construction design
- Track record of successul managerial achievements
- Successful track record of working in complex industrial projects
- Have worked in multi-cultural environment

Specific Skills/Abilities

- Excellent English written and oral skills
- Excellent social skills and interest in people
- Highly organized and result-driven
- Proactive and goes beyond expectations
- Has a can do attitude and an entrepreneurial spirit
- Ability to work under high pressure and tight deadlines, excellent time management
- Ability to work in a high profile and often high pressured international environment
- Qualities that we cherish are flexibility, sense of quality, friendliness, motivation to take on new challenges, grit and a sense of humor
- Passionate & purpose driven


Northvolt makes green batteries for a blue planet. Affordable cells and high-quality battery systems. All manufactured with a record-low carbon footprint. Purposely built to provide Europe with the opportunity to switch to renewable energy – efficiently and entirely.

To accomplish this, we do things differently. We design, manufacture, and recycle everything under one roof. We even build our own factories. All this is incredibly challenging and requires us to think in unconventional ways. We’re constantly experimenting, learning and adapting to make batteries so great – they will one day make oil history.

Northvolt is growing fast. We’re staffing our international office in Stockholm, our R&D facility, Northvolt Labs, in Västerås, as well as our Gdansk facility for production of battery systems. We're also hiring for our two gigafactories: Northvolt Ett in Skellefteå, Sweden, and Northvolt Zwei in Salzgitter, Germany. We want to work with smart individuals from all disciplines. Strong individuals that truly want to make a positive impact on the future. Those of us already on board share a passion for our mission. We’re prepared to work hard in pursuit of excellence. We enjoy the ride and our main drive is to make a difference for real. As a team, we’re dedicated to thinking new, working hard and having fun.

Join us today. Together, let’s enable the future of energy! Visa mindre

Projektingenjör

Vill du arbeta som Projektingenjör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhålls... Visa mer

Vill du arbeta som Projektingenjör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhållaProjektingenjör

I Rollen som Projektingenjör kommer du exempelvis att delta vid byggmöten men även uppföljning och kontroller. Du kommer att ha möten med externa parter. Tillsammans med projektledare kommer ni att bilda ett projektteam där projektingenjörens främsta uppgift är att vara en stödfunktion. Fördelningen av arbetsuppgifter görs tillsammans med projektledarna. Idag är det två projektledare som projektingenjören stöttar i Skellefteå.Vi söker dig som
  • har en högskole- eller universitetsutbildning på masternivå (300 hp) inom Teknologie med huvudområde: Väg- och vattenbyggnad, inriktning jord- och bergbyggnad alternativt annan utbildning och/ eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig

  • har körkort för personbil

  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

  • har goda kunskaper inom Excel

  • har arbetslivserfarenhet av att ha arbetat som stöd till projektledare som arbetar med underhåll inom vägDet är meriterande om du
  • har erfarenhet av att arbeta i projektportalen (PP)

  • har erfarenhet av partneringkontrakt

  • har erfarenhet av GPD-analysSom person är du  initiativtagande och ser självständigt vad som behöver göras och agerar därefter. Du har en god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Det är även av vikt med en god samarbetsförmåga vilket innebär att arbeta för hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. För rollen bör du även ha en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Visa mindre

Projektör

Skellefteå kommun befinner sig i en expansiv fas i sin utveckling. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och områden tar form. I och med denna utveckling så har vi behov av att förstärka verksamheten projekt och planering med en projektör inom väg, gata och markprojektering. Vår verksamhet samordnar planerade ombyggnationer och inve... Visa mer
Skellefteå kommun befinner sig i en expansiv fas i sin utveckling. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och områden tar form.

I och med denna utveckling så har vi behov av att förstärka verksamheten projekt och planering med en projektör inom väg, gata och markprojektering. Vår verksamhet samordnar planerade ombyggnationer och investeringar på både kort och lång sikt. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig och teknisk utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som projektör inom väg-, gata och markprojektering, till viss del även med projekteringsledning beroende på projekt. Uppdragen är mycket varierande avseende storlek och karaktär. I rollen arbetar du gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom olika verksamhetsområden som vatten och avfall, park och natur, gata och väg, trafik och projektledning.

KVALIFIKATIONER
Du har högskole-/universitetsexamen som är lämplig för uppdraget eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har erfarenhet av arbete inom väg-/ gatu-/markprojektering. Du har ett teknikintresse och hanterar projekteringsverktyg som Autocad Civil 3D och/eller Novapoint.

Som person är du är noggrann, strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen krävs det att du kan arbeta och driva projekteringen självständigt likväl uppskattar du att arbeta i team och projektgrupper när möjligheten ges. Du är kommunikativ, har förmågan att hitta lösningar och en vilja att bidra till utvecklingen av vår verksamhet. För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Projektör

Skellefteå kommun befinner sig i en expansiv fas i sin utveckling. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och områden tar form. I och med denna utveckling så har vi behov av att förstärka verksamheten projekt och planering med en projektör inom väg, gata och markprojektering. Vår verksamhet samordnar planerade ombyggnationer och inve... Visa mer
Skellefteå kommun befinner sig i en expansiv fas i sin utveckling. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och områden tar form.

I och med denna utveckling så har vi behov av att förstärka verksamheten projekt och planering med en projektör inom väg, gata och markprojektering. Vår verksamhet samordnar planerade ombyggnationer och investeringar på både kort och lång sikt. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig och teknisk utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som projektör inom väg-, gata och markprojektering, till viss del även med projekteringsledning beroende på projekt. Uppdragen är mycket varierande avseende storlek och karaktär. I rollen arbetar du gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom olika verksamhetsområden som vatten och avfall, park och natur, gata och väg, trafik och projektledning.

KVALIFIKATIONER
Du har högskole-/universitetsexamen som är lämplig för uppdraget eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har erfarenhet av arbete inom väg-/ gatu-/markprojektering. Du har ett teknikintresse och hanterar projekteringsverktyg som Autocad Civil 3D och/eller Novapoint.

Som person är du är noggrann, strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen krävs det att du kan arbeta och driva projekteringen självständigt likväl uppskattar du att arbeta i team och projektgrupper när möjligheten ges. Du är kommunikativ, har förmågan att hitta lösningar och en vilja att bidra till utvecklingen av vår verksamhet. För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Projektör inom väg , gata och markprojektering

Skellefteå kommun befinner sig i en expansiv fas i sin utveckling. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och områden tar form. I och med denna expansiva utveckling så har vi behov av att förstärka vår verksamhet med en projektör inom väg, gata och markprojektering för omgående anställning. Verksamheten projekt- och planering är en de... Visa mer
Skellefteå kommun befinner sig i en expansiv fas i sin utveckling. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och områden tar form.

I och med denna expansiva utveckling så har vi behov av att förstärka vår verksamhet med en projektör inom väg, gata och markprojektering för omgående anställning. Verksamheten projekt- och planering är en del av avdelningen gator- och parker inom förvaltningen Samhällsbyggnad. Vår verksamhet samordnar planerade ombyggnationer och investeringar på både kort och lång sikt. Dessa ombyggnationer och investeringar behöver många gånger projekteras och budgeteras vilket utförs av vår verksamhet.

Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig och teknisk utveckling. Projekt- och planering består idag av ca 10 medarbetare med varierande kompetenser.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som projektör inom väg-, gata och markprojektering, till viss del även med projekteringsledning beroende på projekt. Uppdragen är mycket varierande avseende storlek och karaktär. I rollen arbetar du gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom olika verksamhetsområden som vatten och avfall, park och natur, gata och väg, trafik och projektledning.

KVALIFIKATIONER
Du har högskole-/universitetsexamen som är lämplig för uppdraget eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom väg-/ gatu-/markprojektering och det är meriterande om du har erfarenheter från entreprenadsidan. Du har ett teknikintresse och hanterar projekteringsverktyg som Autocad Civil 3D och/eller Novapoint.

Som person är du kommunikativ, lyhörd och bra på att samarbeta. Du är noggrann, strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen krävs det att du kan arbeta och driva projekteringen självständigt likväl uppskattar du att arbeta i team och projektgrupper när möjligheten ges. Du har förmågan att hitta lösningar och en vilja att bidra till utvecklingen av vår verksamhet. För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Project Planner

Northvolt has an exciting job offer for a Project Planner to join our stellar team in Skellefteå. In joining us you will play an important part in contributing in your area from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon free society.We are now looking for senior project planners with several years of experience in project planning in complex pr... Visa mer
Northvolt has an exciting job offer for a Project Planner to join our stellar team in Skellefteå. In joining us you will play an important part in contributing in your area from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon free society.We are now looking for senior project planners with several years of experience in project planning in complex projects and good knowledge market leading planning tools. The Service means that as project planner work with the entire planning process from the development of new time schedules to follow-up, analysis, actions and reporting to Project Management.You will be working intimately with the construction teams and their stakeholders to design and implement a plan - both in terms of time and quality. The environment has very high demands on flexibility and strategic thinking. In general you have a long experience in the field and have been driving large, innovative and challenging construction projects with very high demand on accuracy and scale.Specifically, you have a deep understanding and hands-on experience of coordination between different disciplines within various part of the project.Apply with CV and cover letter or your complete LinkedIn profile.Skills and requirements:At least 5 years of experience in project planning/project management in complex projects.Good knowledge of project management methodologies such as IPMA and PMI or equivalent.Very good knowledge of Primavera or equal systems.Good knowledge of MS Project.Excellent English written and oral skills, Swedish is a plus.Highly organized and result-driven.Proactive and goes beyond expectations.Has a can do attitude and an entrepreneurial spirit.Ability to work under high pressure and tight deadlines, excellent time management.Ability to work well with others in a team environment, as well as independently.Ability to work in a high profile and often high pressured international environment.Qualities that we cherish are flexibility, sense of quality, friendliness, motivation to take on new challenges, grit and a sense of humor.Passionate and purpose driven. Visa mindre

Projekteringsledare

Northvolt grundades 2016, och kommer när den är klar bli Europas största batterifabrik men en årlig produktion på 32 GWh. Vårt internationella kontor ligger i Stockholm, vår FoU-anläggning Northvolt Labs i Västerås, samt vår anläggning för produktion av batterisystem i Gdansk. Just nu förbereder vi oss för kommande positioner på huvudfabriken Northvolt Ett i Skellefteå. Vi är för närvarande i en spännande snabbväxande fas. De som redan är ombord delar en ... Visa mer
Northvolt grundades 2016, och kommer när den är klar bli Europas största batterifabrik men en årlig produktion på 32 GWh. Vårt internationella kontor ligger i Stockholm, vår FoU-anläggning Northvolt Labs i Västerås, samt vår anläggning för produktion av batterisystem i Gdansk. Just nu förbereder vi oss för kommande positioner på huvudfabriken Northvolt Ett i Skellefteå.
Vi är för närvarande i en spännande snabbväxande fas. De som redan är ombord delar en passion för vårt uppdrag, och vår huvuddrift är att göra skillnad på riktigt. Vi vill arbeta med erfarna batteriexperter såväl som begåvade och ändamålsdrivna människor för att detta ska ske. Vi är ett team dedikerade till att tänka nytt, jobba hårt och ha kul. 
När du ansluter oss kommer du att spela en viktig roll för att bidra i ditt område redan från början med att bygga ett av de första stora europeiska batterifabrikerna. Northvolt kommer att spela en viktig roll vid omvandlingen till ett kolfritt samhälle. 
Följ med oss på resan!
Arbetsuppgifter
Som Projekteringsledare samordnar du specialister, upphandlar tekniska konsulter och andra funktioner i projektet för att få en bra och grundlig inlämning. Du kommer att även att samordna och utveckla scheman för kontrakten baserat på designen, rapportering till projektets centrala schemaläggning. Du är ansvarig för delprojektets samprojektiva utformning och förberedelse av prospekt, leveranser med avseende på tid och teknisk kostnad, Som projekteringsledare kommer du arbeta nära byggnadschefen från förprojekteringen hela vägen till praktisk genomförande. Du får den unika möjligheten att vara en del av byggandet av designteamet gällande metoder och designlösningar för Northvolt.  
Vem är du
Du är en multitasker med stark analytisk förmåga som är uppmärksammad på detaljer. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet för att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett verkligt tekniskt intresse och kan agera självständigt med hög arbetsetik. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmågan att skapa och upprätthålla bra relationer med projektdeltagarna och andra intressenter. Tillika är du är motiverad till att inrätta arbetsmetoder, rutiner, processutvärdering och dokumentation. Erfarenheten från att arbeta i en internationell miljö och/eller startmiljö har du. Vi ser också att du är passionerad, ändamålsdriven, flexibel och motiverad till att ta dig an nya utmaningar. Du gör det med glimten i ögat och vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet.
Utbildning/Erfarenhet:
Du som söker har många års erfarenhet inom området och har arbetat framgångsrikt med stora innovativa och utmanande projekt. Du har en kandidat - eller magisterexamen inom relevanta områden eller motsvarande kombination av utbildning och erfarenhet.
Meriterande
Erfarenhet av arbete i en multikulturell miljö.
Krav
Kandidat - eller magisterexamen inom relevanta områden eller motsvarande kombination av utbildning och erfarenhet.
Lång erfarenhet och stor kunskap inom designhantering och projektledning/planering av stora industriprojekt.
Mycket goda teoretiska kunskaper i projektledning.
Goda datakunskaper i Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint.
Goda kunskaper i branschspecifika tidsplaneringsprogram och rithanteringsprogram för 3D-design.
Starka färdigheter i AB, ABT, ABK och kunskap om Bas-P och Bas-U.
Körkort B
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Upplysning/ansökan
Lämna in din ansökan redan idag, eftersom vi utvärderar och rekryterar så snart vi har hittat rätt person. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med kompetenslaget. För frågor om tjänsten, kontakta Monica Eliasson eller Anna-Lena Olofsson. Visa mindre

Projekteringsledare

Northvolt grundades 2016, och kommer när den är klar bli Europas största batterifabrik men en årlig produktion på 32 GWh. Vårt internationella kontor ligger i Stockholm, vår FoU-anläggning Northvolt Labs i Västerås, samt vår anläggning för produktion av batterisystem i Gdansk. Just nu förbereder vi oss för kommande positioner på huvudfabriken Northvolt Ett i Skellefteå. Vi är för närvarande i en spännande snabbväxande fas. De som redan är ombord delar en ... Visa mer
Northvolt grundades 2016, och kommer när den är klar bli Europas största batterifabrik men en årlig produktion på 32 GWh. Vårt internationella kontor ligger i Stockholm, vår FoU-anläggning Northvolt Labs i Västerås, samt vår anläggning för produktion av batterisystem i Gdansk. Just nu förbereder vi oss för kommande positioner på huvudfabriken Northvolt Ett i Skellefteå.
Vi är för närvarande i en spännande snabbväxande fas. De som redan är ombord delar en passion för vårt uppdrag, och vår huvuddrift är att göra skillnad på riktigt. Vi vill arbeta med erfarna batteriexperter såväl som begåvade och ändamålsdrivna människor för att detta ska ske. Vi är ett team dedikerade till att tänka nytt, jobba hårt och ha kul. 
När du ansluter oss kommer du att spela en viktig roll för att bidra i ditt område redan från början med att bygga ett av de första stora europeiska batterifabrikerna. Northvolt kommer att spela en viktig roll vid omvandlingen till ett kolfritt samhälle. 
Följ med oss på resan!
Arbetsuppgifter
Som Projekteringsledare samordnar du specialister, upphandlar tekniska konsulter och andra funktioner i projektet för att få en bra och grundlig inlämning. Du kommer att även att samordna och utveckla scheman för kontrakten baserat på designen, rapportering till projektets centrala schemaläggning. Du är ansvarig för delprojektets samprojektiva utformning och förberedelse av prospekt, leveranser med avseende på tid och teknisk kostnad, Som projekteringsledare kommer du arbeta nära byggnadschefen från förprojekteringen hela vägen till praktisk genomförande. Du får den unika möjligheten att vara en del av byggandet av designteamet gällande metoder och designlösningar för Northvolt.  
Vem är du
Du är en multitasker med stark analytisk förmåga som är uppmärksammad på detaljer. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet för att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett verkligt tekniskt intresse och kan agera självständigt med hög arbetsetik. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmågan att skapa och upprätthålla bra relationer med projektdeltagarna och andra intressenter. Tillika är du är motiverad till att inrätta arbetsmetoder, rutiner, processutvärdering och dokumentation. Erfarenheten från att arbeta i en internationell miljö och/eller startmiljö har du. Vi ser också att du är passionerad, ändamålsdriven, flexibel och motiverad till att ta dig an nya utmaningar. Du gör det med glimten i ögat och vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet.
Utbildning/Erfarenhet:
Du som söker har många års erfarenhet inom området och har arbetat framgångsrikt med stora innovativa och utmanande projekt. Du har en kandidat - eller magisterexamen inom relevanta områden eller motsvarande kombination av utbildning och erfarenhet.
Meriterande
Erfarenhet av arbete i en multikulturell miljö.
Krav
Kandidat - eller magisterexamen inom relevanta områden eller motsvarande kombination av utbildning och erfarenhet.
Lång erfarenhet och stor kunskap inom designhantering och projektledning/planering av stora industriprojekt.
Mycket goda teoretiska kunskaper i projektledning.
Goda datakunskaper i Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint.
Goda kunskaper i branschspecifika tidsplaneringsprogram och rithanteringsprogram för 3D-design.
Starka färdigheter i AB, ABT, ABK och kunskap om Bas-P och Bas-U.
Körkort B
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Upplysning/ansökan
Lämna in din ansökan redan idag, eftersom vi utvärderar och rekryterar så snart vi har hittat rätt person. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med kompetenslaget. För frågor om tjänsten, kontakta Monica Eliasson eller Anna-Lena Olofsson. Visa mindre